Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Mindenkinek!
Na ma reggel megint csak 36,1 a hőm, már 6. napja. :roll:
Nyanya megértelek, én is szívesen maradtam volna mikor nyaralásból kellett hazajönni. meg most is itthon lennék még egy ideig( mondjuk min 2 évig gyeden :oops: ) :lol:
de már ma én is kezdek, vége az egy hét szabinak :evil:
mindenkinek szép napot!!!

Kép
kissedi
 
 


Hűha laptetős vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem ez azt jelenti, követem a hagyományt és, hogy babás leszek hamarosan :lol: :lol: :lol:
mindjárt jobb lett a kedvem :wink:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám!!! Köszönöm.
A teszt tegnap full negatív lett... :(
Viszont nem nagyon értem a helyzetemet: negatív teszt, piri nincs, a hasam fáj, ma van a 37. nap... :( ez már a klimax??? :x úgyhogy most nincs túl jó kedvem, az is sokkal jobb lenne,ha jönne a piri, és akkor új hónap, új remények.....

Bea, utólag is boldog névnapot kívánok Neked!

Kismamiknak vuk-mentes napokat kívánok, többieknek csíkos teszteket mielőbb!

Kép
judi79
 
 

 
 

Nyanya! Boldog szülinapot! Nagyon édes a kisfiad!!! Igen bíztató jelek! A vuk-kal sajnos nem értek egyet, én végig rókáztam a 9 hónapot. :twisted:

Judi! Nem lehet h korán teszteltél?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci! Lehet, hogy korán teszteltem, de mihez képest korán, ha a nem várt ciklus 1. napját sem tudom betájolni...? :? Szóval nehéz ügy vagyok magamnak is... azért pár nap múlva megint tesztelek.

Nyanya, tényleg édi a kisfiad!!

Kismamák, mikor kapunk képet?

Kép
judi79
 
 


nyanya köszi a drukkot! :lol:
judi én is így voltam juliusba piri sehol teszt full negatív!
a uh-os csaj azt mondta hormonprobléma van a háttérbe!
szerintem ha 1 hét mulva sincs semmi tesztelj egy utolsot és erdménytől függetlenűl irány a doki! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csajok tegnap főztem egy nagy adag husilevest. A fiam ma 3 tányérral evett belőle. Igaz én is zabálom (szó szerint) és már alig van belőle. Nemsoká főzhetem az újabb kondér levest :)

Nita: hajrá projekt. Szívből kívánom, hogy a szeptember a ti hónapotok legyen és a 9 hónap gond nélkül teljen el!

Judi: hány napos szokott lenni a ciklusod? Nem lehet korán volt a teszt? Milyet használtál?

Kissedi: az alacsony hőt sajna nem a baba okozza. Szerintem inkább az, hogy napokon belül péd lesz. Hajrá!!!

Nyanya: örülök, hogy jó volt a Balcsin. Azt elhiszem, hogy nem volt kedvetek hazajönni. Utólag boldog szülinapot neked! Szupik a képek! És még szupibbak a tüneteid. Lehet te leszel a következő kismami? Drukkk!!!

Csajok ugye a héten tesztek fel egy zebrás tesztet!!! Olyan szépen indult a sor, ne tessék megszakítani!!!! Drukk mindenkinek!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


virág nagyon köszönöm e kedves szavakat,nagyon jolesett!!!!!!!!!! :lol:
neked is gondtalan 9 honapot kívánok!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Én Marcival barnáztam az első 12 hétben, de nekem a teszt elég hamar pozi lett.

Óóóó, elfelejtettem a többit, amit írni akartam, mert teljesen ki vagyok kattanva. Ugye pénteken kellett volna mennem dokihoz, de nem volt időpont. Mára kaptam, most 7-re, erre nem volt rendelés. A következő időpontom holnap dél. Ha akkor sem jön össze, akkor nem tudom mit csinálok :cry: Na most jól kidühöngtem magam, bocsi :oops:

Holnap délután jövök, remélem élménybeszámolóval. Sajna képet nekem sem tud adni a dokim, de azért teszek egy próbát...

