Új privát üzeneted érkezett!

Viszont ennek ellenére én is gondoltam kivizsgálásra. Ha még néhány hónapig nem jön össze, akkor nyáron biztos én is elmegyek. :)

Kép
flóra 11
 
 


Hoppá lányok,laptető! :D
Habár ez is hogyan működik! A legtöbb laptető Az enyém,aztán benóé. :oops: Múltkor megszámoltam. :lol: Én is hülye vagyok,ugye? Na,de akkor hogy-hogy egyikünknek sem jött be?

Kép
flóra 11
 
 


Hú, csajok ez a 300-dik hsz-em. Hmmmm..... Na, ezt is megcsináltuk. Talán ha a sok hsz helyett mást csináltam volna,már babás lennék?
Nem hiszem,csináljuk mi így is elég gyakran. :oops: :D

Kép
flóra 11
 
 

 
 

Hurrrááá! Középhaladó lettem!!!!! :D :D :D

Kép
flóra 11
 
 


Gratula a laptetőhöz! És már középhaladó vagy! Ez már valami :D
Én nem hiszem, hogy nem csinálnánk elégszer! Sokan azt mondják, hogy pé. előtt egy hétig semmit nem szabad csinálni. Ezért lenne jó tudni, hogy az mikor is van potosan.
Én most nem fogom ugráltatni a párom, sőőőt. Ahogy látom nagyjából stimmel ez a vonalzó, mikor ez jelez, na akkor fogjuk megpróbálni. A mérést már úgy megszoktam, hogy lehet, hogy folytatom. :)

Kép
szilzi
 
 


Évi, én annak örülnék a legjobban, ha tényleg meglepnétek nászajándékba egy-egy babóval mindannyian! :P És így, hogy Te is örülnél egy májusi fogantatásnak a párod miatt, duplán drukkolok. Addigra viszont tedd félre az idegeskedést, próbálj lenyugodni. Lehet, hogy most túl sokat dolgoztál :?

Kép
szilzi
 
 


Betthee, mi újság veled? Hogy van a lelked? Tudd, hogy sokat gondolok Rád és sokszor megölellek ismeretlenül is képzeletbe. Sok puszi Neked!

Kép
szilzi
 
 


Benó, már túl vagy rajta?

Kép
szilzi
 
 


Flóra, a tesóm is köszöni a cikkeket. :) Sok helyen írják, hogy a gyógyszeres kezelés az egyetlen megoldás, de Ő nem beteg és nem hülye! Szerencsére az Ő tanárnénije is olyan aranyos mint Te és foglalkozik vele, mondjuk Ő egy kislétszámú osztályba jár, ahol tanulási nehézségei vannak a gyerekeknek. Küldheted az e-mail címemre is a cikkeket, ne untassuk a többieket. Köszönöm mégegyszer és mindent szívesen veszek. :)

Kép
szilzi
 
 


Szilzi,örülök,hogy tudok valamiben segíteni. Most elsős a kisfiú? Ha jó tanító nénire bukkantataok,az egy főnyeremény. És nagyon jó,hogy van ilyen osztály! Én szívesen vezetnék ilyen olysztályt, ahol tanulási nehézségekkel küzdenek a gyerekek. Nálunk sajna megengedett,hogy együtt járjanak azokkal, akiknek nem okoz problémát a tanulás. Azok gyorsabban haladnak, az osztálylétszám pedig nagy,így nincs elég idő meg mód arra, hogy ezekre a gyerekekre kellően figyeljünk.

Kép
flóra 11
 
 


Igen, nálunk Füreden van egy ilyen osztály, azt hiszem öten vannak összesen és teljesen a saját tempójukben tanítják Őket. Nem is lenne jó, ha egy normál osztályba járnának, tiszta kudarc élmény lenne az életük. Így magukhoz képest vanna dícsérve. Igen, most elsős a kicsi, de valószínű újra járja, talán jobb is. Mondta a tesóm, hogy megkérdezte a tanárnő, mit szólna hozzá, mert ugye nálunk már csak szülői engedéllyel ismételhetnek osztályt. Szerencsére a tesóm nagyon jól tudja kezelni a dolgot és mondta, hogy ha ez a gyerek érdekét szolgálja, akkor inkább jája mégegyszer az elsőt. Sokat fejlődött, de úgy látszik nem elég. Először nagy "sokk" volt a tesómnak, mikor iskolába került, mert ugye azért reménykedtünk, hogy hátha mehet rendes osztályba, de aztán így alakult. Akkor volt a válása is és amúgy is elég padlón volt, mert ugye sokan lenézik ezeket a gyerekeket, pedig nem tehetnek semmiről és nem betegek, csak egyszerűen annyi dolguk van :) Szerintem rosszabb lett volna ha erölteti a normál osztályt.

