Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap írtam az inteligens hormon tabiról! Most azt szedem, szerdán vagy hétfőn kell visszamennem!
muzsuzska
 
 


Végül is így értettem én is a munkabeosztást, csak bíztam benne, hogy mégsem így van :evil: 6 nap, hogy bírod? :shock: :shock: :shock: Ez most komoly, nekem úgy ég a pofám, hogy egy éjszakát voltam csak a suliban, és nem is csináltam semmit, nem dolgoztam, csak mintha éjjeliőr lettem volna, és így is aludtam 5-ig. Meg volt olyan, hogy gólyatáborban megígértem az IDB-seknek, hogy felkelek hajnalban velük ökörködni, és bejöttek, megálltak az ágyam mellett, és meg mondtam nekik, hogy hagyjanak békén, és már fordultam is a másik oldalamra. És mindegyik éjszaka ez történt, mintha csak az aranyalmára kellett volna vigyáznom, mint tudod, a mesében! Na, jó, mentségemre legyen mondva, hogy addigra már volt mögöttem kb. egy hét, amit az IDB-sekkel töltöttem, és utána egyből mentünk a másik táborba. De sokat bírok rizsázni!

KépKép
benó
 
 


Hú, Zsuzsi, laptető!!!! :D :D :D :D :D :D Ezt nem tudom, olvastad-e, de mindig számon tartjuk, és babásodást jelent! Legalábbis azt szeretnénk hinni! :D :D :D :D Milyen hormont kell beállítani? Hogy hívják?

KépKép
benó
 
 

 
 

Na, tessék, többiek! Idejön a Zsuzsi, és egyből laptető! :D :D :D :D :D Remélem, hamarosan bejön! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


A hormonoknál tartottunk. Meddig kell szedni? Most derül majd ki? És ezt mikor adták? Mikor a múltkor nálatok voltunk, akkor már volt ez? Nem rémlik. :wink: És azóta menstruálsz, már megint? Ezer éve? Nagy szemétség a természettől, hogy ilyen rohadtságokat produkál! De kíváncsi vagyok, mit mond a doki legközelebb!

KépKép
benó
 
 


Norcolut a neve a tabinak, felépít egy normális méhnyálkahártyát, aztán lelőkődik(vagy nem) és akkor kéne szétpukkani a cisztámnak ami a bal petefészkemben van!
muzsuzska
 
 


Benó én leírtam az elmúlt napokban mindent nem olvastad?
muzsuzska
 
 


Elköszönök mert dolgoznom is kell! Holnap délután tudok talán jönni! Szép álmokat mindenkinek! A foghagymás kalács képe egyre izgatóbb!!!!!!!!!!!!!!!
muzsuzska
 
 


De igen, csak nem értem. Nem szeretsz mindent elmondani többször? :D :D :D Milyen tanár lennél? :D :D :D
Tehát: magától jött meg a múltkor (nem most, hanem amikor sokáig menstruáltál a múltkor is), nem pedig a gyógyszertől. És amikor volt a kaparás, akkor megállapította, hogy hormonzavar, és adott gyógyit. És ettől szarozik most a ciklusod, ugye? Tehát most nem a szervezeted szórakozik igazából, hanem a gyógyi hatására. Jól értem?

KépKép
benó
 
 


Na, jó, akkor majd holnap folyt. köv. Más nincs itt, ugye? Most meg baromira nem vagyok álmos.

KépKép
benó
 
 


Benó: Most nem vagy igazgató helyettes. A régi iskolán voltam az 3 évig. Most ezen a sulin megint kaptam ezt a hülye funkciót, adatvédelmi biztos. Ez egyébként teljesen újkeletű dolog, 2005-től jött ki új törvény. Kimondottan azért,mert a személyi adatokma már számítógépen vannak tárolva, feldolgozvaés neten továbbítva, így nagy a veszélye a kiszivárgásnak.

