Új privát üzeneted érkezett!

Encike neked hasi volt vagy hűvely?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Virág! Röviden csak annyi a gond az anyósékkal, h mindig mindent jobban tudnak, mindenbe bele akarnak szólni és ha megkérem h ezt v azt ne csinálják, akkor csak azértis megcsinálják... És én ezeket nagyon a szívemre veszem és félek h ilyen helyzetben nem biztos h "idegbetegként" jó lenne babát várni. De már csak 10 hónapig lakunk a közelükben és utána lehet h jobb lenne. Nem tudom mi a jó...
A ciklusnak kb a felénél tarthatok (nem tudom pontosan, m a szülés óta össze-vissza ciklusaim vannak), a múlt héten éreztem úgy h most van pé-m, m szúrt a hasam és csupa ragya voltam. Mondjuk, ez még most sem múlt el. Majd kiderül h jól éreztem-e.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci jo magasrol tojd le az anyost!
amikor még beszélő viszonyba voltam az enyémmel az is mindíg okoskodott hogy ez nem jo meg az a jo amit ő csinál!Én nagyon be tudtam ilyenkor gurulni és megmondtam neki hogy az én gyerekem és azt van amit én meg az apja mond,nem tetszett neki ,így járt!
szoval ne hagyd magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Köszi csajok, hogy szóltatok vonalzó ügyben, én észre sem vettem, csak a hetet és a napot néztem, a hátralévő időt nem :oops:

Tényleg az előző Tgyás járna??? Hű, az nagyon jó lenne, mejd utánanézek én is!!!

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok! Erdődi szabin van,úgyhogy anya kivitt ma az ő orvosához. Kérdezte az utsó menzeszt,és hogy hány napja késik(5),már mondta,hogy jajj,de korán vagyok!!!!!Nem hiszi,hogy bármi is fog látszani,pláne,hogy vizsgálat előtt el kellett mennem wc-re. Ő is hasival nézett,és ott volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kinagyította,megmutatta.Mind a 3mm-es kis petezsák ott volt. Azt mondta,ha néhány nappal korábban megyek,akkor semmit sem látott volna. (Ahogy drága Zoboki sem).Annyira megkönnyebbültem.Mondta,hogy teljesen normális.Nem mondtam neki,hogy hétfőn már vizsgáltak,de a nyálkahártya is nőtt azóta 3mm-ert,és látszik is a babuci "háza". Olyan nagy megkönnyebbülés volt látni.Boldog vagyok,és várom a hétfőt(mert visszahívott aznapra),aztán a pénteket(Zobokihoz akkor kell menni).És ha látszik rendesen a fejlődés,akkor abbahagyom a csalinkázást,mert a sok uh sem használ neki gondolom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Majd este visszaolvasok, most megyünk játszózni.

Voltam dokinál: 12 mm-es a petezsák. Látszólag minden oké
:)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


de jo olvasni a sok johírt!!!!!!!!!
nekem is sikerűlt megszereznem a pecsétet a dokimtol így pénteken mehetek vérvételre!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello mindenkinek!
örülök,hogy minden ok.
mi ma Lillafreden, és diósgyőrben voltunk apival, egy kicsit kikpcsoltunk. jó volt a csend, a nyugi. néha kell ez is.
kellemesen elfáradtunk :)
eléggé fáj a hasam,meg sokat pisilek... szedek gyógyszert felfázára, de ki tudja miért fáj. nincs kedvem megint dokihoz menni :cry:

Kép
kissedi
 
 


kissedi nem is tudtam h fel vagy fázva?! :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát én csak tippelem,hogy fel vagyok fázva. nem voltam dokinál
de a tünetek olyanok. csipked a hasam néha, meg gyakran járok pisilni.

Kép
kissedi
 
 


Örülök a sok jó hírnek! Virág, Niki, Nitácska!!!! :D
Virág: mikor kell menned legközelebb?

Én holnap este megyek dokihoz, remélem minden ok lesz! A szülőknek is el szeretnénk már mondani!

Kissedi: jól hangzik a program! Sazbin voltatok??

