Új privát üzeneted érkezett!

2in1 ben lévők kitartás. Pénteken jön egy nagy nagy hidegfront. Reménykedjetek...
bende
 
 


Sziasztok Lányok!Ancsi:Gondolom hogy nem sok idöd van nekem az igéret már elég :) Bende:Látod milyen jól ment a fürdetés!Dehogy vagy rossz Anya bár nekem még nincs itt a babám de szerintem idő kell hozzá mire összeszoktok és kialakul egy napirend!Köszi az elörejelzést épp mondtam a páromnak hogy a péntek az jó lenne nekünk :D de nem kivánságmüsor!Majd a Hanna eldönti!
Vendég
 


bende! még nálunk sincsen rendes napirend. ami biztos pont az a fürdés és az elalvás ideje. fürdés előtt általában sétálunk, de nem egyszerű az sem. az elején alszik, utána nézelődik, ez kb fél óra, majd utána elkezd üvölteni. nem is akárhogyan. néha csodálkozom, mekkora hang szorult bele...
Vendég
 

 
 

ezt pedi most muszáj megmutatnom mindenkinek! Kép Zsófi
Vendég
 


Sziasztok

Most csak bekukk.

Tucsinke

Én szorítok neked, és a többi finises kismaminak is :wink:

Anyany

nagyon édes a kis Zsófi :D


http://video.xfree.hu/i/videotar.tvn?sorted=1&kat=14
Nem merek hozzá semmit írni, remélem mtudjátok miért.....
Vendég
 


Sziasztok!

törp,

jól megbögetett ez a kis film. Nagyon szép. :D

Én azért jövő hét végéig legalább ki szeretném húzni, addigra lesz csak kész a szoba.

anyany,
Zsófi egy tündér. :)

lányok,
majd csak kialakul valami rendszer, ne keseredjetek el. Nálunk elég sokára alakult ki anno a lányommal.

Kép
Kép
tucsinke
 
 


lara,
ki tudja lehet hogy tényleg együtt fogunk szülni, bár remélem akkor csak páran leszünk és nem egy dömping közepén.

Jövő hét vasárnaptól kiegyezek, hogy jöjjön Marci. De addig próbáljon bennt maradni.

Képzeljétek most 2 hét alatt híztam 2,5 kilót. Ma voltam a védőben. Egy kicsit a hasam is lejjebb van.

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Anyany:Egy tündér ez a pici lány :D :D :D Nagyon édes!Tucsinke:Ahogy olvasgattam fehérvári fórumokat majdnem mindig dömping van,meg a doki bácsi is azt mondta hogy kétszer ennyi szülöszoba kellene.De azért remélem nem a folyosón szülünk!Nekem is lejjebb ment a pocim!
Vendég
 


Köszi mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a kis gézengúz szopizni nem akar, de az ujját megtalálta... hangosan cuppog rajta pár napja. a cumi nem kell neki, mindig kilökdösi.


hajrá pocakosok!

lara25! egyetértek, nagyon kevés a szülőszoba és az ellátó személyzet is. amikor valami volt a babával és meg kellett volna keérdeznem valamit, az az egy szerencsétlen csecsemősnővér épp segített valakinek, úgyhogy legalább 10percet várni kellett mindig. amikor Zsófibaba született, velünk együtt 17 szülés volt. van 4 szülőszoba... egyébként egy nagy melegfrontra bújt ki, én meg a hidegfrontoktól paráztam... de szerencsém volt, mert még utánam jöttek sokan...
Vendég
 


Tucsinke!
Ez tuti nem hízás, csak víz!!!
bende
 
 


Bende,

szerintem nem víz, mert nem nagyon vízesedek. Csak egy kicsit most elengedtem magam. Na meg esküvőn is jól bekajáltam.

Lara,
Én úgy tudom hogy éjszaka kevesebben szülnek. Jó lenne akkor vagy kora hajnalban.

Mondjuk úgyis Marci dönti el. :)

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Sziasztok!

Úgy ahogy sikerült olvasnom Benneteket, de még nem egészen rázódtam vissza

Anyany: Nagyon sajnálom hogy ennyi bibi van a szoptatás körül. A másik védőnő milyen volt, Holnap utána nézek ki tudna neked érdemben segíteni mert nem hiszem el hogy Fehérváron nincs senki aki rendesen kimenne és segítene ebben.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bende: ne aggódj nálunk sincs rendszer...sajnos. A biztos pont a fürdetés nálunk is, de az is néha csúszik, mert apát néha megvárjuk, hogy hazaérjen a munkából.
Majdcsak lesz egyszer valami rendszeresség.... legalábbis én is abban bízom, bár még a 6 hetet sem értük el...

