Új privát üzeneted érkezett!

Ági, Etus, hol vagytok már???
Engem is lehet utolért egy vírus, tüneteket nem részletezem, de nem vagyok valami jól.
Vendég
 


köszi szépen :D :D :D
Vendég
 


Hajni, jobbulást!!! vírusok takarodóóóóó!!! :evil: :evil:
Vendég
 

 
 

Viktórianak(druszámnak)Nagyon Boldog Első Szülinapot Kivánunk!Dobjuk a puszit is neki: Kép

Nagyon nagy a csend lányok!

KépKép
vicuska
 
 


VIKTÓRIÁT ISTEN ÉLTESSE EGÉSZSÉGBEN BOLDOGSÁGBAN ÉS MINDEN FÖLDI JÓBAN SOKÁIG!!!
Küldök Neki puszit is, de annyira édeset, amilyet Lotti dob a képen, úgysem tudok küldeni :wink: Ez igazán szép ajándék Tőletek, Vicuska :D

Mi jól vagyunk, hétfő helyett végül kedden shoppingoltunk, Brendonban voltunk. Vettünk fürdős játékot is, azaz végül egy szett lett, tinilove a márka, béka, halacskák meg egy "palánk"amibe lehet labdákat dobálni.
Hajni, Doo, ilyen autós játékot hol nézzünk? lehet névnapjára azt kap Zita. vagy valami formaegyeztetős játékot. De olyan jókat írtatok az autós zenélősről :) Nálunk a név- szülinap között nincs 1 hónap. Végülis közel van, de annyira nem, hogy egybe tartanánk.

Képzeljétek :D :D HÁROMNEGYED ÓRÁT SZÓ NÉLKÜL BOLDOGAN BABAKOCSIZTUNK MA DÉLELŐTT!! :shock: :D Egyelőre a döbbenetem még nagyobb volt, mint az örömöm, kérdeztem is Tőle, hogy nem lett véletlenül "elcserélve" vagy mi van?? :shock: De nagyon büszke vagyok Rá, ez azért jó jel. :D 8) 8) Mikor jelzett hogy már unja, akkor kivettem és betettem a kendőbe (már hiányzott :shock: :oops: ). Egy vékony felső volt rajtam, talán ezért is jutott eszébe, rákattant a cicire, ott cibálta a felsőm, úgyhogy nosztalgiáztunk, pont arra a padra ültünk, amin először szopiztunk utcán. Itt a tavasz :D
Mondjuk múltkor Ikeában szopiztunk. Már nem lehetett elmenni a baba-mama szobáig, mert balhé volt. Mondjuk a kendővel nagyon diszkréten lahat szoptatni mások előtt. Én tavaly még nem használtama kendőt nyáron, szal anélkül sem izgattam magam, de így tényleg kényelmes.

Szopis klubba sajnos nem mentünk, :oops: mert Zita előtte este későn feküdt, aznap reggel korán kelt, 7kor, és esélytelennek láttam, hogy 10-től kibírja 12-ig, de már a 10 is necces lett volna. Úgy sajnálom :( pedig olyan jó szokott lenni, és az Eszter személye annyira pozitív... :D olyan energiát kap az ember Tőle. Meg persze sok sok jó tanácsot.

Kép
ági_bp
 
 


jaj, Lottika olyan szép!! Gyönyörű baran szemei vannak! :D

Hajni, jobbulást! :?

Etus! Állkapocsrtg? Bőrgyógyászhoz mikor is mész? nem emlékszem :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Zabkását hogy kell készíteni? Azaz miből, zabpehelyből, vagy zabkorpából, hogyan?? :oops:

Doo, tök jó, hogy írtad múltkor a 7gabonás Milupát, így tegnap megnéztem a tejpépeknél és találtam. Nagyon finom, rizstejjel adtam este, nyami.
Vettünk tej- tojásmentes babakeszet is. Még nem bontottam fel. Jó nagy doboz, kettesével vannak csomagolva azt írja. ha érdekel valakit a neve megírom.

Kép
ági_bp
 
 


Doo, megérkezett ma a sátor Vikinek???

Kata, kukkolj át amájusiba, Doo ott írt egy jó gesztenyés tortareceptet a napokban.

