Új privát üzeneted érkezett!

Virág!

Nézem a 2csíkos tesztedet, és arra gondolok, de jó lenne már nálam is ilyet látni... Mérem a hőmet, és semmi extra, most megállt 36.5-nél... Nem tudom, hogy mit kellene látnom.. Remélem, fog történni vmi... Leginkább a babát szeretném, és legkevésbé pirit. :D De gondolom, ezzel mindannyian így vagyunk. :lol:

Na mostmár tényleg jó éjt! :wink:
abeatrix
 
 


Sziasztok.Megérkeztem,ne haragúdjatok,hogy csak így itt hagytalak benneteket,de kellett ez a 24 óra mire rájövök pár dologra.
Míg el nem felejtem.Kisvirág hihetetlenül boldog vagyok,hogy babád van és szívből gratulálok neked és kívánok jó egészséget hozzá.Nagyon vigyázz most rá...
Hát a történet jó is nem is...a párom 2 nappal ezelőtt este arról beszélgettem,hogy milyen kár,hogy nem jött össze a baba mire ő elkezdte mondani,hogy lehet nem is baj,mert múlt hónapba is sokat emelgettem az építkezésen meg sokat is fájt miatta a hasam,meg hogy ő nem biztos hogy ezt az időpontot találja a legjobbnak a babázáshoz,hogy várjunk 1 hónapot még legalább,akkor biztos lesz már a mukahely is....és hát ezt én csak hallgattam a végét már meg se hallottam,mert ebből az jött le számomra,hogy talán beijjdt és mégsem akarja ezt a babát és nagyon mérges lettem rá,hosz az is 2 hónapba telt mire eldöntöttük,hogy nekilátunk és akkormost mégse....talán nem is biztos benne...az estét ezzel le is zártuk,akkor írtam talán nektek is.De tegnap nagyon sokat beszélgettünk erről,már nyugodtan, békésen.Most jönnek az ácsaink,a férjem dolgozni fog és valószíűleg nekem kell majd segítenem nekik.Na nem gerendát rakni,de mondjuk lécezni megy egyebek...ez a hónap olyan még az építkezésünkbe ahol a fizikai erőnkre van legjobban szükség,ahol még én is tudok nekik segíteni és a férjem csak azt nem akarja ami múlt hónapban is volt,hogy megint csak a görcölés,emelgetés,hasfájás legyen belőle...igaza van valahol,csak erre nekem 24 óra kellett mire rájöttem....bebizonyította,hogy szeret és csak a jót akarja nekem,meg itt van a munkahely is ami most úgy néz ki mégjobb lesz,kapok egy kis havi plusz pénzt,a családnak a gyerekeknek majd az lesz a legjobb ha itt tudok maradni mellettük dolgozni....így a tegnapi döntés úgy született,hogy egy hónapot várunk.Szeptember közepén kezdődik így majd csak nálunk a babásodás,ami a szívemnek fáj egy kicsit,de az eszemre hallgatva így lesz jobb.
Ha így nem gond maradnék köztetek,csendben szorítanék mindenkinek a háttérben....ha engeditek....júliusba még így is beleférnék ha sikerülne,de az már egy másik történet,hogy mivan ha hónapokig nem jön össze majd....
Vigyázzatok magatokra és köszönöm,hogy meghallgatattok...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike! Ne keseredj el a férjed álláspontján, valahol tényleg igaza lehet, és 1 hónappal későbbi kezdés még nem jelenthet olyan nagy gondot. A szívednek biztos fáj a döntés, de nyugodtabban jöhet a baba is, ha már nem kell emelgetned az építkezésnél és fizikai munkát végezni. Amúgy légyszi, ne tűnjél el Te is! Maradj itt köztünk, igenis írogassál, össze kell tartani a kis csapatunkat!! :)

Bea, Neked viszont laptetőd van!!! :D

Encikének ma drukk, úgy tudom, ma megy dokihoz. Encike, majd jelentkezz, hogy mi újság!!!

Kisvirág, Te mikor mész UH-ra?

Kép
judi79
 
 

 
 

Sziasztok!

