Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi, most csak neked írok, mert időm semmi...

Miért csak 4 órára lehetnének bent a kölkök??? Ez sehol nincs leírva, ilyen jogszabály nem létezik, főleg mióta gyes mellett is lehet 8 órában dolgozni. Ne hagyd magad, és ha ezt neked megemlítik, akkor kérd tőlük az erre vonatkozó szabályt, v. törvényt. AKár kérd írásban, ezt a kérésüket, mert úgysem fogják írásba adni, hiszen törvényellenes. Minden gyereknek joga van az óvódához, az egész napos óvodához, ne mtagadhatják meg senkitől...

HA meg írásba adják, akkor el lehet menni az önkormányzathoz feljelenteni őket.

Csak azért írtam, hogy ne hagyd magad!

Edith, Borókának boldog hófordulót tegnapra!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Julcsi: GYES mellett lehet 8 órában dolgozni!
Örülök, hogy jelentkeztél, jöhetnél sűrűbben is. :wink:

Most csak ennyi, mert dolgozom.:?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Rohanásban vagyok,de most nem a meló miatt.Kicsit szégyenlem,hogy csak most jelentkezem,de zsúfoltak a napjaim!!!

Kedden volt a második napom,az is szuper volt!Szülésem is volt,nagyon örültem neki.Bár a kismamával nem igen tudtam közreműködni,mert teljes extázisba esett a végére,és ráadásul orosz volt,és angolul is kb.annyira beszélt,mint én.De alapjában véve először szülő gátvédelmes szülést minimális sérüléssel végrehajtottam,úgy,hogy próbált ellökni a lábával,pedig engem nem könnyű,és a kezével is próbálta ellökni az én kezemet a gátról.

A szerdai estém frenetikus volt!!!!Nem tudom szavakba foglalni mennyire fantasztikus volt 15 év után ismét élőben látni Joviékat,és ott tombolni.Ott én is extázisban voltam.Mögöttem olyan emberek voltak akik álltak és hallgatták a zenét.Én el sem tudnám képzelni,hogy egy koncerten ne tomboljak!A lényeg,hogy k..va jól éreztem magam,és biztosan Gerda is,bár ő a 16 évével még nagyobb extázisban volt,még sírt is,hogy láthatja őket élőben!!!!!
Meg kell hagynom,hogy Jon még mindig jó pasi,és nem látszik rajta a 46 év.Bár már nem ugrál annyit,mint 1993-ban a pesti koncerten,és a régi számokat sem olyan pörgősen adja elő,de a hangja szuper,és nagy élmény volt újra látnom és hallanom őket!!!!

Holnap érettségi találkozóra megyek Füredre,úgyhogy be van táblázva a hetem,vasárnap pihizek,aztán kezdem a jövő heti hosszú hetemet,mert 5 műszakom lesz,hisz ezt a hetet be kell hoznom.

Csak átfutottam az írásokat,így bocs,hogy nem reagálok,csak Edithnek még annyit,hogy itthon egy állami kórházban (majdnem mindenhol)minden részlegen-szülőszoba,nőgyógyászat,gyerekágy(szülészet)-szülésznők dolgoznak forgásos rendszerben.Aki osztályon van az nem dolgozik szülőszobán.
Viszont itt a Telki kórházban,nincs nagy osztálya a szülészet-nőgyógyászatnak.Nyolc szoba van(mindegyik egy emberé,két ágyas),itt fekszenek a megszültek és a nőgyógyászati betegek.Ha kevés a hely akkor kapunk másik osztályról szobákat.
És itt a szülésznő van a szülőszobára és az osztályra is egyaránt.Hétközben nappal 2-3 szülésznő dolgozik,éjszaka és hétvégén egy.
A nőgyógyászati beavatkozások csak hétköznap de.vannak,csak sűrgős esetek fordulnak elő hétvégén vagy éjszaka.
A megszültekkel igazából nem sok gond van,ami van az inkább a csecsemősökre tartozik.
Ezért egyedül is el lehet vinni az osztályt.Ha szülésben van a szülésznő,akkor a másik osztályon(ami szemközti folyosó a szülészettel) dolgozó növér is tud segíteni az osztályon fekvőknek.

A műszakom 12 órás,nappal és éjszaka is.Vasárnap azért mentem el itthonról már de.mert el kellett vinnem a gyerekeimet a barátnőmhöz,mert aznap a Bandi is ügyelt,és nem volt ki vigyázzon rájuk itthon.Különben aznap is 12 órát dolgoztam,csak 24-et voltam távol itthonról.

Na mennem is kell,mert apa ma is ügyel és én megyek Zsoltért az oviba.

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 

 
 

Zsu, a legtöbb oviban úgy kezdték, hogy ikrekkel maradjak otthon 6 évig. Persze ezt csak az óvodavezetők mondták, az ovónénik tisztában vannak vele, hogy egy 3 éves gyereknek már nem elég anyuci szoknyája... Az anyagi részéről nem beszélek, mert szép hogy 6 évig kapom a gyest, de ki engedheti meg magának, hogy addig csak abból éljen??? A 4-5 órás benntlétet nem is feszegettem, előbb vegyék fel őket aztán ugrálhatok. Addig hova pattogjak. Amekkora túljelentkezés van így sem nagy az esélyünk... Főleg, hogy 5 éves kortól óvodaköteles a gyerek. De nem adom fel, még nincs ez lefutva... :lol:

Timi, de jó lehetett a koncert! Örülök, hogy sikerült kikapcsolnod és hogy bejön az új munkahely is.

KépKép
kgiulia
 
 


Persze, addig ne ugrálj, de ha már felvették őket, akkor állj a sarkadra :)

Nem értem én ezt, amúgy, pont az óvónőknek (és a vezető is az) kellene a legjobban tudnia, hogy egy 3 éves gyereknek közösség kell....

Mondjuk Katát esélytelen lett volna megpróbálnom, itt nem vesznek fel évközben gyereket, mert év elején fullra töltik a csoportokat. De Kata ugye márciusi, azaz ha felvennék, akkor csak 4 hónapig lenen kiscsoportos és járhatna újra... de neki ugye ott van a bölcsi, így könnyű.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Julcsi: drukkolok, hogy felvegyék a lányokat az oviba! Ha sikerül akkor mikor kezdtek?
(Én nem is értem, miért csak 5 éves kortól kötelező. :shock: )
Én abba reménykedem, hogy mivel a Szandi most bölcsis, felveszik majd minden gond nélkül az oviba.
Jót nevettem a lányok dumáján. A Szandi még nem sziporkázik, ő csak a tényeket közli, de azt ezerszer.

Márti: milyen okos nagylány már Szonó, hogy tudja mit kell felvenni. A Szandit múltkor alig tudtuk lebeszélni, hogy 30 fokba ne az overált vegye fel. :lol: (amit amúgy utált régen)

Köszönöm a cipős válaszokat, lehet már ilyen kicsi korban kialakul a csajoknál a divatérzék. :wink:

Sajnos beteg lett a kisasszony. Éjjel már magas láza volt, nem nagyon eszik és olyan kis bágyadt. Most alszik, de megint nagyon meleg volt, gyorsan adtam neki egy kúpot.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Csajok, kérek szépen holnap 10-től extra mennyiségű drukkot. Vizsgázom. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi,megy a drukk ezerrel!!!!! :lol: :lol:
timiban
 
 


Sziasztok!

Hol jártok, megint napok óta nem jelentkeztek?!

Barbi, drukkoltam én is! Remélem jól sikerült a vizsga!

