Új privát üzeneted érkezett!

Talán megint elmentél megnézni a lányokat? És mondd,benó,ilyenkor mit gépeltek? Van egy megadott szöveg,vagy mindenki ír, amit akar?

Kép
flóra 11
 
 


Na, végre működik a honlap rendesen. Egy képnem volt hajlandó megjelenni. Aztán kiderült,hogy a miniatűrt nem töltöttem fel. Tudod,mindig van egy kicsi kép,ha erre katt,akkor megjelenik egy nagy kép.Na az a kicsi a miniatűr. Én meg ezt nem töltöttem fel. :?

Kép
flóra 11
 
 


Benó drága,nem bírom tovább.Megyek,bedobom a szundit.Szia,további jó szórakozást.Szép éjszakát.

Kép
flóra 11
 
 

 
 

Jó éjt!

KépKép
benó
 
 


Benó kitartás, én reggel fél hétig dolgozom! És ez csak az első éjszaka, még 5 nap!
Először is köszönöm a szívélyes fogadtatást!!! :D :D
Válaszaim: 39 éves vagyok!
Egy faipari cégnél dolgozom (német tulaj-magyar rabszolga dolgozók), laboráns vagyok. 6nap munka 2 nap pihenő és váltva délelőtt-délután- éjjel!
Királyfim is itt dolgozik bár alig futunk össze, de legalább együtt jövünk és megyünk, a szabadidőnket együtt tölthetjük!
na mennem kell, ha nem akarom hogy felrobbantsam a labort!
Benó nálam van betét, faxoljak??
Piri: húsvét óta vetekszik a Niagarával, de nem akarom elkiabálni talán hat a hormon tabi, inteligens tabi, ha nics piri meghozza, ha van piri elmúlik! Mi fog ebből kisülni??
Szombat délután kell mennem talpmaszirozásra, bár nem hiszek benne, állítólag helyre fog hozni, de szerintem én leszek a kisérleti nyúl! Barátnőm lánya csinálja, a békesség kedvéért elmegyek! Legalább nem szekáll többet!
muzsuzska
 
 


Írtam választ, de kiléptetett.
Örülök, hogy itt vagy, és beszálltál, ugye, milyen jó, ha tudsz valakinek írni!
Kösz a betétet!
Tudsz jönni, vagy felrobbantod a labort?

KépKép
benó
 
 


Egyébként mi volt az orvosnál, Muzsuzska?

KépKép
benó
 
 


Nincs kedvem már ülni, állni, most lenne a holtpont? Na, jó, már csak másfél óra, és be lehet engedni a takarító néniket. Addig is iszom vizet, meg ilyenek. Nem olvasgatok, nem írok, mert elalszom tőle.

KépKép
benó
 
 


Én nem írtam semmit egész éjszaka, csak nektek, bevallom. Dumáltunk a másik tanárral, meg ettem, meg recepteket nyomtattam, sétálgattam. Most fél 6 van. 2 és fél óra múlva húzunk haza, aztán ha még élek, elmegyek hastáncra. De először is megfürdök. De inkább lehet, hogy nem megyek hastáncra, ahhoz kicsit álmos leszek.

KépKép
benó
 
 


Szundizni, szundizni!

KépKép
benó
 
 


Na mi van, meddig akartok aludni? :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Sziasztok!
Benó, gratula! Csak kibírtad ezt az éjszakát. Én már fenn vagyok rég,de a párocskám csak jön megy. 15 percenként érkezik. :D Nem tudtam eddig írni, bár még nem tette szóvá, de gondolom,nem venné jó szívvel, ha ebédkészítés helyett a neten lógnék. Egyébként babfőzelék lecsókolbásszal a mai menü.
Ma jön az apu is. Nekik itt van még a házuk,amit jelenleg már senki nem lak.Talán sikerül eladniuk és jön leszerelni az antennát. Hívta a páromat is segíteni. De ez kb.egy óra múlva lesz. Akkor majd jövök. Most csak beugrottam,míg a párom elszaladt a TESCO-ba.
Ja,és sütni is fogok ma, csak megvárom míg meghozza a belevalókat. Sós kalácsot kelt tésztából. Majd küldök képet.

Kép
flóra 11
 
 


Sziaszok

szép napot....:)


Üdv Zsuzska a topiban..:)

Húúúú...lassan ki fogok lógni a sorból....:(
Remélem hamarosan követtek engem, mert buckalakó magányos gyerek lesz....:(

tancsu és buckalakó 19+4 :wink:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Szia drága tancsu!

