Új privát üzeneted érkezett!

Etus, mi van már azzal a reggelivel?
Vendég
 


Lotti tényleg kis hős, Hangi már attól ordított, h letettem a vizsgálóasztalra pedig még szurit se kapott.

Na most nem tudok visszaolvasni, mert akkor szerintem elszállna ha visszalapozok.

Ági, nekem ilyeneket mondott az orvos: Tápláljam nagon konzervatívan, lehetőleg még soká adjak erősen allergén kajákat, mint pl. mogyoró, aprómagvasok, rák( :lol: )stb. A tejtől nem tiltott el mert azért az mégiscsak szükséges tápérték, amennyiben nem bizonyosodna be, h arra allergiás. tojást soha nem lágyan, hanem jól átsütve, főzve adjam. és hogy kerüljük a légúti allregéneket. Hát ezt már nehezebb betartani, mert a parlagfűvet nem tudom kimosni a levegőből, a lakásba, bármennyire vigyázok, van por. De ne dohányozzunk a jelenlétébe, ezt könyű betartani, mert egyikünk sem dohányzik. akkor a takarítást nedvesen, hogy ne szálljon a por, de ezt írtam Beának. Ne legyen gyapjú ágyneműje, csak pamut. Ne járassam babauszira, mert a klóros víz is fokozza a hajlamot. (Nem is akartam). És állatot sem lenne túl jó tartani.
Bocsi nem olvasok vissza, hibás lesz.
Vendég
 


folytatás...

és mindezt úgy hogy az ember azért ne tartsa inkubátorba, az egészséges koszmennyiséggel találkozzon. Ez megvan :lol: , játszón, mindent felszed a földről, én már annak is örülök, ha meg tudom akadályozni, h megegye. :?

Megyek csinálok egy kis meggyszószt.
Vendég
 

 
 

Nem akarok dicsekedni, de én tudtam ám, hogy hová megy Hajni 5-kor! :lol:

Gratulálok a lakáseladáshoz! Akkor teljes gőúzzel kereshetitek az új otthonotokat!

Csajok most nem tudok többet írni, mert kikölcsönöztem egy takarítógépet és neki kell kezdenem felnyalni a lakást. Rozi eleludt végre!

Rák :lol: Vettem a lapot, egy balfék vagyok, nem tudtam, hogy ilyen gáz :? Azóta én is utána olvastam!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, légyszi, légyszi, légyszi, nehogy megsértődj, vicc volt, ugye nincs harag? Eddig én sem tudtam róla, mivel nem ettem soha.
Vendég
 


Bea: Takaritogep? Jol nyomod, nemmondom... :) De igy legalabb tenyleg kiderul, hogy porallergiaja van-e Rozinak, vagy sem...

Bercel mivel koran kelt, hamar el is aludt delelott, azert nem tudtam mar visszajonni... viszont... voltunk gyogytornasznal... EEEEEEEES... semmi baja a kis dragamnak, tok egeszseges minden porcikaja, nem is kell mennunk tobbet... ugy orulok neki, hogy azt el sem tudjatok kepzelni! Tok aranyos volt a csaj (szoval igy utolag is koszi Agi a tel.szamot :)), azt mondta, hogy csak azert nem maszik meg, mert tokelyre fejlesztette a kuszast, es ezt szokta meg, es a bal labfej-tartasa se veszes, valoszinuleg igy volt az anyamehben, es most hogy all, lazul neki (ezt mar en is eszrevettem amiota all). Szoval minden rendben velunk! :):):):) Leszamitva ugy hogy most meg folyik az orra... de ez mar mellekes... :)

zetus8
 
 


Marci máig nem volt fenn 4 óránál többet. És általában 2-3 óránként aludt egyet. Ma délelőtt 45 percet aludt, 11 óta fenn van, kb fél órája megpróbáltam lefektetni, mert már nagyon pörgött. De nem akar aludni, és amíg benn voltam a szobájába, próbáltam csítítani sírt. Most egyedül van a félhomályban, cumizik és áll. Áll és áll :?
kpetro78
 
 


Etus,
tök jó, hogy semmi baja a fiatalembernek :lol: :lol: :lol: Nem figyeltem, hogy Bp-n laktok. Nekem van egy fogorvos ismerősöm megkérdem tőle, hogy klinikán csinálnak-e és kerül-e pénzbe. Tb támogatást is megkérdem, de sztem a háziorvosodnak tudnia kell.