A Szandinak mandulagyulladása van. Kapott AB-t, azt mondta a doki, még pár napig várható láz. A héten nem mehet bölcsibe, még nem tudom, hogy oldjuk meg. Nekem muszáj dolgoznom (a főnököm tuti nem enged el csak azért, mert a gyerek beteg :evil: ). Na majd csak lesz valahogy.

Apa mesélte, hogy ma megint kiosztott egy kislányt a játszótéren. :oops:
Imád homokozni, én soha nem hagyom, hogy elvegye más játékát mindig mondom neki, hogy kérje el. Általában így is történik, de ma egy kislány nem így tett. Elvette a Szandi lapátját, Ferkó elmondása szerint ettől annyira mérges lett, hogy jól megrángatta érte. És még szegény másik anyuka kért elnézést.

Nem tudom, mikor növi ezt ki, olyan kellemetlen. Mintha ezt látná itthon. :shock:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi, gyors gyógyulást Szanidnak!!!! KAta is ilyen harcias, pedig ő se látja itthon, főként a szomszéd kislánnyal ZItával (télnyleg a múltkor Zita volt a 3. gyerek a kádban, te kérdezted?)

Kinövik (reméljük :))

Barbi, hogy sikerült a vizsgád????

Julcsi jó hogy írtál :) 9 óra van :) Ez jóóó :)

Timi, nagyon örülök hogy ilyen jól érzed magad a melóban, csak amradjon is így :)

Rólunk: Megőrülés határán vagyok, nem tudom mi van (tudom, front) mostanában, de a két nagy extra hisztis, alig lehet velük bírni...MOndjuk nem csodálom, akárhányszor készültünk lemenni ebben a pár napban, mindig akkor szakadt le az ég....MA már lementünk esőben is... Liza viszont jókat alszik az erkélyen, ebben a hűvös, tiszta (fogjuk rá) párás levegőben.

KAtának kötőhártyagyulladása van, így nekünk egyenlőre vége a bölcsinek (ez az utolsó hét a zárás előtt) Azt ne mtudom nyáron fog-e menni, meglátjuk mennyire hiányolja.

Liza jól van, délelőtt alszik, du nyügi (kevesebb a tej, meg elfárad, meg valamikor kézben is kell lenni :) Hízik, bár a minimumot csak, de nekem elég :) 4430 g most, és csa kanyatejet eszik, 1 héten 1x igényli az előző esti fejét pótlásnak, megkapja (akkor tovább alszik reggel...) Ma is 6-kor keltett, szóval nem panaszkodhatom, főleg hgoy utána aludtunk még 9-ig (én) ő 11-kor kért enni legközelebb.

Ma gyümölcssalátát csináltunk a törpökkel, látnotok kellett volna az étkezőt, mire ezek az apró kezek kimagozták a meggyet :) Végeztek vagy 20 dekával, a maradék majd két kiló rám vár :) De legalább minden jóóó meggyes lett :)

Tegnap KAta tiszta Zombi volt, azzal kezdte, hogy leesett a Bence ágyáról, persze fejjel előre. Az volt a mázlija, hogy 2 hete vettünk Bencének szennyestartót, és pont abba esett bele, a ruhák, meg maga a tartó felfogta a zesést, így csak megilyedt. Annyire persze nem, hogy ne ugráljon fent 5 perc múlva újra (elvertem, bevallom :oops: :oops: valahogy nem volt kedvem az ügyeletre rohanni), de végülis csak a szennyestartó bánta.
Du sétáláskor meg lehajolt bekapcsolni a cipőjét, közben meg mondta neki a Bence hgoy szaladjanak. KAta lehajtott fejjel kezdett el rohanni... gondolom már kitaláltátok, full telibe találta a villanyoszlopot.... Alig bírtam vígasztaln ia röhögéstől, szegény csajesz, a fél sétány rajta kuncogott :)

Na lelövöm magam, vár a háztartás :)


Jah BArbi, elég a 3 hónap meló, meg a 3 hó táppénz, mostmár tuti, a 2. gyásom jött meg :) (anno azért bennem volt a félsz, mikor írtad hogy szerinted nem...) nagy kő esett le a szívemről :)

Ja és még 1. Tamás a múltkor kapott új melólehetőséget, aminek én nagyon örültem, mert közelebb lett volna, + 1 órával kevesebbet kellett volna dolgoznia minden nap ugynannyi pénzért, de mikor megemlítette a konyhafőnöknek hogy el akarja fogadni, az nem hagyta annyiban a dolgot :) És kicsikart a tulajnál óránként 200 ft emelést (egész pontosan 100-at ők csikartak ki a múlt hónapban, meg 100-at kap most csak ő) így az ő pénze is 40e-el több lesz júliustól. Végre talán nem kell minden garast a fogunkhoz verni. Nagyon boldog vagyok :)

Még 1 :)
A múltkor nem tudtunk elmenni a talira :( Nem akartok eljönni hozzánk vmikor? Nagyon szívesen látunk mindenkit :)

Jó éjt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Köszönöm a drukkokat, remélem segítettek. Csak jövő héten derül ki. Az egyik része tuti jó, a másikban meg az a legszebb, hogy ahányan vagyunk annyi féle képpen értelmeztük a feladatot. Családi pótlékot kellett számolni, de jól megvolt kavarva. És az a baj, hogy ez az életben is így van. Ahány tb-st kérdezel, annyi félét mond. Csak remélni tudom, hogy a tanár is egy véleményen van velem. :wink:
Ja, és még jövő hét pénteken kérek szépen szorítást, akkor van a szóbeli. És egy darabig vége. Ugyanis lehet menni ősztől a szakelőadói vizsgára, az ebben a kategóriában a plafon. (persze kivéve az egyetem) Ha már így belejöttem, szerinem megcsinálom azt is. :lol:

Zsuzsi, millió gyógypuszi megy a Szandinak.
Az Ádám is kis harcikakas. A talin pl. a babakonyhához nem is engedte oda a Gergőt. Mondjuk csak az elején, a végére elfáradt és már mindegy volt. :wink:

Zsu, örülök. :wink: Meg a Tamás fizuemelésének is. Tök jó!
Ne aggódj, ma az Ádám a Földhiv-ban esett pofával előre, de akkorát! Feltérdelt a széken, hogy megnézzen egy kisfiút a háta mögött, majd leült. De annyira a szék szélére, szóltam, hogy gyere beljebb, és mire nyúltam volna érte, már egy szaltóval a földön is volt. De ahogy a nagykönyvben megvan írva, pofával előre. Komolyan mondom, még az arca is koszos volt. :lol: Erre elkezdett üvölteni, mire előre vettek bennünket. Jókor, már úgyis mi jöttünk volna. :?

Ja, Zsuzsi, az Ádám is felvette a kabátját egyik nap a sétához. Persze akkor volt ez a rekkenő hőség. Próbáltam lebeszélni de nem hagyta magát, gondoltam akkor gyere kabátban. :lol: Szerencsére már az udvaron rájött, hogy melege van.

Zsu, én mennék szívesen hozzátok, de ha vége ennek a vizsgaszezonnak úgy lemegyek a Balcsira mint a huzat. (addig meg tanulok) Majd csak akkor jövünk haza ha befagy.

Ja, tudom már még mit akartam,
Regi, mesélj már, mi volt a dokinál?

Na csá, elhúztam aludni mert az utóbbi pár napban nem nagyon sikerült.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Barbi,hogy sikerült a vizsgád?Egész nap görcsben állt az ujjam a sok "csurizástól" :lol: :oops: .

