Új privát üzeneted érkezett!

Lara: Egy bizti, a baba meg fog születni.
Szülés után miután 1 perc alatt kivbőgtem magam hogy nem tudtam kitolni, már mosolyogtam és semmi bajom nem volt!
Azt mondták egy nő bement egy másik nő meg kijött a szülőszobáról. :)
Nekem jóslók vagy enyha fájások voltak azért mentem be, mert egy teljes napja 3 percenként jöttek a fájások, bár gyanús volt hogy nem ordibáliok :)
Na mindegy. Állítólag hányni is szoktak aznap de ezt nem tudom, nekem korábban jött a kiscsillag.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!
Anyany!
Zsófika szerintem is csodaszép kislány!
Trundike!
Barninak mi is boldog szülinapot kívánunk!
Hogy milyen kétgyerekes anyukának lenni?Nagyon jó!Én végig attól féltem,hogy nem tudjuk őket egyformán szeretni,de ez nem így van,mindkettőt nagyon imádjuk;az örökké csacsogó,néha dacos makrancos Lilikét és az ártatlan,néha hasfájástól síró Benikét!Én nagyon kislánypárti voltam és aggódtam,hogy hogy fogok érezni egy fiúcska iránt,de teljesen ugyanazt az imádatot érzem!Elbűvölnek mindketten!
Lara!
Én pl 2napot ráhúztam a szüléssel,szedtem a hom bogyókat,egyre többet ajánlott a dokinőm,és mindennap alaposan megvizsgált,aminek meg is lett az eredménye!1-kor hazamentünk vizsgálat után(ekkor 3 ujjnyira voltam nyitva),innentől kezdve 3 órán át egyre erősebb 5 perces fájásaim voltak,bementünk a kórházba,2-3 órán át itt is ugyanez,de nem tágultam!Mivel az első is császár volt,látták,hogy a baba most is nagy,magzatvíz zavaros,ezért megcsászároztak!19.22-kor született meg a fiam 4330g-mal,60centivel!Nem volt előtte se hányás,se hasmenés,csak jósló fájások vagy 2 hétig és barnás váladék!
Na hát nálam így indult és így ért véget!Utána éjszaka volt egy kis izgalom,ugyanis a méhem elernyedt,nem húzódott,nagyon véreztem,6 oxitocin infúzió,orvost behívták,azonnali vérvétel,másnap vért kaptam olyan nagy volt a vérveszteség!
Rázós volt de megérte!
jó sokat írtam!
Ja én is nagyon várom már,hogy végre beülhessek egy kád vízbe,még 3 hét!Nagyon sok!
Na sziasztok!
Mokika
mokika80
 
 


Sziasztok!Akkor úgy néz ki hogy itt mindenki nagyon szeret fürdeni én is de mióta kiderült hogy babás vagyok azóta csak zuhanyzok de ott is birok fél órát ácsorogni épp mondtam a páromnak hogy remélem lesz szabad zuhanyzó ha vajúdunk.Rossz is volt most nyáron mert imádom a fürdőket balatont tengert de a kis manó fontosabb úgyhogy nem fürödtem de majd jövőre bepótoljuk!Köszi hogy leírtátok a szülést mokika Benike milyen nagy baba lett :) Hát igen megéri!Én úgy vagyok a szüléssel hogy van amikor tök nyugodt vagyok de ha olyat olvasok akkor kicsit mindig beparázok hogy mi lesz velünk hát ez van !
Vendég
 

 
 

Mokika: Köszi Barnika nevében :) Már alig várom hogy én is két kismanócskát babusgassak. Tuti hogy Barni is bújósabb lesz megint nagy örömömre :)
Akkor most segített a homeos bogyó vagy nem?

Lara: Nálam is ez van. Hol megvonom a vállam hogy túl élem és a kisbabáért amúgyis mindent, néha meg rámjön a para.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Nagyon örülök, hogy ennyi sok jó tanácsot. illetve infót olvashatok, ..magam egy kicsit el vagyok keseredvem, mert első babánk lessz, és én semmit szinte nem tudok az egészről,
sajna orovost nincs módomban fogadni, ez eleve kizárva nálunk,
16 hetesek vagyunk, és tőletek sokmindent megtudok...
csak ennyit
Köszike! :oops:
kiseditke
 
 


Lara!
Én vasárnap szültem. Előtte egész pénteken hánytam, semmi nem maradt meg bennem. Szombaton egész nap jöttünk, mentünk, kutyát úsztattunk, tök jól voltam. Este 8-9 körül jött az első fájás, 22 órától már rendszeresek lettek. Ekkor kezdtem el egy picikét vérezgetni is. Másnap délután 5- kor született meg a lányom.