Kép
flóra 11
 
 


Azt hiszem, értem. Nekem ezek nagyon bonyolult dolgok, bocsánat, kicsit nehéz a felfogásom. De most már úgy érzem, értem. Tehát a Norcoluttól jön meg, mint állat. És miért mint állat? Már csak ezt az egyet áruld el nekem, és utána ígérem, hogy mindent megpróbálok megérteni elég hamar. Egyébként írásban sokkal nehezebb megérteni a dolgokat, nem tudsz rögtön belekérdezni, meg ilyenek.
Kíváncsi vagyok, nekem van-e hormonzavarom. Remélem, igen. Ez most hülyén hangzik, de azért gondolom így, mert akkor legalább tudnám, mi a bajom, és remélem, azt könnyű valamilyen gyógyszerrel orvosolni. Aztán lehet, hogy semmi bajom nincs, vagy apának van baja, vagy bármi lehet, ugyebár. Majd kiderül. Nincs itt senki?

KépKép
benó
 
 


Hát én tényleg nem vagyok igazgatóhelyettes! :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Azért gondoltam, hogy az vagy, mert hétvégén is dolgoznod kell, meg hogy a honlapot is te csinálod, plusz adatvédelmi biztos vagy, tehát egy csomó olyan dolgot te csinálsz, amit az ig.h-k szoktak, szerintem. Olyan szervezős feladatokat.

KépKép
benó
 
 


Benó,köszi a receptet,kipróbálom.
Engem nem zavar, hogy az exemés a párom jóban vannak. Talán azért mert azért nincsenek annyira jóban, vagyis nem puszipajtások,nem kártyáznak együtt meg nem ülnek le beszélgetni. De ha találkoznak,akkor köszönnek, ha kell segítség,szólnak, meg egyéb ünnepeken elviselik egymást az asztalnál.

Kép
flóra 11
 
 


A Rákóczi túrósra kíváncsi leszek, már kész van, de először is: a tésztája baromira nem tetszett nekem se nyersen, se sülten, olyan nyomi állaga volt. A krém alá elfelejtettem zsemlemorzsát szórni, pedig ott volt mellettem a recept. Aztán nem nagyon vertem fel a tojáshabot, mert már 10 óra elmúlt, és meglincseltek volna a szomszédok, ha fél óráig keverem a géppel a habot, úgyhogy csak negyedóráig kevertem. :D :D :D :D Kézi habverővel is próbáltam, de hát, mi vagyok én, valami utcalány? :D :D :D :D Megfájdult tőle a kezem. :oops: A táposságom ma már határtalan, bár máskor is megfájdult volna a kezem. Úgyhogy olyan massza jellegű lett a hab, nem habjellegű. Lehet, hogy megkóstolom.

KépKép
benó
 
 


Szóval már értem az éjszakai gépírást.
Sajnálom a pizzát. :( De a vicc az tök jó. Hahahaha.....
Muzsuzska,az ikrek nagyon aranyosak tudnak lenni, hidd el.És egy terhességgelletudod a gyerekszülést. :D

Kép
flóra 11
 
 


Finom lett, hurrá! :D :D :D Ha már a pizza ilyen béna lett. Nem próbáltam még ilyen nehezebbet. Vagy ha igen, nem sikerült.

Flóra, ha nem puszipajtások, csak legalább nem morognak egymásra, az úgy tökéletes kapcsolat, szerintem. Így legalább békesség van, ugye? Azt is megértem, ha a Zsuzsi viszont haragszik a volt férjére, hiszen a múltat gondolom nem olyan könnyű törölni, vagy nem is lehet. Jössz még?

KépKép
benó
 
 


Kicsit túlságosan őszintén írom meg nektek a véleményemet, remélem, nem bántóan azért. Ha már bántó vagyok, szóltok ugye? Persze ne bántóan! :D :D :D
Te hogyhogy ráérsz, Flóra? Dolgozik a párod?

KépKép
benó
 
 


A Zsuzsitól igazán nem irigyeljük alaptetőt. Csak nyugodtan vigye. Megérdemelné ennyi kínlódás után.

Kép
flóra 11
 
 


Bocsánat, lassan az olvasás végére érek. Közben válaszolgatok a hsz-ekre,ezért a lemaradásom. :oops:
Sokat írtatok,amíg én az iskolai papirokkal bajlódtam.

Kép
flóra 11
 
 


Oké, megvárlak.

