Új privát üzeneted érkezett!

IBM nagy a csönd, tán csak nem megszületett a kis Áron?

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Wruska! :cry: :cry: :cry:
Sajnos nem!
Még mindig várok!
A hasam nehéz és kemény,feszül!
A derekam leszakad már lassan egy hete,időnként menstruáció szerű görcseim vannak,de tök rendszertelen és elég lightos!
Nemtudom mikor akar már megismerkedni velünk!
Nagyon szeretnék már túl lenni rajta,leginkább hazafele jönni!
Azért bevagyok ám sz@rva rendesen!
Dehát mit lehet tenni!
Látom neked is szépen halad a vonalzód!
Vigyázz magatokra!

Mindenképp jelentkezünk ha megérkezik a kispasi!
Apa már kivan okítva!! :lol:

Megyek megpróbálok még pihizni!

Szép napot mindenkinek!

Ja! És nagyon örülök,hogy egyre többen vagyunk!!!

Kép


Kép
ibm
 
 


Ibm!

Szorítunk neked+++++++

De még ne türelmetlenkedj :wink: 2 hét is simán belefér még :wink:
Talán ezek a frontok amik most jönnek mennek meghozzák a várt hatást...... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

 
 

Panny!!!!!!

Ne keseríts!!!!!!!!
2 hét.............
Nem bírom ki!
Tényleg leszakad a derekam!!

Kép


Kép
ibm
 
 


Kitartás IBM!!! Ha ez vígasztal, én még abszolút nem tartok ott, mint te, de nekem is leszakad a hátam/derekam. Pedig az enyém még nem is olyan nagy súlyú pocak, mint a tied. Mi lesz itt velem 8 hét múlva, nem is akarok belegondolni....
Nyugi,minden rendben lesz!!! Az a két hét meg csak úgy elrepül....lehet, visszasírod még a terhességet majd! :lol:
lei
 
 


Na helló csajok! Megjöttünk dokibácsitól. Jelentem nagyon meg lettünk dicsérve :lol: Én azért, mert sokat fogytam, babuci pedig azért, mert sokat nőtt. Szóval minden rendben van, szépen növögetünk. Méhszáj zárva, és a pocim is már szépen fent van :lol:

Pénteken már mennem is kell vérvételre (AFP), és a cukorterhelést is kéri, mert sok a cukorbeteg a családban és jobb előbb fülön csípni, ha mégis nálam is jelentkezne.
A következő uh július 11én lesz, már a 19. héten aztán júli 14én megyek a dokihoz legközelebb. Közben szabira is megy, azért csak 5 hét múlva.

Szóval nagy a boldogság, mint mindig :wink: uh után. Most nagyon kis lusta volt, nyújtózkodott, meg helyezkedett, de semmi komoly aktivitás. És persze háttal nekünk. De már szépen kirajzolódott a gerince és nagyon más volt már, mint két hete. Sokkal jobban kisember formája volt már.

Most talán kicsit felpörögnek az események, vérvétel pénteken, a kismamajóga is lassan elkezdődik, aztán talán a rugdalózás is intenzívebb lesz hamarosan. Közben azért a fogorvoshoz is elmegyek, bár a védőnő szerint ráér csak a 20. héten, de nem tudom, mikor megy ő is szabira, és legalább ezzel is telik az idő :wink:

Még olyan sokára van a következő uh. Nem semmi telhetetlen vagyok, mi? :wink:

Ibm, neked nagyon szorítok, hamarosan itt van a te időd. Jajj olyan jó nektek, nemsokára a kezetekben tarthatjátok azt a kis vörös csomagot :P Kitartást addig is. Lei neked is!

Kép
wruska
 
 


Wruska, örülök a jó híreknek! Tök jó, hogy már te is azt figyeheted lassan, hogy mikor érzed először a babóca mozgását.

Tényleg gyorsan megy az idő, meglásd, mindjárt túl leszel az első félidőn :D

Én most kicsit kivagyok, itthon áll a "bál". Most épp ott tartok, hogy egyedülálló anyuka leszek. :cry: A baba meg rugdal ezerrel, mintha emlékeztetni szeretne, hogy ő itt van a pocakomban, ne idegeskedjek már..

Nehéz az élet a pasikkal..de majd csak alakul valahogy.

Ibm, kitartás! Valahogy az a két hét is elrepül majd.

Rönééé



Kép
röné
 
 


Minden pasi megőrül, ha terhes a párja? Én ezt nem értem. :?

Kép
wruska
 
 


Röné!

Mi a gond????Ha nem titok írd ki magadból...

Ismerem amúgy a szitut...nálunk is volt egy-két ilyen csörte...ilyenkor a hormonok is ludasak meg a pasik is valahogy "hülyébbek"lesznek...

Ne idegeskedj,első a baba!!!

Wruska!

Klassz hogy minden OK!!!
:wink:

Ibm!

Sajna át tudom érzeni hogy az utcsó 2 hét vánszorog a leglassabban...de ne izgulj olyan hamar telik az idő....Nézd meg, nemrég még én szültem és mindjárt 3 hós a kisfiam :wink:

Lei!

neked is már csak röpke 10 hét...emlékszem amikor pozitív lett a teszted hogy aggódtál...és most már mindjárt anyuci leszel :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hát elég hosszú..

Lényeg, hogy egy hete volt szülinapom. 30. És nem kaptam semmit, csak egy csokor virágot. Ez nekem nagyon fájt, rosszul esett, de nem akartam veszekedni, ezért visszatartottam a könnyeket, és neki csak annyi tűnt fel hogy "furcsa" vagyok..

De nem tudok rajta túllépni, hiába próbálom. Igaz előtte amikor kérdezte, én mondtam, hogy nem kell semmi, mert a ház miatt sok a kiadás, de azért valami apró meglepit kereshetett volna. Tényleg nem nagy dologra gondoltam. Ez lehetett volna könyv, egy bizsunyaklánc, bárminek örülök.
Hát ő ezt szó szerint vette.. nem vett semmit.

Hát ez egy hete forrongott bennem, és tegnap amikor ebéd után felállt az asztaltól, és csontokat, tányért morzsát mindent otthagyott, meg mertem jegyezni, hogy nem étteremben vagyunk ám, ahol van felszolgáló...

Hát ő meg ezen kiakadt, mert szerinte semmi más dolgom nincs, ezt igazán megcsinálhatnám.
Hát nem azért lettem kiírva, hogy kiszolgáljam őt. Egyébként sem olyan családban nőttem fel, ahol a férfit ki kéne szolgálni. Náluk viszont ilyen volt a példa.. Az apja elé pl. még a teát is elkeverve, a vajaskenyeret is megkenve kell tenni.. Én ettől kiakadok.
De ezt kezdetektől tudja, hogy én ebben a tekintetben milyen nézetet vallok..

Este még mindig puffogva jött haza, amikor odamentem hozzá semmi reakció. Na erre kijött belőlem minden. hogy milyen szarul esett a szülinapom.. Én az ő egész családjánál figyeltem minden alkalomra, két hónappal előbb szóltam, hogy figyi, az anyádnak 60., a lányodnak 18. szülinapja lesz, valamit találjunk ki.. Hát mindenkié emlékezetes lett az idén. Az enyém is. Csak nem pozitív értelemben.

