Új privát üzeneted érkezett!

Ezzel együtt az elmúlt 3 laptető én voltam. :shock: 8)
Hogy csinálom? :roll:

Zsu
svs
 
 


sziasztok!

végre jelentkezek én is,de azért sikerült visszaolvasnom,csak a géphez ritkábban jutok,mert most tanulnak már be helyettem és a gépemnél dolgoznak.

kutyafüle!remélem jobban vagy azóta! írtad az orvosod nevét..nem Hetényi Gábor véletlenül(Gézát írtál).Csak azért kérdem mert nekem is ő az orvosom és meg szeretném kérdezni hogy vagy megelégedve vele?
Mó!beírnál atáblázatba:
Edit
Várható időpont:2009.04.11
Orvos:Hetényi Gábor
Kórház: Szent István
Nevek:Judit/Péter
első baba

Már voltam védőnőnél,bár akihez tartozom beteg úgyhogy helyetteséhez mentem,aminek nem igazán örvendek.Jó lenne megismerni a körzetisemet.Fiatal volt nagyon a védőnő,s tényleg nem annyira barátságos.Kérdeztem tőle a szülésznőt,ő azt mondta érdemes fogadni,mert tulajdonképpen ha komplikációmentes ő segit a legtöbbet.
Vigyázzatok magatokra!és Pocaklakókra!
Amúgy nekem már latszik rendesen,valószinű mert vékony vagyok és minden rögtön látszik.Mindig ösztönösen ahasamon tartom a kezem,már megjegyezték
:)
Szép napot még nektek...hosszú lettem..
l.edit
 
 


Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, már nem csak read-only'ként. :)


Szia MÓ! :wink:
Viktu, 28 év, Budapest, kórház-babanév még passz, első baba:)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

:lol: :lol: :lol: Zsu mindig kiszámolod biztos, hogy mikor irjál!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként most már nem tudom, hogy mit is kéne csinálni...az a baj, hogy a dokimról se találok sok infót, hogy milyen meg ilyesmi, meg a szülésznőről se, akit ismerős ajánlott...egyik ebben a kórházban dolgozik, másik amott...hmmmm meg szeretnék egy 'normál szülést', ne egyből vagdossanak, bár mivel első lesz, ezért biztos kell majd gátmetszés meg ilyesmi, aranyér műtétem volt már kétszer, igy gondolom hasonló szépségekre lehet majd számitani pár hétig...de nekem az a fontos, hogy a babát ne vigyék el mellőlem (nektek hogy volt???) és hogy még lefürdetés előtt úgy ahogy van, odaadják egy kicsit...majd még olvasgatok szüléses oldalakat, de most ezek azok amiket akarok...

már megint jött vuk, és a reggelitől is megszabaditott, ráadásul hasmenés is megvan...most kezdődhet ez a korszak??? remélem nem lesz mindennapos...

ma fogok beiratkozni konditerembe, valami kis light-os mozgás kéne, mert biztos segit majd egy kis boldogsághormont termelni, meg nem árt ha kicsit fittebb leszek, már most alig birok felgyalogolni a másodikra!!

egyébként mult pénteken a védőnő 64.1kg-nak mért (ennyi még soha nem voltam), mondjuk a cipőmet se engedte levenni...(tudjátok, ilyenkor még a fülbevaló is számit :lol: ) erre most 62,4voltam... :? :? :?

most tudom, sokat fogok irni, de van még valami ami foglalkoztat...van 2 kispatkányunk, meg egy törpenyuszink, lakásban lakunk...most ha jön a védőnő, meg utána a baba, akkor inkább adjuk el a kicsikéket? Lehet valami baj, ha állat is van a lakásban??

(Zsu, lehet hogy most annyit irtam, hogy ha válaszolsz ,megint új oldalt nyitsz :lol: :lol: :lol: )

na majd később még benézek
pussz,
Era

Kép
tünemény
 
 


Upsz a szülés várható időpontja 2009. április 24.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Tünemény
Ha találkozol a védőnővel pontosan ilyen dolgokat lehet megkérdezni, pl. hogy mi a helyzet az állatokkal. Nekem azt mondta a védőnő, hogy bármit megkérdezhetek, amire választ keresek, nem baj, ha hülyeség, és akár listát is írhatok, sőt a mobilszámát is megadta, hogy ha valami sürgőset szeretnék.

Visszatérve az állatokra: amikor a sógornőm terhes volt - bár ők családi házban laknak - volt kettő csak bent lakó cicájuk. Miután ő átesett már a toxoplasmosison nem kellett a cicókkal csinálni semmit. Szóval szerintem ha betartjátok az alapvető higiéniai dolgokat biztosan meg lehet tartani a kis házi kedvenceket. Esetleg a takarítást, simogatást most hagyd a párodra. Nekem három ékszerteknősöm van, nem hinném, hogy veszélyesek. :)
tici
 
 


Ja!És Mó! 29 éves vagyok,lemaradt..
Az álatokkal azt hallottam,hogy tisztitani az almot nem szabad,hogy az ürülékükkel érintkezni és ahogy azt már írták alapvető higiéniai szabályok betartásával együtt nem lehet gond.
Amúgy arról tudtok valamit,hogy október elején,akkor leszek 12 hetes repülnünk kell,hogy az nem gond?Majd még az orvost is megkérdezem.
l.edit
 
 


sziasztok.