KépKép
benó
 
 


Jaj, benó! De hülye vagyok! Mit írtam! :oops: Én nem vagyok ig.h. Már csak hülye vagyok,aki gyorsan akar írni,aztán lemarad a szó vége. Röhej. Akkorát nevettem magamon! :D :D

Kép
flóra 11
 
 


Helyes, a nevetés jót tesz! :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Én folyamatosan írhatnék :oops: fejecskét, annyi baromságot írok, de ez tök jó, így minden fittyfenét tudunk egymásról, a legapróbb dolgokat is. Ez állati jó, olyan, mint amikor suliba jártunk, és azt is tudtuk, mikor megy vécére a barátnőnk, nem?
Pont néztem, hogy van olyan topic, ahol csak naponta 2-3-at írnak, az uncsi, nem?

KépKép
benó
 
 


Na, mit gondolsz arról, hogy sütésálló lekvár darabkák bele a tarkabarka tésztába?

KépKép
benó
 
 


A párocskám 11-ig szerelt az exemnél. Most meg a konyhában falatozik. Jó neki, megteheti, hogy ilyenkor is eszik. Vékony,sportos testalkatú.

Kép
flóra 11
 
 


Ja, laptetőről szólva: én legszívesebben mindannyiótoknak küldenék százezer laptetőt postán, ha azon múlna! Persze, elvárnám, hogy ti is küldjetek nekem! :D :D :D :D :D Buckalakónak és Tancsunak meg egy rakás játékot küldenék! :lol: :lol: :lol: De nekik majd küldünk is, ha eljön az ideje! :D :D

KépKép
benó
 
 


Ja,benó,ezt a receptet ismerem.Szoktam is sütni,nagyon fincsi. Szerintem biztos lehet bele lekvárt is tenni.

Kép
flóra 11
 
 


Mosogat a párom,hát nem aranyos? Evettés elmosogat maga után. :D

Kép
flóra 11
 
 


Az jó, ha sportos, az enyém is az, gondolom, sejtetted, íjászat meg ilyenek. :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Én nem értem,hogy ez a topik miért nem áll csupa laptetőből. Hiszen állandóan a népszaporulatról zengedeznek, de még ennyit sem tesznek meg érte. :D

Kép
flóra 11
 
 


Ó, ismered? Hát akkor nézz egy másik receptet, ne legyen unalmas! Én pont most fénymásoltam ki egy kávés kocka nevű sütireceptet, érdekel? Leírom, ha gondolod.

KépKép
benó
 
 


A Magyar Konyhát szoktad olvasni?

KépKép
benó
 
 


Nagyon aranyos, hogy elmosogat, tök rendes. Nem bánja, hogy nem vagy vele?

KépKép
benó
 
 


Van egy jó poharas kálács receptem. Nem ismered? Ha kell,leírom. Nagyon egyszerű.

Kép
flóra 11
 
 


Így van, menjünk ki tüntetni: Laptetőt! és még: Le a pirivel! :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Írd le, meg a mait is, jó?

KépKép
benó
 
 


Egyelőre nem bánja, de szerintem mosogatás után zuhanyozni fog és jön engem "ápolgatni". :D De addig még ráérek.
Érdekel a recept,persze.Magyar Konyhám néhány van itthon.Nálunk nem mindig lehet kapni,de ha ott vagyunk néha veszek.

Kép
flóra 11
 
 


A mai szintén egyszerű. Egyszerű kelt tésztát csinálsz. Ezt kisodrod,megkened foghagymás krémmel,feltekered,mint egy roládot, aztán összehajtod és újra kisodrod. Megint megkened és ismét feltekered. A rudat felszeleteled háromszögekre. Ferdén kell vágni a szeleteket,egyiket jobbra a másikat balra ferdén. Nem tudom,érthető-e. Megkened tojással és megszórod szezámmaggal.