Anyany: Jázminnak sem kell a cumi. Még alvás közben sem lehet átvágni. Néha már 1 óra után leszedem a cicimről, bedugom a cumit, hátha, de nem abból nem jön semmi, csak a cici kell. Jajj, a te kislányod nem szopizik, az enyém meg 24 órán keresztül ki sem engedné a szájából, de már úgy kirágta megint...mi vagyunk a másik véglet...
Zsófi tényleg egy kis tündérke. Azért látszik rajta is, hogy hízik szépen. Mi is most 280 grammot híztunk egy hét alatt. Eddíg csak 180-at, én meg itt aggódtam, hogy kevés a tej. De a lányzó hurkásodik nálunk is.

Lara: kitartás, szorítok értetek!
Itt vannak a képek, amiket megígértem!
Kép Jázmin

Kép Jázmin ma

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!Ancsi:Jaj nagyon aranyos a kislányotok :D :D :D és milyen csinos :D :D :D Köszi szépen!Ezt a meleget hogy birjátok?Ránk is fér a szorítás!Holnap megyünk doki bácsihoz a múltkor jól megijesztett 2 hete 2660 grammra becsülte és rá egy hétre 2700-ra aztán egyböl kérdeztem hogy nem hizik aztán mondta hogy ne izguljak nem tudja olyan pontosan mérni dehát jóhogy izgulok 30-ik héttöl 3-as stádiumba van a méhlepény úgy félek hogy egyszercsak kevés oxigént kap és valami baja lesz.Tucsinke:Akkor mi éjjel szülünk :)
Vendég
 


Sziasztok!

Ancsi: A kislányotok egy angyalka :) Tényleg csini az a ruci :)
Jaj mennyi nehézség már előre látom magam kikészülve... Juj...

Lara: Ne aggódj! Babucidat folyamatosan figyelik igaz? Nem lesz semmi gond. :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lara Ne izgulj, sokszor fél kilót is tévednek az orvosok, lehet hogy már elkerülte a 3 kilót is :)

Ancsi-pancsi!!! nagyon aranyos a csajszi. mi is csináltunk egy csomó képet, de le kéne kicsinyíteni és az bonyolult, ezért most nem tudok felrakni egyet sem. Mi is hurkásodunk rendesen, de közben úgy nyúlik, hogy már borzasztóan sok ruhát kellett a szekrény mélyére tennem.

A cumi nálunk sem túl nyerő. Néha elfogadja egy fél órára, aztán kiköpi. Viszont ha nem kell több cici, akkor a mellemet is :)
bende
 
 


Tucsinke! most már nagyon a célegyenesesben vagytok!!! Én nappal szültem, de mindössze ketten voltunk és a másik lányt végül megcsászározták. Úgy, hogy én óbégattam egész vasárnap :) Igaz ehhez mázli kellett, mert másnap megint tizensokan szültek.

Napok óta fáj a fejem :(
bende
 
 


Tünci!

Szándékosan írom ide és nem privibe, hogy mindenki tudja! Nagyon- nagyon örülök, hogy összefutottunk és csodálatosan gyönyörű NŐ vagy!!!!! Hidd el nemsokára jóra fordulnak a dolgok és remélem akkor már mosolyogni is látlak.
bende
 
 


Még valami! 10 éve kivették a vakbelem és most a hegemből kifelé igyekszik egy 2 cm hosszú damil darab :shock:
bende
 
 


Sziasztok Lányok!Trundike:Igen folyamatosan nézik a picurt nst flowmetria rendben ma megyünk megint!Bende:Igen tudom hogy sokat tévedhetnek a méréssel nem is a súlya aggaszt nem akartam én kiselefántot szülni :D hanem ha nem jut neki elég oxigén én meg nem veszem észre!Van itt egy jó oldal én itt kicsinyítem a képeket nagyon egyszerü nézd meg ha lesz időd!www.meretezdat.hu/index.php
Vendég
 


Lara! nahát, nagyon ügyi vagy. Köszönöm a segítséged. Alábbiakban mutatom a eredményt is :)
Szerintem nem lesz semmi baj. Figyeld a pocaklakód mozgását, aztán ha nem érzed, ébresztgesd. Ha akkor sincs semmi eredmény, akkor irány a kórház. Ezt a szülésfelkészítőn mondta egy szülésznő. Még azt is hozzátette, hogy inkább m Kép enjünk 5x feleslegesen és túl korán, mint egyszer de már későn. Biztos nem lesz semmi baj. Kép Kép
bende
 
