Új privát üzeneted érkezett!

Adrienn, Masi! Akkor nektek most nagy hajrá!!

Adrienn! ehhez nem értek, nekem a T3 volt rossz, de orvos azt mondta ettöl lehetek terhes. Igaz csak rá 1 évre sikerült, de engem nem nyugtatott meg a doki a rossz értékkel. Remélem téged megnyugtat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Pocaklakók!
Remélem mindenki OK és szépen fejlődnek a babucik.

Adrienn
Mi volt a vérvételen és mit mondott a doki?
Szurkolok!

Nálunk semmi jó, semmi új. Leletek még nincsenek, ami van elveszett, aztán meglett. Ami nincs za azért, mert az egyetemen nem is tudták megcsinálni, csak nem szóltak, ha nyáron szóltak vlna, akkor elmentem volnba már akkor a másik klinikára vérvételre, így csak múlt héten tudtam menni, 3 hét múlva eredmény. A debreceni dokit már nem is csipem annyira, totál lerázott a telefonban,mikor a leleteim után érdeklődtem, majd küldi postán...... Végkövetkeztetés: A magyar egészségügy nem arról szól, hogy segítsenek a bajbajutottakon - tisztelet a kivételnek. Szinte tuti, hogy ez még egy hónap csúszást jelent, azaz febr.

Adrienn, Masi!
Megy a drukkkkkkkkkkkkkkkkk és a sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia

Még beszúrok valami édi képet Nektek.

Puszi
Saci
KépKép
sackamac
 
 


Sziasztok!

Mi jövő héten megyünk első konzultációra a Kaáliba.

Az érdekelne, hogy náluk is megcsinálnak mindenféle vizsgálatot, ha szükséges, mint pl. EKG, Torch teszt vagy akár laparoszkópia?
Vagy ezt mindet máshol kell megcsinálni?

Azért vagyok ilyen "tudatlan", mert a weblapjukon szinte csak a lombik programról találok infót és nem tudom, hogy ők mennyire széles körben foglalkoznak az egyéb meddőségi kérdésekkel/problémákkal.

Köszi a választ előre is.
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 

 
 

Edit!
Minden eddigi leletet vigyetek magatokkal, mert van amit elfogadnak és nem kell megismételni. Nálunk pl. a Hsg leletet elfogadták, de a vérvételt és spermatogramot megismételték. Ha indokoltnak látják akkor "extra" vizsgálatot is kérnek, ha helyben nem megoldható megmondják hova kell menni. Nálunk a korábbi zűrök miatt pl volt chromosoma vizsgálat, páromnak urológiai konzultáció. Ez a mostani immunológiai kivizsgálásunk is a Kaális dokitól indult (a másik dokim nem javasolta).
Azt biztos tudod, hogy az első konzultációért és az első vizsgálatokért fizetni kell, már pontosan nem emlékszem, de telefonon is megmondják az árakat. a Kaáliban az inszemináció fizetős + injekciók, a lombik Tb támogatott + injekciók.
Ne izguljatok jó kezekben vagytok a Kaáliban szakmailag és emberileg is.
Majd számolj be mit mondtak.
Kép
Sac
sackamac
 
 


Edit! ezek nem kellenek a lombikhoz. Nekem volt lapar de más miatt, ök ált. a 3. sikertelen után javasolják.

Torch tesztem meg nem is volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Szia Sac! Örülök, hogy hallok Rólad.
A hétfői vérvétel eredménye a TSH kivételével jó, tehát a stimulációs szurik imdultak tegnaptól. A pajzsmirigyre szedett gyógyszer adagját napi 1/2-ről 1-re emeltük. Remélem, lejjebb tudjuk vinni az értéket. A TPO-ra azt mondta a dokim, azzal ne törődjek. Úgyhogy bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Edit - örülök, hogy új taggal bővültünk ismét. Majd számolj be, mi volt. A Kaáliban nagyon rendesek.
Masi - Nálatok kint hogy megy ez a lombikprogram? Fizetni kell, vagy ott is támogatják valamennyire?

Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Sac,
köszi a drukkot rám fér, és persze Neked is kivánom, hogy minnél hamarabb elkezd a lombikot.
Adrienn,
itt az eü.pénztár (biztositás) fizet mindent,legalábbis még ebben az évben. A Dec.és Gonal szurikért fizettem 8 €-t, ez tényleg nagyon jó, és elszörnyedtem, hogy otthon milyen magas a gyogyiár. viszont a köv.évben, új eü.reformokat vezetnek be, amit már a dokink is emlegetett, ami azt jelenti, hogy max. csak a felét fizeti a pénztár, az önrész igy 3-4000 € is lehetséges, ezen totál kiakadtam.Jó kis reform,csak reménykedem, hogy ez már minket nem fog érinteni.
Holnap megyek dokihoz, és megtudom hány tüszöim vannak, nagyon izgulok.
Edit,
üdv közöttünk!

Pusz
Masi
masi
 
 


Sziasztok lányok Kép
Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat és előre bocs, hogy egy kicsit hosszú leszek, csak szeretném leírni nagyjából, hogy mi van velünk.

Ahogy az előző levelemből nem igazán jött ki, én attól vagyok kicsit betojva, hogy mindenki csak a lombikról beszél, ha a Kaáli szóbakerül, de nálunk egyelőre erről még szó sincs.

Amiért mégis kértünk konzultációs időpontot, az azért történt, mert a normál nőgyógyászom után az egyik budapesti meddőségi klinikán kötöttünk ki, de csak azért mert javasolták hogy csináltassunk immunológia tesztet, mert párom+én eredményeim is külön jók voltak és emiatt kíváncsi volt a nőgyógyászom+férjem andrológusa, hogy együtt is jók vagyunk-e.

A meddőségin egyáltalán nem bízok az orvosomban és nem szimpi a hely, de az immunológia eredmény meglett és nagyon rossz lett, de nem kapunk kielégítő választ és hogyan tovább irányelvet.

Ezért döntöttünk úgy, hogy elegünk van a 100 helyre járni és nem megbízni az orvosban és nem kapni kielégítő válaszokat szituációból és elmegyünk egy költséges, de profi helyre.
Így választottuk a Kaálit és ezért izgulok, mert nekünk még inszemináció sem volt egy darab sem, és lehet, hogy elhajtanak a fenébe, hogy minek jöttünk.
Mi egyszerűen szeretnénk, hogy valaki kézbevegye a dolgainkat és mutassa meg az utat.
Ha inszem, akkor inszem, ha lombik, akkor lombik, ha spontán próbálkozás továbbra is, akkor az, de szeretnénk hallani egy specialista véleményét.
Természetesen a leleteinket visszük.

Szerintetek hülyén fognak ránk nézni?
Sziasztok,
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Edit!
Nem fognak hülyén nézni rátok és elhajtani se fognak benneteket. Nagyon aranyosak, és minden kérdésetekre válaszolnak, türelemmel. Én mindig felírom a kérdéseimet, mert izgalmamban el szoktam felejteni mit is akarok.
Ne izguljatok, minden OK lesz.

Adrienn!
Hajrá előre!

Masi!
Ez tényleg felháborító, hogy egy eü. reform arról szól hogy hozzák még nehezebb helyzetbe a rászorulókat és ha belegondolok, most megyünk az EU-ba, mi lesz itthon? (ez költői kérdés volt)

Puszi
Sac
Beszúrok egy édi képet, remélem nem botránkoztok meg, tegnap találtam.
Kép
sackamac
 
 


Sziasztok!
Nem tudom olvassa-e még valaki ezt a topicot, de lenne pár kérdésem.
Mi most keztük annak a vizsgálatnak a kérését, hogy meddőek vagyunk-e. A nőgyógyász E vitamint írt fel, és még egy gyógyszert, amit a menstruáció 5. napjától a 10. napjáig kell szednem. 2 menstruáción át. Utána mondta, hogy csinálnak egy átjárhatósági vizsgálatot. Ennek ez a menete? Mire számíthatok még?
A férjemet elküldte az orvos andrológushoz. Jó sokan lehetnek ilyen cipőben mert több mint egy hónapra rá kapott időpontot. Na mindegy. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de most vagyunk elősször ilyen helyzetben. A férjemnek mondták, hogy mielőtt a vizsgálatra megy 5 napig ne szeretkezzünk. Az orvosnál kell neki megtölteni egy kis üveget spermával???? Van ott olyan hely ahol ezt meg tudja tenni??? Vagy netalán vinni kellene??? Kérek valakit válaszoljon. Köszi.

