Új privát üzeneted érkezett!

Mamacka,
Bencusnak úgy néz ki, hogy csúnya arcüreg-gyulladása van, holnap megyünk kivizsgálásra. Nem tudom, mi lesz az eredmény, nagyon szeretnék veletek találkozni, de nem akarom, hogy elfertőzzünk titeket. Szóval minden a doki véleményén alapul.

Edit,
küldök majd tapolcai címeket is.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a sok gratulációt és jókívánságot:) Ha iylen sokan drukkolnak nekünk, nem is lehet baj :)

Lyly, én is gratulálok neked a pocaklakóhoz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Gondoltam én is írok pár sort.
Vasárnap Lidinek hőemelkedése lett estére és nem festett valami jól. Akkor vettük észre, hogy a nyelvén van 1 nagy hólyag és seb. Hétfőn irány a doki és kiderült, hogy herpeszvírus és 2 csúnya van neki a nyelvén. Ecsetelem és persze nem viszem gyerekek közé, nehogy más elkapja. Mi ott szedtük össze... :(
Bilizés már nagyon megy, csak ha elmegyünk, akkor kap pelust és alváshoz. :)

Edit,
hármasban mentek Tapolcára?
Melitta,
nagy drukk! Most front van, nem akar még kijönni? A fiad dumája nagyon jó: :D Lidinek is van runbike-ja és ritkán akar vele menni. Zazi tök ügyi.
Vok,
szupi a munka! Van valami fejlemény?
Lidke,
Keve mennyire önálló lett. :) Apának hiányoztok? :wink:
Gyöngyi,
mi ujs van veletek? Lidi nem hajlandó a szájába venni az echinácia golyót. Lili igen?
Anita,
hogy vagytok? Hozod a képeket??? Lehet, hogy mi is Horvátba megyünk. Ti pontosan melyik részen voltatok? Zorának hívják Szinetár Dóra lányát is, szóval akkor biztos lehet így anyakönyvezni, nem?
Mamacka,
nagyon helyes Andor. Látom jól gyarapszik. :)

Bocsi, ennyire emlékszem.
angi79
 
 

 
 

sziasztok

Na írok én is, csak,hogy teljen az oldal :)

Angi: A Lili elszopogat szerencsére minden homeót, sőt most az aranykolloiddal öblögetett olyan édesen :) . Hű ez a herpesz nagyon brutál :? (nem is tudtam, hogy a nyelven is kijöhet) Ráadásul ez egy olyan tetű vírus, egyszer benyeled és onnantól bűrmikor kijöhet :evil: . Mi jól vagyunk a Lili taknyizását leszámítva. Horvátot mi is tervezzük. Nem akartunk menni külföldre, de az egyik ismerősünk hívott, hogy menjünk velük le, így most hívogatom az okmányirodát a Lili útlevele miatt.

vokinca: Ha átmegy a taknyi sárgába akkor az Alliumot hagyjam abba a Lilinél? Helyette kell valami más, vagy elég a homeovox meg a coryzalia?. Ja meg még azt akartam kérdezni, hogy a kolloid a nyálkahártyán felszívódva hat az orrüregi bacikra, vírusokra? Vagy lehet orrcseppként is adni neki?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Angi: és mivel lehet az ilyet ecsetelni?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi,
kevertek neki valami ecsetelőt. Ti melyik részre mentek? Mindenki azt mondja, hogy ne foglaljunk szállást előre, de Lidivel az egy kicsit rizikós... Vagy nem? Szombatonként van turnusváltás, olyankor nagy a dugó. Amúgy nekem Lopar tetszene Rabon, mert az homokos.
angi79
 
 


Sziasztok!

Mi még a szüleimnél, de úgy döntöttem, hogy holnap hazamegyünk, bár Keve nagyon jól érzi magát.

Angi!
Herpeszt nagyon sajnálom! :cry: Enni azért tud Lidi?
Elvileg működik a helyben szálláskeresés, de gyerekkel én se vállalnám be.
Lidi is nagyon ügyes a bilizéssel! :D
Apának nem tudom, hogy hiányzunk-e, mivel mielőtt elment, mondtam neki, hogy ne telefonáljon, csak ha olyan baja van, amiről tudnom kell, és akkor is csak sms-t küldjön. :twisted:

Gyöngyi!
Ti mikor mentek, és hova? Mi van Lili útlevelével?
Örülök, hogy javulgat! :)

Évi!
Persze, hogy drukkolunk! Azért még az UH felvételt a vonalzódon megcsodáltuk Attilával mielőtt elment. :wink:

Lyly!
Mit mondtak a dokik, mi van Bencével?
Sajnálom, hogy ilyen a családotok, de a lényeg, hogy TI boldogok vagytok! Előre kell nézni! Anyukád azóta nem is jelentkezett? És Apukád mit szólt mindehhez?
Bencét babysitterre nem hagynátok a szülés idejére? Előtte 2-3 alkalommal találkozhatnának, hogy megismerkedjenek.

