Új privát üzeneted érkezett!

Azt a mindenit Évi!! :D :D
Nem kell neked már az orvosi, tudsz már mindent! :D Ha bármikor ide kerülök, hozzád fordulok magyarázatokért! :) De most komolyan, Te mindezt honnan tudod? :shock:
Benó, jó, hogy tudtál lépni kicsit előre. Kiváncsian várom az eredményeket! :wink: A petevezeték átjárhatósági állítólag nem egy kellemes dolog, fájdalmas. De valamit valamiért igaz?

Kép
szilzi
 
 


És laptető!!! :D

Kép
szilzi
 
 


Pedig pont tegnap mondtam a páromnak, hogy befejezem azt az őrült hajtást, amit múlt hónapba diktáltam! :D Majd az esküvő után megy megint teljes erőbedobással. Addig annyi a dolog, hogy nem vagyok hajlandó többet stresszelni, mint amennyit így is muszáj.
Ma lefoglaltam minden időpontot a sminkre, fodrászhoz, próbakonty stb...
Nagyon-nagyon kezdek parázni! Mit lehet ezzel tenni? Ezt most komolyan kérdezem, mert már félek, hogy nem fogom tudni élvezni az egész murit, annyira fogok izgulni! :roll:

Kép
szilzi
 
 

 
 

Fú, még gyorsan egy mondat.. Mikor mondtam a páromnak, hogy most nyugi lesz egy-két hónapig, akkor Ő mondta, hogy, de miért tegyünk meg mindent, hiszen Ő is szeretné és Ő már most reménykedett! :D Az én Drágám! :D

Kép
szilzi
 
 


Szilzi!Gratula a laptetohoz.
Kerdezz nyugodtan ha tudok segitek.Egyebkent utanaolvastam.Az elmult 1 evben volt idom mindent alaposan elolvasni a temaban! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Sajnos nem tudok neked tanacsot adni hogy hogy ne legyel ideges,hulyesegekkel meg nem akarlak kiboritani! :D

Nagyon aranyos a ferjed! :wink: Peldaul ezekert a pillanatokert erdemes elviselni a hisztijuket is! :lol:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Petevezetek atjarhatosagit csak akkor csinalnak ha a no hormonlelete es a ferfi kiskatonai is negativ eredmenyt mutatnak. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Sziasztok!
Na,mindent elolvastam.Hú,mennyit írtatok! Hiába,nektek olyan munkahelyetek van,ahonnan tudtok írni. Nekem sajnos zsinórban óráim vannak naponta. Vagyis nem sajnos,mert így nem kell délután maradnom,egyhúzomban letanítom őket. Viszont géphez nem jutok. Na,mindegy.
Benó: Gratula! Szépen elintézted a dolgokat.Hiába, aki mer,az nyer. Van benned kitartás. A férjecskédtől pedig ne félj,úgyis kibékültök! Nem fog ő haragudni sokáig,csak a pasik rühellik a dokikat. Az én párom is ilyen. Mosdja,hogy elfog kelleni biztos menni nekie is kivizsgálásra,de azért nem sürgeti. :?

Kép
flóra 11
 
 


Benó: Igen,nálunk is nagyobb a szigorúság a suliban.Pl. ha nekem orvoshoz kell mennem,akkor valaki helyettesít ésigyzolást kell vinnem a dokitól. Viszont nem szeretik, ha valaki hiányzik. De gondolom ezt sehol. Meg nekem hiába is lenne lyukasom, én dokihoz a lakhelyemen járok,mert én városban lakom,mégha kisvárosban, de akkor is. Itt van mindenféle orvos.A munkahelyem pedig egy falun van innen 22km-re. Tehát én egy-két lyukas órával sem mennék semmire, mert úgysem érnék ide dokihoz.

Kép
flóra 11
 
 


Ezért mondtam amúltkor,hogy a kivizsgálásokat,ha szükség lesz rájuk hagyom a nyárra, amikor szabin vagyok. Mert ugye nekünk pedagógusoknak év közben nem lehet szabadságot kivennünk,mert akkor nem jut elég a nyári szünetre. :?

