Új privát üzeneted érkezett!

és még vmi!! az utóbbi két hsz-om úgy született h ébren van és egyedül játszik!!! és úgy h engem nem is lát!! :D ( a mi lakásunk is érdekesen van berendezve ;))
Vendég
 


Hajni, légyszi írd meg mi volt a született feleségekben! :wink:

Etus, szerintem lehet a melegtől is, Zita is néha úgy megizzad a nyakánál. Persze látni kellene-na nem nekem, annyira nem vagyok profi, hogy eldöntsem. De ha már izzad akkor már elég meleg lehet a nyakánál.

Doo, Zita sem alszik el simire, mi fekve cicizünk, s úgy elalszik közben. Apája viszont el tudja úgy altatni, hogy melléfekszik, betakarja (nálam nem viseli el a takarót, nála igen :shock: ) és énekel neki. Zita pedig elalszik. De ez csak és kizárólag Apával műxik. :shock: :D Éjjel viszont ha pl akkor ébred pont mikor én mosdóban vagyok, és Aőa bújik oda, akkor még jobban sír. :( akkor csak én és a cici.

Kép
ági_bp
 
 


Aőa= Apa :lol:

Doo, Ti hogy szopiztok? Ülve a karodban van, vagy hogyan? Ha jól értettem néha állva is? Egyszer írtad, hogy ringattad és nem tudtad letenni, mert közben a cicidbe csimpaszkodott. Gondolom állva ringatod? :roll:
Mi is fagyis őszibarackot eszünk. Sárgát még nem próbáltam.
Viktória milyen ügyes, hogy eljátszott nélküled! 8) 8)

Kép
ági_bp
 
 

 
 

Ági, annyira emlékszem, h Susan elment Mike után valami hegyre, mert közben én is babaneteztem. Ja és Ede (így kell leírni?) gyerekét hazavitta az apja, így viszont Carlos nem akar vele lenni. :lol:

Vikó tényleg ügyi. Egyedül játszik a szobában. Az ilyeneken én is nagyon meg tudok lepődni az én gyerekemnél is. Szerintem annak nincs sok jelentősége, hogy mikor áll fel egyedül, járás előtt vagy után. az enyémnek csak most sikerült. De nagyon bírom, elkezd mászni a bútor felé mikor eszébe jut hogy "hopp, én már fel tudok állni".

Én naiv azt hittem ha majd jár mennyivel könnyebb lesz minden. Mármint a közlekedés, ide-oda eljárkálás terén. Háááát.... nem fenékig tejfel ez sem. A kötetlen levegőzés, séta az tényleg nagyon jó. Ma is kinnt ültünk a téren és úgy elszöszmötölt a kavicsokkal. DE előtte a Csaba- centerbe voltunk és iszonyú volt. vittük a taxiját, ami a folyósokon, ha toljuk ok., de a boltba, míg válogatnék, az már uncsi ki kell venni, de akkor lepakolna mindent. Cipőt úgy vettem, hogy Apa rámszólt, mostmár döntsél, aztán menjünk. Pedig gondolhatjátok, én ezelőtt 4x ennyi időt el tudtam tölteni próbálgatással. Főleg a cipő fontos, abból nincs itthon tíz, csak 1-2 és az legyen kényelmes. Na mindegy. Aztán bementünk a Media Markt-ba, hajvágót akartunk venni, de miután leborított egy dobozt, jobbnak láttuk elnapolni. Majd vesz Édesapája egyedül hajvágót :evil: . Ja, és aztán sikítva hoztuk haza a térről mert ő még kavicsozni akart. a kezét nem engedi hogy fogjuk, kirántja, de ha nem fogom másfele megy. És, én akarok kistesót??? :shock:
Vendég
 


Doo, simizve altatás nálunk max. félálomba megy, ha csak kicsit felnyöszörög, amúgy nem, úgyhogy erről nem tudok véleményt mondani. :(
Vendég
 


Vicuska, Nálatok hogy mennek ezek a vásárlás dolgok? Bár Lottti gondolom elmarad a babakocsiban és úgy klasszisokkal könnyebb. Nem tudjátok, nincs valami Czeizel- módszer, hogy a következő gyerek tuti babakocsi imádó legyen? :roll:

Bár ilyen hisztiket Hangi is csak pár napja csinál. Mostmár az Apja is kicsit ki van akadva, pedig Ő 100x türelmesebb nálam. :oops:
Vendég
 


Sziasztok!
Nálunk elég jól mennek a babakocsis vásárlások-általában a kezébe adok valamit amit veszek...Ha gyalog vagyunk az már zűrösebb mert mindent lepakolna-más irányba menne,leszaggatja az árcimkéket....És mindenkivel barátkozni akar,ma egy kislányhoz oda ment megfogta a kezét és szerette volna ha megy vele...Aranyosak voltak.
Mostanában nekünk is vannak akarat kinyilvánítások a kisasszonynál:megfeszíti magát és kiabál!

