Új privát üzeneted érkezett!

Noémi: Nem NEM VAGY SZEMÉT! Én is csináltam már ilyet! Ez ösztön, nekik meg egyszer meg kell tanulniuk mit lehet és mit nem. Én először rá szoktam szólni, hogy nem szabad, és ha nem hagyja abba, én is meglegyintem a kis lábát! Elég rondán néz utána, de abbahagyja. Tényleg iszonyat tud fájni, ráadásul nekem ő még mellmagasságban is van, szóval be tud rúgni rendesen!
Ne szégyelld!!

Csajok: Aranyosak vagytok, de szerintem annyira nem a külső számít! Az számít, hogy a férjeink, párjaink így szeretnek minket, amilyenek vagyunk.
Lehet vki borzasztó csinos, stb, ha odabent semmi sincs!
Vendég
 


Noémi: GRATULA A 3 FOGACSKÁHOZ!!!!!!!!! Kép Kép
Vendég
 


Hát, Brigi!
Pedig rettenetesen érzem magam... Én is szólok, eddig csak szóltam egy pelenkázás alatt kb 10-szer... Csak ugye, nem hallgat rá. És nekem is mellmagasságban van, úgyhogy tényleg rohadtul tud fájni...
Na, mindegy. Most nem jó...

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

 
 

Persze, rögtön fel is kaptam utána...

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Hidd el, más is csinál ilyet, legfeljebb letagadja, nem meri mondani, vagy vmi hasonló!
Persze, nem érzi jól magát az ember, de hidd el, lesznek még ilyen helyzetek. És lesz olyan is, hogy muszáj lesz a fenekére csapni, mert az az ő érdeke lesz!
Nem tanulnak csak abból, hogy rászólsz! Tapasztalat!
Vendég
 


Brigi!

Köszi, hogy lelket öntöttél belém!!! :-)))
Balázsnak meséltem, mikor hazaért, azt mondta, h Bálint biztos megérdemelte. /látott már egy pár pelenkázást. meg persze, Ő is pelenkázott már sokszor./

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ildi, üsse kavics a közös ismerősöket! :lol: Mi attól még itt nagyon jól összeismerkedtünk! :D :D

Nóri, nagyon jó súlyban van még mindig Sára..... Akkor most már Sára is kezdi lemozogni az előnyét.... Lehet, hogy ő sem hízik most már olyan sokat, és a fiúk is utolérik egyszer. :wink:
Volt izomlázad? A sport is olyan sajna mint a nyelv, hogy néhány hét kiesést is megérzel.... hónapokról meg évekről ne is beszéljünk! :roll:
Én is sokat sportoltam, de most már 4 emelet megmászása is kifullaszt. Főleg Bendével :roll:
Viszont azt észrevettem, hogy a karom erősödött. Símán bírok Bendével egykézzel is! :lol: De msot komolyan! Illetve az ujjatlan pólóim karöltőben mintha szűknek tünnének.... :oops:

Ági, elhiszem, hogy nincs kedved ilyen melegben (hőségben) menni.... Botondot is viszitek?
De kis ügyes Botond! Gratula nektek!
Jó, hogy személyesn is taliztunk! :D Nekem is szimpi volt a férjed! A jó erős kézfogásával! :D

Mogyó, akár lagzi is lehetett volna ez a "szerény" házavató! :lol: :lol:

Norri, örülök, hogy bevált a golyó! szerintem is jól bírnak vele a gyerkőcök, mert gyorsan olvad a szájban! :D
Köszi Norri! :D
Olyan jók ezek a hetek, amikor személyesen is talizunk! Egész más, mint a net..... (nemhiába, az emberi kapcsolatok.... :D )

Mandula, mi is reméljük, minden jól alakul a babával.... Nagyon drukkolunk!