Ne értsetek félre, én nem akartam semmi külön bulit, felhajtást, nagy ajándékot. De valamit. Nekem nem az esett rosszul, hogy semmi extra nincs, hanem hogy SEMMI nincs. Persze ezt ő úgy értelmezte, hogy nekem már a virág sem számít, hát ezután azt sem fog hozni. Még neki állt feljebb, meg hogy most nincs pénzünk ilyenekre. Hát nem nagy dolog kellett volna.

Egy hete minden nap ezzel a rossz szájízzel keltem, minden nap elbőgtem magam amikor eszembe jutott. De nyugtattam magam, hogy hiszen én sem csináltam ügyet belőle, hogy 30 lettem.
nem olyan nagy tragédia, hogy nem kaptam semmit.. De tegnap kijött belőlem. És persze én vagyok a nagyravágyó, meg a hálátlan.

Nem részletezem, hogy mik voltak, de szó szót követett és minden előjött. de ő teljesen meg van győződve, hogy nekem nincs okom panaszra..

Hát ennyi. Nagyon ramatyul érzem magam..

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredtem.

Ja, és ő sohasem kér bocsánatot...

Rönééé



Kép
röné
 
 


ui, lehet hogy túl érzékeny vagyok és ilyen dolgon nem szabadott volna veszekdeni, de nekem nagyon rosszul esik.

És továbbra is úgy gondolom, hogy egy nő a mai világban nem azért van, hogy férjeurát kiszolgálja..

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné!

Teljesen egyet értek veled!!!És nem szabdkozz mert maximálisan igazad van!!!Nagyon hasonló,szinte félelmetesen hasonló szituk már nálunk is voltzak...
Én dettó azt vallom hogy nem azért van a nő hogy otthon csak ő csináljon mindent miont egy házi rabszolga...Temészetesen a konzervatív családmodell híve vok,apa keresen annyit hogy tartsa el a családot,anya teremtse meg az otthon meglegét,gondoskodjon a családról......DE az apa ujjáról se esik le a gyűrű ha otthon legaslább az alapvető dolgokat megteszui....
Sokaszor az én férjem is otthagyja az asztalon a tányért stb.,..Aztán ránézek kicsit kérdően és jobb esetben elpakolja...de ha riossza napja van ő is képes ezen vitázni hogy úgyis itthon vok,ez nem nagy feladat..

Az én férjem is azt látta otthon hogy a nő csinál otthon mindent,kiszolgálja a psait,álló nap a konyhában görnyed stb...na ezt én nem vok hajlanó 3 gyrek mellet!!!Ma már a férjem se várja el ezeket annyira,ő inkább sokszor a fárasdtágra hivatkozik meg arra hogy majd később megcsinálja,elépakolja..stb...de én azt nem bírom kivárni :wink:

És abban hogy nem vett semmit....hát férfiak...mi is voltunk úgy hogy megbeszéltük ,hogy nem veszünk karácsonyra semmit egymásnak mert épp építketünk....poersze én vettem vmi apróságot de ő szó szerint értette a megegygezért...hát nekem se esett vami jól :? de őt utólag pótolta... :wink:

Neked meg a hormonok miatt duplán rosszul esnek az ilyenek,megértelek...

Ja és az enyém se kér bocsánatot soha...a fene megesz hogy nem bírja kinyögni...inkább megpróbál úgy viselkedni vagy kedveskedni de SOHA nem mondja ki azt a "bocs"szót :evil:
Pedig sokszor tartottam neki erről litániát hogy attól lesz egy ember több ha képes belátni hogy hibázott és képes bocsánatot kérni mert ez nagy személyiségbeli érték!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Rone,

Ismeros helyzet. En a nevnapomon jartam igy. En sem kertem kulonosebb ajandekot. Gondoltam kapok egy csokor viragot es elmegyunk valahova vacsizni. De meg azt is elfelejtette hogy nevnapom van,. Annyit sem mondott hogy sok bolodogsagot. Hat nekem is nagyon szarul esett. Es meg azota sem tortent semmi.
Akkor en is bogtem sokat. De most jol vagyunk.

Kitartas, csak normalis lesz. Az a baj, hogy nehez oket ennyi evesen megnevelni.


Holnap, megyek UH este. Mar nagyon izgulok.

IBM,
Kitartas mar tenyleg nem sok van hatra es hamarosan karjaidban tarthatod.

Legyetek jok!

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok

Csajok

A pasik azok pasik
Ha azt mondod neki,h ne vegyél semmit akkor nem vesz!
És hiába reméled titkon,h vesz valamit nem fog mert azt gondolja,h akkor az lesz a baj! :?
Ezért mondják azt,h mi nők túl bonyolultak vagyunk.

Ettől függetlenül nálunk is volt már hasonló.
Nekem is szarul esett.

Úgyhogy tudom milyen érzés.Főleg,h ilyen szép kerek szám és tombolnak a hormonjaid is!

Az ember amikor terhes amúgy is szeretné,ill. jól esik neki (még akkor is ha ezt nem valljuk be :) ) ha kicsit többet törődnek vele.
Épp ezért nem is értem a párod reakcióját :shock:

Nálunk is az működik mióta Alex megszületett,h én itthon vagyok,a férjem dolgozik.De ettől függetlenül nem kell kiszolgálnom.
Bármit megcsinál!És kiszolgálja magát kajával is!
De a kezdetektől így van ez.
Na azért nem mondom néha marad kávés csésze itt-ott,meg a szennyestartó mellett ruha,de ez van.

Röné
Remélem megvígasztalódsz!
Kép
Vendég
 


Huuu,miket olvasok....Na akkor én szerencsés vagyok a párommal,mondjuk nálunk még nincs gyerek....az bizti más szitut fog eredményezni!Alapvetően nálunk is az van h szinte mindent elé teszek,semmi dolga itthon.Szerencsére azért ha szólok h segítsen akkor jön,reggelente elmosogat stb.Na de ha gyerek lesz,oda a kényeztetés!!!Remélem majd azt is jól tolerálja!!!
Nálunk is volt h megbeszéltük nem vezsünk nagy dolgot,én betartottam,de ő nem :lol: Mert vett vmi méregdrága könyvet...nem is egyet!
Aztán volt h mondtam h nem kérek semmit,és télleg csak virágot kaptam.De nem is vártam mást...Nálunk az vált be ha szülinapja vagy névnapja van a másiknak,akkor aznap jobban odafigyelünk egymásra,kicsit pihizünk,romantikázunk.Ennél nagyobb ajándék nincs is nekem!

Kicsit tartok attól ha jön a baba,akkor mi lesz...mert már mondta h bizti nem fogom mad szeretni,mert a gyerek fontosabb lesz.Ami nem igaz,de egy újszülött egyedül max levegőt tud venni,mást nem!!!Egy felnőtt férfi meg csak ellátja már magát :? Amit persze néha én is kétlek....

Bocsánatkérés...na ez sem pasi dolog....de volt már rá példa,igaz időbe tellett,de ha rájött h ő volt a hülye akkor bocsánatotkért.Persze én is szoktam,ha vmi olyat csinálnék....nehezek ezek a kompromisszumok

Kitartást mindenkinek az urához!!!!!!!Mindig mindent meg kell beszélni,és nem szabad elfolytani a dologkat hogy halmozódjanak!!!!Nálam ez eddig bejött :wink:

annus11
 
 


Kismamák. Van valakinek azzal kapcsolatban tapasztalata, hogy a tejfolyást este hogyan kellene kezelni? Ma felkeltem hajnalban, a hálóingem totál beterítve, valószínű álmomban ráfeküdtem a mellemre úgy, hogy sikeresen kinyomtam belőle a tejecskét :? Csak a melltartóban és betétben alvás a megoldás? Azt sajna nem tudom kontrollálni, hogy hanyatt fekve maradjak egész éjjel (sokszor nem is kényelmes úgy aludni).

