Új privát üzeneted érkezett!

jóóóóó reggelt csucsu :)

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Neked is Nóri:) Atika is fent van már?Én már oörgök reggel óta délután jönnek vendégek nagy főzésben vagyok . Persze néha bekukkantok:)

Kép
csucsu05
 
 


6korevett,azóta alszik :lol:
én ma nagytakaritást szeretnék,bár sok kedvem nincs,de jó lenne :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 

 
 

na megjött ati,megyek familiázni :wink: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Sziasztok!

Köszi az üdvözléseket!

Bucsek, persze emlékszem. Nyugodtan maradhattál volna, sokan csak keveset tudnak jönni, de persze kell pár nap a beilleszkedéshez. Mondjuk legjobb barátosném is lemondott a dologról, mert annyira mozgalmas a topik, hogyha nem olvasod 1-2 naponta, akkor elveszel, :wink:

Párom még nem szakvizsgázott, csak államvizsgázott, de meglett, nagyon szuper. Most kezdődnek majd a rezidens évek.....

Amúgy minden rendben, Szigetszentmiklósi torna nem jött össze, de a Campona melletti aquanathal annál inkább. Sajna csak 3x voltam, mert nyári szünet kezdődött, de így is fincsi volt. Most meg már nem is merek nagyon ugrálni, mert a 32. héttől keményedem és görcsölök. Így nem hiszem hogy kihúzzuk augusztus közepéig.

A babacuccokkal nagyon jól állunk, minden megvan ami nagy dolog és kellett. Bútor, babakocsi, hordozó, mózes (ebből 3 is volt), bölcső (igazi Erdélyi faragottat kaptunk) és rucik.
Légzésfigyelőn vaciláltam, mert a bölcsőbe csak egy fajta jó, ami mozgásra nem riaszt, de az csak augusztus végén kapható újra itthon. Másfajta meg fölösleges, ha a bölcsőt szeretném használni.
Sztem nagyon jól állunk. :wink:

Mi a Béke utcában lakunk a régi részen. Ti?

Jó főzöcskézést, nekem is takarítanom kéne, de ez ilyenkor a végén már kényszeres. :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok lányok!

Tegnap megjöttünk a Balatonról, hát nem volt valami hipre-szuper időnk, de azért nem is panaszkodhatunk. Első két nap iszonyatosan fájt a gyomrom, úgyhogy nem voltam valami partiképes állapotban, de azért elmentem mindenhova a többiekkel. Hétfőn még esett egy kicsit az eső, kedden már csak pont akkor, amikor a gyerek aludtak, szerdán javult, csütörtökön meg már fürödni is tudtak a gyerekek. Hihetetlen, hogy ezeknek a gyerekeknek semmilyen víz nem tud hideg lenni. Bár ha visszagondolok én sem voltam más ennyi idősen. Hárman voltunk anyukák 4 gyerekkel, hát azért hosszú távon fárasztó, habár tavaly is voltunk és ahhoz képest már sokkal jobban kezelhetőbbek és jobban elvannak együtt is. Az egyik csajszin azért felhúztam magam. Két szoba volt az egyikbe a tulaj barátnő aludt a két gyerekével a másikba meg én a fiammal, meg a barátnőm a lányával. Az elaltatások tök simán mentek, én mindig énekelek a fiamnak kb. 4 dalt és azalatt be is alszik, a kislány a csöndben utána meg magától el tud aludni. De egyik nap a reggeli ébredéskor az én 7-kor kelő fiam felmerészelt kelni fél 9-kor és kereste az apukáját. Na erre a kislány is felkelt és tiszta nyügi lett. Az anyja meg felháborodottan mondta a fiamnak, hogy jó lesz ha legközelebb háromszor meggondolja, hogy mikor kelti fel a lányát, mert így most szenvedhet vele egész nap. Az viszont nem érdekli, hogy az ő lánya minden délután ordítva ébred 1 óra alvás után, és felkelti az én fiamat aki mondjuk 2-3 órát szokott délutánonként aludni.
Ja meg a másik ha az én fiam hisztizik és nem akar valahonnan eljönni, és szeretném szépszóval rábírni, hogy jöjjön, mert mondjuk nem akarom nagy hassal cipelni, akkor tiszta ideg, hogy várni kell, meg a sarkára kell állnia az embernek, de ha az ő lánya veszi el egy kislány papucsát és nem akarja levenni, arra másfél órát várni kell hogy leimátkozza róla és még egy másfelet amíg hisztizve elér az autóig, és utána megdicséri, hogy milyen ügyes volt, meg hogy gratulál neki amiért egyedül eljött odáig. Hát a Bömi is eljött volna az autóig másfél óra alatt az biztos. Engem nem zavar ha valaki szól dolgokért vagy nevelési tanácsokat ad, de azt már nem szeretem ha úgy adják hogy közben más is ugyanazokat a dolgokat csinálja amikért engem kioktat. Na mindegy, bocsi, hogy ezt így leírtam, de nagyon idegesített. Amúgy szupi volt, voltunk cirkuszba, ami meglepő módon tök lekötötte a gyerekeket, pedig nem is voltak állatok, meg Tapolcán halastavakat nézni, csúszdáztak nagycsúszdán stb. Szóval a kisebb súrlódások ellenére tényleg jó volt.

