Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok.

tina:

én úgy tudom hogy a Hcg hormont konkrétan a baba termeli.tehát ha elhal a baba akkor csökken.
szerdán én is nagyon nagyon szorítok majd.

tünemény:

szerény véleményem szerint a mai világban a babakocsikat 1-1,5 évre tervezik.tehát ha annyit kibír akkor már jól választotatok.
szerintem érdemesebb 2 kocsiban gondolkodni.
persze vannak kivételek de azoknak áruk is van.magyar viszonylatban megfizethetetetlenek.
én csak szülés utánn veszek kocsit mikor megkapom az anyaságit.ahhoz addig gyüjtügetek mert nekem testvérfellépőt is vennem kell és az sem olcsó.addig használom Patrik kocsiját de amint megvan az újj ez megy a dunába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eda:

üdv. újra.
hogy vagy?

én szerencsére jól.néha jönnének a rókák de egyenlőre tartják a 3 m távolságot.
a hasam sem fájt szombat óta szerencsére.
és rémes miket tudok egymás utánn megenni.
pl. buci nudli jó egy tányérral és rá 5 percére pedig egy adag rántott hal rizzsel.fél óra múlva pedig meghalok egy kis mákos tésztáért.
de csak az ebédeim ilyenek.azonkívül inkább csak gyümit eszem.nem is kivánok mást.bár ehetnék mert egyenlőre lemozgom :wink: :wink: :wink: :wink:

Patrik is olyan édi.
eggyik nap anyuéknál megtalálta az eggyik tipegőjét és fel akarta vetetni,mondtuk neki hogy azt már kinőtte majd jó lessz tesónak.erre felmászik mellém és berakja a pólóm alá a cipőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annyira tündéri.és mikor puszit ad a pocimra..........hát elképesztő.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok :)

Én annyira boldog vagyok, hogy csak na :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Voltunk az orvosnál, minden rendben!! 1,72 cm a Drágám, dobog a kis szíve, meg kivehető volt minden, mint egy icipici emberke :lol: :lol: :lol: Akkora kő esett le a szívemről :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ja, és a méretei megfelelnek a korának, szóval behozta a lemaradását :) Most már tényleg elhiszem, hogy babát várok. Hihetetlen, hogy mennyit nőtt 3 hét alatt, olyan csodálatos ez az egész :) Teljesen odavagyok :)

Kép

Kép
sildi83
 
 

 
 

sziasztok!

Tina! Nagyon szoritok neked szerdán, gondolni fogunk majd rád. vigyázz magadra!

Etti! jót mulattam a menüdön :lol: nálunk mintha apa lenne kivánós :lol: tegnapelőtt jól eláztunk mert este 10kor jutott eszébe hogy neki bizony boci csoki kell...és gyalogoltunk fél órát egy nyitvatartó boltba, ahol van boci csoki..és elkapott minket a vihar is :lol: máskor meg a kókuszgolyóért halt meg...édeset kiván...hmmmm :? :? :lol: :lol:

na a fiúk jól elb.szták az én ágyamat...mégse alszunk rajta, mert nagyobb lyukat furtak mint a csavar volt...utána rájöttek, hogy lötyög benne...én meg kiosztottam őket...holnap jönnek megint (nagyobb csavarral, meg hozzáértőbb haverral...) és összerakják, de remélem nem csuklik majd össze este...PASIK!!!!

ma olyan stresszes voltam, hogy majd felrobbantam...a legkisebb dologra is...ti is vagytok igy vele???

puszi

Kép
tünemény
 
 


sildi:

nagy nagy gratula az uh-hoz.
ugye milyen jó látni hogy van keze is lába is feje is.és nem csak egy fekete folt.(persze akkor az a kis fekete folt volt a legszebb fekete folt:):):):) )