Kiseditke: nekem sem volt fogadott orvosom, de nagyon szerencsés voltam, mert Csetényi és Bata doktor voltak az ügyeletesek és tőlük is maximális figyelmet kaptam. Szerintem nem kell fogadott orvos, ahhoz hogy jó kezekben legyél és biztonságban érezd magad.

A NG-on futó sorozatban hallottam, hogy aszüléskor felszabaduló oxitocin- páran vagyunk olyan szerencsések, hogy infúzióban is kaptuk :) - blokkolja a memóriát, ezért nem is emlékszünk olyan pontosan és élesen a szülés fájdalmaira. Én is csak az eszemmel tudom, hogy fájt, de a testem nem képes felidézni, hogy mennyire.
Szóüval hajrá, a szülés szenilissé is tesz :)
bende
 
 


Trundike!
Szerintem a homeos bogyók segítenek!Ahogy elkezdtem szedni,onnantól fogva jött ilyen barnás váladék,doktornő mondta,hogy attól van,hogy puhítja és tágítja a méhszájat!
Más kérdés,hogy egy ekkora bébinél nem hatott annyit,hogy term szülés legyen,de ez alkati kérdés is!Van aki fájások nélkül is könnyen tágul,van aki erős fájásokkal sem!
Mokika
mokika80
 
 


Tündi!
Barnikának boldog szülinapot!!!

bende! kiseditke!
azért örülök, hogy nem csak én szültem ügyeletesnél. mi sem engedhettük meg magunknak, inkább vettünk helyette egy rendes babakocsit. :lol:
én Blaskónál szültem, nagyon meg vagyok vele elégedve. rajta is elég sok múlott. egyszerűen csak beestünk fél 5kor hajnalban, hogy "hello, jöttünk szülni". az adataim felvételekor már 5perces fájásaim voltak, úgyhogy egyből szülőszoba.

bende! ez a memóriás dolog... lehet benne valami.


lara!
jó pár oldallal ezelőtt, úgy június elején én is összeaggódtam mindent, a szülés miatt. egyrészt a magam példáján okulva azt tudom mondani, hogy ne csak a szülésre készülj, hanem arra is, ami utána van. a babára, akinek rád mindennél nagyobb szüksége lesz.

nálam úgy indult (viszonylag könnyű terhesség után, csak a méhszájam kezdett el nyiladozni a 20. héten, azoóta voltak jóslófájásaim, fenyegetett a koraszülés is), hogyegy héttel előtte elkezdett kifelé jönni a nyákdugó. először színtelen, majd egyre jobban barnás színű volt. a jóslófájásaim megváltoztak, egyre jobban kezdtek el emlékeztetni az erősebb menstruációs görcsökre. aztán mire ezt megszoktam, a szülést megelőző nap, este megint változtak a fájások, élesebbek lettek, de egyelőre ritkán és nem túl erősen, közben kicsit vérezgettem, ez volt a tágulási vérzés. hányás, hasmenés nem volt.
nyugodt voltam, csak vártam, hogy mi történik, aztán egyszercsak nagy pukkanás, jól megijedtem és egy nagy spriccel elfolyt a magzatvíz. természetes szülésem volt, a mazatburok relpedése után 5 órával a kezemben volt a kislányom.
a gátmetszés volt a másik parám, de egyáltalán nem érzetem. utána fájdogált, de amikor az 5. nap ksizedték a varratokat, már vígan ücsörögtem végre a fenekemen.
gyorsítót nem kaptam egyáltalán, gyorsan tágultam, erős fájásokkal.
a vajúdás közben kaptam gázt, ami megváltás volt, meg nem is tudtam tőle ordítani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne aggódj, tudni fogod, ha ott az ideje, könnyű szülést kívánok neked!!!
Vendég
 


köszönjük, köszönjük! gondoltam, eddig a két alvós kép után jöhetne egy ébrenlevős kép is, pláne, hogy nem alszik túl sokat ez a lány. nappal egyre kevesebbet, éjszaka viszont ügyesen alszik.

