Új privát üzeneted érkezett!

Még annyit, hogy az én kismama könyvemben nincs ilyen táblázat. Nekem az a régi kis fehér van. Egyébként már megnéztem volna.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Jaaajjjj, el ne felejtsem már, milyen csinos Hanga és tényleg úgy csinál, mint aki "igaziból" furulyázik!!!! Beleéli magát :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ági,
Olyan cuki lehet Zita, ahogy kifejezi magát - ez már "gyerek száj" :lol: Csodállak, hogy ilyen jól tűröd az "erőszakos" cici keresést. És Téged is Doo :lol:

És Ági, én már régóta nem Pikler szerint öltöztettek-pelenkázok :lol: Majd, ha odajár ők biztos megoldják :lol: Én lefogom :oops: És hallogatom a peluscserét. És a fele adag ruhát a lépcsőházban húzom fel rá :oops:

Szilvi, elnézést, hogy nátha ügyben nem reagáltam, de szerencsére más kisegített :roll: Ma reggel Marcinak is folyt az orra, de űgy tűnik, csak a reggeli hiszti miatt, remélem :)

Tényleg, "nem-evős-babáknak" írom, hogy én max 30 másodpercet lustizhatok ébresztés után, aztán ezerrel kell prezentálnom a reggelit, ui addig zokog míg a szájába nem kerül. Mindezt pisisen, időként szarosan. Arról nem is beszélve, hogy én is majd bepisilek, míg az ölemben etetem.

Doo, persze, hogy megyek, de hetek óta nincs autónk. Mindenképpen meglátogatlak májusban, oké? Ezt most komolyan írom. És tényleg Te nyersz, bár ma M is 3x felsírt, hál istennel 30 perc alatt :lol:És sem sajnállak, vagyis, igen de a humorérzéked miatt :lol: :lol: :lol: És ha most nem sértődsz meg, akkor azért sem...

Hajni, állati jó ez a kép!!!! Kár, hogy ilyen áron üldögél...

Rozi babám hogy vagy? Nagy szép vagy ám a Anyud kicsike képén (fogalmam sincs mi akorrekt neve - talán az az Avatar?)

És a topic második kisfiúja? (M az első, B a második, G a harmadik - érkezési sorrend :lol: )

Na, kivigyorogtam magam, vár a konyha :lol:
Hajni, annyit gondoltam Rátok. Hanga és Te is Hős vagy, a szememben :shock:
kpetro78
 
 

 
 

Hali Bea,
míg a hosszú hsz-t írtam, ide kerültél
kpetro78
 
 


Figyi sztem Ne vedd el Doo első helyét :lol: Vikó az idősebb :lol: És különben is nem ér Rozira panaszkodni, nekem ő is a szívem csücske (húú, ha tudnátok hány csücske van az én kis szívemnek)

Tényleg, így látatlanban sztetek én visszahúzódó vagyok?

És ezt mindenkép le akartam már írni: M át tud bújni a kiságya alatt és ma átbújt két szék alatt. Rendesen lehúzza a fejét és leengedi a vállait, mintha fekvőt nyomna. Doo, ez már az az "alagút gyakszi izé", amiről írtál? Ő is csaszis baba. Köszi.
Marha büszke vagyok rá. Ja, és ma megállt egyedül asszem 8) Ezt még ki kell figyelnem. Próbálgatja, hatalmasakat esik közben.
kpetro78
 
 


Valahogy béna módon eltüntettem a vonalzómat! Most kezdhetem előről, kell nekem össze - vissza kattingatni!! :twisted:

Szia KATA :lol:
Gratula az álldogáló Marcinak :lol: Mi ez az alagút izé? Most akkor jó ha átmegy vagy nem?
Kicsit lehet, hogy kiceit visszahúzódó vagy, de nagyon jópofa az biztos :lol: Majd a játszótérem meglátjuk,le mersz -e csúszni :?: :P :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


kiceit= ezzel meg mi a fenét akartam :?:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, nem a kismama könyvben van, hanem a kisbaba könyvben :lol: ami a Rozié! vagy arra gondoltál? :roll:

Hangi milyen kis barna börű! Tök jó! Gondolom nem lesz gondja nyáron. Én nagyon fehér bőrű vagyok, és úgy tűnik Zita is ezt örökölte. Persze meg van ennek is a jó oldala de a napozásra vigyázni kell.

