Új privát üzeneted érkezett!

Most neked miért a 2. nap van, Szilzi? He? :D Nem aszontad, hogy most jött meg éjjel?

KépKép
benó
 
 


Évi, Te tényleg gyagyivagy! :D :D
Minket nyugtatgatsz és elhiteted, hogy tök normálisak vagyunk, :D és a következő üzibe leírod, hogy Neked sosem lesz babid, mert.... Erre meg én mondom, hogy HÜLYESÉG! :!: :!: Meglátod, jönni fog az a babuci, csak még kicsit szórakozik a mi (Flóra, Benó, én) babáinkkal. :D De jön majd, higgy benne!

Kép
szilzi
 
 


Benó, én most kicsit begyorsítom a napokat!!! :D :D

Kép
szilzi
 
 

 
 

alaptetősmindenitnekijje :D :D

Kép
szilzi
 
 


Benó, én is a rózsaszín méhecskéset akartam, nem tudom miért nekem a méhecskék olyan termékenyesnek tűnnek. :D :D De majd legközelebb. Én most ciklust napokat reptetek a pillangókkal! :D

Kép
szilzi
 
 


Csatlakozom!Beno most mar annyit vagy a lapteton hogy be kellene mutatnod az eredmenyet! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Csak ne szórakozzanak sokáig, mert jól elverem őket! :twisted: :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Héj, de gyorsan írtok, mi lett veletek? Én meg má' megint laptető! Csúnya baba, akkor mit szórakozik? :D

KépKép
benó
 
 


A gyerekekre írtam, hogy elverem őket, ha együtt szórakoznak, ahelyett, hogy jönnének anyukájukhoz, amikor hívja őket! :twisted: :twisted:

KépKép
benó
 
 


Évi tényleg hülye, ne írjon baromságot, mingyá megy dokihoz (én meg paraszt lettem), majd az jól megbabásítja. :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Bocs a hülyézést, így jött ki jól. :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Évi kedves, ugye, nem sértődtél meg rám?

KépKép
benó
 
 


Bukta:

Kép

KépKép
benó
 
 


Hát remélem nem bántottuk meg az Évit!?!?

Kép
szilzi
 
 


Benó, ezt a buktát ma sütötted? Nagyon ügyes vagy, de az én pitémet mindenki dícséri, úgyhogy nem pipálsz le! :D

Kép
szilzi
 
 


Amúgy tegnap késő este jött meg, de még éjfél előtt, azért merészeltem 9-től számolni. :)

Kép
szilzi
 
 


Mar miert sertodtem volna meg?Tokre igazatok van! :D Apanak is az agyara megyek ezzel! :D

Hat mar nagyon orulnek neki ha minket szorakoztatnanak es nem egymast a babijaink!Ha kell akar 3 orankent felkelek hozza ejszaka! :wink:

Nagyon szep lett a buktad!Feny. post.kuld. nyitom az ablakot! :P :P :P

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Na megjöttem...

A babáról jutott eszembe, hogy évekkel ezelőtt valami filmben, mesefilmben, stb....nem tom pontosan már.....a lényeg, hogy a szereplő utazott a múltban, jövőben, stb.
A jövőben találkozott a saját testvéreivel, gyerekeivel, születendő rokonokkal...:)
Ott minden gyerek -1,-5,-15 stb éves volt, attól függően, kinek hány éve volt még a megszületésig....:)

A lényeg...

Gondoljatok arra, hogy nektek is ott a jövőben a babő, -1, -2 -akárhány évesen és amikor itt lesz az ideje, akkor tuti jönni fog!!!!

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Benó

Egyre többet vagy laptetős...:)

Lehet a te babád már csak -pár hetes vagy hónapos???

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Jah, kismamatorna..:)

Nagyon élveztem.
Igaz csak egyedül vagyok, a gyógytornászcsaj kb velem egyidős, van 2 gyerek, a nagyobbik 5 éves kb.
Ugyanabban a kórházban szült mint én fogok és nagyon dicséri...:D

A nagy ráülős labdán tornáztunk, mondta hogy bármikor bármi nem jó vagy fáj, akkor azonnal haggyam abba....
Kb fél óra, de egyenlőre elég is volt....:P

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Ha valaki elore meg tudna nekem mondani hogy mikor lesz babi akkor turelmesen kivarnam akar az 5 evet is,de az a legrosszabb amikor csak varsz es varsz es nem tudod hogy meddig kell meg varnod. :? Annyira nem tudok bizonytalansagban elni. :roll:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Sziasztok!
Benó, Szilzi: Sajnálom a pirit. :( Hát ez a március sem jött be egyikünknek sem. De majd az április! Itt a tavasz, a megújulás,most születik újjá a természet, most születnek az állatoknak is kicsinyeik, virágok,fák bokrok,rügyeznek,virágoznak, teremnek, a méhecskék mindent beporoznak, teszik a dolgukat... Hátha minket is megszáll egy "méhecske" és alaposan beporoz. :D

