Új privát üzeneted érkezett!

Hajni ha fával tudsz hullahoppozni (állítólag azzal hatásosabb mint műanyaggal) akkor műanyaggal is menni fog, csak gyorsabban kell tekerni. Szóval érted :wink:

Rozi is ilyen finoman tud szeretgetni! Tegnap a baba - mama klubban mikor odajött hozzám kicsit csimpaszkodni, megöleltem és beleharapott a vállamba. Nem tudom mit véthettem :?

Tegnap láttam egy 6 hónapos kislányt aki 10,5 kil és még büszkék is rá. Meg arra, hogy már mindent eszik a gyerek amit ők. Mondja nekem a nő, hogy már Rozi is biztosan eszik mindent :twisted: No comment! A gyereket sajnálom, mert már tönkrevágják! :twisted:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Marcikának utólag is boldog hófordulót!!

Doo, Isten éltessen!!

Szia Etus!! :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Kedvesek vagytok, hat akkor jovok, nem szabadultok... :)

Hullahopp... nekem muanyag van, csak sajnos lusta vagyok mint allat, igy nem nagyon hullahoppozok... pedig kene... rosszul vagyok amikor a tukorbe nezek.. :( Nekem mindig lapos volt a hasam... :oops: ha hiztam is, akkor fenekre, de soha nem hasra... most meg... :twisted: de elhataroztam, hogy tornazni fogok, aztan hatha...
Egyebkent en mar talalkoztam Beaval "eloben", ES NINCS IS HASA EGYALTALAN! TOTAL LAPOS NEKI!!!!! :lol: :lol:
Ja, es Bea, ha mar itt tartunk, en is kerek privit hogy mi a foglalkozasod! Megol a kivancsisag! :)

Milyen edes lehet Hanga, amikor azt mondja hogy "auu" hajhuzas elott... :) En nem bannam, ha Bercel igy elore figyelmeztetne... alig van par szal hajam a szules ota, erre azokat is modszeresen kitepkedi...

En lemaradtam jopar ilyenrol, de igy utolag mindenkinek Boldog Hofordulot/szulinapot, ezutan majd "up to date" leszek, legalabbis igyekszem!

Agi, regota tervezem hogy megkerdezlek mint gyogytornaszt... Bercel szuletese ota a bal labfejet kicsit befele tartja, a huvelykujjat behajlitja, mintha egy karom lenne... mutattam a haziorvosnak anno, amikor meg csak 3 honapos volt, azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, de en aggodok most mar egyre jobban... Neha "kinyitja", de egyaltalan nem ugy tartja minta jobb labat... a jobb talpa sokkal lazabb, es ha megsimizem, akkor kinyujtja, a balt sokszor nem nyujtja ki, hiaba simizem/csikizem... O egyebkent "kuszobajnok", 5honapos kora ota kuszik, mondjuk azt is eleg erdekesen, mert ugy, hogy a bal labat huzza fel, es azzal tolja magat elore, a jobbal meg "kitamaszt", de hihetetlen gyors igy... 2 hete ult fel magatol eloszor, allni csak egyszer allt fel magatol, ugyhogy azt nem eroltetem... na mindegy, a lenyeg a lenyeg, hogy ez nem gaz? Marminthogy igy tartja a bal labfejet mint egy "karom", befeszitve???? Vigyem el gyogytornaszhoz, kikerulve a dokinot?

zetus8
 
 

 
 

Szia Etus, örülök, hogy csatlakoztál, végre még egy kisfiú!

Recept: képzeljétek vettem Milupa Biskotti kekszet, amiből egy db megáztatottat teszek az almához és Marcika habzsolja KANÁLLAL. Azt persze még nem tudom, hogy a doki néni szemében minek fog minősülni :wink: , de egy egész almát bevág így. Szerintem jobb turmixolva az alma :) és Marci is osztja a véleményem.

Doo, Boldog szülinapot! Hajni, honnan tudtad? :roll:

Marcit mostanában 15-20 perc alvás után be tudtam tenni az ágyába és aludt tovább. Na, ez nem működik két napja. Így ma du 20 percet aludt... Kiváncsi vagyok mi lesz fürdetésig. Ajajaj...
kpetro78
 
 


Kata, onnan tudtam h egyszer a sok márciusi szülinap kapcsán írta, de már meg nem mondom, hanyadik oldalon.
Nem kell a doki néninek mindent tudni, a lényeg, hogy Marci szereti és ráadásul kanállal, ügyike. Én az alkalmankénti nassolásért egyáltalán nem vagyok kétségbeesve. Ha nem enne normális kaját az más, de időnként egy kis "felesleges" finomságtól én nem tiltom el.

Most voltunk megrendelni a tortáját, fényképes Micimackós lesz és Ő választotta ki a képet hozzá :lol: .

Ma Hangi megette az ebédjét és az utolsó falatnál pedig mindet kihányta. Jaj, remélem nem lesz beteg de akkor mitől. Amúgy nem látok semmit rajta, nem lázas, nincs hasmenés.

Etus, én is imádom ahogy aúúúzik, de azt nem annyira ahogy húzza. Amúgy ezt mi is elrontottuk, mert ezzel játszani is szoktunk, pl. imitálom, h megszúr kinnt a fenyőtüske és aúzok amin Ő nevet, így nem csoda h nem tudja mikor igazi, mikor játék.

Na mennem kell!
Vendég
 


Na visszajöttem.
Bea lebuktál, niiiincs iiiis haaasad! :shock: Ezután csak annak hiszem el aki fényképpel igazolja. :lol:
A fa karika szerintem azért jobb, mert kb. úgy működik mint a cellulitmasszázs, széttöri a zsírszövetet. Én anno még használtam néha de kék-zöld volt a derekam tőle.
Vendég
 


Etus, láttam a profilodban, h egyetemista vagy. És mindezt gyerek mellett csinálod, vagy halasztottál? Mit tanulsz?
Vendég
 


Vettem Frutapurát a vegyes gyümit. Rozi bevágott belőle rögtön egy dobozzal és nagyon izlett neki.

Körkérdés? Az amit én reggel csináltam neki a két kicsi kezemmel, miért nem volt jó? Abban is volt alma, banán és narancslé + sinlac. Azt bezzeg nem ette meg. Az állagában van a megoldás :?:

Etus!
Nem is lapos a hasam, rosszul láttad :wink: Amúgy ha már itt tartunk, TE is vékony vagy! (mint mindenki más a topicban :lol: ) Nem, csak többemberes, de csini anyukák topicja is! :lol:

Kata!
Az a lényeg, hogy Marcinak bejött a kaja! Hogy telt a délután fürdetésig?