Noémi, gratula a fogacskához!!!! Bendének is áttörte az ínyét a (szintén) 3. foga!!!! :D :D Ezek a fiúk fej fej mellett haladnak.... Csak méretben vagyunk lemaradva... :lol: :lol:
A kis legyintés miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod!!!! Még én sem csaptam oda, de Bendének elég, ha erélyesebben rászólok, már meglepődik. És szerintem sem csaphattál olyan nagyot, inkább csak meglepődött rajta, hogy ilyen is előfordul. Néha tényleg jobb egy jó időben adott pofon/legyintés (ki minek hívja), mint utána napokig hetekig beszélni a dologról, és semmi következménye nincs.... (én is azokra a pofonokra emlékszem, amit jogosan kaptam.... :oops: olyankor még sírni sem mertem..... :wink: )
Ebben Brigivel egyetértek!
Remélem, megnyugodtál, és látod Balázs sem kételkedett abban, hogy nem jogosan kapta-e Bálint! :) Fel a fejjel! :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Mano:igazad van,itt jól összeismerkedtünk. Remélem a talira is eltudunk menni és talizunk személyesen is. Nemtudom hogy oldom meg,mert apa mindig elviszi az autót mert csak pénteken jön haza a kamionozás miatt. Timciék meg már nem lesznek itthon.

Noémi:szerintem se bánkodj,biztos megvolt az ok amiért kapta.

Kép
Kép
kisildi
 
 


Noémi: már én is meglegyintettem Sárát, mert mikor már 20-szorra szólok rá, hogy ne nyúljon a konnektorba, vagy ne húzogassa az elektromos zsinórokat, vagy ne nyalogassa a babakocsi koszos, galambkakis kerekét... na mikor 21-szerre is odanyúl, akkor rácsapok a kezecskéjére... persze utána nagyon rosszul érzem magam... de másképp nem tanulja meg... és nem agybafőbe verem, nem fáj neki, inkább csak meglepődik...
Szóval szerintem sem csináltál semmi rosszat!!!!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Manó, Noémi, Norri: én is örültem, hogy találkoztunk, nagyon szimpik vagytok élőben is! :wink:

Noémi: tökre igaza van Briginek, te legalább bevállaltad itt a fórumon és nem adod az "álszentet". Szerintem mindenki gondolja, hogy nem terrorizálod a gyereked, ezek szerintem nem is igazi "pofonok", inkább csak meglepetés erejével hatnak.
Nyugi, Bálintnak ettől nem megy tönkre a lelkivilága.
És bizony volt olyan, hogy századszori rászólás után én is megcsaptam a kezét. Nálunk a pelenkázó melletti lámpa a sláger, azt akarja folyton szétszedni. És röhög, mikor mondom, hogy nem szabad, pedig előszedem a legerélyesebb hangomat és arcomat... :roll:
Mondja is Apukám, hogy az én akaratosságomat és a férjem akaratát örökölte.... :lol:
Lesznek meccseink! :shock:

Mogyo: akkor bevállalod helyettem a lagzit?
Bizony, visszük Botit is, mert a szüleimet is meghívták. Hmmmm. Nem igazán csípem a lagzikat. (A miénk is elég rendhagyó volt.)
Vendég
 


Manó: csak a férjem... :roll:
Vendég
 


Ági: Miért volt rendhagyó az esküvőtök? Lehet részletezni???

Kriszta: Merre vagy? HÁnykor lesz a tali?
Nekem kb. 11-től lenne jó!

Lányok
: De jó fejek vagytok, hogy egyetértetek velem, ez most olyan nagyon jól esett, köszike szépen! Kép
Vendég
 


Nagbri: azért volt rendhagyó, mert mi kijelentettük, hogy nem szeretnénk "így illik-lakodalmat".
ŰNem hívtunk meg olyan embereket, akiket max. gyerekkorunkban láttunk és soha sem voltak ránk kíváncsiak, nem fogadtunk vőfélyt, nem volt magyarnótás mulatozás.
De. 11-kor volt a templomi esküvő (2005.08.19.), utána ebéd egy étteremben, majd anyukáméknál kertiparty, cd-ről nosztalgiazene, és ott buliztunk kötetlenül. (A polgári esküvőnk már 2003-ban megvolt, kellett a lakáshitel miatt, ott csak szülők voltak és legjobb barátaink tanúnak.)