Kép
szilzi
 
 


Szilzi,nyugtasd meg a tesódat, hogy nagyon jól döntött. Egy normál osztályban alig fejlődött volna és látod, hogy még így sem elég. Ezek a gyerekek nagyon kreatívak tudnak lenni.Gondolok itt olyanra, hogy pl. ha rosszul megy nekik az írás, olvasás vagy más elsajátítása, általában meg lehet találni náluk azt az utat, amelyen viszont ugrásszerűen fejlődnek.Pl. énekelve tanul olvasni. Ez csak egy példa. Sok megoldás létezik. De hidd el,ha ilyen kis létszámú osztályba jár és még meg is ismétli az osztályt,nagyon sokat fog fejlődni. És nagyon fontos,hogy az alapok erősek legyenek,arra aztán tud építeni.

Kép
flóra 11
 
 


Ja,Tancsu,kipróbáltam a receptedet. Nagyon finom,köszike. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Örülök hogy izlett....:)
Nekünk nagy kedvencünk.... :lol:

Azt hiszem én elteszem magam holnapra lassan.
Reggel megyek Miskolcra, majd csak délután vagy este jövök haza.

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Jut eszembe végre megy a saját gépünk is.Már arról irok....
Na szép álmokat mindenkinek....:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Benó, mi van????? Miért nem jössz?

Kép
szilzi
 
 


Tancsu, vigyázz magatokra holnap! :)

Kép
szilzi
 
 


Csajok,én már alszom a gép előtt.Pá
Ildikó

Kép
flóra 11
 
 


Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
szilzi
 
 


Szep jo reggelt mindenkinek!


PENTEK van!Annyira orulok.Szilzi most is dolgozol hetvegen? :?:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Beno mi volt a doktorneninel?Mit mondott?Remelem jo hireket kaptal? :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Azert is ragaszkodom ehhez a munkahelyhez mert most kaptam fizetesemelest is es jol erzem itt magam. :D

Probalok nem idegeskedni!Vannak olyan napok amikor nem megy de egyebkent nagyon pozitivan tudok gondolkodni. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Jó reggelt!

Hát Éva nekem most is kijutott a vasárnap! Már megint összegyüjtöttem 60 óra túlórát... De jövő héten csak 3 napot jövök, igaz abba benne van a szombat is. :( Igazából nem szidhatok senkit, mert én csinálom a beosztást, csak a fene lelkiismeretemet, mert azért vagyok most a hónapba szinte minden hétvégén, mert ugye jövő hónapba nem leszek sokat. De mást ez tök nem érdekelne, csak én vagyok ilyen hülye!

De neked nagyon jó hétvégét kívánok :D és, hogy tartson ki a jó idő, mert már sajnos holnaptól rosszabbat monadanak! Persze ezt mindenkinek kívánom! :D

Kép
szilzi
 
 


Benó, mi van :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
szilzi
 
 


Koszonom! :D En pedig kitartast kivanok neked a vasarnaphoz!

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Te Évi, mi lehet a Benóval? Én ezt nem értem!

Kép
szilzi
 
 


Sziasztok, megvagyok, élek, nem zártak be, de köszönöm a drukkolást! Fel vagyok tuningolva, írni nem is tudok, úgyhogy fel foglak hívni, Szilzi a szünetben, kicsit ráérsz? Utána már lenyugszom és leírom rendesen. De lehet, hogy nem hívlak fel. Totál hülye vagyok már!!!!

KépKép
benó
 
 


Én ráérek, deolgozom, de ráérek!!!! Pussz

Kép
szilzi
 
 


Köszönöm nagyon, hogy drukkoltatok, és hogy írtál, Szilzi, sms-t, ..... elegem lett tegnap, annyira .....-ul, hogy az hihetetlen! Most pedig az sms, mintha tudtad volna, :D, pont a dokinál ért.
Na, tehát:
Leírom, de .... részletes leszek.
Tegnap tehát repesztettünk az orvoshoz, neveket direkt nem írok, nem érdekel, nem lejáratni akarok senkit, csak elegem van. Ott vártunk fél órát, ezzel semmi baj nincs. Aztán kijött egy kismama, és bevezetett. Ő volt a doki. :twisted: Nagyon kedves volt, persze, mondtam neki, hogy nekem egy olyan ember kell, aki rendesen kivizsgál, végre történik valami stb. Persze, persze. Megkérdezte ugyanazokat, amik a lapra le voltak írva (szedtem-e valamit, allergia, szülés stb.), elmondta ugyanazokat, amiket előtte én is elmondtam otthon anyunak, hogy ezt kellene kivizsgálni (hormon, átjárhatósági, cickatea stb.), blablabla. Én bólogattam, lelkes voltam, mivel ő azt mondta, igen, ez nagyon fontos, ezzel kell kezdeni stb. Felspanoltam magam totál!!!! Mindjárt folyt.