Hajni,
most akkor idén tavasszal? Nem tudom követni :roll: Lakásügy szuper :lol: :lol: :lol: Ha találtok nyárig másikat, akkor lehet nem kell szülőkhöz költözni, ugye?
még egyet ismerek allergiára: magas fokon mosni az ágyneműt. na?! 8)

Doo,
nyugi én is fel-le pakolok, de eszik kanállal. Tök jó, hogy írtad a jeleket, hogy mikor lakott jól, biztos van nálunk is, próbálom figyelni.

Bea,
sztem nem vagy balfék, én meg tejfölt adtam :oops: és ő nem is bírta.

Most megnézem mit csinál. Remélem nem tudott kimászni a kiságyból. Én igen, és a fejem beraggadt a lécek közé...
kpetro78
 
 


ilyent még nem láttam: térdelő-ülő pozicióban aludt a kiságy egyik sarkában az éjjeli takarónak dőlve
kpetro78
 
 


Vicus,
köszi. Anyum mindenképpen akar venni vmt húsvétra, gondoltam ez jó lenne. Lotti is ímel-ámmal ezsik? Úgy emlékeztem, h "megjavult". pont arra gondoltam, hogy ő már nagyobb és azért eszik "normálisabban".

Doo,
az én férjem is allergiás egy csomó mindenre, de igaziból csak a pollentől szenved, Apám is, a Sógornőm is. Szóval, mégis jó, hogy ennyit írtál az allergiáról, engem meggyőzött, hogy vigyázzak. Még egy kérdés: Te milyen tésztát adsz neki? Abban nincs tojás?
kpetro78
 
 


Na, szinte az egész oldal az én szövegemmel van tele. És még tetszik is nárcisztikus énemnek :wink:
kpetro78
 
 


Hajni, sok sikert a lakáskereséshez. Mi már több, mint 1 éve keresünk, de nincs megfelelő. Igényeink vannak, pénzünk nincs. :wink:

Ági, a fiatalember mozgása nem igazán fejlődik. Jelenleg gurulva és kúszva közlekedik. Inkább a kezét használja. Előfordul, hogy felhúzza a térdeit, de csak rugózik. Kezembe kapaszkodva húzza magát állásba. Itt tartunk most. A levelezésünk után egy kicsit még vártam a fejlődésre. A kúszást akkor produkálta. Azóta ismét semmi újabb tudomány. Felvettem a kapcsolatot az általad ajánlott alapítvánnyal. Viszont nálunk csak 4-en foglalkoznak ezzel a tornával. Sok a munka, nem vállalnak. Bejelentkeztünk a rehabilitációs központba, várólista. Majd csak e hónap végére tudtak időpontot adni.
A vélemények is megoszlanak arról, hogy most mit kellenne tudnia. Van aki azt mondta, hogy már be kellett volna hoznia a lemaradást. Más orvos szerint a műtét óta eltelt 6 hónap számít. Szerinte jól állunk. Én meg őrlődök, nem tudom mi a jó.
Látszik rajta, hogy többet szeretne, de még nem megy. Sokat mérgelődik emiatt. Remélem lassan azért csak helyre jön.

A tudatos beszéd nálunk a következőt jelenti:
-Zsombor, mondjad: baba.
-Hát
-Zsombor, mondjad: mama.
-Hát de
Aztán kb. 2 perc múlva (játék közben) babababa, mamamama. Ez minden nap így zajlik. Csak a szavak változnak. :)

Kép
anido
 
 


Anido, nem tudom, én tök laikus vagyok, de sztem ha tényleg ügyesen kúszik, az jó! én múltkor egy 10 hós kisfiút láttam a zeneböliben - az is még CSAK kúszott, nem mászott, de olyan gyönyörűen h bmelyik NATO katona megirigyelhette volna! :shock: :lol: egy barinőm lánya meg MINDEN mozgásformát naggggyon sokáig csinált és csak 16 hósan indult el. és nem műtötték, nem volt semmi baja, sőőőt! anyja szerint csak olyan típus h mindenben elmélyed :D mondom, laikusan, de mégis úgy látom h a normális fejlődés ilyen lépcsőzetes: hirtelen jön vmi új tudomány, aztán sokáig semmi. én is néha hajlamos vagyok azt hinni h most már örökre feküdni fog, kúszni, mászni fog. és aztán egyik napról a másikra jön vmi új!! sztem nyugi! sztem e hó végéig már féllábon kibírjátok és sztem uaz lesz, mint Etuséknál h semmi problemo!
Vendég
 


Kata, durum tésztát adok, abban nincs tojás. de én azelőtt is többnyire olyat vettem. sztem spagetti készítésben az olaszok verhetetlenek! :wink: 8) mármint alapanyag vonatkozásában is...
Vendég
 


ja, és örülök, ha meggyőző volt, amit írtam. azért is teljesítem ezt a "missziót", mert most már azt mondom, ha több infom lett volna a dolgokról, akkor lehet h eleve máshogy csinálok egy csomó mindent - úgy értem, tejtermék, tojás, hal, magvak és citrusfélék fogyasztása terhesség és szopi alatt. nem azt mondom h nem ettem volna egyáltalán, de óvatosabban talán. én mindegyiket szinte nap mint nap ettem és gondolom, azért ez betett szegény Vikicsinek :cry: :cry: hátha vkinek segít megelőzni is a problémát, nemcsak utólag orvosolni.