Kép
ági_bp
 
 


Tegnapi séta eredménye :arrow: kendőben tértünk haza. Azért addig még hosszú utat kell bejárni, hogy a kendő nélkül merjünk elindulni.

Kép
ági_bp
 
 


Ezt már szeretem, ha van mit olvasni.

Most jöttünk haza a kórházból, újabb röntgen, mostmár csak az érintett, bokáról, konzílium a főorvossal és még így sem lettünk okosabbak. Szó szerint idézem a főorvost "fogalmam sincs miért fáj neki" . A röntgen nem mutat semmi kórosat, tapintásra is rendben, még az is tűrte hogy nyomkodják, de amikor behajlította Neki, meg felállította keservesen sírt és kapta fel a lábát. De amúgy olyan édes volt. Mikor épp nem piszkálták, mindenkivel kokketált, beszélgetett. Mikor elmentünk pá-pázott magától és mikor kérdeztük, "hogy fáj a lábad", mondta hogy "aúúú". Szóval 4-5 napig várnunk kell és ha addig sem áll, visszamenni.

Kata nem vagyok én hős, inkább egy nagyon aggódós anyuka.

Ezt most inkábbb elküldöm, met időnként ugrálnom kell, ha valamit nem ér el. :(
Vendég
 


Bea, köszi, a nadálytőt majd megnézem lehet-e. Szerintem még van is itthon, csak elfejtetem.

A múltkor rosszul írtam, most lesz a pálinkafesztivál, úgyhogy gyertek, ez mindenkinek szólt. Itt is vannak ám jó kis játszók. EU-s szabványok szerint. :wink:

Ági, nehogy feladd, egyszer nyűgösebb máskor jobbkedvű, de nagyon jó úton haladtok a babakocsizással.
És Hanginak csak az arca meg a keze ilyen barna, ami kint van, amúgy Ő is fehér. Én elég nehezen barnulok, az arcom meg állandóan olyan sápadt és karikásszemű, mint aki egy kemoterápiáról ért éppen haza. Szerencsére Hanga úgy látom könnyebben barnul. :D
Vendég
 


Kata, a kúszó-mászó gyakorlatok, minden pszichomotoros tréningnek az alapja, úgyhogy örülj neki ha bújkál. Tudja Ő, mire van szüksége az okosodáshoz. :lol:

Rozinak jobbulást!

Etus, már megint hol vagy? És Vicuska? :idea:

És ügyes Marci, hogy álldogál. :lol:
Vendég
 


Haho,

Alszik a fiam.
Hajni,
igenis hősként viselkedtek, pedig még a doki sem tud segíteni. Biztos nem viggasztal, de semmi nem jut eszembe nekem sem. Rándulás és ehhez hasonló dolgoknál fontos a pihentetés, felpolcolás. És Hanga magától nem terheli - tehát piheteti, illetve üldögél, gondolom földön, így felpolcolja. Na, milyen okos csemetéd van?! Remélem múló dolog. Tényleg ilyen fontosak a kúszó-mászó gyakorlatok? Hol lehet erről olvasni?

Ma egész délelőtt másztunk (igen, igen többes szám) bújkáltunk és bújócskáztunk :!: Annyit nevetett. Ja, és a szék alatt én már nem férek át.

Ági, az alagút izéről Doo írt. Ő ezért vett alagút sátrat. Csaszi babáknál tartja fontosnak, mert ők nem mentek át az alagúton. Talán este ír róla :wink: Babakocsi kendővel illetve a nélkül ez nagyon ismerős. Mi is így kezdtük, ma ott tartunk, hogy ha nyügős leviszem a parkba. Remélem Ti is így jártok.

Mióta mutogatnak a gyermekeitek? Nálunk semmi ilyen.Elég kevés a kongnitív fejlődés. Izom agyú lesz a gyermekem?