KépKép
benó
 
 


El se olvastalak benneteket, le vagyok maradva mindenről, szét vagyok esve! Ráadásul éjszakai gépírás is lesz! Reggel 8-ig itt rohadok, utána meg kellene mennem hastáncra, sok kedvem lesz biztos! Váááááá!

KépKép
benó
 
 


Most meg kikapcsoltam a gépet, miközben írtam. :shock: :shock: :shock:
Ott tartottam, hogy:
Nagyon lelkes voltam, mert azt hittem, most majd jól elkezdődik minden, erre kiderültek az alábbiak:
- ő nem tud tőlem vért venni helyben akárhányadikán
- vehet tőlem vért, de azért menjek Pestre egy valag pénzért
- ő nem tud beutalót adni nekem az sztk-ba sem, mert nem és kész
- menjek az sztk-s orvoshoz, tehát ugyanoda lyukadtam ki, ahonnan elindultam!!!!!!!!!
Ajánlott egy sztk-s orvost, aki nálunk dolgozik, az ő spanja, és mondta, hogy igyak cickafarkteát (nahát, tényleg) és szedjem azt a bigyót, amit neked is ajánlott. De mikor kérdeztem tőle, hogy azt vényre kell vagy csak úgy simán, akkor azt már nem tudta megmondani!
Nem ordítottam le, mert ugye, egy dokival, aki várandós, normálisan beszélünk, értelmes, illedelmes emberek vagyunk, de azért éreztettem vele, hogy ezt mind magam is tudtam, és direkt azt akartam elkerülni, hogy az sztk-ban kössek ki a ..... orvosoknál, akik semmit se tudnak elintézni és .....-ül/ul beszélnek az emberrel.

KépKép
benó
 
 


Végül elkért 5000 Ft-ot, ennek fejében elvittem tőle egy rózsaszín cetlit, amire felírtam a tökömtudja doki nevét és a gyógyszerét, amiről fogalmam sincs, hogy vényköteles-e. ...........! .......!
Sokra jutottam, mi? Ráadásul szegény férjemet is elrángattam, akinek jobb dolga is lett volna, és utána annyira mérges volt rám (ez szemétség volt tőle), hogy nem szólt hozzám, és azt mondta, hogy többre mennék, ha NEM BABANETEZNÉK, és ha várnám őt este az ágyban bájosan. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Egész este nem szólt hozzám. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Még elmentünk boltba, de se odafele, se visszafele, se ott nem kommunikáltunk normálisan. Aztán sírtam, mert dühös voltam és elkeseredett, és elegem van, hogy elkérik a sok pénzt, és semmit sem kapunk érte, pedig nem sokat kértem, ugye? És hogy egymáshoz küldözgetik az embert! Ja, mert azt nem is írtam, hogy mondta, hogy menjek el a háziorvoshoz, és ő küldjön majd el vérvételre, de milyen jó, hogy pont a múltkor voltam, tehát tudom, hogy nem tud elküldeni!!!!! Most oda is elmehettem volna potyára! Nem akartam leülni a gép elé, hozzátok, hogy ne szóljon be a férjem. Anyuékhoz se mentem le panaszkodni, túl mérges voltam. Remélem, nem haragudtatok meg, hogy ezt mondta, én megharagudtam, de ti ne, mert ez csak azért van, mert azt hiszi, másra se tudok gondolni, csak a gyerekre és ti erre még rátesztek egy lapáttal. Sajnálom, de én akkor is jövök ám, max. esténként nem, hogy ne legyen rinya.