Ági
Ági
 


Ági Kép
Gyere át az Anyaságról főcím alatt a megint megjött topikba.
Ott mindenki ilyen vagy hasonló problémákkal küzd.
Várunk.
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Adrienn! végre uj remény, nagyon szurkolok!!

Edit! nem hajtanak el, a Kaáliban is van inszem, ha nektek érdemes (nekünk nem volt értelme) akkor ugyis elöbb azt javasolják nem a lombikot!

Tegnap voltam dokinál, nagyon feltem mert álatira faj a szemeremcsontom, de meg nem nyilok ki. Januartol viszont barmi lesz is, be kell fekudnom, vegig.
Tegnap elfelejtettem mondani neki, a baba nemet ne arulja el, teljesen rosszul lettem, amikor kerdezte, hogy ugye mar letisztaztuk a baba nemet? egyszerre kiabaltuk hirtelen a férjemmel hogy nem akarjuk tudni. Meg jo hogy o a normalisabb, mert masoktol hallom, van aki elore
nem kerdi meg, ha nem szolsz elarulja rogton.
Csak olyan izgatott voltam, kiment a fejemtol most. BPD 69mm. A gép szerint ez 28+2.

Ági! nálunk a férjem a laborban produkálta a mintát. Érdekes, mert itt nem kell idöpontot kérni, viszont az eredmény kb. 10 nap. E vitamint a férjednek javasolták? Ha nem, ö is szedheti, mi a lombik alatt kaptuk, mert növeli a spermaszámot.

Karmen(29+1)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Ma voltam az első ultrahangon. 9 tüszőt számoltunk, 15-19mm közöttiek. Szerdán megint megyek, akkor kiderül, péntek vagy szombat lesz a punkció.
Pusza
Adrienn
audrey
 
 


Adrienn
Ez gyönyörű!!!Ha így nőnek, akkor már pénteken meglesz a punkció.
Én ma kezdtem a szurikat és hétfőn megyek az első UH-ra. Remélem hasonló szépeket láthatunk majdKépKép
Lujza
lujza
 
 


Adrienn,
gratula a tüszökhöz, ez tényleg szép.
Nálam sajnos még mindig nagyon kicsik, bár van szép számmal, de egyse 15 mm feletti, igy még péntekig szuri emelt dozissal, ez már 12-dik nap, nemtudom, hogy jó lesz-e, a doki szerint, gyengén reagáltam a Gonalra.
Adrienn, Te hány egység Gonalt kapsz, egy szuri alkamával?
Pusz
Masi
masi
 
 


Adrienn! Ez nagyon szuper, de jó hogy ennyi lett! Tuti siker lesz most, én érzem!!

Nekem 7végén megint begyulladt a fogam, amit kezeltek már összel, most sokkal rosszabb volt, mire eljött a hétfö (de ügyeletre nem akartam menni, nem bizok az SZTK-s orovoskban). Na erre
megint ki kellett szurni a gennyet, most zselét nyomtak az inyem alá (gyógyszert) amitöl feldagadt a szám meg belilult az inyem, azt hittem hétfö este megörülök ugy fájt, de gyógyszert nem mertem bevenni.
Most már a fogfájás elmult de a szám persze fáj, sajna holnap megint vissza kell mennem a dokihoz.

Émiröl ki tud? befektették? végig? megcsinálták neki a méhszájzáró mütétet?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Most jövök a fogászatról, ma is kaptam gyógyszert a fogam alá, és bár még lila az inyem most nem fáj a fogam. 1 hét mulva újabb kezelés, de nagyon szépen gyógyul még én is látom.

Szoval most jol vagyunk! Doki szerint ha ennyire izgága a gyermek ahogy mondtam neki, fiú lesz. Hát kiváncsi leszek a végén kiknek lesz igaza.