én úgy tudom csak a macska kakija veszélyes.más állat nem.és macskát is lehet simizni csak az almot nem ajánlatos takarítani terhesen.

viktu:

üdv.gartu a babához:)

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Szülés, orvos és szülésznőválasztás:

Szép dolog, ha előre elképzeled, hogyan is szeretnél szülni, csak az a baj, hogyha másként alakul, akkor ebben az esetben csalódásnak élheted meg, és az nem jó. Évekre elveheti a kedved egy következő babától, illetve szélsőséges esetben szülés utáni depresszióhoz is vezethet.
Szerintem az a legjobb, ha van egy olyan orvosod akiben maximálisan megbízol, és a legfőbb kérdésekben egyetértetek. Ilyen nálam az érzéstelenítés. Én EDÁ-val szültem, és a következőt is így akarom. Nélküle valószínűleg császár lett volna.
Ha megbízol az orvosban, akkor nem azon fogsz aggódni, hogy fog-e vágni vagy sem. Hiszen tudod, hogy azt teszi, ami a babának és neked is a legjobb.
Én még a vajúdás kezdetén sem tudtam, hogy megszülhetem-e természetesen vagy császározni fognak, de nem is izgultam rajta. Tudtam, hogy a legjobb fog történni, és így is lett. Egészséges a fiam.
Nem zavart a gátmetszés, hiszen észre sem vettem közben. Utána 3 nappal pedig szinte nem is éreztem. Teljes nyugalommal mentem le 4 emeletet lépcsőn.

Választott szülésznő: Fontos lehet szintén, hiszen ha jól megérti magát az orvossal, akkor tudja mi az ami miatt azonnal szólni kell neki, és az orvos is tisztában van vele, hogy várhat-e még 5 percet amíg befejezi az ebédet, vagy azonnal hagyja ott a kajáját.

Kórház:

Mivel nekem nem volt komplikációmentes a terhességem sem, így olyan kórházat választottam, ahol mindent egy helyen meg tudnak oldani, és szükség esetén van újszülött intenzív is. Így a baba rögtön megkapja a megfelelő ellátást. Erre szerencsére nem volt szükség, bár a csecsemőorvos ott volt amikor megszületett, mert fogóműtéténél kötelező. Azóta is Ő Beni orvosa.

Remélem nem voltam túl sok.
Vendég
 


Én a védőnővel itt még nem is találkoztam. sajnos hetente egyszer rendel, és pont olyankor amikor Beni alszik. Így fogalmam sincs hogyan jutotk majd el hozzá.

Talán ezt a kérdést azért nem tartom lényegesnek, mert az előző védőnő nem sokat tudott segíteni nekem, és nem is nagyon találkoztunk.

Például nyolc hónapig tartott neki, míg észrevette, hogy elköltöztünk.

De hátha az itteni más lesz.
Vendég
 


Szia Ettike.Nagy Zoltán az orvosom már 3-éve,és maradok nála mert meg vagyok vele elégedve és ő segített nekünk,hogy babónk legyen.

Kép
kriszti81
 
 


Sziasztok!

Szijjja Viktu :D :D Vonalzód alapján már kiszámoltam :wink:

Most csak röviden, mert készülődök orvoshoz: nekem olyannyira választott orvosom van, hogy Szegeden szeretnék szülni. Ha bármi gubanc van, akkor persze ez ugrik, ezért megyek el itt is orvoshoz, de alapból a szegedi dokim nagyban közreműködött azért, hogy ezek a babák itt lehessenek velem. Amúgy felőlem a fülemen keresztül is megszülethetnek, a lényeg, hogy egészségesek legyenek, egyébként elég sok kórházi tapasztalatom van, nagy meglepi már nem érhet.

Védőnőm nekem rendinek tűnik, ő is azt mondta, hogy azért kell majd a látogatás, hogy nem-e vmi vizesedő falú, omlás előtti helyre kerülnek-e a babák (nem pont ezekkel a szavakkal mondta).

Dobok még egy táblát soron kívül, lássátok, hogy sokasodunk :D

Cat, Te még vársz?

Kép



Kép

 
 


Szia Mó!

Valahogy mindig elfelejtem megadni... :oops:

Névnek maradhat a Catherine (esetleg Cat), vannak akik így hívnak.
Két hónap múlva már 32 leszek, így azt nyugodtam írhatod.
Szülés várható időpontja számításaim szerint, és ezt már UH is megerősítette: 2009. 04. 17. (vagy 16?)
Kórház: Bp. Péterfy
Lánynév: Zoé Fiú: ????
Tesó: Benjámin, 2006. április 25-én született.
Vendég
 


kriszti:

ismerős név.nem egy "fiatal" magas,jóképű doki? valamiért ez rémlik.mintha annó ő lett volna aki anyóssal olyan jól elbeszélgetett.(a tanitványa volt)csak abból gondolom mert Zoltánnak szólította anyós.de lehet hogy nem.