Zsófi ismerkedik a cicimmel. ma amikor a hasamon feküdt elkezdett nagyon keresgélni, erre melltartót le, és vártam mit csinál. keresgélt, aztán egyszercsak megtalálta. kicsit ráharapott, nyalogatta, szagolgatta, aztán otthagyta.
kicsit később próbálkoztunk a szopival. nem nagyon nyitotta ki száját eléggé, egyszer ráharapott, aztán elengedte. viszont a tej csöpögött. ere kidugta a nyelvélt és amíg csöpögött, lenyalogatta. aztán kérte a cumisüveget.
van esze...

ma végre voltam a 6hetes kontrollon. a múltkori élmények után... hát jó, mert a doki szerint rendben vagyok méhileg, de van a hüvelyemben egy szép kis csomó, ami egy belső repedés miatt kialakult hegesedés, amit lehet, hogy nem vettek észre, amikor stoppoltak, mert nem vérzett. állítólag pár hónap alatt felszívódik. de addig mi lesz a szexszel??? valakinek ilyen irányú tapasztalata???
Vendég
 


Sziasztok!

Bende: Bizony ez így van. Jól kitalálta a szervezet :) Ha teljesen emlékeznél rá, akkor az gátolná az anya és gyermeke közötti erős kapcsolatot. (már akinél) :) Biztos ami biztos :)

Mokika: Ettől tartottam. Én az utóbbiba tartozom, de azért szedni fogom amit lehet és kell :)

Kiseditke: Szia! :)

Anyany: Köszönöm szépen Barnika nevében :) Privi ment!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi!

Barnikának boldog születésnapot. :P

Mindenki jól van?
Nekem ma hányingerem van.


Tünde

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Tucsinke: Neked is köszönöm kicsi fiam nevében :)
Hányinger? Lehet hogy nemsokára Marci kibújik? Izgi!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lara: nekem úgy volt, hogy elkezdett csordogálni a magzatvíz hajnali fél 5-kor, de nem volt semmi fájásom. 6-ra értünk be a kórházba, de még akkor sem volt fájás, sőt 9-kor jött be a dokibácsi, és akkor kaptam meg az infúziót. Na, onnantól lettek fájások...de nehezen tágultam, pedig szedtem én is a homi bogyókat....de kaptam tágító injekciót is, meg a dokibácsi segített a kezével, persze akkor a pokolba kívántam.
Én nem hánytam, hasmenésem sem volt. Szerintem mindenkinek máshogy reagálja le a szervezete. Nekem a vérnyomásom ment fel 200 fölé....rohangáltak is körülüttem rendesen.
A végefelé én is kaptam kéjgázt, de nem sokat csillapított a fájásaimon, csak nem tudtam ordítani. Mondjuk én csendes voltam, meg is dícsértek, hogy nagyon ügyes vagyok....

Nekem sokáig fájt a gátmetszés, főleg a nagy wc-zés közben, de már alakul.

Bende: ebben az oxitocin dologban lehet valami....én a szülőágyon azt mondtam, hogy soha többé nem szülök, de azóta már rég el is felejtettem az átélt fájdalmakat. Azt még nem tudom, hogy lesz-e kistesó, de most még nem....

Képzeljétek, Jázmin mostanában nem akarja a jobb cicimet. Mindíg nyekereg, ha abból kell szopizni. Gondolom nehéz belőle szívni, nem akar dolgozni vele. A bal nagyobb is, meg több is benne a tej, dehát egy cici nem elégíti ki az étvágyát....Jajj, mit csináljak vele??
:(

Anyany: Zsófika lehet, hogy még a végén rákap a cicire...?? Nagyon kitartó anyuka vagy! Ugye, milyen kis rafináltak ezek a kiscsajok! Azt várják, hogy csak úgy csorogjon a tejci a szájukba.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Tündi!

Hát nem bánnám ha jövő hét csütörtöktől nem kellene minden nap mennem NST-re. Vasárnaptól jöhetne a babó. Azzal megegyeznék.

