Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nyanya, Bea! Sajnálom a teszteket. Nem baj, majd most!!!

Pingi! Az a lényeg h nincs méhenkívüli!!! Az ilyen dokikkal meg ne foglalkozz! Ha ez az összevont kórház, akkor én még az egyik elődjéről (Honvédról) tudnék mesélni. És mindezt úgy, h protekciósan kerültem a dokihoz... Engem terhesen úgy elhajtott h csak na. Aztán találtam egy teljesen lelkiismeretes Sztk-s dokit akiben maximálisan megbízom.

Judi! A Szt Istvánról is meg a Szt Imréről is hallottam jót is, rosszat is, de én amondó vagyok, h egyikben sem szülnék szívesen. A Szt Imrében olyannyira nem szeretik a császárt, h az egyik koleganőmet - aki 43 évesen szült, pajzsmirigy betegsége van - 24 órán keresztül hagyták vajúdni úgy, h nem tágult semmit sem, és akkor császározták csak meg. A Szt Istvánról meg csak annyit h az egyik barátnőmnek nem vették észre ha 9. hónapban nem kezd visszafejlődni a baba és a nyakára tekeredett a köldökzsinór;de a sógornőm meg csak arra esküsuzik (kettőt szült ott, de neki az unokatesója ott nődoki).
Én a Jánosban szültem, nem ottani dokinál (megszűnt a Rókus és a dokim oda beszélte meg a szüléseit) és maximálisan figyeltek rám és segítettek mindenben.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pingi!De jó,hogy nincs nagyobb baj!!Ezekkel a szívtelen dög ál-orvosokkal ne törődj!!!Egyszerűen hihetetlen, hogy az ambuláns kezelésen hogy bánnak az orvosok a betegekkel.Tisztelet a kivételnek.Miért lettek ezek egyáltalán orvosok???Bocsánat,de annyira dühít!!!!A barátnőmet két hétig vizsgálták mindenféle orvosok hasi görccsel és hüvelyi vérzéssel,és az utolsó percben mentette meg az életét a szabiról visszajövő nőgyógyásza,mert szivárgott a vér a hasfalába. Ilyenek!!!!!!
Pingi!!Ezt nem a Te esetedre írtam!!!!Csak a dokikról.Nincsenek görcseid ugye?HCG szintet nézett vérből a doktornő?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


hallotátok tegnap a hiradót?
volt egy 21 éves lány fájásai voltak bementek a korházba 2 vizsgálat között több óra is eltelt,a szegény lány nagyon rosszul volt nem törödtek vele.és a kisbaba a szülés közbe meghalt ráadásul a méhét is kiveték!!!!!! :cry: :cry: :cry: én ugy megsirattam! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Sziasztok!

Úgy látom a látogatásom az ügyeleten elég nagy érzelmi lavinát indított el.
Momdanom sem kell bennem is...de már nem gondolok rá, vagyis csak próbálok, mert azóta sem menstruálok.
Pénteken (legkésőbb szombaton) kellett volna megjönnie, késni sosem szokott. Kis vérzés mindkét nap délelőttjén, ma meg már annyi se. Ezáltal elég nehéz nem gondolnom a terhességre és a látogatásomra az orvosnál.

kutyafüle: semmi görcs nincs. A szokásos haspuffadásom meg volt, de szombat reggelre lement (hihetetlen mekkorára fel tud duzzadni az alhasam mensi előtt). Akkor egy kis vér majd barnaság és azóta semmi.

nitacska: te jó ég nem néztem tegnap hiradót...de ez borzasztó. Nem értem hogy hogyan fordulhatnak elő ilyenek. Ezek után hogyan gondolja azt az ember, hogy orvosi kezekben biztonságban van...te jó ég. Jajjj én is hallottam főzés közben félfüllel a tv-ben egy sztorit, ahol meg az anyának toló fájásai voltak, betelefonált a kórházba, aztán nem jelent meg. Majd valamikor később vagy másnap nem tudom a csecsemőt megtalálták az emésztőben. Olyan dühös voltam hogy azt el sem tudom mondani. MI itt görcsölünk egy babáért, más pedig ilyet tesz...na jó ennyit erről mert megint csak felidegesítem magam.