én is eltűntem egy időre,sok minden összejött,köztük a nyaralás is,tegnap jöttünk haza,nagyon jó volt Sárváron,le is égtem egy kissé,de ez nem lényeg!Visszaolvastalak titeket,és nagyon tetszik ez a bemutatkozósdi,így én is mindjárt írok magamról.

De először is,hatalmas gratula Virágnak is,nagyon örülök,hogy nálatok is van pocaklakó!Vigyázz magatokra!És remélem sokat írsz majd ide is és nem felejtesz el minket :D Látjátok,lányok,semmi sincs veszve!Nekünk is sikerülni fog!

Szóval,magamról:most voltam 34 éves ,Győrben lakunk,van egy 3 éves hisztis lánykám Laura(Lolli).Kislányom apukájával az interneten ismerkedtem meg,majd 4 hónap után jött a pocaklakóm máris.Sajnos akkor kiderült,hogy az apuka nem is szeretne még babót,én viszont semmiképpen nem szerettem volna elvetetni,ha már egyszer engemet választott anyukájának,így 13 hetesen hazaköltöztem szüleimhez.Az apuka a 38. hét végén keresett meg és azt szerette volna,hogy folytassuk,de addigra bennem már elmúlt minden iránta érzett érzelmem(sajnos eléggé önző emberke,az volt mindig is a lényeg nála,hogy ő mit érez,ő mit akar,stb.)Aztán Lolli születése után még DNS tesztet is csináltatott,hátha mégsem ő az apukája,de nem jött be neki(ennyit a nagy szerelemről és bizalomról)Azóta 4-5 hetente jön a kislányhoz pár órára...
A mostani párommal is itt a net-en(éljen az internet!!!:D) ismerkedtem meg,ő soproni ,de április óta itt dolgozik,könyvelő és itt él velünk.Hála az égnek jól el vannak lánykámmal,bár azért még van mit csiszolódnunk.
Novemberben kell visszamennem dolgozni,2000 óta egy magánfogászaton dolgozom asszisztensként,előtte szülésznőként dolgoztam a kórházban.Háát,röviden ennyi... :)

Képzeljétek,beszéltem egy jósnővel és azt mondta,hogy 3 hónapon belül nem lesz még babánk és,hogy a páromat ki kéne vizsgáltatni.Jövő héten megyünk urológushoz,biztos ami biztos alapon.Ti hisztek az ilyenben?Nekem eddig nagyon bejöttek ezek a dolgok...
jucc 74
 
 


Vernike! Annyira örülök, hogy visszatértél :lol: Ne is gondolj arra, hogy nincs köztünk helyed.
Már attól tartottam, hogy párod esetleg egyáltalán nem akar babát, de szerencsére nem erről van szó. Végülis ha jobban belegondol az ember igaza van. Ha szükség van a fizikai erődre akkor jobb, ha később jön az a baba. De ezek a babókák szokták tudni mikor kell jönni, én úgy érzem. És a szeptember már itt van a nyakunkon :D

Jucc éljen az internet!! :lol: Képzeld én egyszer voltam jósnőnél (tök véletlenül egy rendezvényen ki lehetett próbálni ingyen). Akkoriban nagyon ideges és feszült voltam és nagyon jó hatással volt rám, megnyugtatott és amiket mondott be is jöttek. Sőt, azt is mondta, hogy ha vmi mégsem úgy alakul, ahogy akkor éppen szerettem volna, az okkal történik. És azóta tényleg úgy látom, hogy rosszabb lett volna, ha úgy történtek volna a dolgok akkor.
Érdekes élmény volt.

Kép
nyanya77
 
 


Igen, az internet egy fantasztikus dolog az életünkben.
Mi is így ismerkedtünk meg, szerelem első látásra. Az első és remélem egyetlen nagy szerelem az életemben. Amikor először találkoztunk - négy és fél éve -, ő úgy mosolygott rám, hogy minden kivirágzott körülöttem, pedig épp ónos eső esett, téli nap volt... :) bele kellett karolnom, hogy el ne csússzak.... :wink: :wink: Éreztem, hogy ő lesz a férjem, egy belső hang súgta, és az a bizonyos Szikra. Másfél év múlva eljegyzés, három év múlva esküvő. Úgyhogy az internetnek én is sokat köszönhetek. Köztünk 6 év korkülönbség van, vágyunk mindketten a szülői szerepre.