Ancsi,

a kézzel tágítás tudom milyen az első szülésnél nekem is csinálták, eléggé kellemetlen volt. Remélem ez most nem fenyeget.

Tényleg csajok, akik már szültetek mostanában? Kikötik a lábat kitolásnál?

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Sziasztok Lányok!Tucsinke:Ez igy nem ér nekem nincs semmi bajom tessék szépen megvárni :D :D :D Ez már tényleg lehet hogy az előjele jaj de izgi!Ancsi:Igen a te sztoridra emlékeztem köszi szépen lányok hogy leírtátok!Trundike:Mikor ünnepeltek ma?Anyany:Remélem Zsófi akkor most már rákap a cicire :) igen tudom ahogy olvaslak benneteket meg augusztusi babákat látom hogy a neheze utánna jön de az én gondolataim egyenlöre csak a szülésig jutnak el!Este beleolvastam a topikba amit Tünci nyitott hát egész éjjel nem aludtam pedig megfogadtam hogy nem olvasok ilyeneket!Jaj istenem szegények :cry: Este megyünk doki bácsihoz!
Vendég
 


tucsinke!

én a szuper ciklámen szülőán szültem, nem kötöztek k, csak a lábtámaszba kellett kapaszkodnom.
bende
 
 


tücsinke!
nekem sem kötötték ki lábam, de amikor le akartam venni a lábtámaszról, jól leordították a fejemet, vagy legalábbis úgy tűnt. és abba is kellett kapaszkodni, amikor nyomtam. viszont nem akarták odaadni egy kicsit sem, csak amikor követeltem, hogy látni akarom...
:(
Vendég
 


Sziasztok Lányok!Anyany:Pedig ilyenkor azt várja már az ember hogy odategyék egy picit szomorú hogy ezt követelni kellett!Tucsinke:Hogy vagy?Hányinger?Mi tegnap voltunk dokinál egy picit jobban kinyílott a méhszáj most 2210 de amúgy semmi változás nagyon aktiv volt a picur az nst-n.
Vendég
 


Szia!

Hányinger már nincs. Sajna sok a savam és valószínű attól van.
Nagyon sokat keményedik a pocim, de nem hiszem hogy 3 napon belül szülnék. :lol:

Pénteken megyek NST-re. De a doki azt mondta, hogy lehet hogy csak jövő hét szerdán vizsgál meg. Fogalmam sincs hogy áll a méhszájam.
Tényleg lányok hétvégén van NST?

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Szia!Örülök hogy már nincs hányinger a savam az sajna nekem is sok ha már nagyon rossz akkor szoktam bevenni egy rennie tablettát mert azt lehet hála égnek nekem szokott használni!Sajna én nem tudok segíteni mert én a sziget utcába megyek nst-re de majd csak egy hét múlva!Van egy olyan érzésem hogy a kis manó nem fog elöbb jönni lehet hogy megvárja a szept 10-et.Még mindig semmi tünet se fájás!Te szedsz homeos bogyókat?
Vendég
 


Szedek homeos bogyókat is és gátmasszázsolok minden nap. Néha-néha iszom a málnalevél teát. Attól nagyon hányingerem van. :x

Nekem ma eléggé feszül a hasam. Bár igaz hogy ablakot pucoltam. Sőt az összes függönyt leszedtem és kimostam, na meg egy csomot vasaltam. Apa elvitte délután Lilit egy kicsit igy tudtam csinálni. Úgy volt hogy együtt csináljuk az ablakpucolást, de akkor talán 2 hét múlva meglett volna. De most este befogtam felrakni a függönyöket.

Kép
Kép
tucsinke
 
 


A teával én is igy vagyok már ahogy főzöm hányingerem van ,de minden nap iszom becsületesen :) Nem csodálom hogy feszül a pocód ennyi mindent csinálni szülés elött pár nappal!Gólyanéni már nem szokott írni?
Vendég
 


jajj tücsinke le ne essél!!!
hétvégén csak akkor kell menni nst-re, ha túlhortad a babát. akkor méhszáj meg magzatvízvizsgálat, és nst, napi szinten.
Vendég
 


Sziasztok!