Zsu
svs
 
 


svs babás vonalzot nem teszel ki? :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sazbin= szabin :oops:

Zsu
svs
 
 


Nitacska: majd a doki után :wink: :oops:

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Csak jelentkezek, hogy megvagyok. Még feljebb ment a hőm, szóval a FertilityFriend átpakolta a pé-met. A hasam alja fájdogál, pisilni is sokat járok.. :? megfogadom a tanácsotokat és nem képzelek be semmit. Lehet én is felfáztam kicsit.. Bár gőzöm sincs, hol... :?

Mindenki vigyázzon magára! Akik már ketten vannak, azért, akik nem, azok azért, mert lehet, hogy már ketten vannak! :wink:

Bea
abeatrix
 
 


Sziasztok!

Búcsúzni jöttem egy pár napra. Holnap megyünk a balcsira, így leghamarabb vasárnap este jövök. :D

Addig is minden kismami vigyázzon magára és várom a további jó híreket.

Ma du. olyan hirtelen tört rám a fáradtság, hogy legszívesebben leültem volna bevásárlás közben. Nagyon furi volt mint ahogy az is, hogy utána itthon erős, szurkálós fájdalmat éreztem a hasam alján... Nekem ha vannak is mensis görcseim azok nem ilyenek (főleg nem másfél héttel előbb). Nem tudom mire vélni a dolgot, igyekszem nem elhamarkodott következtetéseket levonni de nagyon gyanús...
Az a baj, hogy nem emlékszem mit éreztem, mikor Barnussal teherbe estem csak azt, hogy két napi késésnél majd felfordult a gyomrom a reggeli kakaómtól, ami nálam kötelező reggeli rutin mióta az eszemet tudom.
Mindegy, majd kiderül ha itt az ideje...

Küldjetek nekünk sok-sok napfényt és fincsi meleget. :D

url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]
nyanya77
 
 


Sziasztok!

Na szóval voltunk a dokinál. 12 mm-es petezsákot láttunk, és jó helyen van. 2 hét múlva megnézzük látjuk-e a babát, mert most őt még nem láttuk.

Encike: örülök, hogy minden okés volt a dokinál. 9 mm petezsák az a 6 hetes kor? Akkor az enyémnek luxusvillája van? :lol:
Ja én se kapok képet. :(

Teri: hát nehéz döntés. De anyósék miatt szerintem csak projektezzetek. És próbáld letojni amit mondanak. Egyébként nektek Petra hamar összejött?

Nikole: nézz utána a tgyásnak, mert nem egyszerű dolog. Bár te még gyeden vagy, így nem tudom rád mi vonatkozik. Hívd fel a tb-s ügyintéződ és elmondja. Én pl. a minimálbér 2-szeresét kapom majd tgyásnak.

Kutyafüle: örülök, hogy minden ok, és megnyugodtál ;)

Nita: a pénteki vérvételhez kitartást. Én ma fél8-tól fél 10-ig csak a vérvételt intéztem, azt hittem már ott halok meg.

Kissedi: örülök, hogy kikapcsoltatok. Te ide figyelj. Tuti fel vagy fázva? Szerintem hagyd abba a gyógyszert!!!! Én mikor a fimmal terhes lettem (álmomba nem gondoltam volna hogy 18 hónap után az vagyok) előtte én is felfázásra gyanakodtam. Szedtem is gyógynövényes szirupot. Úgyhogy tessék a gyógyszert félretenni. Egyébként mikor nem kéne megjönnie?

Zsu: 2 hét múlva megyek újra kukucsra :) Drukk neked holnapra!

Nyanya: jó pihit a Balcsin. Lehet a baba ágyaz magának odabenn ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Lányok, nagyon örülök a sok jó hírnek!!! :) :D :D :D Örömteli ezt olvasni!

Nyanya, jó utónyaralást a Balcsin, szép időtök lesz!!! Mindenesetre gyanúsak a jeleid!

Svs, várjuk a jó híreket a babódról doki után!

Nita, Nektek már csak 4 nap van?? Húúú, de szalad az idő!