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm a névnapi köszöntéseket! :)

Nyanya: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!! :wink:

Helyzetjelentésem: a hőm még mindig fent van :) Barnázás 1 napig tartott :D remélem tényleg a baba miatt volt :) Hasszurkálás nekem is volt a barnázás előtt.. most inkább olyan mensisen fáj olykor-olykor. Hirtelen mozdulatoknál előfordul, hogy nyilall kicsit. Mellfeszülés nincs... :( pedig mensi előtt ennyivel már szokott lenni.. :roll: Olyan jó lenne, ha baba lenne :) tényleg jónak látom/érzem az esélyeket ebben a hónapban.. :D Mit gondoltok? Tesztet nem tudtam venni a hétvégén, hétközben meg nem nagyon jutok el a gyógyszertárba.. vagy akár egy drogériába.. :( úgyhogy hétvége előtt nem tesztelek. Bízok benne, hogy addig piri nem állít be. :oops:

Nyanya: lehet egyszerre tesztelünk zebrásat??? Annyira szupi lenne!!! :wink:

Vernikével mi újság??? Tudtok valamit? Nagyon eltűnt... :roll:

Kellemes estét mindenkinek!

Bea
abeatrix
 
 


Sziasztok!

Nikole ez tényleg nagyon bosszantó :( Egyébként meg itt nyugodtan lehet dühöngeni, sírni és persze örülni :) De azért csak úgy dühöngj, hogy ne ártson!

Teri és Kisvirág köszi a szülinapi üdvözlést :D

Judy sokszor van ilyen hosszú ciklusod? Szerintem is próbáld meg a 2. tesztet pár nap múlva ha nincs piri.

CSajok nekem most is szurkál a hasam és nem lehet mensitől, mert az pénteknél korábbra nem várható. Ha csak fel nem fáztam valahol. És ma hirtelen olyan hányingert kaptam a játszón, hogy azt hittem elhányom magam :oops: bocsi. Aztán amilyen hirtelen jött úgy el is múlt.
Nem lenne jó a pofára esés és nem szeretnék semmit sem beképzelni magamnak, de olyan jóóóó lenne, ha baba okozná mindezt....

Kép
nyanya77
 
 


Bea neked is köszi a szülinapi köszöntést :D

Tényleg nagyon jó lenne, ha együtt tesztelnénk pozit :lol:
Izgulok érted is :roll:

Szép álmokat mindenkinek

url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]
nyanya77
 
 


sok sikert mindenkinek a pozitív teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nita, én is arra gondolok, hogy valami hormonprobléma állhat a háttérben, sajnos. Tesztelek még egyet majd hét vége felé, aztán ha se piri, se bébi, akkor irány a doki... :(

Virág, Nyanya - sajnos nem tudom, hány naposak a ciklusaim, a korábbi szabályos 28-ról eltolódtunk valahová, múlt hónapban 35 napos volt... egyébként Lily tesztet használtam, nem gondolom, hogy az lenne a legszuperebb az árából ítélve, de esetleges fogamzást követő 3 hét után csak kimutatná a Hcg-t....

Nikole, írjál, hogy mi volt a dokinál!

Nyanya, Isten éltessen sokáig a szülinapod alkalmából!

Bea, Nyanya, Nektek megy a drukk ezerrel!!!

Nita, Nektek pedig sok-sok sikert kívánok a kezdődő bébiprojekthez!!

Vernike, hol jársz? Írjál nekünk!

Kép
judi79
 
 


Sziasztok lányok!!!!
Nagy-nagy drukk megy a pozi tesztekhez!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Abeatrix,nyanya.Ezek bíztató előjelek. :lol: Hátha.Ha teszteltek szóljatok itt ám rögtön,hogy halljunk jó híreket mielőbb!!!!
Nikole!!Ennyire össze-vissza rendel Zoboki???Ez nem jó! :( Gyere hamar,ha sikerül ma délben eljutnod hozzá.Tudósíts mindenről!!!!
Én tegnap voltam anya dokijánál. Nőtt a petezsákom,már 10mm,de a baba még nem látszik benne. A doki szerint a korának éppen megfelel a méret,adott képet is a zsákocskámról.Azért nem teszem fel,mert csak egy fekete folt látszik rajta, de nekem ez(ő) a legszebb fekete folt a világon. Zobokihoz péntekre van időpontom.Kiváncsi vagyok lesz-e rendelés.Remélem igen,és bizakodok, hogy újabb növekedésről számolhatok majd be!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!!!