Tucsinke: Ez az otthonteremtési láz lehet? :) Akkor pedig lehet hogy tényleg jönni fog a babó namsokára :) Állítólag a nő közvetlenül a szülés előtt nagy takarítást csinál, fészekrakó valami ez ... :)

Ki hogy van?

Gólyanéni???? Merre vagy? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Akkor megnyugodtam, hogy holnap kell mennem NST-re, nem szombaton. Elírta a dokim a dátumot. :P

Nem esek le nyugi. Elég stramp csaj vagyok. Na meg kénytelen vagyok megcsinálni, mert helyettem senki sem fogja. Igy sincs még kész a gyerek szoba. És ha közben megszülök. Apának 2 nap alatt kell mindent megoldani és takarítani. Elég nehéz lesz neki az én eleven lánykám miatt.
Ma is csinálgatom a dolgom. Mert anyósék elvitték a Lilit egész napra, hogy tudjak takarítani, meg pihenni. :D

Tegnap este azt hittem mehetünk is a kórházba. Mert feszült a hasam, fájt a derekam, meg görcsölgettem is. De aztán elég jól kialudtam magam és mindez abba maradt. :cry:

A lényeg hogy jövő hét szerdáig kibújjon. Nem szeretném újra átélni, hogy ráhúzok és állandóan nézzék a magzatvízet. :x

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Tucsinke: lehet, hogy már nem sok van vissza...én is nagytakarítást csináltam a szülés előtt 2 nappal. Szintén ablakpucolás, meg függönymosás. Ez a fészekrakó ösztön, ahogy Trundike írta.

Kitartás Lara, Tucsinke!

Nekem is bele kellett tenni a lábam a lábtartóba, azt hiszem oda is rögzítették, de arra már nem emlékszem, és a vasba kellett kapaszkodni a kitolásnál. Volt is utána izomláz a karomban.
Elég természetellenes testhelyzet, legalábbis nekem jobb lett volna guggolva, vagy félig ülve nyomni...így a gravitáció is segített volna...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi_pancsi: Hát igen. Azóta szülünk fekve, mióta megjelentek az orvosok a szülésnél, mivel így ők kényelmesen tudnak "dolgozni".
Remélhetőleg azért egyre több lesz majd a szülőszék. Nekem is ülve intenzívebb volt a tolófájás mint fekve.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!:)

Látom,hallom,hogy hiányoltatok!:)

Köszönöm jól vagyok!:) Minden rendben!

Annyira örülök,hogy ilyen szép számban vagytok már ezen az oldalon!:) Annak meg méginkább,hogy ilyen szépen segítitek egymást!:)
Köszönöm Nektek!

Mikor először írtam ide,alig volt pár látogatója az oldalnak, mostpedig pezseg az élet! :lol:

Azért ha tudok valamiben segíteni,írjatok és segítek!
Igyekszem gyakrabban jönni!A priviket is olvasom!:)

Vigyázzatok magatokra!:)
A véghajrában lévőknek drukkolok nagyon!:)

Üdv.: Gólyanéni :D
szuleszno1
 
 


Sziasztok Lányok!Gólyanéni mi még nem is találkoztunk :) Tegnap olvasgattam a topik elejét és ott láttalak azért kérdeztem is a lányokat hogy már nem szoktál írni!?Mi is már a végén járunk a manókával és nagyon izgulok hogy minden rendbe legyen remélem a kórházba is idöbe beérünk,de olyan rossz honnan fogom tudni hogy már indulni kell mert mi veszprémböl megyünk mondta a szülésznönk hogy majd hivjam fel és megbeszéljük mi a teendő induljunk-e vagy még ráérünk!De nekem még semmi jósló fájás meg ilyenek nincsenek!Szept 1 vagy 10 az idöpontunk!Anyukák hogy vagytok?Picurkák hogy birják a meleget?Tucsinke:Vigyázz magadra nagyon!
Vendég
 


Lányok segítsetek nekem!Ma olyan keveset mozog a Hanna biztos kevesebb már a helye de úgy nem szeretem amikor igy lapít!Az elöbb csuklott de amúgy ma nagyon picit éreztem csak. :cry:
Vendég
 


Bementünk a kórházba megnézték a kis manót minden rendbe :D Óriási kö esett le a szivemröl mondtam is neki hogy ilyen akciókat ne csináljon többet :)
Vendég
 


Sziasztok!