Az érthető volt, hogy kapaszkodás nélkül álldogál ? Vagy túlságosan felfújom :oops: ?
kpetro78
 
 


Bea,
vagy a topicba vagy privibe, de írnál egy-két sort a kajáról a Kopingban -baba kaja? Köszi. M nem eszik konzervet és kiváncsi lennénk, hogy ott mi van az étteremben :roll: Ti ebédet is kaptatok? Mi csak fél panzió.
Köszi
kpetro78
 
 


Kata, miért kérdezted, visszahúzódó vagy-e? Gondolom nem a leváltott lakóbizalmitok mondta Rád, ha már fellázítottál ellenne. :lol:
Szerintem nem vagy túlzottan kitárulkozós, de az életben biztos sok mindenki más, mint egy nyilvános fórumon.
Én pl. sose vagyok vicces, itt meg rámhúztátok a topic nevettetője (vagy csak az idiótája) címet. Egyszer meséltem a férjemnek, csodálkozott is. Mondta, elolvassa már miket szoktam írni. :shock:
És persze szőke benyomást kelltettem. Igaz, Ági? :lol:
Vendég
 


Kata, még nem olvastalak végig. Majd keresek neked linkeket, mert itt a neten nem tudom, hol vannak cikkek róla.
Köszi a biztatást lábikó ügyben.
Olvasok tovább...
Vendég
 


Izomagyú :lol: :lol: és még egy soron keresztül folytathatnám.

Hangi úgy 8-9 körül, de inkább 9.

Nem férsz át a szék alatt? Nahát!!!
Vendég
 


Érthető volt hogy kapaszkodás nélkül és igenis nagy dolog. :!:
Vendég
 


Megjöttünk a dokitól. Ambroxol + valami írtó hosszú nevű kúp. Mind a kettő arra jó, hogy felszakadozzon a lerakódott trutyi. Vasárnapig kell adni, ha nem múlik el akkor hétfőn kell visszamenni. Tulajdonképpen csak reggel köhög párat és utána egész nap semmi :? Képzeljétek az idióta gyógyszertáros csaj, akit amúgy is nagyon rühellek, aszongya, hogy ne adjam éjszkára neki az ambroxolt, mert elkezd majd köhögni és a váladékba megfulladhat. Persze ha van légzésfigyelőnk akkor nyugodtan adhatom. Mondom neki, nincs lfigyelőnk és vagyok a lfigyelő. Erre ő, neki 3 éves az unokája és el nem tudná képzleni, hogy lfigyelő nélkül aludjon :twisted: :shock:

Hajni, bekented a nadálytővel?Tényleg írtó okos Hanga,tudja ő magától is, hogy mit szabad és mit nem :lol:

Kata, mit értesz mutogatáson? Rozi pápázik, meg mutatja két kézzel milyen nagy lesz, tapsol, pacsira feltartja a kezét ennyi. Ez sem olyan írtó sok, Marci miket csinál? Nehogymá leizomagyúzd a völegényt :wink:

Ági, persze azt az oltásikönyvet akartam írni. Nekünk az a kis fehér szocreálos van (ez jutott), láttam, hogy létezik uniós is :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Én vagyok izomagyú biztos, de Hajni mire értetted azt, hogy Hanga 8-9 körül?

Kata, megy privibe az infó! Nem akarok off topicot, de Hajni neked is megküldöm, ha érdekel :lol: :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hali,
Ok, bocs Bea. Ne szólj má' a mennyasszonynak :) Mutogatást úgy értem, hogy mutatóval rámutat. De a vőlegény nem pápázik :evil: Pedig minden reggel pápázom vele Apának, ő meg jókat röhög és nyitja-zárja az ajtót, ami dög nehéz :D
kpetro78
 
 


És, Bea, Nekem le sem esett, hogy Rozi megint beteg. Szegény, én az egy náthától is kikészültem. Ooolyan fura-hülye idő van :oops: Hajni trükkös orrcseppje nem vált be?

Légzés figyelőről van egy jó storym: egyik barátnőm mondta, hogy ő leszokta vinni a szemetet vagy, ha felcsenget vki, mikor alszik a pici (3 hó), hiszen van légzés figyelő. Kérdeztem Tőle, és akkor kit riaszt????

Különben én itthon használom, de ha elmegyünk vhova, akkor nem viszem. Legalább annyira következetes, mint a barátnőm :oops:

Tegnap azt mondta Rám vk, hogy visszahúzódó kislány lehettem, mert most is az vagyok. Ezért kérdeztem. Merő kiváncsiság.
kpetro78
 
 


Külöben Marci rikoltozik, sikítozik, és minden nevet, kacag, nagy ritkán gügyög. Szóval izomagyú. Áll, mászik ezerrel, néha annyira beturbózik, hogy sietnem kell, hogy utolérjem, amin kacag. Semmit nem csinál, ami kognotív. 9 és fél hós már :!:
kpetro78
 
 


Sziasztok!Vagyok!Csak mostanság kicsit nyügibb a lányom-igényli a társaságomat :lol: Aminek azért örülök,mert néha tojt rá mit is akarok én!Kínozzák szegénykémet a fogacskái,nem sír csak nyüglődik!Na meg tanulok is mert szeretnék egy másik helyre bekerülni ami átképzést igényel.És így babó mellett csak alvásidőben tudok tanulni!