Kép
Kép
ettike
 
 


sziasztok!

a doki azt mondta, az intimtorna jó lesz majd szülés után, de most se ezt, se a konditermet ne kezdjem el, inkább kifejezett terhestornát ajánl.

vettem egy Réka kismamatorna dvd-t, lightosan (vagyis közben pihengetve) az első 20perces szakaszt megcsináltam, elég jó volt és nem is sok.

holnap meg megnézem a kismamajógát a brendonban, milyen lehet...
az aquafitnesst szeretném nagyon kipróbálni

no majd holnap beszélünk, szép estét mindenkinek!
Era

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok lányok

Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én egyre jobban utálok dolgozni.
Ti mikor akarjátok elmondani a munkahelyen? És meddig akartok dolgozni?
Én már nem sokáig szeretnék de nem tudom meg lehet-e oldani.

Remélem mindenki jól van. Szép napot!

g.
gaba_30
 
 


helló csajok!

Bezabáltam egy zacsi földimogyorót percek alatt! :oops: Most persze "rosszul vagyok", de megérdemlem!

Egyre jobban izgulok a holnapi UH miatt. :oops:
Múltkor "csak" petezsák volt, reméljük benne van a bébink, akinek nagyon kalapál már a szívecskéje!

Gaba, én Emmával csak az utolsó 2 hónapot voltam otthon. Nem is kellett volna több, unatkoztam volna! Mondjuk jól bírtam, nem is volt nagy pocim. Sztem, ha bírod és olyan a munkád, amit lehet csinálni, akkor nem érdemes ilyen hamar otthon maradni. Eleget leszel otthon az elkövetkező években!

Ettike: most nézem csak, szemtelenül fiatal vagy!!! :shock: :lol: Ezek szerint nem voltál 18, amikor Patrikkal terhes lettél! Nem semmi fiatal Anyuka leszel majd a suliban, irigykedhet majd a többi mama! :wink:

Zsu
svs
 
 


Sziasztok Lányok!

Nálam is munkaundor van, de mint Zsu is irta, én is csak unatkoznék otthon, igy ha minden rendben megy, és birom, akkor márciusig fogok dolgozni. (könyvelő vagyok, ülnöm kell, ez nem fárasztó, inkább stresszes tud lenni)

Zsu, ne aggódj, minden rendben lesz, és látni fogjátok a dobogó szivű pindurit!!! Sőt már biztos lesz egy kis formája is, mert én múlt hétfőn voltam, akkor még csak egy pöttyöcskét lehetett látni dobogó szivecskével, és az a pár nap is biztos számit! Ha tudsz, lefotózod majd az uh monitort, és megmutizod :D én majd hétfőn teszek fel egyet :D

hú, tegnap 2szer jött vissza a kaja...ebéd is meg vacsi is...ráadásul hasmarssal...van olyan, hogy éhes vagyok, de úgy érzem nem tudok megenni semmit...sőt, barackon és dinnyén kivül nem kivánok semmi édeset

és ma is megcsináltam a réka tornát, igy legalább bennem van, hogy mozogtam is, és mégse vittem túlzásba. apa ma este akarja megmondani a focicsapatának, hogy apuka lesz, meccs után majd koccintanak. (mind olyan kis fiatal 18-25 éves gyerek, hogy ők még a bulik meg a csajok után mennek, és fura nekik, hogy mi máshogy élünk. azért olyan beszólást nem várok, hogy: jól meggondoltátok? vagy véletlen volt? (mert ilyenre ugranék)) egyébként apa is 22, én meg 30, és ezt már nem is firtatják. csak ne útálnám a focit...

Etti tényleg egy tapasztalt kismami vagy, ilyen fiatalon :D igy legalább majd ha felnőnek, senki nem fogja elhinni hogy a gyerekeiddel sétálsz, mert majd testvéreknek néznek benneteket! :D

ja és a munkahelyi bejelentéssel kapcsolatban...én ma úgy de úgy megmondtam volna...de a főnök szerencsére tárgyalni ment, másik kollegám szabin van, igy talán legkorábban jövö héten tálalok, de lehet hogy még akkor se...de olyan nehéz benttartani

Kép
tünemény
 
 


Zsu!