Hajni!
Én is azt mondtam, hogy jobb a fa karika :wink:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, én is úgy értettem ahogy írtad. Azt akartam írni a karikáról, hogy szerintem IS azért jobb.... karika téma kivesézve. :lol:
Nem tudom mitől jobbak ezek a bolti pempők, de valahogy jobban csúsznak ez tény. Nem azért mert volt benne esetleg valami egzotic gyümölcs? Attól olyan finomak tudnak lenni.

Kata, 20 perc az tényleg nagyon kevés, de hátha éjszaka jól bepótolja :wink: .

Hangi, mostanában rállt a 3/4 6-os kelésre. Nekem elég nehéz vele még olyankor felvenni a fordulatszámot de muszáj. Az benne a jó, h akkor még itthon van apa és szervíroz nekem egy kávét, h el tudjam, kezdeni a napot. Drága jó ember az én uram.
Vendég
 


Bea, jo hogy irtad ezt a baba-mama klubbot, regota tervezem, hogy keresek egyet a kornyeken, de mar jo ideje eszembe sem jutott... na majd most! :)

Kata: de jo, hogy igy a keksszel ilyen sokat eszik Marci! nalunk a gyumolccsel nincs gond, egyenesen gyumolcs-manias, kepes 300-350 grammot megenni szinte barmilyen gyumolcsbol...
20 perc alvas? Az nem valami sok... :roll: lehet hogy nehez estetek lesz... kitartast hozza!

Szegeny Hangi, remelem csak tul sokat evett, azert hanyt, es nem azert mert beteg... egyszer Bercel is produkalt ilyet, sugarban vegighanyta a konyhat, nagyon rossz volt, de szerencsere utobb kiderult, csak tul moho volt... persze... gyumolcsot evett... :)
Egyetem... hat az ugy volt, hogy 2006 nyaran hazasodtunk ossze a ferjemmel, en utana kezdtem a 4. evet az egyetemen, szeptemberben. Es szeptember elejen megbeszeltuk, hogy felolunk johet a mano, majd jon ha jonni akar, gondoltuk majd ugy fel-1 ev mulva osszejon a dolog. (tudni kell, hogy eotte juniusban en voltam nogyigyonal, es azt mondta, hogy va egy enyhe endometriozisom, ugyhogy a gyereket akarok, akkor majdd gyogyszert kell szednem... de en nem akartam...ja, es en gyerek-manias vagyok amiota csak az eszemet tudom... amikor elsoeves voltam az egyetemen, akkor volt egy szaminariumom, ahol megkerdeztek, hogy ki mi akar lenni, es mindenki nyomatta, hogy: tv-bemondo, radios, stb. en meg: ANYUKA. Nezettis nagyot a tanar...:) De nem erdekelt, tenyleg ezt ereztem... gondoltam a diploma azert jol jon, plusz nalunk ez "hagyomany" a csaladban, hogy tovabb "kell" tanulni, nem is volt kerdes, hogy felvetelizek-e gimi utan igazabol...) Na mindegy, a lenyeg, hogy 2 het mulva terhes voltam... :) Ennyit arrol amit a nogyogyasz mondott...:) Persze orultunk neki nagyon! Abban a felevben meg eleg sokat kellett kijarnom az egyetemre (Pazmany-bolcseszkar), heti 3 napot, az huzos volt, mert eleinte hanyingerem volt es nagyon faradekony voltam, es ki kellett vonatozni 3szor, oda-vissza tobb mint masfel ora osszesen az ut... de tuleltem, aztan a szules elotti felevben szerencsere sokkal kevesebb oram volt, meg ami volt, abbol elobb levizsgaztam majus elejen. (megbeszeltem a tanarokkal). Most ugy allok, hogy ez elvileg az utolso felevem, es van 2 eloadasom, azokbol kell vizsgaznom, az nem lesz gond (remelem). Be kell fejeznem a szakdolgozatomat, na ez mar necces, csomot kene konyvtarba mennem, melyinterjukat kene csinalnom, hat ezt egyenlore nem tudom Bercel mellett csinalni... Ezeken kivul le kene nyelvvizsgaznom nemetbol, mert csak angolbol van nyelvvizsgam, es nalunk a diplomahoz ket kozepfoku kell... ehhez eleg annyi, hogy UTALOM nemetet... szoval elvileg majus vegen allamvizsgaznek, gyakorlatilag meg szerintem el fog csuszni a dolog novemberre, azt tartom realisnak. Anyukam Ausztriaban dolgozik, egy nenire vigyaz, ott is lakik, nyaron szerintem par hetre kimegyunk hozza, o unokazik, en meg nyomom a nemetet ezerrel, nyelvvizsgazom, befejezem a szakdogam, es ezek utan az allamvizsga novemberben mar smafu lesz! :) :lol: :lol:
Ja, es angol-kommunikacio szakon kezdtem, aztan masodevben nem sikerult egy szigorlatom angolon, aminek nagyon kellett volna, igy atmentem lengyel szakra. Azt nagyon szerettem, masfel evig nagyon intenziven tanultam lengyelul, elveztem, de azt a szakom nem fogom befejezni, mert a nyelv ugyan tetszik, de a lengyel irodalomtudomany,nyelvtudomany olyan szinten ahogy ott nyomtak... hat nem annyira... :) Szoval kommunikacio szakon fogok vegezni, PR-szakiranyon. (reklam, rendezvenyszervezes, marketing, ilyenek). De hogy mikor fogok dolgozni, azt nemtom, mert en szeretnek Bercellel 3 eves koraig itthon maradni, addig meg mar tervezzuk a masodik gyerkocot, aztan meg a harmadikat... szerencsere a ferjem el tud minket tartani, es igy itthon lehetek egyenlore, szerintem ez tok nagy aldas... en legalabbis igy erzem most... nem vagyok alapvetoen egy otthonulos tipus, de ezt most nagyon elvezem, hogy Bercellel vagyok... lehet hogy egy ido utan eljon az a pont, hogy vmi paroras munka utan nezek, hogy kicsit kimozduljak, meg ugy is alakulhat, hogy kenytelen leszek elmenni dolgozni... egyenlore azonban ez van. :)