Nekem szeret egyedül bóklászni-most a sötét szobákba járkál ki-be!

KépKép
vicuska
 
 


haliho,

nálunk ma az egész család hisztis volt :cry: volt vm a levegőben :cry: Marci durva éjszakát alakított, durva reggelt, szar délelőttöt, játszótér szuper volt bezzeg, délután 1 óra alvás után sírás, majd visszaalvás, még 1óra alvás után kezdődött előről a nyügi. Elmentünk öltönyt venni, Marci jól érezte magát, én végig hisztiztem :cry: Most éppen alszik.

ja, és kívánom az édességet :oops: remélem, nem azért :oops: pedig én belevágnék, ugysem alszunk.

doo, sztem én a saját gyerekemre vagyok mérges, azzé nem akarom, h ringass :wink: érted?

Hajni, ma inkább, nem részletezem pécsi I. belklinikát :wink:

Bercel nagggyon jó kis pali.
kpetro78
 
 


És Marci az akarat nyílvánítást már rég elkezte. különben, ma a játszótérről nagggyon sok sírósgyereket "hurcultak el" a szülők :(

ja, és allergiás vagyok, azzé nem gyógyulok. de ma legalább már nem viszked a fülem-orrom-szemem-torkom stb. jó kis gysz a xyzal :lol: férjem is azt szedi. :lol: ő küldött allergia vizsgálatra.

miért hasfájós még mindig a Marci? Már tök sárga a répa-tök étrendtől :roll: sztem a mai botrány a cékla próbálkozásomtól volt.

tudok egy jó kis receptet: sütőtök (sok) kölessel megfőzve, kicsi szelet bioementáli (Kaisersből). annnyit evett hazafelé az öltöny vásárlásból. Tényleg Hangi nem bírja jobban az utat, ha eszik?

Be kell vallanom, asszem engem már nem frusztrál annyira, ha sír, mint Titeket. Jó, jó, nem hagyom sírni órákig éjjel, de néhány percet igen. MERT FEL SEM ÉBREDEK. Szegény Marcika :cry:
kpetro78
 
 


Ági, ülve, fekve, állva - mindenhogyan szopizunk. Viki meg többnyire akrobata mutatványokat hajt végre közben. naggggyon röhejes! :lol: altatásnál állva ringatom és közben cicizik. ha leülök, felébred v ha mégsem, akkor megébred akkor, amikor az ülésből felállok h letegyem. :?

OK, Kata, spongyát rá! :wink: régebben velem is sokszor megesett h nem ébredtem fel az első nyikkra - meglehetősen jó az alvókám. falszomszédunk mondta is h éjszaka hallja naaaagyon sírni - én meg simán letagadtam h az tuti nem az én gyerekem, mert éjjel nem igazán sír. aztán persze rájöttem h amíg nem pattanok érte, addig bizony bőven hallhatja bömbölni :oops: (mostanában már előbb ébred, minthogy én feküdnék, szal már itt van a nagyágyban...)
és mire vagy allergiás?

Hajni, most olvasgattam egy babaszakácskönyvet és abban ezt írják székrekedésre:
- ne kapjon reszelt almát és banánt

jajjjj, itt vmit most elrontottam :shock: :roll: :oops:

nem baj, azért folytatom, mintha misem történt volna :wink: 8)

- beáztatott aszalt szilva friss eperrel turmizva (nem is tudom, a szilva miért nem jutott eszembe, mikor tök evidens!!)
- s.barack v rebarbara kompót
- teljeskiőrlésű pelyhek, kenyér
- sok folyadék
Vendég
 


nem értem. szerencsére eltűnt a baklövésem. v nem tudom, mi volt az! lehet, vmi paranorm jelenség :wink:
Vendég
 


jaj, mindig elfelejtem, pedig FONTOS:
Bercel nagyon szééééép!! :D annyira fiús a pofija! nagyfiús :wink: naggggyon jóképű kiskrapek!
Vendég
 


Doo, küldök majd egy képet priviben, csak még a fényképezőn van, Zita mit csinál szopi közben :shock: :lol: Apája már lefotózta, mert azt mondta ilyen nincs. Anyum meg ki van rajta akadva, hogy ez nem szopizás. Pedig DE! A "pikleresek" biztosan értékelnék :wink:
Mi fekve és ülve szopizunk. Akkor jó kis karizmod lehet, ha ringatás közben még fixen cicimagasságben is kell tartanod. :shock: :wink:

Bercel csodaszemű! Apukája meg humoros :lol:

Kata, szegénykék :cry: Én reggel voltam ollyan szinten nyűgös és hisztis, hogy fájt. Zita nagyon korán kelt, pedig nagyon későn feküdt le tegnap, és persze tök nyűgös volt reggel. Tervbe volt eleve, hogy megyek tornára, de mondtam, mennem KELL, mert kész vagyok. Apa meg szépen elaltatta, minden oké volt, és mikor hazajöttem elárulta, hogy alig várt már, hogy elmenjek, mert olyan voltam :oops: :roll: . Biztos front is van. Mondjuk engem a testmozgás helyrehozott. Zitát meg a majd' 2 órás alvás :D

Kép
ági_bp
 
 


Biodokinéni mit mond a hasfájásra??

Kép
ági_bp
 
 


ági, nem tudom, milyen karizmom lehet, mert párom épp a minap mondta h szerinte már nincs is karom, az is leolvadt... :shock: :? viszont az tény h bár nem egy nagy súlyú baba, de azért mégis 8 kg fölött jár már és én nem érzem különösebben nehéznek, pedig viszonylag sokat emelgetem-ringatom.
különben a vicc: Vikónak is jó kis karizmai lehetnek, mert teli másfél literes palackot simán meg tud emelni! :shock:

képzeljétek, teganp elmentem két órára, apu vigyáott rá addig és mesélte h még be se léptem a kapun és már elkezdett visítani drága nyuszókám h "anyíííí!" :D

ma meg az volt a mókája h engem próbált banánnal etetni és ahányszor beleharaptam, ő mindig hangosan kacagott! :lol: nagyon édes! :D

hm, enyém is tud már némi puszi-imitációt előadni, de azért ez a Bercel gyerek mégiscsak jobban tudja h hogy kell anyát levenni a lábáról! (hadd ne mondjam: h kell egy nőt meghódítani! :wink: 8) )
Vendég
 


bocs az elgépelésekért... :oops:
Vendég
 


Ez az anya hazaérkezik-zokogás, nálunk is van. Bár csütörtökön mikor beléptem az ajtón, eltelet vagy 10 mp mire sírni kezdett meg is lepődtem :shock:


Jaj, nálunk nagy dolog van ám: annyanny-ez én lennék :D

de tök sok dolgot próbál utánunk mondani: nem-nem: memme
ebéd:eb
távirányító:táttá
integetésnél mondja, hogy pá
de a legjobb a cica: azt mondja rá: tyri a ty-t úgy megpörgeti, hogy nem tudjuk utánozni :shock: :D
szerintem nagy dumás lesz :wink:

hajni, legközelebb figyelmesebben nézd a született feleségeket. Azért köszi. :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Olyan gyagyas vagyok, almos vagyok mint allat, erre itt szoszmotolok meg fel 2-kor... annyi energiam maradt, hogy vegigolvastam mit irtatok, de reagalni mar nincs erom... majd holnap este bepotolom az elmaradasomat! :)
Agi, csak meg annyit, hogy szuletett felesegekkel kapcs. engem nyugodtan kerdezhetsz, a 4. evadbol is lattam mar az elso 10 reszt (Amcsiba se jatszottak tobbet, sajna most ott szunet van), tok izgi, sot, neha tulsagosan izgi... :? :lol:
Na megyek, bedolok a pihe-puha agyikomba...

zetus8
 
 


Sziasztok!Ki korán kel aranyat lel-mondja a mondás :? Hát én már 1.5órája fenn vagyok de nem leltem :cry: A kislányom ismét a hajnali farkaséhséget produkálta.Ők visszaaludtak én nem!
4 napja ilyen korán kelek,már nagyon utálom!!!Mármint a korán kelést!
Tegnap egy jó barátnőm szült kislány babyt...irigy-irigy vagyok-Én is Szeretnék.....Bennem olyan pozitív,életre meghatározó élmény volt(már nem maga a fájdalmas hosszú szülés,hanem a végeredmény),hogy mindenkire irigy vagyok aki épp most szül :roll: :roll:

KépKép
vicuska
 
 


Részvéem minden koránkelőnek rosszul alvónak!!! És ezzel magunkra is gondolok :( . Szörnyű nyugtalanul aludt Hangi és fél 6-kor kipattant a szeme. De a legroszabb, hogy nincs itthon tej a kávémba és én csak úgy szeretem. Azért ma megittam tejporral is, mert muszáj volt. :lol:

Vicuska, nem semmi, hogy így gondolsz a szülésre. Én sokkal bátrabban vágnék bele, ha nem előzné meg a 9 hónap terhesség. Azt a részét aaannyira kihagynám, bár a szüléstől nem félek. De akkor hamarosan Ti is belevágtok, nem kell irigykedned majd másra. :lol:

Kata, húúú, nem vagy a legjobb paszba. Hát tényleg nem könnyű a gyereknevelés, minden gyönyörűsége mellett, néha plafonra tudják kergetni az embert. :?