Rozi babának jobbulást!Na és persze Hangának is megy a gyógypuszi a lábára!

Június:nem semmi hülye gyógyszertáros!Nekem nincs légzésfigyelő-nem is volt.Biztos jó dolog,de én annyira nem tartottam fontosnak anno!

Kpetro:ne mond ilyet Marci babára!Mindenki másban jeleskedik!És mindegyik baba tökéletes!

KépKép
vicuska
 
 


Bea, a Hanga 8-9 körül Kata kérdésére volt válasz, hogy akkor kezdett mutogatni. Mármint hónaposan, nem annyi órakkor, húúú, ez sz.r vicc volt. :lol: Mert én is úgy értettem a kérdést hogy tárgyakra mikor mutatott rá. De eleinte csak 4-5 tárgy volt amit tudott.

Na, a legújabb fejlemények és aztán többet nem terhellek, untatlak Benneteket ezzel. Szóval délután férjem kérésére elvittük Hangit ahhoz a dokihoz aki Őt műtötte. Ő azt mondta valószínűleg bevérzés van az izületek közt és megsérült az az ideg ami a peroneust idegzi be, mert jellegzetes lólábtartásban tartja a lábfejét. De teendő nincs, meg kell várni, hogy magától akarja terhelni. :cry: És persze miután 2x megröngenezték, elmondta mennyire káros ilyen kicsi gyereknél a röntgensugár. Csak hogy érezzem még szarabbul magam. Én ezen nagyon kiakadtam, akkor miért csinálták meg?
Vendég
 


jaj már, az a legszarabb, ha az orvosok a szülők feje fölött próbálják utálni és lenyomni a kollégákat :evil: :evil: sztem ez csak erről szól. nem hinném h annyira durva lehet az rtg - legalábbis sokan meg ezt mondják. enyém buksiját is megrtg-zték anno - mondjuk sztem is feleslegesen... :roll: :(
különben én is uezt akartam írni, mint a lányok h jó h ezek a gyerkők még ilyen ösztönösek és azt csinálják, ami a testüknek jó. csak a felnőttek vagánykodnak h ők kibírják az ilyen-olyan fájdalmakat...

kata, nemtom, "vígasztal-e", de az enyém az elmúlt hetekben kezdett el kifejezetten egy ujjal mutatni - előtte egész kezével, mind az 5 ujjacskájával, nyitott tenyérrel jelzett, ha vmire szüksége volt pl. és én haloványan úgy emlékszem tanulmányaimból is h ez a lépcsőfok kb 1 éveskori teljesítmény. sztem Hanga több szempontból is nagyon fejlett.

bea, egye-fene, lehet holtverseny is :wink: :lol: bár ha jobban meggonndolom, a ringatásos altatással talán egy kicsit mégis mi vezetünk. bár ti talán többször ébredtek, úgyh az egyenlít. 8)

Hangiról megint szuper a kép!!! :D

kata, sztem is másszatok csak!! :D én is szoktam Vikivel mászni, sőt "szaladunk" egymás elöl.
miért fura neked a határozott cici-orientáció - pontosabban annak elviselése? (én eleve próbálom kerülni az erőszakos kifejezést - anyu gyakran használja és én úgy gondfolom h többnyire inadekvátan... :roll: ) sztem tök mókás és azért jó érzés is h ez egy olyan dolog, amit csak tőlem kap, amihez egyedül rám van szüksége.
Vendég
 


Hajni: Rontgen: :twisted: :twisted: :twisted: "birom" az orvosokat... Szegeny kis Hangya, kuldok egy gyogypuszit a labara, hogy minel hamarabb meg tudja terhelni a kis draga...
De jo hogy talaltatok lakast!!
Hat akkor en nemtom mi van a humoroddal "eloben", itt mindig nevetek azon amit irsz, mondhat a ferjed akarmit, szerintem tokvicces vagy! :lol: De jo ertelemben, nem "szokesen"... :) Most majdnem irtam, hogy bocs Agi, aztan rajottem, hogy o nem is szoke, hanem barna ugyebar... :wink:
Eeeeeeeeedes a furulyas kep! Kulonosen azert tetszik, mert felidezte amikor meg csak elsos voltam, es tanultam furulyazni... aztan meg klarinetozni meg szaxofonozni. Tok jo volt... :)