Bocsi hogy ilyen bo lere eresztve irtam, de en sajnos ilyen vagyok... sokat beszelek, es ebbol kifolyolag sokat is irok... :)

zetus8
 
 


Etus, ereszd nyugodtan bő lére, egy kommunikáció szakos egyébként se legyen szűkszavú :wink: .
Vendég
 


köszi a köszöntéseket! :) nagyon jól esett :oops:

30 perc hullahopp?! :shock: na, én 5 perc alatt elintézem a hastornámat :oops: lehet h ezért olyan, amilyen?! :roll: én ilyen fél órácskákat egyszerűen nem tudok beiktatni a napomba. ekkora hős azért nem vagyok!! így is úgy érzem h egész nap takarítok (mégsincs rend :evil: ), etetek v eszem, ill altatok... gyerekem meg csak nő, mint a gyom... :roll: :? lehökkentem h az anya taníts engem CSAK napi 15 perc foglalkozást javasol - most meg jó, ha ennyim jut rá úgy tényleg normálisan :roll: :oops: :(

készítettem magamnak tortát!! :) na jó, pudingot inkább, de fincsi lett. vmi ilyesmiben gondolkodom Vikónak is. ha vkit érdekelne: tupperes desszertes gyűrűben csináltam. DM-ben vásárolt vanília pudingot zabtejben főztem meg, kicsi nádcukrot tettem hozzá és majdnem egy egész csomag lereszelt gesztenyemasszát beledolgoztam. bele a gyűrűbe. beleszórtam meggybefőttet, majd rá kb feles rizstejben jó sűrűre megfőzött búzadarát. adtam hozzá egy vaníliás cukrot is. kiborítva a tetejére a maradék lereszelt gesztenye és némi pattogatott amaránt mag díszítésül.
a következőt lehet h csak sima pudinggal csinálom, gesztenye nélkül, kapcsos tortaformában és őszibarcit, meg meggyet teszek rá és akkor ilyen gyümitorta lesz belőle. esetleg lekvárt a két réteg közé.
Vikó ebből vacsizott :oops: :lol: szal én is hagytam ilyen haszontalan dolgot enni :wink: de hát nemh naponta nem kap ilyesmit, de még hetente sem - majd csak ünnepekkor, ennyi meg sztem belefér. és végülis a cukron kívül más káros nincs is benne. na, jó, még egy kis aroma a gesztenyemasszában. de tényleg semmi több.
Vendég
 


Fúú, Doo, ez a torta jól hangzik :D teljesen beindultam a gesztenyére, de hol is lehet ilyet kapni?? Mármint ami a csajszimnak is való? Kata, CBA-ba írtad elődordul. Hogy néz ki?? Valami bio cucc, v mit keressek? :oops:

Ma kettesben voltunk, édesen. Mármint Zitával. :D Apa szolgálatban.

Etus jó, hogy ennyit írtál, csak nyugodtan, lejött, hogy nagy dumás vagy. Amúgy én is, bár néha lusta vagyok írni :oops: és fáradt, mint most. Az tuti jó, hogy férjed el tud tartani, s így nem kell a Te melódon és a gyerkőkön filózni. Mármint hogy most visszamenj-e dolgozni, vagy majd a második után, meg hogy hány gyerkőc "fér bele" jaj ez olyan csúnya, de tényleg,mi is szeretnénk hármat, de ahhoz nagyobb lakás kellene, ahhoz meg több pénz :cry: de miből is?? :cry: Így mi egyelőre kettőt tervezünk, aztán hátha úgy alakul majd :D Bár ma felmerült bennem valami, és ezt főleg neked Doo, de majd máskor...a szopival kapcsolatban.
Most még annyit Etus, hogy szerintem meg kellene mutatnod Bercel lábát egy gyógytornásznak, vagy hasonszőrű szakembernek. A leírásodból Nekem úgy tűnik, hogy igényel teendőt. Ha priviben megírod hol laktok, akkor írok Neked telszámot/kat, merre érdemes elindulnod, megmutatnod valakinek. Azért ne ijedj meg, valószínűleg kezelhető dolog, bár minél hamarabb történt volna kezelés annál jobb lett volna. Most viszont uccu neki, mielőtt feláll, hogy a megfelelő helyzetben terhelődjön az a kis láb.
Jó éjt!
Holnap megyünk Anyumékhoz, szerdáig ott leszünk, de majd próbálok jönni.

Kép
ági_bp
 
 


na, már majdnem kikapcsoltam a gépet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2008.12.09 15:40-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Zita nagyon - nagyon szép kislány, így rövid hajjal is! Jól sikerült, nekem bejön :wink:

Hajni!
Este mikor lefeküdtem teljesen lelkifurim volt, hogy nem is reagáltam semmit arra, hogy Hanga kihányta a kajcsit. Szóval nem bunkóságból, csak ilyen bénatyúk vagyok, minden később jut eszembe.
Akkor utólag is remélem csak azért küldte vissza a kajcsit, mert hirtelen volt és nincs baj :lol: 3/4 6-os kelés nem túl baráti!

Doo!
Szóval nem akarlak kritizálni vagy hasonlók, de szerintem szétszabdalod magad, mármint időben és teendőben. Mindent meg akarsz csinálni, hogy tökéletes legyen, pedig ez lehetetlen és szerintem fölösleges is. Remélem érted mit akartam kinyögni :wink: Kicsit lazíts, megvárnak a dolgok Viki az első :wink:

Kata!
Aludt Marci éjjel? Nekünk nem szokott bejönni az, hogy ha nappal nem alszik a gyerek akkor majd éjjel bepótolja! :?

Én hülye megetettem úgy 4 körül Rozit a FP -val és este 10-ko arra kelt, hogygörcsbe feszítette magát. Hasgörcse volt, aztán jól bef.sott. Még szerencse, hogy ilyen jó a bélműködése (sosa volt hasfájós) kopp, kopp. Képzeljétek éjjel egyszer ránézek a gyerekere és a párnámon térdepelt , kapaszkodott az ágy háttámlájába. :shock: Úgy tünt aludt közben, szóval visszatettem mellém és aludtunk tovább. Remélem nem fog egyszer a földön kikötni :?

