Új privát üzeneted érkezett!

Timcike: Hát, az udvarunk az nem csodás, csak a ház előtti rész! Ott van sok szép tuja, meg mostmár nád is lesz! Meg a fűzfánk is itt van a ház előtt!
A hátsó kertet is betelepítjük egyszer tujákkal, de egyelőre ott még nincs semmi, egy kis konyhakerten kívül.
Nekünk elég nagy ez a telek, inkább túl nagy is! Bőven megelégednék a ház előtti résszel is!
Tényleg, mikor építkeztek?

Kriszti: Akkor neked is kijut most! Hát Dana se egy leányálom az utóbbi pár napban. Lehet az orrdugulás az oka, de sokat sír!
És igen, remélem fognak együtt szaladni a fiúk!!! :lol:
Mahmoud pedig azért tényleg jó fej volt, hogy annak ellenére vitt virágot, hogy ott ez nem ünnep!
Vendég
 


kriszti-nagbri-nem tudom,h.mikor fogunk épitkezni.Én már holnap nekikezdenék. :lol: Kecskeméten szeretnénk.Még nincs telek.Várom az örökségem,és akkor lesz. :wink: :oops: Ne töllünk függ,sajnos. :? De én már nagyon várom.

nagbri-én me alig várom,h.jó nagy udvarunk legyen,legaláb a fele annak,ami a hétvégi házunknál van odahaza. :roll: 8) :) Bitosan szép a ház elötti rész.Szerintem a többi is csodás.Füleg,mikor kinő a fű.

Kriszti-nálunk volt egy nagy vödör fagyika,ugyanis én nagyon édes szájú vagyok,sajnos. :oops: És azt kivántam. :lol: Igy azt kaptam.De kedves a férjed,h.vett virágot,annak ellenére,h.ott nincs ez az ünnep. :wink: Szar éehet azért az a hőség.Emlékszem,mikor Atticy született,olyan hőség volt,h.csak pelusba volt és ugy is üvöltött,nem tudtam mit kezdeni vele,nagyon melege volt,és benedvesitettem egy textilpelust és azzal törölgettem,igy megnyugodott.Tudtam,h.az a baja,mert Ő sose sirt,csak ha valami komojab baj van.Hát azt a hőséget se kivánom.Akkor inkáb a hideg. :lol:
Azizka hogy van?


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Bocsi lányok, de Bende a hétvégén extra nyűgös volt. Sehogy sem volt jó, ezért a gépet még bekapcsolni sem tudtam... :? Most talán alszik (mert éjszaka szinte semmit nem aludt... :cry: )

Kriszti, nagyon klassz ez a tankini! Eddig még nem láttam így élőben, csak a képeken, és ott tényleg úgy tűnt, mint ha valami pólót vennénk fel! De ez így nagyon szuper! :D
Nyelvtanulás... milyen nyelvet szeretnél???
Mahmoud tényleg nagyon rendes és figyelmes, hogy vett neked virágot! :D Én is kaptam virágot Apától, meg egész nap segített és délután míg Bende aludt társasoztunk! :D
Azzal a 25-28 fokkal én is kibékülnék... :D

Nagbri, irigykedem a szép nagy kert miatt, de azt hiszem, egy kis előkerttel én is elégedett lennék,.. ha lenne... :wink:
Ilyenkor, mikor szóba kerül, vagy csak az ismerősöktől hallom, hogy építkeznek, telket vesznek, akkor mindig nagyon erős késztetést érzek arra, hogy mi is vegyünk egy házat/telket. De Apa belvárosi gyerek, így ő nem nagyon van tisztában azzal, hogy ez mennyi melóval és lemondással is jár. De mindezek ellenére én is nagyon szeretnék egy kertes házat! :D (erről az egy álmomról nem mondok le! :lol: )
Locsolkodás: tavaly nagy pocakkal én is mentem Apával, bár Krisztián családjában ez annyira nem szokás (mint mondjuk nálunk volt falun anno). Így inkább körbejártuk a nagyikat, ismerősöket, szülőket. Most nem tudom, hogy lesz, lehet, hogy Apát Bendével elküldöm, hogy ez a kettejük napja legyen! :) Csak etetésekre hozza haza!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagbri, nálatok Bence ezt már élvezi is, igaz? Tanul versikét???? :)

