Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu: Hát én örülök,hogy nálunk,azért nincs ilyen!Tényleg,hogy ne lássa az unokáját+ a fiát!Szégyelheti magát! :x Nem csodálom,hogy nem jön össze a baba :(

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Melcsi: nem ezt a házat 4éve vettük és mindent felújítottunk kivül belül. Szinte csak a főfalak maradt a régi. Mostlett kész tavaly nyáron szép is és mindenkicsodálkozik miért adjuk el. Amit most veszünk az messzebb van az anyóstól és igen most épül. Még 2-3hetet kell kibirni itt. Sajna mivel szemben laknak velük szoktam látni, hogy a másik 5unokával foglalkozik csak a mi lányunkkal nem. De ez van az élettől úgyis mindenki megkapja a büntetését!!
Egy biztos én megfogadtam sose leszek rossz anyós legalábbis nemleszek gonosz és nem fogok semmibe beleszólni. Azért olyan rossz nem lehetek ha az első házasságomból lévő anyósóm a mai napig felhiv karácsonykor , névnapomon, szülinapomon, Húsvéton, hogy mi van velünk. És vigyázzak magamra meg ilyenek. Pedig elváltunk a fiával és mégis szeretnek. Nekem ennyi elég is.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: Elhiszem,hogy nagy szívfájdalmad ez!Biztos nem benned van a hiba!Soha nem fogom az ilyeneket megérteni!Olyan gyönyörű kislányod van! :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 

 
 

Melcsi: ÉN, hogy gyönyörűnek látom természetes. De sokanmondjál, hogy egy kis angyalka. Mert imádnivalóank jókedékyű. és hangosan kiabál mindnekinek az utcán, hogy szia. Persze kicsit kényeskedve ami zabálni való. Na az após valameliky nap kijött akapun és a lányom mer messziről kiabálta szia. erre ő mosoly nélkül helló!!! Az anyós meg még ennyit se érdeklődik.
Ezt nem értem meg soha. Bár az após sokkal normálisabb. Csak ha valakinek ezt mondja , hoyg szia akkor még az idegenek is megakarják puszilgatni.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu nem semmi anyós sajnálom de szerintem is jobb ha nem találkoztok vele ha meg nem is kiváncsi a saját fiára meg az unokájára sem az meg szánalmas.
Az én anyósom sem egy dicshimnusz de megvagyunk ő sem engem akart a páromnak de ezt kapta és mivel látja hogy a párom mindenben mellettem áll ezért megbékélt már bár néha vannak furcsa húzásai. Igaz mikor megszületett Gergő bejött és megköszönte hogy a fiának is van már babája ez nagyon jól esett meg nagyon jó szándékú de néha nagyon ki tudja húzni a gyufát:) Bár eddig még siekrült mindig megbeszélni a dolgokat meg hát most Gergő a szive csücske bár van már két lány unokája de ők más nagyobbak 9 és 11 évesek igy maost gege a kicsi a családban akit kényeztetni kell és sokszor ebből vannak a viták de hála istennek nem olyan rossz mint csucsunál

Mindenesetre kitartás csucsu nem gondolni anyósra és ti már egy család vagytok ne is foglalkozz vele férjed meg majd tartja a kapcsit az anyjáékkal ha úgy gondolja de szerintem nem kell erőltetni :) Majd rájön anyós is hogy nem jó amit csinál és igazad van isten nem ver bottal

Öcsémékkel is ez volt kigyót békát kiabált rám nem vagyunk jóban aztán bejött a krakk kiderült megcsalja a felesége és akit a saját fiának hitt egy éven át kiderült hogy enm az ő fia szóval én hiszek benne hogy a rossz visszaszáll arra aki ezt másnak kívánja :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: Igy igaz. Az élet úgyis megold mindent. Hiszek ebben meg abban is , hogy az égiek velünk vannakés ha nem vérszerinti de a lányomakkoris tudja majd valakinek azt mondani, hogy mama meg papa. Sajnos az én szüleim már nem élnek és igy nincsenek nagyszülei. A másik nagyszülei meg nem kiváncsiak rá. De ez van ezt kell szeretni és bizom abban találunk olyannagyszülőt aki szereti majd a lányomat és a lánykám őszintén mondhatja nekik mama és papa. nekem is az egyik nagyin ilyen volt nem vérszerinti nagyi volt de jobban szerettem mint az igazt mert egy angyal volt.
Lehet a lányomnak is ez a karmája.

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok.hajrá a gólyára váróknak!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Szia

Kép
csucsu05
 
 


Na csajok!Ne beszéljünk már az anyósokról :D

Most végeztem az ablak pucolással az alsó szinten+ a függöny mosással+a portalanítással!Ki kéne tisztítanom a szőnyeget is a nappaliba,de nincs takarítógépem :? Jövő héten ugyebár jön a Nyuszi :D Mondtam a Hannának,hogy rendnek kell lennie,mert akkor nem jön,ha kupi van,erre Ő is elkezdett takarítani(pókhálózott 92 cm magasságban :D + a kandalló üvegét tisztította meg kb. 5x :D Most éppen alszik!Elég hülye idő lett itt most nálunk!Elborult az ég+fúj a szél! :(

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Csucsu: Te mikor is szültél? 2005. december ? Én 26-ra voltam kiírva a Hannával,de Őnagysága nem akart kijönni :? nagy volt a buksink,nem tudott lefurakodni :? Hannával nem is volt 1 jósló fájásomse,de a szülőszobán megkínzott rendesen :shock: Pedig a neve azt jelenti,hogy KEGYELEM :!:

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Sziasztok!

Vera: Gratulálok! Nagyon szupi! Dokihoz mikor mész?

Anda: örülök, hogy javulgat anyukád. Ha már eszik az jó jel. Neked meg jobbulást. Nagyon elkaptad ezt a nyavaját. És ha elvileg most leszel babás az antibiotikum nem árt neki.

Melcsi: jöhetnél hozzánk is takarítani. Nagyon kéne már ablakot pucolni, de Kende mellett nem tudok. Ahhoz apának itthon kéne maradnia. De ha apa itthon van akkor tuti más a program. :)

Mindenkinek hajrá!!! Itt a tavasz jönnek a gólyák ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Virág: Ha itt laknál a szomszéd utcában mennék én :D Húgaim hülyének is néznek,mert rendmániás vagyok,de csak 1 kicsit.....velük ellentétben :D Ha hazamegyek apuékhoz,akkor mindig pakolódok+ ilyesmi :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Melcsi: megyek érted kocsival :) :) Amúgy én is imádom a rendet. Minden nap feltörlöm a parkettát. :) Kende játékait is állandóan pakolom. És ha apa kupit hagy máris morgok vele :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


de jó nektek ennyire rendmásniásak vagytok :):):):) én gege mellett nem nagyon tudok de amúgysem vagyok valami nagy takarítóművész :oops: :oops: :lol: :lol:
jó azért kosz nincs de nem porszívózok msook fel minden nap:)

ilyen kis rendet tud csinálni :)1 perc alatt

Kép

ez meg az új kedvencem :9
Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: nagyon édi Gergő. Jó kis kupiművész :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Melcsi: Szabina 2005-12-20án született. és 24 1-kor értünk haza a kórházból. :) De 28-ára voltam kíírva.
De addig mondogattam, hogy nehogy 24-én este szülessen, hogy nem is várta meg a szentestét:)
Hál istennek mert a szenteste a kórházban bediliztem volna.


Én meg nem takarítok!!! Minek!!! na nem ilyen vagyok csak most, hoyg dobozok vannak mindenhol. Na meg a bútorokat is eladtuk igy nem kell portalanítanom. :)
Na de viccet félre téve, most hogy nincsenek bútorok csak dobozok írtó nagy por van. Azért ma is felmostam. De nem pucolok ablakot. azt csinálja meg az új vevő. Bár képzeljétek már megfordult a fejemben, hogymegpucolom az ablakokat nekik. De a férjem megfenyegetett meg ne tegyem. lesz takarítani valóm bőven az új házunkban. És nekem sem segít senki.
Szóval igy nálunk nemlesz szép patyolat rend a nyuszira. Igaz nagyon nyuszi sem lesz most tartva.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: nehogymá lemosd az ablakokat. Majd megcsinálja az új lakó. Elég lesz neked az új lakásba mindent megcsinálni. Igaza van a férjednek! ;)
Mondjuk mi se tartunk nagy nyuszi ünnepet, nem is az miatt akarok ablakot mosni, hanem mert kari óta nem pucoltam meg. Elég koszosak már. Meg Kende imád az ablakba lógni, és hát a pracli nyomok, nyálminták oda vannak már száradva :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Nika:
Nagyon édes a kissrác :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Az anyós témához nem nagyon tudok hozzászólni, mert nekem olyanom még hivatalosan nincs. Nem hivatalosan az előző párom anyja egy borzalom volt. Nem szólt ő bele semmibe, inkább a hátam mögött mondogatott ezt - azt a kicsi fiának, és amikor erre rájöttem, és megmondtam a véleményem, az nem tetszett.
Jelenlegi párom anyukája meg egy tündér! Én nem tudnék olyat mondani, amit ne valósítana meg. Nagyon aranyos, kedves igazi falusi asszony, aki sokat szenvedett már el az élettől. Én nagyon szeretem őt, és bármit megtennék, ha úgy gondolnám, hogy attól jobbá tudom tenni a mindennapjait. Egyetlen szépséghibája a dolognak,hogy 220 km-re laknak tőlünk, így, mivel autónk nincs, csak nagyon ritkán láthatjuk egymást. :cry:

Kép
anda81
 
 


Nálunk isúgy volt gegével hogy mondtam neki 21-énél előbb meg ne szülessen mert akkor már vízöntő:) igy bármit csináltak úő nem akart megszületni így vasárnap 21-én császároztak mert három napja iditották a szülésemet de a lurkó olyan jól érezte bent magát hogy nem akart magától megszületni :):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Mondjuk gondolkodtam én is azon hogy egy skorpió gyerekkel nem nagyon tudnék kijönni mert voltak skorpio kolléganőim és ki nem álhattuk egymást :):):) de ha most esnék teherbe akkor már nagy valószínűséggel nyilas lenne az meg nem is olyan rossz vagyis jól kijön a kos énemmel meg a oroszlán párommal :):):):):):):) meg hát a vízöntő gyerekemmel is :):):):):):)

Lehet ezért nem estem teherebe:):):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


anda hivatalosan nekem sem az anyósom mert mi sem vagyunk összeházasodva de nem is nagyon leszünk nem kell a papír :):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


nika nagyon tetszik a kis kupizó Gergő!!!!!!!!!!!!!
Az én pöcsösöm is hasonlóan tud kupit csinálni,hiába pakolok össze előtte! :? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika: A Hanna is tud ám ilyet :D Nagyon ari a Gergő!Az én férjem SKORPIÓ,de vérbeli maximalista,agilis,csak az a jó,amit ő mond,fafejű,hidegvérű!DE IMÁDOM!Én ikrek vagyok,úgyhogy bárkivel kijövök!Alkalmazkodok ahhoz,akit SZERETEK :D :D :D

Csucsu: Tényleg ne pucolj ablakot :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Melcsi: én is ikrek vagyok. Apa meg Kende rákocskák. :) Én szívem mélyén megint egy rákocskára vágyok :) De végülis tökmindegy, csak jönne már.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


na csajok én megyek barátok köztöt nézni,holnap jövök puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép

Csajok!Mindenkinek ilyen jó reggelt kívánok! :D Mindjárt visszaolvasok!

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Kép

Ilyen volt Hanna a pocakban!Kb 32 hetes volt :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Kép

Most meg már ilyenek vagyunk 8)

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Melcsi gratula ez aztán szép teszt:):):):):):) én is akarok ilyet :):):):D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Melcsi!

Gratulaaaa!!!!! Nagyon szépek a képek, édik vagytok!

Kép
Kép
gyurmi
 
 


Sziasztok!
Már megint lemaradtam.

Melcsi! Ez aztán a pozi teszt! Gratula!

Én még várom a menszim aztán megyek dokihoz vizsgálatra és meglátjuk mit mond.
encike 2
 
 


Melcsi: Gratula:) Szépek vagytok a képeken. Már láttam az iwiwen és akkor is megállapítottam, hogy a szőke haj meg a barna is jól áll. Két külömbőző éned jön ki.
Csinik vagytok na:)
És a zebrád imádnivaló:)


Na akkor jelentema topic megszavazta , hogy ne pucoljak ablakot:):)

Lányok az én lányom nyilas és nagyon jó mert akartaos igaz de jó jegy. Én mérleg vagyok és igazából elág jól tudok alkalmazkodni. azért egyet ne felejtsünk el: minden jegynek megvan a maga előnye meg hátránya. És az sem mindegy kinek mi az asszcendense. Na jól ki hóroszkopóztuk magunkat :)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!
Akkor nincs ablakpuculás!!!
encike 2
 
 



Melcsi, még egyszer gratulálok! (nagyon meglepődtem volna, ha nem pozitív)

Vera, neked is gratulálok!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Vera most már tényleg megnyugodhatsz baba van apocidban :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


vera melcsi de jó nektek.nagy gratla!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mára tiszta nátha lettem és a torkom is fáj. :(

Melcsi: Nagyon gratulálok nektek! Nagyon helyes vagy a lányoddal együtt.

Vera: neked is nagy gratula. A dokid mit fog szólni? Szabad nektek ilyen hamar babát vállalni?

Többieknek drukk!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Vera!
Hány honap proba volt. hogy most sikerült?
encike 2
 
 


vera valamikor talizhatnánk?
és akkor adsz olyan lh meg hcg tesztet.
majd írd meg mikor jó neked!ma lépek mert nagyon rossz kedvem van.pusza neked meg a pocilakónak is :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vera: Úgy látom ez nagyon pozítív:)

Kép
csucsu05
 
 


Nita mitől lett rossz kedved?

nika70
Salgótarján
 
 


Hááát :oops: :oops: :oops: :oops: nem vártam mensit mert én úgy vagyok ezzel az egésszel hogy a szervezetem tudja mikor befogadó képes. És ha úgy vesszük akkor normál esetbe nekem ez már a 2-ik ciklusom lenne. Mert most vagyok a 46-ik napon.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Pont mikor is volt veti?
encike 2
 
 



Sziasztok!

Vera, Melcsi:
Naaaaaaggggyyyyyy gratulaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szép zebrásak a tesztek!
Lányok húzzunk bele, hogy jövő hónapban már arról lehessen beszélni, hogy ki mennyire van rosszul a reggeli hányingertől! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anda81
 
 


Köszi csajok a grtulációkat :D :D Tegnap egész nap olyan voltam mint a tejbetök :D Utána meg belevesztem a férjembe,hogy miért vezet olyan gyorsan :? Tegnap este a mosogatásnál eléggé kevert a gyomrom,amikor a resztelt májas edényt mostam el :? De milyen furcsa az emberi szervezet :idea: még nem is tudtam,hogy egy kis élet növekszik bennem és ,de már olyat ettem,amire szükségem van,vagyis vasra.......már 1 hete csak májat kívántam,ettem sütve bacon szalonnával,utána meg resztelten :D

Vera:GRATULA :D :D :D :D


CSAJOK: MIKOR SZOKTATOK ELMENNI ILYENKOR DOKIHOZ UH-RA :?:Én jövő héten csüt-ön mennék magánrendelésre!Az még nem korai szerintetek?!

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Csajok:Múlt hónapban 1 babásunk lett Zsebi,(aki azóta nem jelentkezett) ebbe a hónapban úgy néz ki,hogy kettő(Vera,Én),jövő hónapban már hárman lesztek :D :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Melcsi, remélem azért Ti jelentkeztek még. Az én dokim azt szokta mondani, hogy ráérek a 11. héten menni, de nem szoktam addig kibírni.

Anda, bízom benne ,hogy hamarosan mindenki babás lesz és akkor mi, akiknek kicsit később sikerült az első időkben még örülhetünk, hogy nincs hányingerünk és "sajnálhatjuk" azokat, akiknek van.
Hányásról van néhány durva történetem. Egyik volt kolleganőm teherbe esett és végighányta a 40 hetet, úgy hogy -5,5 kilóval ment szülni (bár volt neki miből leadni, az orvosa a 24. héten -7 kilónál már szólt, hogy ebből kórház lesz, ha tovább fogy).

Virág , jobbulást kívánok neked!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Datolya:Persze,hogy jelentkezünk!Én a Hannával a 6. héten voltam uh-on!Azért szeretnék most elmenni jövő héten,hogy megnyugodjak,hogy jó helyen van beágyazódva a kistasó!Ami persze biztos! :D Én a 6. héttől hánytam a 12-ig(3,5 kg mínusz)Rám is fért :? Most is rámférne :shock: ,de nem foglalkozok a súlyommal!Az a lényeg,hogy egészséges kisbabát tudjak kihordani! :D Nekem is volt olyan ismerősöm,akit befektettek a kórházba a 12. hét körül,mert hányt és mellette nem ivott,nem evett! :roll: Megakart halni szinte :? Én ittam+ ettem akkor is,ha kb 10 perc múlva kijött belőlem a 3/4-e!

Kép

Kép
melcsi82
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?