Etus!
Nekem is tudsz újjakat mondani magardról :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


A júniusi topicban bóbita kislányának WEST szindrómája van :cry: Tudtok erről a betegségről valamit :?: mert én semmit! Tiszta szívből sajnálom őket!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Agi, elkuldtem priviben hol lakunk, elore is koszonom a segitseget, minel elobb elvinnem Bercel vkihez... foleg, mivel tokre lelkiismeret-furdalasom van amiatt, hogy en kb. 3 honapos kora ota erzem azt, hogy ez nem teljesen normalis , ahogy tartja a labat, de akarkinek mondtam vagy mutattam, "hulyenek nezett", meg hogy mit izelek itt, es nem hallgattam az osztoneimre, es nem vittem el... remelem nem keso meg...
Huuu, Zizanak nagyon jol all a rovid haj, meno kiscsajszi lett belole! (na jo, eddig is az volt, de most meg menobb! :))

Doo, hmm fincsi lehetett a torta, teljesen beindultam, szerintem holnap megcsinalom csak gesztenye nelkul, mert azt nem biiiiirom. :roll:

Kata: milyen volt az ejszakatok?

Bea: nem semmi szegeny Rozi, meg szerencse hogy nem szenvedett sokat, tudott kakilni... Bercelnek eleg erdekes az emesztese, mert kajalas utan max fel oraval mar kakil is, szoval nekunk ilyen gondunk meg nem nagyon volt... viszont kakal egy nap minimum 4szer...

Most rohanok, mert megyunk el egy programra, remelem nem szakad rank az eso... BKV-zunk egy orat...

zetus8
 
 


bea, értem, mit akarsz kinyögni ;) , de sztem rosszul látod: azt hiszed h egy házitündér vagyok, aki egész napját sürgés-forgással tölti h a lakás tökéletes rendben legyen. sajnos, ennek épp az ellenkezője igaz :oops: nyilván a porszi tévesztett meg :lol: mindegy, nem írom le h más egyebeket mennyire lazán kezelek, ill h nagyon is "megvárnak". nem a napi 10 perc porszi (amit ma egyelőre elblicceltem :roll: ) szabdalja szét az időmet, sokkal inkább az altatás, na meg az h egyek... mindig is lassan ettem és ezen nem tudok változtatni, ennem meg muszáj, mert így is épp h szinten tudom tartani magam. persze, lehet h ez is felesleges önzés... :roll: a folyamatot persze lassítja h eközben Vikit is hol etetem, mert kunyizik v pont h másképp semmit nem eszik, ill szimultán játszom vele.

én se reagálok egy csomó mindenre, bocsi. de sokszor részletekben olvasok, aztán gondolok rátok és mire újra gép elé ülök és írok, már egy csomó minden kiesik, meg olyan, mintha válaszoltam is volna rá :oops:

nálunk is volt ilyen mohó evés utáni hányás :? és nem lett aztán semmi! de nagyon rémisztő volt, úgyh eléggé együttéreztem veled hajni, amikor olvastalak, csak aztán mégsem jutottam odáig h ezt le is írjam... :roll:

meg Bercel lábára én is laikusként azt mondtam volna h gyógytorna - de már ági is válaszolt. (csak azóta vagyok ilyen "okos", mióta az enyém lábát is tornáztatni kellett és nálunk is 7 hósan került csak dokihoz ezzel. én naivan azt hittem, minden gyerek lába ilyen, mert nekünk párosan volt befele...)

gesztenyéből én nem biot vettem, hanem mezei, aromás gesztenyemassza volt, de a maroninak létezik bio, nádcukorral ízesített gesztenyemasszája is - nekem az nem ízlett annyira, bár tortába biztosan az is jó!! én intersparból szerváltam ilyen biosat.
Vendég
 


ági, sztem is jó lett Zita haja!! és nem is túl rövid. mikortól kell gyerkőknek hajat szárítani? mert sztem amikor mi azt a pontot elérnénk, én is le fogom nyíratni. halálosan fél a hajszárítótól... :?


bea, ugye h jobb a saját készítés, mint a fruttapura! :roll: sztem lehet h a hőkezelés miatt más az íze, meg hát az arányok se mindegy, gondolom. szegény Rozi pocak :(
Vendég
 


Bea, édes vagy, de nehogy ezen lelkizz, h valamire nem válaszoltál. tudom én h egy topic, sosem olyan mint egy párbeszéd, ahol egyik mondat váltja a másikat. Meg egyébként is sokszor némelyik kérdés csak költői, honnan tudná más a választ látatlanban, mikor én sem tudom, aki folyton mellette vagyok. Ha valamire igazán választ szeretnék, azt úgyis nyomatékosítom, de nem sértődésből, hanem mert érdekel.

Ezt most elküldöm, mert Hangi ráütött az előnézetre és így nem tudok visszaolvasni. :twisted: Még jó, h nem küldte el a mondat közepén.
Vendég
 


Képzeljétek itt ül mellettem a földön és azt mormolja anyaanyaanya, olyan jóóóó. :lol:
Még ezt írni akartam az előzőbe, h nem lett beteg, úgyhogy csak mohó volt. De tényleg rossz volt látni, ilyet még nem csinált mióta szilárdat eszik.

Zita nagyon-nagyon édes, zseniálisan jól áll neki a rövid haj. Ideális kis nyári frizura. Én is eldöntöttem, h jövő nyárig csak ilyen rövid haja lesz, hátha így egyszer dús hajkoronája lesz :lol:.

Doo, honnan tudsz ilyen jó kis diétás recepteket, vagy ilyen kreatív konyhatündér vagy? :lol: virtuális kalapemelés.

Vicuskáék ma buliznak. Majd várjuk a beszámolót és a képeket.

Rozi remélem jobban van pocakilag. Szegényke :(

Doo, én szárítom a haját, pedig nem nagy. Bár szinte szárazra lehet törölni,de mégis, nincs annyira meleg. Meg az enyém szereti a hajszárítást, ellentétben a hajmosással, amint megint végigüvölt. :?
Vendég
 


Jaj, én tudom mi az a WEST syndróma, sajnos :cry: ismerek is egy kisfiút akit nagyon szeretek, Ők a Madarászba jártak neurológiára és kortikosteroidot kapott a gyerkőc jó darabig, viszont rohammentes lett attól...és jó darabig az is volt! Bár gyógyszert az epilepsziára kell szednie folyamatosan, próbálták leállítani, s úgy tűnt minden oké lesz, aztán mégis volt egy rohama :cry:

Doo, ez azért túlzásm milyen gondolat ez, hogy luxus, hogy Te eszel?? :twisted: :twisted: :twisted:

örülök, hogy jól van Hangi!