Na ma volt dokim, minden a legnagyobb rendben. Kb. 10 mm-s a petezsák, és persze semmi más nem látszik még, de a lényeg, hogy jó helyen van. 3 hét múlva kell mennem újra, és akkor már lesz szívhang. Remélem... Hát igen, elég sokan szülnek Zobokinál, így nem csoda, ha nincs mindig ott a rendelésen. De ezért én nem haragszom rá, elvégre 9 hónap múlva lehet pont miattunk marad el a rendelése, nem így van Kutyafüle??? :lol: :lol: :lol:

Hú csajok, drukk a pozi teszthez tényleg, mert ezek az előjelek nagyon bíztatóak. Nekem egyre többet van hányingerem, néha már a WC-t is megcélzom, de egyelőre megúsztam. Sajna Marcival szinte minden nap hánytam a 8-16. hétig. Szóval most sem számítok sokkal jobbra :roll:

Kép
Kép
nikole
 
 


Haliho!
Judi!
Tényleg tesztelj még zatán akár mi is az eredmény, irány a doki!

Nikole!
De jo akkr már növöget a petezsák, ez jo.

Észre vettem, ha este veszem be a gravidát egész nap nincs hányingerem és tök jol vagyok.
Végül is mindegy hogy mikor szedem?
encike 2
 
 


Sziasztok!

Judy köszi a köszöntést és drukkolok neked, hogy ne hormon probléma legyen.

Nikole és Kutyafüle egyforma méretű a petezsákotok :lol: Tök jó, kb. egy időben fogtok szülni :lol:

Vernike merre vagy??? :roll: Ne akarj eltűnni! Már szeptember van :D

Kép
nyanya77
 
 


Nagyon köszönöm a kedves szavaitokat! Tényleg olyan jó ide írogatni, mert olyan dolgokat/titkokat megosztunk egymással, amit esetleg mással sem osztanánk meg.

Nikole, Kutyafüle nagyon örülök, hogy mindent rendben talált a doki nálatok, növögessen szépen mindkét babóca!!!

Encike, szerintem nem számít, hogy mikor veszed be a vitamint, a lényeg, hogy szedjed, ha az esti szedésnél jobb a közérzeted, akkor szerintem így kell tenni! Biztos nem szentírás, hogy mindig csak reggel lehet bevenni.

Kép
judi79
 
 


Tényleg Nikole!!!!Mekkora lenne, ha a két Niki Zobokinál egy időben vajúdna és szülne!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szegény doki!!!El tudod képzelni mit összefutkosna!!!!!! De tök jó lenne egy"normális" és már valahol ismerős szobatárssal a kórházban.Nem???? Bár a fóbiám miatt megcéloztam az egy ágyasat,de majd kiderül az még.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


sziasztok!
örülök hogy minenki baboja jol van és szépen növöget!!!!!!!!
encike tényleg az a lényeg hogy szedjed!Bár nekem is regel kell bevenem az elevitet meg a folsavat! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Én is este szedem az Elevitet, szerintem ez nem baj, én reggel amúgy sem tudnám, mert annyira rosszul vagyok, de ha korábban kell, akkor megpróbálom így ebéd után.

Kutyafüle, ez tényleg nem lenne semmi, ha együtt szülnénk, de én inkább maradok az egyes szülésnél, ha nem baj :lol: Én is gondolkoztam az egyágyas szobán, de a kórházban a védőnő mondta, hogy nem olyan jó ám az, így végül lemondtam róla, és szerintem tök jól döntöttem, mert nagyon jól el vannak különítve a kismamák, már ha érted mire gondolok, szóval tök jó volt, hogy hárman voltunk egy szobában, az 5 ágyasban, és mivel ugyanazokkal a gondokkal küzdöttünk, meg tudtuk beszélni, meg ilyenek. Én már nem mennék egyágyasba, de nyílván neked kell eldöntened :wink:

Kép
Kép
nikole
 
 


Nikole: gratula! Hú, 3 hét az nagyon sok, én már úgy várom a jövő csütörtököt!!! Legközelebb sztem már mindketten bébiformát is láthatunk dobogó szívecskével!

Nita: nálad most mi a helyzet, kapsz vmi hormongyógyszereket?

Judi?

Bea: ma van a ciklusod vége, ha jól látom! Drukk ezerrel!!!!!!

Nyanya: Te hogy állsz? Még van 2 napod, mit érzel? Mondtam már, h ha fiúnk lesz, akkor tuti Barnabás!? :wink: Nagyon jók a képek, köszi!

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Új vagyok itt és már mindenki-mindenkit ismer, gondoltam csatlakozok ha lehet...

Nálunk is babaprojekt van eddig kevés sikerrel, és gondoltam itt hasznos infok cserélnek gazdát, arról nem is beszélve hogy gondolom itt komolyan tartjátok egymásban a lelket.
pingi
Veresegyház
 
 


Szaisztok!