Kép
Kép
ettike
 
 


tünemény:

az én párom már fel sem veszi ha leüvöltöm a fejét hogy mondjuk miért rohangáll a gyerekkel.
rohan tovább és odaszól Patriknak hogy nyugi anyád csak terhes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én mindig akkor kivánok meg valamit mikor a legnagyobb vihar van :lol: :lol: :lol: akkor is ha nem vagyok terhes.csak hogy sétálhassak az esőben.bár nekünk közel van a non-stop de jól esik az a 10 perc.pedig maraha jól néz ki az ágyatok.remélem holnapra sikerül összerakni.
(ha ez vigasztal az én párom pl. egy villanykörtét nem tud kicserélni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: nálunk én vagyok ezermester :P :P :P )

Kép
Kép
ettike
 
 


Igen, így már egészen más, annyira szép már most :)

Tünemény: nagyon klassz az ágyatok, az ingerlékenység miatt ne aggódj, rám is jellemző, a párom nagy örömére :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


:lol: :lol: :lol: Etti! ezt most elolvastattam apával (hadd lássa, hogy természetes dolog, hogy mindenért belekötök :D ) olyan kis türelmes ő azért, mindig próbál nyugtatni, most is csinál nekem pizzát...hát nem drága :D

Sildi! nagyon örülök az uh eredményhez, ez azért csak megnyugtató hir volt! ráadásul láttad is a kicsit, most már formásabban :D :D jajj már alig várom...nekem még kicsit odébb van :D bár biztos segit tudatositani hogy már valaki növekszik benned. vigyázzatok magatokra!!!

szép jó éjszakát mindenkinek! puszi

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Régen voltam, nem tudom emlékeztek-e még rám. :oops:

Mindenkinek boldog babavárást kívánok, de én most búcsúzni jöttem.
Ma voltam a sokadik uh-n, amin most már kerek-perec kimondták, hogy ugyan van petezsák, de ez már nem szabályos, s nincs szívhang és semmi életjel. Szóval nem fejlődött tovább a drágánk. Vszeg beteg volt, s megindult a természetes kiválasztás. :? Ez most nem vigasztal, de bízom, hogy egyszer még sikerülni fog. Pénteken kell bemennem a kórházba műszeres befejezésre. :cry: Lehet, hogy ezért volt a 9-ei vérzés? Bár utánna még nőtt. :roll: Nem tudom hogy fogom túlélni.
Jók legyetek, s drukkolok mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Szia Zsu, nagyon sajnálom ami történt. Azért remélem még nem adjátok fel, és majd megpróbáljátok. Tudom kell hozzá idő, feldolgozni és túljutni ezen, és én könnyen beszélek... azt is tudom, hogy én is teljesen ki lennék, ha valami baj lenne..még egyszer, nagyon sajnálom

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

zsu:

sajnálom.remélem minnél előbb küld nektek kistesót a kis angyalkátok.

tünemény:

de jó neked hogy párod főz,pizzát süt.én is elviselném.de páromat ismerve jobb így :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihetetlen kupit tud csinálni,akkor is ha csak eszik :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
ettike
 
 


Csajok! tegnap bent volt kollegám kisfia, másfél éves kis örökmozgó, és olyan kis édes volt ahogy baba-ember nyelven próbált mondani dolgokat :D nem nagyon van másfél évesekkel dolgom, de meglepődtem milyen aranyos, és mintha egy duracell lett volna benne, cikkcakkban szaladgált az irodában, szegényke be is koppantotta a fejét az egyik asztalba, mert egyik irányba elindult, de másik pillanatban már bekoppintotta a fejét az asztalba ami pont ellentétes irányban volt :? :? de utána egy keksz hamar megállitotta a kis sirást :D Etti gondolom neked már jó kis tapasztalatod van ebben :D

ma éreztem először azt, hogy mintha émelyegnék...de pár csokira elmúlt :) és ezek a hülye vizszerelők pont most bontják a wc-t fürdőt meg előszobát, mert az alattunk lakó beázott, és pár napig nem lesz wc (amit mostanában elég sűrűn használok)... :roll: :roll: nem tudom mit csináljunk...lehet h bent alszunk az irodában...igy biztos nem fogok másnap elkésni :lol:

puszi mindenkinek és szép napot

Kép
tünemény
 
 


tünemény:

hát igen Patrik is egy kis örökmozgó,tölthető duracellel.és hiába keresem nem találom az elem tartót,hogy egy kicsit lazítson :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na olyankor fogom és "lelövöm".hordozba be,alvás.

