Új privát üzeneted érkezett!

boldog hófordulót a kis/nagy Atikának!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg jóvolna már 3-asban dumcsizni,olyan régen voltunk el 3-an! :lol:
KÖltözünk igen!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy csak így "közétek írok", de kérdeznék valamit tőletek. Mi most Pesten lakunk, de szeretnénk kiköltözni valahova, és Halásztelek is szóba jött. Láttam, hogy nem vagytok túl jó véleménnyel H.telekről, de mi a rossz benne? Azt tudom, hogy bölcsi nincs, de ovi kettő is van, ugye? A közlekedés is jónak tűnik, mert még a kék busz is kimegy oda. Szóval mi lenne az, amiért mégsem lenne jó választás szerintetek? Vagy miért jó választás?:)
Bocsi, hogy ezzel zaklatlak titeket, de hosszú távra tervezünk ( életünk végéig) és nem szeretnénk rosszul dönteni.
Előre is nagyon köszi a válaszokat!!!!!
mackóka77
 
 


csá csajok haláltelekröl :lol:
nita hova költöztök??? :o

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 

 
 

Mackóka: Mi csak humorizáljuk Halászteleket. Én semmi pénzért nem költöznék el inne pedig csak 3éve élek itt. 30évig Pesten laktam sőt ott is születtem.
NBincs bölcsi de amúgy jó hely. Pesthez közeli perem község. Közel van Pest és csendes. Szerintem ha költözni akartok előtte menjetek el szétnézni mi hol van milyen a település. gyertek el Halásztelekre is. Az biztos, hogy nem olcsó talán pont ezért mert közel van Pesthez. Mellettünk Szigethalom és Tököl jóval olcsóbb.
Sajnos a kék busz nem jön ki ideáig volt idő mikorkijött de a BKV sokat kért támogatást és igy már nem jár ki. Lakihegyik kijön a busz de állítoma sárga busz sürübben jár mert 5-10percenként jön. A BKV viszont nem. Én a volánt jobban szeretem mint a BKV-t.
VIszont mivel sokan laknak már itt a bejárás pestre reggel nehézkes mert sok autó megy befele. De állítólag ezt is intézik , hogy bővithetnék.

Kép
csucsu05
 
 


jó reggelt csajok :lol:

ma vagyok kicsit,holnap,és holnap után nem,mert megyek atinak segiteni melózni,addig anyós vigyáz atikára.
de csütörtöktöl ha minden igaz,visszatérek a régi kerékvágásba :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


NITA NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!! :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


na hun vagytok csajok? :?

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Köszi Csucsu a válaszodat!!
A kék buszban az lett volna még jó, hogy nem kell 2 bérletet venni, elég lett volna a bkv-s.. Akkor majd elmegyünk a férjemmel körülnézni valamelyik hétvégén!
Még egyszer köszi!!!!
mackóka77
 
 


Mackóka: Nincs mit. remélem segítettem. Amúgy ha Petsen dolgozol akkor a cégek a vidéki buszt fizetik. Mármint a bérletet. Azt hiszem 80% ban. De nem vagyok ám benne biztos kérdezz utána. Ha hétvégén jöttök szétnézni akkor azért ritkábban járnak ám a buszok. Márha avval jöttök.


Nita: Boldog Névnapot neked!


Nóri: Az jó ha csütörtöktől már leszel rendszeresen. Iygekszek én is jönni na meg már az idő is jó lehet sétálni meg traccspartyzni.

Kép
csucsu05
 
 


Lányok köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Mackóka!Szép heyl Halásztelek,de az ovikkal van gond mert csak 2-ő van és mind a 2-nál várólisták vannak!

A volánbusz meg egy trágya..s.a párom a volánnál is dolgozik..Hétvégén óránként hétköznap kicsit sűrűbben jár!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: A párod miatt utálod a volánt de az más dolog mint amit a Mackóka kérdezett. De nem jár ritkán munkaidőben. Mert nem csak az a busz megy át Halásztelken amin a Zoli szokott lenni. Hanem ujfalúi is pl. De én mikor jártam dolgozni a sárga busz sürübben jött mint a kék. Na jó most nem a piros 7buszra gondolok mert az valóban nagyon sürün jár.Mackóka az a legegyszerűbb ha megnézel egy buszmegállóban kirakkott táblát akkor fogod tudni mikor jár. Jelzem pl: Biatorbágyi busz hétköznap oránként jár hétvégén 3óránként!!

Az ovis dolgot pedig cáfolom. Mert egyik oviban sincs várólista!!! Csak munkáltató igazolást kell vinni. Hisz ha valaki otthon van az ne foglalja el olyan helyét aki menne dolgozni. Tehát az ovi jó a bölcsi az zűrős mert nincs.
A többi jó leszámítva, hogy reggel a bejutás lassú. De én Petsen laktam bent 30évig és ott sem egy leányálom a reggeli forgalomban való közlekedés.