Kép
flóra 11
 
 


A helyettesnő nálunk aerobik szakkört vezet a gyerekeknek. Anyák Napjára ő is készül a gyerekekkel,valami macska aerobikot fognak előadni. A helyettes megkért,hogy találjak ki valamit a lányok fejére,hogy macska legyen belőlük. Na,ma alkottam is egy nagyon egyszerű,frappáns fejdíszt. Fejpántra zseníliarúdból szereltem füleket. Ezeket plüss anyaggal kitöltöttem. A kislány arcára pedig szemceruzával festettem orrocskát,bajszotés kész. Oda meg vissza volt tőle a helyettes.

Kép
flóra 11
 
 


Flóra, téged tényleg csak dícsérni lehet!!! :D Megint nem hoztál ránk szégyent! :D
Nálunk meg most abszolut nem megoldható a szabadság, mert még mindig nem jött új ember. Hárman vagyunk csak a négy helyett és ez így nagyon sok! De majd lesz valami! Megcsináltam a májusi beosztást, háát épp csak odaérek a saját esküvőmre! :D

Kép
szilzi
 
 


Ügyes vagy Szilzi! Legalább az esküvődet eléred ebben a rohanó világban. :D Azért igazán oszthattál volna magadnak néhány nap szabadot. Egyébként nálun k van olyan törvény,hogy a munkaadó köteles két fizetett szabadnapot adni a házasulandó feleknek az esküvő előtti és utáni egy-egy napra. Ez a péntek és ha vasárnap nincs munkanap,akkor a hétfő. Nálatok nincs ilyen?

Kép
flóra 11
 
 


Bejelentkeztem, néha rátok nézek! :D :D :D :D :D
Gratula a laptetőhöz, Szilzi!
Ügyes vagy, Flóra!
Üdvözöllek, kis doki!

KépKép
benó
 
 


Én nem tudok nálunk ilyen törvényről, de az igazság az, hogy it kutyát-macskát sem érdekli mi van veled, beteg vagy e, old meg! Az irodának nyitva kell lennie :!: és pont. Most már majdnem egy hónapja csak hárman vagyonk az irodában, de már kb két hónapja tudjuk, hogy ez lesz és nem küldenek senkit, se önéletrajzot, hogy felvegyél valakit. Mindenki nagyívbe lesz...-ja, csak lecseszni tudnak, ha nem hozod a tervet! De ezen már nem idegeskedek "sokat", én megteszem amit tudok, de csak két kezem van! Ausztriába a főnököm mindig ezt mondta:
"Szilvia hány kezed van?
Mire én: kettő!
Erre Ő: Ha négy lenne cirkuszban lennél! :D Ugyhogy nyugi!"
Pedig ott megfizettek, nem is akárhogy!

Kép
szilzi
 
 


Benó jó mulatást! Kapcsolódj ki! :D

Kép
szilzi
 
 


Helló, ez nekem nem mulatás :twisted: , inkább lennék otthon a férjecskémmel thrillert nézve! :twisted: Itt nekem figyelnem kell a gyerekekre, hogy ne legyen gáz. Most mondjuk a tanáriból hallgatom az eseményeket, még nincs nagy muri.

KépKép
benó
 
 


Jó, bocs, mostanában egy kicsit bunkó vagyok, de olyan álmos vagyok és egy kicsit a fejem is fáj, és még egy csomó idő...... Írj valami jót, mert most még nem megyek ki, majd később.

KépKép
benó
 
 


Az esküvőn izgulni: gondold azt, hogy ez a te napod, aznap te vagy a nagybetűs hercegnő, tündérke, királynő, és azt a napot senki és semmi sem tudja elrontani. Kár bármin is idegeskedni, csodálatos lesz, mindenképp. Mindenkire mosolyogj, sétálj az emberek között a gyönyörű királynői valódban (nem muszáj beszélgetni), és akkor mindenki megkapja, amit szeretett volna. :D

KépKép
benó
 
 



Kép
flóra 11
 
 


Hát remélem, hogy addigra megnyugszom és királynőként fogok tudni vonulni! :) De most nagyon remeg a gyomrom!

Kép
szilzi
 
 


Meg találtam egy oldalt is. Nagyon örülök neki. Én is sok tanácsot kapok innen, remélem. hiperaktiv.lap.hu

Már látom is a lelki szemeim előtt, hogyan alkotok csoportokat a gyerekekből, kik azok,akiknek kevesebb feladatot adok és több időt engedek nekik.