Kép
Kép
ettike
 
 


Bocsi az ismételt zavarásért, csak egy gyors hirdetés, ha valakit érdekel, priviben jelentkezzen :)

Eladó a képen látható BabyFehn játszószőnyeg, keveset (talán 4-5x) használt, tökéletes állapotban van! (mint mindenből, ebből is többet kaptunk, így van, amitől meg kell válnunk)
Csörög, zörög, zenél, sipol, csipog, tükrös, pihe-puha anyagból :)

Eredeti ára 15 ezer Ft:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=165976&pageno=1&whid=32

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Meg tudom oldani a személyes átvételt a XI. kerületben, vagy valameddig el is tudom vinni Bp-en belül!

Köszi, és bocsi még egyszer :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!!!
Ettike! Köszi, egész jól vagyok. Én sajnos nem bírok egyszerre sokat enni, mert utána alig kapok levegőt, és csak szenvedek. Így inkább gyakrabban eszem kevesebbet. Néha émelygek, de a róka szerencsére eddig elkerült... :D
Egész jól bírom, néha fáradt vagyok, és könnyen megfájdul a derekam. A hasam az még eddig szerencsére nem fájt, bár néha néha érzem, hogy van, de az emlékszem, hogy az a fiammal is úgy volt (még 7 éve...)
Sildi! Jó neked, hogy már láttad a kis pocaklakódat!!! Én még jövő hét szerdán megyek, addig is legalább növekedik. Az a 9. hét lesz, így nagyon remélem, hogy már nagy babát fogok látni, és minden rendben lesz!!
Tünemény! Nyugi, az érzelmeink elég ingadozóak... A hangulatunk meg pláne!! :cry:
Nekem több olyan ismerősöm volt, akik úgy vettek babakocsit, hogy kis korkülönbséggel (1-3 év) jött a következő, és még nekik is megfelelt.
A fiam babakocsija is nagyon jó volt akkoriban, sokáig használtuk, mert széles, és nagy fekvő felülete volt, még másfél éves korába is benne tudott aludni, de még mindig használható. Annyi, hogy a színe kopott meg, mert a teraszon tároltuk akkoriban, és megszívta a nap. De azért a hétvégi házunkba jó hasznát vesszük majd, ha megszületik a kicsi.
Szóval szerintem ha jó babakocsit találsz, és megpróbáltok rá odafigyelni, akkor 2 gyereket is kibír.
Zsu!!!!!!!!! Emlékszem rád!! Nagyon sajnálom, ami történt! Nem is hittem volna, hogy ilyen gyakori ez... itt a fórumon is már sokan írtátok ezt... Ez sajnos tragédia, erre nem lehet felkészülni, ezt túl kell élni, és hinni, hogy lesz egy kis babus, aki titeket választ!!!!!!! :D :D :D :D
Nici! Köszönjük, ez nagyon szép ez a játszószőnyeg. Ahogy látom, a színe miatt lányoknak való. Sajnos mi még itt a többiekkel csak tippelni tudunk a babánk nemére, így szerintem ezzel még néhány hetet várnunk kell.

Kép

Kép
eda7
 
 


Csajok csak bekukk!
Most nem tudok visszaolvasni. Remélem majd este sikerül :)
Ha nem akkor kérlek drukkoljatok holnapra. Megyünk dokihoz :)
De Igyekszem jönni.
Puszi....

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág! Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Írjál majd!

Kép

Kép
eda7
 
 


Kisvirág ird majd meg mi volt a dokinál! szoritunk! :)

Kép
tünemény
 
 


Jó reggelt!

Mi tegnap voltunk dokinál.
Minden rendben van a kistesóval.
Van egy 25 mm-es petezsák, és egy darab élő embrió. CRL: 6 mm.
És nagyon jó volt a szívét hallgatni.