Veletek mi ujság??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
A tegnapi ultrahangon már 10 tüsző volt. Nőttek is, szombaton punkció. Ma este 1/2 11-kor kell a Profasit kapnom, ami érdekes lesz, mert ma R-GO koncertre megyek. Majd megoldom. A doki azt mondta, akkor 1/211 és 1/2 12 között kapjam meg. Majd igyekszem.
Masi - 4 Gonalt kaptam/nap, 9 napon keresztül.
Karmen - remélem, bejönnek az érzéseid.
Beszéltem ma Émivel. Jól vannak, valószínűleg kislányaik lesznek.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Sziasztok!
A tegnapi ultraahangon már 10 tüsző volt, nőttek is, így szombaton lesz a punkció. Ma este kell megkapnom a Profasit. Érdekes lesz, mert R-GO koncertre megyek, úgyhogy a dokim azt mondta, akkor kapjam meg legkésőbb 1/2 12-ig. Hát majd igyekszem.
Masi - én napi 4 ampulla Gonalt kaptam, 9 napon keresztül. Ez elég sok azt mondják.
Karmen - Remélem, bejönnek az érzéseid.
Émivel ma beszéltem. Jól vannak, úgy néz ki, hogy kislányaik lesznek. Nem mondott semmit a méhösszevarrásról, lehet, hogy nem kellett. Lehet, hogy jövő év elején ő is befekszik.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Hello Lanyok,
Orulok, hogy mindenki jol van!
Adrienn,
Latom, szepen novogettek a tuszok! Ugyes vagy! Kivancsi vagyok, hany petesejt lesz. Talan mar tul is vagy a punkcion. Drukkolok!
Karmen,
Ez a fogaszati dolog biztosan nagyon kellemetlen volt, de a lenyeg, hogy vege. Nekem eddig nem volt problemam a fogaimmal, eddig egyszer voltam fogorvosnal a varandossal alatt, tobbszor nem is megyek.
Az en kislanyom is rengeteget motoszkal odabent, neha olyan mozdulatokat tesz, mintha szet akarna rugni a hasfalamat. Nagyon kis huncut! Szoval kislany is lehet izgaga.
Ti hogy alltok a keszulodessel? Nalunk lassan kialakul a babaszoba, a fontos dolgok mar keszen vannak, meg vannak veve. Mar nagyon izgatott vagyok, szinte az orakat szamolom.
Ma toltjuk a 32 hetet! Olyan hihetetlen!

Eminek jo pihenest kivanok, remelem, megusztak a mutetet! A kislanyokhoz pedig gratulalok!

Mindenkinek sok puszi, tovabbra is drukk ezerrel, vigyazzatok magatokra!
Bella
bella
 
 


Adrienn! A legtöbb ikres anyukának elövigyázatosságbol megcsinálják a méhösszevarást, nem várják meg hogy kinyiljon. Mert náluk sokkal nagyobb az esély erre. De a lényeg hogy jol vannak. A korházi fekvésért nem irigylem Émit, én is már lelkileg készülök arra a 6 hétre ami januártol lesz.
Sajna tegnap nem tudtam neked drukkolni, mert most olvastam, de remélem hogy sok petesejt is lett benne, és hogy szépen osztódnak!!

Bella! nincs vége a fogászatni kezelésnek, hetente kapom még oda a gyógyszert. De most már nem fáj és szépen gyógyul.
Nekünk nem lesz babaszoba, nem akarjuk a háloszobába tenni, hogy kicsit talán én igy nyugodtabban tudok majd pihenni (minden kis zajra fel szoktam ébredni) hanem a nappaliban lesz. Sok helye nincs, éppencsak elfér a kiságy. Igy nincs mit rendezgetni, szekrénye se lett külön, csináltattam az egyik szekrénybe +2 polcot, oda pakoltam. Meg a kiságynak is van néhány polca.

Ma veszünk pelenkát, meg popsitörlöt. Tudod hogy most már van (igaz nálunk csak a Cora árulja) 1-es méretü pelus is? Ez 2-4 vagy 2-5 kg, szerintem érdemesebb ezt venni, mint a 3-6-t bár nekem mindenki azt mondta olyat vegyek. Ugyse lesz 6 kg-os babánk, legalábbis remélem Kép
Kaptam egy csomo ruhát, barátnöm nem akart több babát, erre tegnap mondta hogy májusban szül. Szerencsére most még nem kell vennem, de hamar beérik egymást a gyerköcök, végig arra számitottunk nem kell majd ruhákat venni, persze hogy most kérés nélkül is visszaadom az övéit.
De igy legalább olyat veszünk ami nekünk tényleg tetszik, nem??
Nektek kellett venni, vagy kaptatok?
Tesom meg márc. végén szül, neki is vissza kell mindent adni Kép

