Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok az együttérzést!
Tüdöemboliát kapott.
De nem értem, mert 3 napja már korházban volt mert a császáros sebe elfertözödött, ezzel kezelték.
Szerintem belső vérzés. De az orvosok csak a kibuvot keresik, amit meg is találnak!!!

Vernike!
Uj honap, uj remény!!!
Még nem csináltam másik tesztet, majd mielött mennék dokihoz majd akkor, hogy biztosabb legyek benne. De remélem már erösebb lesz a csik.

Tényleg Szöszke????
encike 2
 
 


szöszkéről senki nem tud semmit :(
vajon mi lehet vele?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!!

Újra itt.. :)

Encike: rettenetesen sajnálom a dolgot.. nem tudom megérteni.. sajnos az Élet számtalanszor produkál nagyon-nagyon szomorú és érthetetlen dolgokat. Remélem, hogy a család túl tudja tenni magát valahogy a dolgon, elsősorban a kicsi miatt. Bár úgy gondolom, egy ilyet soha nem lehet igazán kiheverni.. :(
Másrészt hatalmas gratula a pozitív teszthez!!!!! :lol: Annyira jó!! :) Vigyázz ám magatokra!!! No persze el ne tűnj innen!!! Kell a bíztatás és a pozitív példa! :wink:

Vernike: úgy néz ki, mi tényleg együtt fogunk babásodni... :D Nekem is megjött.. :( Így hát még1 hónap reménykedéssel tele. Mivel nem vittem tesztet magammal a nyaralásra, így megspóroltam a következő hónapra. Akkor tuti sikerülni fog! Nekem névnapom lesz augusztusban, házassági évfordulónk is akkor van(nagyjából pé környékén (hihi)). Sikerülnie kell!!! :D És fog is! :)

Bea
abeatrix
 
 

 
 

abeatrix nagyon jó ez a [b]pozitív[/b] hozzáállás!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jajj!! el is felejtettem!!! Ha ebben a hónapban sikerülne a baba, akkor nagy valószínűség szerint édesapámnak szülinapi ajándéknak születne a kicsi :) Minden klappol! :D Remélem, sikerülni is fog!
És ahogy mondtad Nitácska: Fő az optimizmus! :D:D Ezt javaslom mindenkinek! (bár eddig ez nem hozott nekem szerencsét, de a lelkivilágomnak mindenképp jót tesz! :D )
abeatrix
 
 


szerintem a legfontosabb hogy a lelkednek jo legyen!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!Köszönöm mindenkinek ezt a pozitív irányba fordítást...főleg neked Bea.Hát akkor hajrá a következő hónapba!!!!Ha minden összejön PÉ-re el tudunk menni 3 napot "pihizni" és projektolni.Tudjátok talán jobb is így.Tudja ez a picuri mikor kell jönnie,hisz ha már most jött volna valószínűleg nem tudták volna véglegesíteni a szerződésemet a munkahelyemen,de a következő hónap már oké lesz.Nálunk anyumnak lesz szept.7-én az 50.szülinapja és elvileg aznap kell majd megjönnie..szép meglepi lenne neki azt hiszem...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Itt a halovány csikos tesztem:


Kép
encike 2
 
 


Enci! Gratula a zebrásodáshoz! És örülök az új vonalzónak is!! :D Várjuk rólad a további fejleményeket, híreket, érzéseket.... osszál meg velünk mindent, ami Veled történik! :P
De jó lenne, ha egyre több ilyen csíkos fotót tudnánk feltenni hamarosan! Enci Te most így áprilisi anyuka leszel?? Mikor mész orvoshoz?

Nekem a pé-t kimutató tesztem lett a képhez hasonló tegnap, így én sem tudom pontosan, hogy mikor kell tevékenykedni.... :roll:

Bea, üdv újra itthon! Nagyon jó a pozitív gondolkodásod! Csak így szabad a jövő elé néznünk!!! Mindenkinek!