KépKép
benó
 
 


Folytatás:
Aztán ma reggel már megbeszéltük nyugodtan, meg olvastam azt a boldogságos könyvet is, amiről tegnap írtam nektek, vagy mikor, és jobb lett. Utána pedig (ma reggel) leültem a gép elé, gyorsan elolvastam, hogy aggódtok értem (nagy szivecske ide beszúrva), és erőt merítettem, felmentem a helyi honlapra, és megnéztem, milyen doki rendel ma. Aztán a suliból felhívtam az sztk-t, megkérdeztem, lehet-e menni, azt mondták, csak bejelentve, de ha sürgős, menjek. Mondtam, sürgős. (Egy lyukas órám volt, a 2.) Odamentem, ott ült egy csomó nő. Bement 2, azt még megvártam, aztán erőt vettem magamon, odamentem a maradék nőhöz, és mondtam, hogy bocsi, hadd menjek be, csak kérdezni szeretnék, nem lesz vizsgálat stb. Nem szoktam ilyet csinálni, sose csináltam még (de ugye, vissza kellett jönnöm)! Néztek csúnyán, de mondták, oké. Egy csaj azért még előttem is bepofátlankodott, na, mindegy. Bementem, és egy nagyon jóképű, kedves fiatalember (kb. 35 éves, ez a max.) ült bent, meg egy normális asszisztens, és én mondtam, hogy marhára elegem van stb., és én csak beutalót kérek, vért vegyenek tőlem és ennyi!!!!! Mondta, hogy előbb apát kell megnézni. Én marha erőszakos lettem, és mondtam: előbb engem, én ezért jöttem. Ekkor vmikor jött Szilzi sms-e, akkor még persze nem tudtam, csak hallottam, puszi érte.
És megvan, amit akartam:


Hétfőn megyek vérvételre, és utána visszamegyek a bácsihoz, és újra megyek vérvételre, és minden hormont megnéznek. És utána vagy közben jöhet apa is, és a fazon azt mondta, ha muszáj, felhívhatom a mobilján is!!!!!

KépKép
benó
 
 


És adott névjegykártyát és beutalót és még egy apavizsgáló telefonszámát is! Most újra nagyon boldog vagyok! A boldogságos könyvbe bele fogom írni Hektornak, aki a boldogságot vizsgálja, hogy a boldogság azt is jelenti, hogy:

Kapni beutalót!
Na, most jó sokáig nem foglalkoztam senkivel a környezetemben, kicsit pótolom, iszom egy kávét, mégsem hívlak fel, Szilzi, végül is kiírtam magamból, minden oké.
Ja, és regisztrálta magát a barátnőm, akinél voltunk .... kirándulni. Nem írom, hol, hátha ő nem szeretné, ha helybéliek rátalálnának.
Úgyhogy szerintem hamarosan írni fog, remélem, ügyesebben, mint a Timi, akiről már írtam.
Visszaolvaslak majd benneteket.

KépKép
benó
 
 


Na, egyébként pl. Tancsu, nehogy azt gondoljátok, hogy én paréj vagyok, és minden kismamát utálok! Nem így van! Azért voltam mérges tegnap a kismamaságra, mert ha bejött volna a nő, akkor sem tudtam volna hozzá járni, mert ugye, mingyá szül. Ugyebár. A mai férfi volt!!! :D :D :D Befejeztem.

KépKép
benó
 
 


Tyűűű Benó! Miért menne valami egyszerűen, ha mehet bonyolultan is :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?:
Ez még olvasva is sok! És még arról beszélnek, hogy mennyi meddő nő van! Hát ezek után ne csodálkozzanak, ha egy vérvételért ennyit kell könyörögni! :evil:
A lényeg, hogy megszerezted a "passzust" amivel leveszik a drága véredet. :) Mi a pontos mente most? Ő a háziorvos vagy a nődoki? Ez csak nekem nem derült ki? :oops:

Kép
szilzi
 
 


Évit nem akartam megbántani, Isten őrizz. És adja neki a sors azt a májusi babácskát!!!! :D :D :D :D És megértem a munkahelyféltést is, csak a szám jár. Nekem mákom van, hogy van lyukas órám vagy el tudom cserélni, de tudom, hogy normál munkahelyen nincs ilyen szabadság. Gondolom, még egy általánosban is nagyobb szigorúság van, Flóra.

KépKép
benó
 
 


Ez egy nődoki, megnéztem az sztk honlapját, és onnan kinéztem, ma ki rendel. Ennél még sose voltam, azért választottam.