Ti is leírnátok, hogyan zajlott életetek egyik legszebb napja? /Esetleg pár kép????/
Vendég
 


Ja, és fontos volt a dátum, mert azon a napon voltunk együtt 8. éve! (Péntek volt :wink: )
Vendég
 


Sztori: Karácsonykor, (2003) kaptam egy Tvrtko könyvet, benne egy papír cetlivel, hogy még mindig hozzá akarok-e menni. :lol:
Márciusban kitaláltuk, hogy esküvő. Lefoglaltuk a termet ápr. 24-re, ezután szóltunk a családnak. Aztán számolgatás, és el lehetett dönteni, hogy 110 fő, vagy 14. Mi az utóbbit választottuk.
Esküvőn ott volt mindenki, a vacsorán a 14 fő. És szuper volt!
Vendég
 


Vagány! :)
Én is mindig azt mondom, hogy nem az a fontos, hogy 500 ember üljön az asztalnál és hűdenagy hacacáré legyen, nem attól jó egy házasság! (Sőt, több ismerős túl sokat foglalkozott a külcsínnel, nincsenek is már együtt....) Agyagi dolgokkal nem lehet az érzelmi hiányt pótolni.
Vendég
 


Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat! És jó látni, h nem én vagyok az egyetlen, akinek már "eljárt a keze"! :-) 8)

Ági!
A férjed kézfogása valóban emlékezetes nekem is! Szeretem az ilyet! Nem lagymatag! Fontos! Szeretném jelezni, hogy ha legközelebb látsz/láttok az utcán tessék odajönni és bokán rúgni, mert ennyi alapján az én nagyon rossz arcmemóriám még nem működik! Bocsi, ez van, ezt örököltem.
Nagyapám a saját lánya / Édesanyám mellett is elment egyszer az utcán!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ildi!
Akkor hogy tudsz eljönni???


Látom esküvő a téma!!! Az jó, szeretem!!! :-))) A miénk is elég érdekes volt, 5 hét alatt szerveztük le. Fél évvel későbbre terveztük, de a hitelügyintézőnk szólt, h jó lenne a szocpol miatt, ha összehoznánk az esküvőt. Így felhívtam az Uramat, h elvenne-e egy hónap múlva. Ő meg: IGEN!!!

Na, majd folytatom, de most mennem kell.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Lányok!
Bálint nem hajlandó semmilyen itatópohárból inni. Van valakinek ötlete?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem volt időm irni!
Vagy is nem hagytak!

Én mindenkivel egyetértek nállnuk is volt már ilyen dolog pont mint Nóriéknál, rászólt és csak kinevetett !
De utánna is !

Ági: simán ha lehet! :lol:

Nem mi nem voltunk!
Bánom de este volt én akkor már nem megyek sehova 7-kor!De rendesen élőzene ,két birkát vágtak!


Lagzi: hát nállnuk mikor apa leszerelt a katonaságtól apuval jól berúgtak akkor megkérte a kezem rá egy hónapra volt karácsony másnapján az eljegyzésünk !Tánc minden akkor kb voltak 60-an!
Ez volt 2000-ben!