Kép
flóra 11
 
 


Flóra, olyan jó, hogy így törődsz valük, szerintem sokkal hálásabbak, mint egy normál gyerek, Ő nem egyszer áll meg előttem és mondja, hogy Szívia szeretlek! :lol: Megtudnám zabálni!

Kép
szilzi
 
 


Mindjárt megyek haza!!! :D :D Vasárnap egyész nap itt ülök és várlak benneteket! :)

Kép
szilzi
 
 


Puszillak Titeket, jó pihenést!

Kép
szilzi
 
 


Sziasztok

Nemrégen értem haza...
Bocsi, de nincs erőm visszaolvasni...:(
Azt hiszem beájulok az ágyba!
Holnap jövök, visszaolvasok és mesélek...:)
Szép álmokat mindenkinek...
Sziasztok
Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Sziasztok! Benó bátorítására regisztráltam magam. Nem tudom mit írjak magamról, örülnék ha kérdeznétek! Zsuzska vagyok, Mohácson lakom, élek, és dolgozom. Kicsit fura,hogy bepofátlankodom a társalgásaitokba így ismeretlenül, de talán majd belejövök!
Vonalzóm sajna mostanában nem lesz, mert épp hormonzavaros vagyok és épp tegnap veszekedtem az orvosommal!
Hát az életem elég zűrős volt eddig: volt két férjem. Az első teherbeejtette a barátnőmet amig én meddőségi vizsgálatokkal foglalkoztam, a második nem akart közös gyereket mert neki volt már.
Ezért idáig nem foglalkoztam a témával. Most van egy csodálatos társam, én királyfinak hívom, mert a sok rossz után annyira jó, hogy szinte hihetetlen. Bár megbeszéltük, hogy ne erőlködjünk babával, de beindultam a témára ismét és sajna csak pár évem van szülni még.
muzsuzska
 
 


Benó féle kálváriát elég sokszor végigjártam. Volt egy méhenkívűli terhességem épp a végén derült csak ki. Isszonyat volt, de hála az orvosgárdának túléltem. A jobb petevezetékben volt, elrepesztette és szépen éldegélt és nőtt. És fájt, fájt és véreztem 2 hónapig....
Maradt egy petevezetékem, ami olyan kacskaringós, hogy azon pete nem juthat át,gyerekről ne is álmodjak-mondá a doktor.Rá pár évre mégis terhes lettem, de a 6. héten elvetéltem. Azóta semmi, csak a hormonzavar.De ennek is van előnye, megspórólom a fogamzásgátlót!
Hú mennem kell éjszakás vagyok!

Benó: Norcolut nevű hormontablettát kaptam,mert hisztiztem, hogy nem engedek mégegy eü. küretet! Mára már kicsit csillapodott a piri remélem meguszom! Jót nevettem a tabletta mellékhatása: Piri és cici feszülés! Nálam ez január óta folyamatos, majd kiderül! Mennem kell!!!!! sziasztok
muzsuzska
 
 


Szia muzsizska! Örülünk neked, hogy csatlakozol hozzánk. Légy üdvözölve a topikban. :wink: Nem könnyűígy teherbeesni, az biztos. De fel a fejjel. Ha már sikerűlt máskor is és most doki is segít,akkor biztos összejön. Egyébként hány éves vagy, ha megkérdezhetem,hogy azt írod, csak pár éved van a szülésre? Nekem már nem maradt pár évem. Én vagy most gyorsan szülök vagy már nem.Én már 41 éves vagyok. :(

Kép
flóra 11
 
 


Szia, Zsuzska! Puszillak! Örülök, hogy itt vagy! Már bele is jöttél! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Zsuzsi, Flóra, nanananana!
Most akkor mi van azzal a rohadt pirivel, Zsuzsi? Azóta is megvan? Oké, tudom, hogy csak holnap tudsz jönni írni.

KépKép
benó
 
 


Flóra, itt vagy?

KépKép
benó
 
 


A buli elég punnyadt, nincs nagy tömeg, uncsi, de attól függetlenül ott kell azért ülni, hát, nem tudom, hogy bírom alvás nélkül reggelig.

KépKép
benó
 
 


Itt vagyok benó,csak még mindig a hiperaktív gyerekekrőlolvasgatok. Valahogy lekötött most ez a téma.

Kép
flóra 11
 
 


Én ezt az egész buli ügyet nem értem. Most akkor buli,vagy gépírás? Ha gépírás,akkor miért éjjel van?