Kép
flóra 11
 
 


Na akkor szolok apanak hogy tuningolja magat!Jol be kell poroznia! :lol:

De az akaszt ki igazan hogy a familiarisan hiperpigmentaltak egyaltalan nem kuzdenek a gyerekert hanem potyogtatjak magukbol.Az azsiaiak szinten.Csak mi vagyunk ilyen szerencsetlenek?!? :roll:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Én mindig olyankor vagyok itt,amikor más nincs, aztán mindig csak magamnak írogatok.
Szilzi, remélem segít valamit a cikk. Még rákeresek majd a témára, mivel engem is érint. Nekem most több hiperaktív gyerekem is van az osztályomban.
Tancsu,tegnap elfelejtettelek megdícsérni, nagyon tetszik a vonalzód.
Benó,Szilzi: Jól tettétek, hogy lecseréltétek a vonalzótokat. Új hónap új vonalzó.

Kép
flóra 11
 
 


Naaaaaa!En itt vagyok! :P

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Igen Éva, én is így vagyok vele! Ha valaki azt mondaná, hogy 2009 június, de akkor tuti, hát én is megnyugodnék! :D
De így marad az "édes" várakozás! :wink:

Kép
szilzi
 
 


Egyébként a nőivonalon, ha megcsináltad a vonalzót, bemásolod azt a kódot, ami valami url mellett van. Ezt a kódot teszed a profilodban az aláírásodba. Ennyi az egész.

Kép
flóra 11
 
 


Ma spenotot fogok csinalni.En nem szeretem de apa odavan erte. :D Szoval csak neki.Az en kedvencem a sztrapacska!Imadom,minden nap tudnam enni. 8)

Kép
Kép
eynoyin
 
 


De jó! Végre itt vagytok. Tududnk dumálni! Juhhé! :D

Kép
flóra 11
 
 


Én szeretem a spenótot. Makipróbálom Tancsu sajtos-sonkás tésztáját.Hazafelemindent megvettem hozzá. Most épp kimosott a gép,ki kellene teregetnem. :?

Kép
flóra 11
 
 


Benó, regged írtad, hogy nem tudod elmenjél e orvoshoz. Szerintem ha időd és pénzed engedi, midenképp. Azért sok mindent kitudnak szűri és már eltelt az orvosok által leírt "türelmi idő" is. Én a helyedbe tuti elmennék arra a meddőségi klinikára. Ha vársz egy pár hónapot, veled tartok. Én most az esküvő utánig "lemondok" róla.

Kép
szilzi
 
 


De miert kell regisztralni a vonalzokesziteshez? a lilyakarmin ez megy regisztracio nelkul is.Lehet hogy nem olyan szepek a vonalzok de kevesebb baj van vele. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Én is úgy főzőcskéznék, most, hogy rájöttem milyen ügyi vagyok! :lol: De most megint dolozom nyolcig :evil:

Kép
szilzi
 
 


Akkor teregetesre fel! :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Beno szerintem is menj el egy hormonvizsgalatra es akkor mar megnyugszol hogy mindent megtettel a siker erdekeben. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Képzeljétek, ma volt itt egy ismerős csajszi és látom ám pocakja van. Hat hónapos terhes :D 38 éves, kb nyolc éve kezdtek próbálkozni, már teljesen lemondtak a babáról, az orvosok előbb mint Ők és láss csodát, egy kislányt hord a pocijában. :D :D Tehát van remény! :wink: :wink:

Kép
szilzi
 
 


Eynoiyin, a regisztrálás semeddig sem tart. És csak egyszer kell megcsinálni. Viszont tényleg szebbek a vonalzók.

Kép
flóra 11
 
 


Regebben el se tudtam kepzelni hogy en fozocskezzek de amikor elkezdtem akkor rajottem hogy jo dolog.Meg az is jo amikor apa megdicser hogy finom a foztom es latom hogy tenyleg finom mert olyan joizuen eszi. :D Az apro sikerelmenyek...

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Mindjárt jövök,akadt egy kis dolgom.