Kép
flóra 11
 
 


Én meg leírom azt a kávésat. Annyira élvezem, hogy nem fáj a fejem! :D :D :D

Kávés kockák

Hozzávalók:
fél bögre vaj
1 és negyed bögre cukor
3 tojás
1 kiskanál vaníliaeszencia (vaníliáscukor is jó lesz, szerintem)
1 evőkanál azonnal oldódó kávépor
1 kiskanál sütőpor
1 bögre finomliszt
fél bögre teljes kiőrlésű liszt (sima?)
1 bögre tejszín

A bevonathoz:
2 kiskanál azonnal oldódó kávépor
1 bögre porcukor
1 evőkanál vaj

A vajat a cukorral és az egész tojásokkal habosra keverjük. A vaníliaeszenciával és a kávéporral (kevés vízben feloldjuk előtte) ízesítjük. A sütőporral összeszitált liszteket és a tejszínt beledolgozzuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Előmelegített 180 fokos sütőbe toljuk, és kb. 40 perc alatt megsütjük. A mázat sajnos, nem tudom, hogy kell, mert csak idáig fénymásoltam le, most látom. Szerintem ezeket összekevered, és biztos, fel is kell oldani a kávét vízben előtte. De ez nem gyerekbarát süti a kávé miatt, bár neked már nagy gyerekeid vannak.

KépKép
benó
 
 


Én viszont nem tudom megcsinálni a kávésat, mert akkor a keresztlányok nem tudnak enni, az pedig rettentően szomorú lenne. Hogy készül a fokhagymás krém? Hát, ez a sok hajtogatás... nem biztos, hogy tudnám utánozni, majd egyszer kipróbálom.
Ha menned kell, menj nyugodtan.
Én a Magyar Konyhát a könyvtárból szoktam kivenni, imádok könyvtárba járni, és így mindig érdesek ugyanazok a számok.

KépKép
benó
 
 


És az a poharas hogy hangzik?

KépKép
benó
 
 


A mindmegette.hu-n van Mirza, akinek aranyos receptjei vannak, van blogja is, onnan tudom, hogy pont kismama. Mi az, hogy pont? Mint én? Na, tehát azt akartam csak kihozni belőle, hogy tőle is lehet jó kis recepteket szerezni, meg is nézem, mert egyszerűen baromira nem vagyok álmos. Csak mióta megláttam, hogy kismama, inkább nem olvastam a jó kis receptjeit.
Itt nektek úgy kimutatom a fogam fehérjét, mint a fene, de ez nem baj, legalább nem lesznek illúzióitok, ha egyszer találkozunk. Max. szegény Zsuzsi gondolja, hogy ennyire nem tűntem eddig baromnak.

KépKép
benó
 
 


Poharas kalács
Fogsz egy bögrét, ez lesz a mérce. Én nagyot szoktam használni,hogy több legyen.

2 pohár liszt
1 pohár kristálycukor
1 pohár tej
1/2 pohár olaj
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
2-3 egész tojás
pici só

Mindent összekeversz egy tálban,ráöntöd a pléhre és megsütöd.

Ez az alap recept. Én ezt mindig másképp sütöm. Pl. sütés után a tésztát kettévágom,megkenem az egyik feleét krémmel vagy lekvárral, a tetejére mehet csoki.

Vagy beledobálom a gyümölcsöket és a tetejét megszórom fahéjas porcukorral.

Vagy a tetejét kenem meg lekvárralés kókuszlisztet szórok rá.

Vagy ezt a tésztát veszem kettéés a felébe kakaót keverekés úgy csinálom,mint a tarkabarkát.

Kép
flóra 11
 
 


Ez jónak tűnik, látod. Köszi.

KépKép
benó
 
 


Köszi a kávésat. Holnap valamit biztos sütök.

Ja a foghagymakrém lemaradt.Semmi különös. Margarint felolvasztasz,bele az áttört foghagyma ízlés szerint és kevés só.

Kép
flóra 11
 
 


Már megint miket írok! Minden és összeolvad a szavakkal. Gyenge a szóköz billentyűm. :oops:

Kép
flóra 11
 
 


Mirzának megszületett a kislánya, és a blogjában ez van:
" ... és ha az utcán sétálva lopva hátrapillantanak,
ne feledjék, hogy a várandós asszonyok lába nyomán virág nyílik!"

KépKép
benó
 
 


Ezzel a mondattal szokta zárni Bálint doktor a szerdai Mona Lisa csoportot, amelyre lassan 4 hónapja járok. Hetente egy óra háborítatlan nyugalom, relaxáció, tökéletes baba-mama kapcsolat és kikapcsolódás jellemzi ezt az órát, amelyet a világ minden kincséért sem mulasztanék el. (M. írja)
Tudtok erről valamit? Utánanézek mindjárt.

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?