A tegnapi rosz élményeim hatására körülnéztem a fórum más topicjaiban is, és ott is olyan rémtörténeteket lehet olvasni...van akinek a saját választott (fizetett!!!) orvosa volt bunkó, vagy nemtörődöm. Az az orvos akihez elvileg évekig járt, ismeri...most akkor kiben bízzon az ember?

Jajj lenne egy kérdésem.Tudom, hogy lenne erre a kérdésre másik hely is de mégis csak bennetek bízom ezért tőletek kérdezek.
Szóval ha az én orvosom nem rendel egy kórházban sem, csak olyan magánrendelő intézetekben ahol nincs szülésre lehetőség, akkor kell hogy legyen neki egy befogadó kórháza, ahová viheti a pácienseit szülni? Nemrég járok csak hozzá, és nem tudok róla sokmindent...eddig a baba téma pedig nem került szóba.

Ne haragudjatok hogy állandóan ennyit locsogok...be is fejezem gyorsan. :lol: :lol:
Egyébként hogy telik a vasárnap?
pingi
Veresegyház
 
 


kutyafüle:azt elfelejtettem megírni, hogy csak kézzel és UH-val vizsgált a dokinő, nem nézett hcg szintet :(
pingi
Veresegyház
 
 


pingi pedig azt kéne még hogy nézni hcg szintet az tuti kiderítené hogy lakik e baba a pocidba!!!!!!!!! :roll:
én is felháborodtam az ilyeneken azt is halottam amit temondtál!
Mi mit nem adnák hogy babánk legyen azok meg csak így eldobják!Undorítóóóóóóóóóóó! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello!
CSatlakozom Nitacskahoz!
:twisted: borzasztó milyen anyák vannak! bezzeg nekik semmi gondjuk. aki meg szeretné és vágyik a babára annak nem jön össze, és megszenvednek érte, más megy eldobja.
Most Miskolcon is volt egy baba, ott hagyták egy padon. Hát hogy lehet valaki ilyen :twisted: :twisted: :twisted:
engem is nagyon felháborít a dolog.

Kép
kissedi
 
 


szerintem aki eldobja a gyerekét az nem nevezhető ANYÁNAK!!!!!!!!!!
ahelyet hogy eldobná inkább adja örökbe,szivesen örökbe fogadják olyanok akiknek nem lehet saját gyerekük! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hogy én is hozzászóljak a témához osztom Nita véleményét. Nem csak anyának, állatnak sem nevezhető az ilyen, mert az állat is ösztönösen védi és óvja a kölykét.!!!!!!!
Ugyanakkor szerintem bármilyen háttérrel is rendelkezik az illető és bármilyen körülmények közt is él, 9 hónap alatt bőven van rá idő, hogy mérlegelje meg tudja vagy akarja e tartani a babát vagy sem. Dehát ehhez a normális átgondoláshoz "némi" intelligenciára is szükség van...

Szerintem ne nagyon beszélgessünk ilyen dolgokról, mert csak felzaklatjuk magunkat. :( Sajnos ilyen mindig volt és mindig lesz :(

Úgy döntöttem ebben a hónapban elkezdem a hőmérőzést! Szerintetek jó a digitális? Az nekem a múltkor olyan keveset mért.
Csak saccolni tudom mikor van pém, de fogalmam sincs.
Ti honnan tudjátok???
Most tuti nagy hülyeséget kérdeztem :oops: de tőletek bátran meg merem kérdezni :roll:

Kép
nyanya77
 
 


nyanya szerintem jó a digitális hőmérő! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Jó reggelt.
Bár csak kevés jó van benne amellett, hogy esik az eső, és dolgozni kell menni.
De, én továbbra sem menstruálok és van mégegy pozitív (erősen pozitív) tesztem. Tudom, megigértem, hogy nem tesztelgetek többet...de nem hagyott nyugodni.
A héten elmegyek a saját dokimhoz, ő valószínűleg nem hajt el, hogy korán megyek...egyáltalán mikor lehet látni a babót, vagyis a petezsákot?
pingi
Veresegyház
 
 


Nita: az Istvánt nem ajánlom, nem is ajánlhatom, mert nem tudok róla túl sokat. Csak annyit hallottam, h bababarát és úgy tudom, h viszonylag liberálisabbak a vajúdás és a szülés levezetését illetően (legalábbis a Jánoshoz képest biztosan), így aki ilyesmire „vágyik”, annak érdemes utánajárnia.

