Új privát üzeneted érkezett!

Trundike: október 18. a szülinapom, úgyhogy lányok a Chip & Dale fiúk hozzám jönnek először. Majd letesztelem őket Bende, és utána mehetnek hozzátok. :)


Winchi: jól bírod, hogy a 31. héten dolgozol.. én csak a 26. hétig bírtam. Mondjuk 50-50 km-t utaztam minden nap a munkahelyre és haza....fárasztó volt.
Néha hiányzik a munka, a munkatársaim. Dehát...most a babóka a legfontosabb.
Még dolgozhatok eleget.
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz. Lesz esti gyertyafényes vacsi??


Lara: köszi, visszajelöltelek. Először nem tudtam, hogy te vagy, de néztem a képet, és ismerős voltál. Gyönyörű menyasszony voltál!!!!!!Nagyon szépek vagytok. Nekünk még nem volt esküvőnk. Idénre terveztük, de Jázmin közbejött. Pedig már idén lesz 9 éve, hogy együttvagyunk. Van ez így....talán majd jövőre összejön.
A görögországi képek Krétán készültek. A barátnőmmel voltunk tavaly szeptemberben. Ez volt a sikeres államvizsgámra az ajándék. Ez volt életem első külföldi nyaralása. És első repülőutam. Fantasztikus volt. Mindenkinek ajánlom Krétát, és Görögországot. A görögök irtó jó vendéglátók, és nem utolsó sorban micsoda pasik.....
:wink:
Nézd meg a Marietta képeit! Csabika olyan hatalmas nagy baba. Múltkor találkoztunk a védőnéninél. Nagyon nagy már. Holnap is megyünk, hát kíváncsi vagyok, hogy Jázmin mennyit nőtt. Elvileg ha jól mértem majdnem 1 kg-t hízott 2 hét alatt. Danim azt mondta, ki fog csontozni a gyerekorvos. Dehát, ha ennyit eszik a csajóca.... Még jó, hogy van mit!
Ja, anyósok ilyenek. Az enyémmel is van gond. Amikor megszültem kivett két hét szabadságot, hogy majd segít nekem, erre nekiálltak kifesteni a lakásukat, és a páromat aki csak 5 napot lehetett otthon velünk, ugráltatta, hogy menyjen segíteni. Hát szét tudtam volna verni a fejét....olyan ideges voltam. Ja, meg főzött nekem mire hazaértem jókis zsíros pörköltet, majnem elhánytam magam tőle...
átérzem az anyós problémát...

Tucsinke: kitartás szorítunk értetek nagyon! Már szeretnénk azt olvasni, hogy megszületett Marci!
Nekem is mindíg az volt a gond a végén, hogy ki visz fel Fehérvárra. Én 50 km-re lakom...én is utáltam már menni minden héten...de kitartás, mindjárt meglesz Marci és vége az utazgatásnak.

Dadomi: szerintem ez a fórum nem arra való, hogy indulatoskodjunk. Én nem tudom mi volt a másik topikban, de itt eddíg tök jó hangulat volt, mindenki aranyos, kedves a másikkal, ne rontsuk már ezt el. Megosztjuk egymással a tapasztalatinkat, problémáinkat, kétségeinket, tanácsokat kérünk, de ilyen hangnemben nem írt eddíg senki. Egyébként én Bendét egy tök aranyos, jófej csajnak ismertem meg, nem érdemli meg, hogy ilyen hangnemben írjon neki bárki is. Úgyhogy Bende ne tűnj el kérlek, mi nagyon szeretünk!!!! A többi nem számít!!!!!!!!

Anyany: merre vagy???

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Winchi:Majd meglesz a neve a picurnak még van idő nálunk is kb ilyenkor dölt el a név!Szia Ancsi:Köszönjük a dicséretet :D Nekünk is az volt az elsö repülöutunk nagyon jó volt és ha nem jött volna a Hanna akkor zakintos-ra mentünk volna idén de majd együtt pár év múlva!A párom már mondogatja hogy ő Egyiptomba is visszamenne hát én is :D Tartjuk a kapcsolatot Mariettával nagyon nagy már a kisfia és milyen gyorsan visszafogyott írta múltkor hogy szóljak ha megindult valami mert drukkolni szeretne jaj csak már ott tartanánk :lol: Jázmin is akkor sokat hizott már de nem baj,még jó hogy van neki finom tejcsi remélem nekünk is lesz!Nálunk az Anyós elöször ide is akart költözni hát mondtam a páromnak hogy akkor én haza se jövök még az a jó hogy ő sem akarja úgyhogy nekem szólni se kellett a párom már mondta hogy nem szeretnénk hogy bárki ideköltözzön.Anyú jön majd segíteni de mondta hogy ő mindent megcsinál nekem csak babázni kell aztán szépen utánna hazamegy szóval annyit lesz itt amennyit igényeljük.Közbe majd jön Anyós is de itt nem alszik!Lesz neki egy mütét szeptemberbe úgyhogy nem tudom hogy tud-e jönni.Ja ez az ugráltatás ismerős mindig kitalálnak a páromnak valami programot elhiszem hogy ideges voltál.
Vendég
 