Eszter!
Nem baj, hogy nem írt a barátnőd, köszi! Felhívom majd a Tavirózsa Panziót (ez az egyetlen, ami legalább panzió), kifaggatom őket, ha megfelel, megyünk oda, ha nem, akkor máshova. Valamit csak találok, ahol elleszünk! :roll:
Attilának mondtam, hogy én eddig baromi elnéző voltam (ami igaz is), de ennek vége, mert ő nem élt a lehetőségeivel, amiket én biztosítottam neki a gyerekek mellett is, hanem visszaélt. Meg még azt, hogy ne telefonáljon, mert nem fogom fölvenni, arról meg ne is álmodozzon, hogy a Kevével fog csevegni telefonon, mert nem hagyom, hogy összezavarja. Tavaly naponta kétszer telefonált, már első este sírt, hogy mennyire hiányzunk neki. Ezt is felhoztam, hogy ez jobban belegondolva mekkora pofátlanság volt, hogy ő elmegy nyaralni, engem itthagy terhesen egy 15 hónapossal, és még én pátyolgassam az ő lelkét is! Nagyjából ennyi volt, a reakció pedig: MEGSÉRTŐDÖTT!!!!!!!!!!!! :shock: :evil: Férfi. :roll:
Gratula a melóhoz! Mikor kezdesz?

Cory!
Ahaaaaaaaaaa! :D És mikor mentek legközelebb valamerre? Én már nagyon várom Melitta kislányát!
Milyen volt a nyaralás? Képeket csináltatok?
Nyitott egy új játszóház a közelünkben, mi már kétszer voltunk. Van óvónéni is, bent lehet hagyni a gyerekeket, és kimenni a büfébe (vagy a konditerembe, amihez tartozik). www.varazsmano.hu

Nancsi!
Alex most akkor hova fog járni? Kismama újság is szereti az ilyesmit, nekik is küldhetnél egy e-mailt!

Melitta!
Örülök, hogy a hétvégét még sikerült bent töltenie a leányzónak! Hogy vagy? Ugye nem vagy elkenődve? Melyik volt a legvégső számított időpont? Mindennel kész vagy már a baba fogadására, meg a kórházba vonulásra? Zazi kivel lesz addig?
Nagyon ügyi Zazi a kerekezéssel, a szövege meg továbbra is haláli, bár elhiszem, hogy rosszul esett! :? :D Tényleg viccesek lehettek!
Apának továbbra is gyógyulást!

Edit!
Pénteken éjjel ment Attila, csak előtte egy hétig próbák voltak esténként, így a gyerekek nem találkoztak vele. Nappal dolgozott, este próba. Vasárnap hajnalban jön haza, mi pedig vasárnap délután megyünk el. :twisted:
Mikor mentek Balatonozni?

Mamacka!
Áron egyedül úszik?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :D 8) Nálunk ez nem működne, Keve nem megy egyedül a vízbe (én se engedném), Déva meg kizárólag ölben szeret lenni. :roll: :wink:
Jó színetek lehet! :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Gyöngyi!
Orrcseppként én nem adtam, de nem rossz ötlet :D Próbáld ki, hogy hat Lilinél.
Igen, ha már nem átlátszó, akkor hagyd abba. Akkor már elég loehet az egyik szer. Én a homeovoxra szavaznék és csak akkor adnék neki még Coryzáliát, ha tovább folyik az orra.
Torkát meg tudod nézni, hogy piros-e?


Angi!
uhhh, szegény Lidi!!! Gondolom jól fáj is neki :( Jobbulást!!!!!

Meló
Csütörtökön megyek a következő körre, de csak ott fogok tudni pontos infókat kapni, mert még nem volt ilyen este a Randstadnak, hogy nem sima emberke lesz náluk, hanem csoport vezető helyettes. :D A meló leírása maga 2,5 oldal... perzse pontokba sorolva, hogy milyen teendői vannak egy csoportvezetőnek és nekem ugye ugyan azt kéne tudnom... jól hangzik egyébként. :D Újat tanulok. :D:D

Lidke!
Sajna a barátnőm született Vecsési pasija se ismeri a helyeket, így nem vagyok túl nagy segítség... :(

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Lidke!
Na, már félre is írok... Veresegyházni :shock: :lol: :lol:

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Lidke!
Jajjj... komolyan ennyit bírt csinálni???? :(:(:( Sajnálom!
Keve hogy bírja most? Miért nem maradsz még a szüleidnél?