Most látom! Én is a Jánosba fogok szülni!
Lehet, hogy találkozunk.
Te kihez jársz?
gaba_30
 
 


sziasztok.

igen,szemtelenül fiatal vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
februárban van a szülinapom így még nem voltam18 amikor Patrikot szültem.most is alig leszek 20 :lol: :lol: :lol: :lol:
sokan mondták hogy majd milyen rossz lessz a gyerekemnek mert mindig lepasszolom hogy tudjak menni bulizni.........hát nem lett igazuk :wink: :wink: :wink: hétvégén is azértz alszik mamáknál mert mamák szivesen elviszik.olyankor inkább itthon romatikázunk,filmet nézünk vagy épp takarítok.

voltam védőnéninél.
1 kilót fogytam :lol: :lol: :lol: :lol: a vérnyomim megint 90/60 volt.
a sok ivásra meg azt mondta a védőnő hogy lehet cukorbetegség jele is :shock: :shock: :shock: :shock: majd beszéljek a dokimmal.kiváncsi vagyok mit mondt.a vizeletben nem volt cukor.
holnap megyek vérvételekre,pénteken pedig házidokihoz.
csekket felejtettem el kérni de majd holnap leugrom(uh képért nála kell kérni és úgy adnak ha viszed a befizetett csekket)

Kép
Kép
ettike
 
 


De jó, egy földi! :wink:
Balog Imrénél, Te?

Lányok ezt találtam, akit érdekel:

http://velvet.hu/poronty/2008/09/10/neg ... at_ingyen/

Zsu
svs
 
 


Zsu, de drága vagy! most próbáltam őket hivni, de betelt már az üzenetrögzitőjük...meg gondolom 8. hétnél nem nagyon tudnak mondani semmit, de legalább megpróbáltam :D

Etti szoritok hogy ne legyen baj a cukroddal! pénteken fogod akkor megtudni az eredményt? háziorvoshoz is kell majd menni?? ő mit fog csinálni? vagy még nem fontos?

:cry: megint környékez a róka...mindig pont kajaidőben jön

Kép
tünemény
 
 


Szia Edit.Jajj akkor rosszul adtam meg.A órház neve Hetényi Géza.Az orvosomét még nem tudom,mert per pill kétlaki vagyok. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szia Etti:A dokim tényleg jóképű,magas kb 40év körüli.Nem tudom,hogy ő lehetett e.A cukrod remélem rendben lesz.Én nem tudok olyan sokat inni,max 2l.Pedig a 3l jó lenne minden nap,de ha nem kívánom nem tudok inni. Mó:A táblázat szerintem nagyon jó,és köszi.

Kép
kriszti81
 
 


Etti! :)
Köszi Mó a táblit!

Próbálom majd felvenni a fonalat...

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Zsu!
Dr.Baltschik legalábbis remélem
Őt ajánlották, én még tapasztalatlan vagyok ebben a témában.

g.
gaba_30
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors beszaladás. Most kicsit feltorlódtak a dolgaim.

Először is köszi a jókívánságokat. Sajna Kende még mindig taknyos. Nekem már jobb a szemem, csak az orrom folyik még az allergiától.

Tegnap dokinál voltunk, ma államkincstárba ültem fél napot, közbe apóséknál paradicsombefőzés volt, holnap meg védőnőhöz megyek. De igyekszek most már ismét jönni.

Üdv az újaknak....

Mó: írom az adataimat a táblicsekhez, ami szerintem tök szuper.
Kisvirág, 33 év (én vagyok a legöregebb...), Máv Kh, 2009.04.23. Tesó 2006. Kende, a csöpp nevét még nem tudjuk, még nem tartunk ott, hogy tárgyaljunk róla :)

Na és a mi a dokinál volt:
2 hét alatt a semmiből (mert eddig ugye nem láttunk) 14 mm-re nőtt. :lol: És szépen dobogott a szívecskéje. Nagyon kis cuki :) A korának pont megfelelő 7+4 napos volt tegnap, és az uh is ezt mutatta. Sajna csak 3 hét múlva kell mennem újra. De hosszú lesz ez a 3 hét....

Most csak ennyit, de igyekszem visszaolvasni, kivel mi történt a pár nap alatt, de remélem csak jókat olvasok...

Puszika

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok.

tünemény:

a házidoki csinál ekg-t meg megnyomkodja a hasad,na nem erősen csak hogy minden rendben van e a belső szerveiddel asszem.meg megnézi a lábad viszér miatt.kb ennyit csináll.

kriszti:

akkor nem ő az mert anyós 25 éve tanít :lol: :lol: fiatal nagyi ő is,most lessz 49 :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Mó: mi még nem beszéltünk, de grat az ikrekhez. Sokat vártatok rájuk? És hányadik lombik sikerült?

Kutyafüle: sajnálom, hogy lebetegedtél. :( Jobbulást neked!
Ha legközelebb lázad van rubophet is bevehetsz.

Ettike: Milyen ari kis pocid van már. Én is minden nap nézem nőtt-e :)
Ivászat: én nagyon keveset iszok, jó ha megiszok napi 1-1,5 l folyadékot.

Cat: sajnálom ezt a cukros dolgot. De ahogy írtad a babáért mindent. :)
Jajj a frász jött rám, de hála égnek minden okés a picivel. Nem kaptál hormonpótlást???