Kép
ági_bp
 
 


Zita tegnap egyedül bújócskázott. Ült és felemelte az arca elé a textilpelust, aztán le, és :lol: :lol: olyan édes volt, születtek képek is, majd rakok fel, ha letöltöttem a gépről.

Kép
ági_bp
 
 


Kata, ugye milyen jólesik a mozgás? Én egyszer voltam spinningen, de akkor annyira nem bírtam :oops: most már lehet jobban bejönne, de itt ahová én járok, nincs.
Tegnap már olyan nyűgös voltam, annyit erőlködtünk, hogy elaltassuk Zitát délután, végül 6kor feladtuk, de már pipa voltam :oops: :twisted: hogy ennyit kell ezzel az altatással bíbelődni, mostanában délelőtt is ha elmozdulok mellőle felsír, kb negyedszerre tudom otthagyni...lementem tornára, s jót tett megint. Az esti procedúra idejére már megszállt a türelem. Úgy látszik nekem erre szükségem van, mármint hogy kiadjam a gőzt egy kis ugribugri formájában. Szégyelem :oops: :oops: de ez van. Utána viszont olyan jó. Azért gondolom másoknak is van igényük valamilyen leeresztésre, nem? Én nem mennék még el szívesen nélküle máshová, úgy értem több órára. Így is a fejemben jár, meg alig várom, hogy belépjek az ajtón.
Egyébként végül elaludt az apja ölében a nagylabdán ugráltak, s közben :shock: aludt negyed órát, aztán felébredt, s apáját rendkívüli módon megviselő ordításba kezdett :cry: :cry: mire hazaértem béke volt, de párom kb 6X elmondta, hogy úúúgy ordított :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Eleget írtam? :D

Kép
ági_bp
 
 


Újra itt :D
Elmesélem, hogy Zita olyan ügyes jókislány, hogy szól ha rosszat csinál :lol: ...miközben olyat tesz, amit nem szabadna, mondja, hogy MEM (tehát attól csinálja a huncutságot). Tegnap nem figyeltem, s a reluxa húzóját megtalálta, aminek van a végén egy műanyag kis bigyó, s azt szeretné rágcsálni :? én meg parázok, hogy lejön és lenyeli. Na, szóval ezt már tisztáztuk, hogy nem szabad. erre tegnap, főztem, egyszer hallom, hogy ott garázdálkodik és mondja mem. Még jó, hogy szólt! :wink:
Szerintem a beszéde nagyon beindult, sok szónak mondja az elejét, és utánmond, így sikerült egyik este, hogy APA :D még a szemem is könnybelábadt, apája meg egyből odajött. (előtte hiába kértem, hogy jöjjön máááá :? ) Én továbbra is annyannnya vagyok.

Kép
ági_bp
 
 


Ági, ez igen! Bár volt is mit pótolnod, régen voltál. :wink: Ügyes Zituka, hogy ennyi mindent csinál. Fura de Hangának azóta hogy ját egy új szava van az autó, de most az stagnál. Hiába na, még nem olyan jó a megosztott figyeleme.

Már semmi bajom, rá kellett döbbenem hogy én pszichoszomatizálok. :oops: :evil:

Lotti nagyon édes :lol: , ezt én is megtanítom, nagyon cuki.

Hangi meg ha elkezdek egy mondókát már az első szónál tudja mit kell rá mutogatni, meg ilyen kulcsszavakat mond hozzá, mint a jaj, vagy a reccs, hess stb.

Ági az autósjátékot is a Brendonba vettük. A fejlesztő játékok címszó alatt találod a honlapjukon.
Babakocsi :lol: , látom alakul ez is.
Vendég
 


Ját= jár, ...
Vendég
 


Ja, és ha a Brendonos kekszre gondolsz akkor én ismerem, mi is azzal kezdtük. Fostfovit vagy valami ilyesmi, igaz?
Vendég
 


Ági az én kislányom meg olyan "ügyes jókislány," hogy húzza a hajam és közbe mondja hogy aúúú, de azért jól megrántja. :lol:
De Zita édes hogy így szól, hogy épp rosszalkodik, ez aranyos. :lol:
Vendég
 


Jaj és még nem meséltem el a szöszadogatós sztori csattanóját, addig valahogy sose jutottunk el. Szóval azt már írtam hogy a végén hajgalacsint nyomott a vendégünk kezébe. Mikor észrevettem elvettem tőle és kidobtam. Miután elmentek mondom a férjemnek, milyen égő, mióta szorongathatta már szegény a hajamat. Mire a férjem: "én, láttam, hogy nála van, mondtam neki hogy dobja el nyugodtan de nem dobta." ÁÁÁÁ, FÉRFI.
Vendég
 


Ági, visszanéztem. A 17. oldalon linkeltem be azt az utazójátékot. 13:31-es hsz.
Vendég
 


Sziasztok!