Bea, Neked is feljebb ment a hőd?? Drukkolok, hogy a gyanújelek beigazolódjanak! Nálam is vannak furcsaságok, lányok drukkoljatok légyszi! Ma van a ciklus 33. napja, piri még nincs - lekopogom - van mellfájdogálás, hasfájdogálás-szurkálás folyamatosan, és 4 napja naponta 2 tizedenként folyamatosan feljebb megy a hőm, ma 36,8 volt, ami legmagasabb ebben a hónapban! Vasárnap tesztelek, ha addig nem jön a "mikulás"... persze lehet, hogy ezek csak a piri előjelei.... mindegy, fő a pozitív hozzáállás! :)

Kép
judi79
 
 


Virág! Nekünk Petra úgy jött össze, h volt az a vetélés után fél évig nem lehetett, aztán szerettem volna, nem jött össze kb egy évig (a miénk távkapcsolat volt, nem tudom h ez számított-e valamit), aztán új osztályt kaptam, és nagyon nem akartam, hanem úgy voltam vele, h majd tavasszal, legalább azt a tanévet vigyem végig, de ahogy elkezdődött az év, rögtön bekerült a pocakba Petra.

Nyanya, Judi, Bea! Hajrá! Remélem pocaklakó miattiak a tünetek!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Lányok ezek bíztató jelek!!!!!!!!!!! Hajrá!!!!!

Jaj, én úgy izgulok a doki miatt, remélem minden ok a kis manómmal! Ma is annyit emelgettem Emmát, hogy csak na! :?
Csak 7-re megyünk, az olyan sokára van még!

Zsu
svs
 
 


Kutyafüle: nekem is Zoboki a dokim, én nála szültem Marcit is :lol: Engem holnapra hívott, az ugye kb. 4 hét 5 nap, de mivel nem volt hely, így csak hétfőn tudok menni hozzá, az meg ugye már 5+1. Szóval remélem akkor már látni fogja, amit ilyenkor kell. Maga az ultrahang nem árt a kicsinek, csak épp felesleges folyton nézni. Engem Marcival az elején nagyon sokat nézett, és mikor már eltelt a 12 hét és minden rendben volt, akkor meg ugye csak akkor amikor kell. Hát annyira hozzászoktam, a kicsi pöttyöcske látványához, hogy majd megőrültem a két UH között :roll:

Kisvirág: örülök, hogy minden OK, nekem nincs TB-s ügyintézőm, de majd megkérdem nővérem, ő könyvelő, és nála is 2 év 4 hónap van a 2 gyerkőc között.

Kissedi: én is úgy imádok kirándulni, de szerintem is abba kellene hagynod a gyogyót, hátha babóca van a dologban. Nekem is szúrkált a hasam, mondjuk WC-re nem jártam olyan túl sokat :roll:

Nyanya: hátha ezek bíztató jelek lehetnek, én sem emlékszem mi volt Marcival, főleg úgy, hogy nekem akkor meg is jött napra pontosan, csak épp másnapra volt fura. Szóval azzal a lendülettel, hogy már megint nem sikerült, el is felejtettem a jeleket :roll: De Jó nyaralást és szép időt nektek. A Balcsi amúgy jó lehet, mert Marcit ott tudtuk meg, babóca pedig ott jött most össze :lol: Úgyhogy irány mindenki a Balatonhoz :lol: :lol: :lol:

Abeatrix, Judi: szuper előjelek :wink:

Zsu: nemsokára 7 óra, várjuk utána a beszámolót!!!

Nita: örülök, hogy lassan sínen vagytok :wink:

Kép
Kép
nikole
 
 


Hello csajok!
Hát abba hagytam a felfázásos gyógyit. remélem tényleg nem az volt a bajom. Zsu sztem nem vagyok terhes (mondjuk nem tudom milyen érzés :roll: ,mert még ez lenne az első), mert most lesz pém, és 20-án volt meg. úgyhogy sztem nem baby, de hátha. anyukám mondta,hogy volt már így más is,hogy még az első hónapban megvolt neki, és ő sem tudta,hogy az...hát reméljük a legjobbakat.
én is egyébként elég fáradt vagyok, ma is pihiztem egy jó félórát. olyan jól esik. :roll:
igen szabin voltunk a héten, és olyan jó volt, hogy nem kell kelni reggel, utazgatni, meg egyáltalán hogy itthon vagyok :lol:
de sajna hétfőn megyek :cry:
api meg már szombaton :twisted:
de addig jó míg lehet dolgozni, nem?
Nyanya jó nyaralást, és drukkolok a tünetek miatt, hogy baby legyen :)