 


ancsi! nagyon szép a pici Jázmin! és abban a kisruciban igazi kis hölgy!


bende! nagyon szépek vagytok, nagyon édes NIki!!! nagyon formás baba!

lara! tündi! kitartás! remélem bírjátok a meleget! és nagyon könnyű szülést kívánok nektek!!!


lányok! a ti babáitok hogy bírják ezt a meleget? Zsófibaba nagyon nehezen. nagyon nyűgös, alig akar enni, úgy tudom csak megetetni, ha leteszem az ágyra és csak tartom a cumisüveget, amíg ő kiszív belőle valamennyit. ha az ölemben van, sír, mert még én is csak melegítem...
asszem apjára ütött ebben, aki azt mondta, hogy van egy-két jegesmedve a felmenői között...
ráadásul egy déli fekvésű panelban egyfolytában 30fok van...

viszont ma kiakadtam. azaz ma is. mivel én nem fogadott dokinál szültem, ezért a várkörútra kellene mennem a 6hetes szülés utáni kontrollra. amikor letelt a 6. hét, elmentünk, családilag, de olyan sokan voltak, hogy azonnal fordultunk ki, mert egy 6hetes hogy bírna ki 2-3 óra várakozást?
aztán a múlt héten nagy nehezen odaérünk, mert ugye nem mondhatom egy babának, hogy7kor kelés van, mert anyának dolga van... persze rengetegen voltak, elküldtek. na jó, hát akkor majd pénteken. azaz ma is voltunk. és mostmár tele van a hócipőm az egésszel. talán ha ömlene belőlem a vér, akkor megnéznének? ma is elküldtek, mondván miért nem mentem korábban, mert 8-10ig van rendelés. (megjegyzem, még nem volt 10óra).
és ne érzem magam valami fényesen. a gátsebemmel nincs is gond, de odabenn van egy elég fájdalmas csomó. jó, nem????
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Any-any!

Ez klassz. Nekem is a nővédelmibe kéne mennem 3 hét múlva. Épp tegnap tapogattam ki, hogy felszívódtak a varrataim és teljesen rendben van minden odalenn. Ezek szerint túl sok jóra nem számíthatok. Neked belső varrataid is voltak igaz? Fájdalmas csomó??? Én vittem az asszisztenseknek egy halom bonbont szülés előtt, talán megismernek és előre vesznek... vagy ebben feleslegesen reménykedek? :oops: ha minden oké és vérzés sincs, akkor is meg kell várni a 6 hetet??? Jó lenne már egy kicsit nőnek lenni. Szülésig bálna voltam,aztán nagyon Anya, most jó lenne fél- egy óra élvezet... szerintem a páromnak se volna ellenére

Oh, eszembe jutott. szeptembertől már van délutáni rendelése a dokinak, ott időpontra kell menni és nem kell olyan sokat várni. Bár gondolom ez téged nem vigasztal.

Az én csajszim eléggé aluszékony ebben a melegben. Egyébként ilyenkor fekve szoptatom, hogy ne izzadjunk össze. Csak a mellem ér az arcához, de abban meg kajcsi van, tehát elviseli. Ez is panel, itt is 30 fok. Bár ha elnézek nyugat felé, már borulgat. Lehet, hogy elmarad a délutáni, esti séta???

Anyany, ti merre vagytok panelban?
bende
 
 


bende!
aha, volt néhány benn is, bár nem tudom mennyi. az én varrataim is felszívódtak, meg kipotyogtak, kettővel találkoztam is, a gátvarrataimat meg az 5. napon ki kellett szedni, mert nagyon fájtak. amikor szedték is visítottam... ez van,nem bírom a fájdalmat.
a csomó eléggé fájdalmas. sajnos pont úgy derült ki, hogy miután először elküldtek a múlt héten a nővédelmiből zöld utat engedtem a páromnak, azaz engedtem volna, de nem ment a dolog...
a 6 hetet azért kell megvárni, hogy a méh rendesen összehúzódjon, elmúljon a vérzés, összezáruljon a méhszáj, hogy ne mehessen fel rajta fertőzés a hüvelyből. egy másik fórumon pont egy ilyen témában írt egy nőci, hogy jól megjárta egy ismerőse, második gyerek után két hetet vártak csak a párjával, aztán egy hét múlva újra vérezni kezdett, kórház, műtét és megszabadították a méhétől...