Most nagyon megnyugodtam, és már biztosan tudom, hogy áprilisban egészségesen fog megszületni. :D

Kisvirág!

Dokinál minden rendben lesz!
Majd írd meg az eredményt!
Vendég
 


Catherine! De jó,gratulálok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy hasi vagy hűvelyi uh-val néztek tegnap.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Gratulálok Catherine! Te magán vagy körzetis dokinál voltál? nem tudom, hogy az enyémnél lehet-e hangot hallani (dobogást) vagy lehet hogy nincs olyan korszerű gépe... :? ilyenkor tűnik hosszúnak az egy hét, kivárni a következő uht :D

puszi mindenkinek

Kép
tünemény
 
 


Kutyafüle, Tünemény!

Kórházba járok az orvosomhoz, a szülészeti osztályra. Nem rendelőbe.
Hüvelyi Uh volt tegnap, és még szerintem a következő alkalommal is az lesz.
Hasival szerintem csak nagyon jó géppel lehet látni még ilyenkor.

Van olyan gép, ahol a szívhangot nem lehet hallani, de a képernyőn akkor is meg tudja jeleníteni szerintem az orvos.
Vendég
 


sziasztok.

a 12. hétig csinálnak hüvelyi uh-t.mert addig annyira lenn van a baba(jóval a köldök alatt)hogy nem látnák.a 12 hétre viszont már a méh nő akkorát hogy az alhasnál van kb a baba és ott már turkálhat a doki a vizsgáló fejjel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kisvirág megy a drukk :!: :!: :!: :!: :!:

na a tegnapi napunk elég pocsék volt.
párom beszoruét a konyhába és hiába húztam/nyomta az ajtót nem nyílt.így a kuka neki ment de az üveget találta el.jól szétvagdosta a vállát.nekem meg oltári szerencsém volt mert rám esett az összes üveg de semmi bajom nem lett.párom válátt viszont össze kellett varni.
Patrik úgy megijedt.nem tudta mi van az apjával.
így most a munkát nem tudom ma kezdeni csak hétfőn.

ja mert képzeljétek tegnap hívott egy nő hogy érdekelne e még az a munka ahol még nyár elején voltam meghalgatáson.mondom persze de csak jövő év lejéig mert újra babás vagyok.
kérdezem mikor lehet kezdeni és mondja hogy akár már ma.
hát nagyon örülök neki.

na de lépek is megbeszélni a dolgokat.

Kép
Kép
ettike
 
 


Köszönöm lányok!!!!Ez nagyon jól hangzik. Nekem hétfőn nézte a doki hasi uh-val, de a "vaskos" nyálkahártyán kívül nem látott semmit. Bár,ahogy elnézten,más miatt ugyan,de ennél jóval jobb felbontású gépekkel is vizsgáltak régen.Az övé nem tűnk valami erősnek. A doki sem tűnk bizonytalannak a terhesség tényével kapcsolatban. De engem annyira aggasztott,hogy nem látszott petezsák, hogy hétfő éjszaka óta szabályos rosszulléteim vannak az idegtől. Tudom,hogy ezzel csak árthatok,de én nagyon stresszes fajta vagyok.Ráadásul hétfő óta nem émelygek,és tegnap óta nem fáj olyan erősen a hasam,mint eddig,hanem csak feszül,és pisilni sem voltam olyan sokat.Pedig ezekre azt mondta a doki,hogy jó jelek.Vagy ezek is változhatnak akár napi szinten is?
Tapasztalt kismamik????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok Lányok, Kismamik :D

ETTIIII!!! Először is gratula a munkához! Remélem tetszeni fog, és nem erőlteted majd meg magad! Nem olyan sok hely van, ahol azt mondanák, hogy gyere, tudván, hogy jön a baba, de ezek akkor nagyon rendesnek tűnnek!!! Szoritok!