Viktóriát Isten éltesse ezen a különleges napon!

Igyekszem visszaolvasni, de nagyon elmaradtam. :(

Kép
anido
 
 


Szia Anido! :lol:

Csak egy imfomorzsa. Szóban vettünk házat. Részleteket csak akkor, ha már papíron is. Hú azért még mindig izgalmas. Lealkudtunk másfél millát, de még így is számolgatunk mennyit honnan, felújítás stb.

Nem gyulai a tulaj, kocsival kb fél órás út és Hangi oda-vissza aludt. :lol: . Odefelé úgy kalkuláltam a napot hogy tuti aludjon, Szegény már fél órával előtte is volt hogy lefeküdt a szőnyegre olyan fáradt volt, de még visszefeé is el bírt aludni. Azt még nem tudom így mi lesz este :roll: , mindegy majd csúsztatjuk a fürdést.

Doo, kellemesen telt a napotok. Nem nosztalgiáztál sokat az elmúlt évről? :) Én olyan szentimentális tudok lenni ilyenkor.

Írjatok már egy kicsit többet, mi van itt mostanában??? Irgum-burgum. :twisted:
Vendég
 


Vicuska azt még írni akartam, hogy Rád hasonlít Lotti. :lol: (most hogy láttuk Apát is)
Vendég
 


Vicuska, ez a puszi tényleg felülmúlhatatlan!!! :D :D :D annyira édes!!!
mindenkinek köszi a köszöntéseket! Beának is :wink:
jól telt a napunk, de azért egy-két tervem borult. érdekes, az elmúlt évről nem nosztalgiáztam annyira - az vhogy "lement" már az előző napokban. tegnap éjjel mondtam páromnak h emlékszik-e h tavaly ilyenkor már a szülészeten voltunk. este felfújtunk néhány lufit és a lámpára aggattuk - így nem félt tőle!!! sőt, teszettek neki :D meg kitettem happy birthday-es feliratokat. hogy miért nem lehet ilyet kapni magyar szöveggel?! mondjuk egyelőre úgyis csak nekünk számít, amíg olvasni nem tud. ;) viszont tetszett neki h csillogós a papírja :lol: reggel meg bekapcsoltam neki a boldog születésnapot - na azon elérzékenyültem, de egyébként nem vagyok annyira szentimentális-nosztalgiázós típus, meg kell h valljam.

a sátor megjött nagysokára - már majdnem du 4 volt. teljesen le is mondtam róla h ma még lesz belőle vmi... de nem is volt baj, mert így sokat voltunk kint és mire hazajöttünk, apája átvette a csomagot és összeszerelte - így volt igazi a meglepi!!! :D és Vikinek tetszett is! mondjuk sztem ez is ilyen tuti ajándék: sztem nincs gyerek, aki ne szeretne bújócskázni! azt nem tudom h írtam-e, de én mindenféleképpen alagutasat szerettem volna és olyat is rendeltem. úgyh Hajni, nagggggyon köszi a linket még egyszer!!! :D

Ági, az utazós játékot sztem mostanság lenne érdemes megvenni, mert úgy láttam a weblapon h most le is van árazva!!! (7e-ről 5-re)
Vendég
 


Doo, nagyon szívesen, örülök hogy összejött. És még a lufi is tetszett, de kis Drága lehetett. :lol:
Egyébként van gyerek aki nem szeret bújocskázni. Az enyém. Legalábbis a barátnőméknél nem mert még ezidáig belemenni. Pedig az elbújos - előkerülős játékokat imádja, de ilyen szűk helyre nem megy be. Pedig nem csaszis. :o

