Új privát üzeneted érkezett!

sajnos a volánnál engedik,még jo hogy ez csak a másodállása!
a bkv-nál nem ez van! :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jó reggeltet csajok :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Jó reggelt Nóri neked is. :)

Aprooka: Nem könnyű az biztos a párodnak. És neked sem. én el sem tudnám képzelni, hogy ne a párommal aludjak el. na de te nem aludtál egyedül:) A kicsiis veled alszik:) 2in1 :)
Tényleg jól bírod az időjárást? Egyszer meleg van egyszer meg ősz.

Kép
csucsu05
 
 

 
 

SZép napos jóreggelt mindenkinek!!!!! :lol:

szia Nóri már balcsin vagytok????????? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról, a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Csucsu, igaz, hogy nem teljesen egyedül, de akkor is jobb, ha ott van mellettem valaki ha szükséges, főleg mostanság.... :wink:

Amúgy köszi az érdeklődést, az időjárásnál maga a hideg nagyon szuper volt, bár tény, hogy az eső miatt kicsit depis, de én téli gyerek vagyok, így a hőséget nagyon nem bírom. A váltásoknál vacak, akkor ha meleg jön én nem bírom, ha hideg, akkor a babó, de ez végeredményben ugyanazt jelenti egyenlőre. :lol:

Ma bebandáztam a piacra és kissé túlvásároltam magam. Annyi lecsó alapanyagot vettem, hogy a 9 literes lábosunk majdnem megtelt. :oops:
Nos igen, rég csináltam már. Így a felét lefagyasztom, legalább lesz mit ennie páromnak amíg kórházazok.
Picike bogyiszlóit is tettem bele, állítólag elfő az ereje ha a végén nagyon átrottyantom, remélem, mert különben nem ehetek belőle. De az íze az nagyon jó.
Viszont teljesen allergiás lettem az erőspaprikára vágás közben, felhólyagosodott a kezem. Kálcium tabi, fenistil, de még így is ramatyul nézett ki. Még párocskám is húzta a száját, pedig ő laza az ilyen dolgokban.

Nita, akkor jó, ha csak másod, de tényleg gáz, hogy ennyit engedik vezetni.

Na megyek is, befejezem a mesterművet.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


aprooka nemsemmi mennyi lecsót csinéltél de legalább tényleg lesz mit ennie a párodnak! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt! :oops:

Párom hazajött éjszakából és akkor kezdtük el kb. a pihentető alvást. Addig nekem sem ment nagyon.
Lassan átállunk teljesen nappali alvásra.

Igen, kicsit ijesztő mennyiségű lett a lecsó, de nem baj, fincsi és még a fagyasztóba is sikerült betuszkolnom, némi ráolvasással. :lol:

Most megyek bevásárolni még pár dolgot a szüléshez, főleg laktató, sokáig elálló kajákat. Tegnap és ma összesen 4 baba született kb. egyidős terhességeknél, így most kicsit be vagyok sózva. Pedig nálunk ki van adva az ukász. aug.5-16 között jöhet Prücsi, mert akkor nincs beosztva a párom semmelyik melóhelyén. Így most épp nagyban rábeszélünk a kicsi fiúra, hogy mikorra időzítsen. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: Akkor beszélj akicsihez és meglátod akkor is fog születni mikor a párod is ráér. Hidd el van még azért időd. Hisz azért a 38hetet jó lenne betölteni. Persze ha előtte jön ababa sem leszmár baja de bent jó helyen van nagyon.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, lassan kezdem a 38. hetet, mert holnaptól betöltöttem a 37.et.
Az az igazság, hogy bár a konkrét méreteit nem tudom, majd szerdán este derül ki, de innen nézve már most is jócskán kinőtte a helyét. Szóval én nem bánnám, ha jövő hét végére, vagy a következő hétre kibújna. Nagyon kezd nehezen működni a 2in1 állapot. :lol:
Már sehogy nem jó, ráadásul az alvás is 2-3 órára megy csak egyhuzamban, ami egyáltalán nem nevezhető pihisnek. Pedig most kéne még rágyúrni az ájszakákra, de komolyan elmehetnék valamilyen zombis filmbe, ahogy kinézek.

Annyira terveztem még kozmetikust, fodrászt, stb....de azt hiszem hogy erről le kell mondjak még pár hétig. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Helló lányok!

Ma megjöttünk a nyaralásból. Hihetetlen hogy mennyit trécseltetek amíg nem voltam itt.
Azt hiszem amiket írtatok az időjárásról azok után egy szavam sem lehet. Bogácson csak kedd délután és szerda egész nap esett. Egyébként nem azt mondom, hogy strandidő volt, de minden nap tudtunk menni kirándulni.
Úgyhogy egész jól sikerült a nyaralásunk.

Apróka: elhiszem, hogy be vagy zsongva, és szeretnéd, hogy megszülessen a pici. Most már én is kezdek szenvedni egy kicsit. Nem tudok normálisan cipőt felvenni, az alvás nálam is (mondjuk inkább a forgolódás miatt, aludni azért tudok) stb. De csak ennyi, amúgy jól bírom. Ma is felmásztam még a siroki várhoz.
Mikor a Bömi született én is leboltoltam vele, hogy július 7.-e után szülessen, mert még volt egy vizsgám hátra (4.-ére voltam kiírva). 10.-én született végül. A vizsgára viszont így sem tudtam elmenni sajnos, mert mivel túlhordtam, minden nap kellett mennem a korházba CTG-re, meg próbáltak tágítgatni, hátha beindul a szülés, szóval nem nagyon volt energiám készülni. De a következő vizsgaidőszakba meglett.
Én hétfőn megyek dokihoz, kíváncsi leszek mint mond. Aztán jövő héttől meg hetente kell mennem a kórházba CTG-re.

Csucsu: most már többnyire itthon leszünk, írj ha ráértek.

Pusza
Szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk, ma ha minden igaz, megyek Szentendrére. Már utálok ennyit vezetni egyedül, de medenceparti lesz barátnőimmel és ki nem hagynám. Persze nekem már csak láblógatással, de jó lesz picit pletyizni.

Bucsek, a nappalokkal nekem is csak 3 napja van gondom, bár azért még takarítok, meg itthon dolgozgatom, de az éjszakák eltolódtak. Most pl. még tuti visszabújok picit indulás előtt. :oops:
Én is holnap megyek először ctg-re, meg szerdán tudom meg, mi a helyzet babafronton. Már nagyon várom.
Jó nektek a kirándulásokkal. Mi majd sztem szept.-okt. vesszük kicsit nyakunkba a közeli sétálós helyeket. Persze csak módjával. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Bucsek: De jó, hogy megjöttél :):) Ráérek ha gondolod talizhatunk vagy nálunk dumcsizhatunk. Megbeszéljük akkor :)
Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok:)



Aprooka: remélem jó volt a medenceparti:)
Igazad van ilyenkor az alvás már szörnyű. Szabinánál is az utolsó hetekben alig bírtam aludni. Ez az utolsó hetek már nehezebben is mennek. Kitartás :)
Nem is kérdeztem hol fogsz szülni melyik kórházban?
Bucsek ezt tőlled is akartam kérdezni már .

Nita: Voltatok a babanet talin?


Mi tegnap a barátnőméknél voltunk bográcsos szülinapi bulin. Nekik is van szép medencéjük hivogatott is nagyon de valahogy nem voltannyira meleg, hogy fürcsizzek. Lányom bezzeg nem foglalkozott az idővel. Még jó, hogy voltak nagyobb gyerekek is és igy tudott velük fürdeni. Éjjel fél 1re értünk haza szóval jó volt a buli. Igaz rosszul kezdőddőtt. Már majdnem oda értünk amikor csörgött a relefonom a szomszéd hivott fel, hogy az elektromos kapunk kinyilt és a kutyánk kint sétál az utcán.
Nem is értjük azóta sem miért nyilt ki a kapu. Na mire oda értünk a férjem ki tett minket és sietett haza. Mondanom sem kellet, hogy Pesten a XVI kerületben voltunk tehát nem túl közel. Na mindegy végül hamar megjárta a férjem de biztos nem 50-el ment :)
Cserébe ihatott ő én vezettem ő meg koktélozott. Akinél voltunk isteni koktélokat tud csinálni. Ez most kimaradt nekem:(

Kép
csucsu05
 
 


Hali!

Csucsu: ez a bográcsos szülinapi parti tényleg jól hangzik a koktélok meg méginkább. Nyaaaaaaaaaaami. Én is akarok koktélt inni :D :D :D
De sajnos egy ideig most csak az alkoholmentesre gondolhatok. :?
Imádom a koktélokat.
Ez a kapu dolog tényleg érdekes. Nekünk is volt egy sztorink, a barátnőmmel. Mikor megvették az új lakásukat átmentünk egyik este kb 8.-kor, mert akkor aludtak el a gyerekek takarítani. Takarítunk, takarítunk kb 11 körül egyszercsak elmegy az áram. Várunk, várunk, az áram sehol, felhívjuk az elektromos műveket mégis mi van, nem tudják. Így mivel ott is elektromos kapu van az autó bennragadt, a házban berendezés semmi, úgyhogy kénytelenek voltunk éjfél körül átmászni a kapun és taxival hazamenni. Még jó hogy nem volt nagyon messze a régi és az új ház egymástól, nem egész budát kellett keresztültaxizni. :)

Aproka: ez a medencés parti is nagyon jól hangzik. Bár én most nem szívesen megyek olyan helyre, ahol nem tudok fürödni, mert azért fáj a szívem a víz után. A héten elmentünk egerszalókra is az élményfürdőbe, hát még jó hogy nem egész napra mentünk, csak 3 órára. Ennyit még elvoltam, de azért szívesen bementem volna a jobbnál jobb maszírozós medencékbe. Ráadásul a Bömi fiam is egyfolytában hívogatott. Hát nem könnyítette meg a helyzetemet.
Majd írj milyen volt a pletyiparti :)

Puszi
Szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


Bucsek: Jó a ti történetetek is:) Gondolom izgi volt:)

Kép
csucsu05
 
 


Nita: Privát üzi ment. Elküldtem a táblázatot.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Medenceparti fincsi volt, kicsit barnultam, nagyot dumcsiztunk. Aztán a végén még örülhettek is, mert csak én voltam kocsival és pont 5en voltunk, így nem kellett Szentendre külső nyaralóövezetéből buszozniuk. :wink:
A medence szuper, kicsit fájt a szívem, de azért a láblógatás is mennyei volt.

MA eljutottam laborra, nem kellett várnom, sőt ők vártak rám, amíg pipit is adtam. :oops:
Aztán ctg, szintén első kör, mire kijöttem már vagy 10en vártak. Oltári mákom volt, pedig 8ra értem a kórházba.
Azért meg is dolgoztam érte, mert én soha nem szállok liftbe, így majdnem 3x kellett megmásznom az 5. emeletet. A végén már kissé sípoltam. :roll:
Hamar végeztem, még apumat is meg tudtam látogatni.

Ctg 2x mászott fel 60ra, de mondta a szülésznő hogy ez lehet nagyobb rúgás is. Tény, hogy a fiúcska utálta az egész hadműveletet, és kirúgta az oldalamat. :D

CSatlakoznék szívesen a talihoz, ha lehet gyerek nélkül is. Illetve még nem kibújt babával. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


bucsek holnap ha gondolod mehetünk játszora délelőtt?!
csucsu ti játszó? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na lányok mi ez a pangás itt??

Nita: tegnap este még én is csináltam turógombocót:)

Kép
csucsu05
 
 


Hali!

Itt vagyok.

Nita: Bocsi, de tegnap nem voltunk itthon. Elmentem körzeti dokihoz, még a XII.kerületbe ahol laktunk. Ki akartam magam íratni táppénzre, mert a Bömi 10.-én múlt 2 éves és gondoltam nem igénylek GYES-t csak már táppénzt stb. Mivel nyaralni mentünk és csak most tudtam elmenni, nem tudtak már visszamenőleg kíírni csak hétfőtől, úgyhogy kb 15 napra igényelnem kell GYES-t hogy ne legyen kieső időm. Utána meg igényelhetem a táppénzt :(
Aztán meg végre talán véglegesedik a háztervünk, úgyhogy elmentünk a tervezőkhöz megnézni hogy állunk.
Talán jövő hét elején be tudjuk adni engedélyeztetésre.
És végül elvittük szerelőhöz az autót, mert az egyik kereke nyikorog egyfolytában, de nagyon durva módon. Attól féltem mindíg, hogy elhagyom valahol út közben.
Hát az is nagy élmény volt. Emiatt a bombamizéria miatt képtelenség volt a városba közlekedni tegnap :(
Kb. 9-re értünk haza, már tiszta hulla voltam.

Hétfőn voltam nőgyógyásznál is. Azt mondta látszik, hogy nemrég szültem már. Mert valami már felpuhult, meg egy nagyon picit a méhszály is kinyilt, de még a méhnyak vastag. Úgyhogy augusztus második fele előtt biztos nem lesz baba.
De nem is baj, mert a kisruháka még ki kell válogatnom, meg kimosnom. Összeállítani a dolgokat stb.

Apróka: te is mentél dokihoz ugye? Mit mondtak neked?

Csucsu: túrógombóc, megint csak azt tudom mondani, hogy nyami :D
Ha nem tegnap ettünk volna szilvásgombócot biztos én is nekiállnék csinálni egy adagot.
De így jövőhétre hagyom, addig meg ehet a fene. Nem vagyok kívánós, de ha valaki megemlít valami kaját, és arra rákattanok akkor előbb utóbb meg kell csinálnom, mert nem felejtek :)

Pusza
Szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


Halihó!

Én vagyok, csak tegnap takarítottam, meg pihegtem, ez a meleg nagyon rossz. Ma is főzök, takarítok, aztán este megyünk végre Uh-ra. Hátha kapunk valami kis reményt a kibújás időpontjára nézve.

Hétfőn voltam ctg-n, 2x ment 60-ra az alsó görbe, eszerint még 2in1 egy darabig.
Bár tegnap este óta görcsölgetek, de ez lehet attól is, hogy hirtelen hagytam abba a magnéziumot.
Majd jövök beszámolni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


aprooka már nagyon közeledik a várva vár nap! :lol: :lol:

csucsu az jo ha te is turógombocot csináltál,nekem jo sok sikeredet belőle! :D :shock: :shock:

bucsek semmi baj természetes hogy intézed a dolgaitokat,az az első!
Majd szolj ha ráérsz és akkor talizunk,mega többike is ha ráértek kéne egy közös tali,mit szoltok hozzá?????????? :oops: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bucsek, Apooka. nagyon jó, hogy a finisben vagytok. Most azért cserélnék veletek. Mert a 9hónap olyan hosszú. De biztos Nitával nemsokára mi si bele kezdhetünk a nagy várakozásba:)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu milyen helyesen szoltál!/MI IS NEMSOKÁRA VÁRAKOZUNK/hogy megszülessen a baba!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ÁMEN!


Nita: Én hivhatlak telcsin:(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Ha belekezdtek, akkor meg majd mi izgulunk értetek!

Igen, tegnap megjártam az utolsó UH-t.
Minden rendben, tankönyvi esetek vagyunk.
Babóka 3,1 gr körül van, én sem híztam annyira sokat, mint ahogy a doki hétfőn méregetett, csak az a szoknya kicsit vastagít oldalról. :wink: Szóval megnyugtatott. ( Most nadrágot vettem :lol: )
Azért kíváncsi lettem volna, mennyi nála az ideális, mert most tartok 12 kilónál, szóval azért az nem olyan vészes, bár ezt céloztam be véglegesnek. Remélem már nem kúszik feljebb.
2100 a méhszáj, látszik, hogy iszom a málnalevélteát. Leleteimet hétfőn tudom meg, ha gond lenne, azt mondta, majd hív. Eddig nem tette, szóval nem lehet nagy gond.
Ctg majd hétfőn lesz.
Mennem kell szemészhez, sztem Gyártelepre nézek át. Nem tudjátok mikor van ott rendelés?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: nem tudom gyártelepen mikor van rendelés. Ha nem nagyon kellnem megyek oda mert mindig sokan vannak.
Hol szülsz nem irtad még?

Bucsek: és te hol szülsz?

Kép
csucsu05
 
 


Bucsek: Ma megyek játszóra akkor 10kor már ott lesz a gyár mellettin.

Nita: Ha van kedved gyertek ki a Mátéval.

Kép
csucsu05
 
 


Hali!

Most olvasom a másik topicot, ahol augusztusban szülnek a kismamák, és látom, hogy aproka csütörtök óta korházban magzatvízszivárgás miatt. És ma ha jól veszem ki a sorokból meg is született a baba.
Ahhoz képest, hogy csütürtül fél 11-kor még azt írta, hogy rendben van minden és még nem valószínű, hogy lesz baba jól felgyorsultak az események.

Csucsu: jó volt végre talizni :-)

Nita: mizu? Mi van veletek?

Pusza
Szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


aprookának megszületett a babó??! huha akkor gratula nekik!!!!!!!!!!! :lol:
csucsu csütörtökön kint voltam az ügetőn egész nap és a telcsit meg én hüle itthonghagytam este meg már nem akartam zavarni!de tiltott számmal hívtál nem is tudtalak volna visszahívni! :roll: :(
bucsek megvagyunk köszi várom pirit de még mindíg sehol! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bucsek jol írtad tényleg megszületet aprookáék babája utána néztem!

Megszületett Prücsök (Levente László) 3200g 57cm 8/10es apgar, jól vannak mind a ketten. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Aprooka: GRATULÁLUNK A BABÁHOZ! :)

Miért lett az apgar 8/10es?

Kép
csucsu05
 
 


Bucsek: Jó volt talizni. remélem még szülés előtt is tudunk talizni. :)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: ahogy olvasom, nem tágult aproka méhszálya és a végén megcsászározták. És kiderült, hogy hála istennek, mert a köldökzsinór kétszer a baba nyaka köré volt tekeredve, egyszer pedig a testére, úgyhogy természetes úton nem /tudott volna megszületni.
Valószínűleg ezért lett az apgar 8/10.

Aproka: én is gartulálok nektek, és mielőbbi felépülést, és sok örömet a babában.
Remélem már én se húzom túl sokáig.

Csucsu: voltatok tegnap az oázisban? Ha igen milyen volt?
jó idő volt az biztos.

Mi túl vagyunk az esküvőn. Végül elvittük a Bömit. De mit össze vaciláltunk. Mindíg 8-kor kel, teganp 7 előtt. Egész délelőtt nyavajgós nyügi volt. Gondoltuk alvásidőbe indulunk, és majd alszik a kocsiba.
Erre 12-kor úgy behisztizett, hogy nem buborékos vizet kapott, hanem simát, hogy teljesen kész volt, és végül elaludt a nagy műsor után. Na gondoltam mindegy akkor alszik 2-3 órát mint szokott és majd utána elindulunk. Aha persze még egy órát sem aludt és már fenn is volt ordítva. Na akkor mondtam, hogy hagyjuk itthon, semmi értelme elvinni, már 7-kor alhatok vele a szobába.
De a férjem elkámpicsorodott, mert ő mindenképp dicsekedni akart a fiával. Én meg mondtam, hogy akkor vigyük nem érdekel, lesz ami lesz, hátha alszik még egyet a kocsiba. Persze nem.
Odaértünk gyors átöltözés, és egy újabb hatalmas hiszti, hogy öltözni kell. Nekem már égnek állt a hajam.
És aztán mintha elvágták volna. Mindenhol a legjobb arcát mutatta, nagyon nagyon jól elvolt. Mindenkivel leállt beszélgetni, szaladgált. Minket egyáltalán nem nyúzott, hogy menjünk, csak ő bóklászott.
Vacsorázott is és fél 11-kor a menyasszonyi tortát is megvártuk.
Aztán mondta, hogy mostmár menjünk szuszókálni. Addig még a fáradság jele se látszott rajta.
Úgyhogy végül jól sült el az egész. Jól éreztük magunkat.

Pusza
Szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


És képzeljétek, amíg írtam a levelet, egyszer csak szalad a Bömi, hogy anya pisiltem a bilibe. Ez még nem is annyira nagy szám mert szokta máskor is. Megdicsértem aztán egyszer csak fut megint, hogy anya belekakiltam a bilibe. És tényleg. Ez nálunk még nagy szám, mert ha nem volt rajta pelus eddig inkább egész nap nem kakilt. Most meg egyedül odament és kakilt egy nagyot. :)
Talán mi is haladunk a szobatisztaság felé :)

Kép

Kép
bucsek
 
 


bucsek gratula Ádámnak a bilibe valo dologhoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bucsek: na az jó ha Bömi jól bírta a lagzit. ügyes fiú:) És te jól bírtad a melegben a pocakoddal?
Bömi ügyes nagyfiú már:) Bilizik is nagyszerű:):)

Kép
csucsu05
 
 


Köszi a gratulát a bilizéshez a Bömi nevében :) Remélem ez csak egyre jobb lesz.

Csucsu: egész jól bírtam a meleget. Hála istennek csak a szertartáson volt meleg mert az szabad téren tető nélkül volt, az tanyán. A vacsora már nádtetős helyiségbe volt. Ott azért a tető miatt már egyáltalán nem volt meleg, mert hűlt is egy kicsit a levegő. 11-ig pont elég volt nekem is. Addigra már bedagadt a lábam is egy kicsit, úgyhogy jó volt lefeküdni.
Rajtam kívül mék két ilyen nagy pocakos volt, meg két kispocakos :)
De pont azt beszéltük hazafelé a férjemmel, hogy lehet, hogy már a menyasszony is minipocakos.
Kíváncsi leszek.
A férjem kollégája 4 gyerekkel jött. 14,12,2 éves és egy 5 hónapos. Hát komoly logisztikai feledat összehangolni ennyi gyereket.

Na pusza

Kép

Kép
bucsek
 
 


BUcsek: 21nap van még a szülésig. De lehet egy kicsivel kevesebb is.) Mikor mész dokihoz?

Kép
csucsu05
 
 


Helló csucsu!

Igen már nagyon közeledik az idő. Csütörtökön megyek a kórházba vérvételre stb.

Holnap mit csináltok? Mi úgy néz ki itthon leszünk nincs kedvetek összefutni de. vagy du.

Pusza
Szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


Bucsek: Sajna a mai nap zűrős. Képzeéd a nagy strandolásban a fülem begyulladt. Nem halloka jobb fülemre. tegnap tettem rá meleg sót de semmi haszna. Ma megyek dokihoz és nem tudom mikorra végzek. A fúra, hogy a férjemnek is begyulladt a füle. Neki a bal. Viszont neki fáj is. Pont azon nevetünk, hogy egyikünk sem hall normálisan és mint két süket mindig vissza kérdezünk ha a másik szól valamit.
De a holnap jó ha gondolod talizzunk.

Kép
csucsu05
 
 


Helló Csucsu!

Hát ez a fülgyulladás nem jó hír. Sajnálom, hogy így végződött a strandolás. Még jó, hogy a kis Szabina jól van.
Ha végképp nem halljátok egymást kezdjetek mutogatni, jó kis activity party :shock:
Bocsi :oops:
Holnap meg holnapután reggel nyolcra kell mennem, egyszer a XII. kerületi okmányirodába, egyszer meg a kórházba vérvételre stb.
De utána ráérünk. Lehet, hogy csak délutánok lesznek belőle, de mindenképp egyeztessünk valamit, ha lesz kedvetek.

Pusza
szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


Bucsek. Oké nekünk az is jó. Ird meg mikor jóneked. Kimehetünk a játszóra ha nincs nag ymeleg még jó is a gyerekeknek.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: nekünk szerintem holnap a délutáni alvás után jó lesz. Majd üzizek ha mi felkeltünk. Aztán majd leegyeztetjük, hogy mikor és hol. :)

Mit mondtak a fülészeten? Elmentél végül?

Én is eljutottam ma végre a védőnőhöz. Nagyon halogattam, de mostmár muszáj volt elmenni. Még a végén megszülök és azt se tudja, hogy itt lakom.

Kérdeztem a védőnőt aprókáról. Állítólag holnap vagy holnapután engedik haza. Jól vannak.

Pusza
Szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


Bucsek: Oké ha felkeltek jelentkezz:)
Aprookáról jó a hir akkor valószinű már lassan ő is ir nekünk, hogy élte meg a szülést :)
Marika néninél voltál akkor mert ő tartozik ahoz az utcához ahol Apooka lakik.
Mit szólt hozzád, hogy most költöztéé vissza?
Akkor eddig nem is jártál védőnőhőz?

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok,mi is mehetünk veletek sétálni?
csak valaki írjon smst akkor,ha nem lennék gépnél !!!! :lol:

csucsu fületek jobban van már? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Már voltunk ma játszón. Azt hittem nem vagy otthon.

Kép
csucsu05
 
 


kár! :(
legközelebb mi is megyünk! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bucsek: Elfelejtettem irni ha irsz sms-t vagy hivsz ne a 70-es számon mert a férjem megint hordja magával. A 30-as az enyém:) Pléne ha netán elindul a szülés és kell segítség. Mert a böriből a férjem csak úgy nem tud kijönni. Bár azt mondta ha valami jele van és a párod nincs otthon szivesen berobog veled a kórházba:)
Mi a mai program?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Szülés: Nekem még túl friss az élmény, hogy pozitívan nyilatkozhassak róla. Főleg mivel azért 25 óra a szülőszobán étlen-szomjan, 7 óra oxitocinon és végül csaszi, szóval nem leányálom.....De majd talán pár hét-hónap múlva változik a véleményem.
Kicsit tudtam csak visszaolvasni, mert eléggé gázok még a napok.
Tegnap előtt este 10-re értünk haza, azóta, mivel még nincs sok tejci, 3 óránként eszikél, aztán a 3 óra alvásból van, hogy kettőt végigordít.
Hasfájós is egy picit, meg mivel korai és császáros, be is sárgult.
Így mi is delírium állapotában vagyunk, akkor alszunk, amikor tudunk. Még nem álltunk át a napi 5-6 óra alvásra, azt is óránként megszakítva.
Kicsit aggódom, mert igaz, hogy a kórházból 20-30-akkal hoztuk el, most meg már 50-60-akat eszik, de sztem még ez sem elég neki. Ezért kel olyan sűrün.

A másik, meghogy kb. minden 3. szopinál egyszerűen nem talál rá a cicire, ettől begurul és fél órát ordít. Így elég nehéz szopiztatni...remélem azért majd ügyesedik és az alvásperiódusok is megnyúlnak, mert ez így kicsit gázos még.

Marika néni kinn volt tegnap, de állítólag nem nyitottunk ajtót. Így sajnos nem találkoztunk. Talán majd ma.

Nálatok mizujs?
Következő babó még jól érzi magát odabenn?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?