Ha már van egy új ember, legyen kettő :D

Van egy 16 hónapos kis kópé lányom és szeretnénk neki kistesót!

Nem nagyon volt időm végigolvasni titeket, de az utolsó oldalból látom vannak pozitív eredmények.

Rögtön egy kérdéssel indítanék: van köztetek olyan, aki szopi mellett esett teherbe? Kislánykám még mindig szopizik elalváshoz és éjszaka, ( azaz min 3) plusz kéri a cicit, ha bánatos vagy elesik stb... szóval napi 4-5 tuti van. Mensim sehol a gyerekágyi vérzés óta, és sajnos a libidóm is oda van :(
Van valakinek hasonló tapasztalata? Hasznos ilyenkor a hőmérőzés? (hizs nem reggel ébredek először...)

Köszi előre is!

nanica
 
 


Pingi, Nanica üdv itt és drukk a bébiprojekthez!

Nanica: mi már régóta szerettünk volna kistesót Emmának, de nekem sem jött meg. Aztán abbahagytuk a szopizást (részben a tesó projekt miatt) és rá 1 hétre megjött, a 2. hónapban pedig pozitív lett a teszt!
Biztos vannak/ lesznek más tapasztalatok is, és sajnálom, ha ezzel elkeserítelek, de sztem szopi mellet, menstruáció nélkül sajna kevés az esély! :? :(
Lányok, mit gondoltok? :roll:

Pingi: Mióta próbálkoztok?

Zsu
svs
 
 


Ez a negyedik ciklusom a komoly döntés óta, miszerint jöhet a baba.

Az első három ciklust kevés együttléttel és nagy naivitással kezeltük le, így miután mostmár rengeteg dolgot tudok a teherbe esésről és minden egyébről ami azt követi, ebben a negyedik ciklusomban aktívabbak voltunk.


Egy nagy hibám, hogy állandóan teszetelk és aggódok hogy miért nincs már két csík, legalább halványan, pedig még korai lenne akkor is ha sikerült, hiszen szombaton kellene megjönnie a mensinek.

Nanica: bár tapasztalatom nincs, de rengeteg könyvet elolvastam a a babavárás előtti és utáni időkről is, és én is azt olvastam hogy a szoptatás gátolja a peteérést, illetve a fogamzást, pont azért hogy egy újabb baba ne terhelje meg a szervezeted a jelenleg szopizó babád érdekében.

A hőmérőzésről meg úgy tudom szigorúan reggel kell csinálni az első mozdulatok előtt...a nagy éjszakai nyugalmi időszak után. És még úgyis nehéz egy értelmezhető görbét összerakni...vagy nem jól tudom? Többiek, mit gondoltok?
pingi
Veresegyház
 
 


sziasztok!
üdv az újjaknak..Pingi és Nanica!!!!!!!!
mielőbbi babásodást kívánok! :lol:

svs nem adott gyógyszert a doki mert megakarja várni a vérvételeredményét és utána akar kezelni! :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Tegnap elég vacakul voltam, nem is tudtam jönni. Egész nap feküdtem volna, ha a kicsi fiam hagyott volna. Ma már jobban vagyok. Délelőtt voltam a tb-be, bankba, postán szóval ügyintéztem :) Most apa elvitte a kölyköt, én meg főzök, meg netezek :)

Bea: mikor tesztelsz? Elég jó a hőd. ;)

Nyanya: neked is jók a tüneteid ;) Pénteken teszt???

Judi: a lily teszt állítólag tényleg nem a legjobb. Szerintem válassz másik típust. Én gabrielt használtam.

Kutyafüle, Nikole: szuper, hogy rendben talált mindent a doki.

Judi, Nyanya, Bea: teszteljetek pénteken!!!

Enci: volt nálad a szakértő??? Mit mondott???

Vernike: veled mizu?

Pingi: üdv a csapatban! Mihamarabb babásodást nektek! Jó tanács: ne stresszeld magad a nega tesztekkel!!!
Hőmérő: én volt, hogy mérés előtt felkeltem pisilni, illetve volt, hogy a kis 2 évesemet kellett átcipelni magamhoz. És csak utána mértem. Szerintem nem kell annyira szigorúan venni, hogy ne kelj fel előtte.