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok,

írok már gyorsan én is pár sort!

Örülök a sok híreknek a régi topictársakról. Pocaklakókhoz és már megszületett kismanókhoz szívből gratulálok!

Betegeknek jobbulást!

Angi, sajnálom a herpeszt. Bennem is van a vírus sajna, a legrosszabbakor bír kijönni. :( Nagyon kellemetlen lehet szegény Lidinek. Gyógyulást neki!

Lidke, sajnálom ezt a helyzetet. Én nem biztos,h tudnám tolerálni. :oops: :roll: Le a kalappal,h így helyt állsz! :D

VokEszter, nagy drukkok Neked!

Nancsi, bölcsit sajnálom. Nagyon bunkók.... Hogyan tovább most?

Mamacka, nagyon helyesek a kispasiaid! :wink:

Melitta, drukkok tovább! Akkor csak nem súgott jót az álmom. Vagy nem elég az sms? :cool: :D
Apátoknak gáz lehet.... Gyors gyógyulást kívánok neki! Zazi tényleg kivel lesz? Jártok még a Csanába?

Akkor dobok pár képet is!


Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Angi, Primosten-ben voltunk. (Sibenik és Split között)
Tavaly készültünk Loparba, de az sajna elmaradt. Tibi kifejezetten a kavicsos partszakaszokat kedveli (inkább a sziklásakat szeretné), mert ugye ezerszer szebb a vize. Ez tagadhatatlan, de azért én nagyon élveztem anno Mallorcán a finom fehér homokot, na. :wink:
Szállást tutira találnátok, sokan mennek úgy. Én sem mennék gyerekkel, csak a tutiba.

Dobok még képet a kilátásunkról és a városkáról :wink:

Kép
Kép

Kép
Kép

Jó sok voltam, bocsi!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Nagyjából megírtam a levelet az önkormányzatnak, majd valamikor beviszem, ha rendbe jövök. Köszi a kismamás tippet. Simán küldöm nekik is, meg még a többi újságnak is.
Vasárnap Cegléden voltunk, csúszdaparkozni. Lehet nem kellett volna. :( Most 39,9-rőlalig bírtuk levinni a lázam. Hűtőfürdő, minden volt, most vizes pelusokba becsavarva múmiát játszok.

Alexem jól van, fúrcsa módon nem éhes, amikor hazajön. Most a gondozónénije vigyáz rá, szeptemberig, meg Anyósom. Most azon drukkolok, h el ne kapja tőlem. 2 napja alig értem hozzá, pedig nagyon érik már egy cuppanós puszika. Nah, majd meggyógyulok, akkor elkapom...

Megyek is, visszakuckózok az ágyikóba.

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok!

Minden rendben van, csak nem nagyon tudok jönni. Ma voltunk ctg-n és elég szép hullámos a korábbiakhoz képest éééés 3 cm-re van nyitva a kiskapu. :) Rendszeres fájásaim nincsenek, viszont vannak jó határozott keményedések és néha feszülget a dolog -gondolom ekkor nyílogatott.
Zazi a mamával lesz, akit már hetekkel ezelőtt ideköltöztettünk, tekintettel arra, hogy június 28 óta folyamatosan szülünk... :lol: 8) :shock:
A legutolsó dátumom július 15. Így semmi művi akcióra nincs szükség. Megvárjuk míg magától kicsusszan. :lol: Tündér szülésznőm is előkerült, bár szegény nem tudta magát elengedni mert folymatosan készenlétben volt miattam. Úgy fogalmazott, hogy pezsgőmentes hétvégéje volt, így a szülőszobán remélem bepótoljuk!

Ha valami beindul jelezni fogom, és várjuk a sok ++++++++++-t.

Puszi mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Nancsika! Jobbulást!