Mi szombaton céges buliban voltunk Domonyvölgyben a Lázár fivérek lovasparkjában,hát valami istenien éreztük magunkat,főleg a gyerköcök.Végre én is kibeszélgethettem magamat a kolleganőimmel-sajnos erre az elmúlt 2 évben nem igen volt lehetőség.
Az idő is nekünk kedvezett,pont akkor esett mikor leültünk enni ,igaz esett vagy 1 órán keresztül,de mire végigettük a kb.15 féle svédasztalos kaját :oops: :lol: addigra el is állt.
Viszont du-ra bedurrant megint a csuklóm,hát alig birtam hazavezetni,vasárnap jóformán mozdítani nem tudtam a kezem-ezért nem is irtam tegnap,meg ma is csak most-ma már valamivel jobb,de nagyon lassan megy az irás.
Hát nem tudom miért van ez velem állandóan-valaki a náthával küzd sokat,én a csuklommal :oops: :twisted:

Zsu,szegény Katán mosolyogtam egy kicsit,sikerült nagyon frappánsan leirnod az eseményeket,de gondolom neki azért iszonyuan fájt :cry: .
Most akkor a párod marad a régi helyén?Azért gondolom csak jobb lett volna,ha többet van otthon veletek,nem?
Liza szerintem szépen hizik,nem hiszem,hogy gond lenne a szopival :arrow: akkor azért nem aludna 4-5 órát egyhuzamban.

Zsuzsi,jobbulást nektek.Sajnálom,hogy ilyen tahó a fönököd.Azért ilyenkor lehetne egy kicsit megértöbb is :twisted: ,azért egy mandulagyulladás lázzal mégsem csak egy nátha,amit apukára is könnyedén rábizhatunk.
Játszótéri bunyó: én nem vagyok biztos benne,hogy kinövi.Az én gyerekeim pont az ellentétje a tiédnek.Csak állnak bambán és semmihez sem mernek hozzányulni,még ha noszogatom őket akkor sem.Szóval az enyémek még nem nötték ki,pedig az Encsi már 10 éves mindjárt :roll:
A cipőválogatásról még az jutott az eszembe,hogy egy lányt ugye sokkal csinossabban lehet öltöztetni,ezáltal sokkal több is a rucija,cipője.Egy fiut azért nem lehet ennyire változatossan öltöztetni ,nálunk ezért is van csak 1 elmenős szandija,de ahogy olvastam a többi fius anyukát mindenhol ugyanez a helyzet.

mennem kell,nagyon fáj a csuklóm :cry: már ezt is majd 1 órája pötyögöm :oops:
bibolya
 
 


Tényleg Regi,dokinál voltál?

Zsu,taliban benne vagyok,remélem a többieknek is sikerül csatlakozni.
bibolya
 
 


Sziasztok,

Julcsi, nagyon örülök, hogy újra ide keveredtél, remélem, h mostanában ezt gyakrabban megteszed. Jó volt olvasni a csajokról, meg az aranyköpéseikről. Samu is mondott egy jót nemrég:
Fürdésnél a fogmosást sika-mikának hívjuk, ezzel jelezzük neki, hogy ideje kicsit megmosni a fogait is ("Samu, jön a sika-mika"). Erre 2-3 nappal ezelőtt, miután kézbe vette a fogkeféjét, elkezdett énekelni, hogy "sika-mika gyere ki, ég a házad ideki". Konkrétan vinnyogtunk a röhögéstől Balázzsal.

Barbi, szorítok, hogy egy véleményen legyél a tanárral a családi pótlék számítást illetően. Szóval Balcsi idén is? Mi is megyünk, de majd csak júli közepén.

Zsu, én is jót szórakoztam a leírt jeleneten, persze szegény Kata gondolom kevéssé találta viccesnek. És jobbulást a csajszinak! Ja, és nálunk is utolsó hét van a bölcsiben, jövő héttől kezdődik Samunak a nyári szünet. Elvileg júli 20-tól folytatódik a bölcsi, de mi épp előtte lépünk nyaralni. Sajnos nagyon nem jókor van a szünet, mivel nekem még júli elejéig muszáj dolgoznom... Jobban örültem volna egy augusztusi kimenőnek. Így mozgósítanom kellett a rokonságot, de majd csak megoldjuk valahogy. El nem tudom képzelni, mi lesz itt iskoláskorban, amikor 2 és fél hónapon keresztül szünet van a gyerköcöknek. Jönnek a nyári táborok?

Zsuzsi, Szandinak mielőbbi jobbulást! Elég ócska betegség a mandulagyuszi. És ki fog Szandira vigyázni?

Ibolya, jól hangzik a hétvégi program, meg gondolom jól is esett egy kicsit találkozni a kollégáiddal. Nálunk most nagyon beindult a családi hétvégék sora. Most megaszülinapozás volt, így a múlt hetem az ajándékok beszerzésének jegyében telt (Balázs, anyu, sogórnőm), most meg öcsémék kisfiának lesz a keresztelője Pécs mellett. Ja, meg Balázsék családjában egy ballagás - egyelőre kissé "mission impossible"-nek tünik, hogy a két programot besűrítsük egy napba, merthogy nyilván mindkettő szombaton lesz...

Samu egyébként jól van a szokásos náthától eltekintve. Voltunk múlt héten dokinál-védőnőnél. Samu jelenleg 95 cm, és 14,8 kg. Kissé lelassult a hízásban (mivelhogy nem eszik), de 1 éves kora óta épp 3 kilót szedett magára.
És átment cipőnyűvőbe. Az új rekord: 3 (!) hét alatt darálta le teljesen az új cipője orrát a motorozásban (pedig direkt egy megerősített verziót vettem).
Jó éjt, kellene aludnom is...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsuzsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Basszuskulcs!!!!!!!!!!!!!!!Csak most néztem az iwiwen, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK tegnapelőttre :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

kapsz egy pár cicát, hátha így kiengesztelődsz :oops: :shock: :lol:

Kép


Kép


mentségemre legyen mondva kb. így érzem magam pár napja :shock: :lol: , Nini bulizgat hajnalban :roll: , remélem csak pár nap:
Kép

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Fúúúúúúú Zsuzsi, én is most nézem. Ne haragudj, hogy ilyen bunkók vagyunk. :cry:

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Neked! (és ne haragudj kérlek :oops: )

Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsuzsi, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!! :)

Kép

NISSZÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT tegnapra!!!!!! :) :) :) :) :)
Kép

Időm semmi, készülünk a tesóm holnaputáni ballagására. Még ma sütiket sütök, holnap a hidegtálakhoz készítek ezt-azt. Remélem, egyszer csak lesz nyugi is.

Barbi, remélem, jól sikerült a vizsgád!!! :) És a következőért is drukkolok!!! :)

Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:köszi szépen a kisasszony nevében is!!!! :wink:
Úgy ünnepeltük a tegnapot, hogy megnyalogatta a banánt amit ettem 8) :lol: , vagyis szívogatta :shock: , vártuk hogy melegedjen a tejcsi én gyorsan ettem egy banánt odatartottam a szájához és nagyon elmélyülten és koncentrálva elkezdte szívogatni :shock: , na nem mintha lett volna rajta mit szívogatni :lol: :lol: :lol: nagyon édes volt. 8)
Szóval lassan neki állunk a hozzátápinak , pláne, hogy már többször nem bírtam felkelni éjjel fejni :oops: :? , és azt mondta a védőnő, hogy 5 hónapos kor után már lehet próbálkozni, mert vannak babák akik fél éves koruk után kezdik a hozzátápit és válogatósabbak :roll: , nem tudom, lehet ha előbb kapnák akkor is válogatnának ez baba függő gondolom.
Majd jövő héten kifaggatom a dokinénit :wink: .