Most elkezdtem bevezetni, hogy du alszik egy nagyobbat Bende. Egész jól megy, meg is lepődtem, hogy minden cécó és nyügi nélkül elaludt és 2-2,5 órát aludt is egyhuzamban. De ehhez persze a nap többi részében ébren tartottam és bizony volt húzósabb része a napnak. :? Most is csak azért hagyom aludni egy fél órácskát, mert akkor délutánig nyűgös lenne, és hát ha el akar szundizni, akkor nem tudok tenni ellene. (na meg borzalmasan rosszul aludtunk... :roll: )

Timcike, nekem még mindig hihetetlen, hogy szülés előtt és szülés után is vizsgáztál/államvizsgáztál! Persze alszik a baba, de én elképzelni sem tudtam volna, hogy ne azt lessem, ébren van-e, vagy ha alszik, hogyan alszik... :D Nagyon ügyi voltál! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 

 
 

Timcike: Azért ez nem olyan szép még, de a tíz éves tervben szerepel, hogy rendesen megcsináljuk! :lol: Mármint a kertet!


Manó: Én soha többet nem akarok építkezni, elég volt! Mondjuk mi bent laktunk itt a lakásban, mikor bővítve lett a 8 hós Bencével. Na azt senkinek nem kívánom! Úgyhogy soha többet!!!
De a kertest persze szeretem. Én Kecsón a központban nőttem fel, anno Marx térnek hívták! Imádtam. Ez itt nagyon furcsa volt, de már nem tudnék emeletesben élni, az tuti!
A locsolkodás, hát igen, egyben rokonlátogatás is. Van olyan, akivel szinte csak ilyenkor találkozom! Vagy temetésen! :cry: Sajna most is lesz! :cry: :cry: :cry:
Igen, Bence mond versikét, és nagyon elemében van olyankor! Nálunk is egyszerűbb lenne, ha apa hazahozná etetésre, legalábbis nekem, de túl macerás lenne! Elég sokfelé kell ugyanis ilyenkor menni!
Nálunk Dana újabban fent kukorékol 10 utánig, ha le akarjuk tenni azonnal bejelez a vízszintmérő és éktelen üvöltésbe kezd!
Viszont most éjszaka ő is nagyon rosszul aludt, szerintem hidegfront jön! :(
Vendég
 


manofalvi-köszönöm a dicséretet.Az az igazság,h.mikor 6 hetes volt el kellett utaznunk Erdélybe,mert ott kellett vizsgáznom,az 5oo Km,és még onnan 265 km-ert mert nem a szülővárosomban jártam egyetemre. :oops: Nem volt könnyű,de túlestünk rajta.Addig Attilával volt.Nem volt több számomra az irásbeli,mint 1 óra.Elötte megetettem persze,de érezte,h.lámpalázban égek,és ahogy kitettem a lábam,Attila azt mondta,úgy sírt szegénykém,nem tudott mit kezdeni vele.Igyhát sétáltak,de akkor is sirt.Mire végeztem ki volt nyifanva.Dehát muszáj volt.Utána megnyugtattam cicivel és minden ok volt.A szóbeli másnap volt és nekem max 1o percbe került,és én voltam az első,hisz sozltam nekik,h.muszáj hazamenünk mert egy 6 hónapos pici babával vagyok itt.Nagyon megértők és segítőkszek voltak.És nagyon jó eredményel végeztem. :oops: Hála túl vagyok rajta.De szerintem te is meg minden anyuci meg tudta volna csinálni,cska akarat kérdése.Tanulni meg könnyű volt,hisz a szobánka volt még akkoriban a kiságy,igy nem idegsekedtem tanulás közben,meg rengeteget aludt.Könnyű volt igy. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Nagbri! Azért látod, nem cserélnéd már el a kertes házadat... én is pont ezt szoktam mondatni Apának! De elhiszem, hgoy nem lehetett könnyű.. Öcsémék építkeznek és látom, mennyire megviseli őket fizikailag, szellemileg, na meg anyagilag is. Marx tér... akkor lehet ismered a férjemet????? ő is itt nőtt fel! :)
Bence már nagy fiú... :D Lehet, a szüleimhez már mi is hármasban megyünk, de addig délelőtt Apa mehet a fiával! :D Meg így legalább nem időznem sehol nagyon sokáig, mert muszáj lesz hazahozni enni. :wink:

Timcike, azért akkor is nagy erőfeszítésedbe kerülhetett, hogy ne pihenj, hanem tanulj! Talán mindnyájan csináltuk volna, ha muszáj, de azért ha nem muszáj, akkor én tuti kihagytam volna... :wink:
Falevél, tényleg már nem is emlékszem pontosan mikor, de Te is vizsgázgattál.... :?:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Na látod, az lehet! Állandóan lent voltunk a téren, és ott játszottunk. Meg mi a Jókaiba jártunk suliba is!
Hát, lehet kéne egy gyerekkori kép róla, és akkor be tudnám azonosítani! :D
Vendég
 


vadászok egyet róla...

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manófalvi: igen,még januárban vizsgáztam.Most a szakdolgozataimat írom, májusban megint vizsgák, aztán júniusban ha minden jól megy akkor államvizsga. :D

Kalapos fotók Sáráról a legújabb szerzeményben:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Timcike: számomra a tanulás tűnik nehéznek baba mellett, mert nem tudom elképzelni, hogy valamire rákoncentráljak mikor itt variál mellettem. :D De muszáj lesz... Biztos szupi lesz az új házattok, ha egyszer nekiálltok, én is vágyom a kertes házra, de csak valami kisebb füves résszel is megelégszek, mert nagyon útálom a kerti munkákat. Engem ezzel mindig ki lehetett kergetni a világból. :oops: :roll:
Igen, emlékszem, nagyon meleg volt mikor a gyermekeink születtek! Nálunk viszonylag hűvös a lakás, így nem kellett vizesruháznom, de aztán itt Egyiptomban szenvedtünk rendesen. Nem használtuk a sok szép ruháját, mert állandóan egy szál bodyban volt...

Nagbri: elhiszem, hogy nagyon nehéz lehetett a 8 hónapos Bence mellett építkezni, renoválni! én is inkább csak beköltöznék a kertes házba, amikor már kész... :roll: Miért van bedugulva Dana orra? Megfázott szegény?

Manó: németet tanulok, vagyis kellene... :roll: örülök, hogy tisztázodótt a tankini fogalma. :lol: Tényleg jó dolog! Nagyon kedves a férjed, hogy segítkezett Bendénél nőnap alkalmából! :) Akkor most meséld el lécci, hogy hogy is csinálod ezt a délutáni alvásra szoktatást! :D Nálunk is ez a probléma, hogy napközben vagy 3-szor alszik össze-vissza. De annyira nyűgi mikor álmos, hogy nem tudok vele mit csinálni, aztán fél óra, és már ki is aludta magát... :roll:

Falevél: édes az új kalapban Sára! És olyan gyönyörű szemei vannak! :D

Képzeljétek ma Aziz piskótáját kakaóba mártogattam, imádta. Ez nagyon nagy bűn szerintetek??? :oops:
Más: milyen az utánvételes rendelés? Valahogy ellenőrizhetem, hogy mit kapok mielőtt kifizetem? Relaxa villám németet ajánlott egy lány, az egész anyag cd-n...