és nekem is vannak még életmód infóim, ha vkit érdekel.

különben sztem egy "sima" nagytakarítás után nem derülhet ki h porallergiás-e Rozi, mert tudtommal a poratka okozza az allergiát, az meg takarítás után is ottmarad a cuccosokban, főleg a kárpitokban, ágymatracban. szal ha továbbra is folyik az orra, akkor nem lehet tudni h most mi van.

Kata, szólj csak hozzá jó sokat, mert úgyis nagyon mértékkel szoktál írogatni! :D
Vendég
 


Doo, persze, hogy érdekelnek a további tanácsok, ez nem is kérdés.
Vendég
 


Na, ez csalódás volt, sehol senki tegnap óta. Azért a szokásos reggeli bejelentkezésemet megteszem.

Hajnal 4 óta fent vagyok, kattog az agyam, nem bírtam aludni. Pont ma mikor a gyerekem 1 órát ráhúzott az alvásra és még akár pihenten is ébredhetem volna. Na mindegy.

A sok kattogásban ti is voltatok az eszemben (ez már függés? :lol: ) és arra gondoltam sokszor mire az íráshoz jutok ásiklok fontos eseményeken, amit egyébként nem felejtek el, csak amikor írok, kimarad a reagálásokból. Na, ezt jól bevezettem.
Amit ebből ki akartam hozni az Vicuskának szól :D : hajnalban esett le , hogy Lottit azért mondtad, hogy oltás után jött-ment a lakásban mert először csinálta? Mert ha így van akkor ez egy fontos esemény és gatulálok. :lol: , akkor mostmár tökélyre fejlesztette a tudományát, interszobálisan közlekedik :lol: . Kis Drága.

És még Kata mondata is hajnalban esett le. Azt hittem a nyaralóra mondod, h húsvétra kérted. :lol: . Aztán rájöttem h vszínűleg a babasátorra mondtad. :oops: :lol:

És Kata, nekem eddig nem derült ki Rólad, h nárcisztikus lennél, úgyhogy csak írj sokat máskor is.

Nem igaz mindig ilyenkor kakál, biztos zavarja, h írok.
Vendég
 


Anido, nálunk is hasonló a helyzet, igény van, pénz nincs, de ami nálunk még rontja a helyzetet, hogy nekünk időnk sincs. Szóval muszáj lesz az igényeinket a pénztárcánkhoz igazítani. És ebben a korban még nem gáz, hogy nem mászik Zsombi. Nekem is van ismerősöm, több mint 10 hónaposan kezdett mászni, de akkor már szinte rögtön tökéletesen. Semmi begyakorlóidő. :lol:

És köszi mindenkinek a drukkokat. :D

Ági, nem lógsz ám ki a sorból bulizás tekintetében. :wink: Én is sokat jártam, csak nem 16 évesen. Én akkor kattantam rá, mikor kollégista lettem a főiskolán. A hagyományos diszkókat nem szerettem, de a főiskolás bulikat nagyon.
Vendég
 


Doo, Te hogy tervezed a szülinap megünneplését?
Vendég
 


Etus, ez nagyon jó hír, h minden rendben Bercel lábával.

Azt mondtam már h Hangának meg tölcsérmelle van, majd hordanom kell úszni, meg ha kicsit nagyobb lesz majd tornáztatom. Vagy viszem valakihez, mert gyanítom nekem nem fogja csinálni :roll:
Vendég
 


Jó reggelt!

Zetus, szuper, hogy rendben van Bercel!!! Nagyon jó hír! :D 8) Puszi Neki!

Én is tudtam hová ment Hajni 5-re. :wink: De néha én is csak nézek, hogy miről írtok :shock:

jaj, úgy izgulok, aludni sem bírtam. Tegnap elkezdtünk érdeklődni egy ház iránt, most épül egy lakóparkban. Még csak tapogatózunk, és jujj, azért bátorság lenne belevágni. De már most vegetatív tüneteim vannak :roll: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
ági_bp
 
 


hajni, látom egyszerre járattuk kora reggel az agyunkat! :lol: :lol: panaszt nem tehetünk, hogy a gyerek nem hagy aludni! :P

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!