Nita, Nektek is már csak 20 nap!?? Hú de telik az idő! Aztán hajrá! :D

Kép
judi79
 
 


encike nem is olyan halovány az a teszt!!!! :lol:
judi igen már csak 20 nap van hátra! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy rég nem voltam, de apa itthon volt egy hétig szabin és majdnem minden nap mentünk valahová.
Voltunk Cegléden strandon, Az unokahugim 1 éves szülinapján, a 3 éves unokaöcsink szülinapján, Verőcén Magyar szigeten lovasbemutatón + koncerten, Mezőkövesden a strandon, Miskolc-tapolcán a barlang fürdőbe, voltunk a Dunán is, meg én egy délután barátnőztem :) Szóval zajlottak nálunk az események. :)

Sikerült visszaolvasnom. Hát termeltetek rendesen :)

Kutyafüle: én csak akkor fogok tesztelni, ha a mensim már késett jópár napot. Én már láttam jópár nega tesztet. Úgyhogy, ha holnap nem jön meg akkor tán a 7vége felé fogok.

Nikole: mi lett Marci eredménye? Nagyon jó nyaralást nektek! Remélem pocaklakóval jössz haza.

Encike: utólag boldog szülinapot, és hatalmas grat a + teszthez :)

Zsu: még nem érzek semmit. Bár vannak mensis előjeleim. De majd holnap kiderül.
Te érzel valamit? Nemsoká vége a ciklusodnak. Drukkkok mennek! És jó pihit nektek!

Vernike: sajnálom a nega tesztet :( Akkor most elkezdtél hőmérőzni? Én a ciklus első napjától mérem szájban, kb. azonos időben reggel. És én a ciklus.hu –n és a fertilityfriend.com –on vezetem. A ciklus.hu-n a naptárnál jobb klikk és a nap részletei és onnan már egyértelmű.
Egyébként elsőre nagyon kevés párnak sikerül. Az átlag szerintem az olyan 3-4 hónap mire összejön. Ha fél évig nem jön össze akkor érdemes elindulni orvosok felé.
Anyám nagyon klassz lesz a házatok. Nekem is kell ilyen…

Jucc: utólag boldog szülinapot. Köszi a drukkot :) Jujj nemsoká utaztok. De jó lesz nektek! Biztos mondtad de nem emlékszem merre is mentek?

Judi: örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Azt elhiszem, hogy ne vágysz vissza a melóba.
Mikor az lh teszt + akkor az elkövetkező 24 órában hajrá apára ;)

Pruci: örülök, hogy nektek is jól telt a pihi. Azért nem kellett sok idő Petrának, hogy rád ismerjen ;) Sajnálom, hogy nem jött most össze. Drukk a következő hónapra!

Nita: sajnálom a nega tesztet :( Na majd a szeptemberi hónap lesz a tiétek ;) De most végül megjött már neked? Vagy te hogy állsz?

Bea: milyen volt a nyaralás? Sajnálom a pirit :(

Én holnapra kérek egy kis drukkot. Hogy ne jöjjön meg. Most valahogy egy kicsit reménykedek, hátha ez a hónap sikerült.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


kisvirág jo hogy ujra itt vagy!
Menzim nem jött meg már 2 hete késik!
holnap megyek uh-ra és kiderűl mért nem jön meg! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: jajj ez annyira rossz, hogy miért nem jön meg, ha nega a teszted. Akkor most mi van???? Annyira sajnálom, hogy nálatok mindig van valami vacakság... :( :( :(

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Virág, örülök, hogy megint itt vagy! Biztos feltöltődtetek a sok kirándulás alatt! Szorítok, hogy Neked is pozitív teszted legyen!

Lányok, légyszi segítsetek, mert Vernike kérdezte, hogy a hőmérőzést hogy lehet felölteni, vezetni, azt hittem, tudom, de rájöttem, hogy mégsem.