Doo, köszi, a tanácsokat. Almát nem kapott azóta, mert szerintem azzal rontottam el, elég sokat kapott, dehát most nincs hatalmas gyümölcs- választék. Epret még nem adok, az allergia-hajlama miatt. De szilvát ma megyek venni. Meg tejet a kávémba. :lol:
És Vikó azt mondja, Anyí, hát ez csúcs érzés, igaz?

És Zita is milyen kis cserfes lett. Lassan már Ők beszélgetnek egymásssal helyettünk. :lol:

Én gyerekem nem sír, ha hazajövök valahonnan. Nem szeret eléggé??? :shock: Persze rögtön odajön hozzám, meg úgy látom örül, de azért nem könnyezi meg az eseményt.
Vendég
 


És még ezt akkor én is bevallom: van hogy én sem hallom, meg hogy nyöszörgött, csak a férjem és Ő megy át. Vagy hallom, de átadom neki az előséget, hogy kezelje a helyzetet. Összességében Apa többet megy át hozzá éjszaka mint én. :oops:
Vendég
 


Doo, azért az vicces volt, hogy a szomszéd hallotta Te nem. :lol: De már akkor is melletted aludt?
Vendég
 


Doo, ez a simizés nálunk sem müxik. Rozi nem alszik vissza éjjel ha megsimizem a hátát vagy a fejecskéjét, inkább ideges lesz tőle :shock: , bezzeg a cici mindig meggyugtatja és azonnal visszaalszik. Egyszer - kétszer előfordult, hogy apa megsimizte és úgy visszaaludt (én fel sem ébredtem rá :oops: ), de neki sem sikerül mindig. Bár érdekes módon Rozi a ringatást sem értékeli , megfeszíti magát, cicivel együtt az is működik, de akkor már inkább fekve és én is szunyizok közben. Summa - summárom úgyis a gyerek határozza meg mi jó neki, ha Viki ringatással + cici nyugszik meg, akkor ez van, ezt kell csinálni.

Kata, engem is egyre kevésbé frusztrál Rozi sírása. Ok, nem hagyom sikáig sírni, de már nem idegesít annyira, mint régebben, főleg amikor tutira semmi baja, csak hiszti.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hajni én is azt gondolom, hogy ha tud járni tök jó lesz. És azért picit tényleg könnyebb lehet, hogy elszöszmötöl tb., de amikor menni kell időre vagy valamit intézni, boltba akkor már tényleg nem mindig olyan szupi ez az önállóság. Biztosan nagyon szeret Hanga, csak amikor megjössz ő nevet örömében, nem sír :lol: Lakásnézéssel, hogy álltok?

Ági, mennyi mindent tud már zita, nagyon ügyes kislány. Én is alig várom, hogy valami ANYA kezdeményt mondjon. Rozi olyanokat csinál, hogy ha azt mondom nem rázza a fejét, tudja a pápát, tapsol ha kedve van hozzá, felemeli a kezét és összepacsizunk mint a sportolók, de még semmit nem tud mondani.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Vicus, Rozi is ma 3/4 5-kor felkelt igaz már este 8 kor aludt. Mondjuk ő éjjel is felkelt vagy 10x szopizni, uh. ha neked Lotti végigalussza az éjszakát és így kell korán, az is valami. Én legalábbis örülnék egy ilyen verziónak.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Jaj Hajni:nem a terhességet hiányolom-azt én is kihagynám főleg a 28kg+!!! :oops: :oops: Amúgy könnyű,probléma mentes terhességem volt!Minden ment simán na és persze a kg is simán mentek fel-fel-fel...
A szülésem viszont nagyon hosszú és szenvedős volt.A szenvedést is kibírnám csak rövidebb ideig!Nem láttam mikor lesz már vége?!

Június:Na igen az egész éjjelt végig alussza,csak hajnalban kel:ÉHES!Amúgy én kb 9körül már alszok.Valószinű a korai kelés miatt.

Zita Nagyon Ügyes kisasszony!

KépKép
vicuska
 
 


Szép napot!