Pingi: Sajnálom a Máv-os dokit, úgy látszik rossza napja volt. Nem mintha ez mentségéül szolgálna..... :?
Mikor mész a dokihoz? Nagyon drukkolok!

Nyanya, Bea: sajnálom, h megjött! Azért fel a fejjel és hajrá szeptember!
A mai időjárás például teljesen papa-mamabarát! :lol:

Ezt a nyavalyás időt! Emma úgy szeret kint lenni kertben, és nagyon szenved bent a lakásban! Már csak ebéd után szokott aludni, de annyira ásítozott, h betettem a kiságyba, most várom, h mi történik! :roll:
Pedig sok dolgunk lenne ma!

Zsu
svs
 
 


Pingi!

Bocsi, hogy így ismeretlenül belekotyogok (bár pár embert ismerek már innen, Kutyafüle, nagy nagy gratula a babóhoz!!!! :D ), de komolyan el kellene menned egy másik dokihoz és elmondani neki a pozitív tesztjeidet! :!: Nekem már volt méhen kívülim, és ugyan az sztk-s doki folyadékot látott a hasamban és azért küldött el a kórházba, de ott az első az volt miután megvizsgáltak kézzel és uhval, hogy sürgősségi hcg vérvétel. Ez bárkivel megtörténhet, én sem gondoltam, hogy pozitív lesz az eredmény, sokként is ért, de ez van. Ez komoly dolog, menj el mindenképp még ma! Nekm is azt mondták az sztk-ban, hogy ne holnap, ne este, hanem azonnal irány a kórház. Csak azért nem hívott mentőt, mert nem voltam rosszul, nem görcsöltem. De sajnos már csak akkor görcsöl az ember lánya, amikor nagyobb a baj és akkor már csak a műtét van hátra. Én megúsztam, de volt egy másik alkalom, amikor egy hetet késett a mensim. Nekem nega lett a teszt, de görcsölt a hasam, piri viszont sehol. Felhívtam a dokim, hogy mi van, mondtam neki, hogy már volt méhen kívülim és már a telefonban mondta, hogy menjek be, csinál egy hcg vérvételt. Persze rögtön utána megjött... :lol: , de látod ez volt az első reakciója!

A másik meg (de ezt csak mellékesen mondom), nem kell aggódni ha még nem sikerül a babó, és egyáltalán nem igaz az, hogy egy egészséges nőnek 6 hónap alatt sikerülnie kell. És ezt nem azért mondom, mert én már túlléptem ezt az időt. 1 évet mondanak a dokik, de hallottam már 2 évnél is meghúzni azt a bizonyos határt. Szóval no para! :wink: És irány a doki!! :!:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok! Az idő ellenére szép napot kívánok mindenkinek!

Pingi, nagyon érdekesek a jeleid! Mindenképpen menj el dokihoz, ahhoz, aki régebb óta foglalkozik Veled. Sajnálom, amit a hétvégén tapasztaltál a MÁV-ban, ez szörnyű...! Hogy lehet így bánni emberekkel???

Nyanya, Bea! Sajnálom a pirit, egyébként egy cipőben járunk, mert nálam is beköszöntött tegnap a piri... 42 nap után:( A hosszadalmas ciklus okát mindenképpen ki kell derítenem, ezért próbálok eljutni orvoshoz konzultációra.

Lányok, köszönöm a hozzászólásokat és véleményeteket a kórházakkal kapcsolatban! Nem egyszerű dolog megfelelő kórházat és orvost választani, leginkább azt tartom fontosnak, hogy maximálisan megbízzak benne, hogy az egyedi esetemre megtalálja a megfelelő megoldást, és ne azt érezzem, hogy pénzéhes, és csak egy áru vagyok a futószalagon...