Kata: szerintem ne aggodj, minden gyerek mas utemben fejlodik... Bercel pl. minden mozgast csak akkor csinal, amikor mar teljesen biztos a dolgaban, akkor viszont nagyon felporog... pl. "csak" 9 honaposan allt fel, viszont aztan 4 nap alatt megtanulta azt, hogy uljon le allasbol, meg hogy terdeljen le, hogy vegyen fel targyakat ha ledobta mikozben alldogallt stb. Egyebkent sincs "Number 1 Marci" lemaradva semmivel, szerintem amikor majd elkezd "mutogatni", akkor hirtelen tobb minnden ilyesmit fog csinalni. Erted... :) Bercel egyebkent int "pa"-t, tapsol, ha megkerdezem hogy "ki szereti anyat/apat/akarkit" akkor felteszi a ket kezet, ha elkerek tole egy jatekot akkor odaadja, DE mindezt csak akkor, ha kedve van hozza... Marci tok ugyes, hogy bujocskazik a szekek alatt, Bercel pl. azt csak 1 hete csinalja.
Ja, es szerintem sem vagy visszahuzodo, legalabbis nem tunsz annak... 8)

Bea: jaj, hat Rozi is beteg lett... ugy sajnalom... en azt utalom a legjobban, amikor kohog Bercel... mint most a heten... ejszakankent volt hogy azt hittem, meg fog fulladni, annyira kohogott. Es tobbszor is hanyt, ugy kohogott... kis bogarkam... de ugy nez ki, most mar jobban van, ma legalabbis nem kohogott... remelem igy is marad... viszont amikor levegot vesz, akkor erzem, hogy valami dzsuva van a mellkasanal, viszont az orrabol nem jon semmi, pedig tobbszor is probaltam csepegtetni-szivni, de semmi. Ez annyira idegesit, hogy akkor mitol van, es hogy mit csinaljak vele??????????? Tipp? Ambroxolt kapott o is par napig.
Leirnad nekem a hosszunevu kup nevet? Hatha az felszakitana Bercelnel ezt a lerakodott vmit... bar a kupot utalja nagyon... :roll:

Vicuska: Lottinak kuldom ma ejjelre a fogtunderket, hogy reggelre kinn legyen a fogacskaja! Majd csak figyelgess... :)) Sok sikert a tanulashoz, remelem minden jo lesz, es menni fog! Ugyes vagy te! :)

Agi: Eloszor leirtam, hogy kis ugyes Zita, amiert elaludt ketszer is a babakocsiban, aztan olvastam tovabb, hogy ma meg kendo lett a dologbol... :roll: De nem baj, azert ugyes o, uzenem neki, hogy csak igy tovabb! Szerintem csak azert csinalta a mait, hogy meg jobban ertekeld amikor elalszik maskor... :wink:

Na ezt elkuldom, mert felek hogy elszall... aztan irok meg par szot magunkrol is...

zetus8
 
 


Bea, ez durva, hogy a váladékba megfulladhat :shock: ilyen alapon a nappali alvásnál ugyanez a szitu, és ahhoz-szerintem-baromi sok váladéknak kellene lenni. Más részről, meg hallanád, ha köhögne, tehát hogy jön ide a légzésfigyelő? Gondolom nem némán történik a dolog. :roll: 3 évesen még légzésfigyelőznek? :shock: :shock:

Kép
ági_bp
 
 


szegeny Bercel :cry: gyors gyógyulást neki is!!

Bea, ez a patikus egy idiótaaaaa!!! :evil: :evil: nem beszélve arról h mi a fenének kell egy 3 éves alá légzésfigyut rakni?! de ha ilyen extra parák, minek köti más orrára?! :shock: :evil: azért ez egy érdekes köhögés, ami csak reggel van :shock: nekünk is volt olyan köhi régebben h párat köhög, oszt semmi és ez ismétlődgetett a nap során, de nem túl sokszor. domiknk, aszondta, nem kell vele foglalkozni, nem is adott rá semmit.
Vendég
 


Kedden kiderult, hogy Oliver penteken reggel Romaniaba megy dolgozni, raadasul Szovatara, ami ugye jo 800 km, es csak hetfon este jon haza... nagggggyon jo... viszont igy ma szabadnapos volt, ugyhogy kitalaltam, hogy ugyan mar jojjon ki velunk az egyetemre, mert nem artana diakigazolvany-matricat kerni... igy is lett, ugyhogy mi ma Piliscsaban voltunk... ahol jo sok ember volt, mert Aldi-nyitas volt, es ott tolongtak az emberek...

