Elolvastalak. Köszönöm a tanácsot, látjátok, el se olvastalak, és igazad adok nektek!
Nagy ölelést nektek!
A főzésről: reggel 6.50-kor (míg gyantáztam a fejem
) feldobtam egy párolóedényt, bele fagyasztott zöldség, tehát lett belőle párolt zöldség, közben a sütőbe bedobtam 4-5 (a franc se tudja) kis gyorsfagyasztott húst, amihez nem kell olaj, és kész is! Ügyi vagyok? A bucit dehogy ma csináltam, hanem még a múltkor, mikor írtam is. Csak most felraktam a képet, miért ne.
A főzésről még tovább: engem mindenki tök lúzernek tartott (már ez az elmélet egy minimálist hanyatlóban) a főzéshez, sütéshez, egyébként igazuk is volt, 18 évesen gőzöm nem volt, hogy kell konzervet kinyitni, krumplit pucolni stb., sőt, konzervet kinyitni azóta tudok, mióta összeköltöztünk, 2 éve. Főzni most se nagyon tudok, sütni meg a nagyon könnyűeket. Meg őszintén szólva nem is tökölnék hatlapos krémessel meg ilyenekkel. Minek? És ha elrontom? Jó az egyszerűbb is. Gratula a sütidhez, Szilzi! Évi, te meg kéredzkedj el orvoshoz, vegyél ki szabit!!!!! Megyek, puszi, megjött a férjem.