és 2003 -ban volt az esküvőnk de csak polgári apa hitvallása miatt!
Sátras lagzi volt anyuéáknál akkor meg kb.50-en!
De élőzene egyszemélyes!És délután 3-tól hajnali 3-ig roptuk !
Egyszerű ruhám volt a sogórnőm varta.De nagyon jó hangulat volt!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Hát mi is ha meghivtunk volna mindenkit akkor lettünk volna vagy 300-400-an csak apu felül a rokonság több mint 100 fő (a mamiék aranylagzián ennyien voltunk)
Apu és anyuék is 6-an vannak testvérek!
apósék is 6-an vannak meg anyósék 4-en!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Egyet értek veletek: az ő érdekükben igenis néha oda kell ütni, mert sajnos a szép szóból nem értenek. Itt nem a gyerek verésére gondolok, de az időben odacsapott popsi, kézre csapás kell. Sajna attól a lelkiismeret furdalás megvan, de ha az ő érdekét szolgálja, akkor kell. Sajnos az élet ilyen, hogy szabályok vannak, ezt meg kell tanítani velük, és elfogadtatni.

Lagzi: passz, mi vadházasságban élünk :D de boldogan :lol: Azért egy gyűrűt szeretnék, de a párom úgyse hordaná, akkor meg én sem. Nehogy máááááár! :D

Ági: pont ezt gondolom, mint te. Nagy buli, rongyrázás, aztán meg két év múlva elválnak. De a rokonok felé mutatjuk, hogy mennyi pénzünk van!
Nálunk a birkapörkölt otthon a szokás lagzikor. Én már unom. Mondtam is, ha lagzim lesz, az biztos nem lesz. Erre apukám kijelentette, hogy de a vendégek azt szeretik! Értitek? Kinek a lagzija? Úgyhogy nem lesz lagzi. Már csak ezért sem.

Zalán akkor vigyorog nagyokat, ha belémcsíp, és leszidom. És röhög az arcomba. Már félre kell fordulnom, hogy ne vegye észre rajtam, mert persze nem tudom visszafogni magam, és én is vigyorgok.

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Esküvő: mi 2005-ben házasodtunk Dusnokon (ott laknak a szüleim), polgári és templomi is volt, kb.120 fővel. Utána mindenki hivatalos volt a kertünkben tartott sátras kerti-partira. Nagyon jól sikerült, azóta is sokan emlegetik, hogy milyen jó volt... (Dusnokon utoljára 20 éve volt sátras lakodalom, mi törtük meg a nagy szünetet... :lol: )

Kép

Egyébként ma is voltam tornázni (alakformáló aerobic) és nagyon jó volt, nekem egyelőre ez a torna jön be leginkább, mert jól átmozgat, sokféle gyakorlat van, nem monoton, de mégsem purcanok ki óra végére, hanem kellemesen elfáradok... na persze becsapós, mert múltkor ezután az óra után volt a legnagyobb izomlázam... A spinningen meg meg akartam halni, de másnap nem volt izomlázam seholse, csak a fenekem fájt a bicikliüléstől... :lol:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Esküvő!

Szóval, az Uram rávágta, hogy "igen" és megindult a szervezés! 5 hetünk volt!!! A ruhámat vettem és nem kölcsönöztem. Ennek külön története van. Mentünk a városban Balázzsal, amikor is elmentünk egy "Klára szalon" elnevezésű üzlet mellett. Elegáns ruhákat lehet ott kapni. Édesanyámnak Klára volt a neve. Nem tudom mi történt, de elfogott egy érzés, mondtam Balázsnak, hogy ide most be kell mennem. Bementem, h esküvőre keresnék ruhát, fehéret. Kérdezték: menyasszonyit? Mondom igen. És azonnal tudtak mutatni egyet, ami tökéletesen jó is volt rám és nagyon tetszett. Persze, Balázst addig elküldtem sétálni. Alig ért rá egy barátnőm is, h megnézze!!!!! :-D :-D :-D Végül egynek sikerült eljönni és aznap el is hoztam a ruhát!!!!!!!!!!!!!! Olyan volt, mintha Édesanyám küldte volna...