Fél 5-kor keltünk ma reggel! Annyira álmos vagyok. Végigolvastam,de tutira elfelejtek reagálni egy csomó dologra , amire szeretnék. :?

Hajni! Egyáltalán nem sértőtdtem meg. Van ám öniróniám :wink:

Ági! Akkor ti is költöztök?

Kata! Balatoni nyaraló jól hangzik! Mikor is készül el? :lol: Marcika térdelve aludt, a kis drága. Erről az jut eszembe amikor lát az ember olyan képeket, hogy minden lehetetlen pózban alszanak a gyerekek.

Doo! Akkor tök fölöslegesen gürcöltem tegnap :? Poratkák még mindig itt figyelnek? :shock: Legalább jó illat van, és a lelkiismeretem megnyugodott kicsit! Rozi orra folyik továbbra is :cry:

Etus!
Hurrá, hogy Bercel jól van!

Nem bírok többet írni, elájulok :?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Doo! Találtam ezt az oldalt http://margit2.uw.hu/receptek.htm#gyorsp kenyérsütő géphez. Én is kaptam tegnap egyet!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!
Hajni:igen,eddig csak bútortól bútorig mert sétálni(de csak ha nem volt túl messze egymástól)Szerdán a nappaliba és elkezdett sétálgatni fel-le! :lol: Na azóta meg sem áll,egész nap sétálgat a lakásba! :lol: :lol: És még nem esett :wink:
Sikerült a szerződés?Vagy ma mentek??

Nemrég értünk haza babaklubbot tartottunk egy barátnőmnél(akivel eggyütt szültem és azóta nagyon jó barátnők lettünk)Jól érezte magát a kisasszony!És családi házuk van :roll: Hazaértem és hívtam apát:-Nekem is kell!!!Olyan jó a kertbe elsétálgattak....

Ágibp:drukkolok,hogy nektek is sikerüljön!

Ja és mit jelent a tölcsérmell??Nem is hallottam még ilyet :oops:

Egy pár kép: Kép
jövök anyuhoz
Kép
imádok pakolászni

KépKép
vicuska
 
 


Ágiiii, ez most én küldök drukkot! Nem kis döntés, de csak optimistán. Most albiba laktok vagy sajátba? Úgy látom a költözési láz ragályos, tünete a hajnali virrasztás. :lol: . Én most ooooolyan álmos vagyok. ráadásul nem tudtam vele aludni, mert akkor voltunk az ügyvédnél.

Gyerekem rákapott a szennyeskosárra. Tegnap egy melltartót lobogtatva jött ki a fürdőszobából, az előbb meg egy zoknit találtam a virágcserépbe. :lol: . Mostmár ha van nálunk valaki, meg kell néznem mit hoz ki onnan, nehogy valakinek az ölébepakoljon egy tangát :oops: :lol: .
Vendég
 


Ági, az ez nem kell a mondatba. :oops:
Vendég
 


Vicuska, mondom én hogy terjed a láz :lol:

Édes Lotti még mindig. Ugye milyen cukik ahogy mennek, én még mindig néha meglepődöm, hogy nem 4kézláb halad. :lol:

tölcsérmell= horpadt mellkas :cry: , így biztos halottad már.
Vendég
 


Hello-bello! :)

Tiszta happy vagyok, mert itt van anyukam, aki egyebkent Ausztriaban dolgozik, es majd csak vasarnap megy vissza, es addig hawaii-dizsi van nalunk, este moziba megyunk Oliverrel (masodszor miota Bercel megszuletett) mar uuuuugy varom, vegre randizunk! :) Meg aludni is fogok!! Eljen!! :):):):):)

Kata: nem fenykepezted le veletlenul ahogy Marci terdelve alszik? Tok edi lehetett! Ugy megneznem a kis dragat! :)

Hajni: en mar hallottam a tolcsermellet, nekem az elso pasimnak az volt, es iszonyat nagy sportolo volt, kosarlabdazott, focizott, jeghokizott, tekezett, roplabdazott, uszott, es mindegyiket orszagos szinten muvelte... nem csinaltam mast, mint a meccseire jartam, amikor egyutt voltunk... :) Igaz, birtam nagyon, mert mindegyik csapatban o volt a legugyesebb, es mindenki engem irigyelt, hogy o a pasim... :)

Agi: lakopark... az tenyleg tok jo lenne ha osszejonne... elhiszem hogy mar most vegetativ tuneteid vannak... :)

Bea: ugyan Doo-nak linkelted be azt a kenyersutos oldalt, de en is koszonom, imadok kenyeret, meg minden mast is sutni! :) A kedvencem a kakaoscsiga, a kalacs es a feher kenyer. Husvetra tok szep kalacsot sutottem, majd rakok fel rola kepet! :) Tok jo hogy kaptal kenyersutot!

