Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Nagbri, Ildi köszönöm.

Brigitta 2 éves volt, amikor először sátorban aludtunk. Először ő sem akart kijönni, szabályosan "erőszakolni" kellett, hogy kimenjünk. Aztán lámpával árny-játékoztunk... ráérzett az ízére, következő este már ő akart kimenni.

Most is nagyon boldog volt, hogy megyünk kifele. Szerintem ez arra is jó, (vagy nem ) hogy öcsike szokja nem mindig a saját ágyában alszik.

Lakásban nálunk is csak 24°C van. (még)

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Noémi! Jó lehetett pancsolni, már én is nagyon várom. Jövőhéten mi is megyünk. Szelidi-tóra. Anyukámék, bátyámék a közelében laknak. hétvégén haza megyünk, és ott maradunk két hétre.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


nóémi-engem se hiányolt senki. :lol:
SZerencsésen megérkeztünk tegnap 5 fele.Rá fél órára szolt a főnöke,h.csak csütörtökön kell menni dolgozni. :evil: Ez szép.Nagyon idegesek lettünk.Ez van.Ugyis aug-ba ujra készülünk haza.Nagyon jol telt otthon.Szuperül éreztük magunkat. :D Teszek föl pár képet.

Nagyon aranyos fotókat tettetek föl.Imádnivaloak ezek a gyerekek.És minden picuriknak utólag is boldog hó. fordulót,akiét elmulasztottam. :oops:

Ildi-köszi,h.felvilágositottad. :wink:


KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Attila és apum a hétvégiházunknál Kép Attila vágja a füvet Kép Atticy grimaszol Kép Atticy elaludt Kép Atticy nézelődik Kép Mamikával Kép Figurázok Kép Apával játszom Kép Most meg egyedül Kép Ugyancsak

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

 
 

Timci: Micsoda ház! És látom van szép nagy medence is! :D

Noémi
: Én hiányoltalak! Komolyan! Amúgy is hiányzik a dumcsizás! Veled! :wink:

Erika
: Nem semmi egy anyuka vagy! Azt hiszem te is azok közé tartozol, akiknek iszonyat türelmük van! Irigyellek érte!
Vendég
 


nagbri-igen,csak én nem mertem még fürdeni benne,mert féltem a felfázástól,de a pasik fürödtek benne,természetesen. :lol: A ház,ja,aról is teszek föl képet.Igy már érthető,ugye,h.miért szertek hazajárni?Szép erdő,tiszta levegő,nagy udvar,szabdaság!Imádok ott lenni. :oops:

KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép És ime a ház Kép Kicsit közelebről

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Ildi: köszi a tippeket, a tesz-veszt, meg a vaterát ismerem, de valahogy más honlapra emlékszem, amit timci ajánlott. Az a bajom ezekkel a honlapokkal, hogy sokat kell keresgélni, mire az ember ráakad jóra. Használtat gyerekülésből nem akarok, új meg kevés van fenn.

Timci: nagyon szép a házatok, és a környék is. Édes Atticy nagyon!

Erika: a sátorozásnak megvan a maga hangulata. Nyaralni is szoktatok úgy? Mi gyerekkoromban állandóan sátoroztunk, na azért vannak kellemetlen élményeim is. Amikor reggel nedves szivacson ébredtem, mert beázott a sátor. :( De a jó élmény több szerencsére. :D

Padlószőnyeg: az előző lakásomban az volt, az én orrom is nagyon érzékeny volt. Aztán a mostaniba egy szobát úgy hagytunk, ott nagyon új a padlószőnyeg, ott nincs is baj a porral. És érdekes módon Zalán azt a szobát szereti, ahol a padlószőnyeg van, ott biztos nem fázik a pocakja a kommandózás közben.

Brigi: a képen te vagy? Mivel mi még személyesen nem ismerjük egymást. Ha igen, akkor irigyellek, hogy ilyen csinos vagy. Nagyon jók a képeitek, látszik mennyire élvezték a fiúk a pancsolást!