Ne félj,hamarosan követ téged valaki, okvetlen. :wink: Addig meg itt vagyunk Buckalakónak mi.
Hogy vagy ma?

Kép
flóra 11
 
 


Szió

Mára sikerült valamennyire kipihennem magam....:)

Tegnap fél napot a városban sétáltam és vásárolgattam tökmagnak....)
Eddig tartott a nagy elhatározás, hogy nem veszek semmit....:P
Vettem 2 bodyt (1 csikos és egy kis mesefigurás), 3 tipegőt (1 csikos, egy micimackós és egy nagy zöld békás!).Kolléganőm lánya nyitott bababoltot, elvileg használt, de teljesen újnak tünik, sem megkopva, cimke új benne, stb.Az 5 kisruha volt 2400, azt hiszem ez nem sok érte...:)
Vettem még egy bélelt plédet is neki, mivel őszre születik.Azt újjonnan, 3100-ért.Világosbarna és nagy bárány van rajta.Cippzár és patentok segitségével pedig pólyává alakitható... :lol:

Anyától megint kaptam egy kismamafelsőt..:)
Minden héten meglep eggyel...:P

Mi lesz a mai menü Flóra?

Nálunk sertésmáj, gombapöri, meg ...meg....ööö...nem tom mit mondott harmadiknak az anyós...:P

Na majd kiderül....)

Kellemes hétvégét lányok... :lol:

tancsu és buckalakó, na meg a büszke apa..... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Nem tudok aludni!!! Pedig kettőig alhattam volna!
Boccs Benó, de a céges hálózat szarakodott hajnalban, írtam és nem küldte el! 5kor majdnem leestem a székről olyan álmos voltam, na majd talpmasszirozás után talán tudok még szundizni egyet.
Kérdezted mi volt a dokinál: bejelentette, hogy megint kikapar mert nem múlik el a pirim! Én meg elkezdtem hisztizni, hogy nem akarom! Előzmények többieknek: utolsó normál pirim nov 5 én volt.
Decemberben semmi, jöttek a terhesség tünetei ( vagy én képzeltem be).Karácsony előtt terhességi teszt negatív, aztán doki, valamit érez, jött a remény! Teszt egy hét múlva-negatív. Ultrahang- méhem üres. Január-teszt negatív, kezdtek cickóim szétdurrani és nőttek nőttek.....Mondtam dokinak azt mondta majd elmúlik... Ultrahang megint és keresgélés méhenkívűli buckalakó után-szerencsére semmi! Talált egy cisztát a bal petefészekben, amiben 4-5 ki nem repedt pete volt. Van.
Jan 12 én elkezdtem vérezgetni délelőtt volt estére elállt.. Aztán pár nap és elkezdett ömleni és nem is akart elmúlni.
Február 12-én kórház, kikapartak, erdmény hormonzavar!
Mostanáig piri, erre mondta, hogy kikapar megint! NEM AKAROM!!!!!Erre morci lett a doki és azt mondta türelmetlen vagyok! Hétfőn vagy szerdán megyek vissza hozzá.
Hormon tabi dolgozik, jönnek a pattanásaim! Most serdülök! Piri eltünt, vagy csak gondolkodik !

A kórházban mindenki elmesélte kálváriáját. Vannak érdekes dolgok! Volt egy 39 éves nő, 3 gyerek után elkötötték a petevezetékeit, és mégis terhes lett, az orvos meg jót nevetett, hogy oktatnia kéne a meddőket hogy kell gyereket csinálni!

Egy volt iskolatársam: 5 lombik beültetése volt sikertelenül. Aztán rossz citológia, ki akarták pakolni. Hisztizett elment másik orvoshoz, kimetszették a méhszáját egy évet várt: eredmény negatív- rák nincs. Ismét próbálkozott 4 lombik és a negyedik sikerült!!!!!!!!!!
Összevarták a méhszáját és császáros szülés lesz, persze végig a kórházban fekszik. És nagyon boldog!!!!!!!
muzsuzska
 
 


Sehol senki! Kezdek éhes lenni!
Már csak a levest kéne befőznőm, rizs kész, mellé borsostokány azt tegnap készítettem, hogy tudjak aludni. De nem tudok! :evil:
muzsuzska
 
 


Tancsu: A mai menü bableves,jólmegrakva kolbásszal meg sárgarépával, hozzá pedig foghagymás kalácsot sütöttem. Finom lett. Volt itt az apu is,ebédelt ő is. Azt mondta,hogy máskor is meghívhatom őt ebédre. :D

Kép
flóra 11
 
 


Készítettem fotóta kalácsokról.Küldöm. Kép

Kép
flóra 11
 
 


És képzeljétek el,feltöltötte. Hogy ilyen is van!