Lei, jársz még kismamajógára? Neked hogy tetszett? Igaz is, nem mentek mostanában megint 4Dsre?

Én a hétre beterveztem egy kis kényeztető szépítkezést. Fodrász, kozmetikus, manikűrös :P és valami szép ruhát is vennem kellene a keresztelőre, ami hétvégén lesz.

Kép
wruska
 
 


Hali!

Vagyok énis! :)

Röné!
No, asszem be tudok állni a sorba, akik tudják, mit érzel most!
Gondolom, emlékszel még, én mennyit bőgtem és örjöngtem a terhesség alatt a Zuram miatt! :? Teljesen átérzem a problémádat, persze tudom, ettől sajnos nem érzed magad jobban... :roll:
De csatlakozom az előttem szólókhoz, a hormonok is nagyban rátesznek arra, ami amúgyis sziven ütne, igy meg triplán kijön az emberen. :wink:
És igen, valami miatt a pasik is megkergülnek a terhesség alatt, nem ám csak mi. Hogy mi miatt ez még egy őrült nagy rejtély. Az első gyerekes apukáknál ráfogják arra, hogy elkapja a pánik, hogy apa lesz, no de a második-harmadikgyerekes apukáknál mire fogják?? :lol: Jó lenne néha a fejükbe látni, mikor mit gondolnak és vajon mi készteti őket bizonyos negativ viselkedésformákra?? Igazán szeretnék gondolatolvasó lenni sokszor! :lol:
Bocsánatkérés??? :twisted: Na, olyantat Zolim sem ismer! Pedig énis a tudtára adtam már, hogy oké, kiborit, csúnyán viselkedik (az néha nem kifejezés ugye) stb. de akkor legalább annyit hallanék, hogy ne haragudj, bocsánat vagy b...szam hozzád a papucsom vagy vmi... csak mondjon vmit! De nem, nálunk ez ugye úgy megy, hogy ő csinál "kedves" dolgokat, én kiborulok mint állat, megmondom a magamét, ő pedig meghallgatja (jó esetben), aztán utána nagy hallgatás, majd másnap mintha mi sem történt volna, úgy csinál és ezzel el van intézve... :evil:
Nagyon sajnálom, hogy ennyire elszúrta a szülinapodat, sokat jelent az a 30, tudom, én tavaly októberben töltöttem... én sem kaptam semmit, de én megmondtam, hogy nem kérek semmit, konkrétan. Pénzünk sem volt. Én megszoktam már, hogy virágot sem kapok sosem, tehát ez sem volt meglepő... 8)
Hogy otthagyja maga után a cuccost, no igen, ez is ismerős! Bár Zoli néha beteszi a mosogatóba legalább, persze ha kenyeret vág, a morzsát én pucolom el utána az asztalról, mert nincs vágódeszkánk... :lol: de már megszoktam. Ha megfeszülök sem fogom tudni már megváltoztatni, vagy együttélek ezzel, vagy nem.
Sokat bőgök és bőgtem miatta, ez tény, csúnya volt, amiket a terhesség alatt művelt ugye, meg most is egyszer-kétszer, de mindezek ellenére én ugyanúgy szeretem és tudom, hogy ő is szeret engem és imádja a kispunást is! És ez a lényeg, a többit túlélem...
De azért próbálj beszélni embereddel, amikor már kicsit lehiggadt állapotba kerül és te sem vagy éppen ingerült és rosszkedvű... hogy neked rosszul esett, stb. Talán ha nyugodt hangnemben elmondod neki, mi bánt, máshogy reagál majd.... nem tudom, nem akarok okoskodni, mert nem ismerem. Viszont úgy veszem észre, hogy Zolinál inkább ez a módszer jön be. A hisztivel és üvöltéssel nem érek el semmit, legfeljebb rámcseszi a telefont vagy otthagy... most legutóbb másnap szépen nyugodtan csendesen elmondtam neki, hogy ez igy nem megy és tényleg még egy ilyen, s azt csinál amit akar... végighallgatott, igaz, semmi reagálás, de legalább végighallgatott és nem mondta, hogy fejezzem be a hisztit! :roll:

Wruska!
Nekem csak pár csepp tejci jött a pocisság alatt. Hát igazából nemtom, hogy lenne-e rá más módszer, mint a melltartóbetét... :)

Ibm!
Nemám nagyon eltünni!!! :) Kérjük a helyzetjelentéseket!
És kitartás nagylány, már nincsen sok, tudom, igy utólag könnyü jártatni a lepénylesőmet, hiszen én milyen türelmetlen voltam a végén és milyen de milyen elegem volt az egész terhességből... gondolj arra, nemsokára lesz egy oázó mukid neked is!!! :wink:
Vendég
 


röné: az az igazság, hogy a pasik tényleg úgy működnek, mint ahogy alziza is írta. Ha azt mondod, ne vegyen semmit, akkor ő ezt így is értelmezi. Ők nem fognak mögöttes tartalmat keresni, meg kitalálni a te titkos vágyaidat. Ők a kimondott és konkrétan elhangzott dolgokra figyelnek, nem agyalnak a mögöttes tartalmon. szóval ha legközelebb azt mondod nem kérsz semmit, akkor tényleg ne is várj semmit cserébe, mert úgysem kapsz. De legalább tiszta lesz a helyzet. Náluk az IGEN, az igen, a NEM pedig nem. Nincs köztes verzió, nem találják ki, hogy Te közben nem is arra gondolátl, hanem valami másra. Ők így működnek, így kell elfogadni őket.

Az enyém épp a fordítottja, sváb és méghozá katona is volt és nagyon belenevelték a rendrakást és takarítást. Nálunk ő a tisztaság és rendmániás, nekem kellett felzárkóznom hozzá, mert én rendetlenebb voltam anno. De most már összecsiszolódtunk. Habár az egyetlen dolog, amin pár havonta mindig vitázunk, az a takarítás. De már ezt is megszoktam.
A terhesség elején pedig sokszor veszekedtünk mi is és sírtam is sokat, mert kifejtette, hogy megváltoztam a terhesség miatt és ez így neki nem jó. Akkor leültünk megbeszélni az egész dolgot, hogy ki mit érez és mit miért tesz. így letisztáztuk a dolgokat és azóta minden a legnagyobb rendben. Szóval egy nagy őszinte beszélgetés sokszor mindent megoldhat.
lei
 
 


Sziasztok!

Na jol kitárgyaltátok a pasikat!
De ugy látom sok egyforma ember van!
Az enyém: mivel anno kolis volt, ott magára volt hagyatkozva és sok mindent megcsinált magának. Szoval itthon elmosogat, kiporszivozik, bevásárol, sőt az ingét,amiben dolgozik, csak ő vasalhatja, mert én nem ugy vasalom ahogy ő!!!

Bocsánatkérés: hát itt már nem az erőssége, sőt, ha szeretném hallani, hogy szeretlek, szinte harapofogoval kell kiszedni belőle. Ők már ilyenek. De én akkor is szeretem.