Kép
flóra 11
 
 


Ez nagyon jo!De azert remelem hogy nekunk nem 8 ev les.En meg csak 1 evet vartam de maris idegroncs vagyok. :?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Raszanom magam arra a regisztraciora!Mar mindenhova ugyanazt a felhasznalonevet es jelszot kell megadnom mert mindig 10 percet kell gondolkodnom hogy melyik oldalhoz melyik jelszo tartozik. :P

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Hú, nem olvaslak most el benneteket, bocsi, mert képzeljétek, mi történt! Mondtam az ig.h. Andinak, mert vele voltam a múltkor a nőgyógynál, aztán vissza is kellett mennie egy csomó pénzért, hogy felhívjam, vagy ne. Erre ő: ne, mert nem hív föl, hogy mi lett az eredmény, pedig egy csomó pénzt odavittünk. Igazad van. Akkor? Nézzük meg az Évi dokiját! És megnéztük, és képzeljétek, van Érden is rendelője!!!! Az itt van mellettünk 15 km-nyire! És én még fel sem ocsúdtam, az Andi már hívta is, és bejelentett engem ma 5 órára!!!!!!! Megyek a dokidhoz, Évi!! Fogok tőle kérni beutalót hormonvizsgálatra, tök szuper! Rohadt piri, nem tud velünk kiszúrni! :twisted: :twisted: :twisted: Szép volt, Tancsu, amit írtál a mínuszéves gyerekekről! Én is sokszor gondolok rá, hogy a Vivikéék még sehol sem voltak a tesóm esküvőjén például. Pedig mennyivel jobb lett volna az esküvő velük együtt! De az enyémen már ott voltak! :D :D :D :D :D :D :D Elolvaslak benneteket, aztán hamarosan indulunk (készülődés stb.)! Természetesen este beszámolok.

KépKép
benó
 
 


Egyetértek ezzel: Ha valaki elore meg tudna nekem mondani hogy mikor lesz babi akkor turelmesen kivarnam akar az 5 evet is,de az a legrosszabb amikor csak varsz es varsz es nem tudod hogy meddig kell meg varnod. Annyira nem tudok bizonytalansagban elni. (idézet Évitől).

De ezzel is: De majd az április! (Flóra)

KépKép
benó
 
 


Elolvastalak. Köszönöm a tanácsot, látjátok, el se olvastalak, és igazad adok nektek! :D :D :D :D Nagy ölelést nektek! :D A főzésről: reggel 6.50-kor (míg gyantáztam a fejem :D ) feldobtam egy párolóedényt, bele fagyasztott zöldség, tehát lett belőle párolt zöldség, közben a sütőbe bedobtam 4-5 (a franc se tudja) kis gyorsfagyasztott húst, amihez nem kell olaj, és kész is! Ügyi vagyok? A bucit dehogy ma csináltam, hanem még a múltkor, mikor írtam is. Csak most felraktam a képet, miért ne.
A főzésről még tovább: engem mindenki tök lúzernek tartott (már ez az elmélet egy minimálist hanyatlóban) a főzéshez, sütéshez, egyébként igazuk is volt, 18 évesen gőzöm nem volt, hogy kell konzervet kinyitni, krumplit pucolni stb., sőt, konzervet kinyitni azóta tudok, mióta összeköltöztünk, 2 éve. Főzni most se nagyon tudok, sütni meg a nagyon könnyűeket. Meg őszintén szólva nem is tökölnék hatlapos krémessel meg ilyenekkel. Minek? És ha elrontom? Jó az egyszerűbb is. Gratula a sütidhez, Szilzi! Évi, te meg kéredzkedj el orvoshoz, vegyél ki szabit!!!!! Megyek, puszi, megjött a férjem.

KépKép
benó
 
 


Benó, gondolok Rád!!

Kép
szilzi
 
 


Beno ez nagyon helyes ilyen gyors ugyintezes mellett nem lesz idod parazni! :wink:

En ugy szeretnem ha majusban lennek terhes mert akkor februarban lenne babi es akkor ajandek lenne a paromnak aki februar 22-en szuletett.Annyira tokeletes lenne! :P

Mondjuk nekem aprilis kozepetol junius elejeig lanyt szamolt ki a csajszi.De akkor meg meg tokeletesebb lenne mert apa lanyt akar ugyis. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Most mar csak jovo honapban lesz orvos.Dolgoznom is kell valahol! :D Az az egy honap meg mar nem oszt nem szoroz. :)

Kép
Kép
eynoyin
 
 


De jó neked,Benó. Te már legalább haladni fogsz.Legalább majd megállapítják,hol a bibi, vagy azt,hogy nincs semmi bibi, csak csinálni kell tovább. :D De legalább tudni fogod, hogy mi van. Ez nagyon jó. Este várunk vissza.

Kép
flóra 11
 
 


Én is úgy vagyok ezzel,ha valaki azt mondaná,hogy 100%-ra lehet babánk, csak próbálni kell,akkor nem paráznék. Viszon veletek ellentétben nekem sajna már nincs időm évekig várni. Nekem a biológiai óram nagyon ketyeg. :?

Kép
flóra 11
 
 


Eynoyin,én tudom,hogy egy munkahelyre is vigyázni kell.Nem engedheted meg magadnak,hogy csak úgy ugrálszés hiányzol munkából, amikor akarsz. Ez velem is így van. Én szeptembertől vagyok új helyen és örülök,hogy egyáéltalán valahol találtam munkát. Nagyon sok a pedagógus és kevés az álláslehetőség. :(

Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?