Remélem a párod is jobban van! Még szerencse, hogy nem sérült meg csúnyábban, bár ez se lehet kellemes, és az is jó, hogy neked nem lett bajod!!! Vigyázzatok a konyhával, és ne engedd be apát még egyszer :lol: :lol:

Kutyafüle, nekem múlt csütörtökön, mikor először voltam, először hüvelyi uhval nézte, nem látott semmit, majd hasival látta a 12mm petezsákot. Jövö csütörtökön megyek, nekem tök mindegy melyikkel néz, csak mindent rendben találjon, és legyen ott a babóca is :D jön apa is velem nézelődni :D

Kép
tünemény
 
 


Tünemény! Elhiszem,én is ezt szeretném.Annyira fura ez. Van,akinek ezzel látja,van akinek azzal. Vagy ez a géptől is függ? Vagy attól,hogy éppen hová ágyazódott be a babóca? Szerencsére ma már rengeteget pisilek,így kezdek picit nyugodtabb lenni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!

Nyugi!
A terhességi tünetek vannak, aztán néha eltűnnek egy picit, aztán visszatérnek! Ezen ne gondolkodj!

Uh-nál sok múlik azon, hogy milyen a gép felbontása. A húgyhólyagod tele van-e vagy üres. Hasival tele kell lenni, hüvelyinél üresnek. Nekem 2 héte a fizetős UH-on jobban látta hasival, mint a hüvelyivel. Akkor még tele volt a hóllyagom, és felnyomta a méhemet. Szerinte azért nem látszott jól hüvelyivel, mert hátrahajló a méhem, és nem lehetett hozzáférni.
Én nem értek hozzá, csak elhiszem amit mondanak.

A lényeg, hogy most minden szépen látszott.
És szépen fog látszani Neked is!
Vendég
 


Ettike!

Ne erőltesd meg a magad a munkával!
És tényleg jó, hogy annak ellenére felvettek, hogy elárultad terhes vagy.
Patrik hol lesz amíg dolgozol?

Sajnálom a konyhás történetet.
Vendég
 


Sziasztok!!
Ettike! Nagyon sajnálom a párod!! Jobbulást neki!
Látod, nem szabad a férfiakat a konyhába beengedni!!! :cry:
Ülő munkát fogsz végezni?
Kutyafüle! Nekem van olyan napom, amikor észre sem veszem, hogy babát várok, de van olyan, hogy alig bírok enni, émelygek, stb.
Tehát emiatt ne izgulj!!!!
Biztos, hogy ahogy nő a babád, szépen látni is fogod az UH-on!!! :D :D :D
Lányok! Ti hogy vagytok a házasélettel? Mert mi most nagyon vigyázunk, de azért szegény férjemet kicsit sajnálom... :oops:
Sokan azt mondják, hogy a 12. hétig inkább ne, amíg szépen be nem ágyazódik! ?????

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok! Erdődi szabin van,úgyhogy anya kivitt ma az ő orvosához. Kérdezte az utsó menzeszt,és hogy hány napja késik(5),már mondta,hogy jajj,de korán vagyok!!!!!Nem hiszi,hogy bármi is fog látszani,pláne,hogy vizsgálat előtt el kellett mennem wc-re. Ő is hasival nézett,és ott volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kinagyította,megmutatta.Mind a 3mm-es kis petezsák ott volt. Azt mondta,ha néhány nappal korábban megyek,akkor semmit sem látott volna. (Ahogy drága Zoboki sem).Annyira megkönnyebbültem.Mondta,hogy teljesen normális.Nem mondtam neki,hogy hétfőn már vizsgáltak,de a nyálkahártya is nőtt azóta 3mm-ert,és látszik is a babuci "háza". Olyan nagy megkönnyebbülés volt látni.Boldog vagyok,és várom a hétfőt(mert visszahívott aznapra),aztán a pénteket(Zobokihoz akkor kell menni).És ha látszik rendesen a fejlődés,akkor abbahagyom a csalinkázást,mert a sok uh sem használ neki gondolom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

vagy 2 hete jelentkeztem be hozzátok és igazából azóta nem néztem be,mert még nem mertem beleélni magam.De pénteken voltunk orvosnál és van egy 6mm-es Csöppségünk dobogó szívvel.Orvos azt mondta szépek vagyunk.4 hét múlva kell menni kontrollba.Addig irány avédőnő és társai.Elevitet meg folsavat kell szednem.