Kép
judi79
 
 


Pingi! MEnj el a saját orvosodhoz!!!!!Mielőbb!Sajnos a méhen kívülit(ahogy barátnőmnél Is így volt) nem mindig látják meg időben. De az is lehet, hogy egy erősebb beágyazódási vérzésed volt. Nem lehet tudni. Én senkiben nem bízom,csak a saját(na meg anya) dokijában.És ezt Neked is ajánlom.Nem tudom mikor látható a petezsák.Én vagyok rá az élő példa,hogy van,akinél elég későn.Persze a vérzésre való tekintettel lehet,hogy hűvelyivel fog megnézni,és azzal már az 5. hét körül látszik bizton,sőt van,akinél előbb is.
Tabati!De örülök,hogy bekukkantotál!!Mi újság veletek?
Én itthon tobzódom hőemelkedéssel,betegen attól a nyamvadt légkonditól. És annyira aggódom,hogy ne legyen a picúrnak semmi baja!! :( :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle, tudod én is abban bízom, hogy ez nem méhen kívüli, csak még nem látszódott semmi.Olyan ilyesztő, hogy a tüneteimről mindekinek ez a méhen kívüli terhesség jut eszébe. MOstmár egyébként a mellem is érzékeny, alig tudtam éjjel is ráfeküdni, ha nyomódott az nagyon rosz érzés volt, pedig nagyon pici melleim vannak.

Megyk is és felhívom a dokimat.
pingi
Veresegyház
 
 


Kutyafüle!

Fúj-fúj légkondi, én is úúúútálom! Gyógyulást neked, igyál gyógyteákat, van sok lázcsillapító hatású is! :wink: Velünk semmi különos, várjuk a babát! :lol: Nem járkálok dokihoz (még jövő nyárig tuti nem), nem mérek hőt, nem tesztelgetek, csak a tojcsit figyelem, meg kismamavitamint szedek, bár nem sok meggyőződéssel azt sem, de ne ezen múljon, a doki is mondta még anno, hogy a vitamin az jó... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


pingi 4-5 hetesen már látni a petezsákot! :lol:
azt mindják a méhenkívűli egyik jele hogy nem tudsz ülni mert fájdalmat érzel a végbéltől felefele húzódó fálydalomtol...most ebből mi igaz nem tudom! :roll:
tényleg menj orvoshoz nehogy baj legyen! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pingi!Ne haragudj érte,csak a barátnőm miatt van.Biztos nincs semmi baj,csak jobb ezt mindig biztosra tudni.Ne törődj a vészmadárkodásommal,csak figyelj oda magadra!
Tabati! Ovu tesztet próbáltad már? Nekem nagyon ajánlották,hogy sokat segít,de akartam hogy néhány hónapig próbálkozzunk anélkül,és lám...A Jóistenke küldött rögtön az első hónapban nekünk egy kismanót! :D De szrintem próbáld ki. Igaz nm olcsó,de az ovut segít 100%-ra belőni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle jó az uj vonalzod!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm!Ezen már látszanak a napok is.Kisirág mondta, hogy nem látja rendesen hol tartok.Jöttem neki büszkélkedni vele,erre nincs itt.Irgum-burgum. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


nekem is volt a babafalvárol vonalzom hogy tudjam én is hol is tartok! :roll: remélem hamarosan ujra lehet olyan vonalzom! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska!

Hát nekem semmi, de semmi fájdalmam nem volt, csak én is rendellenesen véreztem. Terhességi tünetem viszont volt, nagyon fájt a gyomrom a diótól, bármily kicsi mennyiséget is ettem belőle. Utólag tuti a terhesség miatt volt, mert se előtte se utána nem volt többé bajom a dióval.

Kutyafüle!

Még nem nagyon szeretnék tesztelgetni, mert ovum tuti van, hisz mindig van tojcsi középidő körül. Persze így tutibiztosra tényleg nem lehet belőni, de még várok 4 ciklust (akkor érünk az egy évhez próbálkozás terén) és aztán kipróbálom. Jó móka lesz, úgyhogy már csak kíváncsiságból is mindenképp. Majd rendelek innen a netről, úgy talán olcsóbb.