Lara: Mindent csinálunk. Konyha áthelyezés hálószob kilakítás, gyerekszoba szóvel elleszünk, de takarításra a párom szerzett 2 hölgyet. Az biza rámfér alaposan :)
Jó a vonalzód, így már látom mikorra is van tervezve a babóca.

Winchi: Tényleg rég láttunk! :) szia. Mikor voltál a dokinál? Nem téged láttalak nála?
Én biza még 4 hetet dolgozok bár Blaskó doki már mndogatta hogy inkább otthon. Vállalkozónál ez sajna nem ilyen egyszerű...
Egy héttel vagy előttem. Tessék megvárni, bár mivel egyazon az orvosunk így nem is tudom ... ;)
Boldog házassági évfordulót! :)

Ancsi_pancsi: Márciusra kipihenik majd magukat a fiúk :)

Látom anyósokkal mindenkinek meggyűlik a baja.

Kérdésem lenne lányok
07.22-én Blaskó doki 2000-et írt a méhszájra
07.29-én Bácskai doki 3000-et, majd tegnap megint 2000-et kaptam Blaskó dokitól. Most mi van?
Vagy mindegy? Zárt az zárt és kész?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

 
 

Anyany: Küldtem privit

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


sziasztok!

Szoktalak még olvasni titeket, bár már nem tartozom ide... :cry:
Trundike!
A te terhességi hetednél a 2000 is kitűnő, ne idegeskedj.
Amikor először bejelentkeztem ide a Te hozzászólásod volt az első amit olvastam, szinte azonos terhességi hetünk volt, még a nevünk is ugyanaz.Úgy örültem akkor..
Szóval csak annyit akartam, hogy a kórházban töltött idő alatt elég jól megismertem mindenkit és leszámítva a nagyon túlterhelt napokat, az orvosok és a szülésznők is maximálisan "odateszik" magukat.KIVÉVE egy valakit!Mindenkinek aki mostanában szül.óvakodjatok a Teca nevű, ősz hajú szülésznőtől!!Ő azt hiszem nincs a szülőszobán, csak a "normál" szülő gyermekágyas részlegen! Még azon a napon is kötekedett, amikor végülis megszületett a kislányom..előtte egész éjjel infúzión voltam a görcsök miatt, halálra voltam rémülve, reggel bejött az anyukám vígasztalni, támogatni,Ő meg otrombán elzavarta..Hiába sírtam neki hogy szükségem van segítségre, nem érdekelte és aznap ha csak lehetett belémkötött..és aznap éjjel 25 hétre született Viola..

Hozzáteszem, hogy MINDEN MÁS SZÜLÉSZNŐ megtette, hogy leültaz ágyam szélére vígasztalni, vagy fogni a kezem,még másnap is amikor egy emelettel feljebb voltam, feljöttek meglátogatni..Ezért örök hála nekik..
tünci28
 
 
 


Trundike:Te aztán jól birod még mindig dolgozol az igen!Jó hogy a párod szerzett két hölgyet jó nagy munka lesz nálatok,de te nehogy megeröltesd magad már nem szabad!Szerintem is jó a méhszáj nekünk 30-ik héten volt 3100 aztán múlt héten hirtelen 2210 lett a méhlepény viszont 3-as fokozat már a 30-ik héttöl de a flowmetria rendbe meg hizik is a kis manó rendesen :D Holnap megyünk este dokihoz meg reggel védö nénihez!Tünci:Sajnálom hogy mindezt át kellett élned elkezdtem olvasni a topikot amit indítottál de nem birtam végig olvasni :cry: :cry: :cry: Szerintem nyugodtan jöhetsz ide hozzánk beszélgetni ha van kedved!
Vendég
 


Lara,köszönöm!