Anita! Szuper helyen voltatok! Boti meg tudja tartani magát a karúszókkal? Zazi is szemezik vele, de még élesben nem próbálta, de itthon folyton azokban szerel. Ugye rehab szülőkkel nem is sanszos egyhamar... :lol:
Akkor légyszi hííííívj!!!!!! :wink: :lol: Tudod hogy hallanak már, de olvasni még nem tudnak!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Anita: de szép helyen voltatok. Én is rácsodálkoztam a karúszókra. Ez a Lilinél biztos úgy nézne ki, hogy a két karja a víz felett a többi testrésze meg a víz alatt :) Marad az úszógumi, de azt is fogom, mert olyan kis csetlő-botló még a szárazföldön is :oops:

Az okmányirodán 28-ára kaptunk időpontot, szóval valószínűleg gyorsítottan kérem, aug.17-től mennénk (kész lenne vajon simán is?). Azt nem tudom hol lesz a szállás, mert Apa nem érdeklődte meg. A haverunk ismerőséjé a ház, és állítólag homokos a tengerpart, kb. ennyit tudok.

Angi: hát szállás nélkűl én se indulnék neki a nagyvilágnak, annál nagyobb paraanyu vagyok :wink:

Lidke: Remélem sikerűl összeszervezni a szállást

melitta: szerintem éjjel menni fogtok :wink:

na lépek (Lili meg úgy horkol, szegénykém)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Lányok!
Véleményeket kérek!
:?: Hétvégére baromi meleget mondanak, nekem meg valahogy nincs kedvem a lesötétített lakásban aszalódni a gyerekekkel. Az ötletem az, hogy visszajönnék velük Anyumékhoz, így mikor Attila hazaér, mi már nem leszünk otthon. A macik így most kimaradnának, de ha tényleg 37 fok meleg lesz, akkor nem is bánnám, ki tudja, hogy ott hogy tudunk hűsölni? Hőgutát azért nem szeretnék okozni a kölyköknek.
Hm :?:

Gyöngyi!
Mi tavaly csak úgy odamentünk az önkormányzatba, és már csinálták is, időpont nélkül. (Az más kérdés, hogy a fényképezéshez olyan követelményeket támasztottak, aminek a 15 hónaposom nem tudott megfelelni.) Mi gyorsítottat kértünk, biztos, ami biztos, bár elvileg pont kész lett volna a sima is, de nem akartunk pofára esni.
lilinek továbbra is mennek a gyógymanók!

Melitta!
De jó, hogy halad a dolog szép csendesen! :D Én a csütörtökre szavazok! :D
Balatonra így nem is mentek az idén?

Anita!
Köszi a képeket! Olyan jó volt őket nézegetni! :wink: Boti nagyon ügyi a karúszókkal, és ahogy elnézem, továbbra se éhezteted! :lol:
Szépen növekszik a pocakod is! :D

Nancsika!
Gyógyulgassál! :(
Szeptembertől mi lesz? vagy az még messze van? :roll:

Eszter!
Otthon is szeretnék lenni, kéne egy kicsit takarítgatni, meg ilyesmi. Holnap mindenképp mennem kell, van egy pár óra munkám. Eredetileg úgy volt, hogy a Dévával megyek föl, utána visszajövünk, és csütörtökön megyünk mindannyian haza, de rájöttem, hogy az nekem is, és Dévának is túl sok macera, hogy egy nap alatt oda-vissza, aztán másnap haza. Így egyszerűbb, viszem Anyumat is, ő majd nálunk vigyáz a gyerekekre amíg dolgozom, aztán visszajön busszal, vagy vonattal. További előnye ennek, hogy Anyum fönt tud maradni a gyerekekkel amíg én fölhurcolom a kocsiból a cuccainkat.

Tényleg! Aki ment már egyedül gyerekkel sok csomaggal, az hogy oldotta meg a csomagok+gyerek kocsiba való bepakolását? Én most egyedül hagytam őket, szaladtam a kocsihoz a cuccokkal első körben, behajítottam őket, aztán spuri vissza a gyerekekért. Nincs lift, így Déva az egyik kézben, Kevét fogom a másikkal, sok csomagot nem tudtam másképp megoldani. :roll: Ötletek? (Hátha lesz még rá szükségem. :wink: )

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke! Talán jobb ötlet, igen. Menjetek biztosra, bár http://www.teszvesz.hu/item392979294_nefelejcs_vendeghaz_godollo.html most találtam neked.

Balcsira biztosan megyünk így is. Apa most teljesen szabad lesz még egy darabig, így ha hagyjuk dolgozni, szerintem már kéthetesen ott leszünk. A ház teljesen bababiztos és Zazi is ekkor kezdte. Éppenhogy lemennek a kötelező vizsgálatok és dokinéni + védőnéni leokézzák...