Lara: Vannak napok amikor kevésbé mozgékony a baba. Ez normális főleg ha meleg van, de jól tetted hogy megnézetted, fő hogy ne idegeskedj :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Szia Trundike!Azért voltam ideges mert délután 5-ig talán 3-szor éreztem de ebböl délután egyszer sem lefeküdem akkor mindig szokott jelezni ha megsimizem de most meg se moccant,meg ugye 3-as a méhlepény már 8 hete úgyhogy megijedtem hátha nem kapott oxigént!Ma voltam védö néninél és mondta hogy tegnap biztos volt valami mert egy másik kismama is hívta hogy neki se mozog és öt beküldte a kórházba nst-re én fel se hívtam mert tudtam hogy azt fogja mondani!Volt ott egy kismama szept 11-re van kiírva és elfolyt a magzatvíz mondja nekem hogy jobb fájásaim vannak mint neki én meg visszakérdeztem hogy vannak fájásaim?Mert én nem érzek semmit a gép mutatta 30-ig ment fel neki meg 15-ig de mondta hogy neki fáj!Akkor ezek szerint van jósló fájásom csak nem érzzem még!
Vendég
 


Lara: Ez meg hogy lehet? Egyébként örülj neki - szerintem - hogy nem érzed a jóslókat :)
A lényeg hogy megnyugtattak, én is biztpos ezt tettem volna :)

Gólyanéni: Hogy lehet hogy valaki jobban érzi mint más, nekem is Barnminál állítólag szép fájásaim voltak és éreztem is hogy azért nem kis fájások azok, de tágulni pl nem tágultam.
Ez mitől van?
Lehet hogy a kislányom születésekor is megszívom majd ? :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Most néztem körbe. Barnika anno 08.30-ra volt kiírva de 08.19-én született meg. Lehet hogy éretlen volt még a méhszáj? Mivel lehet ezen segíteni? Lehet? Tudja valaki?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Amúgy én nem is tudtam hogy ez hogy müködik mert nekem nst csinálnak ott meg csak a babó szívhangját nézik úgyhogy meglepödtem mikor mondta az a kismama!Nem tudom de én nem éreztem semmit de gondolom majd ha már jobban felmegy akkor!Férjem nagyon ari volt kaptam egy szép kék hálóinget hogy kényelmesebb legyen őt meg le is verte a víz azt hitte benntfognak ami elég gáz lett volna mert a veszprémi kórházba mentünk be!De ha mégegyszer ilyen lesz(remélem nem)akkor a dokimnak szólok nehogy tényleg ittfogjanak.A második babák könnyebben jönnek nem?Szedtél homeos bogyót Barninál?
Vendég
 


Lara: Ez az hogy nem szedtem.
Nem tudtam róla, sőt málnalevél teát sem ittam, szóval lehet hogy van remény arra hogy ez a baba simábban, azaz hogy inkkább a fájásokkal megegyező tágulással jöjjön világra.
Most olvastam a Caulophillum homeós szerről is ami segíthet, de csak indokolt esetben ajánlják, szerintem az enyém az, de azért megkérdezem a szülésznénimet vagy a dokimat majd hogy mégis mi légyen.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Ki lesz a szülésznőd?Gólyanéni?Én is iszom a teát meg szedem felváltva a caulophyllum 9ch meg cimicifuga racemosa 30ch.Meg vettem még arnica montana vérzéscsillapítás meg urtics urens tejserkentésre!Aztán majd meglátjuk hogy segít-e.Hogy sikerült a szülinapi buli?
Vendég
 


ja elírtam urtica urens
Vendég
 


A családit a Barnika unta. Étteremben ülni nem túl jó móka neki. Holnap lesz a pajtikkal megrendezve a szülinapja, remélem az jobban fog neki tetszeni :)
Te hányadik hétben is vagy? Mikortól kezdted ezeket szedni? Ezek szerint szépen használ :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


37-ik héten vagyunk a szept 10-hez aztán utánna szept 1 az időpont úgyhogy én ahhoz számoltam és a 36-ik héten kezdtem el szedni őket!Mondjuk a méhszáj is nyílik lehet hogy ettöl!Hú azt biztos élvezni fogja! :D Majd ird meg milyen volt!
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Ma megint NST-n voltam. Most egész gyorsan ment a vizsgálat. De tén yleg nem néznek fájásokat. Pedig szerintem nekem van.
Pont Rubliczky doki volt most a 4-esbe, erre mire bementem fel kellett mennie szülésre.
Nem is tudtam velel beszélni, szerintem délután felhívom a keményedéseim miatt.
Erre a másik doki egy nappal a kiírt időpont előttre hívott vissza NST-re. Hát már tényleg nem értem őket.