Tünemény: én is hamarabb kifáradok, főleg az örökmozgóm mellett. Bezzeg ő… :)
Nekem is inkább hasmenésem van, de nekem az elevittől. És ez az öklendezés ismerős. Nálam ez most mindennapos lett. Részvét a vuk miatt.
Nálunk úgy volt a szülés, hogy mikor kibújt mielőtt a köldökzsinórt elvágták megkaptam őt egy ölelés erejéig, utána elvitték őt lemosni… stb addig engem rendbetett az orvos (varrás…) aztán még a szülőszobán kellett maradni egy kicsit, de visszahozták nekem a babát. Miután felvittek az osztályra nem kelhettem fel azt hiszem 2 órán át, utána tusizhattam, és én már aznap már nem kaptam meg a babát, mert már késő volt és nem tudtam mi a szokás, így csak másnap reggel kaptam meg, de utána végig velem lehetett. Kivétel az esti fürdetés, vagy orvosi vizsgálatok… De ha választasz kórházat érdemes mindennek utánajárni.
Te figyelj! A Nyírő kh-t nem zárták be?????? Én úgy tudom összevonták a Szabolcs utcával, meg a Máv kh-zal. Ha nem jól tudom akkor bocsi.

Tici: de korán megy ki a védőnő hozzátok. Nagyon lelkes lehet. :)

Kriszti: Örülök, hogy ha sokára is de összejött a bébi. Én is másfél évet vártam az elsőre, és most cirka 15 hót a másodikra. ;)

Viktu: mi pont egy idősek vagyunk :lol:

Zsu: drukk holnapra! Ha tudsz hozz képet!!!

Gaba: én annó 6 hétig dolgoztam és onnantól veszélyeztetett voltam. Nem sokat tudtam gondolkodni mikor mondom el a főnöknek. A mostani babát azonnal elmondtam, mert most kevernem kellett egy kicsit a gyeses dolgaimmal.

Orvos-szülésznő: én mindkettőt választottam, és nem bántam meg. A szülésznőm egy tündér volt nagyon sokat segített. Egyébként többet segít mint az orvos, de ha valami baj van akkor jó, ha ott az az orvos akiben te megbízol. Az enyémbe maximálisan bízok és annyira rendes, hogy a nekem pont szabiról jött be a szülésre. Nem adott át ügyeletesnek.
Kórház: mivel én megyek a dokim után, így nem kérdés, hogy melyik kórházba szülök. Egyébként eddig jó kórházakba dolgozott a dokim. :)

Hűh jó sokat írtam, de behoztam a lemaradást. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond.
Mindenkinek szép napot.
gizmixxx
 
 


Sziasztok lányok!

Ti tudtok aludni? Én borzalmasan rosszul alszom, éjjel órákig ébren vagyok. Régen tök jó alvó voltam,semmire nem keltem fel.Most miden éjjel legalább egy pisi.
Most meg szinte elalszom munka közben.
Remélem azért ti jól vagytok.
Üdv: g.
gaba_30
 
 


Sziasztok Kismamik!

Gaba, én is felkelek legalább egyszer, de gyakoribb, ha többször is éjjel. Bár az a jó, hogy hamar vissza is tudok aludni, igy ezzel nincs gond. rászoktam, hogy a folyadékot inkább napközben igyam, és ne nagyon este, mert igy minimálisra szoritom a wc látogatásokat az éjszaka közepén.

Kisvirág örülök, hogy már ilyen nagy pocilakód van :D én hétfő reggel megyek, (ha apának dolgozni kell, akkor csüt délután) és szerintem már mi is nagyok leszünk :D veszek is fényképezőt vasárnap! :D

Tegnap a munkahelyen csináltam egy jó nagy hibát, vagyis kettőt, az egyiknek a kijavitása meg már a tokiói atyaúristenis is eljutott, hogy ők próbáljanak segiteni (pedig csak egy rossz kattintás volt :cry: :cry: ) a másik leb.szást meg azért kaptam mert előbb utaltunk el mint hogy a német vezér (azt hiszi magáról) rábólintott volna...szóval megvolt az idegeskedés...unokatesómnak csak egy kétszavas véleménye volt erről: sz.rd le!...de én olyan kis izgulós meg magamat okolós vagyok, és ez elég nehéz...de ha valaki dolgozik, akkor hibázik is. na holnap lesz itt a német fószer aki leb.szott, nagyon várom már...nyugis egy nap lesz az biztos... :cry:

szia Gizmixx! üdv a csapatban! hány hetes vagy most? első baba?

Virág a Nyirőben magánként működik a Róber Károly klinika, és az lenne a legközelebbi. Meg a dokim akihez most járok, ott dolgozik. De Istvánban is gondolkozom már, irtó sok kórház van, és előbb egy jó dokit kéne találni.

na megyek, mert egy kicsit dolgozok, hogy ez a németből jött japán jóember holnap ne találjon még több hibát...

szép napot nektek, és próbáljatok meg nem elaludni ebben az álmositó időben (hacsak nem vagytok épp otthon!)