Szóval szerintem meneküljetek a meleg elől!
[/url]

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Sziasztok!
Most csak egy gyors vonalzópróba, holnap jövök bővebben! :lol:
Szép álmokat mindenkinek!
Vendég
 


Lidke!
37 fok?? Király... akkor feltöltöm a medencét pénteken :D:D Ádám meg szerencséjére légkondis helyen fog dolgozni, különben rosszul lenne. Nem bírja a meleget.
Én anyu verzióra szavazok :D Bár anyu párti vagyok. :D Szóval lehet,hogy az én véleményem részrehajló. :D

Én a cipelést úgy oldanám meg, hogy Dévát beraknám a hordozóba és meghagynám Kevének,h ogy amíg leviszem a csomikat, szórakoztassa a hugát/ vigyázzon rá. (attól függ, hogy melyik feladat típust szereti jobban :D:D) Mivel Keve nagyon értelmes, lazán meg lehetne így (szerintem) oldani vele. Kocsiból fel, ugyan így. Először gyerkőcök, aztán cucc. :D

Nancsi!
Jobbulást!

Hajrá Melitta!!!! :D:D:D

Gyöngyi!
Mennek a gyógymanók! Próbáld meg naponta legalább 2x átmosni az arcüregét... sokat segít. Tudom, hogy nem annyira szimpi, de hasznos.
7végén Árkád? :D:D

Anita!
Nagyon szép hely! :D Nem csodálom, hogy Boti nem akart hazajönni, én se akarnék :D:D:D És naaagyon cuki már a pocid is :D Mennyit mozgolódik a kiscsaj? Végül melyik név mellett döntöttetek, ha döntöttetek már? Sikerült azt a kérdéses nevet megkérdezni?

Angi!
Hogy van Lidi? Ti nem kaptátok el?

Tünde!
Tényleg, hogy sikerült a gyakorlat? tetszett?

Boscó!
De gyere is :D:D

Edit!
:lol: :lol: Nem versengek :lol: :lol: Kimész idén a Forma 1hez? :D:D Lehet, hogy kimegyünk mi is, mármint oda oldalra... Legalább megnézem Melittáékat is (hacsak nem épp Balcsin fognak trónolni)

Meló
Csütörtökön 11re kell mennem. Megkaptam a feladatkör leírását is: laza 2,5 oldal... de mindenképp izgi lesz :D Anyuval kinyomtatom és mellé írom majd a kérdéseimet... Lesz egy pár :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


sziasztok

Lidke: hát a 37 fok tényleg marha meleg a macikhoz :? Akkora parasztok tudnak lenni az emberek, hogy attól félek időpont nélkűl elzavarnának :( Jó lesz eza 28-a, csak az a bibi,hogy Apa is kell hozzá, ő meg dolgozik

vok: hétvége nem jó,tudod megyünk Debrecenbe, csomizni kell meg vásárolgatni

boscó: tök jó lett a vonalzód :) nagyon ügyi vagy

melitta:na bejött a sejtésem? vagy otthon vagy még :wink:

megyek főzőcskézni

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi!
Jaaaa... mindegy akkor... lüke vagyok :D:D Csak gondoltam :D:D

Lili jobban van?

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Melitta miatt kukkantok be megint... nos???

Sokat gondolunk rátok!


Lidke
Én nyugodtan beengedem karúszóval, hiszen mi baja lehet... elsüllyedni nem tud, már átfordulni sem nagyon, ügyesen tartja magát és közlekedik is a vízben.
Egy éve is már a stégről ugrált be a nagyok után alig győztem elkapni... :) :) :) és már két éve is belógattuk.


Amúgy mi este meg reggel is fagyoskodtunk itt a házban... még jó, hogy elhoztam a melegítőt. Hétvégére megint kuka meleg lesz???
Kedden megyünk haza Andoromat oltatni aztán jövünk vissza újra. Apa ma jön le utánunk kivett pár nap szabit.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Bencusnak óriásiak az orrmandulái, ezek miatt pang az orrváladék, és a bacik tenyésznek benne. Innen lecsurog a garatba, ott torokgyuszit okoznak a bacik, a dokinéni szerint műteni kellene. A háziorvosom (3 gyerekes anyuka és a férje is orvos) korábban azt mondta, hogy a füll-orr-gégészek nagyon szeretik a mandulákat kikapkodni, de ez nem jó. de szerintem az sem jó, hogy február óta minden hónapban antibigyóztunk (ezt a háziorvos is elismerte). (7-8 napig). Szóval parázok, hogy mit tegyek, ma megyünk vissza a háziorvoshoz az eredménnyel. A füll-orros azt mondta, hogy szerencsénk, hogy a garatmandula nem nagy, hanem pici, ahhoz nem is nyúlna, szerinte ezek a gyulladásos dolgok megszűnnének az orrmandula kivétele után. Én a műtéttől is nagyon félek. Vélemények?