Vicuska: de ugyes Lott hogy mar magatol megy! A kis pakolos... :) Nekunk is ilyen tarolo-dobozunk van, csak kek meg zold, meg bekas evos-cuccunk, IKEA-s, nem? :)

zetus8
 
 


szoval ilyen fini kalacsot sutottem. nem mintha ez latszana a kepen, marmint hogy fini, de aaaaaaaaaaz! :)
Kép

zetus8
 
 


ma én is arra ébredtem h húúú de fini kalácsot sütöttem (késleltetett programozás)! kenyérnek indult, de kalács lett belőle! :shock: :lol: mondjuk, amikor a 2ek cukrot belepakoltam, már nekem is gyanús lett a recept, de úgy írta h tejes kennyér - hát ehelyett zabtejes kalács lett. sebaj, így is nagyon fini volt, sőt, a zuram szerint kiváló - pedig ő nem egy ha kell ha nem dicsérős!! :D
fúú, és nekem annyira bejön h érzem a süldögélő kenyér-kalács illatát...
köszi a linket! :) sajna, többség tojásos-sajtos, ahogy belepislantottam.
még azt nem tudom h a tejporos receptekben mire cseréljem a tejport... asszem ez egy kicsit off lett... :roll: :oops:

Marci térdelős-ülősét én is megnéztem volna!! :D

Bea, sztem azért a semminél sokkal jobb egy nagytaki és most esedékes is a húsvét miatt!! :wink: na, én ezt idén nem vállaltam be... semmi ablakpuci, ilyesmi. asszem elnapolom a szülire. hideg is van, csapadék is, náthás vagyok és puhány... :oops: :oops: az a furi h nem is igazán náthás vagyok, mint inkább nem tudom mi... uis az orrom nem folyik, fújni is alig kell, de főleg a számon kapok levegőt. :shock: ez milyen kórság?! :roll:

ja, néhány életmódtanács:
atkátlanítás házilag: pl plüssöket fagyóba be!!
ne legyen sok növény, mert a földjükön az a fehér cuccos, amire én mindig azt hallottam h só, az valójában penész és az ugye köztudottan elég allergizáló.
neten ilyet olvastam h függönyöket hetente mosni :!: na, ez az, amit SOHA nem vállalnék be!! asszem akkor függöny nélkül maradnánk, ha tényleg muszáj lenne! :evil:
kárpitokat is időnként kiporszizni.
állatszőrök, csergék se legyenek a lakásban, mert az is porfogó és nemigen tisztítható.
padlószőnyeg nem OK - bár asszem ez köztudott.
új lakásba költözők figyelmébe!! padlófűtés allergiásoknak nem jó!
Vendég
 


Bea, enyémnek is folyik az orra. semmi egyéb panasz. néha egy pici köhi. nem is szívom, mert annyi sincs a nózijában.

kicsit tanácstalan vagyok h hogy öltöztessem itthonra. meleg van a lakásban - kb 25 fok, de ő lent tanyázik a földön, plusz csomószor "kiszalad" az előszobába-konyhába, azért a járólapon csücsülve meg azért hát hm... :roll: nem kifejezetten hideg, nekem OK papucs nélkül is rövid időre, viszont mostanában csak harisban volt, de lehet h ez kevés?! lehet h ettől folyik az orra. :oops:

Kata, balatoni nyaraló nekem is bejönne a csapattal! azért a tavaszi majki meghívás is él ám, ne felejtsétek el!!

Etus, másodszor menetk moziba?! mázlisták!!! :o :lol:

Hajni, enyém is szennyeskosarazik!! :lol:
Vendég
 


Vicus,
Nekem naggyon tetszik a kicsi lányod!!! Olyan szép. És én is tutti csajos cuccokba fogom járatni, ha egyszer kapok az angyaloktól egy kis hercegnőt. Nem, mintha a kishercegemet nem imádnám...

Képzeljátek ma este a youtube-n angol bölcsis dalokat hallgatunk/néztünk a Marcival. És tetszett neki! Na, jó az is hogy püffölhette (megint fogalmam sincs hogyan kell leírni) a klaviatúrát. Mivel én gyerekkoromban angol nyelvterületen éltem, nekem a gyerekdalok olyanok, mint a másnak a "Csiga-biga gyere ki..." és társai. Persze azokat is ismerem.