Zalánnak hétvégén beindult a mozgásfejlődése. Már azt hittem egész életében kommandós módjára fog kúszni. Mert azt nagyon gyorsan csinálja már régóta, de azon kívül semmit. Erre hétvégén megtanult mászni, felállni, ülni. Persze azóta újabb átrendezést kellett végrehajtanunk, mert a nyomtató tetejét használta dobnak! :shock:

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Norri: Ez aranyos lehet! Dobként a nyomtató!
Dana ma a számítógépet kezdte el püfölni! :lol:
Zalán borzasztóan ügyes! Gratula neki!
A képen a piros fürdőruhában én vagyok! :D De ez genetika, annyit eszem mint egy ló, de nem tudok hízni! Amúgy Manó is ilyen alkat, ő is nagyon kis csinos! :wink:
Na igen, padlószőnyeg kérdés. NÁlunk a nappaliban nincs, de télen meg is látszik,iszonyat hideg, mert nincs alul rendesen leszigetelve. Ezt nem mi építettük, mint a hálót és a gyerekszobát. De a betont meg fölverni senkinek sincs kedve meg pénze se hozzá! De ide is szeretnénk majd padlószőnyeget egyszer!
Vendég
 


Brigi: akkor szerencsés vagy, hogy jó géneket örököltél :D Sajna, én nagyon hízásra hajlamos vagyok. Anyukám énutánam (3. gyerek) még 60 kg volt, most meg hát, hmmmm..... De a bőre gyönyörű, alig van ránc rajta 62 évesen.
Igen, Manónak is szoktam mondani, hogy nagyon csinos. MEg magas is. Az alacsonyabbaknak egyébként is vigyázni kell, jobban meglátszik rajtuk már 2-3 kiló is.

Elhiszem, hogy a padló nagyon hideg. Főleg, egy kertes házban. Mi meghagytuk a padlószőnyeget a parketta alatt, így főleg nem hideg. Csak az étkezőben.

Jó, hogy írtad a Bambinit, megnézzük az úszógumit, vasárnap megyünk. Lányok! Ismeri vki a pelenkadiszkontot? Ott is lehet úszópelust kapni. Próbálta már valaki? Ott lehet darabra is venni. De a Noncsi mondta, hogy a DM-es nagyon jó, lehet, hogy azt veszünk.

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Norri: Na igen. A gének. Hát kíváncsi vagyok később is így marad-e! Mondjuk anyum is ilyen volt, csak ő magasabb volt nálam. De vékony!
Remélem kaptok úszógumit! :wink:

A pelusdiszkontot nem ismerem. de a tescoban már lehet úszópelust kapni, amit ki is tudsz mosni. Olyan mint a kis fürdőbugyi, csak van benne egy felfogós rész! Szerintem jobb mint a papír, de ez magánvélemény!
Vendég
 


norri-http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=tikotiko2 én tőle szoktam vásárolni.Szuper minőség és olcsó.
Jelezz,ha döntöttél. :wink: Kiváncsi vagyok.

Most találtam egy honlapot,ahol gyerekülésbe meg babakocsiba tehető izzadásgátlót lehet venni.Én megveszem,mert szegény Atticy mire hazaértünk csuron víz volt a háta.Hiába tettem alá textilpellust,semmi sem használt...Hátha ez beválik. :roll: Mit szoltok? :roll: http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... ,aerokozep


KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 



Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci!

Mi ilyet akartunk venni Pesten, csak nem jött össze!!!!!!!! Engem is nagyon érdekel!!!!
Innen hogy kell rendelni? Nem jobb együtt?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Brigi!
Ezt a Tesco-s pelust nem ismerem. Nem tudsz képet rakni?

Timci!
Tényleg nagyon szép hely!!! Jó lehet a levegő!


Na, leszedem a képeket, aztán próbálok tenni! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


De jó, Noncsi, itt még sosem találkoztunk! :D
Képzeld! Zalán megnyugodott, mire hazajöttünk, de peluscsere közben úgy elkezdett üvölteni, hogy még a szopi sem használt. Úgy üvöltött, mint még soha. Néztem, de nem csípte meg semmi, mert a hangyák lettek rögtön gyanúsak. Azóta aludt egyet, most itt virgonckodik mellettem! :D

Brigi! Ez a textilpelus jó ötlet, köszönöm, én szívesen veszem a magánvéleményeket.

Timci: egy a baj, a vaterás rendeléssel. Most kellene a héten venni, mert vasárnap már abban szeretnénk menni Egerbe. Addig meg nem tudjuk leüzletelni, és a posta sem hozza. Azért köszönöm, tényleg jó dolgai vannak.

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Engem sem hiányolt senki, de érthető, hisz alig jövök.

Szuperek a képek Sáráról és Brigi a vadkerti fürdőzés is szuper lehetett.
Timcike, nagon szép a ház. Ez anyudék háza, v hétvégi ház? Merre van? Nem csoda, h szerettek ott lenni, nagyon szép vidék lehet.
Látom beindultak a babák mozgást illetően. Hajrá. Mindenkinak nagy gratula. Lehet szaladni mindenki után.