Kép
kissedi
 
 


sziasztok!
nagyon jo hely a balaton!
Mi is ott kezdtük sejteni hogy Máté uton van!!!!! :lol:
nikole hála égnek nemsokára nekiállhatunk a kistesónak! :lol:
judi bizony már csak 4 nap és holna vérvétel is eddig minden szépen és jol alakul,remélem ezután is jo lesz minden! :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ma beszéltem a nőgyógyászommal,jövő héten csütörtökön megyek hozzá beszélgetésre,meg cytora.Párommal,ha rendbe jön hétfőre,megyünk urológushoz.Mindegyikünk megnézeti magát,hogy rendben vagyunk-e.

Kissedi:
Ez a felfázás csúnya dolog tud lenni.Nálam rövidtávú megoldásként a sörivás szokott jó lenni :oops: Az jó vesetisztító is.A peteérésről meg csak annyit,hogy kislánykám fogantatása elvileg a 17.napon történt meg,pedig 28 napos ciklusaim voltak.Erre a dokim csak annyit mondott,amikor kérdeztem,hogy ez hogyan lehet,hogy a női test csodákra képes! :D És ez így is van!!!

Nita:
Hát,látod,eljött ez az idő is!Remélem minden eredményed rendben lesz,majd kérlek,írd meg,hogy mi a helyzet!

Nyanya:
Meleget küldtem,holnapra bocsi,kicsit rosszabb idő lesz,de sajna későn szóltál,már nem tudtam mit tenni,de szombatra,meg vasárnapra újra jó idő lesz!Jó pihit és vigyázz a kis pocaklakódra!

Nicole:
Marcinak már pedzegettétek a tesó témát?Hogyan fogadta,ha igen?

Zsu:
Hááát,nem fogjuk egy napon szülni most a manócskáinkat,de kívánok Neked (is)nagyon boldog és problémamentes hónapokat!Mi volt uh-n?Tudom,hogy csak estére mentek,de majd írd meg!!!

Judi:
Izgulok a vasárnap miatt,olyan jól beindultunk itt a topikon,remélem Te is babás vagy már!!!!!!!

Kisvirág:
Az a jó itt az első hónapokban,hogy olyan nagy változások történnek szinte napról-napra,hogy minden uh-n már mást látni,egyre többet a kismanócskákból!Örülök,hogy Veled is minden rendben! :)

Kutafüle:
Örülök,hogy Te is megnyugodtál!Máig nem tudom elképzelni,hogy én hogyan bírtam ki lánykámnál,hogy csak a 11.héten mentem el uh-ra!Azt tudom,hogy most ,ha összejön majd a baba,már elég korán látni akarom én is majd a kis foltocskát! :)

Encike:
Lányok hogyan fogadták a kistesó hírét?Nagyon érdekelnek a reakcióik!!!!

Bea:
Tartsuk egymásban a lelket,mert tudom,hogy mi is hamarosan pocakosak leszünk(hacsak Te már nem vagy az :D ami könnyen meglehet

Mi tegnapelőtt állatkertben voltunk,tegnap meg a szomszédunk temetésén,ezért nem jelentkeztem.Mit ne mondjak,töltöttem már el jobban is a délutánomat,mint a tegnapit.Most már csak jobb jöhet,ugye ,lányok????
jucc 74
 
 


jucc csak vasárnap leszek ha gondolod add meg a számod és megírom smsbe!de ha jo a vasárnap akkor megírom majd persze! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok, megjöttünk!
MINDEN OK :D :D :D , bár még csak petezsákot látott a doki, az 10mm. A dátum valszeg ápr. 26-27 lesz, szóval azt mondta, h még nem kéne mást látnia. Majd 2 hét múlva, amikor legközelebb megyünk!

Vmi antioxidást javasol szedni az elején (Lifepack- ismeri valaki?). Emmával még Elevitet szedetett, nem nagyon tetszik ez a pálfordulás (ráadásul ez nagyon drága). :? :roll:
Hát, nem tudom! Kismamik, Ti mit szedtek?