Angi,
szerintem ne induljatok el találomra üdülni egy kisgyerekkel. Nekem még nagyon sok ismerősöm mjegjárta, én pl. most horvátba 13.600.- Ft/fő/hét áron adtam el június végére gyönyörű úszómedencés apartmant. Ez a tuti (már haza is jöttek). Rengeteg akció van, ha akarod, priviben küldök neked is (minden nap kapom az irodáktól a friss akciókat).
A sógornőmék így mentek le, aztán elég drágán találtak egy apaetmant, kb. 4 órán keresztül csak sikálták, olyan koszos volt. Lehet, hogy bejön, és tényleg kifogtok valami szuper helyet, de ez a ritkább.

Évi,
köszönöm a gratot, neked is nagyon sok boldogságot a manókhoz! És kitartást! Nekem ez a terhességem más, mint Bencével, soha nem gondoltam volna, hogy ennyire eltérő lehet. Érdekes figyelni magam. :D

A kicsik nagyon ügyesek, hogy karúszóznak! Áron baba nagyon bátor!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Lyly!
Nekem 6 évesen vették ki mind a két mandulámat. Az orrmandula nem fájt, a torok annál inkább. Műtét után igaz, hogy nem volt több tüszös mandula gyuszim, helyette azóta is arcüreg gyulladással küzdök, kb ugyan olyan intenzitással. Most is van. Elég, ha huzatba vagyok 2 percig. De hogy ez csak azért van, mert kivették a mandulám, passz. Én látok közte összefüggést, de ugye nem vagyok doki.
Maga a műtét nem olyan vészes. A sok antibika mindenképp gázos és többet árt, mint a műtét (mondom én)
Írd le pontosan akár privibe is, hogy milyen az orrváladék, hol fáj neki, hogyan indul, milyen lépések vannak egymás után (pl átlátszó, majd 2 nap múlva zöld, aztán megy át a torokba, ott milyen gyulladást okoz stb) megnézem a kisokos homeós könyveben, hogy milyen szert kéne rá szedni. De én mondjuk egy Homeovox-al kezdenék alapból. Azt próbáltad már?

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Vok: közben meg is beszéltük :D

Lyly: teljesen átérzem az aggódásodat. Nálunk is az orrmandula a ludas csak nekünk a fülre húzódik rá állandóan. Fül-orr-gégén májusba műteni akarták, de sikerűlt eltolni ősszere a dátumot. Addig reménykedem, hogy kinőljük ezt a gondot, illetve nagy reményem a homeopátia.

mamacka: jó bátor vagy :) én meg betoji, mondjuk ez biztos abból ered, hogy gyerekként végig néztem ahogy vízbe fullad egy ember,és után az egész keresési akciót, meg a megtalálást.

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Lyly
Nekem az orrmanduláimat már kétszer is kivették, a torokmandula nem nőtt vissza.
Nekem nincs arcüreggyuszim és semmi egyéb gondom nem lett.
Az altatás viszont mindig rázós ügy...

Az orrmandula amúgy nagyon gyakran visszanő én kivetetném, egyedül az altatástól félnék.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


vok: marhára ráérek, átnézegettem a kis dobozkámat és találtam benne vincetoxicum D6-ot. Szerinted ez nem lenne jó a Lili taknyizására? Vagy ne keverjek be egy újabb szert? A neten azt írják róla,hogy nátha, megfázás influenza kezelésére, illetve az orrnál: vizenyős nátha, időnként eldugult orr, sárgásfehér, zöld, híg orrváladék. Egyébként kiszívtam az orrát, de csak fehér, nem túl sűrű taknyi jött ki. Lehet, hogy a foga lesz a ludas és nincs is megfázva?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Anita,
a képek nagyon szépek. Gyönyörű ez a hely. A fiad pedig milyen szép barna. :) A kisasszony arca a vonalzón nagyon szépen látszik.
Lyly,
írok privit. Mandulák: nekem az orrt 3 évesen a másikat 6 évesen vették ki, azóta szinte alig vagyok beteg. Vannak olyan esetek, amikor meg lehet úszni, de van, amikor muszáj kiszedni, szerintem. Azért drukkolok és jobbulást kívánok Bencének.
Lidke,
melegben tényleg nem a legjobb a medve otthon. Mi voltunk vasárnap ott és a játszi 1 része van csak árnyékban.
Nancsi,
jobbulást! Jól teszed, hogy leveleket írsz. Durva, hogy egy csomót fizetsz és utána így beszélnek veled...
angi79
 