Kép
flóra 11
 
 


Húúúúú

Flóra...

Nagyon guszta a sütid....:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Tancsu, köszike a dícséretet, aranyos vagy. Egész délután ülök a neten és keresgélek. Egy nagyon időigényes munkát bíztak rám. Mérgelődöm,hogy ennyi idő alattmár mi mindent tudtam volna csinálni.
A munkában még szeptemberben kineveztek adatvédelmi biztossá.Nem tudom,hogy nálatok van-e ilyen. Ez a megbízott személy felel a személyi adatok helyes használatáért és felügyeli,hogy ne történjen visszaélés. Én szeptemberben kidolgoztam egy adatvédelmi projektet,szerencsére.Mert valamelyik szülő nagyon unatkozott és feljelentést tett az iskola ellen,hogy visszaélés történt a személyi adatok terén. Egyenesen a minisztériumba tett feljelentést. Nálunk, ha a minisztériumba érkezik feljelentés, azt kötelesek kivizsgálni. Így kb. három hete megjelent nálunk a sulin három ellenőr az állami adatvédelmi hatóságbólésminden piszlicsáré papírt átnéztek. Megállapították,hogy nem történt visszaélés.Még szerencse, hogy a projekt ki volt dolgozva. Viszont kértek még egy kimutatást tőlem, vagyis egy evidenciót, amibe bevezetem a számítógépeket, amelyeken a gyerekek adatai vannak vezetve és egy másikat,amin az alkalmazottakat vezetik. Mindkét számítógépre külön törvények vonatkoznak,hiszen más törvény szabályozza, azt,hogy dolgozhatunk a gyerekek adataival,ez az oktató-nevelő munkából kifolyólag történik,és más vonatkozik az alkalmazottak adataira,mivel nekik a fizetésükhöz, a munkaszerződéshez kellenek az adatok. Ezekre keresek mintát, hogy megtudjam írni, vagy a törvényt. Már valamit találtam,de még az alkalmazottakra nem.
Keresek tovább,aztán még meg is kell írnom.

Kép
flóra 11
 
 


Mi van ma veleteK? Ennyire elfoglalt a banda? Benó meg gondolom kipiheni az éjszaka fáradalmait. A párocskám most az exemnél szereli a csapot. :D Elvannak. Az előbb kicsit rájuknéztem,beszélgettem az exemmel a konyhában, míg ő mosogatott (na ez is ritkaság). Kb. 10percet voltam ott, aztán jöttem el. Hát az exem egészen csalódottan kérdezte, hogy mész haza? Állítólag jól esett neki, hogy a háttérben beszélgettem. Marasztalni próbált,de mondtam,hogy már kibeszéltem magam. :D

Kép
flóra 11
 
 


Bocsi, hogy nem jöttem, olyan béna vagyok, 5-ig aludtam, utána megint hánytam, úgy fájt a fejem. Annyira idegesít, hogy ilyen tápos vagyok! Mi lenne velem, ha nekem is napokig kellene éjszakásnak lennem! Nem olvastalak el benneteket, még mindig elég szarul vagyok, viszont holnapra ígértem, a tesóm szülinapjára Rákóczi túróst és parfétortát, és legalább a R. túróst meg akarom még ma csinálni, csak eddig nagyon betyárul voltam, fel se bírtam kelni. Viszont a férjecske megint nyert egy ezüstérmet az íjászversenyen! Királyfit üdvözlöm, Zsuzsi, megint dogoztok? :cry: Buckalakó ne érezze magát egyedül, ő vagy a topic sztárja! :D :D :D :D Kicsiny barátunk! :D Mindenkinek sok puszi, majd még jövök, míg tökölök a sütivel, meg pizzát is próbálok már megint, elég gázul néz ki.

KépKép
benó
 
 


Szia benó! Mi van veled?Most mitől hánysz? Az éjszakázás miatt? Muszáj sütnöd?Talán a tesód megértené,hogy nem vagy jól.
Gratula a férjecskédnek! Igazán ügyes. :D
Hétfőn van a párocskámnakszülinapja. Holnap fogjuk ünnepelni. Nekem is kellene valamit sütnöm neki, de nem tudom,hogy mit. Én csak egyszerűeket vagyok képes. Lehet,hogy valamit "kisütök". :D

Kép
flóra 11
 
 


Szia, Flóra!