Kép
csucsu05
 
 


jaj lányok tegnap a hugom véget akart vetni az életének,bevett egy csomó gyógyszert,de valamiért felhívott ls így nem lett nagy a baj!ma már elvileg haza is jöhetett!
Szerintem depressziós lett.ő magántanuló és most kelett volna vizsgáznia pár nap mulva és mondta hogy hiába tanul nem marad meg a fejébe,meg minden gondja összegyűlt és kiborult teljesen :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Sajnálom. Bár szerintem nem csak amiatt csinálta ezt, hogy a fejáben nem marad a tananyag. Mélyebre kell menni mert nagyon sok tanuló van ezzel igy. És nems zabad egyedül hagyni mert megpróbálhatja mégegyszer. Bár ha komolyan gondolta volna kkor senkit nem hivott volna fel. Én tanultan ezt: Úgy hivják, hogy figyelem felkeltés. Valamiért azt érzi vele nem foglalkoznak.

Kép
csucsu05
 
 


jó reggelt csajok! :lol:
mizuka felétek?
én ebben a két napban úgy elfáradtam mint a fene,de sebaj,túl vagyunk rajta :lol:
Atika nagyon hiányzott,elég szar volt hogy nem volt velem,de ma bepótolom a lemaradást :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Nóri: Szia. És kész lett a meló???
Hát igen nagyon tud a gyerek hiányozni. Én ha elmegyek dolgozni hétvégén néha hát este mikor jövök haza már annyira nem bírok magammal. És akkor csak kényeztetem a kiscsajomat.
Meg kell ezt is szokni ha az ember külön van a gyerektől.
Nehéz dolog az biztos.

Kép
csucsu05
 
 


reggel 6:30ra mentünk,és este 19:30kor értünk haza :?
hát igen...valahogy hozzá kel szokni,mert hát mi lesz ha már oviba megy...az lesz nekem az igazi"trauma"...az elszakadás.persze nem teljesen...de oviig szinte minden percéröl tudok,de akkor már minden más lesz :?

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


ja kész a meló,igen :lol: :lol: :lol:
ati ma már a másik melóját kezdte :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Gyors voltál láttam már vissza is igazoltad az iwiwet:)
Már megint eszembe jutott ahogy néztem az iwiwet, hogy Atika eg y napon született a Tomival. Már el is felejtettem. Idén aug. 27-én vagy ahogy kijön csinálok a Tominak kerty partit hisz kerek 35éves lesz. Szeretettel várjuk a kicsi Atit meg ünnepelhetnénk együtt a két aug.27-én született emberkénket:)
Semmi extra kicsit grillezés meg ilyesmi. Na meg egyben nyárbúcsúztató buli is:)

Kép
csucsu05
 
 


benne vagyok :lol:
tominak a kerek 35,atikának meg a kerek 1 évfordulója :lol: :lol:
addigra visszérünk a nyaralásból is :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Nóri: Oké megbeszéljük akkor a részleteket. Persze a nagy Atit is hozzd magaddal. Amúgy zat mondják amilyne a gyerek 1szülinapja olyan lesz a többi:) Ígérem lufi is lesz a kertben:)
Hova mentek nyaralni és mikor?

Kép
csucsu05
 
 


okéska,rendi vagy:)Balatonfüredre megyünk aug 11-21-ig,elötte közvetlenül pár nap fenyves,és onnan megyünk majd át,és utána is még ppár napig otthon leszünk :lol:
na megyek kicsit atikázni,felébredt,majd még jövök :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Balatonfüredre hova? Hotelba vagy Üdülőbe? Honnan szereztétek? Mi is mennénk balcsira csak nem tudom hova menjünk. Van üdülési csekkünk is azt el kell költeni az biztos. Na meg lekéne foglalni a szállást.

Kép
csucsu05
 
 


valami üdülöféleségbe,apartmanokba megyünk,9000ft/éjszaka egy appartman,kb 500m-re a viztől.mi is csekkel fizetünk :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Na az jó. És hol találtátok?

Kép
csucsu05
 
 


anyósék minden évben füreden nyaralnak.a siestába,ahol szoktak lenni,erre az idöre nem lett volna elég hely (8an leszünk),mert már teltház van,igy azthiszem a neten keresgéltek,és 1 utcával odébb találták ezt az üdülöt :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Mi júliusban mennénk nyaralni.Kértem egy szállodából árajánlatot kereken 235ezer lenne:( Azt hittem behalok mikor olvastam. Na jó félpanzós de akkor is durva.