Nanica: üdv neked is! Nekem van 2 ismerősöm, vagy három is akik szopi mellett maradtak babások. Szóval nem kizáró ok. ;) De tudod minden szervezet más. Van akinek összejön szopi mellett, van akinek nem. Mióta próbálkoztok?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


virág reméljük nem leszel nagyon rokakomás! :) :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!
üdv az újonnan csatlakozottaknak :)
na döntöttem ma. egyenlőre leállok a babaprojekttel!!mármint olyan szinten, hogy nem noszogatom apit, hogy gyere-meg ne, hanem ha jól esik lesz, ha nem nem. félek, hogy elmegy a dolog a teljesítmény felé, nem pedig az élvezet lesz a lényeg. ti nem féltek ilyenek miatt?vagy hülyén gondolom?
lassítok az elevittel is. sajna székrekedésem van tőle, úgyhogy hetente 2 fogok szedni, hétfőn és csütörtökön, egyenlőre így gondolom. szerintetek?olvastam, hogy lehet így szedni, amíg nincs baby nincs szükség annyi vitaminra.

Kép
kissedi
 
 


kissedi nagyon jol teszed amit teszel!
én például minden másnap szedem az elevitet a folsavat azt mindennap!
És mi is ha ugy tartja kedvünk akkor vagyunk csak együtt! :roll: :oops:

szóval te érzed mit szeretnél tenni de az mindenképpen jó ha nem csak a teljesítmény miatt vagytok együt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak, és mielőbbi zebrásodást!!! :wink:

Ma (nem) kellett megjönnie, és piri el is került ma :) Remélem ez így is marad még jó sokáig!!! :D A hőm még mindig fent van, szóval nem tűnik rossznak a helyzet. Tesztelni szombaton vagy vasárnap fogok, ha piri még mindig elkerül.

Zsu: kössz a drukkot!!! :D eléggé kíváncsi vagyok már.. csakhát nincs itthon teszt, és sajna szombat előtt nem hiszem, hogy tudok venni... :( :roll: Viszont hétvégén már tuti kell mutatnia 2 erős csíkot! :D Hihetetlenül bízok most abban, hogy tényleg babó van a pocakban.. remélem nem fogok nagyot koppanni... :oops:

Kissedi: nekem a dokim azt ajánlotta, hogy amíg nincs baba, addig heti 2x szedjek terhesvitamint. A noszogatással kapcsolatban teljesen megértelek, bár nálunk nem volt ebből gond :D

Bea
abeatrix
 
 


Sziasztok!

Pingi és Nanica! Üdvözöllek titeket a csapatban és sok sikert kívánok mindkettőtöknek :D

Zsu örülök, hogy tetszettek a képek :lol: Szerintem tök jó név a Barnabás. Szerintem nagyon jól illik a kisfiamhoz. Kicsit gondban leszünk, ha a második is fiú, mert eddig nem találtunk olyan nevet a férjemmel, ami mindkettőnknek tetszene. Egyébként is kislányt szeretnénk, bár elhatároztam, hogy ha megvan a pozitív tesztem megveszem az utónévkönyvet.

A tüneteim egyébként egyre erősödnek és most már nagyon izgulok, hogy mi lesz. :roll: Az első hónapban nem éreztem semmit, de ma kisebb szünetekkel állandóan hányingerem volt. De érdekes módon nekem délben kezdődik. Bár reggel a párom párizsis kenyerétől totál felfordult a gyomrom :roll:
De szombatnál előbb nem tesztelek és még az is lehet, hogy vasárnap reggelig várnom kellene. Majd meglátjuk.

Kép
nyanya77
 
 


na ujjabb ké kismamink van???????? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bea :lol: Nagyon szorítok neked! Látom te is 7végén tesztelsz. Képzeld én ma majdnem vettem tesztet, de erőt vettem magamon és elkerültem a gyógyszertárat. Tuti nem bírtam volna elrakni szombatig.
Annó mikor Barnival teherbe estem a munkahelyemen csináltam meg, nem bírtam megvárni míg hazaérek.

Pingi szerintem se görcsölj a tesztekkel és főleg ne tesztelj túl korán.