Puszi. Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen,
En mar vettem 3-6kg-os pelenkat, de lattam a newborn-t is. Kaptam a Liberotol par minta pelenkat (a kismama csomagban is volt), ami 2-5kg-os es azt akarom majd osszehasonlitani az enyemmel, hogy sokkal kisebb-e, aztan majd meglatom, hogy veszek-e olyat. Es persze a babatol fugg, hogy mekkora lesz, de remelem, 3kg folott kell majd gondolkodnunk!

A noveremtol kaptam nagyon sok ruhat, igy en csak egy-ket alsokat es rugdalozot akarok venni. Sajnalom, hogy neked igy alakult! Viszont abban igazad van, hogy igy legalabb duskalhatsz az uj ruhakban! Kép Egyebkent pedig nem kell sok kezdesnek, mert ugyis hamar nonek a babak, es mindig cserelni kell majd a ruhatarat.

En most ugy gondolom, hogy az elejen szeretnem, ha a baba velunk lenne. Nem tudom, a gyakorlatban hogyan fog megvalosulni, de majd valtoztatunk, ha nem mukodik a dolog.
Ami a babaszobat illeti, igazabol az anyukanak jo erzes, hogy rendezgeti, alakitgatja. A baba ebbol nem erzekel majd tul sokat, neki a szeretet a legfontosabb es hogy tele legyen a pocak Kép
Ma voltunk UH-n, minden rendben!
Puszi, vigyazz magatokra!
Bella
bella
 
 


Sziasztok!

Jó olvasgatni benneteket.

Adrienn
Megy a drukkkkkkkkkkk ezerrel!
Talán holnap már beültetés?
Nagyon szorítok

Örülök hogy minden pocaklakó és mamája lól van, mindenkinek sok puszi, kérem a babócáknak is átadni.

Nálunk is lassan, de történnak az események. Múlt héten döntött ai immunológisi bizottság, megkaptam az engedélyt az iv. immunglobulin kezelésre. Holnap megyek a Kaáliba megbeszelésére, és lehet hogy jan. beültetés.
Furcsa, de nem ugráltam örömömben, belefáradtam a sok huza-vonába, és félek, hogy mi lesz ha nem tapad meg, ha megtapad de elvetélek a kezelés ellenére. Szóval kicsit ambivalensek az érzéseim, még nem merek készülni és örülni, talán holnap, ha beszéltem a Kaális dokival. Hihetetlennek tünik, hogy ennyi akadály után karnyújtásnyira van amire évek óta vágyunk. Most a karácsonyra koncentrálok, nálunk lesz a családi ebéd, nagyon készülök, imádom.

sok puszi mindenkinek
Sziasztok
Sac
Kép
sackamac
 
 


Sziasztok Kép
Ma voltunk a KaálibanKép Krizsa doki nagyon szimpi. Megbeszéltük, hogy milyen vizsgálatok kellenek. Mivel a párommal van gond, így a héten megpróbáljuk beszerezni az andrológustól a papírt a lombikhoz. Ha a papírok megvannak akár kezdhetjük is a lombikot Kép új február környékén Kép Szóval úgy tűnik látszik a fény az alagút végén, ez nagyon jó érzés Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!
Tegnap 13h-ra mentem a visszaültetésre. 4-et kaptam vissza, 8-6-6-4-sejtesek és 3 pontosak. Azt mondta a dokim, hogy ezek jó értékek. Láttam is őket, szép szabályosak voltak. A férjem most nem jött be megnézni őket, azt mondta, eddig bejött, akkor nem maradtak meg, úgyhogy most nem nézi meg őket babonából. Végül 10 tüszőből 10 petesejtet tudtak levenni, ebből 7 megtermékenyült. A maradékot még egy pár napig hagyják fejlődni, és ha olyanok, akkor mennek a fagyasztóba. Most a lassan eltelő 2 hét következik. Minden nap progi szuri (3 ampulla), utrogestan, Magne B6. Most itthon vagyok, elhatároztam, hogy sokat fogok pihenni.
Sac - jó volt találkozni tegnap, de azért légyszi fejtsd ki ezt az immunglobulin valamit.
Orsi - örülök, hogy szimpi volt. A legjobb helyen vagy.
Képzeljétek, a manókák a visszaültetés előtt kb. 10 percig áztak valami "ragasztóban". Állítólag ez egy új dolog, és segíti a megtapadást. Hát remélem, így lesz.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Sac! Én azt hittem már tuti a jan. akkor nagyon drukkolok ne kelljen már többet várni és sikerüljön.