Rolam: kicsit eltüntem, mert kibuktam. Valahogy a babatéma nem ugy alakul, ahogy mi szeretnénk. Pihenésre vágytam, ennyi.
encike 2
 
 


Sziasztok,

Tegnap voltam belgyogyaszaton, csinaltak EKG-t, ami jo lett. De sajnos szivzorejt hallott a doki, igy mennem kell majd sziv UH-ra.
De nem kaptam idopontot csak julius 22-re. Nekem gyerek korombnan is volt zorej, de azt kinottem.

Este pedig voltunk UH-on. Jol van a picike, annyit ficankolt. Es amikor a doki kicsit jobban benyomta a hasamat, akkor belulrol visszanyomott. Legalabbis en igy ereztem. Most 65 mm hosszu, a koponyja 19 mm atmeroju. MEgvan mind a negy vegtagja, 5 ujjacsakaja minden vegtagon. A meretek egy kicsit osszekevertek, mivel most verzeskimaradas alapjan 14 hetes vagyok, de a tegnapi meretek alapjan csak 13 hetes a magzat. Viszont amikor a 12 hetes UH-on voltam, akkor 53 mm-es volt es merete is 12 hetesnek felelt meg. Hat most valahol nem jol mertek. Most igazabol nem tudom, hogy hany hetes vagyok. Pedig ugye jo lenne a pontos meret es kor, mert AFP-re pontosan kell menni.
Na mindegy. Az a fo, hogy jol van.

IBM,
Hogy vagy? Reg nem irtal.

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok!

Eperke! Vagyok én mindig csak már nemtudok sokáig itt ülni és így inkább csak olvasok,de azt mindennap!
Gratulálok az eredményekhez,ne izgulj a heteken,nekem is írtak minden félét,de a dr. szava volt a döntő!
Aszerint mentem AFP-re is ami az alsó határon is lett,mint kiderült valószínű előbb lett levéve!
De az AFP már nem annyira érdekli a dr-ket,utánna úgyis lesz a genetikai uh!
Ne izgulj minden rendben lesz!
Persze mostmár könnyen dumálok én is ,de azért visszagondolva annyira nem is voltam parás!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikorra vagy kiírva?

Amúgy nálunk a helyzet változatlan,üök egyik székről a másikra és várom hogy mikor indulhatunk! :lol:
Ez a legrosszabb,már nem nagyon tudok semmit csinálni,alig vonszolom magam,leszakad a derekam és a hasam,fáradt vagyok,nemtudok aludni egy jót!
És akkor még majd most jön a java!!!!
Dehát a végeredmény....................
Csak ilyen "ÁRON" érhető el!!! :lol:
Mindenképp jelentkezik Apa nálatok is ha túlvagyunk!


Pumpóka!! Nem tűnök el ígérem!
Igen,te már könnyen mondod! Én is akarok már oázó mukit!!!! :wink:
Amúgy minden ok?
Apa?
Sex????


Pasi! Asszem én nem szólhatok egy szót sem! :wink:
Pedig néha utálatos vagyok ám,és aztán úgy sajnálom,mert ő tényleg szívét-lelkét kiteszi értünk!
Remélem mindig ilyen marad!
Persze vannak neki is hülye dolgai,dehát kinek nincs!
Szerencsére senki sem tökéletes!

További jó babásodást mindenkinek,babázóknak jó babázást!

Jók legyetek!

Sziasztok

Kép


Kép
ibm
 
 


Eperke! Még azt akartam neked írni,hogy gyerekkoromban nekem is volt szívritmuszavarom,amit kinőttem!
Nekem a terhesség vége fele jött ki újra,rohantam a körzetihez,mert nagyon nem volt jó ahogy vert (eü-is vagyok),aztán kardiológia,szívuh stb.,de semmit nem találtak,terhességben előfordul!
Azt mondták:mostmár törődjek bele,hogy hamarosan lesz egy egészséges kisbabám!! :lol:
Egyébbként azóta nincs is nagyon panaszom!
Csak tudod a vetélés+még,hogy eü-is vagyok minden apró jelre ugrok,hogy úristen mivan ha......
Mostmár próbálom lazábban felvenni!
Hát az az időpont még eléég messze van,de biztos nem lesz semmi gond!
Egyébbként meg is éled ezeket?

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok

Eperke
Hát ehhez jobb ha hozzá szoksz!Mindíg minden Uh-n mást mondtak nekem is! :shock:

Ibm
Ez már nagyon a vége! :lol: :lol: :lol:
Kitartás!

VERA???????????????,,
Vendég
 


Ja!

Zalánnak tegnap levágtam a haját! :cry: :cry: :cry:
A szívem szakadt meg,h a göndör fűrtjeit le kell vágnom.Sokal jobban ál neki,ha hosszabb.De már zavarta! :(

Legközelebb megpróbálom rávenni,h a fodrászom(jóban is vagyunk,tehát ismeri Zalán),vághassa le,mert akkor nem kell ilyen rövidre,csak ollóval igazítani.Én viszont úgy nem tudom,Áginak meg most nem hagyta :(

Alig várom,h hosszab legyen!
Vendég
 


Alziza!
De lehet ebbe a nagy melegbe most jobb neki a rövid. Meglátod hamar megnő.
Az én lányomnak hosszu haja van és nem engedi, hogy vágjunk belőle. Össze van neki csurizva vagy befonva.
encike 2
 
 


alziza!

Nálunk is tegnap volt hajnyisszantás a nagyoknak :wink:
Márkkal nincs gond ,ő már nagy és hagyja...de Krizsi :roll: először nem hagyta géppel csak ollóval,majd 5 perc után közölte a fodrássazl hogy ne ollóval hanem géppel.....aztán meg alig akarta egyátalán tűrni az egészet...Szerencse hogy jó fej volt a fodrász...Amúgy a brátnőm fodrász csak kimentek a férjével Írországba szerencsét próbálni :wink: 2 évre(amúgy halál jól keresnek kinnt)neki mindig hagyta Krizsi szó nélkül...

Látom majdnem mindehol vannak pasis kisebb -nagyobb gondok....megnyugodtam :lol:
Alapjában véve tényleg nincs olyan hogy tökéletes,és sztem nem is kell...nekünk is vannak hibáink biztos vok benne...csak terhesen még érzékenyebb az ember lánya és még több figyelmet igényel(csak ezt kéne a pasiknak megérteni és nem lenne gond) :wink:

Tényeg hol van Vera?????


Ibm!
++++++++++++++++++++++KITARTÁS!!!
:wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Wruska!

Sztem is csak a melltartóban alvás és a melltartó betét lehet sajna a megoldás...én is így alszom már egy jó idje és még így is fogok egy darabig :wink: de sajna nekem még így is reggelre minden tiszta tej :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hali mindenki!