Mindig olvaslak titeket, izgulok értetek..
Talán valamikor egyszer indítok egy másik topikot:"Élet a Kisbabámmal, akit az Angyalkám küldött nekem" címmel... :cry:
tünci28
 
 
 


Biztos vagyok benne!Tudom még idö kell,de ha már készen álltok biztos hogy gyönyörü kisbabád fog születni!Addig is gyere nyugodtan hozzánk :wink:
Vendég
 


Tünci: Nagyon sajnálom, és csatlakozom Larához, hogy szívesen látunk bár nehéz lehet Neked még bennünket olvasni.
Bízom abban hogy nemsokára egy aranyos kis egészséges babátok lesz. Bár én is elvesztettem egy magzatot, de az még korán volt, szóval össze sem hasonlítható tudom, és azt is hogy lelkileg is meg kell erősödnöd nem csak fizikailag.
Úgy szeretnék valahogy segíteni!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Trundike beszéltük mi már ezt az együtt szülést, még összejöhet :D
Nekem is 2000 volt a méhszájam a múltkor amikor a Blaskó dkinál voltam, kicsit megijedtem, hogy ez mit is jelent tulajdonképpen de aztán utánaolvastam. És látom más is van ilyen helyzetben, én is azt vettem ki az olvasmányaimból, hogy az a lényeg hogy zárt. Meg biztos a meló miatt is könnyebben fáradunk és ezért rövidült meg mert nem ülünk nyugton, a múltkor nekem ezt mondta a doki.

Tünci kitartás és bizom benne minnél hamarabb el tudod majd indítani az új topikot!!!

Az anyós dologban én is csak azt engedem meg, hogy kijárjon hozzánk Fehérvárról ott ne aludjon. Meg különben is anyukám már bejelentkezett az első hétre, hogy nálunk lesz, mert a szüleim messze laknak ő nem tudna naponta jönni. De szívesebben vesszük az ő segítségét, sokkal normálisabban áll a dolgokhoz.
Szombaton is elcsaltuk, az unokájának vásárolgatni, és sok tanáccsal segített nekünk mit érdemes meg venni és mit felesleges.

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Én 6 órában dolgozom azt is a fenekemen gép előtt, ezért sem akartam otthon maradni. Minek? :)
Együttszülés: Akkor tessék megvárni :) Blaskó doktor úr örülni fog :) Hol ide hol oda :D
Mi van már meg nálatok? Mit vettetek a kicsinek?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Most már egész jól állunk babaholmi ügyben, kaptunk egy zsák ruhát keresztanyámtól, meg vettünk is pár dolgot, nagy gáz már nem történne ha hamarabb érkezne a fiatalúr. :D
A pelenkázót tegnap rakta össze apa, a kiságy még darabokban és festére várva de már nálunk van és még a szobát kell átrendezni. Van még bőven mit csinálunk de legalább már elkezdük, sokan hitetlenkedtek amikor mondtuk, hogy semmink sincs még, barátnőm gyermekjólétiben dolgozik Pesten ő védőnőt akart kiküldeni hozzánk hogy beszélgessen el velünk a babavárásról :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Édes lehet a barátnőd. Mi még csak mist vettünk pár ruhácskát a Manónak. Ágya sincs még, sőt most fogjuk majd felújítani a lakást és csak egy hét van közöttünk.
Ha megszületik akkor is lesz helye az hogy az nem egy kiságy még na bumm... :)

Egyre többet nyomja Kiscsillag a méhszájamat... Ja! Már ba van fordulva :) Enkin torna nekem majd nem kell jó babuci. Akkora a pocija mint egy házikó :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


A lakásfelújításnál vigyázz nagyon magadra, nehogy megerőltesd magad!
Nekem is befordult a Manó már a 28ik héten akkor volt egy jó kis hidegfront nagyon forgott akkor, csak feküdtem és néztem mit művel a hasamban :D
És a 30 hetes UH is megerősítette, hogy tényleg úgy fekszik a pocakomban ahogy azt én gondoltam :D

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Bende járt a 2009 márciusi topikban és volt olyan kedves, hogy meginvitált ide közétek, így hát csatlakoznék Hozzátok.
"Irigykedve" olvasom, hogy itt mindenki már nagypocakos :), én is szeretnék már!!!! :D Persze tudom eljön az ideje!!!
(Egyik ismerősünkről pont most kaptam a telefont, hogy elfolyt a magzatvize :D)
Mi 1 éve költöztünk fehérvárra és megmondom őszintén eléggé el voltam (vagyok) veszve, hisz nem ismerem az orvosokat a kórházat sem. Sikerült bejelentkeznem Csetényi dokihoz, úgy hallottam nagyon lelkiismeretes doki?!
A nővédelmi központtal idáig eléggé megjártam. Múlt héten bementem a 12 hetes UH-ra (12/2 voltam), de elzavartak, hogy még nem töltöttem be a 12. hetet. Meg a védőnővel is (illetve a tájékoztatással) jól jártam, de az már legalább rendeződőtt ... :)