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

én remekül alszom :lol: :lol: :lol: ami 1,5 év folyamatos aligalvás utánn nem is csoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem tudok pl egy filmet megnézni ha eldőlök a kanapén mert elalszom.tegnap este is a House közben aludtam el,pedig imádom.nembaj párom letölti :wink: :wink: :wink:
de napközben is csak és kizárólag ülve tudok tv-ni.

vérvétel elmaradt mert fél 10 kor keltünk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: majd holnap.
így ma lemegyek a házidokihoz.

gizmixxx:

üdv.gratu a babuhoz.

kisvirág:

gratu a dobogó szivecskéjű babuhoz.már én is alig várom a 22.-ét :lol: :lol: :lol: :lol: és végre képet is tudok kérni.

Kép
Kép
ettike
 
 


Baltschik csinált nekem egyszer egy UH-t, tudom, h ki ő!

Virág: örülök, h javultok! Kende tud aludni az orrától? Hogy viseli az orrszívást?
Emmát szabályosan le kell fogni hozzá és végig üvölt! :? Bár már tud orrot fújni. Múltor látta Anyukámat, erre kunyizott egy zsepit, az orrához tette és belefújt a kis szájával! :lol:
Gratula a 14mm-hez! Már szép nagy a babó!!!!!

Gizmixxx: gyere és gratula a pocakhoz!!! Első bébi? Mikorra vagy kiírva?

Én viszonylag jól alszom általában, csak nehezen alszom el! Pedig fiatalabb koromban :wink: (de gáz ezt leírni) üvöltő riasztó mellett sem ébredtem fel! Gondolom cikáznak a fejünkben a gondolatok, na meg ez az állandó pisilés.... :x

Ettike: lassan menned kell genetikai UH-ra is, nem? A dokid csinálja vagy szonográfus? Én azt hiszem majd elmegyünk 4D-re, amikor eljön a mi időnk!

Csak 5-re megyek UH-ra, már nehezen viselem a várakozást! Megpróbálok kiimádkozni a dokiból egy papírt is, h mehessek a kiskönyvért!
Visszük Emmát, mert kérték, h mutassuk meg (félig- meddig ismerős a doki családja), csak azt nem tudom, h hogy fogjuk lekötni a váróban a kis örökmozgót. Félek, széteszedi a berendezést! :?

Zsu
svs
 
 


látom nem túl nagy ma a pörgés.... :(

Na, megjöttünk a dokitól! 8mm a kis drága, szívhang ok (bár nem hallottuk, csak láttuk)!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Van UH kép is, bár sok minden nem látszik rajta. Ha Apa beszkenneli holnap, felteszem!

Zsu
svs
 
 


Zsu!

Gratulálok!
Most már kézzelfoghatóbb a baba, ugye? Könnyebb elhinni?
Vendég
 


IGEN!!!!! :D

Cat, jó az új vonalzód!

Zsu
svs
 
 


Zsu!

Köszi!
Minden héten eltűnik egy kis darab ami takarja. :D
Vendég
 


Hétfő óta nem is voltam, elég pörgősek a napjaim...
Minden új kismamit üdvözlök!!!
Betegek gyógyuljatok!!!
Cat! Nem semmi, hogy az Egri doki hogy viselkedett!!!!!!! Felháborító!!!
Zsu! Gratulálok, és várjuk a képet!!!
Tünemény! Én is ilyen túlizgulós vagyok, de mostanában mindig megpróbálom lenyugtatni magam, mert attól úgy sem lesz jobb.
Sajnos már megtörtént, nem tudsz mit tenni. Én az első terhességemnél is olyan szeleburdi voltam, mindent elfelejtettem, stb.... Szóval magadban fogd csak a más állapotra. Sajnos nekik még nem mondhatod!!!

Kedden voltam vérvételen, de holnap is mennem kell, mert a nőgyógyászom már kerületben (sőt, Budaörs) praktizál, és a XIV. kerültben lakom, ide mentem az Sztk-ba hogy levegyék. Az általánosat meg tudták csinálni, de a "különlegeseket" azt nem. (Toxi, vércsoport, stb). Ahhoz külön el kellett mennem az Sztk-ba terhesgondozásra, és ott a hölgy írta meg a beutalót (pedig már volt egy, de arra itt nem veszik le...), amivel holnap mehetek.
Na, ez is az új módinak köszönhető...
Még a doki-kórházzal kapcsolatban, hogy nekem ez a nőgyógyászom már 10 éve, és a háziorvosom is, hiába van óriási távolságra.
(biztos sokan tudjátok, Budaörs-Zugló, ez a táv dugókat leszámítva is minimum 45 perc, így általában este 8-ra szoktam kérni a vizsgálati időpontomat).
Már több kórházban is dolgozott külsősként így a 10 év alatt, most éppen a Sote II. klinikán. Így nem érdekel a kórház! Megyek, ahová Ő!
Nekem most 2-3 napja már rendesen látszik a hasam, majd ráveszem a párom, hogy fotózzon le, bár lehet hogy a 7 éves fiam hamarabb fog, mert apa nem igazán szeret fényképezni. (nyaralásokon, mintha én ott se lennék, szinte nem vagyok 1 képen sem...) :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok!