Lányok! Szombaton sajna késön vettem észre, én is lemaradtam, hogy a Spektrumon van egy uj sorozat, ma este ismétlik Mesterséges megtermékenyités a cime. 5 részes, lehet hogy a köv. megint szombaton lesz, nincs tv ujságom. De lessétek akkor is!

Adrienn! Gratulálok akkor sokat pihenj mi meg nagyon szoritunk!! ilyet még nem is hallottam, hogy valakinek minden tüszöben volt petesejt!
Szegeden is van valami uj ami segiti a megtapadást, nekem tavasszal mondta a doki, hogy akkor tesztelték, mert én mondtam ugye azért halasztjuk a lombikot, hogy hátha 1-2 év mulva sokkal nagyobb esély lesz, erre mondta most is van uj dolog. Hát reméljük most bejön!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Ahogy Sac is írta nagyon jó olvasni benneteketKép

Karmen, most mennyi idős is a bébi a pocidban? Nem irigyellek azért a 6 hét kórházért, miért is kell ennyit bent maradnod?

Adrienn!
Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, de még nekem laikusnak is szimpatikus az a sok-sok petesejtKép Pláne, hogy 7 megtermékenyültKép
Drukkolok

A Spektrumon ma az a műsor amiről Karmen írt 20:15 perckor kezdődik.

sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Én ma voltam UH-on, 10.napon vagyok. A nyh-m 9mm. A jobb oldalon van egy 16,15 és két 14mm-s a bal oldalam le van egy kicsit maradva, ott 4 10mm-es és mindkét oldalon vannak még kisebbek.Szombaton megint UH, hétfőn punkció.
Adrienn
Nem emlékszel mi a "ragasztós" módszer neve? Esetleg megemlíteném a doki bácsimnakKép
Lujza
lujza
 
 


Sziasztok!
Lujza - nem tudom, Neked ez hányadik próbálkozás, de szerintem azoknál csinálják ezt, akiknek nehezebben tapad meg, és sok próbálkozás volt már, és amúgy minden OK. Amúgy mindenki csak csak ennyit mondott, hogy "ragasztó". Ahogy elnézem, Neked is lesz vagy 10 tüsződ. Nem baj, hogy még kicsik, majd megnőnek.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Sasha! Mivel jan. elején be kell menni, de a 40. hetet febr. 6 töltöm be, ill. UH szerint a baba kisebb, vagyis febr.12 várhato ez min. 6 hét. A császár miatt a szülés után is 1 hetet kell bentlenni. Most a 31. hétben vagyok.

Lujza! ez nagyon jo, drukkolok!!

A spektrumon a sorozat megy minden szombat este (ism. kedd du, szerda este)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

A következő cíklusban el kell kezdenem a fogigátlót, és jan. végén lesz a lombikunk. Remélem minden rendben lesz.

Tudja valaki, hogy miért kell a fogigátlót szedni?

Köszi!

bnemethm
bnemethm
 


Sziasztok!
Bnemethm - a fogigátló azért kell, hogy a hormonokat beállítsák. Szinte mindenkinél ezzel kezdik a ciklust.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Adrienn!Kép

Köszi szépen!

bnemethm
bnemethm
 


Bnemeth! pontosabban azért kell a fogigátlo mert ezzel érik el, hogy utána amikor stimulálnak kb. egyforma nagyságu tüszök legyenek. Egyszerre érjenek ez a fontos!
De jo hogy hamarosan neked is kezdik!

Adrienn! mikor derül ki?