KépKép
benó
 
 


Hülyeség ez a hányás, nem tudom, miért vagyok ilyen béna, sose szoktam hányni, kivéve a múltkorit. :D Már nem fáj a fejem, most már bevettem gyógyszert, úgyhogy sütni van kedvem, hogyne lenne. Most szegény férjem alszik, pedig szerettem volna vele lenni. :cry: Képzeld, vettem egy könyvet, sütés nélküli sütik a címe, és van benne egy olyan, hogy törj össze 20 dkg babapiskótát és keverd össze olvasztott vajjal (12 dkg) és simítsd bele a masszát sütőpapíros tortaformába. Hát, most ilyen is készül, ki tudja, milyen lesz, már a szőnyeget totál összebabapiskótáztam, mert összetapostam szatyron keresztül, az volt a törés. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha jól sikerül, ez lesz az alapja a parfénak. Mit szólsz?
Kösz a férjgratulát! Csináld meg a fentebb leírt tarkabarka sütit a párodnak, csak tegyél bele sütőport. Egyébként boldog szülinapot neki! :D

KépKép
benó
 
 


Benó,melyik oldalon lehet ez a tarkabarka? Nem tudod véletlenül?Keresem,de nem találom.

Kép
flóra 11
 
 


Klasszak lehetnek a ruhák, Tancsu! És miért is ne vásárolnál? :D
Flóra, ezek a sütik, hát gyönyörűek! :D :D
A többieknek mondom, hogy Zsuzsi is nagyon gyorsan és finomakat tud főzni-sütni! :D
Zsuzsi, a ..... orvos és a .... piri! :twisted: :twisted: :twisted: Nincs másik orvos?

KépKép
benó
 
 


Máris nézem.

KépKép
benó
 
 


Tarkabarka sütemény

15 dkg puha vaj, 25 dkg porcukor, 4 egész tojás: ezeket habosra keverjük. Beleteszünk egy tasak vaníliás cukrot, egy citrom reszelt héját, és fokozatosan 30 dkg lisztet. A kész tésztát két részre osztjuk, egyik felébe egy evőkanál kakaóport teszünk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe (én tortaformában csináltam, nagyon szép volt) evőkanállal felváltva adagolva beletesszük a kétféle tésztát. Ebbe is lehet dobálni gyümölcsöt. (a Magyar Konyhából van, az egy nagyon-nagyon jó újság!, csak a neve rémisztő)

+ sütőpor a liszthez

KépKép
benó
 
 


Most még csak a pizzám sül, kíváncsi vagyok, jó lesz-e. Nem tudom, mi a véleményed arról, Flóra, hogy ha ebbe a tarkabarkába beledobálnánk sütésállólekvár-darabkákat, az milyen lenne úgy?

KépKép
benó
 
 


Hú, ez király, azt írtam Buckalakónak, hogy ő vagy a topic sztárja! :D Remélem, nem tudja senki, hogy magyar szakos vagyok! :oops: :oops:

KépKép
benó
 
 


Ez az adatvédelmi biztos olyan kommunista színezetű, nem? Lehet, hogy hülyeséget mondok.

KépKép
benó
 
 


Azért az elég gáz, hogy hétvégén is kell az iskola dolgaival foglalkoznod, nem? Most te ig.h. vagy, ugye? Vagy a régi iskoládban voltál az?
A volt férj/új pár elég jóban vannak, ezek szerint. Ez jó vagy nem túl furi?

KépKép
benó
 
 


Az a lényeg, hogy értelmes vagyok. Tehát az exed és a párod jóban vannak. Ez jó neked vagy furcsának érzed?

KépKép
benó
 
 


Végre válaszolok, Flóra: Éjszaka mindenki azt írt, amit akart. Az elsős kislányok még nem tudják az összes betűt (mert betűnként kell megtanulni gépelni), ezért ők a saját könyvecskéjükből írtak, akik pedig már az összes betűt tudják, hoztak magukkal valamilyen könyvet. Fél órás váltásokban írtak a lányok és a fiúk, volt, aki nagyon sok félórát vállalt. Tavaly én is írtam, de most azért nem volt kedvem, mert főleg nem az én tanítványaim voltak, hanem a kolléganőméi, és őket én úgysem igazán tudom motiválni azzal, hogy én is írok. Ha tanítanám őket, akkor igen. Ezt így gondolom. Ezért nem írtam, hanem csak néha mászkáltam, hogy mi a helyzet. Akik meg nem írtak, azok dumcsiztak, filmet néztek, kártyáztak, pingpongoztak stb. Én meg nyomtattam recepteket, lefűztem őket, állva aludtam stb.