Valamit meg akartam, de hogy mit? Nemtom, de rakok fel kepet! :D

Kép Vasárnap csiniben Kép Vonatozunk hazafele Kép segitek takaritani Kép Az utazos-etetom,anya imadja Kép erdekesen alszom

zetus8
 
 


Hajni, gyógyuljatok. Azért ez a rtg nem hangzik jól, de ha nem csinálják meg, akkor meg azon stresszelnél, mi van ha repedés van vagy hasonló?? Ez van. Inkább legyen feleslegesen, mint elmulasszanak valamit. :( És igenis írd meg a részleteket!

Rozinak jobbulást! És ahogy olvasom még Bercelnek is.

Marci nem izomagy, mindenki más tempóban halad, és tök ügyi, hogy kapaszkodás nélkül áll. :D

Kép
ági_bp
 
 


Bercel bónem alszik érdekesen, hanem nagyon éééédesen! :D
Vendég
 


hogy műxik az utazós etető? :shock: bár Vikó tuti ebből is kiugrana... :?

előző hsz-emből "bó" törlendő - nem is tudom h került oda... :roll: :oops:

ági, rémlik vmi h vmit kérdeztél, amire nem válaszoltam, de vajon mi volt az? :roll: :oops:
Vendég
 


engem is érdekelnek a kolpingos részletek is - sztem egyáltalán nem off, mert ez is babás téma. ki tudja, egyszer talán nekünk is lesz lehetőségünk megnézni... :wink:
Vendég
 


Doo: van egy fekete ize, amivel a szekhez rogzited, meg egy naranccsarga, amit szinten a szekhez rogzited, de abban "ul" a gyerek is, persze ha nagyon akar kimaszhat belole... de en pont azert szeretem, mert az etetoszekbol Bercel is kiugral(na), ezt viszont vmiert birja, meg sem mozdul benne... talan azert tetszik neki, mert nincs elotte semmi, es pont olyan, mintha o is rendesen a szeken ulne... o imad minket utanozni...

Engem is erdekel a Kolpingos-info!!! Foleg, hogy vmikor nem olyan reg a majusi topicban mintha vki nem jot irt volna rola... ogy vandorszemoccsel jottek onnan haza vagy vmi hasonlo...

zetus8
 
 


Doo: ja, es felul meg ra van huzva a szekre mint egy zsak

zetus8
 
 


Köszi mindenkinek a jókívánságokat és az aggódást.

Ági, Te mit gondolsz erről a n.peroneus húzódáról, szerinted, magától helyrejön vagy viggyük gyógytornára ha már nem fáj neki. most elkezdett idemászni hozzám, ilyet se csinált azóta, persze sírva. És kapaszkodva de FELÁLLT. :lol: :lol:

MOst gondolkodtam ezen a mutogatáson. Akkor pontosítok. Ha a tárgy megértésére vonatkozott a kérdés, akkor azt 8-9 hónaposan kezdte, de eleinte csak ránézett, aztán pár hét múlva mutatott rá karral, ökölben vagy nyitott tenyérrel, és végül mutatóujjal. De pontosan arra nem emlékszem hogy mikor mutatott már ujjal, de elég régen.

Bercel gyönyörű és tényleg nagyon édesen alszik és imádom ahogy takarít. :lol:
Vendég
 


Bea, ilyenkor itt szoktál lenni, miattad jöttem. :lol:

Megyek én is akkor, Hangi már tiszta nyűg, gondolom nagyon unja, most is itt ül a ölemben. De már nem játszik semmivel, rajtam csüng a kis drága.
Vendég
 


Etus a kúp neve: Suppositorium theophyllini 30 mg. Receptes uh. el kell mennetek a kedvenc dokinénihez. Rozinak is kevés a váladék ami az orrából jön és hallom amikor köhög, hogy olyan váladékosan szakadozik fel. Nem biztos ám, hogy Bercelnek is ugyanez a baja, a lényeg, hogy már jobban van.Nagyon aranyos a képeken, olyan kis huncut a tekintete, erre szokták mondani "a szeme sem áll jól" :lol:

Légzésfigyelőt én is nagyon akartam még terhesen, aztán apa meggyőzött, hogy nem kell az nekünk , nem lesz Rozival semmi baj. És örülök, hogy hallgattam rá, mert úgy alakult, hogy Rozi velünk alszik , így nincs is értelme. Kár, hogy nem jutott eszembe a csajszinak beszólni, hogy amikor neki volt kicsi a gyereke, akkor mégis, hogy bírták ki lfigyelő nélkül , 30 évvel ezelőtt nem nagyon hiszem, hogy létezett ilyen készülék. A jó beszólások mindig utólag jutnak eszembe :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Vagyok Hajni és is gondoltam rád, hogy hátha randizunk :lol: Figyú, a nadálytőt megpróbáltad azért? Hátha meggyorsítja a gyógyulás!!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Nekem is tetszik ez az utazós etető, hol lehet ilyet beszerezni. Bár Doo-hoz hasonlóan én is úgy gondolom Rozi kiugrana belőle, de mit lehet tudni :lol:

Doo, a döntetlenben kiegyezek :lol: Most éjjel csak 3x kelt Rozi , de az egyik fél 3-tól fél 5-ig tartott. Össz-vissz aludtam 7 órát kissebb - nagyobb megszakításokkal, ez így nem is tünik rossznak. Én hiába próbáltam Rozit ringatni , ezt egyszerűen nem engedi. Nem tudom vajon miért?

Nekem nagyon tetszett a Kolping és szívesen visszamennék bármikor. Szerintem szinvonalas és igényes hely. Persze mindenben lehet hibát találni ha nagyon akarunk, de én szeretem a jókat meglátni (ami itt nem volt nehéz). Nem lett semmi bajunk és Rozi sem hinném, hogy ott fázott meg.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Huh, ma már én is 6.20 kor ébredtem, de kaptam még 10 perc időt, azt reggeli!
Bea, már tutti kijelentkeztél :cry:
Pakolok ezerrel, megyek Alsóbélára, majd onnan Kolping. Izgalom, izgalom.
Marcikát viccesen hívom izompacsirtának, nyugi nem aggódom, csak kiváncsi vagyok. De akkor sem érdekli más, csak a mozgás.
Hajni, örülök, hogy jobban van Hanga. Remélem most már megoldódik lassan. Sztem, azért amíg fáj lehetőleg ne erőltesse.
Etus, sztem mindig van vk akinek nem jön be, ami a többi 99-nek igen. Vándor szemölcsöt akármelyik strandon, stb helyen el lehet kapni, és gyógyítható. Persze kellemetlen. Bercel szeme olyan világító kék, hogy csuda :) Jó kis csávó, bár ezt már sokat írtam, Te meg gondolom sokat hallottad. Jó, hogy Te is befogod, az enyém mosni imád :)
Vicus, tényleg jó vagy, hogy tudsz tanulni. Remélem kinn a fogacska. Szabad kiváncsiskodni, hogy mit tanulsz?
És Doo, nem tudom hova tenni a cicis dolgot. Talán majd a következő gyereknél. Közeli ismerőseimnél nem volt ilyen, de ez nem jelent semmit.
Ha nem jelentkezem, akkor sok puszi mindenkinek a következő hétre. Sok alvást és jó egészséget kívánok!
kpetro78
 
 


Hajni, bevallom nem vagyok már otthon ilyenfajta peroneus-problémában. Fősulin volt hozzá szerencsém talán utoljára, de az sem ilyen jellegű volt. Tehát kezeltünk peroneus bénultat, de Hanga szerencsére nem az a kategória. Viszont amit a józan eszem diktál az az, hogy ha sokáig van ebben a tartásban a kis lába, akkor utána igényelhet kezelést, ha esetleg beszűkül a mozgásterjedelem, ill. kissé letapadhatnak az izmok. Úgy emlékszem az izületet ha tényleg bevérzés van-bár ez nem "bizonyított", nem?-akkor pihentetni kell. Passzív mozgatáson gondolkodom, de utána kell néznem :roll: bár ha nagyon fájlalná, akkor gondolom azt sem szerencsés, esetleg ha már enyhül a fájdalom és hagyja. Most alszik Zita, és abban a szobában vannak a könyveim, de lehet csak holnapra tudom megnézni, mert ma kettesben vagyunk.

Kata érezzétek jól magatokat!