 


Vok: jöttem :lol:

Gyöngyi:köszi, köszi, köszi!!!!!! :lol:

Lidke: az én véleményem is az, hogy anyudéknál legyetek. De ha gondolod, szívesen eltölthetitek itt nálunk is a hétvégét. Igaz messze vagyunk, de itt mindenre találunk megoldást. hidegre, melegre. Van medence, csúszda,(igaz még félkész állapotban)és helyet is kerítünk ha rászánod magad :wink: :wink: :wink: :lol: És mi vállaljuk a csomagok bepakolását is :lol:

Lyly: jobbulást Bencének.
Vendég
 


Nancsi: felháborító amit írtál! Csak a kíváncsiság végett megkérdezhetem, hogy mennyit fizettetek ezért a bölcsiért?Remélem eléred célod a levelekkel!!!

Anita: nagyon jók a képek Rólatok! A tündérke is igazán fotogén :lol:

Rólunk: megvan a csúszda, hála Tündének, aki nagyon jó linkeket küldött nekem :lol: Most azt szerkesztjük, meg a medencére tetőt, szóval nem unatkozunk!Fannika egy angyal, éjszakára kap csak pelust, napközben már egyáltalán nincs.Kaptam már tőle én is érdekes beszólásokat,de legtöbbször azért kedves, hízelgő, és olyan igazi kislány! Nyaralni nem megyünk, nekünk elég a kert, meg a sok kutyakiállítás. Talán más lesz ha visszamegyek dolgozni, akkor tutira igényelni fogom, most jól elvagyunk így. Tervezzük a következő almot, de még inkább pihentetjük a szukánkat, a legutóbbi vemhessége eléggé megviselte.
jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Eszter,
én is homeózni fogok, valszeg, de előbb meggyógyulunk, aztán keresünk egy jó homeóst. De apával megbeszéltük, hogy elvisszük megműtetni, nem akarom már kockáztatni a sok antibikát. És Bencus magyon szenved az orrdugulástól, az állandó váladékozástól, este /éjjel sokat köhög a lecsorgó váladék miatt. Szóval megpróbálunk mindent, de ha műtét, akkor még a másik baba érkezése előtt és inkább monst nyáron mint a lucskos őszben.

Boscó,
köszi a gyógyit. :D Örül a kicsitek a csúszdának? Üyi, hogy más így csúszdázik.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


sziasztok

Lidke: tök véletlenűl találtam ezt:
http://www.boiron.hu/media/documents/ca ... kcemak.doc

vok: Mi a különbség az 1g és a 4g-os homeobogyók között (a méretét leszámítva)? Az 1g-ot úgyan úgy adagolhatom mint a 4g-ot? Meg vettem másik cuccot is, de ch6 helyett ch 15-volt és most nem tudom, hogy az mehet-e (elvileg ez még alacsonypotencia ugye?)

na dobbantok, csók

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Éssss IGGGGGEN!!!! :D Felvettek a csoport vezető helyettes pozícióba!!!!! :D:D:D Kezdő fizunak a dupláját fogom kapni az eddiginek!!!!!! :D:D:D:D
Annyira boldog vagyok! :D:D

Este még jövök!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Vok,
gratulálok, sok sikert kívánok az új helyeden! Melyik cég?

Nancsika,
mi van veletek?

Tünde,
ti is nagyon eltüntetek. Mi újság Sződön? nemrég voltunk ott (kb. egy hónapja), ott van a volt férjemmel közösen egy telkünk, de sajnos, arra nincs elég pénzem, hogy bíróságra vigyem az ügyet, pedig szeretnék ettől a fél telektől megszabadulni. (Egyelőre csak kaszáljuk, vagy csináltatjuk, és marhára viszsi a pénzt, az exem meg le sem sz...a.). A bíróságra vitel (ügyvéd + beadvány + illetékek) 120.000.- Ft, ezért még csak elindul a tárgyalás, de nem lehet tudni, hol áll meg.

:x :x Vicces, nem? És azt mondták, minden leegyszerűsödött.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Lilik,
boldog névnapot Nektek! Kép

Vok,
gratulálok!!! :D :D :D
angi79
 
 


Sziasztok!

Melittáék szülő szobán vannak rendszeres fájásokkal. burkot repesztettek és délre ígérték Szófit. :D:D
Küldjétek a durkkokat!