jó neked, hogy csak a szülésig érezted magad bálnának. sajnos én bálna is maradtam, csak a nagy pocim tűnt el, de még most is olyan, mintha pár hónap múlva jönne a kistesó (maradt még 15kg) :shock:
anyukámról marha gyorsan lement, viszont a huga amíg szoptatott, még hízott is egy csomót. valszínűleg, amíg szoptatok, azaz tejet termelek, maradok ekkora...


sajnos a szeptemberi időpont nem nagyon vigasztal. ráadásul azért is lenne jó ha mihamarabb látna egy orvos, mert megyünk haza a szüleimhez az ország túlfelébe (csongrád megye legaésó csücske), és nem szeretném, ha valami ott derülne ki.

mi a szedreskerten lakunk, a 10es buszok végállomásától szinte csak egy köpésre . ma 32fok van a szobában...
és ti merre?
Vendég
 


Köszi csajok mindenkinek!

Bende: Nórika is tündéri kiscsaj. Épp olyan szép, mint az anyukája.

Lányok, mi vidéken lakunk kertes házban, de itt is 28 fok van.

Én ma sokszor kicsomagoltam Jázmint a pelusból, és egy 10 perc, negyed óráig úgy hagytam. Addíg puszilgattam, játszottunk. Meg sokszor letörölgettem nedves ruhával. Tetszett neki. Ő is alszik ma egész nap, remélem éjjel is fog. Az étvágya jó. Eszik rendesen. Meg is lepődnék, ha nem kérné a cicit...
Még a vizet is elfogadta pohárkából, pedig nem nagyon szokta.

Anyany: milyen cumisüveget (cumit) használtok. Nekünk a vizecskéhez van az Avent-es cumisüveg újszülött cumival, de nem tudom belőle megitatni, mert ömlik a cumiból a víz úgy, hogy nem is szívja. Ma már a hátán folyott a víz, ahogy próbáltam itatni. Adjatok tippeket, hogy milyen márkájú cumisüveg cumit vegyek...csak a vízhez kellene.

Nekem a belső varrataim elvileg felszívódóak, de lóg ki belőlem a cérna. Nem tudom, ennek mikor kéne felszívódni...
Majd megkérdezem a dokibácsit, a 6 hetes kontrollon, hogy mi az a matyóhímzés amit belülre csinált nekem.

19-én lesz egy hónapja, hogy szültem, de én még mindíg vérezgetek. Mikor fog ez elmúlni. Remélem mire megyek a dokihoz, már nem lesz...

Lara: ne izgulj, minden rendben lesz. Kitartás. Jó kezekben vagy. A dokibácsi odafigyel rátok.

Tründike: hát lesz egy csomó ruhája, amit rá sem tudok adni a nyáron...(majd eltesszük, hátha lesz tesó)
Jah, lvan gond, de neked a másodikkal már könnyebb lesz. Rutinos leszel!!

Röné: annyira édi a kutyusotok!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ancsi!
mi is aventet használunk. eleinte zsófi sem tudott belőle inni, de mostmár megy neki...
ha van valakinek ötlete, melyiknek kisebb a cumiján a lyuk, én is szívesen vennék, olyat...
szerintem örülj hogy nem cumizavaros.
:shock:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!Bende:Örülök hogy segíthettem persze hozzáteszem hogy elötte én sem tudtam képet kicsinyíteni de mióta rátaláltam erre az oldalra azóta én is tudok :D :D :D De nagyon jó hogy megírtam neked igy legalább láthatjuk gyönyörű lánykád :D :D :D Nagyon aranyos!Anyany:Szegény nem egyszerü ilyen kis picurokkal közlekedni elöre vehetnék az Anyukákat a 6 hetes vizsgálatra!Mi is avent cumisüveget vettünk aztán majd meglájuk hogy kell-e használni.Ancsi:Hát remélem jó kezekbe vagyunk most jöttünk vizsgálatról minden rendbe 3120 garmm-ra becsülte mondta is hogy sokat nött látszik a pocimon mondjuk egész héten pihentem!Majd kedden megyünk legközelebb!A doki bácsi amúgy felszivódóval varr?Lányok akinek vizesedett a lába az mennyi idő után múlt el?Az enyém iszonyú ronda meg súlyba is érzem én is bálna vagyok :( pedig 30-ik hétig olyan szépen tartottam a súlyom.Jó éjt!
Vendég
 


Lara! a vizesedés szülés után pár nappal elmúlik. Szépen lemegy az egész. Én is újra hordom a szandáljaimat!!! a végén már csak a tépőzárasba fértem bele, meg egy papucsba.