Jósnőnél még nem voltam, de sok ismerősömnek bejön a jóslat.

Kép
judi79
 
 


Vernike!
Örülök, hogy igy döntöttetek, de tényleg 2 hét és szeptember!!!

Josnőnél még én se voltam, de lehet van benne vmi.

Jucc!
Jo a történet!

Nem voltam ma dokinál, mert a héten szabin van, majd jövö7en megyek.
encike 2
 
 


Sziasztok!
Nagy gratula Virágnak!!!Hát nekem ne éljen a net.El kell mesélnem lányok,hogy mit csináltam,mert teljesen kész vagyok.Szóval a cégemnek van egy honlapja,amin fórumozni is lehet.És az én életemben van pár téma,amiben bár ésszerűtlenül nincs se isten se ember,annyira harcolok érte.Nos,a munkahelyemről fórumoztam ezen az oldalon,és nagyon rondán eldurvult a vita egy pasival. Jujj nagyon csúnya volt! És a végén kifejtette,hogy ő hány éves és milyen sznten helyezkedik el a melóban és az életben,és ezek a dolgok ráillettek az egyik főnökömre.Ez kész!!!!És még a végén odavágta,hogy reméli nem a beosztottja vagyok,mert az szép lenne.Most meg beparáztam. Egyrészt olyan ronda beszédet én sose néznék ki belőle.De hát ki tudja.Másrészt moderálták,erre beírta,hogy a moderátor hogy védi a kislányt és beírt egy oldalt,hogy mit használjon,ha az ilyen antidemokratikus oldalak kidobják őt. (ezt egy másik hapsinak írta,mert ő is beszállt).Ilyet csak nem mond a saját cége oldalára,nem???De attól félek,ha viszont ő az,akkor végem.Mert egyfelől a szerkesztők még regisztráció nélkül is be tudják azonosítani a gépeket.Nem?Másfelől viszont azt tudom,hogy az informatikusaink látják ki mit ír és milyen oldalakat nyit meg.
Szerintetek lehet ő?Nagyon nagy bajban vagyok?Jajj én annyire hülye vagyok,és annyira meggondolatlan.Ha kirúgnak innen,én belehalok! :cry: :? :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kisvirág itt is hatalmas gratula a babóhoz!!!!!!! :lol:
vernike szerintem csak ugy mondta a párod hogy nem akar babát!
Nekem is volt kb 1-2 honapja hogy a párom azt momndta nem akar több gyereket aztán meg most megint akar és azota is csak vann benne egy félelme!de meg is értem őt!
:lol:
na az jó ha szepember közepén nekiláttok a babónak mi is szeptemberbe kezdjük!!!!!!drukk neked akkorra!!!!! :lol: :lol:
Kutyafüle ezért nem rughatnak ki,nyugodj meg!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratokat :) Nagyon aranyosak vagytok!
Ma du. voltunk a dokinál 4 mm a petezsák, és jó helyen van a baba. :) Jövőhéten megint megyek a dokihoz.

Bea: miért nem vezeted a hődet valamelyik netes programon. Ott ha már megvolt a péd akkor a progi beteszi a vonalat. Szerintem a leesett hődnél még korai lenne a pé. Most fog majd felmenni és akkor lesz a péd.

Kutyafüle: nekem nem jött be az lh tesztezés. A teszt maga jó volt, csak nekem drága.
Szerintem ne csinálj állandóan terhes teszteket, mert csak stresszeled vele magad!
Várd meg a ciklusod végét és ha késik csak akkor tesztelj, mert csak előre elkeseredsz!
Szerintem nyugodj meg. Nem hiszem, hogy ennyire utána akarnának nézni ki volt az a személy aki az esetleges főnökkel fórumozott. Szerintem pár nap alatt elül az egész és nem lesz belőle semmi.