Kép
Kép
tabati
 
 


kutyafüle: jajj dehogy haragszok én... :lol:
Csak aggódok, kominálok, stb..a párom szerint egyszer ebbe betegszem bele.

nitacska:amennyiben a jól ismert módon számítom ki a terhességem lehetséges hetét akko rén most a 4 hetes 4 napos lennék, de ez ugye nem túl fix, ha 4-5 hetesen látni kellett volna a petezsákot akkor biztos nem baba mert a doki semmit sem látott szombaton. :(
Olyan fájdalmam nincs amit te írsz, csupán az alhasam feszül, olyasmi mintha izomlázam lenne ott.

Na ma újra doki, negyed 6ra megyek, remélem lesz valami fejlemény mert ez a "semmi" egy kicsit megfoghatatlan...se mensi, se baba, se negatív teszt, akkor mi is van?? Huh, lehet hogy ez az egész tényleg az agyamra ment.
pingi
Veresegyház
 
 


pingi nagyon kiváncsi vagyok mi lesz!
mert furcsa hogy pozitív a teszt de nem látnak babát...habár lehet hogy később estél teherbe és ezért nem látták még a babát ha van!
méhenkívűlire nem is akarok gondolni! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit el vagyok veszve, mert nagyon rosszul vagyok mostanában, minden reggel a WC-n kezdek, és egész nap kitart az émelygés, és csak feküdnék és aludnék egész nap. Éjjel persze nem tudok, csak forgolódok.

Csajok, sajnálom, hogy ez a hónap nem a tietekvolt, de kitartás elvégre már szeptember van, és ez lehet a tiétek!!!

Pingi: én Marcival az elejétől kezdve vérezgettem és pozi volt a tesztem, és a dokim adott gyógyszert hogy megmaradjon a baba. Szóval lehet nálad is ez van, kíváncsi vagyok mit mond ma. És hátha már látja a petezsákot. Bár hasi uh-val nem biztos, hogy fogja... Szóval remélem nálad is ez van, mondjuk elég idegtépő 12 hét volt, de megérte.

Kép
Kép
nikole
 
 


Pingi! Egyáltalán nem bitzos a méhenkívüli! Sőt, ha csak 4 hetes terhes vagy, akkor nem is csoda h nem láttak semmit! A barátnőmnek volt méhen kívülije, de nem ilyen tünetei voltak m neked, majdnem ott is maradt. Ő nem gondolta volna h terhes, m közölték vele, h soha az életben nem lehet gyereke (most fog szülni szeptemberben.)

Nekem ma reggel megjött, pedig reménykedtem, m a terhesség tünetei közül sokat produkáltam. Lehet h a szülés után most áll helyre a hormonrendszerem???

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pingi! Mondtam.Hasi uh-val nekem sem látszott a petezsák sokáig.Hány naposak a ciklusaid? Nekem 34.És a 28 napos ciklussal nézve először 5+4 az én ciklusomat nézve 4+4 naposan látta. Azt mondta,ha csak egy nappal is korábban vagyok(és két nappal korábban voltam is dokinál) és csak a megvastagodott nyálkahártya látszott. Egyébként annyira megértelek.Én is ilyen vagyok.Kombinálok mindig.A hajfestéssel,most a megfázással,korábban azzal,hogy nem látszott a petezsák. Járj a végére amilyen gyorsan csak tudsz,mert egyébként úgysem nyugszol meg.Saját tapasztalat. Sikerült hívnod a dokidat?
Tabati.Megértelek, hogy kivárod.
Bocsi szaladok hűtőfürdőt venni,mert megy fel a lázam.Na én meg ettől parázok nagyon.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle: a ciklusaim 29-30 naposak, és elég pontosan meg szokott jönni. Most is az a csekélyke vérzés a 29. napon reggel volt.

Amúgy a hajfestést ne is mondd. Már másfél hete áll a polcon a hajfesték, hogy majd befestem, majd befestem...mostmeg már nem merem, ki tudja mennyit ártok vele. Csak így meg elég ramatyul nézek ki.

A dokit hívtam, ma munka után negyed 6-ra megyek. Kicsit izgulok.
Utána írok. De nem tudom mit tud tenni ott helyben, mert én nem emlékszem hogy neki lenne ultrahang készüléke ott ahol rendel, másképp meg nem tudom mit tud megállapítani?!
pingi
Veresegyház
 
 


kutyafüle gyorsan vidd le a lázad!!!!!!!!!! :roll:
pingi már a dokinál vagy...sies már nagyon várunk! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Megjöttem

A doki szerint babát várok, elmondtam mindent, kézzel alaposan megvizsgált, de egyből ahogy érezte a méhem rávágta, hogy baba.