Mi az az NST? És azok a számok 2000 meg 3000? :shock: :oops:
Bár már van egy gyerekem, de akkor nem volt ennyi vizsgálat és csak kapkodom a fejem!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Szia Wicca :) Üdv köztünk :)

Én a nővédelmibe csak a védőnő miatt mentem megbeszélt időpontra, így nem tudom miért küldtek el :(
Remélem ennél már csak kellemesebb élményeid lesznek.
Honnan költöztetetk ide? Látom tényleg az elején vagy még, tán még pocid sincs :) Majd lesz :)

Az NST-n a magzat szívhangját, mozgásait vizsgálják, illetve a méhösszehúzódásokat.
Rákötnek a pocakodra egy övhöz hasonló műszert és a baba mozgását figyeleik,és neked pedig adnak egy gombot amivel ha érzed hogy rugott vagy mozgott meg kell nyomnod.tömören ennyi,és ez nagyon fontos mert ha esetleg már nincs olyan intenzitású mozgás közbe tudnak lépni vagy meginditják a szülést stb :)


2000-3000 a méhszájra vonatkozik. Hogy nyitott vagy nem nyitott a méhszáj.
Értékek:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Winchi: nekem is néha tiszta horror, hogy hogy tud mozogni a Maci a pocimban :)
De inkább korábban míg van helye mint később. Mondjuk jó nekik fejjel lefelé? Lehet hogy buta vagyok de nekem a fejembe szállna a vér :)
Ócvatos leszek a felújításnál. Festeni tapétázni meg parketázni nem én fogok, után aa nagytakarítást két hölgy fogja csinálni, nekem csak a cuccokat kell a szekrénybe bepakolnom :)
Így kell ezt csinálni lányok! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok Lányok!Wicca:Üdv köztünk!Én is új vagyok itt és én sem ismerem a kórházat egyszer voltam ott mikor találkoztunk a szülésznövel és akkor megnéztük a szülészetet!Egy másik fórumon van egy kismami és öt is hazaküldték 12 hetes uh-ról hogy még nincs annyi idős aztán 13hetesen csinálták meg neki és nem lett jó a nyaki redő az afp-je jó lett szegény ma megy a doki bácsihoz jövő héten meg magzatviz vizsgálatra izgulok vele együtt remélem minden rendbe lesz.Neked is nem sokára nagy pocakod lesz olyan gyorsan megy az idő!Trundike:Már annyiszor kérdezni akartam hogy mi lesz a manóka neve és most látom milyen szép nevet választottatok :D :D :D :D Anyanyról nem tudsz valamit?Remélem jól vannak!Winchi:Hát igen ezek az anyósok nálunk mindkét szülönél elsö unoka lesz gondolhatod nagy az izgalom nem is akarom én eltiltani egyik mamát sem az unokától jöjjenek csak unokázni de utánna szépen mindenki menjen haza egy kis tér kell nekünk is hogy hármasba legyünk Anyunak mondjuk eszébe se jutott hogy ideköltözne csak az Anyósnak neki meg szólt a párom hogy költözésröl szó sem lehet.Remélem megsértödés nem lesz ebböl!Bende:Visszakerestem a szülési sztoridat szegényem hát nem volt egyszerü az a kép amikor odatatték neked Nikit olyan megható még a könnyem is kijött :D Remélem visszajössz ide hozzánk mert hiányzol ám!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!Wicca:Üdv köztünk!Én is új vagyok itt és én sem ismerem a kórházat egyszer voltam ott mikor találkoztunk a szülésznövel és akkor megnéztük a szülészetet!Egy másik fórumon van egy kismami és öt is hazaküldték 12 hetes uh-ról hogy még nincs annyi idős aztán 13hetesen csinálták meg neki és nem lett jó a nyaki redő az afp-je jó lett szegény ma megy a doki bácsihoz jövő héten meg magzatviz vizsgálatra izgulok vele együtt remélem minden rendbe lesz.Neked is nem sokára nagy pocakod lesz olyan gyorsan megy az idő!Trundike:Már annyiszor kérdezni akartam hogy mi lesz a manóka neve és most látom milyen szép nevet választottatok :D :D :D :D Anyanyról nem tudsz valamit?Remélem jól vannak!Winchi:Hát igen ezek az anyósok nálunk mindkét szülönél elsö unoka lesz gondolhatod nagy az izgalom nem is akarom én eltiltani egyik mamát sem az unokától jöjjenek csak unokázni de utánna szépen mindenki menjen haza egy kis tér kell nekünk is hogy hármasba legyünk Anyunak mondjuk eszébe se jutott hogy ideköltözne csak az Anyósnak neki meg szólt a párom hogy költözésröl szó sem lehet.Remélem megsértödés nem lesz ebböl!Bende:Visszakerestem a szülési sztoridat szegényem hát nem volt egyszerü az a kép amikor odatatték neked Nikit olyan megható még a könnyem is kijött :D Remélem visszajössz ide hozzánk mert hiányzol ám!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!Wicca:Üdv köztünk!Én is új vagyok itt és én sem ismerem a kórházat egyszer voltam ott mikor találkoztunk a szülésznövel és akkor megnéztük a szülészetet!Egy másik fórumon van egy kismami és öt is hazaküldték 12 hetes uh-ról hogy még nincs annyi idős aztán 13hetesen csinálták meg neki és nem lett jó a nyaki redő az afp-je jó lett szegény ma megy a doki bácsihoz jövő héten meg magzatviz vizsgálatra izgulok vele együtt remélem minden rendbe lesz.Neked is nem sokára nagy pocakod lesz olyan gyorsan megy az idő!Trundike:Már annyiszor kérdezni akartam hogy mi lesz a manóka neve és most látom milyen szép nevet választottatok :D :D :D :D Anyanyról nem tudsz valamit?Remélem jól vannak!Winchi:Hát igen ezek az anyósok nálunk mindkét szülönél elsö unoka lesz gondolhatod nagy az izgalom nem is akarom én eltiltani egyik mamát sem az unokától jöjjenek csak unokázni de utánna szépen mindenki menjen haza egy kis tér kell nekünk is hogy hármasba legyünk Anyunak mondjuk eszébe se jutott hogy ideköltözne csak az Anyósnak neki meg szólt a párom hogy költözésröl szó sem lehet.Remélem megsértödés nem lesz ebböl!Bende:Visszakerestem a szülési sztoridat szegényem hát nem volt egyszerü az a kép amikor odatatték neked Nikit olyan megható még a könnyem is kijött :D Remélem visszajössz ide hozzánk mert hiányzol ám!
Vendég
 