Nálunk is már áll a nagy medence. melegszik a víz, de szerintem ebben a hőségben hamar jó lesz a hőmérséklete.
Nekünk továbbra sincs fogunk, múlt héten voltunk tanácsadáson és 7700grammnak mérték, majd ma mérlegelünk megint, Kb 71-72cm lehet. Továbbra is azokat csináljuk, amiket eddig: mászás, állás, 1kézzel kapaszkodva is, átkapaszkodás állva, oldalazás minden mellett...

más: Bercit beneveztem az eheti babaszépségversenybe a www.babavilag.com oldalon. regisztrálni kell és úgy lehet szavazni. Remélem megismeritek. Előre is köszi!! :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


na,jó
most kiakadtam
50 perces altatással fél órás alvás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


talán visszaaludt.

Mindjárt teszem a képeket!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: Szegénykém!
Képet nem tudok. Rendes fürdőgatyus fiúknak, csak pelusos babáknak van kitalálva. Én csak azért nem vettem, mert már megvettem a moshatósból!

Timci
: Ez szép és jó! De mindegyik gyerekülésbe jó? Én semmilyen méretadatot nem találtam róla!
Vendég
 


Kép
Pancsi Anyával

Kép
Homokvizsgálat

Kép
Hinta-palinta

Kép
Pancsimanók

Kép
Jaj, úgy élvezem én a strandot! /Sikííít!/ :-D


Valamint jelezném, h keresek magunk mellé társat, akivel hétköznap ki tudnánk járni a strandra!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Timci: Jó cuccai vannak ennek az illetőnek!
Vendég
 


Brigi!

9-18 kg-sba való!!!

Mindjárt nézem a püt.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: Annyira jók ezek a képek!!!Látszik milyen jól éreztétek magatokat!
Na egyszer, ha csak Danus lesz, akkor összehozzuk ezt a közös pancsit! Mit szólsz?
Vendég
 


Ok, Brigi!
Nagyon örülnék!!! :-)))

Nektek kihozza mindkét vonalzómat? A fölső nálam eltűnt... :roll:

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Timci:én hiányoltalak de nem mertelek hívni. Nemakartam zavarni! Tényleg gyönyörű a ház,ahogy mondtad!!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


Igen, nekem látszik mindkettő!
Vendég
 


Mi is megyünk strandolni, csak rá kell vennem magam (meg a párom) hogy vegyünk nekem fürdőruhát! :oops:

Nagyon jók a képek! Na igen, akik ennyire fotogének! :D

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Nagyon jók a képek!! Tényleg szuper lehetett. És látszik, h élvezte is a strandolást. Itt nincs, max a Duna-part, v a gödi strand, de ott meg 1000ren vannak, a pesti strandokról nem is beszélve. Elvileg ősszel nyitják itt nem messze az vizivilágot, az 5perc tőlünk. A mogyoródi aquaréna sincs messze ( max 15perc kocsival), de nem épp olcsó. Tényleg, most kecskeméten milyen árban vannak a strand belépők???

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ok, Norri!
Megyünk együtt is mindenképpen!
Menjünk holnap fürdőruhát nézni?

Köszi, Brigi!
Nekem nem látszik. Majd megjavul. :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Na most éppen nekem se látszik!

Tényleg, mik az árak Noémi? Ez engem is érdekelne!
Vendég
 


Ennn!
Azért is mentünk 3 után, mert azt írták, h akkor olcsóbb. /meg persze a nap erőssége miatt./ Aztán ott kiderült, h hétvégére nem érvényes a 3 óra utáni kedvezmény.
Szóval. 1200 Ft fejenként.
hétfőtől-péntekig 3 után meg 850.

De a
www.csuszdapark.hu -n meg tudod nézni! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Hát, ez elég drága.
Mi tavaly Szentesen voltunk, kb. 800 ft volt a belépő, volt 3 csúszda, és annyit használtad amennyit akartad. És szuper jó hely az egész, nagy terület, sok medence, végig árnyékos!
Kecsó jelentem elég drága! :roll:
Vendég
 


Brigi, tőletek még Majsa és Cserekszőlő sincs messze.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Csajok: Mi tavaly Kiskunmajsára jártunk,ott most 1200ft az idén is. Ott is használhaod az összes medencét. Nagyon jó hely,csak messze van!!