Ma olyan napja volt, hogy délelőtt már azt hittem megőszülök estig. Egy pár hete ki van fordulva magából. Nagyon nehéz itthon vele. Mindenhol máshol ok., de bent a lakásban MINDENÉRT ÉS SEMMIÉRT SÍR. és állandón csapkod felénk, odaüt, morcosan néz. Most olyan fura egész, ez nem Ő. Egy kicsit el vagyok keseredve.
Vendég
 


Úgy értem: fura AZ egész
Vendég
 


elvitték az idegenek jó Hangát?! :shock: :shock: hülye szöveg, de biztosan le fog csengeni ez az időszak is... ahogy minden nehéz korszak elmúlik. nem tudtok sokat eljárni otthonról? nem csak játszó, hanem zenebölcsi, jóga, játszóház, barinők, mittomén. talán új ingerekre vágyik. bár gondolom, ettől neked még van mosogatni és mosnivalód otthon, stb. :roll: :roll:
különben sztem Hangi is megszeretné a bújócskázóst, csak lassacskán. enyém is félt nem egy játékától eleinte, aztán megszerette. v legalábbis már nem fél tőle.
Vendég
 


Doo, új vonit kell csinálnod! :lol:

Én is abban bízom hogy ez is csak egy korwzak és ahogy jött úgy el is múlik. És már tényleg csak annyit vagyunk itthon amennyit muszáj, látom én hogy már un engem, de hát ahogy Te is írod, van amit itthon is meg kell csinálni. Olyan sokféle helyekre azért nem tudunk járni, így hétközbe, de jóidőbe ha tudunk bicajozni legalább a játszótereket tudjuk váltogatni. Zenebölcsibe olyan szívesen hordanám, de itt nincs. Már gondolkodtam rajta, hogy csinálni kéne, csak nem tudok énekelni. :roll:

Olyan kis házikót azért majd én is szeretnék, gondolom én is hogy majd idővel megszereti. Egyébént ti melyiket vettétek? Nekem egy piros, azt hiszem katicás tetszett nagyon.
Vendég
 


Azt még akartam kérdezni, Doo, hogy labdákat is vetettek? Ha igen azt is élvezi? Mert még ezt a dolgot nem vetettem el, csak elnapoltam. Tudod egyszer már beszéltük, hogy veszek a járókába, aztán meggondoltam magam, féltem hogy felesleges pénzkidobás lenne, mert úgy sem maradna benne.
Vendég
 


katicásat vettem :lol: tescos labdákkal. először a labdák érdekelték! :D azért jók, mert pont a markába való, puha, még meg is szopogatta őket :shock: :oops: van kicsi labdánk, de nem ennyire picike. még a fürdővízébe is dobáltam néhányat.
Vendég
 


különben tb-n is csináltak úgy zenebölit h néhány anyuka összeállt, volt köztük énektanár, meg óvónő is és akkor azok kezdik az éneklést. csak néhány ismerős kellene! nekem iszonyat fals hangom volt, de mióta babát vártam, elkezdtem énekelni és sztem fejlődött a hangom - v csak már engem nem zavar. :lol: én ének órán inkább egyest kaptam, de nem énekeltem senki előtt - most meg ha olyan kedvem van, simán rázendítek babakocsitolagatás közben is, nem érdekel, ha hülyének néznek :wink:
Vendég
 


Én is éneklek a játszótéren hintáztatás vagy lovacskázás közben. :lol: Az egyik kislány úgy emlegeti a Cirmos cica, haj...-t hogy "amit Hajnitól tanultam. Mert Ő is fülelt mikor együtt hintáztak. :lol: .
Nem is tudtam hogy a Tescoba is vannak labdák. Gondolom olcsób mint a játékboltba. Ott mennyibe kerül?
A zenebölcsin komolyan gondolkodom. Végül is azért a gyerekdalok mennek, furulyázni tudok. Ének módszertant tanultam.
Vendég
 


Hajni, nézdd meg, nincs-e ringató a közelben. Asszem van honlapjuk is. Állítólag nagyon jó-gondolom hasonló, mint egy zeneböli, én csak kukkeroltam eddig az ablakon keresztül őket :oops: :lol: de készülünk majd menni is. Azért tök jó helyen lakunk, itt van mellettünk a szopis klubb, ringató 8)
Kitartást Morcoskához :wink: azért cuki lehet ahogy morcin néz, kérhetünk olyan képet??
És Doo!Feltétlenül látni szeretnénk az 1 éves Viktóriát, sátrastól, labdástól. :D

Kép
ági_bp
 
 


SZIASZTOK!