Nikole: érzel valamit már??? Most hogy visszagondolok én is morci voltam jópár napig. Lehet ez is jel ;)

Nyanya: nem tudom vettél e hőmérőt, de a digivel könnyebb mérni, nem kell 10 percet vacakolni.

Judi: tényleg elég kusza a hőd. Sajna erre semmi okosat nem tudok mondani. De szerintem nem volt még péd, mert pé után a hő egyenletesen felmegy és fent marad, még akkor is, ha nem vagy babás.
Érzéseim: hát eddig minden pé és mensi közötti időben görcsöltem, szurkáltam, cicim duzzadt volt és közvetlen mensi előtti napon írtóra fájt a fejem. Most, hogy babás lettem semmi görcs, semmi szurka nem volt. Egyedül ami a cicim megduzzadt. Kedden egyébként írtóra fájt a fejem és azt hittem szerdán megjön, de nem. Aztán csak késett, és késett, de a cici duzzanaton kívül én semmit nem éreztem. Ja de sokat jártam pisilni.

Vernike: a férjed csak jót akar. Már most aggódik érted és a leendő babátokért. Egy hónap kihagyás nem a világ. Max nem májusi, hanem júniusi babátok lesz ;) És nehogy ez miatt elmenj!!! Itt a helyed és kész.

Jucc: örülök, hogy jól telt a nyaralás. :) Nekem tavaly novemberbe jósolták azt, hogy hamarosan babás leszek. Hát ha jól számolom cirka 9 hónap alatt be is jött. Szóval nem tudom mennyire higgyek benne.

Felteszem a terhes görbém, hátha láttok belőle valami okosat.
http://www.fertilityfriend.com/home/1dd900

Nagyon jók a történetek. Holnap jövök én is a beszámolóval ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


virág nagyon szép a terhesgörbéd! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virág!
Nekem is ilyen volt a görbém, csak már letöröltem.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Vernike!!!!! De jó hallani rólad!! :) Én a helyedben örülnék, hiszen olyan férjed van, aki tényleg figyelmes, és gondoskodni szeretne rólad/rólatok. A mai világban ez ritka..sajnos.. Ugyanakkor nagyon együtt tudok érezni veled, hogy (még ha csak 1 hónapra is, de) le kell állni a babaprojekttel... Arról meg,hogy nem maradsz itt velünk, szó sem lehet!!!! :wink:

Csajok! Azt hiszem, hogy a babás társaink beszámolója alapján leszögezhetjük,hogy a sok pisilés jó jel lehet. Ez az, ami mindkettejüknél jelentkezett.(Talán még Szöszkénél is, ha jól emlékszek...)

Judi: tényleg laptetőm volt!!!! Remélem bejön! :)

Kutyafüle: ne aggódj annyira! Még a végén elárulod magad, pedig a főnököd nem is keresi az erősebb hangvételű fórumtársát! Csak lazán! :wink:

Jucc: nekem a véleményem az a jóslásokról, hogy egyrészt nagy valószínűségű dolgokat mondanak(így nagy eséllyel bejönnek), másrészt pedig önbeteljesítő jóslatokat. Például: ezen a héten magánéleti problémáid lehetnek. Persze ezerrel sasolod a párodat,naná, hogy észreveszel ezt-azt, ami nem is számít, és máskor elsiklanál felette. De most, hogy mondták! Szóval én nem hiszek benne. Abban annál inkább, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Persze a gyerekvállalásnál nagyon sok rajtunk kívül álló problémába ütközhetünk. De ez egy másik kérdés..

A hőm ma reggel is 36.5 volt... mikor megy már fel??????? Hogy legyek türelmes??? Na az nincs. Türelem az nincs. (Olyan vagyok, mint egy hisztis kis gyerek. "Márpedig én babát akarok!!! Oáááááá") :D

Mindenkinek jó éjszakát, és használjátok ki a holnapi szabadnapot! Nekem nagyon jól jön..