Nanica sajna nem tudok érdemben hozzászólni a problémádhoz, bár olyat hallottam már, hogy vki szoptatás mellett esett teherbe.
Nekem Barninál szülést követő 4. hónapban megjött, pedig akkor még szopizott. Sajna nem sokáig, mert 5 és fél hónapra elapadt a tejem :(

Kép
nyanya77
 
 


Nyanya: dupla teszt a hétvégén, és remélem dupla kétcsíkos lesz :wink: Amúgy én is türelmetlen típus vagyok... Nekem is jobb, hogy nincs itthon teszt.. :) már biztos teszteltem volna min 1-et. A cégnél tesztelés még nem jutott eszembe, de nem rossz :lol: Neked mikor is nem kellene megjönnie? Nekem, ha nem jön meg hétvégéig, akkor elég nagy biztonsággal mondhatom, hogy babát várok. Amióta szedem a Bromot, a ciklusaim 27-29 naposak. Holnap lesz a 29. nap. Remélem piri messzire elkerül! :)

Csináltam finom vacsit, bár ez a topic nem erről szól, de megosztom veletek, hátha valakinek megtetszik: csirkemell szeletekre vágva, tepsibe egymás mellé (!!!!) téve, paradicsomkarikákkal megpakolva, trappista sajttal jó alaposan megszórva(nem sajnálni!!!), szárított bazsalikommal meghintve. Sütőben 20-30 percig(max hőfokon) fólia alatt párolva, majd a fóliát levéve kissé megpirítani a sajtot. Tepsiben sült krumplival tálalom. Mmmmmm valami mennyei!!!!

Bea
abeatrix
 
 


bea köszi ezt a receptet holnap ki is próbálom...már most csurog rá a nyálam!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

a tesztelőknek hatalmas nagy drukk megy!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.Ne haragúdjatok,hogy eltűntem,közbe olvasgattalak benneteket.Drukk a 2 esélyes kismamánknak,és köszöntöm az újjonnan érkezőket.
Sajna nálunk ugye ez a hónap kimaradt,de nem is baj,mert ami az elmúlt 2 hétbe ment az építkezésen az nem tett jót még nekem se,nemhogy egy babynek :( :(
Szóval nekem hétfőn kell megjönnie,utánna újra belevágunk a dologba.Egy ideig tétováztam az értekezlet után,hogy várunk még a munkahely miatt,de a héten amit a főnök rendezett....nem érdkel már,indul a babaprojekt és remélem nem várat sokára a kis babó.A héten már a neveket is kitaláltuk a párommal és annyira örülök neki...
Sajnos egy kicsit el is vagyok kenődve itt köztetetek,hisz már alig vagyunk aki nem babás még,és én még nagyon messze vagyok tőle :( :( :( Ezért is vettem magam rá olyan nehezen,hogy írjak nektek....
Holnap vizsgázom lányok,semmit sem tudok,mindenki nagyon szorítson nekem....ha ráér...
Majd holnap este jövök.Szép napot mindenkienk!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Húúúú, nagy-nagy drukk a két kismami-jelöltnek!!! Hátha ott lapul babóca a pocitokban.

Vernike ne is írj ilyet, hogy azért mert nem vagy babócás nem írsz ide. Mindenki nagyon várja a fejleményeket rólad és persze az is lehet, hogy jövő hónapban már Te is babás leszel :wink:

Nagyon jó ez a recept, és jó gyorsnak is tűnik, ami gyerek mellett nem hátrány :lol: :lol: :lol: Főleg ha az ember még pocakosodik is. Sajna reggel nekem is megvolt az első kisvuk :cry: Marcival 8 hétig tartott, szóval elkezdtem visszaszámolni :roll:

Üdv az újaknak és mielőbbi babásodást nektek is!!!

Hááát, mivel mi fiúra gyúrtunk, így a peteéréskor nem lustiztunk, de az biztos, hogy van mikor az ember már nem "csak" az öröm kedvéért bújik ágyba, de szerintem megéri. Bár párom is azt mondta, hogy még egy hónapot ad, és ha akkor sem sikerül, akkor együtt leszünk, amikor együtt leszünk, és jön amikor jönni akar, de szerencsére ezt már nem kellett kivárni :D
Persze mindenki úgy csinálja, ahogy jónak tartja, mert babóca úgyis akkor jön, amikor akar és nem akkor. amikor mi akarjuk...

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Az Elevittel kapcsolatban én azt vettem észre, hogy terhes tüneteket produkálok tőle.
Már két hónapja szedem (olykor kihagyásokkal) és amikor egymás után több napig nem hagyom ki akkor émelygés, hányás közeli állapot, stb...
Viszont most hogy olvasom soraitokat, tudom mitől van székrekedésem. :?

Már nem görcsölök a teszten...de ma veszek egyet, mert szombaton kellene megjönnie, és a párom három napja távol van...tehát ha nem üres a pocakom, lakik benne valaki, hátha egy jó teszt már kimutatja, és akkor nagy lesz a meglepi ha hazajön.