Aztán zajlott a szervezés, szép meghívónk is lett a saját fényképünkkel. nekünk is a Városházára mindenki meg volt hívva, a vacsorára viszont összesen 29-en mentünk. Nekünk is csak polgári volt. Balázs nem vallásos, nincs is megkeresztelve. Én meg nem ragaszkodtam annyira hozzá, h legyen templomi is.
A vacsi a Tanyacsárdában volt, élőzene nélkül. De ez már nem volt annyira szép... Balázs testvére, pedig tanú volt, közölte, hogy ő nem ér rá /!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ és nekik el kell menni. Így a "lagzink" negyed 10-ig tartott. Még táncolni sem tudtunk. Nagyon fájt, hogy ennyire nem érdekli. Azóta sem bocsátottam meg. Ő pedig nem érti, h miért nem vagyok vele kedves.
A lagzi részét teljesen másként szervezném meg ma már.

Teszek képeket.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


na, még egy. Bocsi, ha sok vagyok. Ha valakit érdekel, annak majd megmutatom az albumokat! :-)))

Kép

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Szerintetek érdemes még venni Bercinek fürdető karikát??? Mostmár az apja se bírja sokáig tartani, főleg, h továbbra is ficánkol meg forogna a kádjában. Ülni még nem tud, így fogni kell. Szeret fürdeni, de így annyi az egész fürdése, h az apja, elől hátul megcsutakolja, leöblíti és kiveszi.


Látom az esküvő a téma, majd ha lesz időm én is írok.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Halihó!!

Majd este én is teszek képet, nagyon szeretem az esküvői képeket nézegetni, úgyhogy köszi Falevél, Noémi! :wink:
A történeteket is mosolyogva olvasom, várom a többit.....

Esetleg hozhattok albumokat a talira! :idea:
Vendég
 


Fürdetőkarika: én vennék, a miénk is 18 hónapos korig jó, nem kell folyton attól félni, hogy nekiesik a kád szélének! Ha még tesót is szeretnétek, pláne megéri!

Csőröspohár: Noémi, nem vagytok egyedül. Botond sem csípi, pedig többfélét vettem. Abból egy- két korty után nem kér, cumisüvegből viszont iszik rendesen, ami nem hátrány nyáron, úgyhogy megadom magam és majd ősszel erőltetem jobban.
Vendég
 


Látom az esküvőkről beszélgettek röviden énis elmesélem.

Mi lakást szerettünk volna,úgy indult a dolog. Utánna jártunk és kiderült élettársi kapcsolatra nem adnak szoc.polt. A lakás pedig ki volt választva. Így apa egyik este felhívott,hogy akkor lesz esküvő? (ez volt a lánykérés) Két hét volt rá,hogy megszervezzünk mindent. 2006.jun.10-én tartottuk itt Kőrösön,a Polgármesteri hivatalba.Menyasszonyi ruhát kölcsönöztem,de sajnos menyecskét nem mert 30 emberre számítottunk a vacsrán,se zene semmi. Ezért azt hittem nem tart éjfélig. A Csepegibe tartottuk a vacsorát,és hifi toronyról zenéltek a pincérek és olyan jól sikerült hogy asztalon táncolás is volt.

Röviden ennyi,teszek fel pár képet is.


Kép esküvő Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
kisildi
 
 


Látom az esküvőkről beszélgettek röviden énis elmesélem.

Mi lakást szerettünk volna,úgy indult a dolog. Utánna jártunk és kiderült élettársi kapcsolatra nem adnak szoc.polt. A lakás pedig ki volt választva. Így apa egyik este felhívott,hogy akkor lesz esküvő? (ez volt a lánykérés) Két hét volt rá,hogy megszervezzünk mindent. 2006.jun.10-én tartottuk itt Kőrösön,a Polgármesteri hivatalba.Menyasszonyi ruhát kölcsönöztem,de sajnos menyecskét nem mert 30 emberre számítottunk a vacsrán,se zene semmi. Ezért azt hittem nem tart éjfélig. A Csepegibe tartottuk a vacsorát,és hifi toronyról zenéltek a pincérek és olyan jól sikerült hogy asztalon táncolás is volt.

Röviden ennyi,teszek fel pár képet is.