Vicuskával mizujs lehet??

Szilvi is eltűnt!

Nálunk is jó éjszaka volt. Sőt! Még ilyen nem is történt, de fél10-től 3/4 5-kor szopizott először! Aztán 8kor, és még visszaaludt fél10-ig :shock: már aggódtam, nem-e beteg :roll: Úgyhogy most alszik ma először, s gondolom nem lesz már több alvás ma, csak este. Nem rossz ez a "napirend" sem :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Etus, engem is érdekelne hol vettétek az utazós etetőt? Mi az Ikeás széken filózunk Anyumékhoz, mert ott ölben etetjük :roll: de múltkor néztük, s nem nagyon tetszett. De lehet mégis meg fogjuk venni.

Hajni, azt nem írtam előbb, hogy örülök, hogy javulgat a kisasszony. :)

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!Köszönöm a hiányolást!
Kpetro:az egyik fogacska kinn!A másik egy hajszálon múlik csak a kinntléttől!(ezt hülyén írtam de értitek!)
Én jelenleg közgazdaságtan-jogot és banki dolgokat tanulok!Banki dolgozó voltam-szimpla ügyfeles!De szeretnék be kerülni a háttérbe ami nem kifejezetten ügyfelekkel foglalkozik(treasury).Jó utat és kellemes időt!

Ágibp:szerintem az ikeás etetőszék nagyon is jó-egyszerű.Nekem sokkal szebben evett benne mint az otthoniba!Bár lehet csak véletlen volt :shock:

Ja és babaklubba voltam azért nem jöttem délelőtt!Most is tanulnom kéne-tanulok,csak gyorsan bekukkoltam!

KépKép
vicuska
 
 


Vicuska: en kudltem a fogtundert Lottinak, hogy kibujjon a fogacska... az erdem az enyem... :)

Bea: Bercel se hagyja magat ringatni. :roll: Na jo, ha nagyon almos akkor igen. Es akkor is csak akkor, ha mar alszik. azaz aludt elotte. Egyebkent nem :roll:

En nagyon birom ezt az utazos-etetos-izet, foleg azert, mert nagyon kis helyet foglal, picire ossze lehet hajtogatni, mindenhova viszem magammal... Ausztriaban vettem multkor amikor anyukamnal voltam... akkor 12 Euro volt, most amikor voltunk mult heten le volt arazva 10 Eurora. Ha kell vkinek, szivesen elhozatom anyukammal Pestre, ugyis jon hozzank nemsokara.
En tobb dolgot baba-dolgot kinn vettem, mert bar rohej, de sokszor olcsobb mint itthon... :shock:
Ide rakod a gyereket, felhajtod es "bekotod".
Kép ilyen hatulrol Kép Kép ekkora osszehajtva

zetus8
 
 


Ági, köszi, minden infonak örülök. Én is inkább a beszűküléstől félek, de remélem he lesz is de idejében kezeljük, nem lesz baj. Bevérzés, nem bizonyított, de erősen valószínű, úgyhogy pihentetjük. Nem is lehet mást, mert sír ha megmozdítom.
Reggel elkiabáltam a javulást. Igaz, hogy felállt, de kizárólag a jobb lábával, a balt nem teszi le. Illetve 1x megpróbálta, de öszrogyott alatta. Én ma már annyit bőgtem.

A Brendonban is van utazós etetőszék, nem ugyanilyen de szerintem praktisch. Viszont elég borsos az ára. :evil:

Doo, Te írtál már többször a nádcukorról. Az mivel jobb mint a kristály?

Kata, jó utat!

Vicuska, végre kint a foga, reméljük a többi nem kínozza meg. Jó tanulást. Irigyellek, nekem nem lenne lelki erőm most tanulni. Idén kezdted, vagy már többedik éves vagy?

Zita! Tartsd meg ezt a jó alvókádat! :lol: :lol:
Vendég
 


Olyan furcsa hogy nincs itthon Oliver... :( Utalok egyedul itthon lenni, tok fura... :( Es meg elottunk az egesz hetvege meg a hetfo... aaaaaaaaaaaaaaaaa :roll:

zetus8
 
 


Szia Etus, tényleg jó ez az etető és nem drága.
Bercel jobban van?
Vendég
 


Etus ha unatkozol, üljetek vonatra, gyertek el hozzánk, majd pálinkafesztiválozunk, Apa meg itthon marad a 2 gyerkővel. :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?