Köszönjük a bókokat :oops:

Anyany! jól van akkor visszafogjunk magunkat még egy kicsit. Még mindig bálna vagyok én is. 65-tel indultam, 81-82- vel mentem szülni. Most 70 vagyok, de a versenysúlyom, amit szeretnék visszakapni 61-62 kg. A pocimon maradt egy kicsi, de a fenekem és a combom a problémás. Kicsit már elkezdtem tornázgatni, de az elmúlt két nap fejfájós volt, ezért nem volt kedvem. Viszont mindennap sétálunk 2x1,5 órát, annak is segítenie kell.
Szedreskert? hurrá az nincs messze. Mi itt lakunk a kis tesconál és kétnaponta biztosan elsétálunk a Rózsaligetbe meg a tóhoz. Ha van kedved találkozhatunk.

Ancsi-pancsi! Niki a leányzó, a Nóri nem tetszett az apjának. Nekünk is aventes üvegek vannak, de csak a helyet foglalják a polcon :)
bende
 
 


Bende: Bocsi! De hülye vagyok!! Tényleg Niki! Szét vagyok kicsit csúszva..

Lara: a belsőket felszívódóval varrta, a külsőket nem. Azt kiszedte, de nem a kórházban, hanem a rendelőbe kellett visszamenni már miután hazamehettünk...rá egy vagy két napra, mert nem tudott bejönni a kórházba aznap, mikor mehettünk haza.
Nekem is pár nap alatt lement a sok víz...én is csak 1 papucsban tudtam közlekedni. Még jó,hogy nem télen szültem :)
Úgyhogy ne aggódj hamar eltűnik majd a víz. Észre sem veszed.

Lányok, a bálna szindrómát én is érzem, én 64-el indultam, és majdnem 90 kiló voltam, mikor bementem szülni. Szülés után, mikor hazajöttünk 74 kiló lettem. Most is még ezt tartom. Szóval rajtam is van 10 kiló plusz. Nem vagytok egyedül. Has, comb, fenék....dehát majdcsak lemegy. Próbálok én is tornázgatni, meg mi is sokat sétálgatunk, na meg persze nem győzök a sok látogatónak ugrálni...(néha már a francba kívánom őket :))

Anyany: persze a cumit nem kell úgy szívnia mint a cicit. Lehet ezért nem tud rendesen inni belőle. De max ha más nem megy maradunk a pohárkánál. Abból is ugyanannyi megy félre. Tényleg elég nagy a lyuk azon a hülye cumin. De azt hittem én vettem rosszat....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!
Lara nagyon örülök,hogy feltetted,hogy kell képet kicsinyíteni,nekem is ez volt a gondom!
Remélem most már sikerül feltennem nekem is is néhány képet babáimról!
Köszi!
Mindenkinek gratu a babájához,igazán szép gyerkőcök! Kép Kép Kép
mokika80
 
 


Sziasztok Lányok!Mokika:Örülök hogy segíthettem!Nagyon szépek a gyerekeid :) És ez a kis zsiráfos rugi hát nagyon édes bennt a fiad :D Én nagyon örülök ha tesztek fel képet úgy szeretem nézni őket!Ancsi:Már én is mondtam hogy még jó hogy nem tél van mert én is csak egy szandit tudok hordani mert állítható a pántja!A kórházi papucsomra is kellett új lyukat csinálni,hát ez van!Én meg aztán főleg bálna vagyok mert elötte se voltam vékony 1 év alatt hiztam 20 kg-ot(pcos)mire meg beindult volna a fogyás kiderült a baba igy majd remélem azért utánna elkezd lefelé is menni belöle!
Vendég
 


Lara! ne aggódj, majd lemegy. Ha elkezdenek járni, rohangálhatunk eleget.

mokika! nagyon aranyosak!!! nekünk is volt egy ilyen zsiráfos rugink, ráadtam a hazajövetel másnapján és nem tudta benne kinyújtani a lábait. :shock: Így jártunk. Vettem a tescoban 3 hónaposnak való vékony pamut rugit, mert amiket mostanra szántam az mind kicsi lett, a plüssök meg melegek- ráadtam most pont jó. szerintetek hol lesz ez 2 hónap múlva?
Leesett a köldökcsonk. :) 3 hetes koráig ragaszkodott hozzá, ma este elbúcsúztattuk.
bende
 