A Fertilyfriend-es oldalnál ez hogy működik? Enci, megnéztem a görbéd, látom, hogy Te ott vezeted, leírnád, hogy kell?? Olvasgattam a ciklus.hu-t, de ott sem egyértelmű, Virág, köszi a leírást, megint megpróbálom... :roll: :roll:

Kép
judi79
 
 


Judi: köszi a drukkot. :)
Remélem sikerül a ciklus.hu-n rájönni a dolgokra, ha nem segítek. Van itt egy beállítások menüpont. Ott érdemes beállítani a ciklushosszt meg a többi adatot…
Én is vezetem a fertin is. Ott először úgy csináltam, hogy hozzáadtam a kezdő ciklust. Bal oldalt van, hogy cycles – start a new cycle. Itt megadott a ciklus kezdő napját. Utána már mikor írod be a hőket akkor a fenti sorba ott van hogy chart arra katt és bejön egy naptár, ott a dátumra katt és már írhatod is be az adatokat.
De mielőtt mindezt elkezded érdemes a settingbe is belemenni (ez is bal oldalt van), mert ott tudod beállítani, hogy celsiusba mérsz, meg hogy szájba, meg a ciklus hosszodat. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha menet közbe kérdésed van segítek, ha tudok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisvirág_30 2008.08.12 21:08-kor.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre, de azért remélem még emlékeztek rám.
Megpróbáltam gyorsan visszaolvasni.

Encike nagyon nagyon gratulálok neked a két csíkos tesztedhez tiszta szívembőll :D Vigyázz nagyon magatokra!!!

Bea és Verni veletek meg akár kezet is foghatnék. Ugyanis nálam is megérkezett piri... :( Pont írni akartam tegnap, hogy a héten fogok tetsztelni, erre tegnap reggel megjött 26 napra! Még csak esélyem sem volt tesztelni, derült égből villámcsapásként jött.
Próbálok nem keseregni meg nem is mutatom egyáltalán, de a szívem mélyén szomorú vagyok. Olyan jó lett volna, ha elsőre összejön, mint 3 éve Barnus. Na mindegy, ilyen mázlija nem lehet az ember lányának kétszer.
Így most teljes gőzzel megy majd a project újra.
nyanya77
 
 


kisvirág azt mondják többen is hogy még így is lehet baba!
de ha nem baba akkor felborulhatott valami odabennt hisz 3 honap különbséggel volt 2 vetélésem! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mára elteszem magam mert nagyon álmos vagyok!
pusza! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Húúú mennyit írtatok lányok....próbálok válaszolgatni,bár ma annyit dolgoztam mint a csuda és hulla fáradt vagyok...
Encike,nagyon vágyom a képedre,de szerintem ezzel mindannyian így vagyunk....nem is olyan halvány az..mikor mész uh-ra?
Nagyon vigyázz magadra ám,ép tegnap olvastam itt egy fórumon friss babásokról akiknek pár hét alatt elment a baba,sok munkától,emelgetéstől...pihenj sokat!!Nagyon tetszik a vonalzód..
Kisvirág!Megnézem azt a hőmérő dolgot,köszönöm a segítségedet,bár iszonyú mérges vagyok magamra,mert itt van az ágyam mellett a hőmérő de mindíg elfelejtem megmérni,csak miután már felkeltem és levertem az ágytakaróval a lázmérőt akkor jut eszembe :oops: :oops: nem semmi egy nőszemély vagyok ám...
Az a klassz ház kb.20 év múlva lesz a miénk,addig állam bácsié,de napról napra jobban várom,hogy ott lakjunk már,itthol sajna kezdenek egyre rosszabb állapotok uralkodni.Nehezen viseljük párommal és ez néha egymáson csattan :( :( Holnapra megy egy óriási DRUKKKK!!Nitácska,neked is megy holnapra a drukk,hátha mégis kismanó,de ha mégse,akkor se legyen semmi baj.Írj,ha lesz eredmény..
Nyanya,jó,hogy újra itt vagy....mindent bele sorstárs!!!
Megyek én is,álmos vagyok..
Legyetek jók,szép álmokat mindenkinek!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Kisvirág!A ciklus.hu-n nem találom a hőmérőt,a másik meg iszonyú bonyolultnak tűnik....de lehet csak nekem :oops: :oops:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike köszönöm!!! :lol:
én is remélem hogy nincs semmi bajom ha esetleg nem baba! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nyanya: piri miatt :(

Nita: de jó lenne, ha mégis baba lenne. Már megérdemelnétek.