Megvagyunk mi is. Bár Muki az utóbbi napokban elég nyügi, főleg esténként, de én betudom az időjárásnak, mert mindig akkor kezdi, amikor közeleg az eső, aztán az esti kajcsi-fürcsi után meg békésen szunyál. Úgyhogy jobb a gyerek, mint egy időjárásjelző-készülék... :lol: Hát én egy nap egyszer szoptatok már csak, addigra gyülik annyi össze, ezt általában az éjszakai vagy ha nem kel éjjel (mert van olyan is) akkor a kora reggeli kajcsira kapja (ciciben)....
Már gügyög meg mosolyog, bár a mosoly ritka, azt ki kell böjtölni! :)
Kis husimanó, hurkás keze-lába, no meg az a toka amit eresztett, nagggggyon komoly! :)
Majd ha feliratom cd-re a digigépről a képeket, teszek újakat, olyan édiket fotóztam a telken most is! :D

Ibm, én is csak azt tudom mondani kitartás! No most már aztán télleg alig van vissza!!!!! :wink:

Tegnap voltam kontrollon a nőgyógyinál... háááát, nem jöttem ki boldogan, bár eddigis sejtettem, hogy ő is észreveszi majd....
szal kissé nem álltam helyre odalent szűkülés szempontjából. :(
Én éreztem az utóbbi együttléteknél, hogy ez nem az igazi... :(
és jól éreztem, dokibá belémnyúlt és rögtön közölte, hogy szerinte egy plasztika nem ártana... :( úgyhogy most készitem magam lelkileg az újabb kaszabolásra. Dehát valamit valamiért. Ha azt nézem, megéri, nekem is és apájának is jobb lesz, csakhát ugye megint szenvedhetek egy sort mert nem hiszem, hogy a mütét után olyan csodajó érzés lehet odalent, gyanitom, hogy hasonló, mint a gátvarrás utáni pár nap.
A másik a fogigátlás volt... a gyógyi nekem nem gyerebe, mindtől volt vmi mellékhatás, rendszerint a kemény émelygés, cicifájdalom és stb. terhességi tünet. Ebből kifolyólag szintén nem jöhet szóba a hormonszuri, mert az meg sokkal nagyobb dózis egyszerre, doki igy nem ajánlotta. Maradnak az alkalmi fogigátlók, gumi, kúp, stb, amik abba a kategóriába tartoznak, amibe anyagilag hosszútávon az ember rengeteget fektet, főképpen, ha apa is rengeteget fektet meg engem... :lol: Nomeg azzal számolni, hogy mindig legyen itthon... amikor néha azt sem tom, kenyér van-e itthol??? :lol: Felajánlotta a spirált, de az valahogy nagyon idegen és sokan maradtak terhesek mellette. Vagy marad a határozott NEM! :) Úgyhogy ott voltunk, hogy a doki nézett rám és mondta, én döntsem el, mit szeretnék... mondtam, hogy fingom nincsen, csak egyet tudok, több gyereket az életben nem!! Sem az anyagi körülmények nincsenek meg, a lakás már most kicsi, Mukival a terhesség nagyon megviselt, a szülés sem volt egy leányálom, ami után azt mondtam volna, ohh, bármikor végigcsinálnék még egyet... akkor mondta dokibá, hogy erre is van megoldás... végleges... :roll: Nos, most szoktatom magam a gondolathoz, mert az is mütét. :roll: Igaz, laparoszkópiával csinálják már, de beavatkozás akkoris. Bár ha a jó oldalát nézem, nem kell többet foglalkoznom azzal, hogy mivel védekezzek. Lelkileg túlleszek rajt bár biztos, hogy tudatalatt úgy fogom érezni, elvették a nőiességem egy részét azzal, hogy nem vagyok fogamzóképes, de amennyi mindenen túlmentem már, hát ezen is menni fog. Úgyhogy most készülök... lelkileg két döntésre... és egyik sem egyszerü, de próbálom a pozitiv oldalát nézni mindkettőnek... :roll:
Vendég
 


Hát Panni, én is ennyiben maradtam melltartó éjszakára is, de nagyon utálom. És alapból nincs semmi tejci, aztán egy éjszaka arra kelek, hogy "elöntött". Mondjuk a kisbabámat szoptattam álmomban :oops: , és tuti, hogy rá is feküdtem egy kicsit a mellemre, megnyomhattam, mert sem előtte, sem utána nem történt ilyen, csak cseppek. Azt meg ugye könnyebb kibírni. De azért vettem melltartóbetétet, jó nagyot, így komfortosabb napközben is, pláne, ha kimozdul valahová az ember.

Pumpóka: húú ez kemény. De ha jól olvasok a sorok között, már döntöttél is. Nem lehet könnyű.

Képzeljétek el, a kozmetikusom 34 éves és valószínű klimakszol, pedig szerettek volna még egy gyerkőcöt, de még párja betegsége miatt nem "álltak" neki. Azt mondta neki a nőgyógyásza, hogy sajnos ez is egyre korábban jön, ahogy a kislányok is egyre hamarabb kezdenek menstruálni. Hamar elöregszik a szervezetünk és nagyon sokan mégis egyre később vállalnak babát - és most nem azokra gondolok, akiknek így alakul az életük, hanem mert az egzisztencia és az előrelépési lehetőségek hajszolásának világában élünk. Mndenesetre elszomorított a gondolat és bár nem érzem, hogy el lennék késve, ha újra kezdeném, nem így csinálnám és belegondolok a barátnőimbe, hogy 28-29 évesek és mondjuk egy kivétellel még hosszabb párkapcsolatuk sem volt (mondjuk legalább 1 év), nemhogy babára gondolnának. És ha 34 évesen már zárul is a kapu, akkor elég rosszak a kilátásaik.
Ja végül is ez csak egy gondolat volt. Bocsi a közjátékért.

Eperke: mennyit fizetsz egy magán uh-ért? Ez 4Ds vagy 3Ds? Pestre jársz vagy vidékre?

Kép
wruska
 
 


Már olvaslak benneteket is...:)

Wruska! Akkor irok neked még rémisztőbbet: A kolleginám 30 éves és mivel folyik róla a víz, stb...pajzsmirigyre gondoltak...hát nem: KLIMAKSZOS! Két kicsi gyereke van. Elkezdett hízni és változókori tünetei vannak. A diagnózis: Korai klimaksz!

Tej: terhesség alatt nem , de szoptatós időszakomban kétlábon járó tejcsárda voltam! saját gyermekem mellett még 3-at szoptattam(persze nem mind egyszerre), és éjjel dőlt a tej. Eleinte melltartóbetéttel majd műanyag mellre való kis "edénykében "fogtam fel. Na ebben aludjál! Az azért nem semmi Wruska, h neked már most ennyi van! bizti örülni fog neki a baba!
merszi
 
 


IBM,
A sziv UH-gal kapcsolatban: elemgyek elobb magan rendelesre. Nekem ujszulott koromban a Botal vezetek nem volt elzarodva es ezert volt a szivzorej. DE az utana rendezodott.
Amugy annyira nem izgulok, lattam hogy jol van es az szamit. Es remelem eltelik gyorsan az ido es mar tul leszek a fel idon.

Es hamarosan te is megszulsz. Szurkolunk neked.

Wruska,
En videken voltam UH-on. Ahol a heten voltam az 5000 Ft volt, de nem jart hozza semmi sem, nem kaptam kepet, videot. Ahol kepet is kaptam az 8000 Ft volt. Ja es ezek csak 2 D-ek voltak.

Nem semmi ez a korai klimax, akkor meg jo hogy mar itt tartok, bar meg 28 eves vagyok, meg lenne idom. De en igy is terveztem mindig, hogy 28 evesen lesz gyermekem, barcsak minden igy osszejonne, amit eltervezek. Es teljesen igazad van, szornyu hogy minden mas fontos az embereknek es ennyire kitoljak a csaladalapitast.

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok

Pumpóka
Nekem van egy nagyon jó ismerősöm aki elköttette magát 3 gyerek után.Neki mind a három császár volt és amúgy sem szerettek volna többet,így az utolsónál a csaszival együtt megcsinálták.