Lujza! mi ujság? drukkolunk neked is!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Sajnos a teszt és a vérvétel eredménye is negatív. Egyelőre nem tudom, hogyan tovább. Sok minden forog a fejemben, majd leüllepszik. Most úgy érzem, egy kicsit várunk kb 1 évet a kövi lombikra. Majd januárban beszélünk a dokimmal, hogy mi legyen. Addig lehet, hogy a pajzsmirigyemet kivizsgáltatom, meg hallottam erről a Candida gombáról. Csak attól félek, hogy a laparoszkópiát is meg kell ismételni a kövi lombik előtt, mert ugye az visszajöhet. Hát majd meglátjuk.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Adrienn! nem is tudom mit mondjak, én annyira bizakodtam. Megértem ha vártok, mi a 3. után tudod igy döntöttünk, szerintem 1 év alatt lelkileg is feltöltödsz de fontosabb az, hogy 1 év alatt lehet olyan eredmények születnek a lombikban, hogy sokkal nagyobb eséllyen indulhattok majd neki. SZerintem jobb lenne akkor ujra egy lapart elötte végigcsinálni, de ezt majd meglátod mit javasol az orvosod. Kivánom a várakozás alatt veletek is megtörténjen a csoda, ujabban egyre többektöl hallom, amikor feladták akkor sikerült!

Émiék hogy vannak?

Bella és te?

Azért a többiekért is szoritok, lassan megint mehet a drukk!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Hello Lanyok,
Adrienn,
En is sajnalom, de biztos vagyok benne, hogy sikerulni fog! Karmennek igaza van, barmi megtortenhet, amikor az ember nem is szamit ra.
Karmen,
Koszonjuk, jol vagyunk. Az alvas kisse nehezen megy, mar fajnak a csontjaim a sok fekvestol. Valoszinuleg egy-ket napon belul mar csak ulve fogok tudni aludni Kép. Ugy erzem magam, mint egy balna, egyre lassubb vagyok. Egyebkent minden rendben, 29-en megyunk az elso NST-re.
Remelem, Emiek is jol vannak!

Ha addig nem irnek, akkor mindenkinek nagyon bekes karacsonyi unnepeket, boldog uj evet kivanok, es azt hogy teljesuljenek az almaitok!
Vigyazzatok magatokra!
Puszi,
Bella
bella
 
 


Adrienn
Nagyon sajnálomKép
Karmen
Köszönöm a drukkokat, nagyon rám fér. Végül csak 4 petesejtet tudtak leszívni, 2 termékenyült meg és azokat vissza is ültették pont ma egy hete szerdán. Baromi lassan megy ilyenkor az idő. Tegnap és ma kicsit görcsölgetett a hasam, meg néha feszülget a hasam legalja. Jövő héten kedden v. szerdán kell bemenni vérvételre. Szerintetek gyógyszertári tesz is kimutatja már kedden v. szerdán?
Pusz és megadrugg mindenkinek, akinek csak szüksége van rá!!
Lujza
lujza
 
 


Sziasztok!

Ha valakit érdekel mi van Émivel, akkor tudósítok.
A doki fekvésre ítélte, mert kicsit megrövidült a méhszája, és nem akarják, hogy gond legyen. Otthon fekszik aranyom. A babái jól vannak, virgonckodnak.

Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Lujza! Barátnömnek nem mutatta ki, csak késöbb. Nekem is mindig 2 lett azzal is jo esély van!

Bella! Én is nehezen fekszek, föleg mert este rugdos nagyon erösen, megvallom nekem már fáj is sokszor. Amugy félig a hasamon alszok, olyankor legalább kissé lehiggad.

Bogi! Köszi a hireket Émiröl pihenjen csak minél többet!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Kép
A háttérből mindig nyomonkövetem itt az eseményeket.
Nem nehéz kitalálni, én is Kaális vagyok.

Lujza Kép
Rengeteget gondolok rád és nagyon nagyon szorítok.

Bella Kép
Mennek a szülés előtti drukkok neked is.

Adrienn Kép
Sajnálom Kép

Magamról: mi a mostani december végi menses alkalmával vágunk bele. Akkor kezdem el szedni a fogigátlót 2 hónapig, aztán várhatóan február végén gyorsulnak fel a történések.
Néha teljesen sikerül elfelejtenem a dolgokat (kis túlzással), de néha olyan izgalom és idegesség van rajtam, mint például most.
Ráadásul ma megint 3 közeli ismerős jelentette be, hogy babája lesz.