Kép
flóra 11
 
 


Üdvözöllek én is Muzsuzska! :) Örülök, hogy csatlakoztál! :D
És igaza van Benónak, ne keseregjetek a korotokon, hanem célra fel! :D Itt mindenki fiatal, szép babára képes, csak megkell találni a megfelelő pillanatot!
Muzsuzska, mit dolgozol éjjel? Nem irigyellek a pasi ügyek miatt, rendesen bele nyúltál a sz...-ba. De most már csak a Királyfira koncentrálj! Most már olyan sokmindenre képesek az orvosok, biztos tudnak segíteni neked is baba témában. Miket állapítottak meg a vizsgálatokon? Mármit azokon, amikre a Benó is készül!
Benó, kitartás neked! Pörgős csaj vagy Te, biztos kibírod. Én is utáltam az éjszakás műszakokat mikor recepciós voltam. De Neked "csak" egy napról van szó. :? Menni fog! Írjál egész éjjel, legalább nekünk legyen jó holnap! :D :D
Puszi Nektek!

Kép
szilzi
 
 


Mi ez a nagy hiperaktivitás, Flóra? :D
Sulibuli van 6-11-ig, és közben este 8-tól éjszakai gépírást tartunk reggel 8-ig. Ez a két program össze van kötve most, hogy a takarító néniknek és a portás néniknek csak egyszer kelljen bejönniük. Ezek szerint a Zsuzsi is dolgozik. Na, én onnan ismerem a Zsuzsit, vagyis Muzsuzskát :D , hogy az ő Királyfija az én férjem csoporttársa volt az egyetemen.

KépKép
benó
 
 


Befejezték a zenét, hála az égnek, már nagyon megsüketültem. Na, megyek, azért körülnézek.

KépKép
benó
 
 


Most már értem, az ismeretséget. A bulit is.De a gépírást nem. Mi abban a pláne,hogy éjjel írtok?

Hiperaktivitás: Engem nagyon érdekelnek a tanulási zavarok. Minden fajtája. Most Szilzikérdett rá a hiperaktivitásra, viszont engem is érdekel,mert két hete kivizsgáltattam 5 tanulómat a pszichológusnál és az egyik hiperaktív. A 4 pedig diszlexiás,diszgráfiás, diszkalkúliás, van amelyik halmozottan. Nos, belőlük szeretnék most egy csoportot alkotni és velük külön foglalkozni. Ezért olvasok utána, hogy mit hogyan kell csinálni.

Kép
flóra 11
 
 


Semmi pláne nincs az éjjel írásban, a csajoknak buli, hogy bent lehetnek a suliban éjszaka. Ez valószínűleg onnan jött (én találtam ki egyébként), hogy nálunk hagyomány az éjszakai foci. Az ugye férfias, az éjszakai gépírás meg nőies.
Én most annyira nem vagyok hiperaktív, hogy az szörnyű. És tele van a tanári cserebogarakkal. :evil:

KépKép
benó
 
 


Nem hoztam betétet, marhára jó lenne pedig.

KépKép
benó
 
 


Megint körülnézek.

KépKép
benó
 
 


Hát ez gáz :evil: , a betét... Kérj valamelyiklánytól.Valakinél csak van.
Na,végre értem az éjjeli gépírást is. :D Bocs, de én már csak ilyen kíváncsiskodó vagyok.

Kép
flóra 11
 
 


Most közben megint a honlapra töltogetem fel a dolgokat és közben mérgelődök, mert nem minden sikerül úgy,ahogy azt én elképzelem. :?

Kép
flóra 11
 
 


benó, hol vagy? Azt mondtad,hogy féltizenkttőtől ráérsz. Várlak,pedig már csukódnak a szemeim.

Kép
flóra 11
 
 


Bocsi, már itt vagyok, de menjél csak nyugodtan aludni.

KépKép
benó
 
 


Kérdezz valamit, én arra válaszolok, és majd holnap elolvasod. Oké?

KépKép
benó
 
 


Csak gondoltam,kicsit maradok veled.Közben már lezuhanyoztam és bebújtam az ágyikóba. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Hol dolgozik ez a Zsuzsi,hogy éjjelre ment?

Kép
flóra 11
 
 


És a férjed hol végzett egyáltalán? Bocs,lehethogy már írtad valamikor, de nem emlékszem. :oops:

Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?