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jajj, a Nininek meg boldog hófordulót. Na szép, mindent elfelejtek. Az Anikót is elfelejtettem felköszönteni, tök gáz az agyam. Megyek, elásom magam a kertben. :?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!
Kép

és Nininek, Borónak boldog hófordulót utólag is!
Kép


Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi köszöntést!

Én is boldog hófordulót kívánok Nininek!

Márti: lehet, hogy ez a front zavarta meg Nisszát. Vagy esetleg elindultak a fogacskái?

Zsu: gratulálok Tamásnak a fizuemeléshez!
Igen én kérdeztem, hogy ki a 3. gyerek a kádban.
Kata eséseit én is megmosolyogtam, de azért nagyon sajnálom szegénykét, mert neki biztos nagyon fájt.

Barbi: elképzeltem Ádámot 40 fokban nagykabátba. :lol:
Drukkolok, hogy a tanár is úgy gondolkozzon, ahogy te.

Ibolya: hát érdekes a főnököm, közölte, a gyerek miatt nem szeretné, ha hiányoznék. Szarul esik, mert amúgy minden hülyeség miatt lehet lógni, ami meg fontos lenne azért húzza a száját. :?
Nem tudom, hogy melyik a jobb, ha mindenkit szétver vagy, ha hagyja magát. Én örülök neki, hogy megvédi magát, de azért talán nem kellene ilyen hevesnek lennie. Azért nagyon remélem, kinövi.

Amúgy most tanítjuk, neki, hogy bocsánatot kell kérni. Olyan édesen mondja, hogy bocsi, és hozzá még puszit, ölelést is ad. Ilyenkor elolvadok tőle.

Évi: ma anyósom vigyázott rá, de holnaptól egyedül kell megoldanunk. A Ferkó lesz vele egész addig, amíg én haza nem érek. Most szerencsére nem igazán van munkája, ami van azt délután is meg tudja csinálni.

95 cm jó magas, én tegnap mértem a csajszit, 87 cm ehhez max 13 kg.

Ja és úgy néz ki, kint van mind a 4. szemfoga! Remélem ezzel végleg vége az éjszakázásoknak, már nagyon jó lenne ébredés nélkül aludni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Edit, Barnusnak boldog névnapot!!!!!!! :) :) :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Látom mindenkinél szépen telnek a napok.
Dolgozom ezerrel,ma szabad vagyok,így mosok,takarítok itthon!
A meló továbbra is szuper,bár hétfőn és tegnap a bugyim is elhagytam annyi meló volt.

Most gyorsan felköszöntök mindenkit!!! :lol:

Zsuzsi,
nagyon boldog szülinapot!

Nissza baba,
boldog hófordulót!

Borókának is 6 nap csúszással szintén boldog hófordulót!

Barnusnak meg nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Márti,
Nissza édes lehetett a banánnal.Szerintem is elkezdheted már a hozzátápit,bár ahogy írtad a válogatás nem ettől függ.

Folytatom az itthoni melót,mindenkinek szép nyári napot!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Barnusnak mi is sok-sok puszit küldünk névnapja alkalmából! :P

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Nagyon köszönjük a névnapi jókívánságokat!!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!!!!

Bocs,hogy csak most jövök,de nem jutottam ide a géphez.... :oops:
Szóval,ultrahang szerint 8 hetes voltam múlthéten,szerintem csak 6.
Első vizsgálat szerint,minden rendben.
Hallottam a pici szívét is dobogni!!
Viszont a közérzetem, étvágyam ,idegállapotom az ramaty.
Állandóan fáj a gyomrom,sokat ég,émelygek.................. :cry:
A fiúknál nem volt színte semmi bajom.
Na de csak enyhűl.

Zsuzsi,utólag BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Barnusnak is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

A csajsziknak meg BOLDOG hófordulót!!!!
Azért lassíthatnának egy kicsit!!!!!

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Regi:akkor most már nagy nagy gratula a kis pocaklakóhoz!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!!

Próbálok rakni egy pár képet :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Regina!

Nagy-nagy gratula,és sok-sok boldogságot az elkövetkezendő időszakhoz!
bibolya
 
 


Regi, akkor most már hivatalosan is, tiszta szívből gratulálunk! :P
Látom ti már pancsiztatok is. Én még elő sem vettem a medencét. :? Az István minden tikkasztó nap után megjegyzi, fel kéne állítani. Ja, Barbika állítsa fel. :evil:

Zsuzsi, nem akarlak elkeseríteni, de csak talán pár hónapig alhatsz. Mikor már azt hittem, végre javul az Ádám alvókája, az utóbbi 4 napban brutális éjszakáink lettek. De most nemcsak az éjjel, nappal is nagyon nyűgös, hisztis, sírós. És mutat a szájába, majd mondja, hogy fáj. Annyira sajnálom. Még 3 fognak kell kijönnie, aztán vége. De ez nagyon-nagyon megviseli. A többi sem volt sétagalopp de ez! Nem hazudok, ha azt mondom, van olyan éjjel, hogy 1/4-1/2 óránként kel. Már minden fellelhető gyógyszert, praktikát kipróbáltunk. Bármit adok, talán max. 1 órát tud tőle aludni. úgyhogy már nem gyógyszerezem, kenem az ínyét és várunk. Mást nem tehetünk. Szegénykém, még az is fáj neki amikor bekenem, pedig olyan finoman csinálom.
Na, csak azt akartam mondani, hogy aludd ki magad és készülj rá a többi fogra.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Regi, akkor én is gratulálok most már!!! :) Legyen szép, problémamentes pocakosságod! Olyan jó, hoyg megint van pocakbabás anyucink! :D

És hátha lesz még több is! :wink: :wink: :wink:

Barbi, tudsz már vizsgaeredményt?

Zsuzsi, gratulálok a foghoz! Mostlehet, lesz egy kis nyugtotok egy ideig. Krisztának pár hónapig kimaradt a fogzás és valóban akkoriban jól is aludt. Most 18 foga van, de útban az utolsó kettő is. Igaz, már jóideje. :roll:

Nálunk nagyjából minden rendben. Kriszta lázas volt két napig a múlt hétvégén, de vasárnapra elmúlt. Azóta még mindig folyik az orra viszont. És sajna, Borónak is, de neki "csak " ennyi baja van. :roll:
Csütörtökön ballagott a húgom, a hét elején arra készültünk. Én sütöttem meg a sütiket és még a hideg előételhez is készítettem egypár fogást. Végül aztán jól telt maga a ballagási nap is. :)

Képek:

Kép Balról a harmadik a húgom
Kép A család (+keresztszülők) egy része, akik el is jutottak az iskolai ünnepségre. A többiek úton maradtak, mert Édesapámnak elromlott az autója és hatalmas forgalmi dugó is volt. :roll:
Kép Gyerekek (+ előétel messziről :P :P :P )
A húgom és unokahúgai:
Kép
Kép
A húgom és mi:
Kép
Kép
És még a csajok :)
Kép
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:édesek a csajok nagyon :lol:
Mi is voltunk ballagáson, nővérem nagyobbik lánya ballagott, teszek pár képet:


csajok a ballagás előtt:
Kép

Nem mondod!!!! :shock: Ez a ballagás???? :roll:
Kép[/

Zsombi a magasban:
[URL=http://imageshack.us]Kép


csacsiiiiiiiiiiii mondj már valamit
Kép



és még itthon készült fotók:

kicsik a járókában:
Kép

pizsama party:
Kép

tűzoltólány:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, nagyon édik a gyerekek!!! :) Haláli a szöveged: nem mondod, ez ballagás? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És a kép hozzá meg nagyon tutti. :D :D :D :D :D
Biztos jól éreztétek magatokat! :)

Julcsi, örülök, hoyg jelentkeztél. És hogy azért minden rendben nálatok. A csajok dumája levág! :wink: :lol: :lol: Sokszor én is csak bámulok, hogy Kriszta honnan tud bizonyos dolgokat, szavakat. :roll:
Gyere és mesélj még, minél gyakrabban!!! :)

Én is teszek még néhány friss képet!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Először is Barnusnak utólag nagyon boldog névnapot kívánok!
Edit, azért néha írhatnál pár sort magatokról! Virág már teljesen szobatiszta, éjjelre se kell neki pelus? A nappalok már nálunk is egész jók, ha itthon vagyunk. Azért elmenni nem mernék pelenka nélkül, de az éjszakát nem tudom, hogy lehet megszoktatni.