Ja, a vonalzóval még várok 2 hetet! :oops:

Zsu
svs
 
 


svs nagyon jo hír hogy ott a petezsák és minden a legnagyobb rendben van!
2 hét mulva várjuk ám a vonalzot!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Olyan jó, hogy van itt élet!!! :) Bár én csak esténként, ilyen későn tudok gép elé kerülni, de mindig izgatottan ülök le.. Lehet, hogy ma is lett egy újabb kismamánk? Na jó, a mai nap nem ilyen volt, de még bármelyik napon előfordulhat. :wink:
Sajna a hőm reggel visszaesett 36.8-ra. Bár lehet ma éjjel többet mozogtam álmomban.. elég nyúzottan keltem fel. Legszívesebben fel se keltem volna egész nap.. olyan jó a meleg ágyban. Csak tudnám, ki találta ki, hogy reggel kelljen kezdeni a munkát!!!! :twisted: :)

Jucc: kitartás!!! Mi is leszünk kismamik, csak ki kell várnunk a mi időnket :wink: Bár tény, hogy én is türelmetlen vagyok :D Gondolom ezt észre is vettétek :) Mindig korábban akarok tesztelni. Mivel a fertilityfriend azt mondja, hogy a 17. napon volt pé-m, biztos kivárom a 28. napot a teszteléssel. Az pediglen szerda, úgyhogy a hétvégén veszek tesztet, mert most nagyon esélyesnek érzem a hónapot. Persze lehet, nagyot koppanok majd, de nem bánom, hiszen nem szomorkodhatok minden hónapban, hogy biztos megint nem sikerült! Minden hónap arról szól, hogy most biztos sikerül.

Az UH-ról. Nekem a dokim azt mondta, hogy ha pozitív a teszt, akkor onnantól 2 hét múlva menjek el UH-ra. Korábban nincs értelme. Ha esetleg véreznék(egy kicsit is), akkor pedig azonnal!!! De meg tudok érteni mindenkit, aki a lehető legkorábban megy.. jobb kizárni az elején a méhen kívüli terhességet.

A vitaminról. Miután megmondtam a dokinak, hogy kb 2 hónap múlva indulna a babaprojekt, mondta, szedjek Gravidát, heti 2 alkalommal 1 szem. Aztán elfogyott a gyogyószerem(Bromo) és mennem kellett megint. Akkor mondta, hogy van egy újabb fajta, magyar gyártmány, és sokkal modernebb, könyebben felszívódnak a benne lévő vitaminok. Ez pedig a Femibion 800 Folsav+MetaFolin. Elfogyott a Gravida, úgyhogy most én ezt szedem, minden 3. napon. Pozitív teszt után pedig minden nap 1 szem. Ha valakit érdekel, hogy miből mennyi van benne, szívesen bepötyögöm :)

Nikole: remélem tényleg jó előjelek, eltekintve a ma reggeli hőcsökkenéstől. Olyan jó lenne, ha lenne már bent valaki :)

Mindenkinek kellemes éjszakát, szép álmokat kívánok!

Bea
abeatrix
 
 


bea ne add fel én májusba 36.8-as hővel teszteltem pozitívat!!!!!! :lol:
Egyszer eljön a mi időnk is ahogyan mondod!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsu!!Elsőre nekem is azt a napot mondta! De mivel az én petezsákocskám csak 3mm volt szerdán,és a ciklusom pedig 34 nap, tutira csúszni fog még ez a dátum. Én jövő héten megyek vissza,mindkét doki,akiknél voltam akkorra hívott. :oops: :oops: :oops: De legalább időben kiderül,ha baj van. Bár nagyon imádkozom, hogy ne legyen!! Én Gravidát szedek, de nekem meg azt mondta anya dokija,hogy E vitamint szedjek.Hát én nem tudom. Inkább megvárom a pénteket,és megkérdezem a saját dokimat.
Nikole!!Te is szolnoki vagy???Jajj de jó!!!!Hány naposak a ciklusaid??Én a 28 napos "papírformát" figyelembe véve az uh-kor voltam 5+2 napos. Az én 34 napos ciklusom szerint pedig szerintem 1 héttel kevesebb.
Nita!!!De izgalmas!!!Mindjárt kezditek Ti is!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jucc: marcinak már mondogatjuk, hogy kistesója lesz, de mivel még csak 17 hónapos, akár azt is mondhatnám, hogy épül a ház az utcán. :lol: :lol: :lol: Kb. ennyit érthet belőle, de mikor már nőni fog a pocim, és mire meglesz a kistesó, már bizti érteni fogja mi történik. Bááááár, most délelőtt megsimogattam a pocimat, olyan édi volt. :)