Jaj bocsi :oops: Wicca:Ne haragudj nem akartam a frászt hozni rád de ennél az uh-nál nagyon fontos hogy idöbe csinálják nem számoltak el valamit?
Vendég
 


Lara: Anyanyról sajnos nem tudok semmit :( Anyany!!! Mi újság veled?
Szabad kíváncsiskodni hogy melyik fórumon vannak még fehérváriak? :) Hatalam drukk az 13 hetes kismaminak. Drukkolok a magzatvíz vizsgálathoz, remélem nem okoz majd bajt! nagyon szükséges a magzatvízvizsgálat? Előtte nem lehet valami vérvizsgálatot csinálni?
A név még változhat de jelenleg ebben maradtunk a párommal. valahogy eza év állandó volt :)
Barnus és Bius gyermekeim lesznek :) (vannak)

Bende: Csatlakozom Larához, igenis tessék jönni ide is ! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


A nök lapján inditott egy topikot Deák Csaba néven megkérdezem töle hogy nincs-e kedve átjönni ő most 18 hetes kismami!Szerintem aranyos a Bianka mi is sokat variáltunk mire Hanna lett :D
Vendég
 


Trundike téged is bejelöltelek iwiwen ha nem baj :oops:
Vendég
 


Lara: Természetesen nem baj, megis leslek :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lara: Nagyon jók a képek :) Gyönyörű mennyasszony voltál :) Elizabet... Na! Még ez a név bejátszhat :) Nagyon tetszik :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Nemrég jöttem haza NST-ről. Minden oké. Magzatvíz tiszta. És olyan szépen nézte meg a dokim, hogy szinte észre sem vettem. A méhszáj már C:3222 szerinte hétvégéig baba lesz.

Holnap megint NST, aztán meg ultrahang.

Lara,
veled mizujs?