 


bende!
hát nehéz lesz egyeztetni, de talizhatunk. :) Zsófi sikeresen felrúg minden programot.
a mi köldökcsonk Zsófihoz is ragaszkodott majd' 3hétig... aztán egyszercsak a kezemben maradt. utána párszor még bevérzett a köldöke, ahogyan erőlködött, bőgött, vagy muszáj volt hasra fektetni a hasfájás miatt.

mokika! édes a kisfiad! végre egy férfi is a sok nő között!!!

mi ma vagyunk 8hetesek. és ma válogattam ki az 56os cuccokat, mert már kinőtte őket. elég sokáig jók voltak. kb 6hétig. most 62eseket hord, be is kellett szereznem pár új cuccot. a tescosok egészen jók. ki vagyok velük békülve. Zsófibabának sincsen ellenük kifogása. :)
Vendég
 


Köszi!
Imádnivaló gyerkőcök!Lili és Beni is!
Nekünk az 56-os ruhák nagy része elejétől fogva kicsi!Kedden leszünk 3 hetesek,62-eseket hordunk,nekünk is bejöttek a tescos rugik!
A plüssöket mi sem tudjuk nagyon hordani a meleg miatt,pedig sok van belőlük,Lilike téli baba volt,ezért nagyon sokat kaptunk akkoriban!
Na én lépek is,Beni már követel!
Sziasztok!
Mokika
mokika80
 
 


Lara: tényleg kitartás, majd rohangálhatunk utánuk eleget, és akkor biztos tényleg pörögnek majd le a kilók! Én is úgy jártam, hogy a kórházi papucsra kellett még egy lyuk! Olyan volt a lábam, mint egy mamutnak...de elmúlik hamar. Hidd el!
Mikorra vagy pontosan kiírva?

Én is imádom nézegetni a gyerekfényképeket, úgyhogy nyugodtan szórjátok őket ide fel!!!!

Nekünk még van pár elvileg 56-os számozású rugi, amibe még bele kell nőnünk. Mindegyiknek túl hosszú a lába :)
Viszont pár body-t már kinőttünk. Kedden leszünk 1 hónaposak!

Osztom a véleményt a Tescos cherokee holmikkal kapcsolatban. Tényleg jó minőségűek, finom pamut anyagúak.

Mokika: tényleg édik a lurkók, és már jó volt egy pasi a sok csaj közé!

Én szerencsés voltam, nekünk egy hét után leesett a köldökcsonk, és utána is csak 1-2 napig váladékozott, és utána csudiszép lett a köldöke.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok Lányok!Remélem igazatok lesz a kilókkal kapcsolatba :) Ancsi:Az eredeti idöpontunk szept 10 ami utánna 1-re lett módosítva aztán a doki bácsi mondta hogy augusztusba meglesz,kérdezte most pénteken hogy nem-e érzek valamit de én nem érzek semmit semmi jósló fájás semmi derékfájás néha érzem hogy feszít a pocim alatt aztán ennyi,úgyhogy nem tudom mikor jön a kis manónk!De már jöhetne olyan kiváncsi vagyok rá már szeretném megölelni :D
Vendég
 


azért Zsófi sem alszik mindig...

Kép
Vendég
 


lara! szorítok neked!

csajok, nagyon várom már azt a rohangálást :)
Vendég
 


Anyany! nem baj, majd egyeztetünk. Nikinek sincs fix napirendje. Amikor én már indulnék Ő még alszik. Amikor nem alszik én még maradnék! Ekkora szemeket!!!Jól látom, Zsófinak is hosszú szempillái vannak? ! Miért várod rohangálást? Énúgy örülök, hogy még babusgathatom, egy év múlva már nem biztos, hogy engedi.
Tegnapi nap meglepetése: jó rám 2 farmerom és 1 farmerszoknyám :) bővült a ruhatáram, már nem csak gumirozott derekú nacit tudok felvenni. Pár napja nekiálltam a hasizomgyakorlatoknak is, fura de egyáltalán nem volt izomlázam tőle. Lehet, hogy annyira eltűntek az izmaim, hogy már izomlázas se tudok lenni. :shock:
bende
 
 


Bende!
Privi ment!
tünci28
 
 
 


Anyany: Írtam privit! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tucsinke eltűnt. Talán mégsem várt meg téged LARA?
bende
 
 


Sziasztok! :)