Megnyugtató :roll: , hogy nem csak mi keltünk ma 5-kor! :twisted: Igazából akkor már én mondtam, hogy keljünk fel, mert ami előtte ment már egy ideje, sírás, cici, elfordulás, sírás, cici...attól jobb volt felkelni. Meglepő módon, nem is voltam olyan álmos, pedig majd' éjfél volt mire lefeküdtem. Zita 10kor aludt el. De jó másfél óra múlva még elaludt Ő is, én is. Csak most olyan aztsetudomhányóravan érzésem van, ez miatt is meg az óraátállítás miatt is. :shock: És megyünk rokonokhoz, de totál tervezésképtelenek vagyunk, ebéd-alvás ügyileg. Hmm..

Vicuska, nekem is jó élmény a szülés, és -bár kijutott izgalomból meg szorongásból a várandósság alatt-de számomra az is annyira jó emlék, és várom a következőt. :) Én a végén még úgy éreztem, bírnám pár hónapot még, szerencsére nem vizesedtem és ilyesmi. 10 kg-mal nyomtam többet, bár félidősen még kevesebb voltam mint a teherbeeséskor, mivel az elején fogytam :?
Ti mikorra is tervezitek a kistesót??

Mennem kell, főzőcskézni, este benézek. Süt a nap 8)

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, az eper sztem se OK ekkora gyereknek, de bemásoltam, amit a könyv írt. hátha vmelyik anyukának is szüksége van egy-két tippre :wink: sztem a szilva magában is jó! csak ne kéneset vegyél. lehet h egy jó kis szilvalekvár még jobb lenne. (szatmári)

szegény cicám itt nyüszített össze-vissza: enni nem akart, álmos volt már, de elaludni se tudott rendesen, aztán megint bőgött, én meg mondtam neki h most már fejezze be ezt a hisztit - aztán a 3-4. szopi közben csak bealudt szegénykém. most meg ég a fejem h miért nem voltam türelmesebb, ha ennyire fáradt szegény nyuszkó :roll: :oops: :( (de. alig aludt 20-25 percet) több mint háromnegyed óráig ettem a főzimet, mert folyton abba kellett hagynom. és ezt annyira utálom! naggggyon idegesít, ha nem tudok normálisan és eleget enni... :roll:
Vendég
 


kihalt a topic?! :shock: :(

Hajni, Viki mindig a saját ágyában kezdte az éjszakát (a kivételek inkább csak erősítik a szabályt) és csak az első v többedik ébredésekor került át mellém (v eleinte én az ő szobájába). és régebben voltak még olyan időszakok, amikor olyan hosszan aludt egyhuzamban és én olyan gyorsan kerültem ágyba h az első ébredés már akkor volt, amikor én is aludtam - mint a mormota. mostanában persze szinte csak olyan van h kb 1-1.5 órával fektetés után újra ébred :? akkor én még nem alszom. azt bírom a legjobban, amikor a zuhany alól kell kiugranom, mert bőg... :evil: :evil:
Vendég
 


Dehogyis halt ki, én itt vagyok, ha kell, ha nem.
Így mostmár érthető :lol: , csak azt hittem kezdetektől egy ágyban alszotok. Zuhany alól tényleg rossz lehet kiugrani. Én szerencsére sose vagyok este egyedül, így azért könnyebb az esti macera.
Bírom ezt az óraátállítást ma 7kor keltünk 6 helyett :lol: . Biztos nem marad így túl szép lenne. :cry:

Bea, lakásnézéssel úgy állunk, hogy mostmár inkább telkeket nézünk. Így viszont nem 1-2 hónapig leszünk hajléktalaniok, szóval eléggé feszült vagyok, de erről ne is beszéljünk többet. Nem így kellett volna, de nagyon bizonytalan volt hogy mikor tudjuk ezt eladni és a lakás ára nélkül nem volt önerőnk. szóval bonyolult.

a szülés nekem sem olyan rossz élmény, persze fájt, de nem volt túl hosszú a nagyon fájós szakasz. A terhesség sem volt nehéz, de több apróság miatt elég rosszul tűrtem. Fájt minden izületem, vizesedtem, állandóan görcsölt a vádlim, nem volt kényelmes alvási pozíció és hasonlók amit sokan átélnek. Hanga mellett ezeket észre sem fogom venni, mert nem lesz rá időm.

Tegnap délután megint fent voltunk a városba, olyan édesen eljátszott, csak na sikítozna mikor hazajövünk. Prsze ha játszik is ÁLLANDÓAN NÉZNI KELL mert mindig valamit a szájába, vesz/akar venni. Tegnap sikerült egy kavicsot bekapnia, de olyan sikítozást rendezett, amiért kivettem. :evil: Remélem látták a járókelők, hogy nem verem, csak a száját kotrom. :roll:
Vendég
 


Hajni, tegnap találkoztam egy ismerőssel és mondta, hogy megy Gyulára egy szállóba, mert Gyula annyira gyönyörű város és szeretnek oda járni. Teljesen felcsigázott, egyszer mi is elmegyünk oda tuti.