Tünde

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Wicca: üdv köztünk. Örülök neked.

Lara: Már én is akartam írni, hogy gyönyörű a neved...
persze a kislányodé is szép lesz, Hanna....

Trundike: Tényleg szép a Bianka. Nekem is tetszett, meg a Blanka is, de apának nem.

Tucsinke: ugye nem is olyan veszélyes az a magzatvízvétel. Csak attól függ ki csinálja. Kitartás...az a 3222-es méhszáj már jelent valamit!
Szorítunk érted! Hétvégéig már csak 2 nap!

Tünci: én örülök, ha köztünk vagy, és remélem minnél hamarabb elkezded az új topikodat írni!

Bende: gyere vissza!!!!!!!!Hiányzol közülünk!!

Anyany mi van veled?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Kép
hello... Kép
bevackoltam.. Kép
fürdés után..
Kép
megijesztem a malackát...
bende
 
 


elcsúsztak a feliratok, de gondolom egyértelmű. visszaolvasok, aztán jövök
bende
 
 


Szia Bende!
Épp akartam írni, hogy tessék jönni vissza,tessék hozni képeket a hercegnőről, erre tessék gondolatolvasni is tetszik..:)
tünci28
 
 
 


Ancsi-pancsi!

Gyönyörű ez a pocak. Én hiába tömöm Nikit, annyira nyurga, hogy nem látszik rajta :)

Tucsinke, Winchi, hajrá most már rajtatok a világ szeme. Szüljetek gyorsan, fájdalommentesen aztán uzsgyi haza hogy megoszthassátok velünk a fényképeket és a történetet.

Wica! örülök, hogy jöttél. Nem tudom elolvastad-e a születéstörténetemet. Én a Csetényinél szültem- nem fogadott dokim volt, csak ügyeletes- nagyon vigyázott Nikire és rám. Végig kitartott velünk, pedig elég hosszan vajúdtam. A végén megdicsért, hogy nem lett császár. Szülés után ő csinálta a műtétemet, a varrást is. Másnap már ülve ebédeltem, nem féloldalasan, hanem simán ültem. A járás sem okozott problémát, a felszívódó varratok pedig 3 hét alatt eltűntek. Én csak dicsérni tudom őt. A végén Niki nevében írtam neki egy köszönőlevelet. Remélem Te is elégedett leszel velem.

Lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy hívtatok. Kicsit elment a kedvem az egész írogatástól...

Tünci! sajnálom, hogy Neked se írtam, de ígérem pótolom, amint lehet. A leendő topic címe gyönyörű. Remélem minél hamarabb elindul...El sem tudom mondani mennyire örülök, hogy ide is visszatértél. Még egy lépés....nagy puszi Neked.

Anyany merre lehet???
bende
 
 


Bocsánat az előbb lemaradt.

Lara, Neked külön köszönöm a privit. kicsit belém gázolt, de túl éltem. A képeken gondolom látszik, hogy milyen kiegyensúlyozotta gyermek...Az anyja sem lehet idegbeteg.


Tünci!!!! sziaaaaaaa!!!!!
bende
 
 


Tucsinke: Szuper. A másik fórumról is ma volt egy kismama NST-n hát majdnem egész napját ott töltötte.
2 ujjnyira nyitva van a méhszáj? Az jó :)

Bende: Hát egy gyönyörűség ez a baba :) Nagyon nagyon édi!!! :) Nevettem egy jót a Malackán. :)
Remélem az én kislányom is ilyen szép lesz (számomra tuti)
Barni sem volt sosem hurkás baba, de vidám volt mozgékony szóval engem nem zavart :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok Lányok!Megjöttünk a doki bácsitól és nem kaptunk valami jó híreket magas volt a vérnyomásom 160/90 meg fehérje is van a vizeletembe pedig eddig is szedtem gyogyszert a vérnyomásra most kaptam még egyet aztán holnap mérnem kell a vérnyomást aztán felhivni a doki bácsit pénteken nst és vinnem kell a kórházi cuccom hátha be kell feküdni a kórházba!Hát lányok én nem tudom de sokkal nyugodtabb lennék a kórházba ha mindig ellenőriznék a picurt aztán kérdezte a doki hogy kevesebbet mozog-e hát mondtam hogy pár napja igen!Jaj én úgy félek nehogy baja legyen a kis manónak :cry: Köszönöm a névdicséretet Anyukám kedvenc sorozatából kaptam a nevem akkor volt 14 éves és eldöntötte ha lánya lesz ez lesz a neve!Tucsinke:2 újjnyi az igen akkor itt nagyon gyorsan baba lesz!Bende:Én nagyon örülök neked :D :D :D Niki egy tünemény az alvós kép is olyan ari meg hát a malackás :) Igy van az Anyuka nem lehet idegbeteg!Jó éjszakát!
Vendég
 