Én már igy is vagy 3 Nst-vel előrébb járok, pedig még nem is húztam rá. Jó lenne szombat este valamit alkotna a pocakom.

Lara,
örülök, hogy semmi komolyabb baj nem volt.

Homeosat én igy szedem 35. héttől:
1. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)
2. nap: Cimicifuga CH30(Actea racemosa) (1*5 bogyó)
3. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)
4. nap: Cimicifuga CH30 (Actea racemosa) (1*5 bogyó)
5. nap: Caulophyllum CH30 (1*5 bogyó)
6. nap: Cimicifuga CH30 (Actea racemosa) (1*5 bogyó)
7. nap: Arnica CH 30 (1*5 bogyó)

36. héttől
gátmasszázsolok weleda gátmasszázsolajjal

37. héttől
iszom a málnalevél teát. (bár elég sokszor kimarad, mert nagyon hányingerem van tőle)

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Szia Tucsinke!Már irni akartam hogy lehet hogy babázol!Hétvégére amúgy hideg front lesz úgyhogy lehet jön a kis manód!Ha lejár az idöd minden nap kell menned nst-re?Úgy irigyeltem azt a kismamát tegnap a kórházba lehet hogy már babázik :D Hála égnek nem volt semmi gond huncut kiscsaj lesz :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Ma túl jól vagyok, úgyhogy nem hiszem hogy jönni fog Marci időben.
Szerdától minden nap NST-re kell mennem. Már úgy utálom, főleg hogy csak a szívhangot nézik és a fájást nem.

Ma még csinálgatom egy kicsit Marci átmeneti szobáját, aztán kiderül mi lesz.

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Sziasztok Lányok!Látszik hogy hétvége van sehol senki??????Tucsinke:Hogy vagy?A front nem hozta meg a babót?Nálunk nem meg nem is érzek semmi elöjelet úgyhogy mi még egy darabig úgy néz ki 2 az 1-ben leszünk :) Trundike:Hogy sikerült a buli?Bende:Olvasni szoktam az augusztusi topikot szerintem nem nektek kellene elhagyni a topikot hanem Dadomi(Azt hiszem igy hívják)-nak na mindegy!Hogy vagytok?Nikit nem viselik meg a frontok?Ancsi:Mikor mész a doki bácsinkhoz?Anyany:Szopi ügyben mi újság?
Vendég
 


Sziasztok!

Tucsinke: Drukkolok érted nagyon! Remélem időban fog jönni a Manócskád és szép gyors sima szülésed lesz!

Köszönöm szépen az infókat a homeós bogyóról, felírtam :)

A szülinap nagyon jól sikerült :) Barnika élvezte, sokat játszottak és a vihar is lekerült minket. Szupi volt :)

Néhány kép:

Kép Kép Kép Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


A vihar nem le hanem el került minket :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jaj Barnika nagyon aranyos örülök hogy jól sikerült a buli és az a torta jaj nagyon jól néz ki :D
Vendég
 


Lara: Köszi :)A túrótorta mert az volt fini volt nagyon :)
Ti hogy vagytok?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Hű, nagyon guszta ez a torta. Ki művelte???? És a TIGRIS!!!! Nahát??? Nekem is meg kell tanulnom ilyen szülinapokat szervezni? !

Lara! Köszi! Jól vagyunk. Nikit annyira nem viselte meg ez a front. Néhány emberrel (Dadomi)ellentétben. Nem tudom, hogy került hozzánk és mit akar, de amíg ott lábatlankodik én csak priviben írok a többieknek. Illetve nyitok egy új topicot ,,Gonosz anyák-avagy hogyan neveljünk sorozatgyilkost,, címmel. :)
Te, hogy vagy így a végefelé? Pocaklakó hogy reagálta le az időjárást?
bende
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?