Kép
Kép
kisildi
 
 


És a strand még ekkora gyerekkel ingyenes. Majd ha könyörög mindenféle finomságért, akkor mennyibe kerül egy nap.... :shock:

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Okés csajok, igazatok van!
De Majsa túlzsúfolt! Nem is kicsit!
És az mégiscsak furi, hogy a szentesi hatalmas, csúszdás, gyerekpancsi, meg egy csomó minden, és ezres alatt van a belépő.
De igen, mindenhova kell a kocsi is! Mi szerintem a vadkertinél és a szentesinél maradunk. Legalább tömeg nincs akkora! :lol:

Az meg hogy mit veszek meg a gyerkőcnek, tényleg csak szoktatás kérdése. Mi ilyenkor visszük a szendvicseket, üdítőt, és max egy fagyi van! Élvezzük a fürdést! :lol:
Vendég
 


Nagbri: igazad van,hozzá kell szoktatni őket,hogy nem kapnak meg mindent. Mert akkor akár egy havi fizetést is el lehetne költeni benzinnel meg mindennel együtt. Mi is augusztusban megyünk a Balatonra. Tudom,hogy Bence még kicsi,de tegnap mondták apának hogy mégis elengedik szabira. Remélem majd jól viseli.

Kép
Kép
kisildi
 
 


Tényleg szoktatás kérdése, reméljük, hogy a gyerek is vevő lesz rá! Nekem adtak egy tanácsot, hogy ha vásárolni megyünk, mi legyen a szabály. Egy dolgot választhat a gyerek, akkorát ami elfér a kezében, és csak akkor eheti meg, ha kifizettük. Ezt szeretném én is bevezetni, így talán elkerülhető, hogy a boltban földön fekve üvöltsön mindenért. persze biztos bepróbálkozik, mert gyerek, de ha kitartunk, szerintem megszokja.

Többgyerekes anyukák nálatok hogy van?

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Hát norri ez most jó kérdés volt: szerintem az is számit ,hogy már ilyenkor is elhordod magaddal vásárolni és akkor szokja a gyerek!
Én rend szerintem még a játékokat is megnézem vele ha ,megyünk!



Balcsira mi is megyünk!Épp egy ismim kérdezte .,hogy bele mered majd vinni a gyereket?
Hát miért nem inni úgysem engedem belöle!


Timi: nagyon jó képek, a ház szuper de Atticyről nem is beszélve!

Noémi: hát ti nagyon fotogének vagytok Bálinttal!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Norri: bocsi félreolvastam tehát egy tanács

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Juj,jó sokat irtatok. :shock:

nóémi-fogalmam sincs,h.hogy éri meg.Csak annyit ir,h.149o Ft a szálitás.De holnap fölhivom őket és megérdeklődöm,ok?És visszaszolók.Nekem is megéri,ha oszlik a posta. :wink:
Gyönyörű képeket készítetetek.Irigyellek,én is úgy fürcsiznék már. :?

nagbri-én sem láttam méretet,de szerintem,ahogy elnézem ez jó lesz mindenik fajtába,meg a babakocsiba is.Szerintem egy kutya az összes,mármint,h.univerzális,ahogy elnézem.
http://plaza.unas.hu/plaza_search.php?t ... res%E9s+-+
Nagyon jó a levegő,Atticy rengeteget aludt.

nori-gyorsan működik ennél a pasinál a vétel.Már másnap meg is kapod.Ha ma megrendeled,max.csütörtökön már meg is kapod.Utald át az összeget még reggel,ha korán utalsz,az összeg max.másnap megjelenik a száláján,és postázza is. :wink: Ugyhogy hétvégén már abba utazhat. :wink:

ennn-ez anyukámék hétvégi háza.3o km-re van a várostól.Nagyon jol érezzük magunkat.Hisz gyönyörű vidék.Nagyadorján a falú neve,ha ismerős. :roll:

Ildi-nem zavartál volna,de örülök,h.hiányoltál.
Köszi csajok a sok szép dicséretet,meg a bókokat.

Akkor szerintetek ez jó ez az izzadásgátló betét?Érdemes megvenni?


KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Felhivtam őket.Azt mondták,ha egy csomagba küldik,akkor a posta ugyanannyi,nem számit,h.3 vagy 1-et kérek.Akit komojan érdekel,az vegye fel velem a kapcsolatott.A részleteket megbeszéljük. :wink:

KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Timcike: gyönyörű ez a vidék!!! És a ház!!! Nem szoktátok véletlen kiadni? Ott hűvösebb az idő? Atticy nagyon cuki a pici fogacskáival!
Engem is érdekelne az ülésbetét, bézs színben kérnék egyet, remélem beválik., mert már én is mindent kipróbáltam, de szegény Boti hátáról mindig folyik a víz.