Tucsinke gyorsvonattal érkezik majd a Marci?!
Lara! nyugodj meg, biztosan nem lesz semmi baja, a pocaklakódnak. Ha Te is és a dokid is nyugodtabb úgy, akkor tényleg feküdj be. Bár hozzáteszem, míg a kórházban henyélsz :) nagyon fogsz hiányozni innen.
Mindkettőtöknek, olyan jó babát kívánok, mint Niki, hogy gyakran tudjatok jönni a hírekkel, fényképekkel.
Most nézem, hány csajszi, meg fiú van. A lányok vannak többségben. Hát, hogy adom így férjhez a lányomat???? :shock:
Barnika még szabad???
bende
 
 


Sziasztok!

Lara 25 hívott meg ide közétek :D
remélem befogadtok, és jöhetek; nem tudom még, hogy mennyire leszek aktív, majd igyekszem. Ezen a héten még eléggé el vagyok havazva, de aztán jövő héten már többet tudok jönni!

Még nem fórumoztam itt a babaneten; most megpróbálok visszaolvasni, hogy kicsit képbe kerüljek rólatok!

:lol:

<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-16-45-2008_12_12-Emma.jpg" BORDER=0></A>
gégéé
 
 


Kép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Lara: Szerintem se aggódj, bár mondani könnyű tudom. Nem lesz gond a kicsivel. Doki biztos tudja mit csinál!!!
Egyébként mekkora a picurka?

Bende: Barnika szivecskéje még szabad igen :) Le sem fogom tudni kaparni a Nikiről olyan szép, de azért még óvom ám! :) Még egy darabig csak az enyém Barnuska :)

Gégéé: Szia! :) Örülünk hogy itt vagy! :) Gyere bátran és mesélj egy kicsit magadról.

ANYANY: MERRE VAGY??? Nem tud senki semmit róla?

Többi elveszett bárányka?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Még mindig itt vagyok. Bár már érzek dolgokat, de még néha-néha. Ma reggel elment a nyákdugóm is. A Lilinél is két nappal előtte ment el. Úgy néz ki, hogy tényleg ő neki lesz igaza és szombaton születik meg a kistesó. :P

Most már nem félek, hanem nagyon várom. Csak nehéz türelmesnek lenni.

Lara,
sajnálom. De lehet hogy még együtt szülünk.
Nagyon sokan vannak az osztályon, tegnap mesélték ott nekem.

Na lassan megyek NST-re, majd még jelentkezem.

Tünde

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Bende nagyon édes ez a kicsilány :D :D :D Szép formás baba!
Jelentem nálunk kisfiú van a pocakban, pár év múlva lehet beszélni a házasításról :D :D :D
Nekem is feltűnt, hogy mostanában több kislány születik. A régi öregek szerint jót jelent mert ha sok fiú születik akkor háború lesz :( még a dédnagymamámtól hallottam ezt
Lara nyugi minden rendben lesz, ha meg be kell feküdnöd akkor tuti jó helyen leszel és figyelnek rátok!

KépKép
winchi
 
 


Tucsinke hajrá hajrá!!! Drukkolok nektek! Lehet hogy legközelebb már babás képekkel jelentkezel be? :D

Gégéé üdv köztünk!

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Gratulálok a kis kukishoz! :)
Amikor Barnkát szültem akkor meg sok fiú született, lehet hog ya Hol dállásában vagy a csillagokban vagy mi tényleg van valami...

Tucsinke: Szóval akkor finishben :) Szuper! Nem is tudom kívántam-e neked gyors, sima szülést, ha nem most kívánok! :) Majd üzenj!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Oh pont ilyen izgalmas eseményekbe csöppentem bele; Tünde nagyon szorítok; biztos minden rendben lesz!!! Lara; szerintem nálad sem korai már a baba; hajrá :)

Igazság szerint én is úgy vagyok vele, hogy a vége felé inkább befeküdnék; bár lehet, hogy ezt csak most mondom.