Barbikám: jól megnyugtattál. :lol: :wink: De igazad van, még hátravan 4 fog, bár reménykedem, hogy nem lesz olyan kegyetlen. A kis örlők vagy nem tudom, hogy hívják, kijövetelét észre se vettük, nem tudom a hátsó fájdalmasabb?

Márti, Edith: el sem hiszem mekkorák már a lányok!! :shock: Komolyan, olyan mint ha tegnap születtek volna. Mindegyik gyereköc nagyon szép! Bár nálam még mindig Szonó viszi a pálmát, annyira gyönyörű a kiscsaj!

Mi még mindig szenvedünk, bár már csak takonykor van. Pénteken visszamentünk a dokihoz, de azt mondta a torka már rendbe van. Most kb. 2 óránként szívjuk az orrát, így legalább nem köhög annyit.

Főleg lányos anyukák, de a többiek is, írhatnátok mekkorák most a gyerköcök. Én nem látom a Szandit nagynak, szerintem a 87 cm se túl magas, mégis mindenki azt mondja, nagyobbnak látszik a koránál.

Na megyek takarítani, amíg alszik a kiscsaj. Amióta dolgozom, soha nem érem utol magamat. Nem tudom más hogy csinálja?! Lehet én vagyok a béna, nem jól osztom be az időmet. :roll:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi! Már többször hiányoltál, aranyos vagy. Május 31-én végetért az ovi, így két gyerekkel vagyok folyamatosan. Barnus abba a korba ért, amikor állandó program kell már neki. Virág meg a játszótéren akar lenni, komolyam mondom, már bandázik a nagyobbakkal. Amikor alszanak, próbálom utolérni magam, örülök, ha olvasni tudok, de írni már nincs időm.

Virág nappali alváshoz nem kap pelust, de éjjelre igen. Sajnos Ő is sokat iszik, így pisilnie is kell. Van, hogy szól éjjel, van hogy nem. Viszont én soha nem adtam elmenetelhez sem pelenkát, mikor már itthon se kapott. Hidd el, ügyesen szólni fog. Felemelt lábakkal két perc megpisiltetni. Igaz, én nem metrózok, Bkv-zok, így gyalog nincs gond, autóval meg megállok és két perc az egész.

Örülök, hogy bevált a kaja tanácsom, azaz ha nem eszik, ne legyen nasi egy falat sem helyette. Én igen szögletes elveket vallok pár dologban, mint ezen a téren is.

Kérdezted a méretet. Látszik, hogy első gyermekies anyuka vagy. Én is mindig aggódtam Barninál, mekkora, miért nem hízik, miért alacsony. stb. Virágnál már lazább vagyok, eszik mindkettő, egyik sem vashiányos, akkorák amekkorák. Egyébként Virág sem nagy (hasonlóan Barnihoz), olyan 12 kg és 84 cm.

A babák gyönyörűek, ámulok a csajokon, mekkorák már. Regina Neked gratulálok a babához!

Julcsi! Olyan jó, hogy írtál és végre láttuk is a csajokat! Kész hölgyek már! A Te írásaid is hiányoznak.

Ma régóta először Apa fürdet, így a szabad estét írással kezdtem.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Ja még egy dolog, aztán irány a pihi. Virágot felvették az oviba, jövő márc. 22-én mehet Barnival együtt vegyes csoportba.

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!
Képeket végignéztem, szebbnél szebbek. Vigyori Virág még mindig nagyon huncut, főleg ahogy a teljes fogsorával vigyorog. Az Edtih képein ahogy Boró lebírkózza Krisztát az tüneményes, Nini meg a szívem csücske. Kis mosolygós tündérke.

Zsuzsi, én úgy veszem észre hogy a leghátsó fogak jobban fájnak. Mi aztán tényleg megkínlódtunk minden egyes foggal, de nappali hisztik meg sírás a fájdalom miatt sosem volt. Viszont most... De most is csak 4-5 nap volt, és megint egy kis pihi. Jobban alszik éjjel és nappal sem gázos. Viszont még mindig nincs kint a fog. Csak bizots pihen.

Ééééééééééééééés: vizsga eredmény: írásbeli, gyakorlat 5-5. Úgyhogy köszönöm a drukkokat, segített. Még péntekre kérek szépen a szóbelire, aztán egy darabig vége.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Barbi nagyon gratulálok a sikeres-az ennyire sikeres!!!!! :lol: :lol: :lol: - vizsgádhoz!!!!!!Főleg egy olyan örökmozgó :roll: és jóságos gyerek mellett :oops: mint az Ádám / legalábbis ahogy megismertem Mártiéknál :lol: / Péntekre még szorítok nagyon!!!!!!

Zsuzsi,a foggal kapcsolatban Barbival egyetértek teljesen.Gergőnél ha mondhatom ezt,nem nagyon vettük észre a fogzást,DE a rágókkal nagyon!!!Most már kint van 18 teljesen és azóta elmúltak a nappali hisztik -vagyis nagyon lecsökkentek :oops: :lol: :roll: - és éjszakáink tökéletesek.
Súly,magasság / azt hiszem te kérdezted :oops: /: megnéztem neked az Encsi 2 évesen 89 cm és 10,5 kg :oops: :oops: volt.Most 146 cm és 30 kg és az osztályban a 2.legmagasabb!!!!Szerintem Szandi nincs elmaradva.Ja,és én 172 cm,a párom 185 cm magas,szóval volt kitől örökölnie a magasságot. A Gergő most 92 cm és 12,5 kg.
A pelushoz: én is azt javasolnám,hogy ha nem mentek messzire,és tudod előre,hogy meg tudnád oldani a menetközbeni pisiltetést,akkor szerintem se adjál rá pelust.Persze ez,a XIII-kerben pl.a Váci úton gondolom kivitelezhetetlen-ebben előnyben vagyunk mi vidékiek :lol: .Ha ebéd után nem alszik sokat,akkor erre az időre sem adnák rá.Persze,ha 3 órát alszik mint Gergő :oops: ,akkor azért párszor tuti becsorog,de pl.Edith Krisztája is tudja már tartani,sőt éjjel felébred rá.
Zsuzsi,munka mellett egyszerüen lehetetlenség minden otthoni házimunkát megcsinálni.Hisz csak gondold végig,eddig otthon voltál állandóan,most viszont csak du.4-5 órától,természetes,hogy nincs mindenre idő.Én mikor elkezdtem dolgozni akkor kezdtem el szelektálni a munkák között :oops: ,már nem mostam fel naponta csak hetente,a porszívó szintén ilyen sűrűn került elő,a mosógépet már este fürdés után bepakoltam,hogy másnap hazaérkezés után egyből indithassam.Én pl.nem főztem minden nap,hisz mindenki evett 1x a munkahelyén/oviban meleget.Szóval ilyenekkel lehet egy kicsit segíteni magadon.

