Új privát üzeneted érkezett!

melcsi úgy legyen:):):):)

Én mondjuk szeretnék ebbe a háromban benne lenni de nem adom fel ha majd a négy fős áprilisban lennék benne igaz a szülinapomra lesz a jónás napom áprilisban de fiús hónap szóval én szeretnék ebben a hónapban babásodni mert most elvileg lányom lenne:):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Húú csajok ebben a hónapban már másodszorra vagyok laptetőőőőőőőőőőőő

remélem a mende monda alapján tényleg babást jelent :):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika!
Úgy legyen! Kívánom mindenkinek,hogy minél előbb kopogtasson a gólya! :D :D :D :D :D :D

Én rajtam ne múljon, küldöm a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jeleket! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 

 
 

Sziaszto!k!
Olyan szép idő volt ma. Nem történt ma velem semmi különös.
Holnap leszek, ma már nem.
encike 2
 
 


Az alábbi képet ma csináltam a parkban! Itt van a tavasz, visszavonhatatlanul! Kép Tavasz van!

Kép
anda81
 
 


új kismamik olyan jó nektek most!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 



vera remélem igazad lesz!!!!!!!!
tényleg örülök az új mamiknak de ugyanakkor fáj is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita én is így érzek hogy nagyon jó és sok jót kívánok a kismamiknak de annyira rossz hogy én még nem vagyok az:):):) de fel a fejjel és a jövő hónapban majd mi leszünk már kismamik :)

nika70
Salgótarján
 
 


nika szavadon foglak :lol:
most megyek pihenek mert nagyon fáj a jobb fülem.és a párom is jönni akar gépezni.na puszi.
holnap este fele tudok jönni mert megyek hugomal lovagolni!!!
jók legyetek és vigyázzatok magatokra,mégegyszer puszika!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Vera!
Gratulálok neked!!! :)

Nitácska!
Jövő hónapban mi jövünk és akkor majd ránk irigykednek mások! :)
Huh, jó lovaglást! :)

Nika!
Nagyon helyes a kisfiad, olyan huncutul tud nézni!

Melcsi!
Ez igen, ez aztán a pozitív teszt! :) Jó nektek, vigyázzatok magatokra! Dokihoz mikor mész?
Én a lányommal nagyon hamar mentem, csak a petezsák látszódott. Rá két hétre lett szívhang. Ezek szerint még ráérél, de tudom, milyen a türelmetlenség. Meg a petezsák is megnyugvást ad valamennyire! :)

Arnica
arnica
 
 


annó Gergővel is kb az 5 héten mentem akkor még nekem is csak a petezsák látszódott de a védőnáéni már meg is csinálta a kiskönyvemet aztán kb a 8. héten mentem vissza akkor már volt szívhang meg embrió is :):):):) szerintem úgy a 6-7 héten már kell hogy legyen szívhang akkor ráértek menni de ez csak az én véleményem.

Arnika köszönöm szépen és amilyen huncutul néz annyira zsivány is :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, Nita!
Ne izguljatok, a jövő hónapban mi jövünk, és együtt örülhetünk mindenki boldogságának. Ha esetleg jövő hónapban sem, akkor majd utána! De ígérem, hogy ha összejön (mindenkinek, így nekem is), akkor majd összeszervezünk valami buli félét, hogy megünnepeljük a gyerekeket és a kitartásunkat, amit nem adtunk fel, akárhányszor jött meg piroska néne! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 


anda: jól beszélsz én benne vagyok tuti össze fog jönni nekünk is :)

nika70
Salgótarján
 
 


Igen csajok! ha mindenki babás lesz akkor csinálunk egy piroska búcsúztató bulit:)

Kép
csucsu05
 
 


Arnica: Köszönöm!Nagyon kedves vagy :D Én is gondolkodtam és majd inkább Húsvét után megyek majd dokihoz!Úgyis minden rendben van :D

Nika: Én 6. héten voltam Hannával először uh-on,de nekem is megcsinálták utána a kiskönyvet! :D Gratula a laptetőhöz :wink:

Csajok!Ne aggódjatok!(tudom én már könnyen beszélek),de én is így voltam a múlt hónapban + még a megelőző 9-ben :?

Lilla: Itthon vagy már?!Nálad mi újság? :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


melcsi jó az új vonalzód:)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Velünk semmi extra nincs. Még mindig beteg Kende és én is :(

Melcsi: én 6 hetesen voltam először dokinál, és volt szívhang is. ;)

Vera: te mikor mész a dokihoz?

Nita: kitartást neked is lesz babád nemsoká! Én a fiamra másfél évet vártam és most a tesóval is a 12. ciklust csinálom. Nem mondom, hogy nem vagyok türelmetlen, de úgyse tudok mit tenni. Szóval nyugi lesz babád neked is!

Meg mindenkinek!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


ja nekem nem si szabadna letörni hiszen ti mind több ideje próbálkoztok mint én mert nekem ez volt az úgynevezett második hónap ami nem sikerült szval fel a fejjel bár gergő is kb másfél év volt mire megfogant mert nem védekeztünk igaz nem is figyeltük hogy mikor legyünk együtt :):):):) voltak nekem is kiborulások annó hogy a párom szeret e majd ha nem lehet gyerekem stb de hála istennek Gabi tartotta bennem a lelket és amikor már nem foglalkoztunk nagyon a baba kérdéssel akkor lettem babás szóval lehet most sem fogok nagyon görcsölni rajta és talán az sikerül :):):):)

lilla: hol vagy?????????????? remélem jó hírekkel érkezel

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: ugyanígy voltam ahogy te. Én már azt is mondtam a páromnak, hogy selejt vagyok és hagyjon el, mert nem tudok neki babát szülni. Ő meg csak bíztatott, és nyugtatott. És lám itt van a fiam. :) Mondjuk, ha nekem nem jön össze a tesó akkor is elmondhatom, hogy van már egy édibédi fiam. Úgyhogy érdemes volt várni. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

MEGJÖTTÜNK!
Jajjj, nagyon szuper volt. Jól elfáradtunk. 4 napon keresztül reggel 9-től du. 4-ig mint a mérgezett egerek le-föl, le-föl a sípályán.
Na de a lényeg: sajnos megjött. Úgyhogy nem bővítem a kismamik táborát. De a pé utáni szakaszom 14 napos volt, ami nagyon jó, de cseszhetem. Mondjuk most annyira nem bánom, mert síelés közbe olyan rázkódások, meg ez-az volt, ami biztos nem tett volna jót a babának. Majd ha Isten úgy akarja, akkor lesz.

Úgy lebarnultunk, vagyis inkább lepirultunk. De a síszemüvegem helye fehér.Képzelhetitek hogy nézek ki. Holnap meg így kell mennem dolgozni. A szemhéjam meg kicsit bedagadt, fogalmam sincs mitől.
Túl sok képet nem csináltunk, mert elég veszélyes a drága fényképezővel száguldozni a hegyen, de azért majd rakok fel párat.
Esténként úgy elfáradtunk, hogy nem kellett elaltatni.
Nagyon sok hó volt, meg sok ember is, úgyhogy délutánra már azért a minősége romlott, de minden nap megegyengették valami géppel.
Na most be is fejezem, mert ki kell pakolni még a ruhákat.

Később visszaolvasok!

Kép
p__lilla
 
 


Halihó!

Melcsi!
Jó az új vonalzód! :D

Nika!
Fel a fejjel! Sikerülni fog és kész! Néha én is elgondolkodom, hogy mi van ha nem lehet gyerekem, akkor mi lesz stb.... Mi lenne? Az is én vagyok, és akinek nem tetszik, az elmehet melegebb éghajlatra! Természetesen még nem adom fel! Előbb-utóbb, így vagy úgy, de sikerülni fog! Én nagyon bízom benne. Végülis már csak az az egy fránya vizsgálat van hátra, hogy teljesen megnyugodjak, hogy lehet gyerekem, a többi meg majd jön magától! :D

Kép
anda81
 
 


Lilla!
Üdv itthon! Hiányoztál ám! Itten csak gyűlnek-gyűlnek a kismamák! A jövő hónap a mienk lesz! Örülök, hogy jól siekült a pihi! :D :D :D

Kép
anda81
 
 


Viri én is igy vagyok most már de azért jó lenne:):):) a tesó
Anda teljesen egyetértek veled:) De a párom bíztatott hogy akkor is szeret ha nem lehet ygerekünk de azt is mondta hogy tuti biztosan lesz és lám most már egy éves is elmúlt szóval azért jó igy de akinek nincs még az sokkal jobban vágyik rá szerintem és sajnálom is akinek nem sikerülhet de mi akik itt vagyunk nekünk sikerülni fog és a jövő hónapban majd miránk lesz büszke mindenki :):):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: ÁMEN!!! :)

Kép
csucsu05
 
 


:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Nika!
Ííííígy legyen! Remélem a következő hónap a mienk lesz! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Addig is küldöm a ++++++++++++++++++++++++++++++++++ jeleket és a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiákat! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 


Anda: Hú milyen a vonalzód:) A jóslat babás volt? mert kívánom, hogy valóban beleteljesüljenek álmaid és vágyaid:)

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok lányok.olyan jót lovagoltam tegnap,most izomlázam is van de rendesen! :?
Már nagyon várom azt a pri búcsúztató bulit!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Lilla!Jó, hogy megjöttél,már hiányoltunk :D Várjuk a képeket :D

Olyan lassan telnek a napok!Közben meg egyre több családtaggal találkozunk és néha meg is kérdezik,hogy hogyan állunk a kistesó kérdéssel :D Én meg csak mosolygok és vagy azt mondom,hogy dolgozunk rajta vagy azt, hogy mindenki megtudja a maga idelyében :D :wink:
Ti mikor mondtátok el a családnak,barátoknak :?:
Mi a Hannánál,már az első uh után(6 hetesen) elmondtuk,mivel laborban nem dolgozhattam tovább és furcsa lett volna azt mondani,hogy csak úgy eljöttem táppénzre,ja meg már 6 héten már rókakoma is elkezdett meglátogatni,úgyhogy nem tudtam volna titkolni :D
Most a férjem várni akar a 12.hétig,de tudom,hogy úgysem bírjuk ki :shock: Így is furcsálta a húgom,hogy neki adtam az e havi kondi bérletem :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Melcsi: a lányomnál mi is hamar elmondtuk. 5hetesen voltunk előszőr dokinál kaptunk Uh képet és rohantunk haza megmutatni. Annyira boldogok voltunk, hogy nem is gondolkodtunk kinek mondjuk el mert mindenkinek elmondtuk. Igaz eszembe sem jutott, hogy baj lehet.

Kép
csucsu05
 
 


Annak idelyén nekem se fordúlt meg a fejembe hogy baj lehet és mindenkinek elmonduk hogy jön a baba.
Most is ugyan ezt tettük elmondtuk mindenkinek.és meg is lett a baj.
De ha ismét babás leszek senkinek nem fogom elmondani egy darabig.max itt babaneten. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Ha baj van anélkül is megvan a baj ha elmondod. Ez egy babona amit megértek. De valójában az ember érzi azt, hogy elmondja vagy nem. Én valószinű megint nem fogom magamban tartani.

Kép
csucsu05
 
 


Igazad van Csucsu,de Nitát is meglehet érteni,hogy óvatos!Én is tudom,hogy minden rendben van :D Már szedem az Elevitet :D A vnem várt mensi idelyén szúrkált picit a hasam,de a Hannánál is ugyanígy volt!Szerintem mi sem tartjuk magunkban :D 7. héten már elszeretném mondani a családnak :D Barátok meg ha majd megkérdezik(ami tuti biztos :D )
Nekem se jut ilyen az eszembe,hogy baj lehet!Olyan egészséges legyen,mint a nővérkéje,akkor minden rendben lesz :D :D :D :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


lányok én most lelépek mert vigyáznom kell a szomszédbabára és 22 gyerek mellett nem tudok gépezni :oops: majd este fele jövök,jók legyetek addig .puszika!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nóri és a másik 20gyerek az honnan jön:)
Értettem én, hogy 2gyerek mellet csak elírtad 22-re:)

Melcsi: persze azt is meglehet érteni ha valaki nem mondja el a 12. hétig. De ha itt elmondjuk akkor azzal is babonát sértünk. Szerintem. Na de nem lesz baj igy kell hozzá állni:)

Kép
csucsu05
 
 


Csak egy pillanatra kukkantottam be.
Sajnos még nem tudtam visszaolvasni, és úgy néz ki, egy darabig nem is tudok.
De azt látom, hogy Melcsinek erős zebrás lett a tesztje. Gratulálok!
A szemhéjam annyira be van duzzanva alul felül, hogy alig látok egy kis résen. Fél 11 után tudok csak időpontot kérni a dokihoz. Remélem meggyógyít. Nagyon rossz így.
Most megyek, mert csak kínlódok.
Pussz!

Kép
p__lilla
 
 


Lilla: Kamillázni nem próbáltad? Az a lányomnál mindig bevált.
Ird azért meg mikor mész dokihoz.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Hogy mikor kellene elmondani? Jó kérdés! Még sajnos nem voltam ilyen helyzetben. Jelen pillanatban (és persze ez még változhat) úgy gondolom, hogy a családomnak (mivel nálunk elég kevesen vannak) biztosan hamarabb elmondanám, mint a 12. hét. A barátok ráérnek a 12. hét után is megtudni az örömhírt! Persze mindenki szeretné,ha egészséges lenne a baba, és nem hiszem ezt befolyásolja az,hogy mikor mondod el. Mégis van benne valami visszatartó erő! Én jelenleg így gondolom! Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Mindenesetre ti biztosan értesülni fogtok róla, amint biztosat tudok!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Csucsu:
Igen, Viri azt jósolta, hogy ebben a hónapban meg fog történni velem a csoda! Remélem, hogy igaza lesz és minden úgy lesz ahogyan mondja! :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 


Lilla:
Csucsunak igaza van! Az én páromon is rengeteget segített a kamilla, amikor be volt durranva a szeme.

Kép
anda81
 
 


mI ELSŐ PILLANATTÓL FOGVA ELMONDTUK HA RÁKÉRDEZTEK:) ANYÓS MIATT IS MERT AZT MONDTA HA ELTITKOLOD ELMEHET A BAB EZ EGY BABONA DE HÁT Ő FŰNEK FÁNAK DICSEKEDETT VELE HOGY UNOKÁJA LESZ MERT VELEM VOLT MIKOR MENTEM A DOKIHOZ IGY NEM IS TUDTAM VOLNA ELTITKOLNI :):):):):):
Bocsi a nagybetűkért nem akratam

nika70
Salgótarján
 
 


Megjöttem a dokitól. Az erős sugárzástól van állítólag, a doki fia is járt már így. Ödémás lettem. Reggelre alig tudtam kinyitni a szemem, most meg a szemem alatt duzzadt meg nagyon. Eltiltott a doki a napfénytől, a tévétől, meg a számítógéptől. Jó, mi? Akkor mit csináljak itthon? Majd kitalálok valamit. Szerdán megyek vissza, addig nem is dolgozom. Adott gyógyszert, meg jegelnem kell.

Csucsu
Hogyan kamillázzam? Teával? Tök hülye vagyok ám ezekhez.

Azért teszek fel egy képet a síelésről. Olyan nincs, amin egyedül vagyok. A középső vagyok én. Kép

Kép
p__lilla
 
 


Lilla:
A kamillát megfőzöd, leszűröd, és kézmelegre hűtöd. Vattát, vagy vattakorongot (az jobb!) belemártod a kamillába és utána a szemedre teszed! Remélem jobban leszel! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 


Igen igy ahogy Anda megírta. Meglátod a kamilla segít majd.

Kép
csucsu05
 
 


lilla remélem hamar rendbe jön a szemed!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Melcsi: én nem akartam elmondani a babát senkinek a 12. hétig. Karácsonyi meglepetés lett volna. Aztán a 5-6. héten vérezni kezdtem és a kórházba kerültem,. Onnan hívtam fel az anyumat, hogy mi a helyzet. Aztán kénytelen voltam elmondani a családnak is, hogy miért is vagyok kórházba. A főnökömnek nem mondtam meg, hantáztam neki, mert telcsin nem akartam közölni a számomra jó, számára rossz hírt, így mikor kijöttem mentem és elmondtam, hogy mi a helyzet. Na ennyit a mi nagy titkolózásunkról.

Lilla: gyógypuszikat küldök a szemednek! Gyönyörű helyen voltatok!

Anda: remélem neked bejön amit jósoltam. Melcsinek bejött ;) De Sajna Nikának nem. :(

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


én sajnos szerencsétlen vagyok!!!!!!!!!! :cry: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Miért vagy szerencsétlen??

Kép
csucsu05
 
 


nem is tudom,csak úgy érzem hogy az vagypok:(((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika!
NEM VAGY SZERENCSÉTLEN! Először is már van egy gyönyörű kisfiad! (már sokkal jobb helyzetben vagy, mint én, akinek még nics babája) Másodszor, jönni fog az a kistesó, csak ne görcsölj rajta és meglátod hipp-hopp ott lesz a pocidban! Én nagyon-nagyon-nagyon szurkolok! Már csak azért is mert tényleg jó lenne tartani egy piri búcsúztató bulit! :D :D :D :D :D

Lilla!
Remélem javul a szemed! Én is sok-sok gyógypuszit küldök, mint Viri!

Viri!
Én lennék a világ legboldogabb kismamája, elhiheted! Bízom benne, hogy bejön a jóslatod! :D :D

Kép
anda81
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?