Új privát üzeneted érkezett!

Na menek gyorsan tusolni......aztán indulunk....

Holnap jövök...

Sziasztok

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


áááááááááááááááááááááááááááá

Bocsi a laptetőért....:(

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Szilvi! A vizszerelés se volt bekalkulálva!

De a beültetés ingyenes!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 

 
 

Tancsu gratula LAPTETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó szorakozást!

Kép
muzsuzska
 
 


Nálunk a csőgörényes 12 e-et kért a kb két perces munkáért, kb egy hónapja. Annyi haszna volt a dolognak, hogy megtanított helyesen pumpálni és azóta már hárítottam el kissebb dugulást :D Nálunk az albérletbe rosszul van a wc beépítve, valami cső keresztmetszetek nem stimmelnek, úgyhogy szükség lesz még a tudásra! :lol: Szívesen elmondom, hogy kell, ha valakinek szüksége lesz rá! :D

Kép
szilzi
 
 


Jó szórakozást Tancsu!
A laptetőt megszavazzuk neked Muzsuzska! :)

Kép
szilzi
 
 


A hormonkezelés? Írtad hogy 200 ezer? Lehet, hogy értetlen vagyok, bocsi :oops:

Kép
szilzi
 
 


Betthee, ha néha benézel, még mindig várunk ám vissza! :)

Kép
szilzi
 
 


szakink lassan kész!!

Egyenlőre mi se tudjuk mi lesz a sorsunk, Királyfi anyukájáé a lakás! Vagy megtartjuk és kifizetjük, vagy mi is nézünk házkót! Na kicsit le kellett lépnem, szerelő elment! 10ezer volt a dudulás, 4ezer a csőcsere!

Kép
muzsuzska
 
 


Na,én is visszajöttem. Közben megérkezett a párom,adtam neki vacsit. Most megint elment. Ugyanis tegnap végre haza lett hozva a kocsink. Viszont a belterét a párom fogja beszerelni,kárpitozás az ajtókra, oldalakra, plafonra, talajra,ülések össze-és beszerelése. Szóval még van vele munka. Most ment szerelniés szerintem ez lesz most minden nap.

Kép
flóra 11
 
 


Szilzi az a kismama akinek 9beültetése volt az mondta hogy volt injekció ami 750,és volt ami darabja 3500Ft, plussz a többi gyógyszer! A szuriból naponta 3x kellett kapnia! De ha belevágok minden percem tudni fogod!

Kép
muzsuzska
 
 


Rohadt maceráns az egész!

Kép
muzsuzska
 
 


Most el kell mennem az anyumékhoz, halat főztek és kapok egy fazékkal!
:D
Legalább holnap nem kell főznőm!

Később benézek!

Kép
muzsuzska
 
 


Na Muzsuzska! Így már értem!! :D :D
Flóra, nálatok az egész család ilyen ügyes?? Te sütsz-főzöl-szervezel-dolgozol-gyereket nevelsz és vállalsz, a párod meg kocsit is szerel???? :) Le a kalappal!

Kép
szilzi
 
 


Benó!!!! Eredmény?????

Kép
szilzi
 
 


Szilzi,szerencsére nem panaszkodhatom.A párom mindent meg tud szerelni. Persze rázós ügyeket nem. De a háztartásban mindent. Az autóra meg már így is rengeteget kiadtunk,így a beltér az övé maradt. :)

Kép
flóra 11
 
 


Lányok, ha benó nem jön, akkor tényleg beteg lehet. Azért reméljük, hogy legalább egy ici-picit benéz majd.

Kép
flóra 11
 
 


rákérdeztem, hogy hogy van gáz, ha az volt kiírva,hogy nem lesz. Állítólag napközben el-el zárták ésmég nem is fejezték be a munkát,tehát még egész jövő héten dolgozni fognak. Így még jövő héten is bármikor várható,hogy nem lesz nálunk gáz.