Edit,édes Virág a teljes fogsoros nevetéssel !És milyen kis pocija van :lol:

Edith,mint mindig,most is nagyon jól sikerültek a képek a csajokról,de a ballagásiak is nagon jók.
Azt kell hogy mondjam,hogy nem is te lennél,ha nem csináltál volna egy csomó sütit és kaját a ballagásra :lol: Csak egyszerűen nem értem,hogy hogy csinálod???????,Mikor van ezekre időd?Ennyire jó gyerekei valakinek nem lehetnek :oops: :lol: :lol: :lol: !!!Vagy mégis???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gergő is beteg volt a héten-szerdán de.belázasodott 38,8 -ig ment fel neki,nappal kapott nurofent ,éjszakára lázcsil.kúpot , volt 2 "lájtos" hasmenése és csütörtök reggelre mintha elvágták volna a betegséget.Gőzöm sincs hogy mi baja volt :roll: ,de azóta kb 2x annyit eszik,mint mostanában hónapok óta :lol: .
Nem tudom említsem-e :oops: ,de a csuklóm még mindig fáj bizonyos mozdulatoknál,már lassan másfél hete szenvedek vele :oops: .
És akkor végszóként dicsekednék :oops: :oops: :oops: egy kicsit: Enikőnek megint kitűnő lett a bizonyítványa :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: .Pénteken lesz az évzáró és a biziosztás,a kitűnőknek könyveket és ajándékokat osztanak ilyenkor.Nem tudom még hogy ott lesz-e,mert a barátnőm/keresztanyja elvitte magával a velencei tóhoz nyaralni.Ha jó idő lesz :roll: mi is lemegyünk szerdán utánuk és csak pénteken este jövünk haza.
Addig még megpróbálok jelentkezni és fényképeket is feldobni.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ezt még tegnap kezdtem el, de már nem tudtam elküldeni, mert kidobott a babanet :evil: :
Edit! De jó, hogy írtál!
Mi se járunk BKV-val. :wink: Ennek ellenére nem merem megkockáztatni, hogy ne adjak rá pelust. Talán legközelebb, ha anyóshoz megyünk kipróbálom. Csak 15 perc kocsival, gondolom előtte itthon rá kellene ültetni a WC-re?!

A kaja tipp tényleg nagyon jó volt, de most megint vagy 2 hete diétázik a csajszi. Ma is rekordokat döntött nem evésben, de már nem aggódok. Sőt néha már el is felejtem, hogy kaja idő van és ennie kellene. Úgy is mindig mindenre nemet mond, meg tologatja a tányért, vagy ma pl. kivitte a konyhába, hogy nem kéri. De tartom magamat és ha nem eszik, nasit se kap.

Barbi: gratulálok!! Nagyon ügyes vagy! Pénteken mennek a drukkok!
(nem is mesélted lesz valami bölcsi, ovi ügyben, sikerült valamit kitalálnotok a megbeszélésen?)

Ibolya: nekem muszáj takarítani minden nap a cicák miatt. Egyszerűen nem bírom elviselni, ha látom a macskaszőrt. Főzni én sem főzök minden nap, ebben nagyon nagy segítség anyós, ő főz és küldi át nekünk. Mosás, az szinte mindennapos nálam, + vasalás, amit nagyon utálok, de ezt is meg kell csinálni.
Gratulálok az Encsi jó bizonyítványához!

Fogas válaszokat köszönöm. Hát nem nyugtattatok meg. Akkor még hátravan egy kemény pár hét – én azt hittem a szemfog a legdurvább. De azért reménykedem, hogy hamar kijönnek neki. Tegnap nagyon jól aludt, egyszer sem ébredt fel, el is aludtam én is reggel rendesen. :lol:

A Szandi ma már volt bölcsiben és imádta. Olyan jó érzés így vinni, hogy örömmel megy.

Márti: merre jársz megint? Napok óta még egy füstjelet se küldtél!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Ibolya, az úgy volt, hoyg két napba telt, amíg megsütöttem a sütiket és megcsináltam hozzá a krémeket, glazúrokat. :roll: Normál esetben félnapos munka lett volna. :roll: De valahogy szerencsém is szokott lenni, mert szerdán Boró tényleg nagyo jó kislány volt. Jó 3 órát aludt délben, úgyhogy nem panaszkodhatok. :) A kaja résszel meg úgy volt, hoyg a tesóm visszajött hozzánk szerdán este valmikor majdnem éjfélkor (szerenádoztak az oszijánál :D ) és olyan hajnali fél 3-ig megcsináltuk a fasírtot, a töltött paradicsomot és a körözöttes paprikát. Aztán vasaltam Istvánnak, megszoptattam Borót (hogy nehogy felébresszen 1 óra múlva ( :roll: :oops: :lol: )) és 3/4 4-kor ágyba vonultam én is. Szerintetek reggel volt pardon? Negyed 8-kor úgy keltek mindketten, hoyg ajaj. De úgysem lehetett volna tovább lustálkodni, mert kellett készülődni, indulni. :D
Amúgy éjfél előtt ritkán kerülök ágyba. Igaz, van, hoyg néha megnézzük a focimeccseket, amik fél 12-kor érnek véget, máskor meg a meccs mellett végzem a megmaradt házimunkát. (A mosogatógépet még ma be kell pakolnom)
Hétvégén István szombaton és vasárnap is zenélt esküvőn, úgyhogy megvártam, mert ilyenkor meg szoktam várni. Nem is vagyok nyugodt, amíg haza nem ér. Igaz, tegnap hajnali 2-kor sikerült lefeküdnünk :wink: , de no, sebaj! :P :oops: :lol:

Barbi, gratulálok, ügyes vagy nagyon. És gratulálok a tanárnak, hoyg volt mersze veled egy véleményen lenni! :wink: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, érdekes, nekem meg sem fordul a fejemben, hoyg vajon Krisztának korának megfelelők-e az értékei. Mondjuk, a magassága az jó, sőt nagyobb az átlagnál, mert 93 cm, de mostanában azért elég soványkának látom. 13 kg. Lehet, hoyg mivel hirtelen megnyúlt (pikk-pakk az összes nadrágja jó két ujjal a bokája fölött ér véget :lol: ), azért tűnik most vékonykának. :roll: Amúgy az evése nem az igazi, de van, amikor nagyon jól eszik, van amikor meg nem.
Tegnap nem akart ebédelni sem alvás előtt, sem utána. Kb. egy órára rá látom, hoyg nem kapja a helyét, fogdossa a hasát. Kérdezem, mi a baj. Erre azt mondja: eszünk valamit. Valami tojáskát. :lol: :lol: :lol: :lol: Hát, megsajnáltam és a leves helyett tojást evett. A levest megette este. :)
Pelus: Én ugyanúgy, csináltam, mit Ibolya. de valóban, itt nálunk könnyű megpisiltetni, mégha kinn is vagyunk. Először mentünk el otthonról pelus nélkül és én elfelejtettem. :oops: Hisz még nekem is szokatlan volt, természetesen! :D Kb. 2-3 óra múlva jutott eszembe és elsápadtam, hyog most mi lesz. De a csajszi gond nélkül pisilt a fűben is. :D Szerintem először kisebb távokra induljatolk meg, aztán már könnyeben fog menni. Kb. 1 hét után vettem le a déli alváshoz is. Ilyenkor nagyon kell figyelni, hoyg mikor ébred és rögtön bilire tenni. Esetleg azért egy gumilepedő nem árthat. :) Krisztával már nincs baj, nem muszáj rögtön pisilnie, tudja tartani több percig is, miután felkel.