Vernike: köszi a drukkot. A mi kis panelunk is 8 év múlva lesz tényleg a miénk. Addig tart még a hitelünk. Úgyhogy ismerős a helyzet. De előbb utóbb a tiétek lesz az a ház. Annyira szép lesz nektek ott.

Ciklus.hu –hoz segítség:
Először is a fenti menüsorban van a Beállítások menü. Ott lehet beállítani, Ciklus hossza, Menstruáció hossza meg egyéb dolgokat.
A napi hődet kétféleképp lehet rögzíteni.
1. Bal oldalt van a naptárak alatt a normál nézet. Ha rákatt bejön az egészéves naptár. Az adott napra ráállsz és Bal egérgomb, és nap részletei. (Ha épp aznap jön meg akkor a ciklus hozzáadása gomb.) Szóval ha a nap részleteire katt akkor bejön egy új oldal. Ott legfelül van a Menstruáció Termékenységi vizsgálatok és alatt a Adatok rögzítése: megadáshoz / módosításhoz kattintson ide szöveg. Oda katt és onnan már egyértelmű minden.
2. úgy is lehet kezdeni, hogy oldalt a diagramok alatt ott van a ciklus diagram. Arra katt, és akkor bead egy üres naptárt. Ott is az adott napra katt és bejön az az oldal ahol van a Menstruáció Termékenységi vizsgálatok…. Stb.
Egyébként itt egy csomó mindent lehetne vezetni, még azt is, hogy egy nap hány betétet használtál el. Számomra ez egy kicsit vicces. Én csak a hőmet vezetem itt, meg az aktuális gyógyszereimet.

Remélem segítettem. Ha elakadtok szóljatok!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


kisvirág tényleg megérdemelnénk már a babát mintahogy sokan mások is!remélem sikerűl mihamarabb! :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi a sok-sok együttérzést, nagyon jol esik, tényleg!!!
Dokihoz kedden megyek majd, uh-ra 20.-a után, akkor már betöltött 6 hetesek leszünk!

A vonalzot nekem egy lány csinálta, én csak jelölgetésre használtam.

Piri monnyon le! Hátha én meghoztam a lökést, tessék pozikat tesztelni!!!
encike 2
 
 


Vonalzót szeretnék csinálni.Hogy kell?
Encike!Érzel-e valamit?Hanyadik napon csináltad meg a tesztet?
Olyan izgalmas,írj le mindent nekünk!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle!

9.-én kellett volna megjönnie. Aznap este bulit szerveztünk és reggel csináltam a tesztet, ahol már látszott a csik. Tehát akkor az alkohollal este ovatosan bántam, mivel anno azt mondtam, hogy egyszer vagyok 30 és iszom. De nekem ez a baba fontosabb, mint az akkori ital. Egyébként nem szoktam inni, tehát elég keveset kellett volna inni, hohy megártson.
Ez volt a 32, cn.

Majd rá 2 napra ismét teszteltem, amit már láthatsz és itt biztosra vettem, hogy baba.

Nagyon fáradt vagyok, aludni tudnék, de fö a kaja és nem alszom.
encike 2
 
 


Kisvirág,sikerült.Köszi a pontos infókat.Ma reggel mértem először...
Encike,ti mióta is próbálkoztatok?Elevit vagy gravida?

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike: te most hányadik napon vagy a ciklusodba? Az elején ugye?

Kutyafüle: ha megcsináltad a vonalzót, akkor lesz egy PHPBB kódod. Azt kell itt a bneten a profilodba az aláíráshoz bemásolni. Ennyi. :) Ha nem sikerül szólj.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Lányok a hőmérőzés csak akkor pontos, ha a mensi első napjától kezdem ugye? Nekem ma már a negyedik napom van, így azt hiszem e hónapban ki kell hagyjam. Bár lehet nem is kéne ezzel görcsöljek, esetleg a következő hónapban, ha most sem jön össze. Barnabás mellett tuti el is felejteném méricskélni a hőmet minden reggel.
Az a gond, hogy nem tudom mikor van peteérésem. Az előző ciklusom 29 napos volt, ez meg 26. Azt tudom, hogy a következő mensi első napjától visszaszámolva 14. nap és ezek szerint akkor most nekem a 12. napon volt, de még csak nem is éreztem hasfájást.
Ha esetleg tudtok valami okosat erre írjátok le nekem.
Köszönöm és mindenkinek szép napot.

Kép
nyanya77
 
 


Nekem jan.-ban volt terhességem, ami febr.-ban megszakadt. 3 ho pihi és azota probálkoztunk ezidáig.

Szerintem mérd a hőd, ez a 4. nap még nem vészes.

Jövö7végén megyünk Bogácsra pihenni, milyen idő lesz, tudjátok?
encike 2
 
 


Nyanya: nyugodtan kezdheted most is a mérést. Van hogy én mensi alatt nem mérem. Az úgyse nagyon mérvadó. Csak a lényeg, hogy add meg a programnak a mensi első napját!
Ja én van úgy hogy úgy mérem meg, hogy Kende sír, átviszem magamhoz, melegítek neki tejet, közbe pisilek egyet, és beviszem neki a tejet, visszadőlök és akkor mérem meg.
Volt hogy kíváncsiságképp megmértem felkelés előtt és visszadőlés után is és csak néha volt eltérés.
Ja és ha a mensi első napjától visszaszámolsz 14 napot, akkor nem biztos, hogy akkor volt péd. Ez attól függ, hogy a Luteal fázisod milyen hosszú. (pétől mensiig lévő napok száma) Nekem pl. 11-13 napos szokott lenni. Mielőtt hőztem én is azt hittem a 14 napos a pétől a menzeszig terjedő napjaim száma. Hát tévedtem.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Enci: koponyeg.hu -itt van 15 napos előrejelzés. Meg tudod adni a tájegységet is.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ja!!!!!!Csak azért kérdeztem,hogy mikor érdemes tesztelni.De akkor én nagyon-nagyon-nagyon korán csináltam.Jajj,de buta vagyok!!!!! :oops: :oops: :oops: De ne nevessetek ki légyszi!!!!
Csak hát ez a hónap az első,és nagyon fura ez még nekem. De akkor ha nekem jövő pénteken nem kellene megjönnie,akkor legkorábban pont egy hét múlva produkálhat bármi eredményt.
De ahogy a formámat ismerem,mire sikerül olyan szinten tisztában leszek itt a dolgokkal,hogy csak na!!!!!!
Majd próbálom ezt a vonalzót! Sziasztok!!!
kutyafüle
 
 


Én is itt kezdtem a pályát, ugyhogy miért nevetnénk ki????
encike 2
 
 


Jöttem gyorsan olvasni míg szárad a lambéria..már kivagyok tőle...
Kisvirág,ez a 3 napom,de mindjárt csinálok egy vonalzót és felteszem...na ezzel a Luteal fázissal én se vagyok annyira tisztába,de ez is fenn van a ciklus.hu-n azt hiszem.
Kutyafüle ne aggódj én ebbe a hónapba 3 tesztet lőttem el...de hát a női kíváncsiság...meg az első hónap... :) :oops:
De jövő péntekre megy a drukk...
NA megyek tovább festegetni,mindenki pihenjen sokat...ahhoz képest,hogy már 3 hete szabin vagyok,még 1 óra nyugalmam nem nagyon volt....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


sziasztok!nem baba!
de hála égnek baj sincs!
valósznű nem volt pém de meg fog jönni mert 8 mm-es a nykh-a!de ha 21.éig nem jön meg akkor 25.-én ujra uh és kezdődik a kivizsgálás!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska,ez egyenlőre jó hír...megy a drukk,hogy gyorsan megjöjjön.Kár,hogy nem baba,de legalább nincs gond...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Bocsi,majd lecserélem a vonalzóm,nem figyeltem....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike mért akarod lecserélni a vonalzod?
igen tényleg jó hogy nincs baj!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska! Ez jó hír is meg nem is. Már h nem jó hír h nem baba, de jó, h minden ok. Akkor biztos hamarosan megjön, és lassan indulhat a project!!!

Kutyafüle! Ilyenért miért is nevetne ki bárki? Senki sem úgy kezdte h mindent tudott!!! Én már szültem, de sok dolgot még mindig nem tudok. (pl gőzöm sincs mikor van pé-m).

A hőmérőzést sztem bármikor el lehet kezdeni, de a lényeg h vezetni kell. Én csináltam, de nem sokat segített, legalábbis nem igazán értettem, m amikor fent volt a hőm, akkor semmi nem lett, amikor lent volt és azt gondoltam h most tuti nem lsz semmi, akkor jött össze a baba.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci nemsoká indul a projekt már csak 19 nap!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hajrá Nita!!! Az mindjárt itt lesz :wink: :wink: :wink:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


bizony bizony!kicsivel több mint két hét!

van egy olyan érzésem hogy a baba aki majd nemsokára megfogan egészségesen fog megszületni!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok.Meghaltam higító mérgezésben....ez csak a lelkem...
Nitacska véletlenül egyforma lett a vonalzóm a tiéddel,majd lecsérelem..
Így legyen!!Kívánom ezt mindenkinek...egészséges,gyönyörű babákat mihamarabb....szívemből...
Jó éjt mindenkinek!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!

Encike:Nagyon-nagyon vigyázz magatokra! Aludj/pihenj sokat! Jujj de izgi lehet!! Olyan közel van az UH.. Mindenről számolj ám be! :wink:

Bárcsak többen várhatnánk a 0. UH-unkat.. Most nincs annyira jó napom... Valahogy ma kevésbé vagyok pozitív gondolkodású.. :( Pedig az nagyon fontos. Tudom én, de hogyan tudná az ember rákényszeríteni magát a jókedvre?! Ha nem megy, hát nem megy. Talán holnap.. :) Én nem is tudom, hogy tudnám elviselni, ha hónapokat/éveket kellene várnom a gyermekáldásra.. Becsülöm azokat, akik ezt ép-ésszel kibírják.

Nitácska: kitartás! Jönni fog az a baba! :wink:

Kutyafüle: nekem ez lesz a 3. hónap. Az első hónapban én is ellőttem egy tesztet teljesen feleslegesen, és jóval korábban, minthogy bármit mutatni tudott volna. Szerintem ezzel mind így vagyunk, akik nagyon szeretnék a babát.:) Ha jobban belegondolok, havi pár szász forintot megér az, hogy ne izguljunk azon, "vajon már ketten vagyok??" :D

Én is elkezdtem mérni a hőmet. Korábban már mértem, de nem mutatott semmit.. összevissza volt. Aztán más ok miatt el kellett mennem a nőgyógyászhoz, és kiderült, hogy nincs pé-m. Azóta nem mértem. Most csináltam egy táblázatot, ott van az ágy mellett, a hőmérő is, meg egy toll. Ma volt a második nap, amikor mértem és fel is írtam. 36.6 Kíváncsi vagyok, hogy fog-e bármit is mutatni. Hátha segít megtalálni a megfelelő napokat :D

Így az üzenet végére egész pozitívan gondolkodok... Köszi, hogy kiírhatom magamból a dolgokat, és elolvassátok. :) Gondolom nem vagyok egyedül a mélypontokkal. Talán így együtt könnyebb.. átsegítjük egymást a holtpontokon.
abeatrix
 
 


NIta! Ez csak természetes, h egészséges kis babód lesz nemsokára!!!

Beatrix! Nyugodtan írd ki magadból a gondokat!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


vernike nyugodtan hagyhatod a vonalzod engem nem zavar! :lol:

abeatrix remélem is hogy jönni fog,nagyon várjuk!!!!!! :lol:
jol teszed hogy kiírod magadbol a gondjaodat! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szép napot mindenkinek!

Ma sem fogunk megfagyni.... :oops:

Nita, örülök, hogy nincs semmi gond nálad, a baba most már jöhet! Hajrá projekt!

Bea, tényleg így szokott lenni, egyik nap jókedvűek vagyunk, aztán depi kerülget.... Ez is igaz, hogy ki kell magunkból írni a gondolatokat, mert úgy sokkal könnyebb...

Kutyafüle, remélem nálad sem kopogtat piri a jövő héten, egyébként meg nyugodtan kérdezzél, egyikünk sem tudhat mindent, azért vagyunk itt, hogy egymástól kérdezzünk...!

Lányok, a hőmérőzéssel kapcsolatban én is tanácstalan vagyok. Kérdezhetek?? :roll: Nekem a gyógyi abbahagyása után 3 hónapig rendben ment minden, 28-30 napos ciklusok voltak, és a görbe alapján mindig meg tudtam állapítani, hogy volt pé a hónap közepén, mert felfelé ívelt a görbe. Viszont a múltkor már 35 napra jött piri, és a felfelé ívelésem a 25-28 nap között volt. Most is gondban vagyok, mert tegnap volt a 18. nap, és már 4 LH-tesztet lőttem el negatívan... :( Vagyis mégsem teljesen negatív, mert ott van a második csík, de még mindig halványabb, mint a kontrollcsík. Azt írja a tájékoztató, hogy akkor van minden rendjén, ha a tesztcsík ugyanolyan erős vagy még erősebb, mint a kontrollcsík. De nálam nem. Lehetséges, hogy a 20. nap táján lesz pé?? Vagy nem is lesz?? :roll: Olyan tanácstalan vagyok.... :( Azt mondják, hogy akinek 35 nap körüliek a ciklusai, vagy 21 napnál rövidebbek, annak valószínűleg nincs pé-je.... Ez igaz lehet?? Valahol olvastam a Net-en. Egyébként meg pé-szerű tüneteim vannak, mert itt-ott szurkál, egy kis fejfájás is van... Nektek mindig egyértelmű a pé és a teszt is kumutatja, vagy érzitek magatokon?

Bocsi a sok kérdésért... :roll:

Kép
judi79
 
 


Sziasztok!
De aranyosak vagytok!!!Köszönöm!!! Judi!Megfagyni???Dehogynem.Én napok óta reszketek ott,ahol más izzad. Csak kint a szabadban nem fázom,meg otthon. Attól tartpk vasárnap a csúszdaparkban meghűltem vagy mi.De lázam meg nincs,sőt, tegnap 35,2!!!!-t mutatott a hőmérő.Kezdek elvértelenedni. Meg is mérem mindjárt. De jó 35,5.Nem kellene magasabbnak lennie?De akkor mitől fázok.Se vérszegény nem vagyok,sem semmi.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Háááát lányok! Reggel megvolt az első hőmérőzésem még mielőtt Barnus felébredt volna és néztem egy nagyot. 35.3-at mutatott. Ez normális??? Nem túl alacsony? Én kb. minden 5. évben vagyok csak lázas és sosem méricskéltem eddig, de ez nekem valószerűtlennek tűnik. Nektek is szokott ilyen alacsony lenni?
Kutyafüle most olvasom, hogy neked is hasonló volt. Elég furi...

url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]
nyanya77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?