Ezenkivül ma elkezdődött az igazi hiszti az Úrfinál! Persze csak nevettünk rajta (nem kapta meg Apája laptopját - irodai - miután elrontotta az egérpadot). Ő meg sírt, sírt, majd fájdalmasan, szomorúan belemászott az Apja ölébe, ahol persze rögtön a laptop után ácsingózott. Jó szülők, persze odaadták és diadalmasan mosolygott. A kis huncut.

Ja, és elkezdett balhézni a babakocsiba is. Ez durva. Remélem csak a szél miatt, különben ordító majd 9 hónapossal járjak a piacra? Még megkérdik hova lett a mosoly Babám....

Mi nem költözünk, de én házat lázítok.

Etus,
irigyellek, hogy tudsz sütni. Én nem nagyon. Sőt nem is merek. A kenyérsütőmet is elajándékoztam....

Hajni, ez a másnéven cipész mellkas, ugye? Mennyire durva?

Ja, és hajnal: akkor mi mégsem keltünk korán, bár azért engem ébrezgettek... Képzeljétek éjféli felsírásnál gondoltam kicsit várok, na cserébe 30 percet viggasztaltam, pedig tényleg kb 2-3 percet vártam. Na, 4kor siettem, és öt perc múlva az ágyikómban voltam.

Anido,
Az én gyönyörű unokahúgom 11 hónaposan kezdett kúszni, mi tanítgattuk a férjemmel... Egészség rendben van?

Doo,
a Barilla durum tészta?

Ja, és sok locsolót, piros tojást mindenkinek. És jó időt!
kpetro78
 
 


Doo,
az ő popiját védi a pelus, éskülönben is mozognak állandóan. És azt a hőmérsékletet szokta meg ami nálatok van. Magán vélemény: sztem sok a 25, nem lehet, h a levegő száraz és így kompenzál? Bár akkor miért csak most folyik... Használj orrcsepet, az jó. Téged is irigyellek...
kpetro78
 
 


Vicus!
Lotti nagyon szép kislány, tényleg igazi csajos! :wink: És gratulálok az első lépésekhez feléd!

Etus!
Gyönyörű az a fonott kalács, nagyon ügyes vagy,hogy még ilyeneket is bevállalsz! Megy a pihi most, hogy anyukád ott van?

Kata!
A kis hisztis Marci, persze a cél érdekében (számítógép nálunk is menő)! Meglátja és rögtön eksztázisban van, és imádja püfölni a klaviatúrát, de kikapcs állapotban nem ám!
Babakocsizás nálatok sem megy, isten hozott a klubban :wink:

Hajni!
Szennyeskosárból pakols úgy látszik ragályos. Rozi is imádja és utána ül a szennyesruha kupac közepén büszkén. Szerintetek, hogy lehet megtanítani, hogy befelé is pakoljon. Hogy azt is élvezze????Miért csak kifelé dobálni jó mindent:?:

Doo!
Látod erre a tej érzékenységre nem is gondoltam amikor a recepteket néztem. :? Függönymosás minden héten? Jajjj!!!!Még most is megviselt, ráadásul vasalós függönyeim vannak :?

Rozira rátört a sírós időszak. Az én kislányom eddig nem volt sírós :!: Szóval nyekergett ha szopizni akart, vagy kiakart jönni az autósülésből, babakocsiból, de nem úgy mint most. Esténként nem tud (akar :? ) elaludni és sír, nagy könnyekkel, de nagyon, nagyon. Még a cicivel sem tudom megvígasztalni , ami pláne nem fordult elő eddig. Reggel sírva ébred. Mi lehet vele :?: HELP :!:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Köszönöm a dicséreteket!

Hú nagyon szép ez a kalács!!!Nekem is kéne vmit,de még nemtudom mit?!

Függöny mosás...utálom,nem mosni hanem utána vasalni!!!Tavaly vettem mindenhova újjat,na persze akkor nem számoltam a vasalással,csak,hogy ez a szép...Bizti ha legközelebb függönyt kell vennem hagyományosat veszek ami kilógja magát!

25 fok:irigyellek :wink: mi földszinten lakunk(lakásvásárlók :shock: )Itt a 21-22 fok a plafon :twisted: És a kő-padló nagyon hideg!!!!Ami jobban rontja a helyzetet mert ügye vezetjük a hőt...és nem 22 fokot érzünk!!!!
Le lett laminálva mindhárom szoba,de miután a kislány elkezdett tenni-venni 2 szobába padlószőnyeget vettünk az előszobába futó szőnyeget.Ezért akarunk elköltözni innen!!!

Igen ikeásak!Bár játéknak használja a békásat!