Bea
abeatrix
 
 


bea ne görcsölj a babán!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Annyira aranyosak vagytok!!!!!Köszönöm Nektek,hogy elviselitek a görcseimet!:)Én,már szerintem Ti is tudjátok,az élet minden területén görcsös vagyok. Itt is a házifeladat:leszokni a görcsökről.
Virág!Mesélj,hogy vagy!Mit érzel?Mikor mész dokihoz?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Bea: a sok pisilés az jó jel ;) Kendével is ez volt az első igazi tünetem. Na meg a cicifeszülés. És ne türelmetlenkedj, majd szépen felmegy a hőd. ;) Nem kell sürgetni, mert csak teljesen begolyózol a végén. Egyébként én is türelmetlen egyén vagyok. És mégis sokat kellett várnom a babára. Ki kellett böjtölnöm. :)

Kutyafüle: helyes szokj csak le a görcsölésről. Elég nehéz lecke ez, de muszáj.
Én teljesen jól vagyok. Néha rám tör az álmosság, a cicim eléggé fáj, meg feszül, és a wc-re ingázva járok.
Tegnap voltam már dokinál. 4 mm a petezsák és jó helyen van. Mármint tuti nem méhen kívüli :)

Nos az én storym, mert ugye lógok vele:
A férjemmel egy haveri körbe tartoztunk. De neki volt barátnője, én meg szingli voltam. Aztán neki vége lett a kapcsolatának (nem miattam) és rá pár hónapra szilveszter előtt egy nappal elmentünk discoba, ő is sokat ivott, és én se keveset. Aztán elcsattant egy csók :) Másnap mentem hozzájuk szilveszteri buliba, és hát azóta együtt vagyunk. Idén szilveszterkor lesz 13 éve. A kapcsolatunk elején randizgattunk, aztán egyre többet aludt nálunk, és 5 év múlva összeköltöztünk az ő apukájához, aztán egy évre rá vettünk egy saját lakást. Itt már 7 éve élünk együtt. Az esküvő 4 éve volt akkor már 8,5 éve voltunk együtt :) Már az esküvőkor terveztük a babát, de nem jött össze, csak bő egy évvel a nagy esemény után, így most ő 2 éves. :) És most ugye jön a tesóbébi. :) Ja és mi mindketten 33 évesek vagyunk.
Munkáról csak annyit hogy pénzügyesként dolgozok egy multinál, apa meg egy kisebb cégnél villanyszerelő. Ha valaki kíváncsi valamelyik részletre jobban kérdezzen :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Most csak egy gyenge életjelet adok magamról,ugyanis sikerült összeszednünk valami jó kis vírust a nyaraláskor,így lázas(ne tudjátok meg milyen rossz 30 fokban vacogni!!!!) vagyok,folyik az orrom,hányingerem van és sikeresen megfertőztük a család minden tagját! :( Ja és el kezdtem barnázni,úgyhogy...
Szóval,ha már nem remeg a kezem és a takonytól jobban fogok látni,majd jelentkezem és reagálok mindenkinek!
puszi és vigyázzatok magatokra!
Jucus
jucc 74
 
 


Jucc!
Jobbulást!

Vki tudna tanácsot adni, gyessel, táppénzzel kapcsolatban?
encike 2
 
 


jucc jobulást nektek!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.Köszönöm,hogy ilyen megértően fogadtátok a gondjimat,mára már én is másképpen látom a dolgokat.Így holnap felkerekedem,elmegyek a dokimhoz (mivel múlt hónapba nem jutottam el),nézze meg minden ok-e,meg levetetem a cytológiát is,hogy ha babás leszek már ne kelljen,meg megbeszélek vele mindent és teljesen jól,felkészülten indulunk neki teljes bevetéssel a babázásnak majd szeptemberben.Szerintem úgyis szedtem valami gikszert össze itt a nyáron,néha van egy kis folyásom,legalább azt is kikúrálom.Hátha így szerencsésebbek leszünk majd szeptemberbe...
Holnap megyek majd a főnökasszonyommal is tantervet tervezni ha esetleg szóbaj önne a babásodás is,lehet megpróbálok vele beszélgetni a munkahelyemről is...
és igazatok van,nagyon jó férjem van....csak a szívem ne sajogna ennyire....
Encike én nem sok mindent tudok erről a témáról sajnos...
Jucc,gyógyulj meg mihamarabb...
Bavások:Várjuk az UH képeket ám...
Vigyázzatok magatokra,majd holnap írok mi volt dokinál meg a főnöknél...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike drukk a dokihoz és a főnöködhöz is! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike!
legalább tiszta lappal indulsz!
encike 2
 