Kép
flóra 11
 
 


Egyébként pedig jó, hogy most van gáz,mert tegnap,mikor itt voltak a komámék majdnem minden kaja elfogyott. Ma hazafele vettem egy csibét, megggrilleztem. Krumpli lesz hozzá és vegyes saláta.

Kép
flóra 11
 
 


Helló, szájberbarátnőim!

Alig bírtalak benneteket végigolvasni! Gy.-nak is elolvastalak benneteket, jókat röhögtünk itt-ott! Egész du. az osztálytalira készültem a power point bemutatóval, azzal szüttyögtem a Gy.-val együtt, azért nem jöttem.
Szomorú voltam, hogy kimaradtam ilyen bulis napból nálatok! :cry:
Amikor pedig mindenki írt! :D :D :D
Tancsu, nekünk is kis esküvőnk volt, mondjuk nem ketten voltunk, hanem harmincan, de annál barátságosabb volt! Nyugodtan vehetsz egy szép felsőt, hogy megadd egy kicsit a módját. Mi pedig tényleg csinálunk neked itt üdvözlést! Zenét be lehet illeszteni? Ha szeretnéd, tudok küldeni neked zenét az esküvőre, de gondolom, a házasságkötő teremben is tudnak adni. De ha kell, szólj. És kívánom, hogy úgy legyél túl a szombati napon, hogy jól érezd magad. A nászútról: mi is voltunk Szilvásváradon a nászút alatt! (Mi egy hetes körutat csináltunk, majd egyszer elmesélem.)
Én is szeretnék majd nyáron találkozni veletek, Szilzi, Évi, a Balatonnál!
Szilzi, örülök, hogy jól érezted magad a családdal!
Évi, jövő hónapban menjél vérvételre, jó az nagyon!!!! Én már csak tudom! :D
Zsuzsi, örülök, hogy véget ért az embertelen robototok végre!!!! :evil: :D :D :D
Flóra, mi jót főztél, sütöttél ma? Mi van az előadásotokkal?
Ja, majd elfelejtettem: én vagyok a tanárnéni, elméletből mindenkinek 5-öst adok, a gyakorlatot Flóra tanító néni osztályozza majd! :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Ja, egyébként elhoztam a laborleletet, és én ebből egy szót se értek, de első ránézésre úgy látom, semmi extrém túlzás nincs rajta, tehát lehet, hogy a hormonokkal mégsincs gond. Akkor viszont máshol kell keresgélni. Hát, nem tudom... :wink:

KépKép
benó
 
 


Még később jövök :D

Kép
szilzi
 
 


Én nem biztos, mert ilyenkor már Gy. vár :cry: :cry: :cry: :cry: Már csak kicsit vagyok itt. :cry: De persze annak örülök, hogy vár. :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Tényleg jó lenne találkozni valamikor akár a Balcsin is, csak nehéz összehozni!

Kép
muzsuzska
 
 


Kezdődik Barátok közt. Aztán majd még benézek.

Kép
flóra 11
 
 


Gyurika filmet akart nézni, mire megfürödtem, elaludt. Hát, ennyi. :cry: Majd holnap.
Úgyhogy itt vagyok. Elküldtem nektek az osztálytalis pp-t, elég hosszú, de nézzétek meg a kedvemért, jó? Érdekel a véleményetek, hogy milyen lett.

KépKép
benó
 
 


Bettire én is szoktam gondolni, de nem szeretnék tolakodó lenni, ezért nem pattogok jobban.

KépKép
benó
 
 


Meddig tart a Barátok közt?

KépKép
benó
 
 


Hihetetlenek vagytok, hogy mikor ideülök, mind elmenekültök.
Sebaj, majd írok magamnak izgalmas dolgokat. Például azt, hogy holnap kellene mennem a keresztlányokkal kislánynézőbe (1 éves lesz mindjárt), de annyira nehéz összehozni, hol ez alszik, hol az, már a szervezkedéshez sincs kedvem. Mondtam már, hogy Az ételkóstoló c. könyvet olvasom, ami mintha a középkorban játszódna? Nagyon izgalmas, de konzervatív embereknek nem szívesen ajánlanám a nyelvezete miatt (trágár szavak vannak benne, na).