A tegnapi műsor: Rozi a bundazsák nélkül nem tud elaludni kint :shock: Méghozzá azért , mert akkor folyton fel akar ülni, meg izeg - mozog, ami ugye gátolja az alvásban, a bundazsákban meg sem tudott mozdulni és rögtön eleludt. Du. odasüt a nap az erkélyre és volt kb. 25 fok és csak nem tehetem be a bzsákba, de a végén csak az lett, hogy beletettem és amikor elaludt kiszabadítottam. Már előre félek a tavasztól, nyártól megint egy újabb probléma amit meg kell valahogy oldani.

Tegnap este is ment a műso, igaz , hogy Rozi elaludt rögtön,de éjfélig forgolódott össze - vissza, felült, ide dőlt, oda dőlt nagyon nyugtalan volt és közben baromi álmos. Utána bealudt és ébredésig (fél 7 új idő szerint) kb. 2x volt fent szopizni. Arra gondoltam mi lenne ha adnék neki Sedatif PC-t ami pont ilyen nyugtalan alvásra van. Talán nem ártanék neki vele és mindkettőnknek jó lenne, ha nyugodtabban aludna, mert reggel ő is fáradtan ébred.

Terhesség: attól eltekintve, hogy 35 hetesen megműtöttek és egy hetet voltam kórházban, én is nagyon jól éreztem magam végig. Semmi bajom nem volt, és ahogy közeledett a szülés egyre fittebbnek éreztem magam. A szülés is aránylag gyorsan 4 óra alatt zajlott le (persze itthon már voltak előtte fájásaim, de nem rohantam a kórházba :wink: ).

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Szep jo reggel mindenkinek! :) Nekunk is bejott az oraatallitas, Bercel me negyed 9-ig aludt! :) Igaz, az ejszakank borzalmas volt, de ez mar annyira nem ujdonsag, hogy meg se emlitem csak zarojelben...

A hetvegek nalunk mindig mozgalmasak, foleg ha Oliver nem dolgozik, mint most is... (igaz, junius kozepeig innentol kezdve egy szabad szombatja se lesz...) Szoval egy jo darabig most mar en is tudok irni szombaton is... :)

Nekem a terhesseg maga jo volt, legalabbis most mar igy emlekszem ra, pedig a 7. honapban lagyekservem lett a manotol, menni is alig tudtam, de hat muszaj volt, na azt kihagynam... Meg a szulest is... :oops: Az eltet, hogy a masodik gyerkoc altalaban mindig sokkal hamarabb megvan! :) En ugy maximum 2 orara gondoltam... :D Egyebkent szerintem ez azert is lehet, marmint hogy a masodik szules gyorsabb, mert mar tudja az ember lanya, hogy mi az igazi fajas, en pl. ejjel fel 1 helyett csak 3-kor mentem volna be a korhazba... Mondjuk ugy is lett volna meg egy kemeny 6 ora.
De az erdekes, hogy en is tok "irigy" vagyok, amkor hallom hogy valaki szul/varandos!

Hajni: "remelem lattak a jarokelok, hogy nem verem csak a szajtat kotrom" - Ez tetszett! :D Jot nevettem! :D Elkepzeltelek, amint kotrod Hanga szajat, a jarokelok pedig megbotrankozva osszesugnak mogotted.. :lol:

Mennem kell porszivozni, tiszta dzsuva a lakas hetvegen semmire nem jutott idom... majd meg jovok!

zetus8
 
 


Bea, férjem a balesete után szedett ilyet, neki felnőttként, fájdalmak mellett semmit nem ért, szerintem nem túl erős. De azért kérd ki a gyógyszertáros véleményét.

Hát igen a nyári kinti alvás. Szerintem ha nagyon meleg lesz, nemcsak bundazsákba nem, de még az erkélyen sem fogod tudni tartani. Bár nem tudom a Tiétek mennyire melegszik fel, de sokszor jobb a lakás lehúzott redőnnyel.

Miért műtöttek meg? Vagy ez indiszkrét?