Remélem ezentúl gyakrabban látogatok felétek!
l.edit
 
 


Kutyafüle!

Remélem most már megnyugodtál!

Edit!

Örülök, hogy dobog a szíve! Most már könnyebb elhinni, ugye?
Vendég
 


Kutyafule, nagyon orulok neked! tok jo, hogy ennyi dokihoz mehetsz, es igy tobbszor lathatod a pocaklakot :D

Szia Edit, gratula a babohoz, udvozlunk itt, korunkben, remelem gyarapszunk meg :D en is 1 elevitet es 1.5 folsavat szedek, meg melle magneB6-ot.

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Voltunk a dokinál. 12 mm-es petezsákot láttunk, és jó helyen van. 2 hét múlva megnézzük látjuk-e a babát, mert most őt még nem láttuk.

Tünemény: nagyon szép az ágyatok. ;) Jajj ezek a pasik, még egy ágyat se tudnak összerakni :lol: Néha én is hiszti vagyok, meg olyanon felkapom a vizet amin máskor nem szoktam. Hát tombolnak a hormonok. :lol:
Hát igen ezekbe a törpékbe duracell elem van. Enyém fiam is egész nap jön-megy intézkedik, rohangál :) Most is este 10-kor aludt el. :?

Eda: jó sokára mész el dokihoz, bár ahogy olvasom szabik jöttek közbe. Hát lehet hogy már integetni is fog a babócátok ;)
Házasélet nálunk zéró. Nem merek kockáztatni. A fiammal is veszélyeztetett voltam végig és inkább a baba, mint apa :) De találunk rá más megoldást. :oops:

Tina: voltál a másik dokinál??? Mit mondott???

Zsu: nagyon sajnálom a történteket. :( Pedig már annyira megérdemelnétek már egy babót.

Ettike: érdekes amiket összeeszel :) Én a leveseket kívánom főleg a husilevest. :)
Nagyon cuki lehet Patrik.
A fiamnak is mondtuk, hogy anya pocijába van a kistesó. Erre mondja: anya add ide nekem :) Meg kiveszem onnan :) Egyébként simizi, meg puszilgatja nekem is a hasam. Kíváncsi leszek, ha már tényleg kint lesz a kis vetélytárs mennyire fogja puszilgatni :lol:
Ó jajj szegény urad :( És szegény Patrik jól megijedhetett.
De szuper, hogy lesz egy kis melód, de azért vigyázz magadra. És Patrikot hová teszed ez időre?

Sildi: szuper milyen jó híreket kaptál. Apa is bent volt uh-n? Képet nem kaptatok?

Catherine: örülök, hogy minden okés volt a dokinál :)

Kutyafüle: örülök, hogy megnyugtatott a másik doki. Ugye mi mondtunk, hogy rendben van minden ;)

Edit: most akkor már hidd el, hogy baba lakik a pocidba ;) Mikorra várjátok?

Fekvés a terhesség alatt: én a 6. héttől veszélyeztetett voltam fenyegető vetélés miatt. Ekkortól feküdnöm kellett. Aztán kicsit felkelhettem pár hétre, aztán meg a 22-23. hét felé nyílni kezdett a méhszájam. Onnantól végig fekvés. De megérte ;) Remélem most nem kell feküdnöm, mert a fiam mellette ez kivitelezhetetlen lenne. (kórházba nem megyek)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ettike: remélem már jól van a párod, vigyázzatok magatokra! Szuper, hogy kaptál állást, nem gyakori az ilyesmi. Itt, Egerben még babó nélkül is nagyon-nagyon nehéz elhelyezkedni.