Puszi,
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Hello Lanyok,
Lujza,
Micsoda karacsonyi ajandek ele neztek! Kép
Drukkolok nagyon!
Karmen,
Nekem is kellemetlen neha, amikor a bordaimat rugdossa, meg ki tudja meg, miket csinal. Azt szoktam mondani, hogy atrendezi a belszerveimet Kép. A te manod szokott csuklani? Az enyem eleg gyakran. Annyira sajnalom szegenyket!
Edit,
Neked is megy a drukk! Az ismerosokkel pedig ne foglalkozz! Az en kornyezetemben is mindenki terhes lett kozben, eleinte engem is zavart, aztan nem torodtem senkivel. Ne hagyd, hogy ezek a dolgok elrontsak a lelkesedesed!

Emieknek sok-sok puszi, vigyazzanak magukra!

Tovabbra is kellemes unnepeket mindenkinek,
Puszi,
Bella
bella
 
 


Bella! igen, szokott csuklani.

tegnap nagyon sokan voltak a dokinál, mire hazajöttem megviselt, nem tudtam már irni.

BPD 78mm. Ha nincs gond, akkor jan.6 megyek UH-ra
és ha nincs gond, akkor csak 37 hetesen fektet be. Vagyis még 1 hét lehet itthon utána.

A baba ahogy gondoltam, ill. nagyon is éreztem,
keresztben fekszik. A méhem miatt nem is valoszinü
hogy el tudna onnan már mászni. Mivel sokkal szükösebb neki a hely, mint egy egészséges nönél, ezért már megfordulni se tud és ezért is fáj annyira amikor rug. De megdicsért a doki, hogy milyen jol kihuztuk idáig.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Lányok! Látom mindenki eltünt, azért én Kellemes karácsonyt kivánok és jövöre sok jo hirt ide a forumba töletek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen,
Hogy vagy?
Mi tegnap voltunk NST-en, eddig minden rendben. Jovo heten ismet megyunk es UH is lesz. Hetfon kezdodik a szulesfelkeszito tanfolyam. Egyre jobban erzem, hogy hamarosan itt az ido, de probalok masra koncentralni, talan igy nem panikolok be annyira. Mar nagyon szeretnem, ha betoltenenk a 37 hetet (mar csak negy nap), akkor megnyugodnek bizonyos szempontbol.
Puszi mindenkinek,
Boldog Uj Evet!
Bella
bella
 
 


Sziasztok!
Lujza - mi a helyzet? Remélem, minden OK.

Kívánok mindenkinek nagyon boldog, és babákban gazdag ÚJ ÉVET!
Puszi Mindenkinek
Adrienn
audrey
 
 


Éminél még nincs baba? Csak mert ikreknél gyakori hogy hamarabb születnek, szerintem meg kb. egyidös terhesek lehetünk.

Bella! éppen akartam ide irni, hogy nálatok megszületett-e. Én meg a 36. hetet várom ilyen büvösként. Engem max. a 37. héten befektet ugy mondta. De majd a jövö heti UH-tol is függ.
Nekem még nem volt CTG, de lehet hogy jövö héten már azt is csinál. Szerencsére görcsök, keményedések nincsenek, szoval jol vagyunk. Csak egyre gyakrabban fekszek a hasamra, mert akkor nem tud olyan nagyokat rugni és akkor nekem nem fáj. Befordult már a babád?

Karmen 34+5

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Adrienn
Drága vagy, hogy érdeklődsz. Sajnos nem sikerült Kép. Most úgy döntöttünk pihenünk egy kicsit. Mindenkinek a legjobbakat kívánom az új esztendőre, teljesüljön mindenki vágya!!Kép
Lujza
lujza
 
 


Lujza! Sajnálom hogy csalodnotok kellett! Hátha a pihenés meghozza az eredményt!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kivánok, jövöre csak ugy potyogjanak itt a babák!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok.Boldog új évet! Én is Kaális vagyok. A sztorim a már megint megjöttnél már olvasható...úgyhogy nem írnám le mégegyszer ha nem baj. Kép Legyen annyi elég, hogy 7-én megyek a 10. napi UH-ra mivel az első inszemináció előtt állunk. Ha valamelyikőtöknek volt már inszeme örülnék ha írnátok némi információt róla.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
vizkrisz
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?