KépKép
vicuska
 
 


Drága Bea! Nagyon sok boldog névnapot kívánunk! :lol:
Vendég
 


Bea, boldog névnapot!! :)
(Hajni, ezennel tisztelettel és szeretettel megbízlak név- és szülinap-felelősnek! :wink: )
Vendég
 


Bea én is csatlakoznék :BOLDOG NÉVNAPOT!!

KépKép
vicuska
 
 


Doo, oké én vállalom, feltéve ha mindenki leírja mikor van a szülinapja. :lol: De ha én leszek a felelős engem ki fog felköszönteni? :lol:

Szerintem is sok a lakásba 25 fok.
későbbb majd nagyon fázós lesz, ha megszokja ezt a meleget. Én amíg nem éltem együttt a párommal, Náluk állandóan a fagyhalál kerülgetett, mert ők 18-20 fokot tartottak, míg én a szobámban 25-26-ot. Na, mikor összeköltöztünk időbe került mire találtunk egy kompromisszumos hőmérsékletet. Ráadásul alattatok is fűtenek, gondolom annyira nem lehet hideg a föld sem.

Vicuska, Tiétek távfűtéses? Az tényleg hideg, de mi mindenképp, a földre akarunk költözni, de nem tömbbe, hanem családi házba. Hát a fűtésszámlánk biztos nem annyi lesz mint itt :? .

Kata, nyílik Marcinak is az akarata? :lol:

Rozinak sok vigaszpuszi, biztos csak átmeneti állapot. Annyi hülye front van és talán fogzik is.
Vendég
 


Igen távfűtéses.Bár a számla nem olyan vészes,de inkább fizetnék vm-vel többet csak meleg lenne!!!Télen a kislánynak rá kellett fűteni elektromos olajradiátorral.Így az áram is pörög :twisted:

Rozinak üzenjük ne morcoskodjon :lol: Az én lányom ezt a fajta időt rendesen megérzi-nyűglődik,semmi sem jó és kívánkozik az ágyikójába!10-kor lefeküdt és 1kor kelt!

Most apa elvitte sétáltatni,amíg én sütit csináltam.De milyen süti lesz :roll: már kész de ha nem változik a hűtőben az állaga akkor KUKA! :oops:

KépKép
vicuska
 
 


hm, Hajni, hát Te szólsz h mikor kell Téged köszönteni és mi köszöntünk!! :wink: :lol: most h így szólsz, tudom ám h jövő csüt lesz a névnapod, de félek h akkor el fogom felejteni - ha szemérmességből mégsem szólnál -, úgyh Neked is boldog névnapot előre is!! :wink: :D
Vendég
 


Bea, sztem is vmije fájhat, ha a cici sem segít... :? :( szegény Rozi baba és anyuja!! :( remélem, gyorsan lezajlik ez a nyűglődés nála!

hát ez a hőfok nem szabályozható - nálunk is távfűtés, a számla horror. tapasztalatom szerint a keretesházas fűtés olcsóbb, mint a tömb, ha jól van szigetelve! plusz ugye nyáron egyáltalán nem kell fizetni, míg a tömbben akkor is.
Vendég
 


Kata, mire volna jó az orrcsepp? és milyen orrcsepp? mert sterimar az van, de hát attól még jobban folyik. vmi gyógyisat meg nem akarok, arra sztem még nincs szüksége. vagy van már megoldás?
Vendég
 


Doo: nalunk is 25 fok van a lakasban, de en ezt uuuuuuugy szeretem. Biztos hulyenek neztem, de nekem mindig az volt az almom, hogy tavfuteses lakasban lakjak... :oops:
12 eves koromtol egy onkormanyzati lakasban laktunk, ami 130 nm-es, nagy belmagassaggal, egyszeruen nem lehetett felfuteni, es a futesszamlank igy is horror volt... aztan Oliverrel miutan osszehazasodtunk, 1 evig alberletben laktunk a 12. keruletben, ahol 2 nagy szoba volt, mind a kettoben egy nagy cserepkalyha, annyi volt a futes az egesz lakasban. Na ebbol az egyik nem mukodott, szoval iszonyatosan hideg volt telen, volt, hogy 5 honapos terhesen ott sirtam 3 puloverben a nagypaplan alatt, hogy en fazom, es Oliver forro vizes palackokat dugdosott a takarom ala, hogy ne fazzak... borzaszto volt... szoval amikor eldontottuk, hogy veszunk lakast, nekem tavfuteses lakas volt az almom, mert akarhol voltam tavfuteses lakasban, ott mindig meleg volt... :roll: persze Oliver nem akarta, de masra meg nem volt penzunk, igy belement, en meg orultem! :) Mondjuk amikor jon a futesszamla, az mar nem olyan jo... :roll:
Na mindegy, amit ebbol igazabol ki akartam hozni, az az, hogy Bercel tokre hozza van szokva a meleghez, es kedden voltunk egy ismerosomnel, akinel meg eleg hideg volt, es szerintem ott fazott meg... szegenynek nagyon folyik az orra, nem viccelek, felorankent szivni kell az orrat, es mindig rengeteg jon ki... plusz hurutosan kohog, szoval nincs valami jol, eleg rosszul alszik... most eloszor adok neki homeopatias cuccokat, kivancsi vagyok, hatnak-e...