Mi nem szárítunk hajat, csak megtörlöm, eddig is így volt, eztán meg főleg :wink:

Kép
ági_bp
 
 


hajni, valóban úgy gondolod hogy egy kis gríz és zacskós puding megfőzése már kreatív konyhatündérség? :shock: :lol: :lol: de azért jól tudsz bókolni, elismerem! :lol: :lol:
ezen felbuzdulva megosztom veletek mai legújabb fejlesztésemet - mondjuk házi frutta pura munkacímmel :wink: szal zabtejet langyítottam, bele alma, pici banán - összeturmi, majd sinlaccal sűríteni. naon fincsi lett! :D legalábbis nekem mindenképp, de Vikó is evett belőle vmennyit :wink: szépséghibája a dolognak: végigüvöltötte a turmixolást, pedig a konyha és a szobaajtót is becsuktam, anyum vele volt és max kb 2x 10 mp-t vett igénybe a művelet... :? alig lehetett megvígasztalni utána. akkora egy nyúlbéla, komolyan!! asszem ezért nem is érdemes vennem botmixert - úgysem tudnám használni... :?
ma ahogy jártában elhaladt a porszívó mellett (kikapcsolt állapotban volt!!) is elkezdett bömbölni... :shock: talán azt síratta h ma nem porszívóztunk?! :roll: :lol: :wink:
az a durva h öcsém is ilyen volt: bizonyos hangoktól teljesen kiborult, még nagyóvodás korában is. volt hétvégén reggelenként egy matiné, aminek az elején egy elefánt trombitált - na, akkor ő mindig beszaladt a másik szobába és a fülére tapasztotta a kezét :shock:

ja, még múltkor arra nem regaáltam h Kata: egy egész FEJ brokkolira gondoltál valóban?! vagy csak egy rózsára? :shock: én a brokkolit különben biztos ártalmatlannak gondoltam volna ilyen szempontból - engem is dokink világosított fel h pedig az is puffasztós :shock: na, úgyh Viki kizárólag puffasztósakat eszik: zöldbab, borsó, brokkoli, karfiol.
Vendég
 


Doo, én komolyan gondoltam, de valószínűleg az én konyhatündérségemet minősíti, h ez nekem ilyen bonyolultnak tűnt :oops: . Mi az az amarán? :oops:

Ahányszor görgetem az oldalt mindig megcsodálom Zita csupaszem arcát. Most még feltűnőbb szeme, h rövid a haja. :lol:

Hangi is mostanáig félt még a kikapcsolt porszívótól is és egyszercsak odamerészkedett hozzá és mostmár zúgva is letehetem közben a földre. Szóval Doo van remény. Néha egyik napról a másikra tudnak szokásokat változtatni.

Szerintem Kata egy rózsára gondolt, nem ? Egy fejet én sem ennék meg, pedig szeretem és az étvágyam se rosssz. :lol:
Vendég
 


Akkor én is leírom milyen finomat csináltam. Köleskása reszelt almával és pici fahéjjal megszórva. Olyan sokat dobott rajta az a picike fahéj.

viszont mostanában szinte mindent újra turmixolnom kell. A kenyeret nem azt szereti, hogy falatozza, da a zöldségeket már csak krumplitőrővel nyomtam át, ette a rizs stb. Most még a kölest is leturmizam, pedig az igazán kicsi. De pár falat után zájzárat kapott, amint leturmizam, mindet megette. Remélem ha lesz néhány rágófoga, hajlandó lesz használni.
Vendég
 


egy egész fej brokkoli - írtam h nem vagyok normális...

nagyon nehezen aludt éjszaka, de mi meg buliztunk a konyhában, így 4ig nem feküdtem le, azt 7kor keltünk :) most hullák vagyunk. vszinűleg egy szem aszalt gyümi okozta a problémát. Marci köles, srépe, zeller, alma, kicsi gesztenye, cukkinin kivül mindentől hasfájós. ma kipróbáltam egy üveges bébiételt, na azt ő is ette kanállal. érti ezt valaki?

Zita nagyon szép. mint minden kislány a topicban :D

Hajni, örülök, hogy minden ok Hangával. Marci még mindig bukik néha nagyokat, de egész ebédet nem hányt ki még soha :shock: max a felét. különben nekem is teljesen krémé kell turmixolnom minden ahhoz h megegye, pedig 8 foga van neki is.

Porszívó: ma Marcika odacsípte a fogantyúval a pici kezét, sírt, utána viszont többször is "megtámadta" hangos kiáltozással kisérve :) nekem úgy tűnik ő nem fél, pedig néha kevesebb bajba kerülne :roll: nálunk az elöltöltős mosógép volt ma a legmenőbb, ment is egész nap...
kpetro78
 
 


Doo, sajnálom, h ilyen nyuszilány a pici lány,de én ismerek egy 7 hós kisfiút, aki a Marci boldog sikítozásától is kiakad...hozzád is bújik olyankor mikor fél? a kisfiú igen, az Anyukájához, olyan cuki :)

Bea, ilyen félálomban-álomban testgyakorlatokat a Marci is csinál mostanában alvás közben, úgy tudom ez is normalizálódik idővel.

Etus, jó, hogy ilyen sokat írtál, így én úgy érzem, egy kicsit megismertelek :roll: Marci mindent megeszik, cumisüvegből. Az egész storyban nálunk mindig az a lényeg, hogy KANÁLLAL :lol:

Különben a 20perc alvásos du-n, kocsiba ültünk és kimentünk a budaörsi Brendonba, és aludt mégy egy fél órát, így "kihúztuk" fürdésig, utána indult a 20-30 percenkénti ébredés, ami idővel ritkult :)


Én ma is tettem kicsi kekszet az almához :roll: Ez a babakeksz is nasi?

Ja, és az Apukája szerint le van fogyva :lol: csak akkora a szentem, mint egy egyéves, sőt...
kpetro78
 
 


Sok boldogságot Vikinek, aki ma 11 hónapos! :lol: Hú, Ti is nemsokára szülinapoztok :lol: .
Vendég
 


Kata, áruld már egy Marci súlyát, mert ezt eddig nagyon titokban tartottad.