Annyit mondott, hogy két hét múlva menjek vissza, mert a vérzés azért lehetett, mert nehezen tudott megtapadni a babuka,sszóval két hét pihenést javasolt, utána ha megmarad akkor minden rendben lesz.
Én komolyan nem értem, kézzel vizsgál és többet "lát", mint az ügyeletes aki kézzel és ultrahanggal vizsgált? Ez tapasztalaton múlik? Vagy min? Nem tudom, de most nagyon örülök, csak egyben aggódok is...remélem a kisbabám velünk marad!

Hát, most hirtelen ennyi, mert még nem teljesen tértem magamhoz..később egész biztosan írok még :lol:
pingi
Veresegyház
 
 


juppíííííííííííííííííííííííííííííííííí!gratula halkan!
pihenj és veled fog maradni a baba!egyépként igen nagyon sokat számíthat a tapasztalt kéz és uh-os! :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Pingi: tényleg gratula, és nagyon-nagyon vigyázz magadra!!! Pihenj nagyon sokat, és nem lesz baj. :wink:

Nekem piri elég fura... Gyakorlatilag tisztasági betéttel kihúzom a napokat. Az első nap volt csak ennél erősebb, akkor 1 nem volt elég. Fura... Mind1, a hónapban úgyis megyek dokihoz. Gyógyszert is kell iratnom, nomeg egy rákszűrést is letudok, hamár egyszer ez most nem jött össze...

Szóval kik is vagyunk szeptemberre?? Hajrá nekünk! :D

Lassan már elveszítem a fonalat, hogy kivel mi is van(mindig csak az utolsó témák maradnak meg a fejemben... :oops: ) Az viszont feltűnt, hogy Vernike megint eltűnt.... :(

A kismamák pihenjenek sokat, és töltsetek fel képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kellemes estét mindenkinek!

Bea
abeatrix
 
 


PINGI!GGGGRRRRRAAAAAAAAAAAAAATTTTTUUUULLLLLAAAA!!!!!
NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!
Most jutottam a géphez és le sem vettem a szemem míg végig nem olvastalak benneteket. Hát nagyon - nagyon gratulálok neked Pingi! Remélem hamarosan bizti lesz, hogy jó helyen van a pici és lesz még egy kismamink!!
Én elég szarul vagyok ma. Nem tudom mi, lehet a front vagy vmi vírus. Néha rámtör a hányinger,máskor meg éhes vagyok. Tiszta idétlen. Délután óta meg én is olyan hasfájással küszködök,mint akinek izomláza van. Most olvastam Pinginek is hasonló tünetek voltak (kiv. a vérzés), de én nem merek tesztelni még... :roll:
De már lehet hogy csak beképzelem magamnak az egészet....passz!
De jó még most sem térek magamhoz, nagyon vigyázz most már magadra és a picurra!! puszika

Kép
kissedi
 
 


éljen az ujjabb kismamink!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Most már tényleg mi jövünk!!! :)

Kép
kissedi
 
 


jovolna már tényleg! :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bea,Pruci, Judi!gatyát felkötni és apára fel!!!! be kell hozni a lemaradást!
Bocs ha vkit kihagytam! az a lényeg hogy mindenkinek ++++tesztet kívánok!

Kép
kissedi
 
 


jól mondod!!!! :lol: :lol: :lol:
abeatrix
 
 


hajrá csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!Én is vagyok néha naján,nem tűntem el annyira....próbáltam kiheverni a vizsgát erre jó beteg lettem.Tiszta nátha vagyok,fáj a torkom,a füleim alig élek.Na ez az óvónói pálya hátránya...előre félek mi lesz ha babás leszek majd..
Nálam is megjött vasárnap piri,a hétvégén apára fel!!Indul a projekt!!!(újra...)Előtte még el kellene jutnom dokihoz is...
Gratulálok az új kismaminknak,pihenj nagyon sokat!!
Lányok akiknek még nem jött össze!!!!EZ A MI HÓNAPUNK LESZ!!!Mert én ebbe a hónapba születtem!!!
Kismamik vigyázzatok magatokra!!!
Jó éjt mindenkinek!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike! Jobbulást! Hát igen, ez z óvónénik-tanítónénik sorsa...