Tündi kérted, hogy írjak magamról:
27 éves leszek jövő héten :P Emma lesz az első babánk. Deák doktorúrhoz járok. Igazándiból meddőségi kezelésre kezdtem hozzá járni, a második alkalommal ő és Bácskai doktorúr csináltak nálam egy átjárhatóságit; ultrahanggal, aholis megállapították, hogy minden oké. Mondta a Dr., hogy menjek vissza 2 hét múlva, ha megjött a mensim. Hát nem mentem, mert nem jött meg. Aztán nem jött meg egy csomó ideig; de mivel én már egy nagy-nagy halom tesztet negatívra csináltam az áprilist megelőző másfél évben, így nem teszteltem. Gondolotam ez a hülye vizsgálat (ami amúgy tökre rossz volt), szóval, hogy biztos a vizsgálat miatt felborult a ciklusom vagy ilyesmi. Aztán egy hétvégén sikerült délután egytől este nyolcig alukálnom, és akkor a párocskám mondta, hogy vagy terhes vagyok, vagy beteg leszek...és vettünk 2 tesztet, de csak az egyiket kellett megcsinálni.
Azóta óriási boldogságban élek (ezzel szerintem mindenkit kiborítok); még hányás közben is mosolyogtam az első hónapokban. Baba nagyon mozog a pocimban:) és várom, hogy megláthassam:)

ha kíváncsiak vagytok valamire, csak kérdezzetek bátran; most elsőre ennyi infóval fárasztalak titeket :lol: :D :)

Kép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!Gégéé:De jó hogy átjöttél :D Írtam Kicsiritának is remélem ő is csatlakozik nem tudom mit mondott neki a doki tegnap mindjárt megnézem hátha irt a nök lapján!Aranyos a vonalzód :D Tucsinke:Én is nagyon gyors és könnyü szülést kivánok neked Marcinak meg sok-sok tejcsit!Trundike:Meg se mérte mekkora mert most a flowmetriával volt elfoglalva!Eddig irtam hogy nincs semmi fájás most meg egész éjjel nem aludtam folyamatosan fáj a pocakom a jósló fájás nem olyan hogy bizonyos idöközönként fáj?Nem fáj annyira de érzem folyamatosan alig birtam megmozdulni az ágyba mert akkor meg úgy éreztem hogy leszakad a hasam alja!A vérnyomásom továbbra is magas166/88 nem tudom mit mond majd rá a doki majd 11-kor hivom mondtam a páromnak hogy ma ne dolgozzon messze hátha le kell menni!Bende:Ne izgulj ezt a gyönyörü leányzót 2 perc alatt férjhez adod :D Aranyos vagy ti is hiányoznátok nagyon :wink:
Vendég
 


Hűha...szóval vannak mérhető időközök? Márminthogy rendeszeresek a fájások?

szorítok nagyon:) :D
Kicsibarbi írt!!!!! minden okés velük, de azért elmegy a magzatvízvételre :( szegényke!

most én is picit elmegyek a géptől! Ha esetleg tényleg mennél ma a kórhiba, akkor nagyon nagy ölelés, és ne félj, minden rendeben lesz!!!!
sok puszi :D :)

Kép
gégéé
 
 


Hűha...szóval vannak mérhető időközök? Márminthogy rendeszeresek a fájások?

szorítok nagyon:) :D
Kicsibarbi írt!!!!! minden okés velük, de azért elmegy a magzatvízvételre :( szegényke!

most én is picit elmegyek a géptől! Ha esetleg tényleg mennél ma a kórhiba, akkor nagyon nagy ölelés, és ne félj, minden rendeben lesz!!!!
sok puszi :D :)

Kép
gégéé
 
 


Gégéé: Gratulálok a pocaklakóhoz! Hányás közben nehéz moolyogni, de jó ilyenek olvasni. Akkor te most két lépéssel a föld felett jársz :) Ez szuper :)
Van vagy lesz fogadott orvosod? Deák doktorúrnál úgy tudom nem lehet szülni.

Szerencsére anno én is megúsztam az átjárhatósági vizsgálatot. Épp az utolsó pillanatban bamm... baba :)

Lara: Nekem a jóslófájás is 3 percenként jött azaz nem volt folyamatos. Ha nem tudál aludni hívd fel a dokidat hogy mi a csuda van. Most látom tervben is van. Szólj légyszí ha van valami! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jaj elírtam kicsibarbi a név :) Ez az hogy folyamatosan fáj és nem fél óránként vagy 20 percenként majd ezt is mondom a dokinak!
Vendég
 


Trundike:Szólok mindenképp!Lehet nála szülni szerzödése van a kórházzal!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?