Ibolya, gratulálok Enikőnek a kitűnő bizonyítványhoz! :) Nem járt még le a tanítás nálatok? Vagy csak egyszerűen olyan későre tették az évzárót? :shock: Ez azért durva. Itt mindig az utolsó iskolai héten szokott lenni valamelyik napon, általában csütörtökön vagy pénteken. Érezzétek jól magatokat!

Edit, milyen édes Virág. Már csak karúszóval úszik? És nem fél? Barnus meg jó bátor a kecskével! :D

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Barbikám!

Nagyon ügyes vagy! Gratulálok! Mikor mentek Balcsira?

Zsuzsi!

Bevallom, én inkább fűbe pisiltetem Virágot, mint hazánk "tiszta" közvécéibe. Ha idegen Wc-be kényszerülünk, nem ültetem rá még papírral sem, tartom a popsiját. Én sem ülök sehová rá, sőt inkább szorítom és csak ha már muszály, akkor megyek el.

Edith!

Annyiszor akartam már kérdezni, jobb lett Kriszta haja a vágás után?
Irigyellek, mennyi energiád van.

Ibolya!

El se tudom képzelni, hogyan lesz, ha dolgozok majd. Gondolkodunk valami üzlet nyitásán. Anyukám nyugdíjba jön, 40 éve kereskedelemben dolgozik, kb. 30 éve vezető. Így ketten csinálnánk, nála megbízhatóbb és hozzáértőbb társat el se tudok képzelni. Így nem lenne gond az ovijárattal sem. Csak ki kellene még találni, mi az, ami menne is, és nem döglik meg 1 év után és még értsünk is hozzá.

A szakmába szívesen visszamennék, de két ekkora gyerek mellett ki díjazná a távolléteket? Virág kezdi az ovit, állandó betegségek , jajjjjjjjj!

Lépek, ordítás van!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


JÓ reggelt!

Ibolya, gratulálok az Enikőnek! Nagy dolog, ügyes a csaj. Ő most hányadikos volt?
Csuklódat sajnálom. Orvos?

Edith, jaja. :wink: :lol: Féltem nagyon, mert a vizsga után páran mondogatták mit írtak, és messze nem azt amit én.

Zsuzsi, bölcsi ügyben egyenlőre semmi. Volt az a találkozó, megbeszéltük, hogy alapítunk egy szülői érdekképviseletet, azóta semmi hír. Szerintem az a baj, hogy mindenkinek van gyereke és senki nem ér rá ezzel foglalkozni.

Edit, talán júli elején. Most anyuék nyaralgásznak, mi meg őrizzük a házat. Meg még van egy kis dolgunk itthon, de utána ha lemegyünk haza sem jövünk. :wink:

Tegnap délután kint voltunk az udvaron, én a füzeteimmel, miközben fociztunk mondtam fel az Ádámnak a tételeket. Egyszer csak odajön, belenéz a füzetembe, majd tátott szájjal hallgatta tovább. Úgy röhögtem, gondolom leellenőrizte, hogy jót mondok-e. :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Barbi,
nagy gratula az eddigiekhez,a szóbelire meg megy a drukk!!!!

A képeken a gyerkőcök gyönyörűek,mint mindig!A csajok mekkorák lettek!Pár hét és fél évesek!Nagyon repül az idő!!!!

Encsinek gratula a bizihez!Ákosom is majdnem kitűnő lett,csak énekből és technikából lett négyes.Büszke vagyok rá,hogy hatodikban is megbírkózott a tananyaggal!
Rebi elsős értékelését még nem tudom,holnap lesz az évzárója.
Mondjuk most a mamánál nyaral,így csak én megyek.

Bár a Hanna a legidősebb itt a topikban a hasonló korosztályban,de végre mi is eljutottunk a szobatisztaság kezdeteihez.Már 2x belepisilt a bilibe.Eddig csak ráült és felpattant,és a földre pisilt.De pénteken és tegnap sikerült a bilibe.Aztán utána a földre is,de legalább már elkezdtük! :wink:

Zsuzsi,
szerintem,ha Szandi ilyen ügyi,akkor amikor elmentek otthonról előtte pisiltesd meg,vigyél váltó rucit,és tegyél a kocsiülésébe egy törölközőt,ha baleset lenne.És így megszokja azt is,hogy nem csak otthon van pelus nélkül.

Edit,
jó rólatok is hallani!Az elképzelésedhez a munka terén drukkolok,hogy sikerüljön vmi frappánsat kitalálnotok!Biztos lesz olyan lehetőség ami hoz is a konyhára és nem csődöl be egy év múlva se!Sok sikert hozzá!!!!
:wink:

Zsu,
merre jársz?Hogy vannak a gyerkőcök???

Márti,
Szonó kész hölgy!Annyira szép kislány!Hogy telnek a napjaitok?Van még ovi a kis csajnak?Vagy nálatok hogy van nyáron az ovi?

Regi,
én is gartulálok a pocaklakóhoz!!!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


NA még a végén felélénkül a topik!!!! :wink:

Zsuzsi:írj már nekem drága ha tudod a mailcmemet(én valami régit tudhatok,mert mindig visszajön), mert visszaszeretnénk szolgáltatni a kölcsön cuccokat!!!Nagyon köszönjük, majd megháláljuk!!!!

Szobatisztaság:nálunk ZSombi csak hobbi pisilő :lol: :wink: , egyszer volt fürdőgatyában rohangált a wc-re húzogatta a vállát, hogy nincs pisi, aztán kint a betonra pisilt, büszke is volt magára, aztán megette a dédi ebédjét és nyugodt szívvel belepisilt dédipapa ölébe!!!!! :lol: :wink: Én nem vagyok kétségbe esve Szoni 2 és fél évesen lett szobatiszta a fiúk elvileg később érnek amúgy is ,nem vagyunk lemaradva semmiről!!!!
Ahogy a beszédbe belelendült biztos ez is menni fog ha készen áll rá!!!!!


Nininek múlt héten lövettük ki a fülét, most még gyönyörűbb lett!!!!

Edit:homeopáitás immunerősítésre nem gondoltál????Én ősztöl elkezdem, Nininek meg most tartok egy 6 hetes kúrát a sok nátha miatt, meg ma voltunk a homeopata dokinéninél alkatiszerért.

Nálunk most nincs ovi, július végétől lesz ismét, addig meg tutira nem fogok unatkozni!!!!De szerencse, hogy a Roland sokat van itthon így azért bírható a dolog!!!!De időm nem sok van így sem!!!!
:lol:

Hozzátápit tegnap elkezdtem, vettünk jó dréga barackot egy nénitől, nagyon nem lelkesedett érte :lol: , fanyalgott meg rázkódott tőle 8) !!!!De majd belejön,ma vettünk magyar almát, azzal folytatom majd.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja és gratula Ákosnak, Enikőnek a csudajó bizihez!!!!!!
Barbikámnak pedig a jó eredményhez :wink: !!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja és kicsi lányok pisiltetéséhez:lehet hogy ez mindenkinek evidens csak én tanultam a Rolandtól :oops: 8) szóval fűben pisiléshez úgy a legegyszerűbb, hogy a kicsi leguggol te mögé állsz megfogod alul a 2 combiját és így emeled fel, így nem pisili le sem a ruháját sem a lábát!!!Én ha végez meg is szoktam lengetni kicsit oldalra, mert az naggggyon vicces!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Lányok,nagyon köszönöm a gratulációkat a lányom nevében is.A siker már csak őt illeti,én az idén már csak a néhai noszogatásig jutottam.Időm még csak–csak lett volna,de ugy gondoltam,hogy ideje megtanulnia az egyedüli gondoskodást magáról.Hisz a következő tanévben már nem leszek itthon,akkor már erőm sem lesz a mindennapos kikérdezéshez,táska átnézéshez stb.