Egyszer valahol azt olvastam (a korai tesztelésről jut eszembe), hogy ha egy tesztet megcsinálok, de elvileg még túl korán és negatív, ha időn túl is megtartom lehet hogy halványan becsíkozódik, mert azt kis hcg-t ami abban a korai időben van jelen a szervezetemben akár órákkal később érzékeli.
Ti mit hallottatok erről? Vagy ez butaság? Én a nagy várakozásban már bármit képes vagyok elhinni.

abeatrix: az hogy meg kellett volna jönnie neked és a hőd is fent van összefüggésban áll? úgy értem, hogy ha épp idő lenne de nem jön, és magas a hőmérséklet akkor az babára utal?

Jajj, sokat kérdezek.
Egyébként köszönöm mindenkinek a kedves üdvözlést, jól esik hogy találtam egy helyet ahol ilyen kedvesen fogadnak :oops: :)
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Nita: én is remélem róka még békén hagy egy kicsit. Egyébként délelőtt vagyok vacakabbul, de du már jó minden. :)

Kissedi: ugyanezt mondtam az ucssó mensimkor júliusba. Hogy kész vége nem érdekel semmi. Mert már nálunk is olyan kötelező volt minden együttlét, meg tényleg a babára mentünk és nem arra, hogy jól érezzük magunkat. Állandóan azt figyeltem mikor megy fel a hőm és mikor hajrá. De júliusba mikor megjött azt mondtam vége, és csak akkor leszünk együtt, ha épp jól esik. És tessék itt a baba a pocimba. Ja és szerveztünk ezer programot és kikapcsolódtunk.
Én is csak minden másnap szedem az elevitet, még így is hogy babás vagyok.

Bea-Nyanya: millió drukk!!!! Hétvégén várjuk a zebrás képeket!!!!

Bea: én ettem már ilyen hamit. Nagyon finom. Bár én a paradicsomot nem szeretem, de olyan jó szaftot ad neki.

Vernike: de jó, hogy újra indul a projekt nálatok. Nagyon drukkolok, hogy hamar összejöjjön nektek! Holnap meg a vizsgádra nagy kalappal!!!
(gondolod, ha nem érdekelne mi van veled, akkor páran ugyan miért hiányoltunk???? )

Nikole: részvét a vuk miatt. Elég hamar jött nálad. :( Azért reméljük nem tart 8 hétig.

Pingi: én nem tudom, hogy a teszt pár órával mit mutathat, mert én nekem ha nega volt, akkor órák múlva is az volt. Mikor meg + azt az első 3 perce kimutatta. Szóval passz.
A hő és a nem megjövetel összefüggésbe van. Ha a hőd a ciklusod vége felé olyan 36,8-37,1 között mozog akkor van esélyed a babára, de amint leesik 36,5-6 körülire akkor aznap vagy másnap tuti mensi lesz. De ez függ attól is, hogy kinek milyen az alaphőmérséklete.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Bea nekem a 7végén kéne megjönnie, de pontosan nem tudom megmondani, mivel legutóbb 26 napra, előtte meg 29 napra jött meg. Majdnem mint neked. Nos a 26. nap holnap van, de ha nem jön meg vasárnap reggelig, akkor úgy döntöttem mindenképp tesztelek. Ha terhes vagyok már ki kell hogy mutassa a 28. napon.
A tesztet csak szombaton veszem meg.
Ilyen fincsi vacsit én is szoktam csinálni annyi változtatással, hogy füstölt mozzarella sajtot rakok rá és a parik alatt vékonyan megkenem a husikákat ketchuppal. Barnus is szeretni :lol:

Vernike nagyon örülök neked :lol: A babásodás meg nem verseny. Azért mert még nem vagy terhes tuti helyed van köztünk :D Még lehet én sem vagyok az... :roll:
Milyen neveken gondolkodtatok a pároddal??
Egy kamionnal a vizsgához :lol: Miből is??

Nikole nem irigyellek rókakoma miatt :( Kitartás :D

Kép

Nita nagyon köszi a drukkot :D
nyanya77
 
 


vernike: szerintem azért vagyunk itt páran méég babátlanul, de nem is ez számít, hanem hogy van miről beszélgetnünk, és lelekt öntünk egymásba, stb...