Bocsika, de most nem olvasok vissza, DE ha hazamentünk pótolom (legalábbis megpróbálom).

Gyors helyzetjelentés: Az idő Isteni , süt a nap hétágra 8) , jobb nem is lehetne. Rozi babára nem lehet panaszom, jól viselkedik, de a kajázások katasztrófálisak. Szóval nem akar ülni az etetőszékben, és enni sem nagyon akar, így állandóan készenlétben kell lenni mit ránt le, meg fogni nehogy kiugorjon a székből stb. uh. apával felváltva kajázunk. Bobót nagyívba le..ra , még kicsi hozzá, de a játszótér nagyon tetszik neki, meg a fürcsit is élvezi.
Napi egy alvásra álltunk át a kettő most sok neki, túl sok az inger. Tegnap voltunk kpárral Hévízen és apának a karjában kellett vinni, mert felállt :shock: lekötözött állapotban az ülésben. Azt hitten majd nagyon fogja élvezni, de ez túl passzív neki.

Ringatón ma voltunk tetszett nekem, de ez nem a Rozi stílusa, hogy csak ücsörög az ölemben és szépen elénekelgetünk. Ő a kör közepén négykézlábon limbálta magát (táncolt)! Pedig már nagyon álmos volt, de így sem maradt az ölemben. Tehát magamat ringattam már megint akárcsak a zeneböliben :lol:

Idefelé az autóban szinte végig szunyált, olyan jó volt.

Majd még mesélek , most csak ennyi.

Most éppen alszik a bkocsiban , apa meg vigyázz rá egy padon ülve :lol:

Puszika, szép napot

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!
Hajni:jobban vagy már?Olyan izgi lehet a házvétel :lol: Tervezgetések-elképzelések....Milyen?Kérünk rendes helyzetjelentést!Ha nem baj :oops:

Június:Mi az a bobó?Jó nektek!Egy kis kikapcsolódás-környzetváltozás nekem is jól jönne!
Ringató:mi is szoktunk énekelgetni-mondókázni a baba klubba.Az én lányom sem ül az ölembe hanem oda megy a nő elé(aki tartja a foglalkozásokat )és produkálja neki magát!
kpárral:az kerékpár akar lenni?Ügyi a férjed ha így is tud bicajozni!

Én is szoktam énekelgetni-mondókázni neki!A párom szerint: --Még jó,hogy nem vagyok itthon! :wink:

Ma voltunk hóeleji bevásárláson addig mamáéknál(anyósom) volt Lotti!Mentem érte:olyan jó volt nézni ,hogy olyan örömmel játszadozik a kertben :cry: Mondtam is a páromnak:-na erről beszélek,nem 10év múlva kell kertes ház,hanem most amíg így ki tudja élvezni!

KépKép
vicuska
 
 


Bea, szupi, hogy bejelentkeztél! helyes helyes! Akkor hatékonyak voltak az álommanók, amiket Rozi szemére küldtem hétfőn, hogy aludjon az úton. khmmm 8)
Mi az a Bobó? :shock:

Nálunk tegnap reggel fél9kor kelt Zita, így csak 1 alvás volt napközben, ami szerintem is kevés, de már nem akartam magam felhúzni rajta, így szépen nyugiban elvoltunk estig, aztán fél 9kor már aludt. S jól telt az éjszaka is, fél8kor kelt reggel, szóval szavam nem lehet Rá. Így viszont hogy ma "korábban" kelt, nem bírta ki 1 alvással....ez ördögi kör. Most alszik, tehát ma későn 10felé fog gondolom elaludni, akkor holnap később kel, holnap lehet csak 1 alvás lesz napközben ....hogyan "állítsam át" egy alvásra, ezen filóztam. mert szerintem szüksége lenne a kettőre, hisz kis tökmag még, de ha egyszer nem alszik el? :shock: Azt hiszem nálunk A és B nap lesz ami az alvást illeti, mindkettőt el kell fogadnom és kész. :roll:

nem tudjátok, hogy szóját mikotról kaphatnak? vettünk bio margarint, viszont van benne szójalecitin ha jól emlékszem, de valami szója az tuti. Az is allergizáló dolog, de nem tudom meddig van tiltólistán? Doo, Ti milyen margarint használtok?