Zsuzsi,a vasalást azért nem irtam,mert én ilyet nem csinálok.Én rendszeresen akkor vasaltam utoljára mikor a Gergőt vártam és a babaruhákat unalmamban átvasalgattam.Születése után már csak a badykat és a textilpelusokat ,de kb.2 hós korában már azokat sem.
De azt is tudom,hogy aki megszokta a mindig szépen vasalt dolgokat az nem tudja abbahagyni ezt.
Nekem van egy kolleganőm akinek az anyósa / együtt laktak/ míg meg nem halt ,mindent vasalt rájuk.2 éve halt meg szegény,de azóta a kolleganőm állandóan szitkozódik,hogy a mama annyira hozzászoktatta őket a vasalt ruhákhoz,hogy a mai napig nem tudja abbahagyni.A fia is már 19 éves,de még az alsónadrágját is vasalni kell neki.
Fogra visszatérve: nekünk a 16.-17.-ik fog kb. 2 hónap alatt jött ki teljesen.És még hiányzik kettő :roll:

Edith,hát minden elismerésem a tiéd.Hajnalig dolgozni és reggel meg kelni!!!!
Az én gyerekeim is ilyen rendesek,ők sem hagynak aludni reggel csak azért,mert az anyu barátnőzni volt az éjjel :roll: :roll:
Nálunk is van ilyen,hogy sem alvás előtt ,sem utána nem akarja megenni az ebédre szánt kaját.Megfigyeltem,hogy ez nálunk akkor van,amikor „nem szeretem”ételt akarok adni neki.És a Geri ilyenkor képes vacsiig nem enni semmit.A Geri sokszor csak ránéz a kajára és kostolás nélkül közli hogy nem kell.
Tanévnek már pénteken vége lett,du.volt a ballagás.Eddig ugy volt,hogy péntek du.ballagás,szombat du.évzáró.Most módosítottak rajta,mert sok gyerek rosszul lett a napon du.igy áttették délelöttre.Csak azt nem értem,hogy miért nem szombatra,miért kell + 1 hetet várniuk vele :twisted: :roll:

Edit,Encsi születése után én is valami hasonlóban gondolkodtam,de aztán nem tudtam eldönteni,hogy mi az amihez értenék is,lenne rá kereslet is és megvalósítható is.Pénzünk egy szál se,hitelünk mindig is volt/van/lesz,és azért egy vállalkozás beindításához rengeteg pénz kell.De ha jól emlékszem te könyvelő vagy,ugye?Azt viszont lehetne vállalkozásban kisebb cégeknek otthon is csinálni.Nagyon sok cég már nem alkalmaz könyvelőt,tb-st,munkaügyest,hanem kiadják bérbe a munkát.Nálunk pl.egy külsős cég csinálja ezeket-igaz,én egy nagy cégnek a leányvállalatában dolgozom,de gondolom egy kisebb cégnek/vállalkozónak elég 1 ember is erre a célra.

Barbi,Encsi most végezte a 3.osztályt.
Csuklómhoz orvost??Annyit én is értek hozzá mint a körzetim.Arról meg nem is álmodok,hogy tovább küldene kivizsgálásra.Meg igazán nem is tudom,hogy kihez kéne fordulnom.

Timi,Ákosnak is nagy-nagy gratula a bizijéhez.Azért az nagy szó,hogy hatodikban valaki ennyire jó tanuló legyen-főleg fiú létére .
További bilizéshez sok sikert!

Márti,és hogy viselte Nissza a fülbelövést?Képeket mutizol róla?

Az immunerősítésről én azt hallottam,hogy a közösségbe szoktatás előtt kell megkezdeni,és legalább kúra feléig kellene addig eljutni.Én is gondolkodom már rajta,csak még nem tudom,hogy mit is kéne neki adni.Ahány helyen kérdezem mindenki mást ajánl.

Márti pisiltetős technikáját én is ugyanigy alkalmaztam az Encsinél,nagyon bevált,mert igy nem kellett minden pisi után nadrágot cserélnem.

na jó,lépek felmosni ............és hagylak titeket is kibontakozni az irásban :oops: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Ibolya:még csak 2 kis köves fülbevalója van, majd 3 hét múlva lehet kicserélni, teszek 2 képet(de a ballagáson már meg volt neki), meg kettőt ahol még nincs, de azt nem azért, hanem a fejfedő miatt :lol: .
Üvöltött a drága aztán adtam neki homeós bogyót meg a cumit és kész elmúlt a sírás. 8)


huncut kendős:Kép

vigyori kendős:
Kép

bibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii van fülbevalóm:
Kép

ugye hogy szép vagyok??????????? :wink:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Edit: elfelejtettem írni, hogy Virág fogmutogatós képe eszméletlen jó!
Ez az üzletnyitás tényleg jó ötlet. Remélem, összejön, azért az egy jó dolog, ha a magad ura vagy.

Edith: csak kíváncsiságból kérdeztem kinek mekkora a gyerköce. Nem igazán izgat (csak meglepődtem, hogy idősebbnek nézték, mert szerintem a korának megfelelő a magassága).
Én is irigylem az energiádat, küldhetnél nekem is belőle, még csak kedd van, de már hulla vagyok. :?

A Szandi szól, ha pisilnie kell, egyre többször van, hogy száraz marad a pelus rajta. Ma már a bölcsiben is szólt, volt pisi és kaki is. Sőt már valamennyire vissza is tudja tartani, mert most fürdés után, öltözés közben szólt és kibírta, amíg kiértünk és felállítottam a szűkítőjét fél kézzel.
(az Adának vettem valakitől egy lépcsős szűkítőt még a múlt héten. Gondoltam kipróbáljuk, hát a Szandi imádja, le se lehet vakarni róla. De az Ada megszánt és még sem kell neki, így élvezkedhet a csajszi.)

Barbi: elképzeltem Ádámot, ahogy kikérdez. Nagyon édes lehetett, egy zseni lesz így a fiad, ha neki mondod fel a tételeket. :wink:

Timi: Ákosnak is gratulálok a jó bizonyítványhoz!
Annyira jó ötletek adtok, pl. eszembe se jutott volna, valamit a kocsiülésbe rakni, de most már ezt se felejtem el. :wink:

Márti: mail cím nem változott, de adok egy másikat zsukarsai@gmail.com.
(Ne hálálkodj, tudom milyen jó, ha nem kell mindent megvenni.)
Hogy ízlett a kis hercegnőnek az alma? A Szandinál a kettő együtt volt a nyerő.
Azt hiszem, nekünk előbb meg kell tanítani a Szandit guggolva pisilni, mindig lesi a fiukat (apja, nagyapja) ahogy állva pisilnek, alig tudtam megmagyarázni neki, hogy a kislányok ülve szoktak. Ha a kertbe jön rá meztelenül, eddig mindig állva pisilt.
Nagyon édes Nini ebben a kendőben, nekünk is van hasonló, de a Szandi semmit nem tűr a fején. :shock:

Ibolya: te nem vasalsz, én meg nem főzök (csak ritkán) :lol: :wink:
Ne ijesztgessetek a fogakkal, komolyan kezdek előre félni, mi lesz itt még. :wink:
Csuklóddal menj az SZTK-ba a sebészetre, oda nem kell beutaló, majd ő tovább küld a reumára. Nekem levehető sínt adtak (illetve elmondták, hogy meg lehetne műteni, ha én akarom, de akkor se biztos, hogy jobb lesz – hát inkább kihagytam), de abban semmit nem lehet csinálni.

Regi: hogy vagy?

Na most már megyek aludni, mert holnap megint nem tudok majd felkelni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?