Marci még a szilárd kajáknál is bukik? Nálunk is sokáig műsorosn volt a bukás, én már úgy sajnáltam érte, de mikor elkezdett mászni, akkor megszűntek, mert már nem a hasán akrobatizált folyton. Menni fog ez a kanalazás, na aggódj, nem kell azt sürgetni.

20-30 percenként ébred? :shock: Ez elég durva!
Vendég
 


köszi a jókívánságot :D

az a furcsa enyém nyúl-lányban (aki egyébként miért is ne lenne nyúl, hiszen éppen húsvét hétfőn született! :lol: ) h ha a hátamra kötve porszizok vele, akkor már nem fél, össze se rezzen, ha bekapcsolom a gépet, sőt érdeklődve figyeli hátulról h mit csinálok. sokszor érzem h nyújtogatja a nyakát h mindent minél jobban láthasson :lol: ez meg azért jó érzés h ennyire biztonságot jelentek neki. gondolkodtam azon h egy gyors turmit bepróbálok így hordozókendősen, de azért reggel nem akartam rögtön ezzel sokkolni - se őt, se magamat... :roll:

mai bénaságom: a porszívócsővel sikerül levernem először egy kerámia fejű játékfigurát az asztalról, a következő körben egy öblös poharat, aztán ijedtemben h jaj, levertem - addig forogtam a csővel, míg a kinyitott vizes üvegemet is levertem és persze a szőnyegre ömlött a víz... :roll: :oops: na, így jár, aki nemcsak h mozgásilag hm-hmmmm kihívásokkal küzd, hanem még elég rendet sem tart az étkező asztalon... :roll: :oops: :?
de én asszem már meg sem lepődöm túlságosan, ha összetörök vmit. végülis ha semmi nem menne tönkre, ki venne új dolgokat?! akkor meg mivé lenne a fogyasztói társadalom...! :wink:

Kata, sztem a babakeksz egyértelműen nasi, de kérdezd csak a doki nénit :wink: ha olyan kekszet találtam volna, amiben nincs cukor, azt én is vettem volna, de átolvasva a címkéket, mindegyikben van :evil: :evil: és egy csomó babakonzervben is - pl sütőtökpüré. mineeeeek?! :shock: :evil: nem azt mondom h én aztán cukrot soha, semmi pénzért, mert múltkor is írtam h volt a tortéában és adtam belőle neki, de azért tortát nem eszünk naponta... sztem engem nagyon rászoktattak a cukros dolgokra otthon - minden mindig agyon volt édesítve, pl reszelt alma cukorral. erre is azt mondom h mineeeeek?! jobb nem rászoktatni, mint aztán leszoktatni, sztem. nekem magamat nem is megy igazán... :oops: bár mostanában szinte kizárólag mézet, édesítetlen lekvárt és nádcukrot eszem. sajna, manónak mézet még nem lehet adni.

le van fogyva Marcika :lol: :lol:
Vendég
 


Doo, nem nyúl-lány, hanem nyuszilány. Én is boldog hófordulót kívánok. Rombolásért nem irigyellek, bennem ilyenkor mindig felmegy a pumpa :x

9540 gr volt egy hete. És kb 72 cm. Hosszt mérni naggyon ritkán tudunk.

Képzeljétek vettem neki up and go pelust, mert egyedül már nem nagyon tudtam bepelenkázni (szabályosan le kell fogni :oops: ).

Igen, szilárdat is bukik, szép is a szürke kanapén a répakrém :twisted:

Megyek almát turmixolni... holnaptól nem teszek bele babakekszet, tényleg van benne cukor. Különben én kizárólag terhesen voltam édes szájú. Vicces is volt, mert nem ismertem a sütiket, csak kívántam, mint állat.
kpetro78
 
 


Hajni, 20-30 percenként kb 11ig ébredt, utána ritkult. Ma sajnos 4-től fél hatig ébredt így. Valami ilyenkor tuttira zavarja, de nem tudok rájönni, hogy mi. Fél 6 kor az ágy mellett dideregve simogattam míg el nem aludt. Nem lehetett elringatni, sem fotelban összebújni, akkor ficánkolt. De a szobából kimenni sem, mert akkor sírt. Viszont a simi-simi tetszett és egyszer csak elaludt, én meg kiosontam...
kpetro78
 
 


Viktóriának itt is boldog hófordulót!

Zita is megijedt először a turmixtól, de én mondtam Neki, hogy ez vicces és nevettem hozzá meg brümmögtem, és Ő elhitte Anyának és Ő is nevetett. :wink: A kis hiszékeny. Jaj, csak nehogy ANNYIRA hiszékeny legyen, mint én, csajok én mindent elhiszek, annyira gááz. :oops: :lol: :lol:

Kata, tényleg egy fej brokkoli :shock: Marcikának azért jó étvágya van, ha azt bevágta! És szép a súlya is!! 8) És 8 fog, szép fejlett nagyfiú!!

Doo, én is ilyen eltörős fajta vagyok, bár sokat javult, de ifjonc koromban volt hogy egy nap 2 tányért is eltörtem. sZÜLÉS ELŐTT IS, MIKOR MÁR OTTHON "VAJÚDTAM", EZ PERSZE CSAK UTÓLAG TUDATOSULT, MERT AZT HITTEM MÉG CSAK JÓSLÓ FÁJÁSOK, S NEKIÁLLTAM FŐZNI...NAH AKKOR ELTÖRTEM EGY TÁNYÉRT PLUSZ CÉRNAMETÉLT HELYETT SPAGETTITÉSZTÁT FŐZTEM KI A HÚSLVESHEZ :lol: :lol: hÚÚ, bocs caps lockot benyomtam véletlenül :oops: :oops: ennyire nem akartam hangsúlyossá tenni :lol: De akkor már elmesélem, hogy a főzés után még mosni is nekiálltam :lol: mondom én még nem megyek a kórházba...pedig akkor már elég egyértelmű volt.
Aztán az úton meg eltévedtünk, mert sosem jártunk kocsival a belvárosban, párom mondta nézzem a térképet én meg "nem bírom, fájásom van" komolyan mint a filmekben :lol: jó volt.

Kép
ági_bp
 
 


na ne, nyuszi lány az kicsit mást jelent, nem? :shock: :? azt nem akarnám még ennyire sem, mint a nyúlságot :wink:

Kata, és mi lesz a pikler-féle szabadon hagyós pelenkázási elvekkel?! :wink: ugye h nem is olyan könnyű? :lol:
Vendég
 


Nagyon Sok Boldogságot és jó egészséget kívánok a 11 hónapos
Viktóriának (nyuszilánynak :wink: )

Doo!
Szóval törős napod volt? Én már több mint egy hete nem törtem el semmit, ez nálam nagy szó! Azért az is megér egy hasizmozást, ahogy elképzelem a jelenetet :lol: :lol:

Kata!
Szerintem a szürkén jól mutat a narancssárga :lol: Rozinak is brutál éjszakái vannak megint , uh.gondolom milyen állapotban vagy, illetve nem csak gondolom, de teljesen átérzem. :?

Fél kettőtől 5-ig ment a műsor nálunk. Elszunnyadt valahogy, elsimogattam és mire beleéltemvolna magam, hogy alszik már fel is sírt megint. Én a fogára gyanakszom, mert a széklete is hígabb lett és ha jól tudom van összefüggés.

Ági!
Hogy-hogy mindent elhiszel? És üdv. a törősök klubjában. Én már beletörődtem, hogy ilyen béna vagyok.

Hajni! Köszi az infót :cry:

Etus!
Hogy sikerült a program? Remélem nem áztatok el :?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Tényleg Etusnak jó hosszúra sikerült a programja, mint a múltkor Doo fürdése :lol: .

Szegény éjszakázóknak kitartást!

Kata, ha nem akarsz kekszet de sűríteni szeretnéd, van kétszersült is, abban gondolom nincs cukor. Én a főziket a Milupa Gabonapéppel szoktam sűríteni, ha kell.

Egyébként Hanga is elég félős, csak nem a hangokra, hanem az ismeretlen taktilis ingerektől fél. Ma pl. levettem az egyik zokniját, és a szőnyegen nem mert elindulni, folyton mutogatta a lábát, meg kapkodta fel a csupi talpát. A virágokat pedig amiket nőnapra kaptunk nem merte megérinteni, de kokketált vele, nyúlkált felé, de csak mára gyűjtötte össze a bátorságát. Majd megmutizom, ha feltettük a gépre. :lol: A fűtől is megijedt mikor először letenyerelt. És még sorolhatnám, szóval Doo, tényleg ne aggódj, ki ettől fél, ki attól, majd kinővik. Vagy majd később mástól fél, én felnőttként is csomó mindentől félek és könnyen összerezzenek a zajra.

De a lényeg: légyszi, légyszi küldjetek nekem jó kis gesztenyés receptet, mert végre vettem. Szemeset is meg pürét is, Maronit.
Vendég
 


Doo, azért nem kell egy nap alatt megmentened a fogyasztói társadalmat, vagyis inkább a kereskedőket. Én meg azt képzeltem magam elé, ahogy Viki nyújtózkodik és kukucskál a vállad fölött, hogy jól lásssa az eseményeket. Kis kíváncsi, ééédes lehet. :lol: egyébként meg is adtad magadnak a választ, a kezedben azért nem fél tőle, mert te vagy MAGA A BIZTONSÁG.
Ha szeretnél képet feltenni (ugye szeretnél) én szívesen kicsinyítek Neked.
Vendég
 


Hajni, köszi az ajánlatot :) mailben küldtem Beának és Timcsinek fotókat, de az utóbbi nem ért célba :? lehet h annyira nincs neten h még a postafiókjával is vmi gáz van?! :shock:

milyen kétszersült? én is, én is tudni szeretném! de gondolom, Katáéknál nemcsak a sűrítés a lényeg, hanem a fincsi íz... :wink: nem hinném h a babkeksz és a kétszersült uazt "tudja"... :? esetleg a kétszersült és a sinlac párosítása, hm?

baba gesztenyés receptre gondolsz v te szeretnéd megenni? :lol:
Vendég
 


Pesze, h babás receptre gondolok, én magamnak nem főzök :lol: . De nem csak ezért, de ahhoz felütök egy szakácskönyvet, de babás könybe nem találtam gesztenyéset, Ti meg már mind csináltatok belőle fincsiséget.

Kétszersültet a múltkor láttam a Dm-ben, de már nem emlékszem, talán Hipp volt, de holnap készülök menni, ha el is jutok megnézem. Hát igen, biztos nem olyan finom, mint a keksz, de hátha ez is ízleni fog.

Ok. akkor ha tényleg nem tolakodás küldöm én is privibe a címem, és időnként a kedvenc fotóidat szeretettel várom. Ha pedig valamelyiket megosztanád a nagyközönséggel, szólsz és teszem.

Holnap megyünk tanácsadásra, a legrosszabb időpontban, pont az alvásideje. Nem tudom, h fogja olyan fáradtan tűrni, h méricskéljék, meg tapogassák. Holnap megírom mennyit nyom a gyermekem, aztán Kata összemérheti Marci van-e akkora mint egy egyéves :wink: . De Marci tényleg nagyfiú. :lol:
Vendég
 


Bea, úgy értve vagyok hiszékeny, hogy néha még az irreális dolgokat is elhiszem "hirtelen", úgyhogy ezzel mindig előszerettettel szórakoztak a barátaim. :roll: :oops: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Doo, köszönöm, nagyon szép Viki és drága és huncut. Kölesgolyó :lol: . Milyen jókor kértem képet, úgy látom, ma készült a levél, csak el kellett küldeni. :lol:
Vendég
 


na ugye h bogáncsos az a kölesgolyó? :lol:

gesztenyét én simán megfőztem (kb 10-15 perc) és összekevertem lereszelt körtével. meggyel is próbiztam - az enyémnek az nem jött be, de lehet h inkább az állaga, mert azt inkább darabosan adtam, nem turmiztam (a körtével még volt turmix). de asszem a kismama babakonyhája is ajánl gesztenyés recipéket. neked az nincs meg? mert akkor fellapozom.

ma nagyon jó étvággyal evett kicsi nyulam :wink: ebédre paprikás csirkét kapott nokedlival :oops: vacsira meg zabtejben főztem meg rizs és kölespelyhet és reszelt almát kevertem hozzá - utóbbiból egy kisméretű EGÉSZ almát és szinte egy cseppig megette!!! :shock: soha nem gondoltam volna h ennyire tudok majd lelkendezni, ha eszik a csemetém...!