A másik nagyon jó ismerősömnél most van folyamatban.Neki szintén 3 gyereke van.Sokáig gondolkozott,mert nála szintén nem jön be más,így ez a legjobb megoldás számára.

A prof akihez járok nem szereti,de csupán azért,mert úgy gondolja nem tudod mit hoz az élet.
Persze 3 esetleg 4 császár után más a helyzet,mert akkor már nem szülhet az ember úgysem.
Így aztán lehet,h majd én is ezt választom.

Tőlem megkérdezték műtét előtt,h beszéltem e erről a proffal.(talán már írtam,h mivel előbb szültem 3 héttel és nem számítottunk rá,a prof egy konferencián volt,így egy olyan orvos császározott,akit ő választott mikor felhívták)
Mondtam a dokinak,h dehogy még eszembe sem jutott.Hiszen Zalánért annyit küzdöttünk,h nem ezen gondolkoztam akkor.
Most viszont ugye én még nem tettem le a negyedikről :lol:

Utána nem tudom,mejd dumcsizunk erről a proffal. :)

Viszont:Azt tudd,h hiába van úgy a törvényben,h az kérheti,aki elmúlt 35 és van 3 gyereke v 3× szült császárral.ez egy hosszas procedúra.
Kérvényt kell írni,aztán 3 hónap múlva mégegyszer,h nem e gondoltad meg magad.Azután elbírálják.

Klimaksz:
Én nem hiszem,h ez így van.
És bár leszoktam a "hormonmumuskodásról",meggyőződésem,h könnyebb ráfogni a dokiknak erre,mint egy komolyabb hormonvizsgálatot végezni.
Lehet,h ha nem találom meg anno a proffot,akkor nekem is ezt mondják.
Én idén elmúltam 34 éves.

Wruska
Én azt gondolom,h a kozmetikusod helyében simán keresnék egy másik dokit .

Akartam felrakni Zalán új sérójáról képet,de tegnap elesett így most egy lila pukli van a homlokán :(
Úgyhogy most nem fényképezem le szegényt.

Verát majd felhívom mi van vele,de ma évzáró van a suliban és rohanás a napom.
Még Zina tanárainak vennem kell valamit.
Még jó,h Alex tanárainak közös ajándékot vett az osztály és azt ugyan mi vettük meg a barátnőmmel,de már hét elején :roll:

Sziasztok
Vendég
 


Wruska!

Teljesen egyet értek veled...sztem ez szomorú tendencia a világban,és persze Magyarországon is hogy nagyon késői időpontra helyzeik a nők a karrier miatt a családalapítást.Utálom ezeket a frázisokat hogy:" előbb legyen egzisztencia,akarok élni,erre a világra minek"...bla-bla-bla....persze kell egy minimum egzisztencia természetesen ,na de ezek az említett emanci- puncik :lol: sokkal többet akarnak és sokszor előrébb helyezik a karriert mint a babát...Én ezt nem is értem :shock: :shock: :shock:
Ezért fogy a nemzetünk is,mert sokan így gondolkodnak... :(

Pumpóka!

Azért jól gondold meg azt a második műtéte8az elsővel egyet értek mert fontos a kiegyensúlyozott szexuális élet is a jó párkapcsolathoz)szal ki tudja még mit hoz az élet meg a jövő....Ne adj Isten,de soha nem tudhatod hogy mikor lenne esetleg egy új párod és akkor a szerelem lenne hogy minden vágyad lenne neki szülni...ez csak egy fikció természetesen,de azért gondolod meg!!!!

És felhívnám a figyelmedet arra hogy van egy sokkal egyszerűbb megoldás....a férfiaknál is van ez a műtét(elkötik őket)ráadásul az visszacsinálható bármikor...sokkal kisebb horderejű műtét mint a nőknél,rutinműtétnek számít...Ennyit egy pasi is megtehet,nem???

Sajnálom hogy csak 1x megy a szopi naponta,de azért az is nagyon jó a kiscsajnak!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


[quote] írta:s felhívnám a figyelmedet arra hogy van egy sokkal egyszerűbb megoldás....a férfiaknál is van ez a műtét(elkötik őket)ráadásul az visszacsinálható bármikor...sokkal kisebb horderejű műtét mint a nőknél,rutinműtétnek számít...Ennyit egy pasi is megtehet,nem???


Ja,hát és tényleg!!!!

Ráadásul nekik ambulánsan csinálják.
Vendég
 


Nem tudom lányok.... Zoli nem hiszem, hogy belemenne ilyesmibe. Szerintem akkor azt mondaná, hogy inkább a gumi... de az meg annyira körülményes... én mindig úgy voltam vele (bocs a részletekért), hogy amikor már ott tartunk, hogy fel kéne húzni, akkor valahogy a kedvem is elmegy azzal a pár másodperc kimaradásával és baromira nem szeretem azzal egyébként sem. Ok, persze, lehet, van aki erre azt mondaná, hogy annyira nem is lehet érezni... de én érzem, és mi másért csinálja az ember, minthogy élvezze, de én azzal nemtom... szal kilőve... :( És végülis, ha megkérdezném és ő teljesen elzárkózna, nem bántanám érte. Mert ezt igazából én vetettem fel... vagyis a doki, de mire hazaértem, már nagyon érlelődött bennem a gondolat, hogy belevágok... itthon elmondtam neki és nem volt ellenvetés a válaszában. Végülis ha már nekem kell a fog.gátlásról intézkednem, hát az én testem, én döntöm el, nem ő, ez természetes. De mondjuk, úgy biztos nem csináltatnám meg, hogy nem beszélem meg vele... de őt meg tutira képtelen lennék megpróbálni rábeszélni, hogy köttesse el magát. Én tudom, hogy nem lesz más pasi az életemben. Három gyerekkel és azzal az élettel, amit magam mögött hagytam, mikor Zolival összejöttünk, biztos vagyok benne, hogy vagy vele, vagy egyedül fogok élni!!!! Legyen akármilyen, néha nehéz vele, qva nehéz, de annyira szeretem, hogy nekem csak ő kell.... és ilyen még nem igazán volt velem (pedig volt egy jópár kapcsolatom) hogy valakit még 1,5 év együttélés után is ugyanazzal a lángolással szeretek, mint az első két hétben pl.... Na, jól elkalandoztam, bocsika... :oops:
Szal inkább én mint ő!!!

Alziza! Nem tudod nekem megkérdezni, hogy mi forintot kell fizetni a mütétért???

Mindenkinek köszönöm a reakciókat!!! :wink: Azért jólesik, hogy nem tartotok komplett hülyének azért, mert én ezt választanám... :oops: :wink:
Vendég
 


Nem lehet mindenkinek egyforma véleménye.
Miért tartanánk hülyének?
encike 2
 
 


Alziza, még most van kivizsgálás előtt, de a doki mondta neki, hogy ez is lehet és hogy egyre több ilyennel találkozik. És azért még a gondolat is rémisztő, legalábbis nekem, bár még én is távol vagyok mindettől (legalábbis remélem) :wink: csak ha belegondolsz, brrrr..