Kép
Kép
kisildi
 
 


Mi lakást szerettünk volna,úgy indult a dolog. Utánna jártunk és kiderült élettársi kapcsolatra nem adnak szoc.polt. A lakás pedig ki volt választva. Így apa egyik este felhívott,hogy akkor lesz esküvő? (ez volt a lánykérés) Két hét volt rá,hogy megszervezzünk mindent. 2006.jun.10-én tartottuk itt Kőrösön,a Polgármesteri hivatalba.Menyasszonyi ruhát kölcsönöztem,de sajnos menyecskét nem mert 30 emberre számítottunk a vacsrán,se zene semmi. Ezért azt hittem nem tart éjfélig. A Csepegibe tartottuk a vacsorát,és hifi toronyról zenéltek a pincérek és olyan jól sikerült hogy asztalon táncolás is volt.

Röviden ennyi,teszek fel pár képet is.

Kép
Kép
kisildi
 
 


Nem semmi ez a gép felrakta egy párszor.

Ne haragudjatok!!!!!!!!!!!

Nemakaratam ennyire tulzásba vinni.

Kép
Kép
kisildi
 
 


Fú de méreges vagyok előbb irtam egy csomót!

Na majd rakok én is fotot csak apa letöltöt meg törölt és nincs megint a gépen foto!

Na Noémi mi is igy jártunk ez egyik bratyóm nállunk is lelépett mert a sogornőm ismerősének volt esküvője de visszajöttek!
De nállnuk pl. apósom nem is táncolt velem meg egyszercsak elvonult lefeküdni aludni !

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Ildi. szépek voltatok ti is!

Bár nállunk is a lakáshitel miatt lett az esküvő mert mondtam apának ,hogy anélkül nem adnak se szocpolt se semmit!
Bár igy sem birtuk felvenni a szocpolt mert hiába született meg a csaj utólag nem adják használt lakásvásárlásra!
Pedig anno azt mondták!
Na ez van!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


MI ilyenek voltunk az esküvőn! Kép Kép A vacsorán Kép A férjem szüleivel
Vannak még fotós által készült képek is, de ahhoz kell a férjem. Ha érdekel, majd teszek teszek, mert azért azok szebbek!


Ennn: Szerintem megéri nagyon megvenni, még mindig, ki fogjátok tudni használni, és 5000-ért szuperjót lehet kapni!
Vendég
 


Nekünk is gyors esküvőnk volt. Szerettünk volna egyébklnt is, de a lakás miatt pár hónappal előrébb lett hozva. Októberben apa a kanapén tvnézés közben odabökte a "lánykérést" ( ami minden volt, csak az nem). Aztán én elkezdtem szervezni az esküvőt. A ruhámat kölcsönöztem, a fátylaim még most is megvannak.
Csak polgári volt (2005.12.10), kevesen voltak, őssz 11en, ebből 9en mentünk el utána egy kajáldába. Nem volt semmi hacacáré, se tánc, se zene ( azaz a kajáldában a rádió szólt talán) Én a mai napig nem táncoltam apával, de nem is fogok.. :?
Pocsék idő volt, a fotó meg egy bunkó, így az általa készített fotók mind sz--ak lettek. Műtermi készült még, azok használhatók vmennyire ( csak rossz, h nincs egy szabadtéri, vmi zöldség előtti képünk sem).
Képeket majd mellékelek.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Jaj, mindenki olyan szép!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még képeket, mééééééééég!

Brigi!
Nagyon helyes "kiegészítőtök" van! :-)))))))))))))))) 8) :lol: :wink:

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: Ugye-ugye? Édes kis "kiegészítő"!
Vendég
 


Brigi:nagyon szépek voltatok ti is,Bence milyen cuki ott veletek!!!

Noémi:ti is nagyon szépek voltatok. Nem tudom,hogy jutok még át,de valahogy megoldom. most 16-a,vagy augusztus? Az az igazság,hogy nemtudom pontosan mikorra szerveztétek.