Én Elevitet szedek, és eddig is ezt szedtem. Az én dokim szerint ez a terhesvitamin, a többi csak utánzat. Szóval én maradok ennél.

Abeatrix: nekem a dokim mondta, hogy menjek ma, csak ugye nem volt hely, így marad a hétfő, pedig szívhang még tuti nem lesz :cry:

Hő: én 34,9-et mértem emlékeztek??? Akkor el is keseredtem, hogy megint nem jött össze, sőt kihültem teljesen. Szóval nem tudom, hogy ez menyire megbízható... Bár az nem reggel, hanem délelőtt volt...

Kutyafüle: nekem olyan 25-27 naposak a ciklusaim, de most a 14 nap körül lehetett a PÉ, LH teszt szerint. Szóval most szerintem én jó időben leszek. Csak azért, mert Marci a 9-10. napon fogant, és akkor az én számításaim szerint egy héttel előrébb jártam, és nekem lett igazam, mert ugyan 37 hétre született, de 38 hetesek voltak az adatai.

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Bocsi a kimaradásért, de tegnap olyan rosszul voltam és rokakoma is meglátogatott. Ma takaritottam, főztem.

Akik nyaralnak szép időt kivánok!

Én a Gravidát szedem, mert ebbe jod is van. Terhesség előtt szedtem ANTIOXANT kapszulát és szertintem ez segitett teherbe esnem. Nézz utána aneten. És még E vit.t is szedtem.

Kutyafüle!
Nekem hasi uh volt.

Kisvirág!
Egyébként mikor az asszisztensnek mondta az uh-s az adatokat 12-t mondott, de a papiron ez nem szerepel, csak 9. Nem tudom akkor mi volt ez.
Anno ilyenkor az elözö babyk mérete 13 és 18mm volt.
Legközelebb 12 hetesen kell mennem. De addig labort kell csinálnom.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Judi: millió drukk neked! Nagyon jók a jelek ;)

Teri: hát igen, mikor az ember lemond a babáról akkor lesz pocakos. Én a fimmal is pont így voltam és most ezzel a kis aprósággal a pocimba. :)

Zsu: próbáld ne sokat emelgetni Emmát. Tudom nem könnyű.

Nikole: járd körbe rendesen ezt a tb-s dolgot, nehogy rosszul járj. Én a jövőhéten tervezek bemenni a nagy tb-hez is.
Mi is mondtuk Kendének, hogy anya pocijába van a tesó. Erre ő: kiveszem pociból :) Meg ma azt mondta apjának: építek pályát tesónak (vonatpályát) aztán mikor kész lett összetette a vonatokat és vonatozott. A végén meg megszólalt: tesó már nem játszik, elpakolom. És összepakolt. Azt hittem megeszem, annyira cuki volt. :)

Nita: ma csak vérvétel volt, vagy vizsgálaton is voltál?

Jucc: a rossz után csak jó jöhet ;) Fel a fejjel!!!

Zsu: szuper, hogy minden rendben volt a dokinál. A lifepack egy olyan termékcsalád, mint pl. az aloeverás cuccok. És a lifepack termékcsaládon belül van kismamiknak terhesvitamin. Nekem is ajánlotta az egyik ismerősöm. Sőt megkörnyékezett, hogy lépjek be az üzletbe. De én egyenlőre nem lépek be, meg a termékeit se fogyasztom. Maradok a bevált elevitnél.