Kép
wruska
 
 


Ja nem is mondtam, megvolt ma a vérvétel (AFP) és a cukorterhelés. Még szerencse, hogy vittem egy kis facsart citromot, mert nem biztos, hogy le tudtam volna húzni azt a cukros löttyöt. Így legalább csak egy édes limonádé volt. De a kicsit több, mint 3 deci folyadék így is majdnem kifogott rajtam. A kezem tuti be fog durranni, mert nagyon megfeszegette a tűt, amikor kihúzta, de legalább csak az egyik kezem :wink: és már úgyis megszoktam. A cukorterhelés eredményéért már kedden mehetek is, úgyhogy dokibácsit is tudom hívni, hogy mi a helyzet.

A jógára is sikeresen bejelentkeztem, úgyhogy jövő héten már mehetek is. 1000Ft egy alkalom, de ha bérletet veszel 4000 Ft/5 alkalom. Hát kiváncsi leszek rá, hogy milyen lesz, de az oktató nagyon szimpatikus, és közel is van hozzánk. Majd meglátom, tetszik e és hogy milyen sűrűn menjek, mert azért nem kevés pénzt kérnek el érte. :evil:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Bocs h. eltűntem egy kicsit, de leutaztunk anyukámhoz Somogyba 1 hétre, ma jöttünk haza, előtte meg anyi dolgom volt, h. nem tudtam már írni, h. nem leszünk 1 hétig.

Otthon nagyon jó volt, bár mostanában a kismanó elég keveset alszik, meg nehéz elaltatni, így mostanában kénytelenek vagyunk a legszívtelenebb módszert alkalmazni: hagyjuk sírni amíg még nem kapcsol 3. fokozatra, na ekkor kivesszük. Az a baj, ha nyűgös ez sem nyugtatja meg.
Gyakorló Anyukák ti ezt hogy csináljátok???????????????


Ráadásul a lelkiismeret furdaláshoz tegnap rátettem egy lapáttal: a körmét vágtam és véletlenül belevágtam egy kicsit a kezébe (mert kapálózott), vérzett is neki. Csórikám annyira sajnáltam, de ami érdekes volt nem sírt (én sírtam helyette).

Képet majd töltök fel, csak sajna az átjátszó zsinórt otthon felejtettem...
Jaj képzeljétek édesanyám adott a Márknak egy kevés főtt sárgarépát (hiába mondtam neki, h. ne....) Meg evett egy kis banánt is.
Meg az én drága kutyám egy óvatlan pillanatban képen nyalintotta a fiam (épp fényképeztem Őt amikor a kuty odarohant és megnyalta, egyébként nagyon jámbor jószág). Pont lefényképeztem ezt is...

Na jó elteszem mára magam, mert nagyon kifáradtam a vezetéstől.

Bocsi, h. nem reagáltam a hozzászólásokra, majd holnap...
Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Szia Vera!
Mi még nem "találkoztunk".
Nagyon jol csinálod, hogy nem kapatod el azonnal és veszed magad mellé, mert akkor aztán megérzi, hogy ott jobb helyen van. Csak sajnálja az ember sirni hagyni!
encike 2
 
 


Vera

Gondoltam,h anyukádnál vagytok.akkor szoktál így eltűnni :lol:

Körömvágás:én egy időben akkor csináltam mikor aludt.De a kezén már engedi.A lába az most is alvás közben megy csak. :roll: :lol:

Alvás:Azt gondolom,h Márk most valószínűleg egy fejlődési szakaszon megy át ezért lehet,h nehezebben alszik el.
Én ezt a sírni hagyásos módszert nem szeretem.
Ráadásul mivel a végén úgyis kiveszed és ezt ő tudja valószínűleg erre játszik :wink: Ilyenkor viszont meg már azért nehéz,mert túlpörög.

Mindíg ugyanabban az időben szokott aludni?Mert akkor lehet,h később kellene próbálkozni.Zalánnál is volt ilyen amikor elhagytunk egy alvást.Olyankor hagytam játszani,ill játszottam vele és amikor láttam,h már tényleg álmos csak akkor tettem le.és olyankor elég volt egy kis simi már aludt is.
De ugye erre nem egyből jöttem rá,így nálunk is az volt,h letettem és altattam 1 órán keresztül.

Tehát szerintem ez a gond!
Biztos,h felődéssel köthető össze hiszen már 4 hónapos :shock: :lol:
Vendég
 


Pumpóka

Szerintem ezt dokija válogatja.
Én 60.000-ről tudok.

És miért is tartanánk hülyének?
Amúgy pedig mindenki azt választja ami neki jó!

Viszont a párodnak tényleg sokkal,de sokkal egyszerűbb lenne,olcsóbb nyilván mert ambuláns,és visszafordítható.
tehát az ég volágon semmi kára nem származna belőle
Vendég
 


Vera!

Teljesen egyet értek Alzizával,én sem szeretem ezt a sírni hagyós módszert....Nem hinném hogy a sok sírás jót tenne egy kiszolgáltatott babának,sőt...Nem azért szültük őket a világra hogy folyton folyvást a kezdetektől mindig valamit elvárjunk tőlük,hogy neveljük valmire,hogy szoktassuk valamire...először hogy egyen eleget,hogy aludjon el magától,hogy játszon már magától...az agyam eldobom hogy néha miket olvasok itt a babaneten...egy-két kismama miket vár ely a kis csecsemőtől... :shock: :shock: :shock: Eljön annak is az ideje amikor kell ezeket de véleményem szerint az nem pár hónapos korban van.

Az a probléma hogy mindenki a más gyrekéhez méri a sajátját meg a könyvek hülyeségei akarja elvárni a saját gyreklétől...Minden baba más és nem lehet mindekitől ugyanazt elvárni...Ha valamelyik baba csak ringatva vagy csak melléfeküdve alszik el akkor sztem el kell fogadni és nem hadakotzni ez ellen.Sokszor a szülők a saját kényelmüket tartják előrébb a baba igényeinél...Ne haragudjatok hogy így kitörtem és nem ellened szólt Vera!!!!de ezektől néha kiakadok...

És Encike!!Miért ne vehetné pl.maga mellé az ágyba????Bocs de egy ekkora csecsemőt NEM LEHET ELKAPATNI!!!!Egy ekkora baba még mindig ösztönlény és vajmi kevés tudatosság van benne...

Annyit küzdünk egynéhányan ezekért a babákért és utána amikor megszületik már nevelés alatt akarjuk tartani őket..Nem kell...Szeretet és alkalmazkodás a saját babánkhoz és elfogadás hogy ő ilyen és kész!!!

Ez az én véleményem volt,mégeygszer senkit nem akartam megbántani de kikivánkozott... :wink: :wink: :wink:

Pumpi!

Igaza van nagyon Alzizának mert a párodnál a műtét sokkal olcsóbb,veszélytelenebb lenne és visszafordítható...
Persze én elfogadom a döntésed ,de miért nem mered megkérni???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Húú, nekem kevésbé megmozgató témám lenne:
Lányok, van valakinek autós övlehúzója? Szivesen vennék féláron egyet, ha már a gazdájának nem kell. Elég sokat utazunk, és nagyon fárasztó órákig fogni magam előtt az övet, hogy a pocimat ne szorítsa és persze mindez vezetés közben kivitelezhetetlen. :wink:

Kép
wruska
 
 


Ja a legjobbat nem is mondtam. Pénteken megmozdult a babánk :lol: Annyira egyértelmű, hogy ő volt, hogy tévedés kizárva. Elég kitartó volt, és azóta azt vettem észre, hogy bizonyos testhelyzetekben érzem őt, amikor feszül a pocim (hja a hájon is át kell verekednie magát :oops: ), egyébként inkább csak olyan "simogatást".