Kép
Kép
kisildi
 
 


Akkor beígért fotós által készített képek!
Kép Kép Kép
Vendég
 



Nagyon szép mindenki a képeken!

Noémi: nálatok az autós nagyon tuti! 8)

Nagbri: Bence gyönyörű kisbaba volt! Nálatok meg az a kedvencem, amikor néztek egymásra a tuja előtt. :wink:

Ildi: jövő szerda a tali! Jó lehetett az asztaltáncolás... :wink:

Falevél: most is ilyen hosszú a hajad? Nagyon jól állt! :!:

Ennn: a fotos miért volt bunkó? Várjuk a képeket! (Jót nevettem a zöldségeken!!!!!) :lol:
Vendég
 


Hú, Ennn, te is jól néztél ki! Nagyon tetszik a ruhád és a csokrod!
Vendég
 


Ági, az IS lemaradt! :oops: Ne haragudj! :roll: Néha nem szeretem, mert megzavar Bende vagy Apa és a mondat közepétől már mást írok, mint amit először akartam.... :roll: :lol: Szerintem néha elég zavarosak a hsz-im! :lol: Még egyszer bocsi.... :oops:
Szóval mindketten szimpik voltatok! :D :D :D :D :D
Az jó, ha olyan volt a lagzitok/esküvőtök, amilyenek Ti is vagytok! Néha ez az illik-kell és hasonlók teljesen másnak mutatnak bennünket, mint amilyenek vagyunk.
Nálunk eléggé illik-re sikeredett! De lényegében mi nagyon jól éreztük magunkat! :D :D :D kikérő nem volt, mert nem akartunk sírni.... :lol: először templomi esküvő, mert szerettem volna, ha mindenki csak ott lát engem. Aztán polgári. Majd eszem-iszom-dínom-dánom! :D :D :D A menü persze nem a hagyományos volt ,de utólag azt is mindenki dícsérte....
Mindjárt keresek képeket!

Ildi
, esetleg nem lehet apával egyeztetni autó ügyben???

Brigi, ezek szerint többen hasonlóan gondoljuk :D , és ettől nem leszünk rosszabb anyák, hogy szeretnénk a helyes útra terelni ezeket a csemetéke.... :wink:
Nagyon szépek voltatok! :D

Noémi
, nem semmi, hogy a nagyapád elment a saját lánya mellett!!!!!!!!!!!!!!!!4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az itatós pohár nálunk sem jön be. Marad a cumisüveg vagy a síma pohár (persze ekkor a fele a nyakába landol. :lol: )


De jók ezek a képek lányok! :D Nagyon szépek voltatok!!!!!!

Tali: nekem is most derült ki, hogy Apának tárgyalása van, ezért reggel megy, este jön. Nem lesz autó. Nem tudom, busszal bevállaljam-e az utazást???? :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


De szépek vagytok lányok a képeken!!!! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Vhogy csak megoldjuk már! Legfeljebb fordulok kettőt! Szóval nehogy már ne gyertek!!!
Vendég
 


Kép egy beállított kép :)


innentől pedig spontán képek készültek:

Kép

Kép

Kép

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Brigi, szerintem símán felszállunk a buszra! :D Visszafelé meg értünk jön majd Apa. :) De azért nagyon köszi! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Ennn: Szerintem is nagyon szépek voltatok, és nagyon tetszik nekem is a ruhád!
Ja, és Ildi, te is nagyon szép voltál!

Noémi: Na igen, az az autós kép! Kép
Vendég
 


Most húzott el egy motoros itt az utcánkban, de olyan haggal :evil: A hát előtt meg még ráhúzott. Mondanom sem kell Berci zokogott. 5perc volt mire megnyugattam, de remegett szegényem és annyira zokogott :cry: Komolyan nagy az istenke állatkertje, de a legnagyobb baj, h alacsony a kerítés :x

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?