KépKép
benó
 
 


Azt találtam ki az osztálytalira, hogy viszek kettő tortát, most olvastam a recepteket, egy mandulásat meg egy citromosat, a könyvben nagyon jól néznek ki, és nem tűnnek túl bonyolultnak, de majd meglátom. Tehát két torta, rajta rakéta vagy mi, meg szám, hogy 10, és akkor nagyon szépen megadtuk a módját. Vagy ez már túlzás? Persze, beleadnának a lányok is a kiadásokba. Mit gondoltok? Az ofőnek biztosan nagyon tetszene az egész, a pp-ről sem tud semmit. Végre valamit el tudtam titkolni! Mert egyébként nagyon nem tudok! :oops:

KépKép
benó
 
 


Olyan könyvet vettem, amiben egy fajta tortatészta van variálva, és nem is annyira durva, négy tojásos, tehát még csak nem is nyolc vagy valami. Természetesen leírom majd nektek őket, és le is fényképeztetem (ha megcsinálom, persze).

KépKép
benó
 
 


Na, jól van, jó éjt nektek. :D :D Puszi Szép álmokat!

KépKép
benó
 
 


Benó,most tudtam csak jönni.

Kép
flóra 11
 
 


Felidegesített az anyám. Milyen anya az ilyen? Kitalálta, hogy nem tudja eltartani magát a nyugdíjából,így a gyerekeit, a bátyámat meg engem akar bíróságilag kötelezni arra,hogy fizessünk neki,tartsuk őt el. Hát ennek elment az esze! Van három gyerekem, alig jövök ki a fizetésemből és erre még ő akar tőlem pénzt. Hiszen így is fizetéstőlfizetésig vagyunk,tele kölcsönnel.

Kép
flóra 11
 
 


Úgy felhúzott, aztán még a párommal is összeszólalkoztunk,miatta. Most jól elcseszte ezt a hónapot is. Ma van pé-m. Ennek már lőttek. Szóval ezt a hónapot is kihúzhatom.

Kép
flóra 11
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Sajnos kidobott az ágyikóm,éjszakás műszak után nehéz visszaállni a rendes alvásba. Korán elmentünk aludni,megviselt a fürdő szétbarmolása! Mára annyi mindent beterveztem,de lehet a felével se végzek!
Hát Flóra nem irigyellek,sajnos a családot nem lehet megválogatni. Beszélj egy ügyvéddel, mennyi az esélye, hogy fizetned kell 3 reméljük lassan 4gyerek mellett! Hozzádköltözni nem szeretne?

Elkezdtem előről olvasni a topicotokat,a többiek mért maradtak el?

Benó tetszett a pp-d! Klassz dolog hogy még mindig tartjátok a kapcsolatot egymással !Nálunk már mindenkit elsodort az élet alig-alig futunk össze!

Kép
muzsuzska
 
 


Na,végigolvastalak benneteket!!!!!!!

Kép
muzsuzska
 
 


Még nem meséltem,hogy a gerincem miatt fájt minden széken való ücsörgés. Dokim ajánlotta a labdát.
Sikerült beszerznem elfogadható áron egy szép almazöld labdát.
Mit szenvedtünk a felfújással,pumpánk nem volt, felfújva nem szállítható, gondoltam a benzinkutra, de elég vicces lett volna sétálni a városban egy nagy zöld labdával. Végül is szereztünk pumpát, hagyományost és két napig pumpáltuk! Nem birtuk szusszal!

Már van automata pumpánk is mert amikor Benóék itt voltak vettünk egy franciaágy méretű matracot (vendégágy) pumpával.Őket érte a megtisztelés,hogy kipróbálják!