Tünemény! Nekem a szegedi dokim a Koiss Róbertet ajánlotta, ő az István kórházban van. Már voltam is nála, szimpatikusnak tűnt. Így elsőre nekem az jött le, hogy nem szokta nagyon macerálni a kismamát, pl. azt mondta, hogy méhszájat rutinból nem néz, csak ha van kapcsolódó panasz. Ez nekem jó, maceráltak már eleget az elmúlt években, de van, akinek az állandó vizsgálat ad megnyugtatást. Neten is utánaolvastam egy kicsit, egy "rossz" vélemény volt róla: "lehetne csúnyább és öregebb is" :D :D háááát... ez is igaz :D :D :D

Táblát bővítettem, hétfőn felteszem, addig még lehet jelentkezni-módosítani :)

Cat! Szerintem is szupi a vonalzód :)

Kisvirág! Sokat vártunk-e rájuk... ez relatív kérdés. Bizonyos szempontból 7, bizonyos szempontból "csak" 1 éve. Szerencsénk volt, első lombik sikerült (mondjuk szerintem ehhez erősen hozzájárult az előző 7 év ténykedése)



Kép

 
 


Szép jó reggelt Csajszikák!

Már 6óra óta itt vagyok az irodában, hogy 9-re kb kész legyek... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsu! Kiváncsi vagyok a picur UHs képére, remélem ma fel tudod majd rakni!!!

Mó! én is szegedi vagyok, bár éltem 8évet Londonban, és kb 2-3éve pesten lakom. Igazad van, nekem olyan doki kéne inkább aki vizsgál, mert igy akkor megnyugszom, hogy nagy valószinűséggel kiszűri a betegségeket. Sajna nálunk van Downkór, vizfejűség, szellemi visszamaradottság, MS, ez mind a közeli családban, és nagyimék azt hiszem nagyija unokatesók voltak, lehet hogy ennek is köze lehet öröklődő dolgokhoz.. szóval én nem bánnám a tűket meg ilyesmit, csak jól nézzenek meg mindent! Igy is lehet bármi, tudom, de valahol mégis nyugodtabb lennék, meg apa is.

Cat jó puzzle-t találtál! az ilyet ki lehet tenni mondjuk monitorvédőnek is? vagy az asztalra? csak hogy apa is lássa ha bekapcsolja a gépet, hogy épp hol tartunk :D és tegnap elolvastattam vele, hogy milyen a terhesség hétről hétre, igy megérti, hogy az ingerlékenység vele jár, (most már mondta, hogy nem fog veszekedni velem, mikor mindenért felkapom a vizet), és olyan jó volt, hogy olvasgatta, hogy most épp mi fejlődik a babán! igy valahogy jobban felfogja ő is.

Eda csinálj fotót a pocidról! Én még mindig nem tudom, hogy a hájat látom-e, vagy tényleg nő :lol: :lol:

majd irjatok ám sokat, mire megint jövök :lol:
pusszancs
Era

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

ma sem jött össze a vérvétel :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Patrik max fél 7-ig szokott aludni erre ma is háromnegyed 9-kor kelt.
de a házidoki legalább 12-től van így oda mindenképp megyek.hétfőn meg beálítom a telóm 7 re.(tuti akkor már rég fenn leszünk,de ha nem álítom be......)

svs:

gratu az uh-hoz.és a dobogó szivecskéhez:)22.-én megyek uh-ra.akkor lesezk 12+2 napos :lol: :lol: :lol: :lol:

tőlem a védőnő megkérdezte hogy tuti jól számoltunk e :lol: :lol: :lol: :lol: merthogy akkora a hasam :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
de 2 uh azért nem téved. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


sehol senki...azért remélem mindenkinek jól telik a napja!

úgy de úgy megkivántam a töltött káposztát tejföllel, hogy belebetegedtem volna ha mást kell enni...erre a west end utolsó kajálós helyén volt székelykáposzta!!! :D :D :D olyan finom volt, hogy valami hihetetlen :D :D :D

ja, és ma nem kaptam meg a leb.szást, viszont nem mehetek szabira okt. 15-ig, mert nálunk akkor lesz a féléves zárás (japán év április 1-től kezdődik), és 2újabb havi táblázatot kell mindig elkészitenem...egyre többet varrnak az ember nyakába, de gondolom, ez másutt is igy van.

dolgozgatok egy kicsit, és már csak 2,5 óra van hátra!!!

azért irjatok ám!!! :D

Kép
tünemény
 
 


Etti! jó hogy ti eddig tudtok aludni! főleg hogy Patrik nem pattan ki hajnalban az ágyból!

és a TE hasad nagy??? mondjuk azt olvastam, hogy második babáknál már korábban látszik, de már nekem is van hasam... (vagyis volt ott háj eleve, mint irtam) nekem mit fog mondani??? :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Nekem sikerült a vérvétel, már 8-ra vissza is értem. :lol:
(bár az én fiam már iskolás, és ma az apja vitte :lol: :lol: :lol: )
Bár aludna ő is 9ig!!!!
Majd hétvégén le fogom fényképezni, és direkt ébredés után, hogy ne a nappali puffadtság látszódjon rajta!!
Era! örülök, hogy nem kaptál dorgálást, így azért nyugodt maradtál, gondolom. Az, hogy egyre több a munka, nyugi, nem csak a ti cégeteknél "divat"! :cry: :cry: :cry:
Ettike! Én pedig rá egy napra megyek az UH-ra, 23-án, én is 12.hetes leszek már, biztos cuki babusokat fogunk látni!!! Képet akkor is teszek majd fel!