Kisvirág: sajnos kép nincs, de bent volt Apa is, annyira aranyos volt, szinte rátapadt a monitorra :lol: Aztán meg végighívta a fél telefonkönyvét a nagy hírrel, olyan lelkes a drága :lol: :lol:

Szombaton megint lagziba megyünk, aztán egy ideig nem lesz ilyen megpróbáltatás, viszont október 4-én a miénk lesz. Utána pedig lakás/ház keresés és költözés. Annyira szeretnék mér babaholmikat vásárolni :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi! Előre is gratula az oktoberi esküvőhöz! Mi is pont ezt a napot szemeltük ki, de hát halasztás lett a vége,mert apa nem akart egyszerűt, és a család is elég nagy, még a legszűkebb is, igy talán jövöre megtartjuk. (persze még rávehető, hogy baba előtt meg legyen a polgári, és utána majd csinálunk egy bulizósat is....ez talán a szocpolon meg új lakás vásárláson mulik...)

Tényleg, ez a házaséletesdi...mi is hagyjuk most azt a részét vagy 2hete, meg valahogy úgy érzem, hogy nem is hiányzik...ez normális? apa nagyon megértő, nem is erőltet semmit, igy marad csak az összebújás...az viszont nekem százszor jobb...

tegnap akartunk volna venni fényképezőt, hogy a jövö heti monitort le tudjuk kapni, meg a pocimat lefényképezzük, igy majd látjuk, ha már lesz mihez viszonyitani a méreteket, de még várunk vele, majd jövö héten azt is...

Kép
tünemény
 
 


Óóó, segítsééég, nem tudok reggelizni. Ettem 3 falat banánt, hát nem kis munka volt bent tartani :? Most háztartási kekszet majszolok, attól legalább nincs hányingerem.

Tünemény: Mi jövő nyárra terveztük eredetileg, csak előre hoztuk. Nem mondom, hogy könnyű ennyi idő alatt megszervezni, de talán nem lesz túlaggódva az egész :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok !Jó reggelt!

köszönöm mindenkinek kedves szavakat.Igen,mostmár elhisszük,hogy kis léelek lakozik ott bent.Mindenkinek akinek van,kívánom,hogy ott maradjon és egeszségesen szülessen meg.Tőlem is mindenki kérdezi mit érzek mi lessz.De nem érzem.Közhely,de nagyon igaz:egészséges legyen!
Amúgy a libidóval...igen..mindenki azt mondja,hogy ez az első periódus ilyen,de állítólag később átesünk a ló túlsó oldalára :oops:
l.edit
 
 


Sziasztok!

Orvosi tanácsra nálunk nincs szex.
De már előtte leálltunk magunktól. És Apa maximálisan megértő a témában. Legalábbis eddig.

Mi az esküvőt Beni miatt hoztuk előbbre anno, és 2 hónap alatt szerveztük meg. Nagyon jó volt. A barátaink azóta is emlegetik, hogy olyan jót nem buliztak máshol.

Sildi!

Hányingerre csak a próbálkozásd a jó megoldás. Mindenkinek más a jó, és ez naponta változhat.
Egy jó tanács: Olyat egyél aminek visszafelé sincs rossz íze.
Vendég
 


Sziasztok!

új vagyok itt, bár régi a regisztrációm. Csak azért gondoltam hogy csatlakozok mert tegnap pozitív lett a teszetem így ha minden jól megy április elején jön a kistesó! :D
Puszi minden kedves váradós kismamának akikekkel ha igaz közel egyszerre fogok szülni és persze azoknak is akikkel nem!
Üdv kata
sznékata
 
 


Kata: Üdv köztünk :)

Catherine: mi is kb. 3 hete kezdtünk szervezkedni és már majdnem minden megvan, már csak apróságok hiányoznak. Remélem addigra elmúlik ez az erőtlenség és a rosszullétek.

Délre megyek a védőnőhöz, csak hogy én se legyek már védtelen :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Jövő hétvégén megyünk Olaszországba autóval, szerintetek már most kell az övlehúzó, vagy még felesleges?

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sildi!

Övlehúzó nem árt, de még szerintem nem lényeges!

Hol lesz a vacsora és a buli?