Kép
csucsu05
 
 


az komoly :o

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


jóóóóóóóóóóóóóó reggeltet :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Neked is:)
Hú de álmos vagyok. Ittam pedig már kávét is.
Tegnap este későig szereltük a nappalinkba a bútort össze. Azt hittem sosem leszünk kész.
Annyi csavar és kellék volt hozzá csomagolva, hoyg tiszta lego volt a szerelés.
Pedig csak egy vitrinkombinációt raktunk össze.
Na mindegy a fő, hogy kész és már be is pakoltam a nagyját.
sőt már a konyha asztalon teritő is van:) :) Nekem ez a mániám a Tomi szerint.
Akkor van rend ha a konyhaasztalon nincs semmi rápakolva csak egy teritő na meg egy csokor virág.
Igaz a virág még nincs rajta:)

Kép
csucsu05
 
 


csucsu nem mentek ma véletlenül szigethalom fele? :?

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


nem baj csucsu..lassan de biztosan :wink: jó munkához idö kell :P (a rosszhoz meg mégtöbb) :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Nóri: Miért akarsz valamit szigethalmon?

Kép
csucsu05
 
 


dmböl kéne pár dolog,de ezzel a szar babakocsival elég gáz buszozni,autó meg atinál,a sógorék meg ma végleg hazamentek,igy az ő autójuk sincs.de ha más nem marad,akkor busz,de akkor kell szólnom a banyának,hogy jöjjön velem a babakocsit le-fel cibálni a buszról :?

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


ja és mert már csak 1 Dm-es pont hiányzik hogy meglegyen megint a 15%,kedden megyünk nagybevásárlásra,és akkor akarnánk felhasználni a kedvezményt! :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Nóri: nekünk itthon van a kocsi. Ha gondolod átmehetünk Szigethalomra.
Hánykor?

Kép
csucsu05
 
 


de ari vagy!örök hálám!neked mikor lenne jó? :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


10óra ? vagy neked mikor?
10előtt nem hiszem, hogy nyit.

Kép
csucsu05
 
 


na az jó nekem is,de akkor atikát itthagyom a banyára,mert gondolom nincs 2 gyerekülésetek :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Az igazság az, hogy én is gondolkodtamátmegyek Szigethalomra. Van ott a bolt soron egy állatkereskedés. Kellene vennem a kerti tóba halakat.
Ja mert tegnap előtt azt csináltuk kisátuk a tavat és bele is tettük. Most itt kész tóalapot vettünk tehát nem fóliás lesz de et is szupi lesz. Na most volt a régi tavunkból 20halunk. Maradt 3 mert a macskák a teraszról megkajálták.
A kutyánk nem lehetett mert ő most ki van kötve mig a fűvűnk nő meg mig a melosok mászkálnak. Tehát csak a macskák lehettek.
Szóval kéne vennem halakat. Bár tegnap vettünk itt a halásztelki állateledesnél. De kevés lett. És kéne valami kicsi szökőkútis mert a régi bekrepált. Szóval akkor én meg oda néznék be.

Kép
csucsu05
 
 


Nóri: Egy gyerekülés van:( Nincs kis hordozód?

Kép
csucsu05
 
 


Szabina 1éves koráig abba utazott pedig már akkor is megvolt a gyerekülésünk de azt jobban szerette. Most sincs oda a gyerekülésért néha bekötni sem engedi magát csak ha ott ülök hátul.

Kép
csucsu05
 
 


hát a macskák szeretik a halakat :lol:
na akkor hivom a banyát,hogy úgy készüljön,hogy át kell jönnie atikához :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Nóri: És ha hátra ülsz a kis Atival ? Nem nagy ez a táv.

Kép
csucsu05
 
 


van de el van már pakolva,meg darabokba van....na de mindegy,ennyire rá merem bizni a banyára...elötte tisztába rakom,meg ól megetetem,és nem lesz vele gond :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Oké ahogy jó neked. 10re ha odamegyünk az jó?

Kép
csucsu05
 
 


hát félek nehogy rendör legyen,vagy valami barom belénk jön...az lesz a legjobb,ha itthonmarad :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Mondjuk sok barom van az biztos :(

Kép
csucsu05
 
 


oké,addig én is összekepom magam...már hajatmostam,de még nincs megszáritva,meg fel kell öltöznöm :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Mi a Szabinával kedden voltunk bent Pesten. A tesóm a XI kerbe lakik és átmentünk hozzá ha már itthon van az autó akkor kihasználtuk. Hát én ott laktam 30évig Pesten de ott annyi barom van. Mennem mint állat és még nekik áll feljebb. Iszonyú türelmetlenek. Mondtam is a tesómnak én ettől már elszoktam:)

Kép
csucsu05
 
 


na beszéltem a banyával,jön majd át...na addig is megyek összeszedem magam,majd még jövök,ha meg nem,akkor csörizz meg légyszi ha itt vagytok!oksi? :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?