Ma mosok ezerrel, mert holnap megyünk még Bogácsra egy hétre, aztán befejeztem a mászkálást, és készülök a babócára.
Tiszta ideg vagyok, jövő hét elejére már megint rossz időt mondanak. Majd akkor lesz nyár ha itthon dekkolok. :evil: :evil: :evil:


Nóri helló, jó hogy hazajöttél egy kicsit, egész felizzítottat a topicot :) Anyukádnak nagyon örülök, csak így továbbbbbbbb.

Csucsu: hát aztán nálatok is mozgalamas az élet. Vendéggyerek nálatok, bejárod a fél országot, aztán meg meg megint vendégsereg :D de így jó legalább nem unatkozik az ember.
Jó sütés főzést.

Apróka: emiatt a frontok miatt én is parázok, hogy előbb jön a baba, ráadásul a dokim is azt mondta még a múltkor, hogy nem csodálkozna ha előbb megjönne, mert rövidebb a méhnyakam mint kéne. Ráadásul az egyik havernőnk is 35 hétre szült a múlt hónapban. Mielőtt a dokim mondta eszembe se jutott, hogy előbb szülhetnék, a Bömit is túlhordtam egy héttel, teljesen abban a hiszemben voltam, hogy most sem lehet másként. Hát majd meglátjuk.
Tényleg jól álltok a dolgok beszerzésével, most már jöhet a babóca :D
Nekünk nem kellett beszerezni most gyakorlatilag semmit, mert az első gyerek után már minden megvan. Bár a kocsiülésünket kölcsönadtam amit most kaptunk vissza és kiderült, hogy letört róla egy pöcök, és most meg kell néznem, hogy így is be lehet e kötni. Ha nem szörnyen mérges leszek. Tök gáz helyzet, most fizettessem ki, vagy vegyek én megint 30.000-ért egy újjat :evil:
Mi a Táncsics Mihály utcában lakunk. Az is régi rész. Kb három utcányira tőletek :)

Nita: mizu? hogy van a kis Máté? :)

Na pusza mindenkinek
Szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


aprooka tök jó,hogy már minden megvan ami a babának kel!!!!!!
Mi a baba neme,ha megkérdezhetem? :roll: :lol:

bucsek nemsemmi amit leírtál azzal a kislánnyal kapcsolatba!Én se tűrném el ha így viselkedne valaki a Mátéval miközen az ő gyereke se egy szent!
Ne törödj az ilyenel!
Sza..le!Már bocs h ezt mondom!
Máté mostanában kiakaszt a hisztjeivel!
De már PISILÜNK A WC-E!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Valamikor ha itthonvagytok összeugorhatnánk nem?!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gratul Máténak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon ügyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
Holnap még egy hétre megyünk Bogácsra de utána jelentkezem, és talizhatunk.