A miénk a Koronában volt,m és minden tökéletes volt. :D

Kata!

Üdv itt.
Vendég
 


Nekünk is a Koronában lesz :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!Ma vagyunk 9 hetesek!!!! Reggel voltam vérvételen.
Nekem az egyetlen tünetem, hogy néha fáradt vagyok és lusta.
Övlehúzót hol lehet kapni?
orsi5
 
 


sziasztok.

napi 5 óra ülő munkám lessz.azt talán bírni fogom :lol: :lol: :lol:
Patrikra addig párom,anyum,vagy párom nagyszülei vigyáznak.
14-19-ig kell benn lennem így délelőtt itthol vagyok mindig.
majd a dokiról kell még beszélnem a főnökkel mert az csak délutánn van.de nagyon rendesek,nem lessz gond vele.
még terhesség előtt jelentkezdtem csak most hívtak.ez csak időszakos munka,kb. fél évre szól.
de azért jól jön a havi 40 ezer plussz.

tina:

mi volt dokinál???????

orsi:

üdv. gratu a babóhoz.

apa keze nagyon fáj.alig tudja mozgatni.így nem tudtam ezen a héten kezdeni.(ezt is megértették)aludni is alig tudott.
holnap megy vissza dokihoz.reméli hétvégére jobb lessz mert megy dolizni.

Kata :

neked is üdv.és gartu a babóhoz.
Ákos tudja már?

tegnap este megettem 3 lángost.meghaltam volna ha nem ehetek,így csináltam.én nem kívánok egy bizonyos kaját.mindig mást.

hogy telik az idő.lassan 9 hetes leszek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Minden új kismamát és babucit üdvözlök!!!!!!!!!
Igen, ez a házasélet dolog nálunk is így van, köszi a megerősítéseteket!!
Párom hallotta most az egyik kollégájától, hogy ismerősüknél pont ettől az 5. hónapban megindult a szülés... :( :( :(
Szóval inkább oldjuk meg máshogy... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Edit! Nekem a fiam terhességénél később sem jött meg igazán hozzá a kedvem! :shock:
Ettike! Biztos jól fog jönni a munka, kikapcsolódásnak is, nem gondolsz majd mindig a picire, és kell a babázás előtt egy kis idő így szerintem gyerekek nélkül. Bár lehet, hogy ezt te nem így gondolod!
3 lángos? Normál méretűek?? hűűűűű Én egyet nem bírok most megenni, mert utána alig kapok levegőt!! :( :( :(

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy igéretem ellenére nem jöttem,de nincs netem,most is véletlenül találtam kóbor wifit,erről vagyok.
Hát nem az embrió termeli a hcg-t,ahogy sejtettem.... Logikus is,hisz akkor mondjuk a 14. dpo-n mitől lenne pozitív a teszt...Én tegnap voltam dokinál.Megkaptam a papírt,jövő szrdán missed ab.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Most ennyi,majd próbálok néha benézni hozzátok,ha már jobb kedvem lesz,hogy legalább veletek örülhessek! :)

Mert olvastam a sok szupi hírt,ennek örülök ám nagyon! :)

Zsu! Neked egy nagyon nagy ölelés,borzasztóan sajnálom! :cry: Én ugyanazt élem át,meg tudlak érteni maximálisan!!!!

Kép
tina09
 
 


Szisztok!

Köszi hogy befogadtok:-)
A fiúk még nem tudják, még előtte el szeretnék menni orvoshoz. talán ma fel is hívom és kérek időpontot. nem vágyom oda de muszály, azért majd csak túl leszek rajta...
mindenkinek szép napot!
kata
sznékata
 
 


Szia Tina! Sajnalom. :cry: :cry: :cry: talan ha mar kicsit megerosodtok lelkileg ezek utan, majd jon a kisteso, en nagyon kivanom nektek. remelem nem kell most majd orvosi beavatkozasokra jarnod. vigyazz nagyon magadra, es semmikepp ne add fel!!! lehet az is, hogy majd 'veletlenul' sikerul! :)
puszi

Kép
tünemény
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: