Új privát üzeneted érkezett!

Húúú, lányok, off topic, de kell írjam magamból mert pezsgek az izgalomtól. A tegnapi lakásnézőnk, akik miatt egész nap suvickoltam, visszaszóltak, ha a részletkérdésekben meg tudunk egyezni, akkor kellenne nekik a lakás. Az árat elfogadták, csak gondolom, h mikor akarunk kiköltözni, meg foglalókérdés stb.
Nagyon vegyes érzelmeim vannak, mert szeretem ezt a lakást csak jó lenne nem tömblakásban lakni, meg egy szobával nagyobba.
Vendég
 


Hajni!
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!

Most már csak álmaitok lakását kell megtalálni! Képzeld el, hogy nem kell 4 emeletet megmásznod és esetleg erkély is van :wink: Ugye, már nem is sajnálod annyira a régit :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Érdemes volt suvickolni :lol: Biztos feldobta a kéró árát a rend és tisztaság :lol: :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 

 
 

Köszi Bea, azért mint háziasszony nem vizsgáztam rosszul, ha így ki tudtam takarítani egy Szöszkehangya mellett. A legnagyobb problémám a köztes idővel van, mert vszínűleg addig szülőkhöz kell mennünk és azt nem biztos h kibírom. :roll:
Vendég
 


Aaaaaaaaaaaaa! Semmit nem tudtam visszaolvasni, most is csak azert irok, hogy minden okes velunk, csak epp itt a villanyszerelo, total felfordulas van, egyebkent si tiszta idegebeteg vagyok, meg egy ortoped szerencsetlen, de majd irok este... :(
pussz

zetus8
 
 


Sziasztok!
Hajni megy a drukk!Milyen házat szeretnétek?Hol?

Zetus:ne stresszelj!Gyere este!

Többiek???

KépKép
vicuska
 
 


Hú, jó kérdés, reggel óta bújom az ingatlanhirdetéseket. Vagy sorház vagy kertes de kicsi udvarral. Sajna az álmain nincsenek összhangba a pénztárcánkkal, úgyhogy jól át kell ezt rágni. A lényeg, hogy a földön lakjunk, ne a 4-en, legyen kis udvar, garázs.
Építkezni lenne a legjobb, de itt majdnem lakásárban mennek a telkek :evil: .

Etus, mit csináltál?

Bea, végre Te is kiborultál. :wink: . Ennek is ki kell jönni időnként, különben becsavarodik az ember.
Vendég
 


haliho,
iszonyúan elkapott bennünket a nyavalya, szarul alszunk, én tegnap elkezdtem atb-t szedni, mert egyre rosszabbul voltam, de megérte, mert ma jobban vagyok.

hétvégii síelés helyett betegség, karambol, szóval nem voltam éppen formában...

Hajni,
köszi még1szer az orrcsepp ötletet, és igen nálam van gysz allergia, sajnos pont attól lesz nehéz a köv terhesség vállalása... és az atb érzékenység, még fatális is lehet....

Én is sírtam ám sokat az elején :D És hordoztam Marcikát 8 hetes korától 3 hónapos koráig EGÉSZ nap hordozókendőben. Csak aztán több, mint 7 kg lett, és nem bírtam tovább... Szóval kitartást mindenkinek :D

Nálunk, most süt a nap, minden értelemben :D

Hajni, lakásügyben szorítok, mi most a közös képviselőtől akarunk megszabadulni, én vagyok a főkezdeményező (soha nem voltam ilyen, de nem szeretem, ha hiába fizetek).

Mi tegnap este vacsi után a férjemmel megnéztük az összes képet, és mindenki NAGYON tetszett (Doo, a tied is, azt a gmailen néztük, tényleg kitöröljem az emidet :lol: )

Bea, tök jó, hogy bevállaltad a rákot. hm, tényleg vigyázz, mert marhára allergizálnak a herkentyűk. Én imádom, de még nemtom, h merrem majd adni Marcinak :oops:

És mindenkivel egyetértek ALUDNI JÓ LENNE MÁR VÉGRE :D Mi ma éjjel 3 után NEM tudtuk letenni, ötlet? Ölbe altattuk :roll:

Etus, remélem nem Bercel miatt stresszel :roll:
kpetro78
 
 


Kép mosógépben, már megint

Kép porszívóval

Kép leguggolok Kép felállok
kpetro78
 
 


Halihó, elkezdtelek olvasni Titeket, sorban reagálok, de még olvasok! kezdem a végén :lol: most ahogy megláttam Marci képét, és a múltkor is már Rozinál is azt gondoltam, hogy ez a két csemete hasonlít egymásra! :shock: :D Valahogy a kerek pofijuk és a szemük. De ne aggódjatok, Zitának is van hasonló párja a májusiaknál, s Ő is ellenkező nemű :roll: :lol:

Szóval, Bea, már Doo is megállapította régebben, hogy sok dologban hasonlítunk, s szerintem is :shock: még a horoszkópunk is uaz :lol: :lol: nekem mellgyuszi elmúlt, és ahogy írtam is, ez nem az a klasszikus csomós volt, hanem a bimbóudvar volt begyulladva. Még fejnem is kellett, mert úgy éreztem kidurran. :shock: :shock: :?

Jaj, a nap jóhíre: nomen es omen vagy hogy is van és hogy is írják, nevedben a sorsod (vagy ez nem is az? :oops: ) képben vagyok...de a lényeg: nem hiába hívjuk mi a leányunkat Cukorborsónak, aki ugye Popej lánya...és Popej szereti a spenótot, és a mi Cukorborsónk is szereti!! Ma volt először és szívesen jóízűen ette!! megevett belőle 80 ml-t, ami nála tök jó! 10óraira pedig 100 ml kaját nyomott be, jaj, úgy örülök :D :D

Kata, tök jó, hogy Marci orra is kidugult.
folyt. olvasás

Kép
ági_bp
 
 


Ja, most látom Hajni állapította meg a hasonlóságot, nem Bea. :oops:

Ma voltunk a madaras tecsóba :lol: és van bio részleg és vettünk mirelit spenótot, zöldbabot és gesztenyét. Meg rizsgolyót.
És nem bio kukoricadarát, légyszi segítsetek azzal mit kell tenni, még sosem vettem. és ha ugye már kapott kukoricapelyhet, akkor a darát nem kell "bevezetnem", ugye???

Kép
ági_bp
 
 


Bea, először borultál ki? :shock: Ezen az először megdöbbentőbb számomra, mint az hogy kiborultál. Én már többször is kiborultam, s szerintem az anyák többsége néha kiszokott, főleg akinek kicsit pörgősebb és akaratosabb gyereke van. És a lelkifurdi nagyon rossz, nekem is mindig volt :cry: :cry: olyan szar érzés. Mit ártott nekem ez a kis tündér, hogy ki tudtam ÍGY borulni...stb érzések. Szóval együttérzek Veled, de gondoljunk arra, hogy valahol sajnos, kell, hogy levezesse az ember a feszkót. :cry: :cry: bár nem így kellene levezetni, de sajna néha így "sikerül"..
Tegnap egy barátainknál voltunk, már 2 gyerkőc van 2 év korkülönbség, ill. még annyi sem, és éjszaka sokat felvan a kicsi -8 hónapos- és az anyuka olyan kimerült és szegény olyan ingerlékeny :cry: és volt egy tök durva jelenete, úgy ráordított a nagyobbra meg úgy megrántotta a gyereket, hogy Zita megijedt és elkezdett sírni....olyan megrázó volt látni a jelenetet, és komolyan azt éreztem, hogy valahol tök érthető, hogy ki van, és nehéz lehet 2 kicsivel...de én annyira nem szeretnék ilyet csinálni majd Zitával. Úgy szeretném Őt türelemben és szeretetben felnevelni....már arra is gondoltam talán jobb lenne majd nagyobb korkülönbség, akkor talán könnyebb, vagy ki tudja :roll: mert olyan gáz, hogy pl mennyire ki tud borítani, ha sír a babkocsiban...most mi van ha a kisebb is ilyen lesz, és egy sétánál Zita meg mondjuk elszalad és én utána, és a kicsi üvölt, fúúú...nehéz lehet :roll: de ugyanakkor csodálatos is, hogy gyerekei vannak az embernek. ma leültem a boltban egy padra egy néni mellé, Zita aludt a kendőben rajtam-tátott szájjal a Drága- és a néni azt mondta ugye milyen jó dolog anyának lenni? én meg úgy elérzékenyültem, ott ültem én a padon, a könnycseppek meg a szememben.

feléredt, mennem kell. még végig sem olvastam, de a szám már mennyit járt... :oops:

Etus mi van a gyógytornával????

Kép
ági_bp
 
 


Jaj, Marci gyönyörű és olyan igazi cukigyerek. Na és házias, mos porszívozik :lol: , meg kell becsülni egy ilyen segítséget.
Alvásra nincs ötletem, de biztos nagyon nehéz. Még mindig nem alszik a nagyágyban köztetek?

Zita nagylánynak megjött az étvágya, ez szuper.

Mennem kell majd, folyt köv.
Vendég
 


mi az a rizsgolyó? én még nem láttam. igaz, madarasba nem járok. meg máshova se nagyon... :roll:

hajni, hajrá költözés projekt!! ha fsz-en lesztek, jöhet a kistesó is, mert Hanginak nem kell lesétálnia a lépcsőkön!! :wink: :lol:

ági, sztem kukoricadarát nem kell bevezetned már. csak főzd meg vízben (esetleg rizs- v zabtejben), ahogy a búzadarát is szokás. ízlés szerint - attól függően h hígabbat v sűrűbbet szeretnél.

Hajni, mi volt ma a dokinál?

Marci nagyon édes!! és tényleg hasonlít Rozira! összeadjátok őket? hipotézisem szerint az összeillő párok nem később kezdenek el hasonlítani egymásra, hanem már eleve hasonlóak!! :wink: ld pl mi 8) :D erre alapoztam az elméletemet :lol:
ja h így ment bele derékig a mosógépbe!! én azt hittem fordítva, azért csodálkoztam annyira :oops: :lol:
Kata, a mailemet meg ne pusztán töröld - az egész vinyót semmisítsd meg! :lol: :lol:

Ági, én nem ismerem ilyen mélységekig a popey történetet :lol: na de ebben is hasonlítanak a csemetéink!! :D és én is majdnem spenótot csináltam ma, de az utolsó pillanatban brokkolis tésztára változtattam a menüt.

Hajni, még mindig nehézkes Hangival a járás miatt? úgy értem, szoros felügyeletet igényel? enyém most kezd értékelhető lépéseket tenni, még főleg kapaszkodva - így a járóka újra értelmet nyert, uis gyakran annak a külső tartó lábába kapaszkodik :lol: nagyon édes! olyan kis óvatosan lépeget, megeszem! :D
kb egy hete mondogatja egyértelműen tudatosan h nem-nem-nem-nem és rázza a fejét (ezt pedig mi nem csináltuk neki annyira, mármint a fejcsóválást - v legalábbis nem tudatosan :lol: ) - mindig akkor, ha vmi olyat csinál, amit tudja h nem szabad. eddig is mondta h ne meg nem, de eddig nem voltam biztos abban h tudatosan mondja. szal végülis az első szava a "nem" :D
Vendég
 


ma én is szarul voltam... :? folyik az orrom, reggel a torkom is fájt és a fejem egész nap :evil: remélem, holnapra elmúlik. Vikinek úgy tűnik, kutya baja! nagyon remélem h én már nem tudom visszafertőzni. adok neki béres cseppet és cebiont továbbra is.
Vendég
 


Bea, sztem is hasonlítanak! Tegnap néztem én is. Beismerem, Rozi jobban is tetszik egy icike picikét a többi babánál :)

Doo, jobbulást kívánok, elég sz.r ez a betegség. Bár én az atb óta jobban vagyok :) Örültem az öniróniádnak 8)

Ági, detto így gondolom. A sógornőm nevel két kicsit, ő is türelmetlen néha a nagyobbal, de messze nem ennyire. Sztem mindent meg kell próbálni, hogy ne rajtuk töltsük ki. Én a férjemen szoktam :oops: Aztán bocsánatot kérek, maffint sütök... Ő elég jól bírja, pedig igazi házi sárkány(ka) vagyok néha (soxor) :x

Na, pakolom a konyhát, mert jön a vészhelyzet :wink:
kpetro78
 
 


Ilyen nincs... egy csomo mindent irtam, mar majdnem mindenre reagaltam, erre elszallt a netem... pedig kozben mentegettem amit irtam, mert feltem, hogy elveszik, erre most azt se hozza be... :( :( Nem igerem, hogy mindent ujra birok irni, de azert igykeszem... :roll:

Hajni: de jo, remelem osszejon a dolog a lakassa, szurkolok ezerrel!!
Mit mondott a doki? Remelem nem ekcema, es megusszatok egy kis szaraz folttal...

Kata: De helyes kispasi Marci, a mosogepbe-bemaszos-kep a kedvencem!! :)

Bea: a viragfoldes kepet latva nosztalgiaztam... anno 2 evesen hasonlo cserepbol ettuk ketpofara az ikertesommal a virafoldet... :) Biztos valamilyen hianyunk volt, amit csak a viragfoldbol tudtunk potolni... :)

Doo: jobbulast neked, amikor beteg vagyok, nagyon nehez Bercussal, gondolom neked sem konnyebb... kitartast, probalj azert pihenni amennyit csak tudsz!

Na ezt elkuldom, felek hogy megint elszall... :twisted:

zetus8
 
 


Újra itt!

A rizsgolyót én is vandától olvastam először a májusiban, és most észrevettem, és egyből tudtam mi az? :shock: :lol: Kis fehér golyók, rizs és köles az összetevője. Dmben én sem láttam.

Doo, azt kérdezném, hogy értetted a lisztérzékenységgel kapcsolatban, hogy nem a kaja a "ludas"..úgy, hogy végülis a betegség így is úgy is megvan, és nem a kaja miatt alakul ki, az "csak" a tüneteket hozza elő...? Tehát azzal, ha mondjuk 8 hósan ad vki glutént, attól nem lehet lisztérzékeny a gyereke. Jól értelmezem, amit írtál? De a 6 hót mindenképp ki kell várni. Vajon ha azelőtt kap valaki, az okozhat lisztérzékenységet, ha ez egyszer genetikai dolog?? :roll:

Kata, hogy hogy gondot okozhat a gyszerérzékenység a köv terhességednél? Mire vagy allergiás? Valami olyanra, amit tuti szedned kell majd, vagy mi?? Mert ha antibiotikumra, akkor induljunk ki abból, hogy nem is lesz rá szükség, ill. van más fajta, nem? :roll:

Na, én csak itt forgatom a szemeimet :roll: :roll: Etus, mi van írj majd! :roll:

hmm :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Helló Etus! online :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, sok sikert az eladáshoz-vételhez!!! Találjatok és vegyetek egy jó kis lakást!!!

Doo, Kata jobbulást!! :cry:
nekem csak herpim van a számon :twisted: :twisted: és ugye közvetlen kontaktussal terjed, így nem puszilhatom meg Zitát :cry: :cry: apát se, de Ő már háttérbe van szegény szorulva :roll: :cry: viszont a kis hadonászó már vagy 3X belecsapott a számba a kezével, úgyhogy nem tudom így elkaphatta-e a herpi vírust? :twisted: Most az utolsónál akkorát csapott, hogy leszakadt a fele :? s olyan pipa lettem, hogy így tuti elkapta :twisted: gyors lemostam a kezét, de hát ki tudja. Mondom mit csapkodsz, mikor mondtam, hogy nem szabad belenyúlni :shock: :shock: szegény, hol érti még? :oops: olyan vagyok, na...aztán mondtam ne haragudjon, honnan is tudhatná még...egyébként egész nap azt mutogatta, én meg:igen, tudom, hogy herpeszem van. :?

Kép
ági_bp
 
 


na, mi van Etus? :shock: :roll: :roll: :roll: nem írsz még?

Kép
ági_bp
 
 


Agi: ha jol emlekszem lemaradtam Zita kiralylany koszonteserol, szoval igy utolag is Boldog Hofordulot neki!! :)
Gyogytornasz... csotortokon megyunk!!!!!!!!!!! A Boda Zsuzsahoz!! :) Csutortok ota hivogatom, de nem vette fel vagy kinyomta, irtam neki smst is, nem reagalt, szoval mar lemondtam rola... kozben hivtam 5 masik embert, ebbol 2en nem tudtak elvallalni, a masik 3 meg nem vette fel a telefont... nagyon kesz voltam emiatt, de ma visszahivott a Zsuzsa, es mivel van egy lemondasa csutortokon, igy bevallalt minket! :) Remelem nincs semmi komoly, es megusszuk egy par kezelessel... jo hir, hogy miota felallt Bercel, mindket labat hasznalja a kuszashoz, es a labfejet is lazabban tartja...

Es amiert teljesen kiborultam... mar evek ota baj van az allkapcsommal, faj, voltam vele szajsebesznel, meg meg csomo helyen, a legtobben meg akartak muteni, en ezt nem akartam, igy vegul ejszakara harapasemelot kaptam (rosszul harapok nagyon), nem hasznalt... most megint elmentem penteken dokihoz, es azt mondta a no, hogy mar annyira gazos az allkapcsom, hogy csak ugy tudja megcsinalni, ha fogszabalyzot kapok allandora, nem esztetikai okbol, hanem az allkapcsom miatt, es csinal rontgent, de minimum 2 ev... mar ez is total a padlora kuldott, alapbol nem vagyok egy hiu termeszet, na de hogy 24 evesen legyen fem-ize a szamban... kesz... raadasul faj is meg minden... :evil: Erre jott a kovetkezo csapas: annyira gazos, hogy a fogszabalyzas elott meg lehet hogy muteni is kell, nade ez majd a rontgen utan derul ki... es a kegyelemdofes... mindez 300ezer forintba kerulne... marmint a specko fogszabalyzo... plusz havonta 4ezer a kezeles/kontroll... ez nagyon durva... ennyi az osszes sporolt penzunk... (veszhelyzetre, ha barmi tortenne... plusz egy reszebol kanapet akartunk venni, mert mar szetmegy a hatunk a nagyszobaban a foldon ulve, lassan egy eve lakunk itt, hat ez is ugrott)... Oliver tok jo fej volt, gondolkozott par napig, hogy mi legyen, aztan mondta, hogy hat akkor csinaltassuk meg... Ja, es azt is mondta a doki, hogy valoszinu, hogy emiatt kellett gyokerkezelni a fogam, mert annyira rosszul harapok, hogy a fogak folyamatos nyomas alatt vannak, ezaltal sokkal hamarabb romlanak, es ha ez igy marad elobb-utobb kihullik az osszes... szuper, mi? :cry:

Na mindegy, bocs, hogy mar megint kisregenyt irtam... :roll:
megyek aludni, olyan almos vagyok, Bercel egy pillanatra sem all le napkozben, allandoan mellette kell lenni, mert mindenhol fel akar allni, ott is ahol nem kene, esik-kel, lila hupli van a homlokan, bar mar halvanyul... napkozben mar szinte semmi idom nincs mellette, nethez se jutok.. :roll: de azert igyekszem mindig jonnni, ha maskor nem, hat este... :)

Ja, Hajni, amikor irtad, hogy hol vagyok, csak nem kikottette Oliver a netet? azon halalra rohogtem magam, tok vicces vagy :D :D Feldobtad a napom :D

zetus8
 
 


hehhe. szia Agi :) Keresed szamomra parancs :)

zetus8
 
 


Etus! Nekem volt állandó fogszabályzóm! Én is elég öreg voltam már ahhoz, sőt talán a legszarabb időben kaptam, 16 évesen, amikor ugye dizsibe jártunk, meg hót szerelmes voltam állandóan, és akkor mosoly, fogszabi elővillan.. :cry: na, mindegy. És, ami a lényeg, nekem is a harapásom miatt kellett. Úgy volt, hogy ha haraptam, a felső metszőim icipicit az alsó metsző mögék estek, ill. jobb oldalon annyira messze maradtak a fogaim harapáskor, hogy gyakorlatilag ott nem tudtam rágni :cry: így azt csinálták, hogy alul kihúztak 2 kisörlőt, tök egészségesek voltak :cry: és utána rohadt sokáig fantomfájdalmaim voltak :cry: és akkor alul szűkítették a fogsort, felül meg széthúzták, de nem sokat lehetett, mivel elég szabályosak voltak azelőtt is a fogaim, tehát nem voltak összetorlódva. Na, 2 év 9 hó után, már elsős voltam fősulin, mikor levették. Végülis jó lett, jól harapok, a jobb oldal nem lett tökéletes, de használni jól tudom-bár nagyon sokáig figyelnem kellett rá, hogy ott is rágjak..tényleg azt se tudom rágok én ott? :shock: na, majd megfigyelem :roll: :lol: mikor levették kaptam éjjelre egy olyat amilyen a boxolóknak van :shock: de azt már nem hordtam 100%-ig lelkiismeretesen, és picit azért változott vissza, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy már akkor mozdult egy kicsit, mikor levették, vettek mintát, ami alapján megcsinálták ezt az éjszakait, na, és azt mire megkaptam 2 hét eltelt, posta anyuékhoz, ők meg le utánam Szegedre...nah, az a két hét elég volt, hogy rakoncátlankodjanak a fogaim picit :twisted:
Szerintem vágj bele, mert tényleg a harapás az gázosabb, mint ha esztétikai lenne, nekem azt mondták, majd protkót sem fognak tudni csinálni ILYEN fogsor helyére :shock: és már neked csábítani sem kell :lol: Olivér így is szeret, úgy is fog. Diszkóban sem fogsz villogni vele úgy mint én. Végülis így utólag olyan nagyon különleges csajszi voltam, a marha pasik, meg bánhatják. :lol: :lol: :twisted: :wink:

Örülök, hogy mentek Zsuzsihoz. És az jó hír, hogy magától is alakult a kis lábikó! :)

Kép
ági_bp
 
 


Megint termeltek a baglyok, örülök neki.

Szegény Etus, nagyon nem tudok mit mondani, nem értek hozzá, de ha erre van szükség, hát inkább, mint hogy állandóan szenvedj vele. Az pedig egyértelmű, h a fogászat már luxusdolognak számít. de ha a másik oldalon az egészség van, akkor nincs min gondolkodni.
Gyógytornához sok sikert, majd írj a tapasztalatokról.

Hi-hi én 16 évesen nem is jártam dizsibe, kicsit későn érő voltam, úgyhogy rólam is rólam is lemaradtak a pasik, mert otthon nem sok felesleges facér pasi volt. Na, jó azért a suliba flörtölgettem, de csak szolidan. :lol:

Köszi mindenkinek a drukkot a lakáshoz, ránkfér, ma megyünk egyezkedni, úgyhogy még addig semmi sem biztos.

Doo, gratulálok Vikinek az első lépésekhez! Nagy dolog ám. És persze az első szavához is, NEM :lol: . Ezt nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen jó sokat kell majd még ezután mondaniuk. :lol:

folyt köv, de úgy érzem pelust kell cserélnem :?
Vendég
 


Tisza a pelus, folytatom...

Doo, ááh, egyáltalán nem olyan durva már a helyzet. Most lapoztam vissza a naptárba, 3 és fél hete indult el úgy folyamatosabban és úgy emlékszem pont nőnapkor volt az utolsó nagyobb esése, azóta semmi extra. Ezt gyorsan le is kopogtam. Persze el szokott esni, de elég ügyesen esik, letenyerel. Persze kint göröngyös talajon még mindig nem a igazi :lol: . Szóval kitartás, hamar megügyesednek, én már jó ideje nem követem. lehet azért mert mindig Ő követ engem :lol: .

Voltunk orvosnás, örülök, h elvittem csomó mindent mondott. Tényleg ekcéma, most az mondta, nagy valószínűséggel a vírus hozta ki, csak akkor hagyjak el ételt ha egyértelműen látok összefüggést. Azt mondta az ekcéma egy jelzés arra, hogy hajlama van az allergiára, ami nemcsak ételre, hanem szénanáthára és aszmára is vonatkozik. Főleg életmódbeni tanácsokat adott, hogy ezt ha lehet meg tudjuk úszni, de 30 % esélyt mondott a szénanátha-asztmára, hogy kialakulhat nála. :cry: . (Mivel én szénanáthás vagyok, Ő pedig akcémás.)
Mondta, h bármilyen okból felborul az egyensúly, akár lelki okból, várható, h előjön az ekcéma.
Vendég
 


Kata, karambol??? :shock: :?:
Vendég
 


Doo!
Hát mi is lehetne egy többemberes baba első szava:NEM :lol: Gratulálok Viki első lépéseihez, lassan akkor ti is beruházhattok cipőre.
Elsősorban neked szól a kérdésem, de persze a többieknek is (mint allergia szakértő :wink: ): Lehetséges az, hogy Rozinak por allergiája van :?: Csak azért gondolom, mert amikor sokat kint vagyunk a levegőn semmi baja nincs, nem folyik az orra, de bent a lakásban szinte mindig folyik! Dokinéni szerint semmi baja (mármint nátha vagy hasonló).
Ha porallergiája van a gyereknek , felkötöm magam az tuti :twisted:

Etus!
Te még nem tudtad, hogy Hajni a topic nevettetője :wink: Tudom könnyű mondani, de az esztétika most a legkevesebb, ha az egészségedről van szó! Azért Ági tök jól megelőlegezte neked a protkót :wink: :lol:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a gyógytornász mit fog mondani! Nagyon jó jel, hogy álláshoz már használja mindkét lábát!

Hajni!
Én sem jártam dizsibe, sőt nagyon utáltam! Én tavaly adtam el a lakásomat és mivel hitelt is kellett visszafizetni, ezért kicsit macerás volt. Ügyesek legyetek majd pontosan mi van benne az árban, beépített szekrény stb.! Szorítok!

Kata!
Mivel gyermekeink össze lettek boronálva, azt javaslom költöztessük is össze őket máris. Legalábbis éjszakára. Olyan jó alvó mind a két gyerek, csak eljátszanának együtt :wink: Marci nekünk is tetszik nagyon , házias is, szóval áldásom rájuk :wink:

Ági!
Úgy látom a kendőben sétálás bejött! Bírja még a derekad? Tök jó, hogy ilyen nagyokat evett Zita! Cukorborsó, nagyon édi!
Nem akarom elvenni a kedved, de Rozi ha szeret valamit és szívesen megeszi, egyáltalán nem biztos, hogy a következő alkalommal is szeretni fogja. Ilyenkor úgy le tud lohasztani!

Ma 4 órakkor keltünk. Olyan álmos volt, hogy az ágyban felült, de folyton rámdőlt, mert nem látott a szemére, ettől függetlenül nem aludt! Kitettem az erkélyre erre jött a kukás autó és nem felébresztette?! Aztán majd odafagytam míg visszaaludt!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ezt sem tudtam, hogy az ekcéma allergiára utaló jel :roll: Nagyon reméljük, nem alakul ki Hangaszálnál szénanátha - asztma :cry: Ha mégis akkor a tengerpartra kell költöznötök, ott úgy tudom tünetmentes lehet, tehát eleve ott nézzetek házat :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, tengerpart :lol: , idén nyaralni sem megyünk, ha ez összejön, nemmhogy odaköltözni.

Fel ne kösd magyd ha porallergiás, de tényleg gyanús ez az összeüggés. Próbáld, meg azt h ha porszívozol ne legyen a közeledben, utána nedvesen töröld át a szőnyeget, és természetesen a polcokat is csak nedvesen töröld, h ne szálljon a por.
Vendég
 


Doo, a kistesókérdésre nem is reagáltam. Tök jól esett, h emlékszel rá, mit írtam, h akkor lesz tesóka ha Hangi egyedül lépcsőzik. Igen ma nekiszegeztem a páromnak a kérdést, h akkor lesz-e egyáltalán, mert attól függ mekkora lakást nézünk. Azt mondta: én szeretnénk (így mondta :lol: ). De még nem merek.

Előbb olyan cuki volt a gyerekem, azt sajnálom, h nem jutott eszembe lefényképezni. A kamrába molyolt a tápszeres dobozaival, én meg hagytam, mert semmi olyan nincs számára elérhető helyen, ami tilos. Aztán mikor én bejöttem a szobába, gyanús lett, h nem rohan utánam még egy perc után sem. Mentem oda, hát Életem, guggol a kamra közepén, körülötte kiszórt keksz, Ő pedig eszik. :lol:
Vendég
 


Hanga szórja a kekszet és eszik! :lol: :lol:

Bea, nem vagyok "szakértő" :lol: amit olvastam, arra a kényszerűség vitt rá :? viszont az olvasmányaim alapján nem hinném h porallergiás a csemete, mert az a későbbi életkorokban szokott megjelenni. sztem simán a hőmérsékletváltozás okozza. biztosan te is tapasztaltál már olyat magadon h ha hidegből meleg szobába mész, elkezd folyni az orrod. nem tudom h pontosan mi a magyarázata a dolognak, mert biztos "nem fagy be" a kinti levegőn a fikusz :roll: :oops: :lol: de akkor is azt gondolom h vhogy a hűvösebb levegő okozza.
különben az ekcémára is igaz h hideg levegő "gyógyítja"! és a meleg sokat durvít a helyzeten - ezért aztán reggel, felkeléskor általában rosszabb, mint egy kellemes séta után.
én sajnos tudtam h az ekcéma összefügg a későbbi allergiás megbetegedésekkel. van uis egy olyan tulajdonsága az egésznek, amit allergiás menetnek szoktak hívni az irodalomban h pici korban kezdődnek a tápcsatornai és bőrrel összefüggő allergiák (ekcéma), később pedig az asztma és a szénanátha. tehát van egy általános allergiás hajlam. ezért mondják h ha a családban BÁRMILYEN allergia előfordul, ott fokozottan figyelni kell az ételek bevezetésével.

nekem nagyon durván össze vannak torlódva a fogaim :cry: és én még a terhesség alatt is gondolkodtam azon h megfogszabályoztatom magam. eddig a rengeteg idő-energia és persze a rengeteg pénz tartott vissza attól h belevágjak. most meg már az h a doki szerint nálam a keskeny állkapocs miatt a bölcsességfogak tolják előre a többi fogat és ezáltal összetorlódik az egész - lehet is benne vmi, mert nekem folyamaotosan vándorolnak a fogaim -, így aztán ki kellene húzni a bölcsiket, amiből kettő nincs is kibújva, tehát azokat kivésni :shock: na, erre meg azt mondtam h akkor asszem kösz, randa maradok. végülis erre a kis időre, amíg már úgyis jön a protkó... :? :lol:

én sem jártam diszkóba - igaz, nekem akkor már megvolt a pasim :wink: :lol:

Bea, ilyen felülős-rámdőlős történetet Viki is nyomott egy időben - csak a ringatás segített a dolgon... :roll:
Vendég
 


Ági, igen így értettem h a lisztérzékenység genetikailag kódolt - pl távolkeleten is létezik, mégis kevés a beteg, mert nem fogyasztanak búzalisztes dolgokat, csak gluténmentes rizst, így nem manifesztálódik a kórság. Mary is azt írta h régebben azt hitték h a késői glutén bevezetés megóvja a gyereket a lisztérzékenységtől, aztán rájöttek h nem. a 6 hót meg azért kell megvárni végülis MINDENNEL, mert abban az időben kezd el megérni a baba bélrendszere, a sejtek közötti rések összezáródnak, így már nem tudnak bejutni a véráramba az allergizáló fehérjék. viszont létezik olyan is h búzaallergia, az meg úgy tudom h diétával kezelhető és aztán kinőhető - feltéve h gyerekkorban észreveszik. később aztán már asszem az sem kinőhető.

háát ja, enyém is kiszámíthatatlan h mikor mit és mennyit eszik meg. ma kb két szem kelbimbót megcsócsált, de mondjuk mindegyiknek csak a felét szopogatta el, úgyh legyen akkor 1db a fogyasztás. plusz egy fél karika cukkini, meg úgy saccperkábé 50 riszszem. asszem nem fog kienni minket a vagyonunkból... :roll: :lol: jaj, majd elfelejtem h desszertnek megevett egy fél gabonatallért is!
Vendég
 


Bea,
jó ötlet, de el kell áruljam, nálunk most jobb volt az éjszaka. Talán a nátha okozta.

Ági,
syncumart szedek, mert műbill. van. Ez elvileg teratogén, gyakorlatiag nem igazán, mert Marci egészséges és 3hó-8hó között szedtem. Viszont vérzékeny vagyok a gysz-től, és így nem igazán lehet szülni, és hosszú felfüggeszteni a hatását. Illetve 6hét és 3hó között alakul ki minden szervrendszer, akkor nem szeretném szedi. Na, helyette vannak az un. heparin származékok, injekciós. És háromból kettőre allergizálódtam, ami komoly bajt is okozhatott volna. Ahogy most áll a dolog: szedem végig a gysz-t, és van 7-10% esély, hogy teratogén az első hetekben, majd az utolsó 6 hétre találok egy nőgyógyászt, aki bevállal. Ja, és 40. hétre szülni, programozottan, olajozottan. Ennyi, hm.

Etus,
miért nem ortopédushoz mentek? Szurkollok. Fogszabályzás, állkapocs probléma, hála istennek elkerült, de tudom milyen sz.r. Van egy ismerősöm, neki még a feje is állandóan fáj. Ja, és 300ezerért nem is dolgozik drágán, én ennél sokkal, de sokkal horribilis összegeket hallottam. Viszont, klinikára nem mennél? DOTE, SOTE vagy POTE? Hol is laktok? Ott elvileg ingyen kezelnek. Tb nem támogatja?

Hajni,
karambol durva story, de erről nem beszélnék. Hál istennek, senki nem sérült, a mi kocsink volt az egyik. Mi nem ültünk benne a Marcival, mert náthásak vagyunk és otthon maradtunk. Lakás miatt nem mentek külföldre? Én is szeretnénk kis tesót. Nem akartok jövő tavasszal belevágni, velünk? Bennem is van félsz,a fent leírtak miatt is (nyugodtan nézetek hülyének, h így vállaljuk, mert azok vagyunk, és meggondolatlanok is)

Tényleg én sokkal jobban vagyok. Azért, van, hogy igenis el kell kezdeni szedni atb-t!

Képzeljétek, mi remélhetőleg az idén építünk nyaralót a Balcsin. Ha együtt marad a társaság, szívesen látunk mindenkit. Sőt, én nagyon szívesen átadom 1-1 hétre mindegyiktek kis családjának. Ha már az állam nem támogat bennünket.

Doo,
allergia ügyben, marha profi lettél. Én altatás, alvás üggyel foglalkoztam jó pár hónapig... Marcinak az általad leírt kaja mennyiség síró görcsöt okozott volna. Még mindig marha nehéz eldönteni, hogy miért sír kaja közben: kevés, lassú vagyok, gyors vagyok, elég volt... Tényleg Te honnan tudod? Próbáltad kis iső múlva újra kinálni? Te engedett, hogy játszon? Én igen, nyugodtabb.

Vicus,
Veletek mi újság? Hogy van Lotti. Nekem nagyon tetszik, most újra megnéztem. Annyira csajos. Kis műanyag házikót mennyi idősen vettétek, és mióta "használja"?
kpetro78
 
 


Sziasztok!

Már jobban vagyunk. Mostmár alig kell Zsom orrát szívni, viszont elkezdett köhögni. ÉS az alsó két fogacskájának kint van a teteje. Végre.
Meddig tart, mire ez a kis kezdemény megnő?
A másik nagy dolog, hogy visszaköltöztem a hitvesi ágyba. Ugyanis én eddig Zsombor szobájában aludtam, nem akartam éjszaka egyedül hagyni. Tegnap volt a házassági évfordulónk, és a férjem mondta, hogy legalább most aludjak vele. Szinte egész éjszaka a bébiőrzőt figyeltem. Hála Istennek a mi kisfiunk egész jól aludt. Nem igazán viselte meg a hiányom. Úgyhogy azt hiszem, ebből rendszer lesz.
Hajni: remélem összejön az eladás-vásárlás.
Zetus: úgy tudom, hogy belülre is fel tudják helyezni a fogszabályzót. Bár állítólag ott nehezebb megszokni, viszont nem látszik.

Kép
anido
 
 


Doo, és hogy eszi Viki a kelbimbót, a kezébe adod egybe és egyedül eszi? 50 rizszem :lol: , én kb 10-ig saccolnám meg szemre. Lehet, nem csak nekem vannak autisztikus tüneteim :lol: .
Ma kijött egy újabbb folt Hangin, pedig már nem beteg, nem kapott tojást és fogalmam sincs. Neked Viki most tünetmentes? Vagy egyáltalán milyen ennek a lefolyása? És erről már lehet hogy beszéltünk, de Nálatok valaki allergiás?

Beteg Anyuciknak gyógyulást, babók ha jól tudom most mindenki közel egészséges. :lol:

Bea, jól értem hajnalba tetted ki Rozit az erkélyre? Fúúú, az már gondolom, végső megoldás lehetett. :roll:

Tényleg hasonlít Marci és Rozi :lol: .

Ági, majd szólj ha Zita hasonmásáról van kép a májusiba, meglessük. :wink:
Vendég
 


Doo: írtam privit.

Kép
anido
 
 


Kata, én vagy idén vágok bele, vagy visszamegyek dolgozni valamennyi időre. Tudod mit, vágjunk bele idén tavasszal, akkor sem könnyebb, ha egy újszülöttel a nagyobbat óvodába kell vinni 8-ra. :lol:

Balatoni nyaraló, de jó Nektek. Tényleg jó lenne egyszer egy tali, de valahol az ország közepe táján, hogy mindenki hasonló távolságra legyen vagy inkább Gyulán.

Anido, tök jó túl vagytok a nehezén. Elengedett éjszakára, kibújt a fogica. :lol: Lassan nőnek, Hanginak 5 hónaposan lett foga és mostanában olyan normál méretű, de a felsők még mindig csak úgy a fele. Vagy lehet hogy az övé ekkora marad? :shock:
Vendég
 


húúú, csajok 5-re megyünk de én már úgy izgulok hogy vegetatív tüneteim vannak.

Még azt is akartam írni Neked Anido, h örülök, h mostanában kicsit sűrűbben jelentkezel, ez maradjon is így. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Doo, köszi a még részletesebb tájékoztatást. :wink: Zituska ma kiszolgálta magát a padlóról egy kis kenyérmorzsával :oops: mire észleltem már a szájában volt :oops: :? én vártam volna még egy kicsit a gluténnel, de Ő nem :shock: bár nem tudom egy morzsa számít-e?? :roll:
A spenót ma is bejött. Bár azt írta a fáma, hogy 1 héten egyszer spenót, de gondolom az egy "normál" adagra vonatkozik. Mi talán 2 nap alatt eszünk meg egy akkora adagot, így adtam és fogom is 2 napig. A kukoricadara rizstejben szerintem fini volt, végülis 40-50 körül megevett belőle.

Kata, akkor volt és lesz is izgalom sajnos a várandósságaid körül. Nem hiszem, hogy bárki elítélne, mert vállaltok még egy babát. A gyermek utáni vágy szerintem mindentől tud erősebb lenni. :D és itt van az egészséges Marcitok. Sajnos 3 %-a meg "mindenkinek" van arra, hogy probléma legyen a magzatával :cry: bár én ezt várandósan hülyeségnek tartottam, mikor jött a doki a százalékokkal, mert az az én esetmben vagy 100 vagy 0, nem lehet 20 meg 40 :? :roll: Kívánom, hogy legyen még egy ilyen egészséges gyönyörűségetek, mint a Marci!! :D Akkor hamarosan kistesó foganhat? Tavasz itt van a nyakunkon! jaj!! Most kapcsolok, Hajni írta a mostani tavaszt, Ti a következőt.
na, hajni, akkor hajrá. :wink:

Anidó, jó, hogy írtál! Mizujs Zsombi mozgásával? Múltkor beszélgettünk róla, de azóta nem tudok Rólatok, mi hogyan változott az elmúlt időben.

Etus, tééényleg, én is hallottam már olyanról, amit belülre tesznek, tehát a fog hátuljára. Gondolom még drágább :twisted: :twisted:

Úgy látom akkor kilógok közültek, mert én bulizós voltam. Nem véletlen, hogy a lányocskám már most ropja, ha zenét hall :wink:

kaja közben játék: nekem ez is elvem volt, mint oly sok minden, hogy nincs játék kaja közben, evés van...és mint oly sok mindent ezt is feladtam :x most játék van és szórakoztatás és bohóckodás, hogy egyen. :roll: Ledobál én felveszek...közben egy falat be. Ő néha kiköpi. Így zajlik az evés :D

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, megy a drukk! Majd beszámolót kérünk!!

Doo, gartula Viki első szavához és első lépéseihez 8) 8)
Zita azt mondja tudatosan, a kacsára, hogy háp-háp. Ezt gyorsan mondja, és talán néha inkább háb mint háp. :lol: és a cicire tyityi és közben a ty-nél fröcsög rendesen a kis nyála :lol: de alapjában véve eszméletlenül beindult a beszédfejlődése. Nagyon akarja utánunk mondani a dolgokat, és a hanglejtések sikerülnek is ill. a magánhangzók. Pl ma a vau-vaura mondott valamit, ami ugyanolyan rövid volt ás a volt benne. Így kell elképzelni. :D

Anidó, nálunk is elég lassan nőnek a fogak, felül főleg. Alul néhány hét 2-4 és kinőtt.

Mi ma 5kor felkeltünk, mert már nem bírtam, hogy 4től kb vagy nem tudom, cicizett, "elaludt", elfordult, egyből sírt, vissza....ez ismétlődött. Apa meg ment dolgozni, így mondtam keljünk inkább fel, mert ez minden csak nem alvás. Aztán 6ig felvoltunk, bekávéztam, és rendet raktam-tiszta aktív voltam. És haragudtam magamra hogy fél 1kor feküdtem le :twisted: :twisted: aztán 6, negyed7-től még aludtunk 3/4 9-ig. Jól fel is borult a nappali alvás, most alszik :shock: úgyhogy este pörgés lesz sokáig.

Kép
ági_bp
 
 


hajni, megosztod velünk az életmódbeli tanácsokat? Érdekelnének. köszi

Kép
ági_bp
 
 


életmódbeli tanácsok, karambol, 5re menni vhová?! :shock: pedig én naggggyon figyelmesen olvasok, de nemtom, miről van szó :roll: :oops:
Vendég
 


Hajni, párom pollen, kutyaszőr és poratka allergiás. a minap meg én is voltam allergia teszten (ez ilyen biorezonanciás izé volt) és aszondta a nő h végülis kimondott allergiám nincsen, de szte olyan "félkeresztesen" érzékeny vagyok - na mire?! :evil: tej, kefír, tejpor, tejcsoki... :evil: :evil: :evil: és akkor még én csodálkozom h csemetém miért tejallergiás... :roll: :oops:
ekcémailag tünetmentes. ahogy elhagytam a krumpli-alma-répa kajákat, rögtön megszűnt. most újra elkezdtem visszavezetni ezeket és nagyon figyelem, de úgy veszem észre h semmi gáz.
van egy könyv, ami a gyerekdokink adott a táplálékallergiákról - abban van leírva h melyik kaja milyen pollennel van keresztallergiában. pl az alma-krumpli-répa a nyír pollenekel.

Kata, onnan tudom h nem kér többet h elkezdi dörzsölni az orrát-szemét, takarja az arcát, elfordítja a fejét, ha adom a kaját. ill nem nyitja a száját, előtte meg igen. kifejezett sírás azért nincsen - vagyis már igyekszem nem megvárni. sajnos, én is sok mindent megengedek h egyen: kiveszem etetőszékből és ölembe veszem - ez néhány falat erejéig sokszor segít. nem kanállal adom, hanem ujjamról (tegnap jól meg is harapott :evil: ), hagyom h ő is a kezébe vegye - van h addig nem is hajlandó tovább enni, utána meg jó étvággyal. kiveszem az etetőszékből és én eszem - erre jön kunyizni és akkor még etetem amíg kér. de volt olyan is h a bébikompba raktam és azzal futkosott, én meg futkostam utána a a kanállal :oops: na, utóbbiból nem szeretnék rendszert csinálni :roll: viszont tény h akkor majdnem az egész porció elfogyott... és én is meg kell h mondjam: mindez totálisan ellentétes az elveimmel :roll: :oops: amikor sógornőm mesélte annak idején h a konyhakövön ülve volt kénytelen megetetni a gyermekét, akkor még azt gondoltam h ilyen idiótaságot!! ha nem eszik a gyerek, akor biztosan nem éhes és majd eszik később, de konyhakő?! :shock: na, erre én asszem ennél sokkal cifrább dolgokba csúsztam bele. :oops: :oops:
Vendég
 


Hajni, már idén tavasz van, nem? :shock: :lol:

hogy adom a kelbimbót? hát adok az ő kezébe is - azt szopogatja, meg én is adom kézből, kis cafatokra tépkedve. a rizst meg csak úgy érzésre mondtam - de 10 szemnél azért biztos több volt :wink:

az a fura h én mindig kevesebb tudatosságot feltételezek a gyerekemről, mint amennyi valójában van. ezekről az állatos hangokról jut eszembe: a brum-brumot már elég régóta "mondja", de vhogy úgy h nem is nyitja ki a száját, csak brummog. apu mondta egyszer h mondja h brumm-brumm. és utólag már látom h tényleg azt mondogatta, de nekem csak mostanában esett le h valóban a megfelelő szitukban mondja. ja, meg még mit utánoz? :lol: a halacskát! ugye az se "mondás", mert csak tátog, de azt is adekvát szituban. mond vmi gyi-gyit is, de arról fogalmam sincs h mit jelent. amikor vmit akar h csináljunk meg, olyankor mondja.