Hajni a babakeksz Fosfovit, amit írtál. ma próbáltuk, ízlett neki, megevett 2ésfelet :) Kicsit belenyomtam a vizébe, így bepuhult,s azt a részt leharapta. még nem mertem odaadni simán, elég keménynek találom. Ti egyből odaadtátok?

Kép
ági_bp
 
 


lesznek képek - majd :roll: :oops: bocsi... :oops:

Hajni, azt vhogy sejtettem h a ped.diplomáddal tudsz egymást ének ügyben :lol: sztem csinálj egy sajátot és hajrá! ha nincs semmi ilyesféle, akkor tuti lenne rá igény!! az ápr-i kismamában egy olyan védőnőről írtak, aki játszóházat szervezett, miután visszament gyesről, mert anyaként őt is zavarta h a környéken nincs semmi. és bejött neki. ha jól értem, keresetkiegészítésként is! :wink: :)
100 labda 2000. de azt nem tudom h mennyire strapabíróak.

Bea, olyan szuper dolgokat írtál h csak irigykedek!! :D zeneböliben az enyém is nagy show-woman :lol: de a mait átaludta, úgyh lemaradtunk róla... ma a lakógyűlésen is produkálta magát :roll: annyira jól érezte magát h kurjongatott és sikantgatott örömében. a többiek annyira nem díjazták - pedig direkt jó messze mentem vele. azért inkább hazajöttünk fél óra után, úgyis jött a vacsi :lol:

Ági, Hajni, ezt a kekszet csak brendonban kapni? van benne cukor, ha jól emléxem, ugye?
Vendég
 


Doo, igen, van benne cukor.
Ma az jutott eszembe, kipróbizom reszelt alma-reszelt keksz. Hátha úgy jobban csúszna az alma. Zitának is ez az első kaja, amiben van cukor, ill a gesztenyemasszában amiből alig evett, abban is van. Viszont a sinlac is tök édes, meg a rizstej is...úgyhogy ha éppen akarna rákaphatna az édes ízekre így direkt cukor nélkül is :roll: Eddig nem vettem észre, hogy preferálná az édesebb kajákat. Ezt a kekszet meg azért nem fogja állandóan kapni- megeszem előle één :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Etus, Kata?? Merre vagytok????? :shock: :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Csak néhány dolgot gyorsan, mert Api haragszik hgy kicsit kitúrtam.
Bea, sokat gondoltam rátok milyen jó Nektek. Már olvastam a Kolping honlapján a Bobóról de nem emlékszem mit. :oops: :lol:

Vicuska, ígérem majd írok részleteket, de még babonából nem, meg nem akarom belélni magam, míg nem 100%. Kicsit macerás a tulaj, még bármikor visszaléphet.

Ági,én gyerekem 5 hónapos kora óta szója alapú tápszert kap. Semmi baja, de az allergia mindenkinél más, úgyhogy erre ne alapozz.

Do, én egy nagy szájhős vagyok, és semmibe sem merek belekezdeni. De inkább a mozgás vonalán szeretnék maradni, az jobban fekszik nekem. De a legjobb lenne több talpon állni. Egyébként itt mindenkin tönkremegy aki fizetős foglakozásokat csinál. Még a Gekko is bezárt Csabán. Ilyen labdáát veszek boltba közel 5e volt.
Ezt a kekszet eddig csak Brendonban láttam és van benne cukor.