Nagyon örültem neki :wink:

Egy-két hét, és biztosan egyre intenzívebb lesz, talán már apa is érezni fogja. Már nagyon várja.

Kép
wruska
 
 


Wruska!
:D Ez tökjóóóó! :D Egyre jobban fogod érezni és ez annyira felemelő érzés, amikor kezdetben mocorog odabenn... :)
Nosztalgia kicsit, de visszagondolva olyan furi, hogy most látom, ki az aki odabentről böködött hónapokon át... akkor olyan elképzelhetetlen volt, hogy milyen lesz a bébi... :) Most meg rettentő furcsa, hogy visszagondolok rá, ő volt az, aki kalimpált a pocakban veszettül... :D
Félreértés ne essék, én még mindig nem kivánom vissza a terhességet... :wink: mikor odabent dörömbölt, persze, az nagyon jó érzés volt (a kis alien..) ... de azért jobb idekint tudni a kis oázó mukit! :)

Ibm!
Mizu???? Nagyon nagy a csend... minden okés veletek?

Panni, Alziza!
Igazatok van, de én asszem mégis maradok az eredeti felállásnál... inkább én mint ő.. :wink: nekem úgyis csak ő lesz, senki más!!! :wink:

Vera!
Hol vannak a beigért képek??? Cukihusimukidat mutizhatnád már nékünk... :D És irhatnál bővebben.... :)

Éééééés... hoztam képeket!!!! Véééégreeeeee!!!!!!! :)

Zsófimukihusipofi aranykicsicsillagvirágunk:
Kép Kép Kép Kép

És Evivel a játszószőnyegen tegnap este:
Kép
Tudom, kicsit piros szeműek a csajok, de car a gép ilyen szempontból, hogy sokszor vakunál ezt csinálja... :(

Lelőttem magam..... :lol:
Vendég
 


Sziasztok

Vera
Most meg hol vagy???

Pumpóka
nem tudod kijavítani a piros szemet?
Ha elküldöd a képeket e-mailben akkor kijavítom neked és akkor meg lesz piros szem nélkül is! :lol:

És persze,h Te tudod mit szeretnél és Te döntöd el,de azért egy próbát meg ér nem?
És ha mégis belemegy? :wink:

Wruska
Hurráááá!!!
Kép
Vendég
 


pumpi: hát elég nehéz kérdés előtt állsz, nem irigyellek. De azért tényleg meg lehetne próbálni akár csak bezsélgetés szintjén gondolati síkon megtárgyalni pároddal a lehetőségeket.

ibm: kitartás!! Mindjárt kijön a bébike. persze csak ha akar :)
nekem is leszakad a hátam, úgyhogy szolidarítok veled!!

gyereknevelésben nem tudok mit mondani,mivel még nincsen. Az biztos, hogy sok leendő szülő elvárásokat fogalmaz meg,meg nevelési elveket, aztán meg a háromnegyedét úgyis sutba dobja,mikor ott van tényleg a baba, mert hát tényleg minden baba más, nem lehet általánosítani.

vera: szerintem én sem tudnám sírni hagyni... de nem tudom, mit tennék a Te helyedben.

én már csak ezen a héten dolgozom, és utána egy hét Balcsi nyaralás és azután már nem megyek vissza melózni, hanem otthon pihizek :lol: már úúúúúgy várom!!

alziza: nekem kiskoromban nagyon csiga göndör volt a hajam, aztán egyszer levágták és onnatól szög egyenes lett. Csak gimnazista koromban jött vissza a göndörség, amikor bedaueroltattam egyszer. De akkor meg már nem akartam göndör lenni, úgyhogy megint levágattam és azóta egyenesen nő.

pumpi: ugyanilyen játszószőnyeget vettem, mint amilyenen Zsófia hercegnő fekszik a képen :D édes a kis tokás!!
lei
 
 


Sziasztok!

Mire bekapcsolom a gépet itthon addigra az én kis nemalvóm felébred, így nem tudtam jönni az elmúlt 2 napban, este meg mire tényleg belaszik rendesen én is teljesen kidőlök.

Panny!
Szóval ez megy mostanában nálunk: belaszunk max fél órára.
Az a baj, h. még mindig csak 1,5 óráig bír fennlenni, ezután nyűgös: nem jó semmi sem, akárhogy tartom, játszom vele, etetem (ha nem éhes), ringatom, énekelek neki, stb.
Ha ringatom arra nem alszik el csak mégjobban üvölt, ha magam mellé veszem az ágyba és simogatom/ átölelem még jobban üvölt és nem alszik el.
A múltkor elmentem anyuval az Ázsia centerbe babakocsival ha elaludna akkor tudjuk hova tenni: kész, már a babakocsiban sem tud aludni, annyira üvöltött, tisztára leizzadt szegény gyerkőc, kénytelen voltam bekéredzkedni valamelyik üzletbe hogy megszoptassam (a lefejt tejcsit nem fogadja el), így el tudott aludni 10 percre.
Eddig azt csináltam, h. letettem a kiságyba, cumi be (ez egy kicsit megnyugtatja) aztán hosszabb-rövidebb idő után elaludt. Ott álltam mellete és mondogattam: nincs semmi baj, aludj kicsim ne sírjál...
Ma az volt a legújabb, h. elaludt aztán 5 percek után mindig felsírt, de most lehet, h. megfázott a füle, mert folyton oda kap.

Eleinte én is mindig csak ringatva altattam, vagy az ölembe elaludt úgy kb. 2-3 hónapos korig, aztán jött egy nagy váltás és azóta nem tud elaludni az ölemben csak szopi közben.
Sokszor a sírás kerülget emiatt, mert nem tudom hogy mit csináltam rosszul, én ugyanúgy szeretem a gyerkőcöt, de egy kicsit olyan ez mint a viszautasítás, és közben meg lelkiismeret furdalásom van, h. beteszem a kiságyba és ott sír egy darabig, de ha ölben van vagy mellettem az ágyban akkor még fél óra múlva sem alszik el.

Most már ott tartunk ha délelőtt és délután alszik fél vagy egy órát annak már örülünk...

Szóval ezért maradtam el egy kicsit és közben meg hulla vagyok én is. Lehet, h. a foga miatt, vagy a füle miatt, vagy egy másik fejlődési fázis, nem tudom, remélem igaza van Alzizának és hamar kinövi...


Képet rakok fel, csak a letöltő zsinórt otthon hagytam és így mással kell letöltetnem a képet, ez egy kis idő.

Wruska!
Gratula, ztök jó érzés volt nekem is...

Pumpi!
Aranyos a kiscsajod..

Enci!
Üdv közöttünk :wink:


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


sajnállak vera, mert nekem is pont ezek a félelmeim, hogy mi lesz majd, ha ilyen meg olyan lesz a gyerek, mit kell majd csinánálni, és persze megint csak jön az, hogy minden gyerek más, tehát a sok tanács nem mindig jön be.
Remélem a tapasztalt anyukák mondanak valami okosat, mert én nem tudok ebben segíteni, csak hallgatom és jegyzetelem a jó tanácsokat.
Mindenesetre lélekben veled vagyok és remélem, hamar megoldódik a gyerkőc alvási gondja és te is tudsz egy kicsit pihenni legalább. Mert gondolom ahogy egyre jobban kimerülsz, egyre idegesebb is vagy pont emiatt.
lei
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?