Bea: Szegeny Rozi, nem tudom mi lehet a baja szegenykenek...
Hat elmult mar ejfel, de azert Boldog Nevnapot!

Hajni, neked is Boldog Nevnapot, mint megtudtam csutortokre elore! :wink:

Vicuska: hogy sikerult a sutid??????? Remelem nem a kukaban vegezte... :wink: biztos fincsi lett! :)
Tavfuteses lakas, es hideg van? Ilyet meg nem is hallottam...de gaaz :twisted: Gondolom amiatt lehet hogy nem futenek korbe, nalunk a 7.-en ilyen gond nincs...

Tegnap vegul nem jutottunk el moziba, de ma igen, es tok jo volt!! Kijottunk a mozibol, es akkor az eloterben megszolalt a MI SZAMUNK, egy regebbi szam, ami nem is volt nagy szam :) de a MI SZAMUNK (David Beningfield: If you're not the one), es ez meg kulonlegesebbe tette az estenket, meg tancoltunk is ra! :) Szoval tok romantikus volt!

Doo: tejpor helyett etkezesi kemenyitot lehet hasznalni! Nekem tobb olyan receptem is van, ami azt irja, hogy tegyel bele ennyi meg annyi tejport, VAGY etkezesi kemenyitot... a kalacsba is azt raktam tejpor helyett.

zetus8
 
 


etus, én több olyan lakásban is jártam, ami távfűtéses volt és marha hideg volt benne... :shock: :evil: a mienk nem hagyományos panel, de amelyik igen, azopk elég hidegek, legalábbis egy részük - sztem marha rosszul vannak szigetelve.
Vendég
 


a keményítős tippet köszi!! :D
Vendég
 


Előre is köszönöm a névnapi köszöntést :D !

A miénk is távfűtéses volt 3 évvel ezelőttig, aztán átalakíttatuk egyedire. Mi is télen- nyáron ugyanannyit fizettünk, míg távos volt, elég sokat és télen olyan meleg volt a lakás, hogy állandóan nyitva volt az ablak. Az meg nagy luxus, minek ilyen meleg? Viszont a földszintiek fáztak, ez is igaz.

Vicuska, véleményem szerint nincs az a süti ami megérdemelné, h a kukába végezze. :lol: Remélem nem dobtátok ki?! Most akkor Ti is nézelődtök lakás ügyben vagy még csak gondolat?

Szegény náthás Bercel, jobbulást!
Mi is tegnap este fenn voltunk barátokkal találkozni, beszélgetni, úgyhogy most elég álmos vagyok. De azért jól esett kimozdulni.
Vendég
 


Sziasztok!

Mi egyenlőre maradunk :cry: Van még 2 év a kocsi törlesztőrészletünkből.Utána szertnénk családi házat venni.Van 2 lakásunk azt eladjuk és abból kéne venni.Így nem lehet mert lehet a két lakás ellenére is kellene kölcsönt felvenni,2 kölcsön pedig sok :evil: Bár már most mennénk :wink:

Nem lett a süti kidobva,bár nekem túl tömény!Nem is nekem kell megenni,hanem a locsolóknak :lol:

Olyan unalmas ez a vasárnap,a cseppem alszik főzni nem kell(tegnap megfőztem),a tv-be semmi :?
Délután elmegyünk,nem messze van itt egy vadaspark(Béren).Lotti remélem élvezi majd az állatokat.És remélem nem esik az esső!!!

Ki mi jót csinál husvétkor?Mi megyünk anyuékhoz,bográcsozás lesz..Gábor nap van és az öcsém is és nevelőapám is Gábor!

KépKép
vicuska
 
 


Bográcsozás? de jó idő van nálatok, itt esik. Mi holnap megtesszük a kötelező köröket a családba, ma délután egy baráti párt várunk látogatóba. Még nem láttam a babájukat mert Pesten laknak, és most jöttek először haza azóta, úgyhogy már nagyon várom őket.
Én sem főzök, kapjuk az ebédet :oops: .
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?