Kata, sztem nagyon jó h szeretnétek még babót! nem hinném h ez meggondolatlanság lenne. sőt, elég átgondoltnak tűnik amit írtál.bár azt nem értettem h akkor most a 6hét-3hó között is szednéd a gyógyidat? csaszival szülsz így v "csak" megindítják és hüvelyi?
Vendég
 


ulve elalszom... ettol fuggetlenul irtam, mert mar egesz este vartam, hogy idekeruljek a gep ele, erre megint elszallt a hozzaszolasom... :twisted: nemtom mi van a netunkkel, tegnap is behalt amikor irtam... lehet az a baj, hogy tul sokat akarok irni? Van valami limit? :oops: :oops:

Egyszeruen nem birom ujrairni... :(

De Hajni: mi lesz holnap 5-kor? ezen agyalok mar vagy 1 oraja... annyira idegesit, hogy nemtok rajonni, hogy azt el sem tudod kepzelni... pedig en is figyelmesen szoktam olvasni... :oops:

Holnap delelott megprobalok jonni, ha nem sikerul, gyogytorna utan mindenkepp, hogy mi volt...
delutan jon anyosom... :roll:

zetus8
 
 


hat koran keltunk ma... ugyhogy hamarabb jottem mint gondoltam... :)

Koszonom mindenkinek a hozzaszolast fogszabalyzo ugyben... kezdek megbaratkozni a gondolattal... bar hogy nem lesz se kanapenk, se sporolt penzunk, az meg mindig faj... :(

Kata: le a kalappal elotted, mi szerintem elobb probalkozunk majd mint jovo ilyenkor, de lehet hogy csak akkorra jon ossze a kisteso, szoval mi elvileg csatlakozunk a projekthez... :)
NYaralo... az igen! :lol:
Voltam ortopedan anno, onnan kuldtek a szajsebeszetre... onnan meg fogszabalyzasra... :roll: Mi Bekason lakunk, az nem is tudom hovatartozik, hova mehetnek, ami esetleg TB-tamogatott lenne...
Karambol: szerencse hogy megusztatok!
Aaaaa, Bercel garazdalkodik itt mellettem, mindjart folytatom...

zetus8
 
 


Sziasztok!
Jól vagyunk Lottikámmal!Voltunk tegnap beadatni az agyhártya elleni oltást-a lányom egy hős :lol: csak addig sírt amíg bent volt a tű.Mások még 10perc után is ordítottak :cry:
Ja és lehet ennek a hatására de az én kicsi lányom tegnap önállóan egyedül fel-alá sétálgatott a szobában :lol: :lol: :lol:

Hajni:én is lemaradtam :oops: hova mentek?Ja és idén kéne belevágni a projectbe.De már tavasz van!!!

a sátort karácsonyra vettük neki,nagyon szereti .Van úgy,hogy keresem,nem találom és ott ücsörög benne...

Zetus:most már nem felejtem:nagyon szép a pici fiad!!!

Balatoni nyaraló-találka:Jól hangzik :lol: :roll:

Doo:az én lányom is hasonlóképpen jelzi ha nem éhes.Az etetési mizériák is hasonlóak...

KépKép
vicuska
 
 


Anido: hat ez tenyleg nagy lepes, hogy most mar Zsombi egyedul alszik... gondolom a ferjed orul neki nagyon... :wink: gratula a fogacskakhoz!
Meg nem hallottam ezt, hogy belulre rakjak a fogszabalyzot, de majd utananezek... bar ha tobbe kerul, szerintem uccse tudjuk kifizetni... :cry: bar egy fokkal mar jobbnak tunik a helyzet, mert anyukam azt mondta, hogy o kifizeti azt a 40ezer forint kulonbseget, amibe a porcelan fogszabalyzo kerul... megis feher... :) Tudom, tok bena, hogy ennyire erdekel, hogy hogy nez ki... pedig en nem vagyok alapvetoen ilyen, tok sportosan oltozkodom, nem jarok fodraszhoz csak felevente-evente, de ez a fog-dolog kikeszit lelkileg ha arra gondolok hogy hogy fogok vele kinezni... :roll:

Discoba en se jartam, azaz jartam, 4-5 havonta elmentunk egy baratnommel, mind a ketten nagy alvosok voltunk, azaz az alvast elonyben reszesitettuk a bulizassal szemben... igy ebbol mindig az lett, hogy 1-2 ora korul valamelyikunk mindig felvetette, hogy mi lenne ha inkabb hazamennenk aludni... :) Az ikertesom ennek pont az ellenkezoje volt, minden szombaton buli, orakig festegette magat elotte, meg csinalta a hajat...:)

Hajni: kekszes sztori: :lol: :lol:

Bea: szerintem is a homersekeltvaltozastol lehet... nalam is ez van, bar en pont forditva mukodok... amint kimegyek a szabadba, ahol huvosebb van, mar folyik is az orrom...

Nalunk a kajalassal nincs gond, ez az egyetlen... rengeteget eszik... igaz, Bercel pl. csa ugy eszi meg a fozelekeket, ha van benne legalabb 100 gramm gyumolcs... igy viszont megeszik 250-300 grammot...

Ma reggel mi is szorcsogesre ebredtunk... NEM AKAROM HOGY BETEG LEGYEEEEEEEEEEEEN

Mennem kell reggelit csinalni Olivernek, aztan ha tudom, folytatom, bar gondolom rosszul lesztek amikor meglatjatok hogy az utolso ezer hozzaszolas tolem van... :) De ti tehettek rola, sokat irtatok! :)

zetus8
 
 


Úúú, ezer bocsi h ilyen idétlen félmondatokkal beszélek :oops: . egyébként tettem rá korábban utalást, h hová megyünk, igaz ott is csak futólag. He-he legyen ez egy rejtvény, ki találja meg azt a bizonyos mondatot.
Ez csak vicc, annyira senkinek nem fontos, h emiatt újraolvassa, szóval leleplezem :lol: . Tegnap voltunk a vevőkkel egyezkedni és megvették a lakást, legalábbis szóban. Holnap megyünk szerződést kötni. Június 30-al kell kiköltöznünk.

Ezt a tavaszt eléggé viccnek szántam, úgyhogy ne nagyon drukkoljatok, mert még tényleg összejön. :lol:

Doo, a karambol először Kata egyik hsz-ba volt ezért kérdeztem vissza, az életmódtanácsokat akkor írtam mikor arról volt szó, h a doki szerint eséllyel pályázik az allergiára. Na asszem mindent tisztáztam.
Ági, ezeket majd leírom.

hát, Doo, tényleg volt kitől örököle szegény Viki, Apája, jó sok mindenre allergiás. De ezt nem értettem, h vagy allergiás a tejre, ha nincsenek tüneteid?

Ügyes ez a kicsi Viki, Anyája meg észre sem veszi. :lol: De tényleg néha olyan furán ejtenek ki szavakat, h csak akkor ismer rá az ember ha tudja h az adott szituációhoz ez illik. Hangi is csomó hangutánzót mond, de mindenki nem ismerné fel. Pl, ha elkezdem a "fújja szél a fákat" mondókát, Ő már mondja, hogy reccs, de így: jjje. De van amit egész tisztán mond.

folyt köv
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?