 


Köszönöm nitácska,annyira rendesek vagytok...
Encike...így is szeretném,remélem nem lesz semmi gond....régebben volt egy pici méhszájsebem,de gyógyszerrel eltűnt.mindíg rettegek,hogy visszatér...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


én is rettegek, miota vetélés volt, hogy mi van, ha megint???
Pedig csak a jora kell gondolni!!!
encike 2
 
 


Encike,nem lesz semmi baj,ne aggódj... :wink: és velem se....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


encike egészséges kisbabád fog születni és ne merj rosszra gondolni mert eldádázlak! :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Enci: most én is nyakik a gyes-táppénz és társai között kutatok. Te mire jutottál?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, gyorsan bekukkantottam és mit látok????? :D

Encike, Kisvirág: hatalmas gratula!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Nem olvastam vissza, de ezt nem lehetett nem észrevenni!!!!! Végre jó hírek!!

Majd a napokban jövök, olvasok és mesélek!

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Nita: Máté nagygondja megoldódott?

Jucc: jobbulást neked. A barnázás miatt :(

Verni: én nem kaptam uh képet. A dokim magánjába nem tud adni képet.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Virág!
Még semmire, de a neten is keresgélek szakértők után.
Anno mikor gyesről tp-re jöttem addig volt jo, mig a tp-t kaptam, de a gyedem volt kicsi. Majdnem annyi volt, mint a gyes. Ezt nem akarom!!!
Ha jutottál vmire szolj!
encike 2
 
 


Enci: látom te is írtál a szakbarbárnak. Én már nem tudom hányszor írtam neki, de nem sokra jutottam eddig vele.
Neked a második gyerek után a gyededet mi után számolták ki? Nem a minimálbér 2-szerese alapján? Vagy a korábbi bejelentett béred után???

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ó, ne is mondd! A MEP-nél megszivattak. elmentem, hogy kérek TGYS-hez igénylőlapot. Ott azt mondta a nő, hogy mivel munkaviszonyom van előbb táppénzre kell mennem, majd utána TGYS. Na én naiv 1 honapra eljöttem tp-re. Jo is volt a tp, de a köv gyed, iszonyat kevés volt. Irtam én mindenfele panasz levelet, de én voltam a szar....

Úgyhogy ha lehet nem jönnék tp-re, mert kevés lenne ismét a gyed, ha szabim venném ki az kárba menne, m,ert nem lesz meg a 180 napom. Tehát szerintem marad az a verzio, hogy meghosszabbittatom a gyest és majd utána TGYS meg a többi.
Szakb. még nem válaszolt, de szerintem azzal se megyek sokra.
encike 2
 
 


Enci: nem nagyon értem, miért csak 1 hónapra mentél táppénzre, miért nem a szülésig, és utána a tgyás. Vagy már késő lett volna? Te a gyedbe szültél bele? Bocsi de nem értem a te esetedet. Írd meg légyszi privibe az elejétől, hogy mikor min voltál. Még az első baba előttit is! Hátha tudok valami okosat én is mondani, mert már ezer felé érdeklődök én is.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!
A gyedet a fizu alapján számolják és nem a táppénz alapján. Legalábbis nálam eddig így van. Vagy a második gyereknél ez módosul? De talán itt van valami használható:

http://www.babazo.hu/bebi/20070518gyed.html

Én még tartozom a megismerkedésünkkel: egy csoportba jártunk egyetemre és fél évig nem is láttuk egymást. Aztán a 2. félévben az első infó órán előttem ült és megjegyeztem, h mekkora egy bunkó ez az ember. A tanár mondja a magáét, h mit kell csinálni a gépen, ez meg tök mással foglalkozik (aztán kiderült h azért, m infótanár). Aztán aznap este egy másik csopporttársam elhívott, h nem megyek-e el velük pizzériába, én elmentem. Aztán ott találkoztunk. Jött egy kis udvarlás, már minden csoptárs azt mondta h ez a fiú udvarolni akar nekem, én persze nem hittem el, m az én önbizalmam a béka segge alatt van, ráadásul fiatalabb is nálam. Aztán elég kitartónak bizonyult, ennek már 4,5 éve. Az egyetemet azóta én abbahagytam, m nem nekem való, rájöttem h tök hülye vagyok én az informatikához. Fél év után összejött a baba, de sajnos a 10. héten elment, aztán a teherbeesés után napra pontosan 2 év múlva megfogant az én "pici" Petrusom. Lagzi tavaly januárban volt.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

A napokban csak olvasgatok, annyira depis vagyok, pedig még meg sem jött. De ma vagy holnap szinte tuti. Persze már vagy 2 napja minden percben úgy érzem. Szörnyű. Tehát ha a hangulatomat nézzük, akár 3-as ikrek is lehetnének :roll:

A Gyed témához egész jó ez az anyag, engem is érdekelne, hogy mi lesz majd, de így a második gyereknél már nem annyira egyértelmű, de majd ha aktuális lesz, akkor utánajárok.

Ja, megmértem a hőm: 34,9. Azt hiszem kihűltem teljesen és véglegesen... Mondjuk nem felkelés lőtt mértem, hanem most, de szerintem ez akkor sem teljesen jó...

Bocs, hogy már korán reggel rontom a hangulatot, ezért sem írtam a napokban :cry:

Kép
Kép
nikole
 
 


Jó reggelt!

Még mindig nem olvastam vissza, de van mentségem:

Ma reggel POZITÍVat teszteltem! :lol: :shock: :lol:
Még el sem hiszem, annyira friss a dolog! Menzi alapján ápr. 23 lesz a dátum, de dokihoz csak 1 hét múlva megyek!
Drukkoljatok, h minden ok legyen!

Én meg drukkolok nektek a pozitív tesztekhez!

Zsu
svs
 
 


Zsu! Jaj de jó! Gratula neked is!!! Minden ok lesz, nyugi!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Köszi Teri!
Ti most merre vagytok? Pesten vagy "otthon"?

Zsu
svs
 
 


svs gratula neked is!remélem köv honapba követhetlek titeket!!!!!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsu nagy-nagy gratula!!! Úgy tűnik tényleg beindult a sor, remélem most már mindenkinél jön a kétcsíkos teszt :lol:

Kép
Kép
nikole
 
 


lányok merre vagytok?nyaraltok? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsu! Most még Pesten vagyunk, és vasárnap megyünk vissza :roll: Már most minden bajom van tőle :twisted: :twisted: :twisted:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


lányok gyeret ide!!!!! :roll: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Először is NAGY-NAGY GRATULA ZSÚ-nak! Már a 3. babucit növesztgető kismamink! Jól hívogattátok a gólyát!!! :) :) Egy kicsit írígy vagyok.... bocsánat... :) De nagyon örülök Nektek!!
Jó egészséget és gyarapodást a bébikkel együtt!!!

Virág, Enci és most már Zsú is! Várjuk az uh képeket minél előbb! Ti tényleg áprilisi babavárók lesztek - hűen a topic címéhez!

Jucc, mielőbbi gyógyulást kívánok! Sok-sok C-vitamin, folyadék!!