Bea: az nem baj, ha pár tizedet ingadozik a hőd, csak drasztikusan ne essen le!
Ha 17-én volt a péd, akkor szerintem ráérsz tesztelni a 30-31. nap körül. Akkor már tutit mutat majd a teszt.
Én felhívtam a dokim aznap mikor + lett a teszt. Másnap látni kívánt. :) Mondjuk tudja a dokim, hogy az első terhességemnél is gond volt az elején és szerintem ezért akart mihamarabb megnézni.

Enci: részvét a róka miatt. Engem is kerülget, de még nem jött közelebb. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ma megkivántam a tejbegrizt, meg is főztem most meg huslevest akarok enni!!!

Nagyon émelygek, ha pihenek meg forog velem a szoba.
encike 2
 
 


Enci: én is épp most járok utána, hogy táppénz után hogy számolnák a tgyást/gyedet. Ha jutottál valamire légyszi írd meg. Majd én is megírom, ha van valami infóm.

Én is a husi levesért vagyok oda :) Pont ma mondtam apának :)
Én még annyira nem vagyok rosszul. Igaz reggelente már öklendezek, de vuk még nem jött közelebb :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Nagyon sajnállak titeket csajok... Nem jó, ha az embert a kis Vuk kerülgeti... hát még ha Karak az! :D Kitartás! A babóca csinálja, és érte megéri szenvedni egy kicsit! Amúgy valahol azt olvastam, hogy este lefekvés előtt kell meginni egy pohár tejcsit, és az enyhíti a reggeli rosszulléteket. Meg, hogy rágcsáljunk/jatok háztartási kekszet, az is segíthet. :wink:

Lányok, nem tudom mi van... a hőm 36.8 és 36.9 között ingázik, és ma barnáztam kicsit.. A pocóm is fáj... :( remélem nem fog megjönni. Szerdán (nem) lenne esedékes... Most aggódok kicsit. Pedig eddig úgy éreztem (a szívemmel), hogy összejött, de most... kicsit elszontyolodtam... (tudom-tudom, lesz köv hónap is... csakhát.. tudjátok miről beszélek/írok)

Encike, Kisvirág: holnapra húslevest tervezek csinálni, ha kértek, szóljatok és küldöm fénypost. Csak az ablakot ne felejtsétek el kinyitni! :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét, jó pihenést!

Bea
abeatrix
 
 


Bea: BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!!! Tegnap volt ugye?
Husilevest csinálok én is holnap, de köszi jöhet a tiéd is, el fog fogyni :lol:
Hát a barnázás nem túl jó jel. Bár nem tudom neked szokott-e lenni ilyen, mert ha igen akkor az hormonproblémát jelent. :( Ha most megjön szerintem menj el dokihoz és kérj tőle egy hormonvizsgálatot. (ez egy vérvétel)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Szia!

Köszi a köszöntést!! :) Valóban tegnap tartottam. :D

A hormonproblémáról annyit, hogy volt, Bromot szedek, és azóta minden értékem normális. Beállt a ciklusom 28 napra, barnázás is megszűnt, ami előtte volt. Mióta élesben próbálkozunk 1x előfordult már. Az volt az első hónapunk, és a vérzésem sem olyan volt, mint korábban. Aztán múlt hónapban rendes mensi, minden extra nélkül. 2 hónapja voltam vérvételen(barnázás után), és minden OK. Persze ettől még lehet hormonális gond.. No majd meglátjuk, hogy jön-e az a nagyon nem várt piri... :roll:
abeatrix
 
 


Bea: én 2,5 hónapig szedtem a bromot. :) Bár nem volt semmi hormonális problémám, de a doki úgy döntött, hogy ártani nem árthat. Hát babás lettem és lehet segített a bromo is ;)
Egyébként volt egy ismerősöm akinek kb. a baba beágyazódása környékén volt egy kis barnázása. Úgyhogy akár még a babától is lehet. Kívánom, hogy az utóbbi legyen ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Köszi! Édes vagy! :) Én is őszintén remélem, hogy attól... uppsz, tőle van :D (azért aggódok kicsit, és remélem, hogy ez még a normális határon belül van :lol: )
abeatrix
 
 


virág csak vérvétel volt ..2 hét mulva lesz meg az eredmény! :twisted:
bea ne aggodj tényleg lehet baba miat is! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsu! Jaj de jó h minden rendben!!!