Puszi
Szilvi

Kép

Kép
bucsek
 
 


Bucsek: Jó utat és irj ha vagy. Jó lenne talizni is:)

Aprooka: Milyen érdekes. Mi a Béke utcában laktunk most költöztünk el az Iskolába. :)
Milyen fúra nem?
A békében elöl vagy hátul laktok? Mi a 46-ban laktunk még áprilisban.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, csak nem Ti újítottátok fel azt a most sárgás házat?
Mi a 66-ban lakunk, jó régi házikó, toldozzuk-foldozzuk még egy darabig, de Halásztelket nagyon csípjük.

Nita, kislánynak indult, de aztán igazi kis oroszlán trónörökös lett belőle. :lol:
Már nagyon várjuk. Apája meg dagad a büszkeségtől, pedig váltig állította, hogy neki mindegy. Amikor aztán megtudta a tutit, egy hétig fülig ért a szája. :D

Bucsek, ne hagyd magad. Amúgy meg melyik gyerek nem hisztis? Mindenkinek van rossz napja, nem? Még nekünk is. :wink:
Emiatt ha beszólogatnak, tényleg le kell tojni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: Igen a volt házunk sárga szinű. A 46-ban laktunk. Arra gondoltál?

Kép
csucsu05
 
 


csumi csajok :lol:
keddig vagyunk,aztán tiplizünk le megint,aug.21ig :lol: :lol: :lol:
majd azért néha ha tudok beekukkantok hozzátok :wink:
üdv újak egyébként :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Csucsu, igen arra.
Gondolom, az új lakók újították fel, de aztán ők is sokáig eladónak hirdették. :?:
Csak azért nézegettem, mert házmániás vagyok, szóval ha valahol felújítás van, vagy festés, akkor azt tuti megnézem. Már csak a színek miatt is.....
Már nagyon várom, hogy egyszer majd elkezdődjön álmaim házának építése. Talán 5-10 év múlva. :lol:
Még van időm végülis.

Ma nagyon szédelgős vagyok, este meg úgy fogok nyögni, mint a fene. Jön az újabb hidegfront, amit Prücsi nehezen visel...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: Azt a házat mi újítottuk fel. A festés és a teljes házfelújítást mi csináltuk magunk. a kerítést én találtam ki, hogy ilyen fa legyen. A házat a férjem diszitette ki kővel. Azért adtuk el mikor már teljesen kész lett mert szemben az anyós lakott akivel az élet nehéz volt. De nem is hirdettük sokáig. 2hónapig hirdettük és eladtuk. (jó áron) Egyre gondolunk?
Vagy mint kivülállónak sokáig tünt kitéve az eladó?

Kép
csucsu05
 
 


Aprooka: Most mondja a férjem, hogy lehet te az elődünkre gondolsz , hogy az írta ki sokáig, hogy eladó. Mert akitől mi vettük az valóban 1évig árulta. ami azért volt mert 2-entestvérek nem igen egyeztek meg mennyiért is adják el. Meg vlt valaki aki lefoglalózta 1Millióval de nem adták meg nekik a hitelt. Igy mikor mi megkérdeztük mennyiért adnák el jól jártunk merta két testvérnek már elege volt a házeladásból. Na meg a férjemet és a szüleit ismerték mert szemben laktak igy nekünk odaadták olcsóbban. SZóval alapjába véve jól jártunk. Szóval az új lakók mi voltunk :):)
Mondom én mikor teljesenkész lett akkor adtuk el.