KépKép
benó
 
 


Tehát adott egy papírt, amire rá van írva, hogy vérvételt kérnek, és egy csomó hormonnév!!!! Ezzel a papírral megyek hétfő reggel a vérvételre helyben, az sztk-ba. És utána ott a kartonozóban lesz az eredmény kb. 1-2 hét múlva. Utána ezzel az eredménnyel megyek vissza ugyanehhez a férfi nődokihoz (azt mondta, 21-ére kérjek időpontot, még nem kértem). És akkor utána megint el fog küldeni vérvételre, és így tovább. Ez így okés? :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Beno ez tenyleg gaz.Nekem csak azert van szerencsem mert ahol pesten rendel azt egy kft uzemelteti es ott mindenfele vizsgalat van es ott tudnak vert venni.Ha ez nem igy lenne akkor engem is az sztk-ba kuldott volna.Szerencsem volt. :!:
De orulok hogy talaltal egy olyat aki megcsinalja a vizsgalatokat. :P

A ferjed meg csak pasi es ennyit varhatsz tole.Sajnalom ha ez durva volt de ez az igazsag.Es ezzel nincs semmi baj es en mar rajottem hogy emiatt nem lehet rajuk haragudni,mert az nem jogos.Mint ahogy ok sem haragudhatnak rank ha nem szeretjuk a forma 1-et. :D En bevallom ferfiasan nem mondtam meg apanak hogy orvoshoz megyek.Es meg ma sem tudja.Es ha legkozelebb megyek azt sem fogom neki elmondani.Csak akkor fogja megtudni ha neki is menni kell.Mert neki is ez lenne a reakcioja. :?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Igen, így már értelek! :D De ha most vesz a hormonok miatt, utána mit néz?

Kép
szilzi
 
 


Hát igen, Éva a pasi az oasi, és sajnos nem tudjuk Őket megváltoztatni. De én nem tudok nem haragudni! :oops: Én is ismerem ezeket a duzzogásokat mint a Benó és nekem még mindig fáj, ha ilyen van. De, hogy Te milyen kis ügyi vagy, hogy így eltudod titkolni a dolgokat :) Na nekem még ezt kell megtanulnom, mert belőlem akaratlanul is kibukik a dolog! :oops:

Kép
szilzi
 
 


Illetve :arrow: a pasi az p!!!asi

Kép
szilzi
 
 


Az elsovel neznek minden hormont,a masodikkal csak progeszteron szintet es osszehasonlitjak az elso eredmennyel hogy mennyit nott a szintje.Ebbol tudjak hogy volt-e pe.

Kép
Kép
eynoyin
 
 


En is azert vezettem ezt be hogy ne kelljen a duzzogast hallgatnom meg azt se hogy ez teljesen felesleges amit csinalok,majd lesz babi ha lesz.Mostanaban mindig azt mondja hogy ez nem verseny es hogy o nem tenyeszmen. :roll:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Teljesen igazad van, Évi, a pasikkal kapcsolatban! :D Totál igazad! És én is bevallom, hogy ma már nem mondtam el neki a reggeli dokit, csak most, ebédnél, mikor hazajött, akkor lobogtattam a papírt az orra előtt. És a hormonos vizsgálat után még egy hormonos vizsgálat lesz, a 25. napi, mint az Évinek, és aztán pedig jön a férjem vagy az átjárhatósági vizsgálat. Örülök, hogy végre elkezdődött!!!!!!!!!

KépKép
benó
 
 


Na, viszont leírom nektek, milyen vizsgálatokat csinálnak most (a papíromról):
LH (ez a peteéréses, asszem)
FSH
Ösztradol
Prolaktin
Tesztoszteron
TSH
FT4
FT3
Triglicerid
LDL koleszterin
Koleszterin
Glükóz
Na, tök mindegy, mik ezek, jó, hogy végre megnéznek. Na, most megyek anyuékhoz, vagy írtok most?

KépKép
benó
 
 


Most már megnyugodtam ám. Ma éjjel nagyon tudok jönni, mert tudjátok, most lesz az éjszakai gépírás. Gondolom, akkor mindenki alszik. Na, megpróbálok nem oldalakat írni nektek éjszaka. Kb. fél 12-től már ráérek, addig nem jövök, sajna. (Mert buli is lesz, az 11-ig tart.) Majd akkor válaszolgatok nektek, meg írok értelmes dolgokat. :D :D :D :D :D Most megyek, mert még van némi dolgom, aztán fél 6-ra suli, onnantól pedig a bulin felügyelek.

KépKép
benó
 
 


Április 21-én 10 órára van időpontom a kedvesnek tűnő bácsihoz. :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Az FSH tuszoerest serkento hormon,az LH sargatest serkento hormon ezeknek az aranya is fontos,az osztradiol a tuszo megrepedeseben jatszik szerepet,a prolaktin a tejtermelesert felelos hormon,a tesztoszteron a ferfi nemi hormon,TSH a pajzsmirigy altal termelt hormon,a T3 es T4 ennek 2 fajtaja,a triglicerid egy zsir a verben,az LDL koleszterin is zsir ez okozza az erelmeszesedest,a koleszterin zsir,a glukoz pedig cukor.Es most megyek es beiratkozok az orvosira! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?