Bende: Hogy milyen damil??? Ne már!!!!
Csúcfsak a képel4 nagyon szép család vagytok! :) Nagyon szép vagy, a kislány egyenesen zabálni való :) Alig várom már hogy nekem is legyen egy kislányom IS, Barnika egész szépre sikerült :)

Anyany: Bizony ez a meleg a ababucikat is megviseli, én szerencésre novemberben szülök úgyhogy bízom abban legalább ez nem lesz probléma.
Beszélj a védőnővel. Nekem szokott segíteni az enyém bejutni a dokihoz, vagy szól hogy jön egy kismama még később.
Próbáld meg.
Ja! A kilók megfognak szépen indulni lefele! Ezen ne aggódj, mondom én aki állandóan ezzel nyúzz amagát, de én még hízni fogok nem fogyni :)
Az a pofi! Mindig levesz a lábadról a kiscsaj igaz? :)

Ancsi_pancsi: Kisebb nagyobb megszakításokkal 6 hétig tart a vérzés általában, szóval még két hét! Kitartás. Enkem ebben az időszakban csak a fürdés hiányzott! Én fürdőzős típus vagyok a zuhanyt nem igazán csípem.

Mokika: Nagyon édesek a gyerekek! Milyen két gyerekes anyukának lenni? Nekem bizti fura lesz majd :)

Mi szépen növünk, de hogy mocsok legyek engem megnyugtat hogy más is hízik nem csak én. Mást sem látok mint szupi vékony kismamikat! Komolyan. Tök vékonykák csak poci, én meg itt vagyok paff...

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Trundike!

Köszönjünk a bókokat :oops: Így nagy nagy büszkeségemben hamar visszaszedem a leadott kilókat :)
Barnika nagyon jóképű pasi, biztosan gyönyörű lesz a lányod is. Ahogy így elnézem az Anyuci fényképét, azért van kitől örökölni a jó géneket. :)
Nekem terhességem alatt egyszer-kétszer eszembe jutott, hogy mi lesz, ha a gyerekemet csak én látom szépnek. Megálmodtam, hogy jöttek a rokonok, megnézték aztán hümmögtek valamit, de nem merték a szemembe mondani, hogy milyen csúnya baba. Aztán mikor megszületett, láttam, hogy gyönyörű. Az Apukája meg abban a pillanatban beleszeretett, mikor először a kezébe vette.

Hűha! most nézem holnap lesz Barnus szülinapja!!! Nagyon nagyon boldog szülinapot Neki!!!

Apropó Trundike! mit jelent az, hogy mindenki vékony, csak te vagy paff...?????
bende
 
 


Bende: Én vagyok az aki nem az amodel alkat pocival, hanem hogy is mondjam van rajtam mit fogni... Mondjuk amikor letettem a cigit (mivel cigiztem fúj) akkor lejött kapásból 6 kiló és utána a baba miatt is szedtem magamra szóval nem vagyok az a tipikus vékonyka kismami.
Az utcán amikor sétálok csak vékony csini kismamikat látok, bár a párom a drága azt mondja hogy csinibbek nálam csak lüke vagyok! :)
Képzeljátek! Volt a TV-ben egy igen vékony nő fegérneműben. Mondom a kisfiamnak látod milyen szép vékony az a néni, anya ilyen nem igazán lesz. Erre ő: Dehogynem anyukám, miután megszülted azt a huncut kis hugikát!
Néha olyan bölcs tud lenni :)

Igen Barnika holnap 4 éves lesz. Nagy fiam van! Köszönjük szépen a köszöntést :)

Az anyuka akármilyen is a csöppség imádja gyermekét! Én is imádom mindkettőt, bár egyik mégcsak a pocimban van :) De hogy miket nem álmodsz! Mondjuk én is szoktam butaságokat.

Jó sokat írtam!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Trundike: már én is azt várom, hogy belecsobbanhassak egy kád vízbe. Olyan jó lenne....de ezt a két hetet már kiböjtölöm valahogy...
Barnikának boldog szülinapot holnapra!!
Mi lesz az ajándék???
Ja, és ne aggódj biztosan a te kislányod is gyönyörű lesz, így Barnikát elnézve csak gyönyörű lehet.

És majd lemennek a kilók. Nem baj, ha nem vagy egy annorexiás típus. Ha apa így szeret, és elfogad az a lényeg, és Barnika is nagyon bölcs, hogy így vígasztalja anyát! :) Igazi lovagias pasi!

Én nagyon vékony voltam, de most van rajtam felesleg,de a drágám így is nagyon szeret.