Noémi: szerintem is jól néztetek ki. Bálintnak is van úszógumija? Az otthoni gombás medencét kipróbáltátok már?

Norri: gratula Zalánnak a mászáshoz/álláshoz/üléshez! A vásárlási szabályokat mi is így tervezzük, biztos lesz egy pár sivítás az elején... :roll: Én is mindig megmutatom neki a játékokat, mint Mogyó, hogy tudja, nézelődni szabad.
Vendég
 


Nem tudom tényleg működhet-e ez az izzadásgátlós dolog. Tartok tőle bevallom.
De majd ti beszámoltok róla, jó? :wink:

Nálunk is az van, hogy boltba be, és elvileg ha jól viselkedik, akkor kap vmit, de olyan is van, hogy semmit. Nem könnyen szokják meg, erre készüljetek fel. Pedig nálunk nem volt divat, hogy mindig vegyünk vmit, azért be szokott próbálkozni!

Ildi: Szerintem élvezni fogja a Balcsit! És nyugodtan be is vihetitek a vízbe, nem lesz semmi baja!
Vendég
 


Ildi: szerintem sem korai egy ekkora babát Balatonra vinni. Ismerősöméknél 1 hónapos a kisebbik, de már élményfürdőztek, és mennek a Balcsira is. Csak a lábát lógatja bele, árnyékban vannak, sűrűn szopizik és kész. Balcsi melyik részére mentek?

Mogyo: írtad, hogy új a frizurád. Képet nem is mutatsz?

Erika: de jó, hogy nálatok még csak 24 fok van! Nálunk 26,5!!!! :shock: És klímáztam este!
A sátorban nincs túl meleg éjjel?
Vendég
 


Nagbri: örülök, hogy így élvezte a család a fürdést! Én is akartam írni, hogy irigyellek, hogy így nézel ki két gyerek után.... Látom, a fiúk saraztak is! Nem voltak sokan?

Kriszta: édes lehet Aziz, ahogy beszél! Tényleg, Ő magyarul és angolul is próbálkozik? Biztos jól néztek ki, miután megetetett téged! :wink:
Botond mostanában inkább az állást tökéletesíti, már fél kézzel kapaszkodva is stabil, meg mindenhova fel akar mászni.
Hétvégén anyuéknál fél óráig tanulmányozta a füvet, örültem, hogy csak játszik vele, nem eszi meg. De a konektorokról nem tudom lebeszélni... :wink:
Ja, amin nagyon meglepődtem: megkapaszkodott a radiátor tetejében és karból felhúzta magát!!!! Kis izompacsirtám!
Vendég
 


Csajok-én ugy gondoltam,h.akit érdekel a cucc,az átutalná a pontos összeget a bankszámlaszámomra,megmondja,milyen színben kéri,miután megérkezett,szolok és érte lehet jönni,vagy mikor bemegyek Kecsóra beviszem.A jövő héten kapnak árut csak.Ugyhogy még van idönk.Szeretném tudni,h.hány embernek kell,h.tudjuk kiszámolni a pontos postaköltséget. :wink:

agi-köszönöm neked is.Sajnos nem szokták kiadni,mert mikor nem nyaralnak,akkor egyvégbe kint vannak.

KépKép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Ági,Nagbri: köszi,már kérdezni szerettem volna,hogy szerintetek bele lehet-e vinni. Mert apa már tervezgeti mit fognak csinálni. Mi Balatonföldvárra megyünk. Van már ilyen méretbe úszó pelus?

Nem jön akkor valaki arra? Jó lenne talizni!!!

Timci:nagyon jó ez a betét,de sajna most nem futja. Meg ha ti kipróbáljátok legalább tudjuk beválik-e. Mentek még a héten valamerre?

Kép
Kép
kisildi
 
 


Sziasztok!

újra itt vagyok! :D

Brigi
, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hírre kellett hazajönnöm..... :( Remélem, hamar rendbejössz....A képek nagyon aranyosak! Dana a kosárban! :lol: Ez nagyon tetszik! :D

Kriszta, remélem, Ti is jobban vagytok már...
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT Mahmoudnak!
Ízlett neki a torta? Mit találtál ki neki ajándéknak?