KépKép
benó
 
 


A rohadt pizza leragadt. :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó
 
 


Hát nálunk is elvan exem a királyfimmal. Engem zavar picit, mert soha nem bocsájtom meg neki a fájdalmat amit okozott stb....
Szívem szerint nagyon bunkó lennék vele, de igyekszem visszafogni magam.Még fáj,de frissek a sebek.
Tudjátok mi fájt a legjobban a bíróságon?? Amikor a bíró megjegyezte, hogy 13 év után sokkal több anyagi juttatás járna, ha lett volna Közös GYEREK!
muzsuzska
 
 


Voltam talpmasszőrnél! Tök jó volt! 2 órán keresztül nyomkodta a talpaim. Olyan kába lettem utána, hogy menet közben majdnem elaludtam. azt mondta hetente kéne. Majd meglátom!
muzsuzska
 
 


Este ledőltem,hogy alszom még. Erre főnőkőm csörgött, hogy egyik kolléganőm gyerekei beszedtek egy jó kis vírust és táppénzre ment. Holnaptól este hattól dolgozok reggelig. A nyolc óra is sok, nemhogy a 12! Fél éve vadászunk kollégákra, már Baranya megyében is fel lett adva hírdetés de nincs vegyész a környéken, vagy nem akarnak dolgozni!!!!!! Ha valaki kidől a többiek túlóráznak!
muzsuzska
 
 


A mai buktareceptet keresem, Flóra! :D :D :D
Ja, egyébként mi ez a buktáskodás? Mindenki buktát (Buckát) akar? :D :D Már a sütésbe is belevisszük a gyerekvágyunkat! :D :D :D Egy kis poén a férjemtől: Kép

KépKép
benó
 
 


Helló, Zsuzsi!

KépKép
benó
 
 


A süti kérdést ma gyorsan megoldottam, vettem jégkrémet és azt ettük. Igazat mondott Benó szeretek sütni és főzni is de utánam romokban hever a konyha és ÚTÁLOK mosogatni!

Benó kérdezte nincs másik orvos? De lenne csak most várnom kell amig a piri havija rendeződik! Addig gondolkodom a lombikon! Kolléganőm 42 évesen 3-as ikreket szült.
Azt hiszem infaktust kapnék, vagy szétosztogatnám! :D
Van a városban 4es ikerpár is! Talán kettővel elboldogulnék! De én csak egyet szeretnék, mindegy a neme csak egészséges legyen!
Hát igen most álmodozom ébren, mások meg alszanak!!
muzsuzska
 
 


Hú, bocsi, de én nem is csodálom, hogy nem tolonganak az ilyen embertelen munkáért. Tudom, hogy manapság minden munkát stb. stb., ezeket tudom, és komolyan is veszem, de az már gáz, ha másról sem szól az ember élete, mint a munkájáról. Ez, sajnos, szinte mindenhol látható manapság. Pedig tényleg nemcsak azért élünk. Ezt tudom, hogy csak én mondhatom, akinek komolyan irigylésreméltó a helyzetem. Viszont nagyon szeretném, ha másnak is az lenne! Ennyit a munkáról.
Örülök, hogy elmentél a talpmasszásra, látod, hogy jót tett! Legalább közben jó volt, még ha nem is használt, nem igaz? :D Egyébként meg ki tudja? Te magad írtál arról a nőről, aki el volt kötve és mégis.... És most mi van? Most is dolgozol? Vagy otthon vagy? Nem bírom követni. A beosztásotok megvan, de tudod, hogy nem igazodok ki rajta, buta tyúk.

KépKép
benó
 
 


Szia Benó!
muzsuzska
 
 


Én nem alszom, álmodozz, Zsuzsi! :D :D
Én mondtam már, hogy én kérek egyet, ha sok lesz! :D De kettő is jöhet! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Mikor rendeződik a piri havija? Az mit jelent?

KépKép
benó
 
 


Tegnap kezdtük az éjszakás műszakot 6 nap folyamatossan!
muzsuzska
 
 


Azért is jó, hogy elmentél talpmasszázsra, mert legalább 2 órát csak magaddal foglalkozhattál!

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?