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok!
Bucsek akkkor ha hazajöttök majd összeugrunk! :lol:
aprooka azt el is hiszem hogy buszke a párod a picire már most!!!!!!!!
Már nem sok van hátra és akkor olyan boldogok lesztek!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csucsu, akkor annyira nem követtem le. Meddig laktatok ott?
Nagyon szép munkát csináltatok! Gondolom, hogy azért távolabb a rokonoktól könnyebb.
Mi apuval éltünk itt együtt és egymás agyára másztunk. Aztán esküvő után nagyon édes volt, itt hagyta nekünk a házat.
Azóta kb. hetente 1-2 alkalommal találkozunk, meg persze mindennap beszélünk és baromi jó lett a viszonyunk. Úgyhogy duplán örülök.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: Mi 3évet latunk ott. Szépen folyamatosan csináltuk a házat meg. Mikor kész lett eladtuk. De szerencsére jó cserét csináltunk. Mióta elköltöztünk még jobb a kapcsolat az Anyósékkal mert nem is találkoztunk azóta. nem kiváncsiak az unokájukra és a fiúkra. bevallom sajnálom a régi házat de itt az élet boldogabb és nyugodtabb.
4heted van max . Kiváncsi vagyok mikor szülsz. azért szülés előtt össze futhatnánk megnézném a pocidat:)

Kép
csucsu05
 
 


Akkor tuti nem az előző lakó kiírását láttam sokáig, biztos a Tiéteket, de amúgy a 2 hónap házeladás ügyben tényleg nem sok. Na, mindegy....
Nekem olyan furi ez az egész anyós ügy. Mindenki panaszkodik....Nálunk az esküvő környékén volt 2 nagyon húzós hónap anyós és nagyszülő ügyileg, de mintha elfújták volna. Azóta szent a béke, rengeteget találkozunk, nagyon jó a viszony.
Apum meg egyenesen imádja a páromat. Ha ketten összekerülnek, akkor jaj nekem... :wink:

Tényleg max 4 hét, de sztem olyan kettő lesz belőle. Legalábbis nagyon remélem, mert már nagyon nagyon kinőtte a kiskuckót. :lol:
A taliról egyenlőre nem tudok semmit mondani, jó lenne, de persze most még jönnek a fincsa kis feladatok, garanciális kocsijavítás, nagytakarítás befejezés, zuhanyzó javítás. Meg ugye a családi kötelező szülinapok, amiből most van bőven. :oops: De majd itt leszek sokat és akkor fixálhatunk valamit.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


aprooka: Oké persze ilyenkor a finisben más sok munka van. Kész van amúgy minden ami a babához kell illetve az érkezéséhez? Mérleg ha kell szólj és adok. Igaz most kölcsön van adva de akinél van már nagy a baba csak elfelejtette eddig vissza adni. Még a lányomnál vettük digitális tök szupi.
Na meg kádra van állvány és arra teheted a kiskádat. Már ha kell akkor oda adom nekünk most úgysem kell.

Kép
csucsu05
 
 


Nagyon aranyos vagy, köszönöm.
Páromék tesójánál született pont 1 éve baba, és ezeket mind kaptuk.
Már csak gyógyszertári cuccok kellenek, meg most épp tesztcsíkot hajkurászok, tudod, olyat, ami kimutatja a cukrot pipiből. Mert kicsit nyugtalanít.
Csak rendelni lehet, 50es csomagban, kell a fenének annyi.
A védőnéni meg mondta, hogy nekik nincs és az önkori csak negyedévente ad pénzt, így nem is lesz augusztusig. :?

Szóval most ilyenekkel tökölődöm.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


sziasztok!
Aprooka van már akinek írsz ha megvan a baba?
Olyan jó hogy nemsoká babázhatsz! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Aprooka: Az jó ha megvan minden. De minek kell atesztcsik? Úgy érzed magas a cukrod?
vagy?

Kép
csucsu05
 
 


Nita, hogy érted, sms-t? Itt a topikban, vagy csak úgy általánosságban?

Csucsu, igen, jó lenne elenőzirni, mert olyan nagyon édeskés szagú és ez lehet az is.
Sajna csak 50 darabos kiszerelésben lehet rendelni, itt a gyógyszertárban is, úgyhogy marad a jövő heti vérvétel, majd ott megmondják a tutit. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aprooka: Nem hiszem hogy most jött volna ki hisz már volt terheléses cukor vizsgálat nem?

Kép
csucsu05
 
 


aprooka igen smsre gondolok ide a topicba,hogy értesűljünk ha megvan a baba! :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csucsu, sajna az bármikor kijöhet. Sőt, még magas vérnyomás sem kell hozzá. :?

Nita, párom majd bejelentkezik, legalábbis nagyon próbálom rávenni. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


jó reggelt cajok :lol:
annyit irtatok,alig birtam visszaolvasni :lol:
nem megyünk ma balcsira,mert atinak összejött egy meló,majd csak szombaton,igy ha van valakinek kedve talizni,csak szóljon :lol:
tegnap este atika bilibe kakkantott :lol: :lol: :lol: de persze ez csak véletlenül jött össze :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Nóri: sebaj a véleltelenekből jön össze majd a dolog:) hajrá Atika:)
Nóri sebaj ha nem ma mentek le a balcsira hisz most úgysincs jóidő. talán már szombaton nyár lesz:)
Séta? Hú nem is tudom. Gyere át ha van kedved. Dumcsizunk egy jót. vagy menjek el kocsival a játszóig?

Kép
csucsu05
 
 


én már azért mennék lefele,még ha nincs is jó idö :lol:
átmegyek délután,ha nem jön közbe semmi :lol: mikor jó nektek? 8)

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Nóri: Amikor akarod. Szabian alszik 1-2ig fél háromig.
De előtte is és utána is tutti. csak ird meg mikor jöttök nehogy elmenjünk a lovakhoz vagy valami

Kép
csucsu05
 
 


oki,most viszem atit a dokihoz,aztán meglátom,majd irok,vagy csörgök,hogy mizu!oki? :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


oki :)

Kép
csucsu05
 
 


vagyis még maradok kicsit,majd 8ra viszem,hogy ne legyenek sokan :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Ide haláltelepre viszed?

Kép
csucsu05
 
 


Mi van a Kis atival?
erről jut eszembe nem kell a kis Atinak iwiw mwghívó? Szabinának van egy szabad

Kép
csucsu05
 
 


Atika még meditál a kiságyába,már evett,és felöltöztettem,indulásra kész!ja,tegnap kibújt a 8.fogacska is jobb alul a 2.!
már kértem a napokban meghivót,de az még odébb lesz mire megkapom!
kéne,de akkor mailcimet is kell elötte csinálni :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


na kreáltam mailcimet,jöhet a meghivó :lol:
bebibogyo07@freemail.hu

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Semmi baj. a mail cim hamar megvan. Csak ne citromailt csinálj. Mert arra nem mindig érkezik meg a meghívó
A freemail jó és a gmail is jó.
Gyorsan csinálj egyet.
hamar megvan az.

Kép
csucsu05
 
 


megvan,irtam feljebb :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Köszi mert megint nem vettem volna észre:) Miért 07? ő a titkos ügynök?

Kép
csucsu05
 
 


jaja :lol: :lol: :lol:
mert 2007ben született :twisted: :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Meghívó elküldve Bébibogyonak:)

Kép
csucsu05
 
 


köfike :lol:
mostanába bébibogyónak hivjuk :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Jah értem. Igen nekünk is van a Honfoglalón nevünk amivel játszunk néhe. csucsuland05. Mert 2005-ös.

Kép
csucsu05
 
 


hehe :lol:
na regiztem is :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Jó név:) nagy Ati akkor dolgozik a héten ezerrel?

Kép
csucsu05
 
 


péntekig,de akkor nem indulunk el,mert bitti sokan lesznek,inkább szombaton korán reggel :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Pénteken nagy Atival gyertek át hozzánk. Legalább Apátis megismerjük:) Talán még jó is lesz az idő és fürcsizhetünk. Vagya fiúk isznak egy sört vagy dartsoznak. Mi meg pletyózunk:)

Kép
csucsu05
 
 


esetleg még tollasozhatnak is:) Tomi ezzel viszem a sirba. Mindig mondom tollasozzunk. Ki van akadva tőllem. Persze mindig kaja után jut az eszembe:)

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?