Ági, én egyből simán adtam a kekszet, nem áztattam, megette, kb. 8-9 hónapos volt. (erre nem esküszöm meg, de jó régen)
Vendég
 


Ági megelőzött a válasszal. :lol:
Vendég
 


Csabán?! :shock: de ti Gyulán laktok, nem? :roll: a Gekko marha drága, úgy hallottam. v nem? különben sztem lehet úgy kezdeni h ingyen, aztán majd kialakul. ha beindul, akkor lehet mondani h azért van egy fenntartási hozzájárulás, stb. én láttam már ilyet kismamaklubnál. és nem lettek ettől kevesebben. persze, tudom h kelet-Mo. más tészta. de Tbánya sem arról híres h mennyire magas az életszínvonal.

ja, szójáról nem sokat tudnék mondani. Eszter azt szokta mondani h kislánynak a fitoösztrogének miatt rendszeresen adni nem szerencsés. de sztem nem ilyen mennyiségek okoznak gondot, ami szinte csak adalékanyag mennyiség. tejallergiásoknak a Ligát szokták ajánlani. mármint margarinban. mi is azt használunk most. előtte flora light-om volt. de a liga garantáltan tejmentes. mondjuk Viki gyakorlatilag üresen eszi a kenyeret, úgyh miatta majdnem mindegy is.
Vendég
 


tényleg, Hajni, meggyógyiztál?
Vendég
 


Jó reggelt!
Ágibp:Az én lányom ugyanilyen szituban van most!Ha később kel akkor csak egyszer alszik,ha korán kétszer!De ha egyszer akkor én 7-kor már kezdem a fürit mert nem lehet vele bírni!

Nálunk a baba klubb úgy működik,hogy van egy papírpersely és nem kötelezően de lehet bele dobni pénzt!Ezt amúgy az Evangélikus Szeretetházban van-ők is csinálják!Mármint az egyház!Bár nem vagyunk evangélikusok :oops: ,bárki járhat!
Van egy csomó játék,kultúrált környezet
Megyek mert apa áll felettem,hogy kész a kávé!

KépKép
vicuska
 
 


igen, ez a perselyes dolog sztem is jó. nem szokták elbliccelni h bedobjanak. azért jó, ha van egy beépített ember, aki látványosan beteszi a magáét :wink: :lol:

ja, a zabpelyhet elfelejtettem: vízben v növényi tejben kell a pelyehet megfőzni, nem korpát. v legalábbis én olyat még nem csináltam. csak találomra öntök hozzá vizet - ha kevés, még pótolom. pár perc alatt duha lesz, kissé rgacsos. fincsi. én ma kölespehelyből csináltam kását zabtejjel és reszelt almát kevertem bele. fincsi volt! nekem :roll: :lol: általában Viki is megeszi, de nemtom, most miért nem.
asszem nem jó este bevacsiztatni: nemhogy jobban aludna tőle (ld. "tessék megetetni h átaludja az éjszakát, mert biztos éhes, azért ébred" :evil: ), hanem forgolódik, többször ébred. asszem estére a szopi előtt már csak gyümit fogok neki adni és du lesz a gabonakása. egy próbát megér. csak gyanús h ha nem este eszik vmiért v csak nagyon keveset, akkor sokkal nyugisabban alszik. :shock: (mert "vacsi-szopi" az azért mindenképpen van. és úgy tűnik, az elegendő neki)
Vendég
 


Szia Viki!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK :lol: :lol: :lol: Kata és Marci
kpetro78
 
 


Doo,
Kérlek, ne haragudj, de nem volt itthon gép, Apu elvitte, és nem tudtam, csak mikor reggel kerestem :oops:

Háát, sajnos, visszatértek az éjszakák, hiába a jó levegő... Talán nálunk az esti hatalmas adag tápszer sok, nem tudom. Megpróbálok kevesebbet adni. Hajni, Te mennyit adsz most? Köszi.

Ettől függetlenül marha jó itthon, csomót mászkálunk, ezer emberrel találkozom, és a barátnőim sorban kérdik: "tulajdonképpen miért is mész vissza?" Talán Doo az egyetlen, aki tud róla, hogy hasonló szuper itthonlét volt tavaly novemberben is, és a férjem nem díjazta, hogy haza akarok jönni többet, hosszabb időkre. Most is lefújta, hogy szerdáig maradjunk, így vasárnap hazakerülök, Budapestre :cry: :cry: :cry:

Ezt most elküldöm, és rendet teszek és, ha még alszik, visszajövök :wink:
kpetro78
 
 


Na, még alszik, csak tudnám, miért nem éjjel :? de nem elégedetlen, mert szokott úgy is, hogy se éjjel se nappal, gondolom ismerős :twisted:

Vicus, a puszis kép marha jó. Nekem is kellene ilyen, de nálunk még korai. Csak a mozgás érdekli, ezerrel gyakorol. Szerintem, Apukája is van a lányban. És kert kérdésben egyetértek :lol: Ő most kapaszkodik a kezembe és lépeget, közben nézegeti a nyíló virágokat, leguggol a bogarakhoz, ooolyan cuki :cry: :)

Ági,
te milyen tornára "jársz"? Gőz kiengedéssel maximálisan egyetértek!!! Én még a pohár borra vagy egy üveg Coronitára esküszöm :lol: Bár én eddig türelmes vagyok, máson csattan a mérgem, de ezt már írtam. :oops:

Sajnos a mondókák sem menők nálunk, csak ha asztalon dobolással párosul :wink: Illetve a "hét fogásnak" van nagy sikere, szörnyen csikis. :lol: Viszont átbújt a kiságy alatt. Sőt megtanult egyedül inni cumisüvegből néhány napja 8) és rendesen behajolt a polc alat mikor beugurult oda.

Bobo, egy játék figura, Kolpingnak olyan embléma féléje. Van egy Bobó országnak nevezett "játszóház", erre írta a Bea, hogy Rozinak nem jött be. Kiváncsi vagyok miért, mert én is reméynkedtem, hogy Marcinak tetszik majd, pedig ő is annyi idős lesz, mint Rozi.

Margarin kérdésben én úgy tudom, és gondolom is, hogy a vaj sokkal egészségesebb :oops:
kpetro78
 
 


Doo, köszi a zabkásás tanácsokat.

Párom épp most amortizálta le a dohányzóasztalunkat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hogy majd ő letörli az üvegrészről a port, s kiszedte az asztalból az üveget (fa asztal) s ahogy tette vissza megrepedt az üveg. Megőőőrülök!! Tudta, hogy szorul az a rohadt üveg, minek kellett kiszedni.

Kata, de férjed otthon van egyedül, vagy melózik, s neked egyedül kell lenned otthon?? nem értem!

Kép
ági_bp
 
 


Abban igaza van, hogy ennyi pénzért férjen már bele az üveg, ne szoruljon, s igazából már ki volt mozdulva, s azért vette ki, hogy majd megigazítva visszateszi,. és most jól lepattant az egyik végén egy hosszúkás darab üveg. Fúúú :x

Kép
ági_bp
 
 


És most egy régi elmaradás, a hálószobabútor Ági és Bea kérésére

Kép

A többit privibe, nem akarom ezzel telenyomni a topicot.
Vendég
 


Mi ez a mai pangás? Nem vagyok ma elégedett veletek. :twisted: . Igaz, igaz, én sem jutottam ma ide, pedig igazán sokat itt lógok. :oops: .

Na de kezdjük az elején. Miután jól kipanaszkodtam magam és nyilvánosan leszidtam Hangát tegnap és ma csúcs volt. Az én régi Hangaszálam. Ez nem azt jelenti, hogy nem volt rosszaság, de csak a megszokott mennyiségben. :lol: . És tegnap rádöbbentem hogy azt a morcos szemöldökösszeráncolós tekintetét teljesen tőlem vette át, én pedig leszidtam érte. :oops: Tegnap mikor valamit kiborított, ránézem , mondtam, hogy ezt nem szabad, erre Ő rámnéz és ráncol. akkor kaptam észbe, én ugyanezt csinálom, Ő csak reflexszerűen leutánozta a mimikámat. Amúgy is most olyan mint egy kismajom, mindent utánoz, pl. ha vakarozom, odajön és ő is megvakar. :lol:

Ma elindult egyedül a lépcsőn, majd frászt kaptam. :shock: Sose indult még el egyedül, és míg megnéztem a postaládát már a 2. lépcsőfokon állt és készült a harmadikra lépni, a falat fogta közben.

Ági, üvegsztal :( . Semmi se jó, ha segítenek az sem, ha nem csinál semmit az sem. :lol: Bár nálunk én vagyok a kártékony, de nagyon, még Hanga is csak utánam következik a sorban.

Képzeljétek férjem már előállt az ötletével. Egyik ismerősének van kisutyája, nem kellenne nekünk? Kicsit előreszaladt. Nem vagyok kutyaellenes, de nekem gyerek mellé nem hiányzik. Akkor sose engedném ki olyan nyugodtan.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?