A labdán való ücsörgést szokni kellett,először is féltem kipukkad alattam pedig 500kg terhelhető! Aztán olyan érzésem volt, hogy leesek róla, nehéz volt megszoknii, de most már órákat ücsörgök rajta.

Vettünk tornagyakorlatot is hozzá, de jót nevettünk mert minden gyakorlat úgy fejeződik be,hogy nyújtsd magasra a labdát, na nekem van plafonom és az én 183cm-im meg a karjaim és a labda 70cm átmérője miatt ne sikerült! :D :D
Marad az ücsörgés. Tök jó mert rugalmas, ha ideges vagyok vagy feszült csak ugrálgatok rajta.

Sokat olvastam róla,erősiti a gát-far- has-hát izmokat.
Sok szülőszobán is van bent, amikor jönnek a fájások, szépen lehet rajta ringatózva ellazulni!

Kép
muzsuzska
 
 


Na elhagyom a labdám mert fáj a pomóm, megyek mosást indítani!

Szép napot nektek! Vigasztalódjatok,hogy holnap szombat és pihizhettek! Mi holnap kezdjük a délutános műszakot.

Kép
muzsuzska
 
 


Jó reggelt mindenkinek.

Látom Zsuzska téged is hamar kidobott az ágy.Mi ma fél4-kor keltünk manócskával és fél5-kor már követelte a reggelit....:P
Azt hiszem koránkelő gyerkőc lesz...:)

A nagy labdát én is imádom, azon szoktam a heti gyógytornámon tornázni.Mondtam is a páromnak, hogy kell egy itthonra is...:)
Vajon mennyi lehet egy ilyen????
A másik mániám a hintaszék....imádok benne ülni....a párom akart már nekem venni meglepibe, de lebeszéltem róla.Mondtam hogy ha lesz saját lakásunk és lesz helye a széknek, akkor megveheti... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Flóra

Már meséltél anyukádról, hogy nem könnyű vele, de azért ez ne haragudj, de pofátlanság a részéről......!!!
Viszont ha jobban belegondolok, akkor szerintem nincs a világon olyan biróság, aki 3 gyerek mellett erre kötelezne téged, hogy még őt is el kelljen tartanod.
Az egyébként tényleg nem árt, ha megkérdezel egy ügyvédet.

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Reggel a párom megkérdeztte, hogy véletlenül nem úgy keltem ma fel, hogy eksönös kedvem van????Mert neki lenne kedve...:)

Mondtam neki, hogy sajnálom, de csak akkor ha már férjhez mentem...... :wink: :wink: :wink: :wink:


Aljas módon kinevetett.....:P

Ezek a pasik milyen türelmetlenek..... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


1600 vettem a labdát, volt a Lindl-ben és a Spárban is!

Tancsu, jó volt a reggeled! Látod már más színben látod a férjhezmenést!

Kép
muzsuzska
 
 


Nem hagytam magam...:P

Birja ki holnapig....:D

A végén még egy eksön miatt megint kórház és akkor a holnapnak is lőttek, de akkor tuti ez lenne az utolsó kisérletem a férjhezmenetelre... :)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Sziasztok!

Tancsu ezek a ferfiak tenyleg turelmetlenek! :D Helyes hogy nem adtad meg magad! :wink: :P

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Tancsu kivancsi leszek hogy szules utan is azt fogod-e mondani hogy jobb volt mint egy vervetel! :D :D :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Zsuzska hat a lombik tenyleg brutal draga de megeri.Egy baba minent meger! :D
De legalabb mar nem tor fel gejzir a furdoben! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Flora a parod tenyleg nagyon ugyes ha megcsinalja a kocsi belsejet! :wink: Tartsd meg!Egy ilyen ferfi mindig jol jon! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Évi

Remélem én is hogy ezt fogom mondani.....:D

Bár utánna szerintem már úgysem az fog érdekelni hogy esetleg mennyire fájt, hanem hogy a kezemben van a tökmag.....:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Beno szerintem jo otlet a torta!Biztosan orulni fog neki mindenki! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?