Encike! Ilyen róka komának én is örülnék... Bár, h az előzőt végighánytam... :roll: :roll: :roll:

Bea! Boldog névnapot!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Helló lányok!

Benéztem, h van-e valami hír, de látom semmi! :(

Bea, boldog névnapot utólag is!!!
Próbáld meg elterelni a figyelmedet, hátha akkor hamarabb eltelik ez a 3 nap! Bölcs ötleteim vannak, nem? :oops:

Nita: ma kezdődik a bébiprojekt?! :) Hajrá- hajrá!!!!

Nyanya, lassan neked is itt a ciklusod vége, nem? :roll: Mi a helyzet, hogy érzed magad?

Judi: Te azt írtad, h talán ma tesztelsz? Na? :roll:

Jucc: hát igen, sajna ketteskék nem egy napon születnek majd valszeg! De hátha pont egy hó különbséggel! Megegyeztünk? :wink:

Zsu
svs
 
 


svs hivatalosan holnap de az az 1 nap nem számít!
de nemhinném hogy össze tud jönni a baba mivel nincs menzim! :evil: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bea!
Pont azt akartam irni mikor olvastaliak, mint Virág, akár babátol is lehet barnázás.

De jot aludtam d.u.!!! Felkeltem ittam egy jo pohár hideg vizet és teljesen fitt vagyok!

Ma én is husilét föztem és csak ezt ettem , másodikat nem. Rakottkrumpli, de ezt most nem tudom lenyelni.
encike 2
 
 


Sziasztok csajok!
Én gulyáslevest főztem és olyan jól esett :)
Valaki tud választ adni, mert aggaszt, hogy 5 napja 36,1 és 36,2 a hőm. ennyire sokáig ilyen alacsony még nem volt. :?:
Remélem baby okozza :wink:
a hasam még mindig csipked, de semmit nem merek szedni. csak az elevitet nyomom.

Kép
kissedi
 
 


Bár ahogy olvastam a terhességnél emelkedik a hő, nem?

Kép
kissedi
 
 


encike azt egyél ami jolesik! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!

Megjöttünk sajnos :( Nagyon nem szerettünk volna hazajönni :(
Nagyon jól éreztük magunkat de simán kibírtuk volna még a jövő hetet ott. Pénteken és szombaton olyan szél volt a balcsin, hogy nem lehetett fürdeni. A szálloda medencéjében pancsiztunk meg a wellnessben.
Képzeljétek pénteken volt a szülinapom és meglátogattak a szüleim is meg tesómék is :D Sőt tesóék ott is aludtak egy éjszakát és másnap hajókirándultunk Tihanyba. Szupi volt :lol:

Vannak további tüneteim is, amik nagyon furik...Első este két és fél tányér káposzta salit nyomtam be vacsihoz, a végén már magába ettem (ekkor jöttem rá, hogy én ilyet nem szoktam), 2. este meg totál hányingerem lett az m&m-s cukorkától...és a hasam is szurkálgat. Tesztelni csak 7végén fogok!
Küldök képet a nyaralásról:

Kép

Kép Kép
nyanya77
 
 


Annyira azon járt az eszem, hogy nehogy elfelejtsem berakni a képeket, hogy elfelejtettem reagálni :oops: Bocsi

Nita drukkolok nektek a kezdéshez :D
Kisvirág, Encike, Nikole, Kutyafüle és svs (remélem senkit nem hagytam ki a sorból) örülök hogy minden rendben megy :D Vigyázzatok magatokra. Én 6 hetesen voltam először UH-n és csak arra emlékszem, hogy a legszívesebben visítozni kezdtem volna örömömben.
Rókakomával meg elbántok ti, a 3. hónap után úgyis meghátrál. :) Könnyen beszélek, Barnussal csak egyszer rókáztam. Ecetes krumplitól, pedig csak ránéztem, enni már nem is bírtam belőle.

Bea mi kb. egy időben fogunk tesztelni. Hajrááááááááá :D Szerintem ne parázz a barnázás miatt.

Judy neked drukkolok ezerrel :D Te tesztelsz a leghamarabb ugye?

Jó éjt mindenkinek
leragad a szememem a fáradtságtól

url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]
nyanya77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?