Anyany: Zsófika édibédi nagyon. Mekkora szemek..azért látom ő is gyarapodik szépen.

Bende: minden baba szép, és mindenkinek a sajátja a legszebb. Ez így is van rendjén, de Niki is tényleg cukorfalat.

Lara: kíváncsi vagyok meddíg bírod majd...
Nekem azt mondta a dokibácsi, hogy ráhúzok egy hetet, de csak 1 napot sikerült.
Ne aggódj, ha nem érzel semmit. Nem baj. Majd ha eljön az ideje...a kismanó úgyis tudja mikor kell kibújnia. Elhiszem, hogy várod már, én is így voltam. Alig vártam, hogy megfoghassam. Mikor szülés után rátették a hasamra csak annyit tudtam neki mondogatni, hogy szia-szia-szia, már nagyon vártalak....aztán meg bőgtem, mint egy majom....:)
Gyönyörű élmény! Minden fájdalmat megér(t)!
Ugye lányok???

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Még itt vagyok. :D

Nem nagyon akar kibújni, bár vasárnapig nem is szeretnék szülni.
De ráhúzni sem szeretnék. A nővérem ezzel szekálodik, hogy úgysem fogok augusztusban szülni. Ő nagyon okos gyereknevelés terén is. Bár 35 éves és egyedül él. Se pasi, se gyerek.

Már kapom a telefonokat is, hogy na mi van már megszültél. Ezt a részét utálom.

Érzem hogy közeleg az idő, mert eléggé fáradékony lettem egy pár napja.

Lara, inkább te szülj meg előbb, mint én a te időpontod körül. Megegyeztünk? :P

Kép
Kép
tucsinke
 
 


Ancsi_Pancsi: Köszönöm szépen a köszöntést :) Majd jól megpusziégatom a Manócskát márha engedélyt kapok rá Tőle :)
Mi márcsak így vagyunk...
Ajándék még nem tudom mi lesz, de én egy társasjátékra gondoltam. Van olyan játék ami kártyás és kalapáccsal rá kell csapni arra a kártyára ami azt az állatot mutatja akinek a hangját hallod vagy mi.
Csapkodhat is ( :) ) meg társas is... Szóval lehet hogy ilyet kap :)

Én mondjuk már kezdek kicsit berezelni a szüléstől. Nekem ez lesz a második. Ez elsőnél nem ittam málnalevél teát és nem szedtem homeós bogyikat de nem is tágultam csak 3-5 percenként fájtam. Kíváncsi leszek most mi lesz, bár tartok attól hogy akkor a fájdalom is erősebb lesz és félek hogy kiabálni fogok :(
Bár kit érdekel ha nem szidok senkit, csak kicsit ciki...
Mindenesetre mivel Barnika vákummal jött világra - nem egészen úgy akart kijönni ahogy kellett volna állítólag - így nem tették rám hanem vitték inkubátorba. Remélem most más lesz.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tucsinke: Jaj istenem! Imádom amikor okoskodnak, és mit mondj neki hogy no állj úgy hog ymeg ne bántsd? Nővérem is mindig mondja Izolabella legyen a kislányom neve, poénkodva de erőszakosan. A legszívesebben odamondanám hogy szüljön egy kislányt aztán akkor lehet az.
Telefonodat kapcsold ki, vagy mond meg nekik hogy így is feszült vagy ne kérdezgessenek állandóan. Úgyis megtudják nem?
Nekik kell veled szemben elnézőnek és türelmesnek lenniük nem fordítva!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok Lányok!Trundike:Nagyon boldog születésnapot Barninak :D :D :D Jaj de rossz olvasni hogy te is félsz a szüléstöl!Hát én is meg még nem is tudom hogy mi vár rám,te meg már átélted egyszer!Na mindegy majd lesz valami!Tucsinke:Jó hogy bejelentkeztél már én is azt hittem babázol!Szegény engem még nem hivogatnak bár mi még 38+1-nél járunk.Ok én benne vagyok a korábbi szülésbe :) Jó lenne már túl lenni rajt!Ancsi:Biztos én is bögni fogok amúgy is most pár napja érzékenyebb lettem ott meg aztán tuti!Azt már nagyon várom hogy a hasamra tegyék :) Anyany:Jaj de aranyos Zsófi és azok a gyönyörű szemek nagyon édes :D :D :D Lányok nálatok hogy indult a szülés azt tudom hogy Ancsinál elfolyt a magzatvíz de elötte nem fájt semmi hasmenés ilyenek?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?