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok!

Ma túlestem a házidokinál előírt belgyógyászati vizsgálaton. Az alábbiakat tartalmazta: vérnyomás mérés, meghallgatás, ekg. Szóval nem volt egy túl bonyi dolog.

Én hétfőn megyek az első vérvételre. A védőnő mondta, hogy 7 ampulla vér, plusz nekem még egy a pajzsmirigy-hormonok miatt. Eddig mindig egyedül mentem vérvételre, mert semmi gondot nem okozott, de a biztonság kedvéért mondtam a férjemnek, hogy most inkább jöjjön el velem, hátha gond lesz a mennyiség miatt.

Én is vizsgálgatom a hasam. Olyan mintha a hasam alja már sokkal keményebb lenne, illetve kicsit "duzzadtabb". Elég nehéz eldöntenem, hogy tényleg nőtt-e már, mert nem lapos hassal indultam. Gondolom úgy vagyok vele, ahogy Tünemény a sajátjával. Amúgy én is úgy tudom, hogy a második terhesség sokkal előbb látszódik, mivel az első terhesség alatt megnyúlt izmok már nem tartanak annyira.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
tici
 
 


Tici, biztos, h 7 amplulla vért vesznek tőled? :shock:
Én már végigcsináltam egy terhességet, de talán összesen, ha 7 ampulla vért vettek 9 hónap alatt!
Nekem csak októberben kezdődik a buli! Addig semmi sanyargatás! 8)

Töltött káposzta? Nyami!!!!!!

Ettike, ne bánkódj, megvár az a vérvétel!

Mi holnap megyünk kettecskén Apával kertipartizni, vas. délelőtt meg állatkerbe a csajszival. Utána meg Apa szülinapi ebédet tartunk, szóval majd csak hétfőn jövök!!!

Hosszú, pihenéssel teli 7végét kívánok mindenkinek!!!!!

Zsu
svs
 
 


Hááát, a védőnő ezt mondta. Én is sokalltam kicsit. Hétfőn megírom, hogy mennyi is volt valóban.
A védőnő azt kérte, hogy a 10. hétig legyen megcsináltatva, szóval még lenne időm, de amúgy is mennem kell a pajzsmirigy-hormonok miatt (alulműködik, ezért fontos nézni a terhesség alatt), gondoltam akkor legyek túl ezen is.

Úgy látom a hétvégédben nem a pihenésé a főszerep, úgyhogy jó szórakozást neked (nektek) ezekhez a remek programokhoz. :)

Kép
tici
 
 


Szia Tici!Nekem is alúl működik a pajzsmirigyem és most voltam kontrolon,az eredményem már jó,de a doktornő azt mondta továbbra is szedjem mivel most kismama vagyok.Hétfőn megyek a védönőhöz,délután dokihoz és szerintem már engem is el fog küldeni vérvételre.10 hetes leszek szerdán,nem is hiszem el hogy így telik az idő.További szép napot mindenkinek!!!

Kép
kriszti81
 
 


sziasztok.

valószinű azért mondta a védőnő hogy nagy a hasam mert már hozzá járunk 1 éve és látta hogy mell alatt tök lapos vagyok.ehhez képest most......remélem tesó utánn is sikerül így lefogynom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem is volt hogy 5 ampullával vettek vért de abból csak 2 volt nagy.asszem AFP-nél.amúgy 2-3 mal szoktak.
én megvagyok lőve mert ha párom délelőttös akkor egyedül kell mennem Patrikkal és ha neagyisten rosszul lennék akkor max a babakocsira támaszkodhatok.

pihenés???hát ez nekem ezen a hétvégén nem fog összejönni.párom dolizik :( :( :( egyedül vagyunk Patrikkal.
lassan megyünk gesztenyét szedni meg leveleket és csinálunk meglepit apának.

éééés egy hét múlva túllépem az 1. trimesztert :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon izgi.Patrikkal lassabban telt az idő.

tegnap vettünk Patriknak bilit és ha már bababoltban voltunk hát nem tudtam ellenálni a babakocsiknak.és szerelmes lettem.
mutizom a kiszemelt áldozatot:

Kép

67000Ft.nagyon mindent tud ami nekem fontos.nagy gumi kerekek,nagy sportrész,2 lábzsák+egy a mózeson,a mózes is szép nagy,könnyű tolni,állítható a tolókar magassága.szóval tuti kocsi.fél órát nézegettem tologattam,mindent megmutizott a csaj mit hogy.szóval ezer százalék hogy ilyet veszünk.(szegény párom már nemtudott magával mit csinálni :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
ettike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: