Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nita: sajna nálunk is kevesen voltunk az osztálytalin. A 31 főből 11-en jöttek el. Bár elég szerencsétlen volt ez a nyári időpont, mert sokan nyaralás miatt nem tudtak jönni.

Enci: mi általában úgy megyünk Szoboszlóra, hogy valahol arra nyaralunk és átugrunk egy napra. Pl. tavaly Debrecenből mentünk át, de volt már, hogy Abádszalókról, sőt egyszer Békéscsabáról mentünk fel. Kis gyerekkoromba a keresztszüleim munkahelyének volt ott üdülője, akkor ott nyaraltunk. Nászúton meg a Rudolf szállodába voltunk pár napig.

Bea: jó utat nektek! Pihizz sokat! Drukk a + teszthez.

Jucc: ó de sajnálom, hogy megjött. A fene vigye el :(

Kutyafüle: köszi az infót. Nekem is kéne egy méregtelenítés. És a mozgás sem ártana.
Mi már tavaly április óta próbálkozunk. Ez a 18. ciklusunk.

Verni: lehet most volt a péd. Nem mindig akkor van mikor középidő van. Drukk neked is a + teszthez.

Zsu: de jó nektek, hogy lejártok a Balcsira. Irigy :) Emma meg kis tündér lehet a vízben ;)
Hát nálunk is mindenki tök úgy néz ki mint 15 éve :) Bár egy lányt meg egy fiút leszámítva, akiket már a 10 éves osztálytalin alig ismertem meg. :)

Nikole: örülök, hogy kicsit jobban vagytok. A pöttyök nem lehet, hogy a vírus maradványa? Majd írd meg mi lett a lelet eredménye.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Vásároltam, főztem, fodrásznál voltam....most kapcsoltam csak be a gépet!
Hihetetlen, h mennyire függővé lehet válni! :oops: :shock:

Köszönöm az Emma bókokat! Tényleg mázlink van a kiscsajjal! 8)

Encike, azt hiszem Te kérdezted: nem szoktuk kiadni a nyaralót, de amúgy nem ház, hanem olyan, mint egy társasház, 12 ici-pici (23 m2) lakással! De szeretjük nagyon! :D

Verni, Bea, ti vagytok a következő esélyesek? Vagy van vki más is tesztelésközelben?

Bea, jól hangzik ez a nyaralás, érezzétek jól magatokat és próbálj meg nem gondolni a tesztre :roll: !!!!

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!!!
Hogy vagytok? Kisvirág!!Akkor mostmár igazán rátok férne az a zebra teszt!!!! Nagyon drukk hozzá.
Én is közelítem a ciklus közepét, úgyhogy időszerű lesz startolni a férjemmel a témára. :wink:
Képzeljétek tegnap megmondtam a főnökömnek, hogy babát szeretnénk. Látszólag megértően fogadta,és kedves volt.Meg megköszönte, hogy előre szóltam és nem a 3.hónapban állítok oda, hogy sorry veszélyeztetett terhes vagyok,holnaptól nem jövök. Azt mondta ne izguljak, nem küldenek el.Sőt.Úgy szeretné, ha helyettem szerződéssel venne fel valakit addig míg oda leszek. Ez olyan jó volt tőle.Remélem így is lesz és nem várat soká magára a baba!!!!
kutyafüle
 
 

 
 

Sziasztok!
Én is itt vagyok,csak kicsit egész nap kómásan.Tegnap este és éjjel a kedves szomszédaink bulit tartottak a kertjükben,ami kb. úgy hangzott,mintha az ágyunkban őrjöngtek volna.Legalább szóltak volna,hogy buliznak,akkor beszerzek füldugót mindenkinek!!!!Így fél 1-től 2-ig hallgattam a kultúráltnak nem mondható hőzöngéseiket.
Lehet,hogy öregszem??? :shock:
Csajok,nagyon rossz a zebrázási statisztikánk,úgyhogy mindenki húzzon bele!!!!!!!!
jucc 74
 
 


jucc ismerős ez a dolog.mikor anyuéknál laktam akkor a felettüklevő szomszéd néha gondolt egyet és nekiált bulizni de iszonyatosan nagy hangerővel ment a zene részegek is voltak na meg azok az emberek akik ott voltak hát féltem nagyon! :? :roll:

kutyafüle ez nagyon szép a főnöködtől,reméljük be is tartja a szavát! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska,de aranyos vagy, hogy ezt mondod!!!!!!!Nem részletezem, hogy miért,de az életem mentetted meg vele!!!!!!!!!!!!!
kutyafüle
 
 


Zsu: tényleg lehet gépfüggővé válni. :) Bár én először igyekszem az otthoni dolgokat elvégezni, meg Kende körül ugrálni és ha van egy kis szussz akkor gépezek. :)

Kutyafüle: köszi a drukkot, már tényleg ránkférne egy zebrás teszt.
Nektek is hajrá! Nagyjából mi egyszerre fogunk tesztelni. :)
Huh de rendi főnököd van. Nálam annó a fiam előtt úgy volt, hogy nem mondtam meg, hogy babát akarunk. Másfélévig próbálkoztunk akkor is és hát mivel láttam nem leszek egykönnyen babás nem akartam szólni senkinek, hogy próbálkozunk. Mikor terhes lettem sajna a 6. héten vérezni kezdtem kórházba kerültem egy hétig és utána a dokim nem engedett vissza melózni. A kórházból hazafelé jövet bementünk a főnökömhöz és közöltem a számomra jó, számára rossz hírt. De még hónapokig itthonról dolgoztam nekik szívességből. Hát nem tudom ezek után visszavesz-e.

Jucc: részvét a buli miatt. :( Ma duplán pihend ki magad.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Hajnali 1 körül indulunk, hogy elkerüljük a nagy foralmat. Mindenkinek megy a drukk, és kíváncsian várom majd, ki fog elsőként 2csíkos tesztet mutatni!!! :)

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra(lehet, már nem vagytok egyedül :wink: )!

Bea
abeatrix
 
 


Bea: nagyon jó utat nektek, és vigyázzatok magatokra! Remélem potyautassal jöttök haza ;) Drukk nektek is ;) Puszi...

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!Képzeljétek ma egész nap úgy fájnak a cicieim,mintha le akarnának szakadni....Vettem tegnap hcg-line terhességi tesztet,állítólag 3 nappal beágyazódáa után már mutat eredményt.Így hétfőn tesztelek egyet.....azt hiszem....
Remélem mindenki jól van...?

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike nagy-nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kisvirág!!Remélem visszavesz a főnököd.Igazán nem Te akartad ezt így!!Remélem megvan még az emberekben az emberség!!!!Lehet,hogy naiv vagyok,de ha elvész a hitem,az nagyon rossz lesz!:(
Mikor is fogsz tesztelni???Én leghamarabb aug 17-18-án.Ha mutat bármi jelet is,vagy nem bírok magammal. Múlt hónapban rossz volt.Nem úgy sikerült a védekezés,ahogy illene :oops: (kit érdekelt mondjuk), és 5-6 nappal későbbtől görcsölt a hasam,fájtak a melleim, az alhasamon a bőr úgy szúrt ha víz vagy bármi hozzáért,hogy ihaj!!! Hát ilyen jeleket is produkálhat a terhesség.És hát mivel épp nyaralni és ott őrültködni készültünk vettem egy tesztet.Jó kis csalódás volt.:(Úgyhogy inkább várom nyugton a sorsom.
kutyafüle
 
 


Kisvirág: még mindig nincs eredmény. Ez szerintem már több, mint felháborító. igaz, hogy teljesen jól van Marci, semmi baja már és eszik is rendesen, de mi lenne, ha azóta is menne a hasa, hányna és nem enne??? Vagy ha kórházba kerül az ember akkor iparkodnak??? Teljesen ki vagyok kattanva. Legalább egy hét, mire kiderül, hogy mi a baja a gyereknek. Addig meg ugye nem adnak semmit, mert nem tudni mi ez. Hát szép kis ördögi kör. De beszéltem a védőnővel, azt mondta menjünk el holnap nyugodtan a Balcsira ha Marci jól van, és hétfőn hívjam fel, hátha lesz eredmény...

Ez a visszavesz vagy nem vesz vissza a főnök szerintem nagyon lutri, mivel az ember jó esetben legalább két évet otthon van, az idő alatt meg elég sokminden történik. Az én főnököm is kérdezte már, hogy akkor megyek vissza májusba? Én meg nagyokat helyeselek, és jó nagyokat hallgatok arról, hogy másik babát is szeretnénk :oops:

Én csak akkor tesztelek majd, ha nem jön meg, Marci is ötödjére sikerült, és most is a negyedik próbálkozásunk lesz augusztusban. Így azért egy pár teszt árát megspóroltam :wink: Viszont ma megint vettem LH tesztet, úgyhogy a Balcsiról hátha egyel többen jövünk haza mi is :) Jó nyaralást mindenkinek, mi ha jól megy, csak 14-én jövünk haza. Ááááááá, már úgy várom, hogy ott legyünk!!!

Kép
Kép
nikole
 
 


kutyafüle privibe se részletezed nekem mivel mentetem meg az életed?! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Itt is rég jártam, de nem én nem akartam, hanem a gép.
Semmi kül nem történt, 9.-én nem várom pirit.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle: tök jó, h ilyen rendes a főnököd! Szerencséd van!
Megkérdezhetem, h mi a keresztneved? Én szívesebben szólítanálak úgy, ha nem bánod!

Virág: úgy látom, h túl vagy a pé-n. Érzel vmi bíztatót?

Vernike: hétfő van! Teszteltél?????

Munkahely: engem is várnak vissza mielőbb. Tök jól esik, h számítanak rám, de én nemhogy Emma 2 éves korában (amit annó mondtam), de sem második gyerek után, sem semmikor nem akarnék visszamenni oda. Nem szeretnék Zuglóból (főleg Emma miatt) Budaörsre járni dolgozni!
Úgyhogy van rendesen lelkifurdim :oops: , h nem vagyok velük őszinte, de sajnos a mai világban - tisztelet a kivételnek- ez a legjobb megoldás!

Mi így állunk ma :) :
Kép

Zsu
svs
 
 


Laptetüm van :D :D :D :D :D !!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Naaaaaaa eltűnt az előző hozzászólásaom..... :cry: :cry:
Szóval,teszteltem de negatív lett,remélem még koari volt.Bizakodok.Legközelebb egy hét múlva tesztelek ha nem jön meg.Hasam puffadt,cicim fáj...
Encike:drukk nekünk!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


És eltűnk a laptetüm is......
ajajajaj :cry:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Húúúúúúúúúúúúú lányok de megsütött a tetőn a nap....az csak az előnézet volt,félre nyomtam én meg azt hittem laptetü....elteszem magam későbbre!!!!Bocsi :oops: :oops: :oops: :oops:

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!
A hétvége nálunk az ünneplésről szólt,szombaton(aztán vasárnap is) engem köszöntöttek a (borzalom,de) 34-ik szülinapom alkalmából :oops: Sohasem szégyelltem a koromat,meg nem is érzem ennyinek magamat,ez van! :)

Vernike!
El van nézve,tényleg nagyon meleg van odakint :D
Ne szomorkodj,még tényleg eléggé korai,de semmi sincs veszve!A tünetek eléggé jónak tűnnek!Hajrá!!!!
Jól emlékszem,hogy Ti is valahol Győr környékén laktok?Mi is!

Zsu!
Ügyesen,mindent bele az elkövetkező napokban!!!
Nekem is nagyon rendes a főnököm.
Én simán megmondtam most neki,hogy egyenlőre nem kívánok visszamenni dolgozni,kistesóra gyúrunk.Elfogadta,sőt még drukkol is nekünk!November közepéig tart így a szabim.De ha addig nem lenne babó,akkor sem adom fel.Majd jön,amikor jönni akar!És jönni fog,tudom!!!!!!

Enci!
Neked is megy a drukk és a pozitív energia!!!!!!!

Nikole!
Jó pihit a Balcsin és bizti,hogy a más környezet és a betegségek elmúlása meghozza a kedvező hatást!!!!! :wink:

De jó Beáéknak,ők már lógatják a lábukat a tengerbe!!!!Bár,ahogy hallottam,nem lehetett túl kellemes a várakozás a határon,remélem,ők megúszták!

Kisvirág!
Remélem,már a te pocidban is ott van egy pöttyöcske!!!!Hajrá!!!! :D

Kutyafüle!
Én nem leszek pont akkor itthon,amikor tesztelni fogsz,de Neked is megy erősen a drukk!!!!Meg mindenkinek!!!!!!!
jucc 74
 
 


Köszi csajok, de nem reménykedek, mert alig voltunk együtt, de lehet, hogy most nem jön meg. Szép ajándék lenne a páromtol.
Tényleg meleg van, megyek is lehütöm magam. Vettünk ma a Baubol sörpadot, összeszerelem.
encike 2
 
 


Sziasztok! Üdvözlet mindenkinek!

Hazajöttünk a nyaralásból! Nagyon-nagyon jó volt! :D :D :D Mennék máris vissza! Nem akarok dolgozniiiiiiiiii!!! :evil: :evil: Klassz volt a Balaton, és igazán kifogtuk a jóidőt!

Gyorsan átfutottam a soraitokat, jó sokat írtatok, így bocsi, ha mindenkinek nem tudok reagálni a gondolataira, de igyekszem! Abban is bíztam, hogy lesznek csíkosak, mire legközelebb írok!! :roll: Lányok, mindent bele most már, mert így módosítani kell a topic címünkön!
Pedig annyira szurkolok mindenkinek! És hát itt a nyár, a szerelem, a romantika ideje.... :)

Encike, Vernike, Nektek most nagy drukk!
Jucc, sajánlom a pirit, de majd ebben a hónapban!!!
Nikole, remélem jobban van már a kisfiad!

A projekt csúszik nálunk, mert a ciklus is csúszott 1 jó hetet, így elvileg mi a héten kezdjük igazán! Így aztán nagy az izgalom!

Üdv, mindenkinek!

Kép
judi79
 
 


Jucc 74!Köszi a megértést.Igen Győrtől 35 km-re Gyarmaton lakunk.És ti?Te is Győrbe fogsz szülni???Jaj de jó lenne....
Encike!Akkor nálunk se nagy az esély...kb.4-szer voltunk együtt pé alatt,azóta meg egyszer,mert sokat fájt a hasam...de majd meglátjuk...a kis esély is esély....Fel a fejjel sikerülni fog!!!!!
Judi!Hajrá!!!!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok!

Ismét itthon! Szombaton jöttünk haza. Szép volt, jó volt, elég volt... Petrus hiányzott nagyon. Amikor megjöttünk, először nem ismert meg :cry: , de aztán kb 15 perc múlva már mindenhova kisért és azóta csak velem hajlandó lenni...

Sajnálom, h nincsenek még zebrás tesztek. Nálam nem tudom mivan, szokás szerint késik. A múlt héten annyira fájt a hasam, h azt hittem leszakad. Mensi előjelek vannak, de eddig semmi. Hazafelé úton végig olyan érzés volt, h most tuti megjött, egy nagyon minimális pirizés volt, de kb egy csepp lehetett. Azóta semmi. Lehet h veszek holnap egy tesztet, de nem hinnám h + lenne. Na majd kiderül.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Vernike!
Nincs hőgörbéd?

Pruci!
Teszt?????
encike 2
 
 


Vernike!
Győr egyik kertvárosi részében lakunk és kislányomat is itt szültem!Remélem hamarosan együtt fogunk majd járni terhesgondozásra,de ha addig is bármi kérdésed lenne,nyugodtan kérdezzél csak! :) Ki lesz , vagy ki már a dokid?Priviben is nyugodtan írhatsz!

Teri!
Mi újság van teszt ügyben?Mennyit késett eddig?Nagyon izgulok és megy a drukk!!!!!Örülök,hogy Petra hamar túl tette magát ezen az utazás miatti elváláson!

Judi!
Mi is most kezdjük a "projektet",remélem egyszerre fogunk zebrásat tesztelni!!!!

Encike!
Remélem a sörpad összeszerelése mellett sört is ittatok!!! :D

Nita!
Merre jártatok az elmúlt napokban?Nem sokat láttalak itt!
jucc 74
 
 


Jucc!
Hát képzeld bontom ki a kartonbol az asztalt és jo félig végig van repedve az asztal, ugyhogy 3 napon belül cserés lesz. Amugy hétvégére kell majd, de nem szeretem a sört, inkább a rövideket.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Valahogy nincs szerencsém a beinduló babaprojekttel... :(
Először is 1 hetet csúszott a ciklus, most meg a nyaralás után napallergiás lettem, ami még sosem voltam, és Fenistil gyógyszert kell szednem rá pár napig, meg Kalciumot. A Fenistilre azt mondta a dokinő, hogy mellette nem ajánlott a teherbeesés. Pedig a héten kellene belendülnünk... nem tudom mennyi nap szünetet tartsak a Fenistil miatt. Szedtetek már ilyet? Mit hallottatok a napallergiáról? Vigyázzatok, aki most készül nyaralni, óvatosan a napozással, okuljatok a példámból.... :roll:

Kép
judi79
 
 


Sziasztok!
Zsu!Niki a nevem.Ha nincs tökk,akkor tényleg egyszerűbb így szólítanod. Én nem tudom mikor van peteérésem.Elviekben a héten.Úgyhogy pár napja megy az akció.Hát igazság szerint nekem ez a próbálkozós rész is tetszik! :wink: Bár nem tudom mitcsináltam magammal,de tegnap óta olyan rossz a gyomrom,meg fájt is a hasam tegnap.Persze ezen túl lehet azt hiszem lendülni,de jobb lenne nélküle. Ma néztam a patikában ovu tesztet,de olyan drága.Inkább még próbálkozunk egy kis ideig,hátha megy "természetes" úton.Akkor is vehetek majd.Na megyek lepihenek,mert meg akarok halni a fáradtságtól.Ez a változékony idő tönkretesz.
Sziasztok!
kutyafüle
 
 


Sziasztok!Encike:Nekem nincs görbém,még csak most tanulmányozom,hogy "működik",de most nem jön a baba jövő hónaptól elkezdem.Melyik naptól kell mérni?Menzi első vagy utolsó napjától?
Jaj de jó,jucc.De jó lenne együtt menni vizsgálatokra mert nekem gőzöm sincs hova kell menni,balesetin kívül még máshol nem nagypn voltam.Dr.Nagy zoltán a dokim és szerintem ő is marad.Még csak nála voltam eddig,szerintem korrekt doki.Te kihez jársz?

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Jaj lányok már úgy tesztelnék,de csak 10. naposom van,nem tudom van-e értelme?Szerintetek????

Vernike

Kép
vernike25
 
 


jucc kint voltam az übetőn aztán strandon voltam meg ilyenek!

Tegnap délután teszteltem de negatív lett! :(
majd holnapután megint tesztelek de akkor már reggel! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jucc kint voltam az übetőn aztán strandon voltam meg ilyenek!

Tegnap délután teszteltem de negatív lett! :(
majd holnapután megint tesztelek de akkor már reggel! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jucc! A mai a 40. nap...

Megcsináltam a tesztet, de nálam is negatív lett. Na, sebaj, majd legközelebb + lesz!

Judi! Nem irigyellek! Az egyik koleganőmnek van napallergiája, nyáron is nyakig be kell öltöznie, nagyon kell vigyáznia h ne érje semmi napfény

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Kutyafüle!
Ebben a topikban lejjebb van Huncutka, akitől LH-t Hcg-t lehet rendelni és tök jo árban. Keresd csak meg!

Én mikor szoptattam, akkor szedtem az allergiára gyogyszert, de sajna már nem tudom a nevét. Annyira emlékszem, hogy pici szemek voltak, lilás dobozban. Ezt szedhetnéd terhesség alatt is, Ca nem árt.

Már a 10-es erősségü a 11. nap után mutatna vmit. Várj még pár napot, lehet késöbb volt péd.
encike 2
 
 


encike mi a neve annak a csjank és pontosan hol is érhető el? :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Encike!
Ez ám a bosszúság!Remélem kicserélték minden szó nélkül az asztalt!Hála az égnek én még nem jártam így semmivel,de biztos,hogy a guta ütne meg,ha ilyesmi előfordulna!Én imádom a sört,főleg a barnát,de inkább csak ha strandon vagyunk,ami,ha úgy vesszük nem túl gyakori,mivel legutoljára tavaly nyáron voltunk ott! :) Hétvégén szülinapi kerti party lesz nálatok?

Judy!
Nekem 6 éve volt ilyen allergiám, akkor pont a siófoki strandon tört rám,de annyira,hogy az elsősegély helyen vénás injekciót kellett adnia a dokinak.Már ott tartottam,hogy levegőt alig kaptam és tiszta kiütés voltam és vakaróztam.Azóta én is nagyon vigyázok a napozással,leginkább csak árnyékos helyen telepedünk le és jó vastagon bekenjük magunkat naptejjel.
Én úgy tudom,hogy a Fenistilt addig kell szedni,amíg van tüneted,aztán befejezheted.Hogy mennyit kell várni utána,hogy kiürüljön,azt nem tudom,de 1-2 nap biztosan kell.

Vernike!
Én is remélem,hogy együtt tudjuk majd élvezni a várandósságot és tudunk együtt járni majd mindenfele!Ha bármilyen kérdésed lesz,szóljál csak!Az én dokim sajnos már nem dolgozik a kórházban,most gondolkodom,hogy ki legyen.Nagy Zoltán doktor nagyon lelkiismeretes,precíz,nem fogsz vele rosszul járni!Szerettem vele együtt dolgozni.
Na,végülis teszteltél ma??

Nita!
Igazolás elfogadva,remélem jól is éreztétek magatokat!
Kibírtad,hogy ne tesztelj ma is? :)

Teri!
Hány napos ciklusaid szoktak lenni?A szülés után mikor jött meg először?

Niki!
Mi is most a héten "akciózunk",úgyhogy nektek is hajrá,mindent bele!!!!! :)
jucc 74
 
 


jucc tegnap tegnapelőtt délután teszteltem de nega lett! :(
majd talán holnap vagy után reggeli első pisiből ujra megcsinálom!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jucc ocs rosszul írtam csak tegnapelőtt teszteltem délután negatívat! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!Képzeljétek ma megint rámtört ez a cicifájás,de olyan szinten,hogy alig bírom.2. babások,nektek voltak ilyen tüneteitek?Nekem menzi előtt szokott fájni,de nem ennyire... :( :(
Jucc.Te a győri kórházban dolgoztál?(dolgozol)Húúúú mekkora segítség lennél,tuti millió kérdésem lenne csak derülne már ki mi a helyzet...nagyon megnyugtatál a dokimmal kapcsolatban,ugye az ember előre nem tudhatja milyen szülésnél...
Nem teszteltem ma,de reggel lehet fogok,ha alkalmas lesz a pillanat..tudjátok sokan lakunk itt együtt és még szeretnénk titkolni ha esetleg jönne a manócska...
Nitácska,akkor ti most előbb kezdtétek a projektet?Megy a drukk neked!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


vernike nem kezdtük előbb,de volt egy alkalom amikor kijukadt vagy legalábbis megsérűlt az ovszer!de volt hogy nem védekeztünk! :oops:
lehet én is holnap tesztelek,attol függ hogy holnap érkezik e a teszt! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát akkor hajrá!!!!
Mikor kelleene megjönnie?

Vernike

Kép
vernike25
 
 


már 1 hete hogx meg kellett volna jönnie.
műtét után még csak 1 szer volt menzim! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Közbe visszaolvastam,néha még megkeverem a dolgokat...nagyon szorítok neked,hátha egyszerre babásodunk....
Jó éjt mindenkinek!

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Milyen teszttel tesztelsz?

Vernike

Kép
vernike25
 
 


nem tudom milyen a teszt egy barátnőm vete és küldi postán!
jóéjt neked! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Eltűnök egy kis időre, lemegyünk Siófokra nyaralni. 8)
20-a után leszek (kb. akkor nem kéne megjönnie) és mindent visszaolvasok!

Remélem sok jó hírt látok majd, úgyhogy hajrá!!!!

Teri, Nitácska- remélem, h rossz csak teszteket vettetek, és elől jártok a jó példával!! :wink:

Zsu
svs
 
 


Halihó!

A nyaralóknak szép strandidőt, kellemes kikapcsolódást kívánok! :)

Vernike, Neked most szurkolni kell a csíkos teszthez, remélem mielőbb sikerül. Szerintem mindenképpen várd meg a ciklusod végét, utána lehet csak igazán biztosat tesztelni.

Nita, Neked is drukk, bár írtad, hogy még van pár hét a próbálkozásig! Ha addig lenne + teszt, akkor vigyázz magadra!

Kutyafüle, Zsú, szurkolááááás!!! :D

Kisvirág, most már Nektek is sikerülnie kell! :) :)

Encike, Jucc, köszi az infót a napallergiáról, lehet, hogy az is baj volt, hogy túl sok naptejjel kentem be magam a leégés ellen, és az is besokallhatott. Majdcsak elmúlik lassan ez az iszonyú viszketés... :evil:

Olyan jó lenne, ha mindannyian egyszerre lennénk zebrásak, aztán tartanánk egy találkozót és beindítanánk egy új kismama klubbot! :wink:

Üdv

Kép
judi79
 
 


Encike!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

Vernike!
Igen,a kórházban dolgoztam 7 évig szülésznőként,innen ismerem a dokidat.Teszteltél ma???Nagyon várom fejleményeket!Akkor már megértem,hogy miért is várod,hogy elkészüljön vége a házatok!

Nita!
Nálad is várom már az infókat!!!

Zsu!
Jó pihenést!Én is 20.-a utánra nem várom a pirit!Milyen jó lenne,ha Emma baba utána a 2.gyerkőceinknek is egy napon lenne a szülinapjuk :) :)
jucc 74
 
 


Encike!!! Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!

Kép
judi79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?