Nita! Nektek is hajrá!

Egyszer azt álmodtam h karácsonykor szülök. Lehet h csak jövő karácsony lesz az én időm... :roll:
Azért nem adom fel.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci köszi a drukkot!azt mondják az álmok valóra válnak! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Pingi jaaaj de jóóóóóóóóóóóó :lol:
Gratulálok!!!!!
Nagyon vigyázz magadra és tényleg pihenj sokat.
Ééééén iiiiiiiiiiiis... :roll:

Vernike szia :D Örülök, hogy vagy megint. Ez a mi hónapunk lesz így van.
Annyira szeretném, ha most sikerülne :roll:
nyanya77
 
 


pingi! Tök jó! Nagyon drukkolok h minden rendben legyen! Most aztán nagyon vigyázz magatokra!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pingi: nagyon - nagyon örükök a jó híreknek! Most aztán tényleg nagyon vigyázz magatokra pár hétig!!! Akár szabit is kivehetnél (legalább pár napot) ha tudsz!
Te májusi leszel?? Vagy már június? :roll:

Niki: hogy vagy? Sikerült levinni a lázadat?

Nálunk minden ok, csak a melleim érzékenyek néha. Csütörtökön megyünk dokihoz, már alig várom! Rókakoma elkeül egyelőre, Emmánál sem jelentkezett, szóval talán most is megúszom!

Tényleg Nikole, mi a helyzet ezen a téren, jobb már?

Lányok tessék belehúzni, sok romantikus estét/ programot csinálni a párotokkal!!!!!!!
Nagyon szurkolunk!!!!

Zsu
svs
 
 


Pingiiiiiii!!! :D :D :D :D :D Nagyon örülök és nagyon vigyázz magatokra, pihengessél sokat, amíg a kis babóca megerősödik!!

Igen, a szeptember igenis a mi hónapunk lesz!! :lol: :D :wink: Teljes erőbedobással!! Vernike, Bea, Nyanya, Pruci, Nita, Kissedi, Jucc és jómagam! Nekünk kell most bizonyítanunk. Remélem én sem hagytam ki senkit, aki még nem kismami!!

Továbbra is várnánk az édes uh-képeket a bébiváróktól, szóval, ha van képetek, tegyétek fel bátran és vidítsatok fel minket!

Kép
judi79
 
 


Sziasztok!
Jéééé van uj kismamink!
Gratula és tényleg pihenj!

Én jol vagyok vagyis sz*rul, sokat hányok. De egyszer elmulik majd.
Jövö7re tervezem a védőnéni látogatást, akkor leszünk 10 hetesek.
Később jövök, most takaritok, mert du jönnek látogatni az ovonénik.
encike 2
 
 


Szaisztok!

Te jó ég nálunk a munkahelyen akkora hajtás van, hogy csak most jutottam ide. Tegnap délután meg elaludtam...

Mindenkinek köszönöm a gartulációt, de én még visszafogottan örülök, félek nehogy baj legyen.

Különben sokat kellene feküdnöm, tehát jobb volna otthon maradni, csak ez nálunk nem ilyen egyszerű. Mert nálunk minden 3. héten hajtás van, amikor nem mehetünk szabira (ez most épp a 3. hét). Szóval max a jövő héten lehet róla szó, és akkor is betegállományba tudok menni.

svs: a dokival nem számoltunk még semmit, csak alapvető dolgokat beszéltünk meg mint a sok pihi meg a vitamin, és két hét múlva ha minden oké lesz akkor már beszélhetünk dátumokról.

Én azonban számoltam, és a szokásos számolási módszerrel május 14-re írtam ki magam :lol: :lol: :lol:

Sajnos most megint dolgoznom kell, de még annyit szeretnék, hogy minden szeptemberi projekthez nagyon sok sikert kívánok, és szeptember végére pedig csak zebrás teszteket!!!!
pingi
Veresegyház
 
 


Jaj Pingi!
Nagyon vigyázz magatokra!!!!
encike 2
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?