K.

Lilypie Maternity tickers


Nóri: Ki készíti ezeket a kalapokat Sárának? Tüneményes még mindig bennük! Nagyon szép kislány! Remélem ha bejön a jóidő, tudunk majd talizni bent Kecsón! :wink:

Kriszti: A foga miatt taknyos, ezt mondta a doki! De tényleg, semmi más baja nincs, csak folyik neki, meg olyan szinten nyáladzik, hogy előkét kell kötnöm a nyakába! :?
A piskóta kakaóba mártogatásával semmit nem követtél el, Bence ilyen idősen már itta a kakaót, belekeverve a babatejbe, szóval csak nyugodtan add neki!
Utánvét, hát bele nem tudsz nézni, mert előbb ki kell fizetned, hogy a postás odaadja! Sajna, ez elég lutri egy dolog! De én még rosszat a Relaxáról nem hallottam, bár nem is ismerem.
Vendég
 


Manó: Várom a képet! :wink:
Vendég
 


Nagbri, megy a pü!

Falevél, tündéri ez a Sára! :D Hűha, akkor még van tanulni valód... :roll:

Kriszti, lehet visszavonom a du-i alvásra szoktatást.... :lol: Most voltunk a városban, és ez a fránya babakocsi olyan klasszul ringat és ráz, hogy most alszik... azóta is... :wink: Egyébként csak annyit csináltam, hogy amikor felébredtünk, akkor játszottunk, meg vittem magammal mindenhová, a főzés így persze elég macera volt, de két kavarás között kukucsoltam neki! :lol: :oops: Persze néha láttam rajta, hogy belassult, és aludni készült, na olyankor valami újabb izgi játék jött... :wink: Szerintem annyira kifárasztottam, hogy evés után ugyanolyan gyorsan elaludt, mint este szokott. Aztán délután megint nem hagytam aludni.... ez tényleg csak azért fárasztó, mert amikor ébren van, akkor folyamatosan kell valami, ami felcsigázza az érdeklődését, és nem hagyom bepunnyadni... de persze ha nyügi, akkor csinálhatok akármit, akkor elalszik így is, úgy is. :roll:
Német, az jó.... olyan régen tanultam, hogy már néha az alapszavakon is agyalnom kell. :? :oops: bár most Bende mellett néha magyarul is elfelejtek! :lol: :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Brigi: köszike, akkor adom neki majd néha, bár ez nem babatej, hanem sima bolti, amit mi is iszunk. De szerintem a mártogatásból nem sok tejet iszik ő... Szegény Dana, mit nem szneved már a fogzással, szerintem majd egyszerre jön ki neki egy csomó. Mi most megálltunk ebben, a két alsó van már másfél hónapja, és slussz. Az a baj, hogy én nem a relaxától rendelem, hanem magánszemélytől, aki lemásolta az anyagot, és most terjeszti. Nekem ezzel semmi problémám nincs, hiszen az eredeti ár töredékéért kapnám meg, csak félek, hogy üres cd-t küld, vagy nem tudom. Bizalmatlan vagyok... :roll:

Manó: szóval akkor TE is tanultál németül? én is úgy vagyok mint Te, jó pár évig nyomtuk a suliban, most mégis alig tudok gagyogni valamit. De nagyon elhatároztam magam, nyárra beszélni fogok! :D Hááát, akkor nálatok sem könnyű ez az átszoktatás...
Így szoktam én is próbálkozni, hogy szórakoztatom, de nála semmi nem működik ha nagyon álmos. Illetve az, ha a hotelben vagyunk. Ott fent tud lenni 4-5 órát is. De a babakocsi nálunk is egyből elaltatja. :?

Mogyó: merre jársz :?:

K.

Lilypie Maternity tickers


Manó: Nálunk se lesz ma már alvás, különben este meg csiripel 11-ig! Kettőkor kelt, majd hétkor mehet aludni! Nem lesz egyszerű, de ez van!
Vendég
 


Na én rakhatom őt babakocsiba, tutira nem alszik el, csak ha már ájulásig elfáradt!! Hát nem egyszerű egy gyerek!
Vendég
 


Sziasztok!

Én a másik Kecskeméti topikba szoktam néha irni , de van egy etetőszékem eladó nem érdekel valakit , mi már kinöttük vagyik már nagy székre ülünk. Nagyon szerettük mert nyaraláskor is tudtuk vinni magunkkal és nem foglal nagy helyet és 3 magasságban állitható , teteje egy kicsit karcos Ha valakit érdekelne akkor irjon privát üzit.

Vannak badyjaim is ujjak , meg zoknijaim is minden méretben.


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone
 
 


Én is csak próbálkoztam az altatással a hétvégén, de könnyű volt, mert Apa átvállalt néhány óra szórakoztatást. De most egyedül képtelenség lesz.... :?

Német, hát igen... :oops: szégyellem is magam, amiért ennyire hagytam elkallódni a tudást. De az is a gond, hogy utána elkezdtem angolul is, és most már keveredik a fejemben a kettő... :?:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Mogyo van csak olvas!

Elvagyunk mint a befőtt, apa holnap megint meg csütörtökön melozik aztán jövőhét kedd,csüt, szombat és vége a honapnak!

Hát tegnap elkezdtük a húsoskajcsit !
Tehát reggel tápi,tizórai desszert , ebéd húsoskajcsi, délután és este tápi!

Meleg én is elfogadnaám már a szélmentes meleget!
Alig birunk menni sétálni akkor szél van állandóan!
Tegnap már nem adtamrá overrált mentük a tescoba sapi meg takaró bele a babhordóba !Ki is olvasta a tescoujságot a csaj! :lol:

Kép

Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyó, igazi kis divatbemutatót rögtönöztetek.... :D :D
És ízlett Ágikának a húsos kajcsi?????
Bende is "falja" a tudást! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha nem vagyok elég gyors :oops:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Mogyó: Nagyon jók a képek, nekem főleg a kis rózsaszín ruciban és tornacipőben tetszik!

Manó: Kíváncsian várom, mit mond a férjed!!!

Nálunk újságolvasás még nem volt, de a virágaim jobb ha menekülnek!!! :lol:
Vendég
 


Tudod, aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nekem is a "tornacsukás" a kedvencem, meg a "világos rózsaszín"..., meg a "kék".... :) na meg a közeli "kéz-begyömöszölős", .... és ki ne felejtsem a "rózsaszínben ülök" és "fehérben hasalok"-ot sem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


na off-olok! :D Hátha most én is többet alhatom... :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: szorítok a jó kis alvásért!

Nálunk Dana megint a toppon! Viszont az tuti, hogy az alsó két foga egyszerre jön! Már jól láthatóak az ínye alatt, és a kis rés is érezhető köztük! Csak át kéne törnie az ínyét! Szegénykém, folyamatosan ömlik a nyála!
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors kérésem lenne

Mano
Megmondanád nekem, hogy pontosan hol van a csiri-biri torna? Vinném ma Petikét egy kicsit ugri-bugrizni.

Előre is köszi

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Sziasztok!

köszönjük a dicséretet!
Hát imádja teljesen le vagyok többenve ,hogy mindent szeret remélem igy is lesz!
Hát ne mondjam nállunk is mi van ha nem adom olyan tempoban a kajcsit!
Én már gondolkoztam ezen ,hogy mindennap adjak neki húsoskajcsit irtam a gabimama-klubba és ott azt választolta a védőnő ,hogy nyugodtan és majd nemsokára be lehet vezetni a májat,túrót ,sajtot!
Nem akarom ,hogy a lány tápos felfújt legyen és igy akkor egy nap 3 -szor kap tápot!
Még a délutáni kajcsit is majd ki akarom váltani tejpppel mert amit vettem neki annyira nem jött be!
Dm-est akarok venni!


Brigi: remélem mihamarabb kijön már az a fogacska!
Nállunk is kettő jön egyszerre ugy látom , de most nyugi van!

Manó: hát akkor Bende is mindent szeret!

Ma én a vilmoskörtét akarom kiprobálni!
Jaj én már alig várom ,hogy jöjjön a gyümi szezon!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Andi, ment a pü!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nagbri, köszi! Most jól aludtunk.... :D Máskor is szorítanál...???? :D
szegény Dana!!!!!! Jól megszenved azokkal a fogacskákkal.... :( Remélem, mihamarabb túl lesztek rajta és akkor már Ti is jobban alszotok...

Mogyó, igen, eddig úgy tűnik, Bende is minden-evő. :) Hűha, már a túrónál és miegyebeknél járunk??? Olyan gyorsan szalad az idő, hogy tényleg hamarosan mindent ehetnek majd... Néha várom már, hogy egyszerre üljünk asztalhoz, de néha sajnálni fogom, hogy már nem szopizik.... :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Ma voltunk védõnõnél: kereken 10 kg a kisasszony és 71 cm. A doki szerint késõi fogzású lesz, mert még semmi jele a fogaknak... Állítólag nekem egy éves korom után nõtt ki az elsõ, már azt hitték nem lesz sose fogam...
A védõnõhöz hoztak egy másfél hónapos babát is, szerintem koraszülött lehetett, mert csak 3,5 kiló volt... de nagyon aranyos volt, csak Sárához képest olyan picurka... én meg se mertem volna fogni... :D
Más anyukáknak az a baja, hogy nem eszik a gyerek, én meg most már komolyan kezdek aggódni, hogy Sára túlsúlyos... Remélem ahogy egyre többet mozog, akkor karcsúsodik...

Egyébként Sára is mindenevő. Egyedül a krumplit nem szereti, ha natur adom, de almával már megeszi.
Mi már megkóstoltattuk vele a májat is (bébiételest), ízlett neki.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Falevél, tényleg jó súlyban van Sára! :D De a képeken egyáltalán nem tűnik túlsúlyosnak.... :)
Fogak még nálunk sincsenek... Még csak megduzzadva sem. Amit most még nem is bánok, amíg ilyen sokat szopizik. :) Gondolom, Te sem bánod Falevél, ha Sárának csak néhány hónap múlva nőnek majd ki... :wink:
A natur krumpli nekünk sem csúszik... :lol: Ahhoz azért kell egy kis alma, vagy sütőtök... :lol:
Tegnap Bende is megkóstolta a pulykahúst... És nem mondta, hogy köszi, nem kérem. Szintén bébiételes volt, de majd lehet megpróbálom én elkészíteni. Tényleg a húst is símán főzzük meg és pürésítsük??????? vagy sütni kellene, párolni?????
Falevél, ti mindjárt 7 hónaposok lesztek..... :!:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: ugyan ugy főzni kell!
És ugy kell pürésiteni!

Nori: hát tényleg szép súlyban van a kisasszony de nem baj majd lemozogja!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Köszi Mogyó! :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Mogyó: szépek a képek! Akkor Ti is beindultatok az evéssel! :) Nemsokára a joghurtok is jöhetnek. Na azt még hogy fogja szeretni! :wink:

Manó: eleinte én az ő kis kajájával főztem a húst, és pürésítettem, aztán 7 hónapos korától már csak apróra vágtam,és a miénkből vettem ki. Már evett csirkepörköltet is. :D
Nálunk Aziznak van két foga, de még sosem harapott meg szopás közben! :wink:

Nagbri: akkor már nincs sok hátra, és csak előtörnek a fogacskák. Szerintem segít egy kis maszírozás, de biztos Te is csinálod!

Falevél: 10 kilo? Épp mint Aziz. :) Majd lefogyja, szerintem ne aggódj, Ti is vékonyak vagytok, akkor ő honnan lenne túlsúlyos....
Találkoztam én is egy lánnyal, 32. hétre született a baba, most 3 hónapos, és 4 kilo. Annyira pici, mint Aziz 1 hónaposan volt. Semmit nem csinál, most kezd csak mosolyogni is... De én megfogtam, jó volt nosztalgiázni. :D

K.

Lilypie Maternity tickers


Imád enni olyan jó mert sokan vannak akiknek semmit nem akar enni a babája!Na nállunk nincs ilyen! :D

Kép


Kép
mogyoland
 
 


nálunk sincs gond.... :D
az unokatesó meg még most sem eszik annyit, mint Bende. Pedig már lassan 2 éves lesz. :shock:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Mi ma is ketteseben.Séta nuku megint utálom már ezt az időd hiába nincs hideg tiszta borult minden!

Olyan jó volna már megint talizni!


volt nekünlk egy Norink egy Zalánnal. Nem tudtok rolla semmit már rég volt!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


2 hónap eltelt a tali óta mindenki mennyit változhatott :lol:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyó, mi is kettesben már tegnap óta.... :( No séta.... :cry:
Nem tudom, mi lehet velük... Meg Mandula is mostanában nagyon tanul.... :wink:
Noémi sem küldte a fotókat........... :?:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Szerintetek ha levágatom a hajam, akkor Bende megismer már/még ilyenkor???????

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Ennyire rossz az idő, hogy nem tudtok kimenni?? Rossz lehet, főleg, hogy egyedül vagytok.
Mi is, de majd jön az uram kb. 1 óra múlva. Lementünk sétálni, itt a városban a bazárok között megyünk, és kb. minden második bazáros leszólítja Azizt. Ő mosolyog nekik, de nem tudom mi lesz ha már jár és beszél. Asszem kergethetem majd bazárból ki-be... :roll:

Manó: szerintem tuti megismer! Igazából úgy gondolom kicsiként sem a haj hossza zavarja meg őket, hanem egy erős színváltozás.
Anyának festettük a haját, és rajta volt a festék (vörös). Tudjátok milyen csúnyán néz az ki. Meglátta a nevelt fia (1 éves), és úgy ordított, hogy nem lehetett megvígasztalni. Azt mondja anya, hogy a fodrásznál is mindig ez van. :lol:
Le akarod vágatni?? Milyenre?

Mogyó: Te nem vágatsz?

Norri :?: :?: :?: Merre vagytok?

K.

Lilypie Maternity tickers


de igen viszont picire akarom!

Szerintem ha festetni is akar valaki ne drasztikusan először!

De jó nektek,hogy eltudtok menni csavarogni Kriszti!

Képzeljétek el vasárnap apa szólingatta a cicát,hogy cicc-cicc és erre a csaj akkorákat nevet!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Kriszti, köszi a megnyugtatást. Valami hasonlóra, mint amit fel is tettem képet, amikor rövidebb volt + fufru. Festetni nem is lenne időm! :D
Mogyó, te teljesen rövidre akarod vágatni???? Mennyire rövidre...????? Nálunk a HAPCI jön be! :lol: :lol: :lol: a sok C betű miatt, szerintem... :)
Kriszti, hűha, Aziz után akkor hamarosan rohangálhatsz.... :D Főleg, ha az árusok még invitálják is majd.... De lehet, hogy mindenhonnan kap majd valamit, és akkor jó sok souveníretek lesz! :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Hát én ugy gondoltam ,hogy tényleg frankón rövidre!
És majd festetném is!
Oly rég ota hosszú már!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyó, nagyon kíváncsi leszek majd Rád rövid hajjal.... :D
Meg magamra is holnap. :lol: Ilyenkor mindig nagyon elbizonytalanodom, hogy talán megbánom majd.... de aztán belenézek a tükörbe és megerősödik bennem, hogy muszáj.... :roll:

Na túl vagyok megint az egyedül-fürdetés-projekten. Apa még nem ért haza..... :?

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Aztán majd tegyél fel képeket az új frizudról, jó!
És természetesen mára is NAGYON JÓ ÉJSZAKÁT kívánok!!! :wink:

Dana igen, jócskán megszenved vele, de remélem már nem tart sokáig! :?

Kriszti: Készülj fel rá, hogy nem győzöl utána szaladgálni! Nem semmi, hogy már most milyen rafkósak ezek a pasik!
Képzeld, voltunk ma Manduláéknál, és a két fiú tisztára szerelembe van esve egymással! Sikongattak meg dumáltak a másiknak, mi meg majd megzabáltuk őket! Igaz Adri??? :lol:

Nóri: Szép súlya van Sárának, de szerintem se aggódj, szólna a doki, ha gond lenne. Na és ahogy elkezd menni, úgyis lemegy róla! Azért elég lehet cipelni!!!
Vendég
 


Lányok!

Gyorsan írok, amíg tudok, mert Bálint már fent van.


Tegnap voltunk a Frankenbergerben a Mocorgók elnevezésű mozgásos, játékos foglalkozáson!!! Fantasztikus volt!
Dalocskák, játékok, hempergőzés-forgás különböző felületeken, hintáztatás nagy labdákon, madártoll simizés, toboz simizés, nagyon aranyos, ötletes és klassz volt! Jó szívvel ajánlom Mindenkinek! Gyakorlatilag Bálint volt a legkisebb, de már Ő is nagyon élvezte!!! Minden nagyon tetszett Neki! :-)
5 kismama volt a babáikkal. Meghitt, családias légkör.

A www.frankenberger.hu -n tudtok utánanézni, de ha valaki jönni szeretne, nekem is szólhat, mert jó barátainké a cég, én is tudok szólni Nekik. Csak küldjetek rám egy privit, légyszi.

Na, megyek! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok.Teszek föl a hétfői napunkról egy pár kedves fényképet.

Falevél-nagyon gyönyörű az a kis kalap.Eddigiek közül nekem ez
tetszedt a legjobban.Honnan szerzed be őket?Mert ha kiscsajom lesz nekem is kelleni fog. :wink: Szerintem ne aggodj a suja miadt,mikor mászni meg menni fog,tuti leadja magáról. :wink:

mogyo-nekem a kék rucis tetszik a legjobban.Meg az utolsó.Napról napra szebbek ezek a babák.Látszik imád a figyelem központjában lenni,csak úgy,mint az én kisfiam. :lol: :wink:

mandula-remélem,mikor visszajöttünk Erdélyből többet fogunk randizni,és neked is már meglesznek a vizsgák.Jó tanulást neked,nagyon szoritok!!!Tuti sikerülnek.

kriszti-lehet látniazt a hires napernyőt is,amit vettünk.



Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!
NAgyon cukik a képek. Mogyó ez a divatbemutató :D Mekkora nagylány már Ágika.
Tali nem lesz vmikor?????? Szóljatok, ha igen. Nekünk a hétvégék a jók apa miatt. Mostmár jó lenne veletek taláplkozni.
Mi jól vagyunk, sütőtöközünk sinlac-cal. A súlya így icipicit feljebb mocorgott. Lassan már fél éves, ez olyan szörnyű. Innentől már nem is baba. Szoktam szurtyongatni, mert ki tudja meddig engedi a babusgatást. :?

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Timcike,Mandula: nagyon helyesek a kispasik! Olyan jó látni együtt őket! :D

Brigi, Timcike: a kalapokat volt amit ajándékba kaptunk, de a legtöbbet angol turikból vadásztam... olyan szépek, hogy nem bírom otthagyni őket...szerintem egy éves korára tele lesz a szekrény kalapokkal... :shock:

Kép

Kép
falevel2
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?