És, igen, igen gyertek csak el Gyulára, nem, elfogultságból mondom, de nyáron nagyon jó. Majd minden hétvégén rendezvény, strand, kiülős-teraszos kávézók.
Gyertek jövő hétvégén, pálinkafesztivál. :idea:

Egy bulvár- pletyka. A múlt héten olvastam a Gyulai Hírlapba, h megszületett Kontor Tamás és Szabó eszter fia, Armand. (Ha jól emlékszem :oops: )
Vendég
 


Etus, én is úgy szeretek írni, ha egyedül vagyok, mert én eléggé motyogos vagyok, ha a férjem sokat ül előtte. Tehát Ő nem láthatja, hogy ÉN mennyit ülök itt. :lol:

Hogy van Bercus füle?
Vendég
 


Volt a méhszájamon egy göb, amit nagyon csúnyának látott a doki. Utána konzíliumot hívott össze (4 doki nézte kivetítőn a méhemet :? ), a prof nekem is mutogatta, hogy mit kell néznem , de annyira fájt, hogy őrület és nem sokat láttam belőle. Szval úgy dönöttek, hogy ki kell műteni ezt a valamit és szövettanra elküldeni, mert lehet, hogy rosszindulatú és ha igen megcsászároznak és utána jön a többi :shock: Na akkor romjaimba dőltem és nem akartam beleegyezni a műtétbe, mert féltettem nagyon Rozi babát, aztán mégis belementem, mert bizonygatták, hogy az altatástól nem lehet baja és rá nézve semmi komplikációtól nem kell tartani. Végül megcsinálták, egy hét kórház, negatív szövettan :shock: Azóta gyakrabban kell járnom rákszűrésre, de ez legyen a legnagyobb bajom :wink:

Gyulára sajna nem tudunk jövő hétvégén menni, pedig a pálinkafeszt tök jó lehet. Hétfőn a Kolpingba megyünk, péntekig és onnan Gyula már elég rázós, de ki tudja :wink:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hajni, amúgy tök jó, hogy reggelente így össze szoktunk futni. Mindig várom ilyenkor, hogy te is bejeletkezel :lol: Kialakultak mindenkinek a netes szokásai :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo, képzeld én is a kezébe adtam Hanginak olyan gabonatallért amilyet Te is szoktál és ügyesen eszi. Pedig izgulam, de néha nem bízok benne eléggé. És még csak nem is morzsált és már kéri is a következőt. Itt eszik a lábam alatt. A nagy elvek: evés csak a konyhában. :lol: :oops:
Vendég
 


Milyen gabonatallér?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, ez durva, elhiszem hogy megijedtél. De akkor szerencsére minden ok.
Vendég
 


Vepy gabonatallér amaranttal- fahéj ízesítéssel. Már a 3-at eszi :shock: , bocs most kéri a 4-et és olyan cuki, ült le magától ,mert csak ülve szabad enni.Én a boltban a diétás részen találtam rá.
Vendég
 


Azt még írni akartam, valószínű Te azért nem ismered, mert nem hiszem hogy a diétás részlegen sokat járkálsz. :lol:
Vendég
 


A kis édi Hanga baba ülve kéri az anyukájától a kajcsit :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


haliho,

Oooolyan szuper volt a vasárnap! Elmentünk a Alsóbélatelepre (Fonyód mellett) reggel és csak a fürdetés után jöttünk haza (kb 1 óra az út). És Marci annnyyira elfáradt, hogy hajnal 4kor kelt először és akkor is hamar visszaaludt. fél nyolckor keltünk, ami már fél kilenc, így ooolyan pihent vagyok.

Gabonatallért én is veszek!!!!

Kinn alvás ügyben én pont azt sajnálom, hogy nem szoktattam, itt a jó idő és itthon ülök, mert nem alszik máshol (azaz max 40 percet, bár pár napja itthon is).

Ági,akkor szombaton volt vm a levegőben (én nagyon sárkány voltam) :lol:

Bea, lehet a Viburcol kúp jobb lenne, mert az babáknak van, ha nyugtalanok. Nekem volt, hogy bejön. Több alkotóból áll, van egy homeós könyvem és abban is ezeket az alkotókat írják rosszul alvásra. És én is nagyon örülök, hogy nem lett nagyobb bajod a terhességnél :oops:

Hajni, sztem, akinek van gyereke az együttérez Veled, akinek meg nincs az meg addig nem érti meg, amíg nem lesz :wink: Különben a kavics durva, de ha fadarab vagy levél van a szájában az miért baj? Ezt most komolyan kérdem :oops: Lehet én nem csinálom ezeket a "ne vedd a szádba dolgokat" elég komolyan. És még vm baj lesz :roll:

Korai kelésre a Coffeát ajánlja, hátha segít :wink:
kpetro78
 
 


hali!