Andi, erre a nyakláncra kíváncsi vagyok, majd meséld el, hogy bevált-e?
nem is mondtam, hogy vasárnap reggel láttam Apát Petikével és Dorkával a piacon. A gyerekeket ismertem meg, ugye.... :D

Erika, én is augusztus végi vagyok.... :D
Tök jó, hogy sikerült feltenni Brigi vonalzóját is! :D
Elhiszem, hogy Apa olvadt Brigi versikéitől.... :D
Nem semmi ez az allergia..... :shock:

Norri, nagyon jók a képek, köszi! :D Na meg a kommentálok! :lol: :lol:

Mogyó, nagyon édes Ágika! Mennyit nőtt már!!!!! És mennyi haja van! :D

BOLDOG HÓFORDULÓT DANÁNAK ÉS BERCINEK!

Nóri, gratulálunk Sárának! Nagyon ügyi! Akkor elhiszem, hogy nem lett több időd! Főleg, hogy most már mindenhol fel akar majd állni.... :wink:

Noémi, remélem, Bálinttal minden OK! Szegénykéim, nagyon megijedhettetek..... És szerintem se okold magad, nagyon könnyen és gyorsan megtörténik a baj, akkor is amikor nem gondolnánk, hogy ezek az örökmozgó gyerekek mire nem képesek....

Mi szerencsésen túlvészeltük a múlt hetet. Persze nagyon lefáradtam 2 örökmozgóval, és 1 napra kaptam még egy gyerkőcöt. Meg főzni, mosogatni,... plusz egész más napirendben élnek, és ezt volt a legnehezebb összehozni. :roll: Amikor mi már régen túl voltunk a reggelin, és Bende délelőtt aludt volna, ők akkor keltek fel. Aztán a szokásos körök, hogy reggeli, fogmosás, beágyazás.... stb. Persze igyekeztek nem mindig szót fogadni, mert hát gyerekek.... :roll:
Én annyira hulla lettem, hogy csak na!
Aztán Bende belázasodott. Szerdán. Csütörtökön már 39,8C-os lázzal rohantunk orvoshoz, hogy mi lehet? Mert semmi más tünete nem volt a lázon kívül. Heveny mandulagyulladás.... :cry: Én annyira féltem, mi lesz, Apa nem győzött vígasztalni. Nem itthon vagyunk, nem a mi dokink.... stb. Bende rengeteget aludt, nem akart enni sem....
szóval kibuktam a hét végére.. :roll:
Ma elmentünk a mi dokinkhoz is, hogy mit lát, javult-e, meddig szedjük a gyógyszer...... mert ráadásul a láztól tiszta pöttyös Bende, mintha himlős lenne. De nem az! Viszont iszonyatosan beduzzadt a szeme, és most egyáltalán nem olyan, mint szokott lenni.
A felső fogacskái is nem sokára előbújnak, mert nagyon piros és duzzadt az ínye.....
Így most nem bánom, hogy itthon vagyunk, csak győzzem magam utolérni.....

Persze nem értem az olvasás végére.... de még jövök, ha egyszer utolérem magam.....
Köszi Noémi, hogy hiányoltál.... :wink: Jól esett! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Én is hiányoltalak már, csak tudtam nem vagy!
Akkor nektek se volt felhőtlen a múlt hét. Sajnálom, de remélem gyorsan meggyógyul Bende!
A mandulagyulladás nem olyan vészes, mint amilyennek tűnik, és tényleg magas lázzal jár! Nekünk is volt már! :cry:
Én túl leszek rajta, már sokkal jobb. Sajnos akkor sem változik a helyzet, ha ezen kesergek. Most az éltet, hogy majd megpróbáljuk újra, és akkor sikerüljön!
Vendég
 


Jó reggelt!

Manó!
De jó, h újra vagy! Én is emlékeztem a gyerekvigyázásra, de azért hiányoltalak. :-)
Sajnálom, h Bende beteg, persze, h kiborultál! Szegénykém! Remélem gyorsan túl lesz rajta!

Brigi!
Mindjárt nézem miket írtál!

Timci!
Írtam mailt! Ha szabad, én azt választanám, hogy ha Kecsón jársz, akkor kérlek, hozd be a miénket.

Mogyo!
Várjuk a képet! :-)

Ági!
Bálintnak nincs úszógumija, a kezünkben fogtuk. De tervezek venni. A gombamedencét éppen tegnap próbáltuk ki. Ott is nagyot pancsizott! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?