Nos szükséges egy kis drukk a délutáni tesztemhez...bár már nem reménykedek csak megcsinálom és kész. :oops:

kisvirág: ezt a hő dolgot köszi, újabb bátorítás ez nekem, mert szombaton kéne megjönni, nekem meg ma egész nap az az érzésem mintha hőemelkedésem lenne...újra reménysugár a láthatáron
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok lányok!
Bea&Nyanya ezer drukk nektek a ++++teszthez!!!!!szorítok nagyon. nekem ma van pém, tegnap este meg is szeretgetett api :oops: :lol: :lol:
Nicole egyetértek a témában. bár mi még csak 2 éve "gyakoroljuk",de tényleg majd tudja az a kismanó, hogy mikor kell jönnie.
meg most nagy gáz van, mert nemsokára nem bizti hogy lesz melóm, úgyhogy .... :? passz :roll: a túró se tudja hogy lenne ez jó :evil:
Vernike-remélem sikerült a vizsgád!! milyen suliba jársz?
egyébként kiválasztott név nálunk is van, bár kettőnknek 2 féle, de majd megyeznénk még addig. :)

nekem is van egy hasonló receptem: tepsit kibélelni baconnal, rá 1 sor csirkemell, 1 sor tejszín, amíg meg nem telik a tepsi, aztán a tetjére jó bőven sajt!hhhhmmmmmm fincsike
jó étvágyat! :wink: :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok.Nagyon arik vagytok velem....ilyen jó kis csapatot....
Nyanya:A nevek a Zalán és a Dorottya,a fiú eddig is ez volt,csak lányba nem jutottunk düllőre,de jött a villanyszerelő bácsi és mesélt Dorottya nevű lánykájáról és mi csak egymásra néztünk a párommal és már tudtuk,hogy ez az!!Szóval nevünk már van..... :oops:
Kézműves táborvezetői tanfolyamot végeztem(elvileg holnap),ez olyan továbbképzés féle volt,de januárba kezdtük,Győrbe a gyereknapon volt a gyak.vizsgánk,szakdolgozat,és holnap a szóbeli...amire semmit se tudok...elszoktam már a tanulástól...
Na,már tényleg csak holnap jövök...remélem jó hírekkel....
Vigyázzon magára mindenki!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!

Nyanya, Bea! Nagyon drukkolok nektek a ++++++++++++++++-hoz!!!

Pingi, Nanica! Sziasztok!

Nanica! Hallottam olyanról h valaki szoptatás mellett lett terhes, és ezt onnan tudod ha még nem volt mensi, ha a gyerek egyik napról a másikra visszautasítja a cicit, m megváltozik a tejcsi íze. Akkor lehet tesztelni.

Vernike! ne keseredj el, nem vagy egyedül! Holnapra egy nagy kalappal!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy eltüntem, de annyi dolog van az ovi miatt.

Tegnap elmondtuk mamiéknak, hát alig hitték el.

Üdv az ujaknak és pozi tesztet a tesztelőknek.

Szép álmokat!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Piri még sehol :D kis barnázásféle(de tényleg csak féle, inkább maszat) van. Kismamik nálatok volt/van ilyen? A hőm még mindig 36.8 :D:D:D Holnap du. veszek tesztet, és szombat reggel tesztelek. Nagyon várom és nagyon bízok a pozi tesztben! :oops: :D

Vernike! Kitartás! az ember minden vizsga előtt izgul. Ez normális is. Én amikor "nem tudtam semmit", akkor a vizsga meglett, amikor úgy gondoltam, hogy na ez könnyű lesz, hiszen mindent tudok, na akkor nem sikerült. Szóval tessék aggódni, és menni fog! :wink: :lol: Jelentkezz, hogy hogy sikerült!

Második babót tervezők/várók: mikor kezd el látszódni a pocakon, hogy van bent valaki? úgy a 10-12. hét körül, vagy korábban is? Abszolute csak kíváncsiság. Nem nagyon volt a közelemben kismama a terhesség elejétől, úgyhogy nem tudom.. :oops:

Terhesvitamin -> székrekedés: amint írtam, én most Femibion-t szedek. No székrekedés, igaz eddig csak minden 3. napon szedtem(a Gravidánál volt nekem is hasonló panaszom). Most minden nap szedem, bár még nincs pozi tesztem, de ártani nem árthat. :D

Kellemes estét mindenkinek, és köszi a drukkokat!!! :D:D:D:D:D:D
abeatrix
 
 


nekem nincs székrekedés a Gravitol.
nekem már most látszik a pocim, sőt már szük minden gatyom. Lassan elő kell vennem a kismami gatyom.
encike 2
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?