Miért Hajni, Te járkálsz a diétás részlegen?? :shock: :shock: :roll:

Bea ez a műtét durva lehetett. :( De minden jó, ha jó a vége. Így hogy írod Hajni, nekem is csomót görcsölt a vádlim, pedig bazi nagy dózisban szedtem a magnéziumot :shock: de én ilyenekre már annniyra nem emlékszem :shock: olyan furi. Így hogy írod beugrik. Minden kellemetlenséget feledtett az idő :wink:
Én is odavagyok, és régen is odavoltam, ha szült valaki "körülöttem", vagy megtudtam, hogy babát vár. Engem kicsit zavart ez az érzés, mert mit irigykedek má'?? :? De most így, hogy nekem is van már gyermekem, és megmaradt az érzés, így már nem "aggódom" rajta, hogy miért is érzem ezt. Régen azért, mert vágytam rá, most meg azért, mert tudom milyen jóóó. :D
Viszont az vicces volt, mikor majdnem szülés előtt megtudtam egy ismerősömről, hogy várandós és mondtam páromnak, (kicsit hisztis voltam már az utsó pár napban :wink:)hogy : én akarok csak babát várni egyedül! Kb, nehogy már terhes legyen valaki is körülöttem, mikor ÉÉN mindjárt szülök. :lol: :lol: Kész. :oops: :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Viburcolt mi csak egyszer próbáltuk, mikor jött a foga és nyünyüke volt. Hát :roll: még később aludt el, mint szokott.

feledtett=feledtet :oops: vagy feledtetett :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Bea, ez biztos nehéz lesz, márpedig bundazsákban sem alhat nyáron. Új évszak, új szokás. Én már megszoktam, hogy nem szokhatom meg :lol: :lol: mire valami rendszer lenne, addigra megváltozik a dolog.
Mondjuk ehhez könnyű lehetett hozzászokni, hogy kiteszed a teraszra és alszik magától. Nem csodálom, hogy aggódsz, hogy ennek vége. Reméljük nem. Mi lenne ha bekötnéd Rozit fekve? Kiakadna? :roll:

Ti nem szoktatok azon filózni, hogyha a következő szülésre mentek hová teszitek a nagyobb gyerkőcöt? Doo, neked lesz a legkönnyebb :wink: át a szomszédba a nagyszülőkhöz és irány a kórház.
van valaki akinek messze vannak a szülők??
Nálunk én szüleim vidéken, párom apja és élettársa uebben a városban, csak a másik végén, s Pestnél ugye ez nem egyszerű. Max olyat tudok elképzelni, hogy a kórházhoz jönnek Ők is, s onnan elviszik majd Zitát. Fúú, nem tudom elképzelni, hogy odaadjam majd :oops: :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Hú, ma szinte szinte egész nap kint voltunk, imádom.Csak ebédelni meg aludni hoztam haza. Nem is aludt ma csak 1x, de még bírja. Legalábbis remélem már 6-kor nem fogja bedobni a szunyát.

Kata, én sem aggódom agyon ha valami koszféleség kerül a szájába, de ő általában a csikkeket, hegyes faágakat és köveket veszi fel. Ezeket úgy gondolom nem kéne megegye. Egyébként onnan tudom hogy van valami a szájába, hogy nyammogó hangot ad ki hozzá és ha ki akarom nyitni tiltakozik. Ha üres, gond nélkül nyitja.

Ági, ez aranyos, márminthogy csak Te legyél terhes. Nálam az a féltékenység szülés után jött ki. mert mindenki Őt akarta abajgatni és én úgy éreztem ő csak az én gyerekem. Persze Apának egyenlő jogai vannak, de akkor is az enyém. :oops: .

Mennem kell mert már minden szösz felevett a földről, asszem vacsoraidő. :lol:
Vendég
 


Köszi Hajni a bulvárpletykát! :wink: :lol: :lol:

Hajni, mindig írni akarom, de mindig elfelejtem. :oops: Philips a hajvágónk. Tegnap volt pont hajvágás.

Kép
ági_bp
 
 


Ági, Te sem adod oda senkinek? :lol: Nem vagyok egyedül, hurrá :lol:
Vendég
 


Jaj, én is a minden nap porszívózok sorsára jutottam, mióta ennyit mászik és ennyit szöszöl a földön. Együtt porszívozunk, ha Apa nincs itthon, és valahogy mindig arra a gombra támaszkodik, amelyik behúzza a zsinórt :shock: mondjuk jó nagy a felülete a "gombnak".

Nálunk úgy alakult, hogy ha valamit a szájába vesz, amit nem kellene, akkor elég határozottan rászólok, hogy mutasd a szád! És akkor hagyja, hogy turkáljak. De volt, hogy nem láttam, hogy leharapott egy papírdarabot, és csócsálta, s közben rámnézett, de úúgy, hogy elárulta a tekintete.
A játszótér bizti izgi ilyen szempontból, mi még nem voltunk.

Kép
ági_bp
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?