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Melitta: druuuuuuuuukkkkkkkkkk!!!!!!!!!! :D:D:D Ma olvastam a hsz-det, de látom, már késő,h hívjalak. :lol:

VokEszter, hatalmas gratula! Ügyes vagy!!! Sok sikert az új munkához! Melittáékról várjuk a további fejleményeket! :wink:

Liliknek, boldog névnapot innen is!

Angi, hogy vagytok? LIdi?

Többi kisbeteg? Bence, Lili?

Karúszó: Tényleg magabiztosan halad vele Boti, de csak a babauszi miatt.

Lidke, azért ha megnézed az első napon készült képet Botiról, mikor pancsol a medencénél, meg az utolsót, sokat fogyott. Azóta meg megint. Meg nyúlt is. Nem eszik, na. Majd fog megint, nem aggódok egyelőre.
Köszi az anyakönyvezési tippet. Megírtuk a levelet, már csak el kell küldeni. Jelentését tudtuk, de köszi.
Szerintem is anyudékhoz menjetek ebben a hőségben. Kíváncsi leszek,h fog reagálni Attila.

Puszi.

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Lilinek
Boldog névnapot! :)

Melittának mennek a +++++++++++ :D :D :D :D
Most a Tamás anyukája vigyázz Zazira, most beszéltem vele, még nincs meg a kiscsaj. :)


Anita
Levi is most kezd újra enni, már olyan karcsú, mint a nádszál. :shock: :lol:
Szerintem nem lesz baj a névvel.
Már te is a 24.hétben vagy azta de mennek a napok. :shock: :shock:

Eszter
Én megálmodtam, hogy ma megszületik Szófi, :lol: bár már este a játszón is mondtam Melittának hogy ma lesz az ő napja. :lol:

Végre találtunk szállást ,így most kikapcsolom a gépet, és 1 hétig be se kapcsolom ,mert a szemeim tönkre mentek. :shock: :cry:



Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Melitta: Nagyon drukkolok neked én is!

Eszter: Gratula :D Milyen cég is ez?

Liliknek boldog névnapot! :)

Betegeknek jobbulást!

Rohanásban vagyok, megyek szabira :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


sziasztok

köszönjük a köszöntést :)

Melitta: ha még nem késtem le, mennek a drukkok.

Edit: én azt hittem, eddig is kikapcsolva tartottad a gépet, amilyen sűrűn jösz mostanában :D

A többiek is, akik nem nyaralnak, legalább 1 hozzászólás/nap, oké :)

Levettem a Liliről a pelust, mert tegnap este is szépen rácsücsült a bilire, erre nem figyeltem oda és a szőnyegre kupacolt :oops: :?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Melitta!
Nagyon drukkolok, és várom a híreket! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Később jövök, most kapkodnom kell.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Hű Melitta!
Veled vagyunk hajrá!!!

érdemes volt benézni!

Vok Eszti gratulálunk! ügyi vagy!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Eszter, Edit!
Gondolom, ha tudnátok valamit, már megírtátok volna, de azért megkérdezem (mert szőke nő vagyok :wink: ):
Még semmit nem tudtok azóta?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Melittáékról még nincsen hírem. Remélem jól vannak!!!!!

Köszi :D

Szóval meló: EDS nevű cég. Ők, mi??, na mindegy, szóval számítógépes karbantartásra specializálódott cég. Én a telefonos helpdesken leszek. Egy újonnan kialakított 15 fős csoportban, ahol egy repülőgép karbantartós cégnek a számítógépes parkjának a karbantartását veszi most át a cég. Én a csoportvezető helyettes leszek. Adminisztrálok, beosztok, közben csinálom ugyan azt, mint a többiek. :D
Szóval izgi lesz és már naaagyon várom! :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Lidke!
Gondolat olvasó is vagyok ám :lol: :wink:

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Eszter!
Köszi!
Akkor mennek tovább a drukkok.
Munka komolynak hangzik!
Most el kell indulnunk itthonról, aztán majd jövök a jó hírekre! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Megszületett Szófi baba! :D Pontos adatokat nem tudok, csak azt , hogy jól vannak. A vége nehéz volt. A hugával beszéltem. Szerinte Melitta alszik...
Amint kapom az üzit az adatokkal, küldöm :D

puszi

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


ISTEN HOZOTT SZÓFI!!! :D


Melitta!
Sok szeretettel gratulálok az egész családnak!
:D

Eszter!
Köszi!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Adatok: 3650Gr, 56 cm hosszú, 34 cm fejkörfogat :D

Jól vannak. :D Kiscsajt most kapta vissza nemrég. 14.06kor jött ki. :D

Komolyan majdnem úgy örülök, mintha az enyém lenne :lol: :lol:

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?