Kisvirág, köszi, hogy megnézted a görbémet, tényleg nem egyértelmű... majd kiderül kb. 1 jó hét múlva, hogy mi a helyzet. Mondjuk nem hiszem, hogy elsőre sikerült volna nekünk, nagy mázlink lenne....Egy héttel a nem várt piri előtt has- és mell megnagyobbodást érzek, folyamatos hasszurkálást hol itt- hol ott, napok óta fejfájást, néha szédülést, illetve nagyon tudok aludni... de más egyéb tünet: pld. szaglás megváltozása, kívánósság vagy többszöri mellékhelyiségbe kimenetel... semmi ilyesmi nincs...
Szóval nem tudom.... inkább negatív tesztre számítok, akkor nem érhet csalódás, legfeljebb csak meglepi... :wink:

Kép
judi79
 
 


Szia Nitácska!
Én is vagyok!
Először is Zsu nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!Vigyázz magatokra!Tünetek?Mit éreztél,mikor kellett volna megjönnie??Számolj ám be mindenről.Tényleg szépen elindult a sor!!Jajj,de jó!
Én nem jöttem,mert nem vagyok jól.Kínoz ez a nyavaja. Tegnap kellett volna megjönnie és azóta egyfolytában vacakol,és rossz és nem jön. A kutyafáját!!! Ráadásul szinte minden reggel émelygek. Durván 3-4 hete. Azóta szedem a Gravidát.Ez okozhat ilyen tüneteket? Egy egyszerű vitamin. Szinte minden rggel vagy a kávé előtt vagy után küzdök a hányingerrel vagy negyed órát. Meg semmi kaja nem esik jól,csak a mézes kínai csirke. Én utálom a mézes csirkét!!!Ezzel szemben napokig képes vagyok csak azt enni.És semmi más nem jó.Ja de.A fokhagymás chips. Ezt a kettőt viszont egész nap megállás nélkül enném. Szegény férjem. Ma megkérdezte, hogy nem lehetek terhes. Aztán lelomboztam,hogy ennyi negatív teszt után nem. Mi a csuda lehet a gyomrommal??Na sebaj,majdcsak elmúlik.Mi a helyzet Nitácska?Nézted az Olimpiai csodáinkat? :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szia Nitácska!
Én is vagyok!
Először is Zsu nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!Vigyázz magatokra!Tünetek?Mit éreztél,mikor kellett volna megjönnie??Számolj ám be mindenről.Tényleg szépen elindult a sor!!Jajj,de jó!
Én nem jöttem,mert nem vagyok jól.Kínoz ez a nyavaja. Tegnap kellett volna megjönnie és azóta egyfolytában vacakol,és rossz és nem jön. A kutyafáját!!! Ráadásul szinte minden reggel émelygek. Durván 3-4 hete. Azóta szedem a Gravidát.Ez okozhat ilyen tüneteket? Egy egyszerű vitamin. Szinte minden rggel vagy a kávé előtt vagy után küzdök a hányingerrel vagy negyed órát. Meg semmi kaja nem esik jól,csak a mézes kínai csirke. Én utálom a mézes csirkét!!!Ezzel szemben napokig képes vagyok csak azt enni.És semmi más nem jó.Ja de.A fokhagymás chips. Ezt a kettőt viszont egész nap megállás nélkül enném. Szegény férjem. Ma megkérdezte, hogy nem lehetek terhes. Aztán lelomboztam,hogy ennyi negatív teszt után nem. Mi a csuda lehet a gyomrommal??Na sebaj,majdcsak elmúlik.Mi a helyzet Nitácska?Nézted az Olimpiai csodáinkat? :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle szerintem csinálj még egy tesztet mert ezek elég gyanus jelek!!! :roll:
nincs semmi különös még mindíg nincs piri nálam,hétfön megyek megint dokihoz! :roll:
nem néztem az olimpiát! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát nem szeretnék megint 800Ft-ot kidobni egy csíkért. :( Max,ha nem jönne meg hétfőig,de holnap már biztos lesz,csak kínoz addig.
Mi néztük a melóhelyen a portán10-en,15-en.Annyira fantasztikus érzés volt.Egy emberként szorítottunk,visítottunk, ugráltunk,hajtottuk őket.És együtt örültünk Vajdának, a lányoknak,Kozmannéknak!Na és a fiainknak.Mindig ilyen munkahelyre vágytam!:)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Elköszönök,lefekszem,nem kirobbanó a formám.Holnapra talán jobb lesz.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


ugy én is szivesebben nézem ha van kivel örülni!na most nekem a két és féléves mátém van,ő is tud örülni de az más! :lol:
jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?