tényleg Hajni, hányszor alszik végülis Hangi?
Vendég
 


Tegnap Oliver (a ferjem) csak keso este jott haza, Debrecenben volt 2 napot dolgozni, ugyhogy nem tudtam jonni, mert teljesen lefoglalt Bercel... Kb. delutan 4-kor ertunk haza, persze jol elaztunk, azaz csak en, mert a babakocsin volt esovedo... de mivel egyedul mentem, esernyo mar nem fert a kezembe, en igy jol boig aztam... :twisted: A legujabb "mutatvanya a fiamnak, hogy kialakitott egy olyan hisztis-sikitast, hogy az hihetetlen, meg lehet tole suketulni! :twisted:
Ma a nagymamamnal voltunk Szurdokpuspokiben (Nograd megye), mert apukam oda van bejelentve, igy oda ment szavazni (Szombathelyrol...), mi meg csatlakoztunk hozza feluton. Jo volt, csak Oliver elfelejtette elhozni Bercel cumijat, ugyhogy csak 20 percet aludt miutan megszoptattam, es ennyi volt az egesz napi alvasa, teljesen kikeszult... rengeteget orditott... megfajdult tole a fejem... :roll: Szegenynek nagyon hianyzott a cumija... pedig egyebkent nem cumi-manias, azaz jol elvan nelkule, csak alvashoz kapja meg, de akkor kell neki... sokszor nem is cumizik, csak fogja a kis kezeben, es forgatja, es ettol megnyugszik... probaltam mar mindenfelet odarakni melle, hatha jo kis alvos-allatka stb. lehetne belole, de semmi nem hatotta meg... volt egy alvos nyuszija, azzal kiserleteztem 4 honapig, hatha kotodik majd hozza, cipeltem neki mindenhova, minden alvasnal odaraktam melle, es semmi. probalkoztam "rongyival", "nyunyu-kendovel", alvos allatkakkal, semmi eredmeny... a cumi kell neki, hogy a kozeleben legyen...

Hajni: de tunder lehet Hangi amikor mondja hogy anyanyanya! Alig varom, hogy Bercel anyaaaaaaaaaazzon! :lol:
Jo hogy irtad a fahejat, kiprobalom en is, eddig eszembe se jutott!
A koles hogy nez ki? Miert nem talalok a DM-ben???? Kolesgolyot eszik egy ideje, nagyon szereti, igy gondolom a koles-kasa is meno kaja lenne...

Doo: "durva" hangokkal szemben Bercel pont a masik veglet, szinte mar "perverz modon" imad mindent, ami hangos, es ordit, meg zug... azzal lehet a legjobban megnevettetni, ha raorditasz... szetkacagja a fejet akkor... Van egy vele egyidos kislany, Timi, egyszer naluk voltunk, es en nekialltam "mokazni" Bercelnek, magyarul ijesztegetni meg minden, erre o hahotazott, szegeny kislany meg elsirta magat, es alig lehetett megvigasztalni... en meg egtem mint allat. Tokre megszoktam mar, hogy az en gyerekem lelkileg ilyen "pokroc" . :) A porszivo a maniaja, dugdosnom kell elole, mert allandoan azt "szerelne", ha porszivozok a lakasban, jon utanam, de legalabb latom hogy mit csinal, szem elott van :)
Penteken reggel hiaba volt szem elott, magara rantotta a vasalodeszkat, pedig en is meg az apja is ott voltunk mellette... raesett a kis fejere, tisztara rosszul lettem, egy kis lila folt lett a homlokan... :oops: :oops: Szegeny nagyon sirt, aztan amikor megnyugodott, mit csinalt? Ment a vasalodeszkahoz... :roll:
Vikinek boldog hofordulooooooooot!! Biztos ennek oromere evett ma ilyen ugyesen! :) En is kerek kepeket mailben!!!!!Leccileccilecci!

Kata: Egy fej brokkoli... az igen! nyam-nyam-nyam! Mar 14 eve vegetarianus vagyok, sajnos ra sem birok nezni a husra, a zoldsegeket viszont imadom!
Szegeny Marci, nem tudom mi lehet a baja reggelenkent, amiert gyakran ebred... Lehet hogy pukikkal kuzd... nalunk kora reggel mindig az a baj... vagy addigra mar anya-hianya van :)

Agi: Spagetti teszta husleveshez? :lol: Egy uj gourmet-kulonlegesseg! :lol: Egyebkent koszonom a privit, mindenkeppen telefonalok holnap es erdeklodom... remelem nincs semmi komoly baj a manom labfejevel... (egybekent mennyibe kerul kb. egy allapotfelmeres+ egy-egy alkalom???? csak hogy tudjak kalkulalni elore...)

O te jo eg mar fel 1... lelovom magam es megyek aludni... reggel fogorvoshoz kell mennem... 2 hete gyokerkezelik a fogam... nagyon gaz, mert eddig 3szor kellett mennem, es addig a hugom vigyazott Bercelre, setalt vele a Moriczon stb. De most nem tud jonni, mert zh-t ir, mas idopontot meg nem tudtak adni, igy ugy megyek oda, hogy senki nem lesz Bercellel... szegeny tuti ki lesz akadva, es ott fog orditani... :( nem birja, ha nem beszelek sokaig hozza, es raadaskeppen nem veszem fel, amikor mar nagyon szeretne... nemtom mi lesz...

zetus8
 
 


Etus, már azt hittem elszállt a lelkesedésed és nem is akarsz topic-lakó lenni :( .

Én úgy olvastam 8-10 hó körül kezdenek valamilyen játékhoz ragaszkodni, de csak ahhoz amit Ők választanak ki, ezt nem lehet "erőltetni". De nálunk most sincs ilyen alvós vagy megnyugtatós játék. Alváshoz cumi, de ha kiköpi kiveszem az ágyából (mármint a cumit, nem Hangát :lol: ) és ha éjjel felnyöszörög olyankor már nem adom vissza neki, inkább visszasimizem.

Fogorvos miatt részvétem, és gyerekkel együtt meg pláne. Bár ha szereti a zúgást, meg kell kérni a fogorvost h kapcsolja be neki a fúrót, hátha az leköti. Nem félsz h szétpakolja a rendelőt, vagy mibe teszed addig?

Amit én vettem kölest az a tarhonyához hasonlít csak még kisebb. Bár 1000 éve nem ettem tarhonyát.

Doo, ez nagyon jó hííír. Veled örülök, azért ez tényleg nagy mennyiség Vikitől :lol: . Nincs meg a kismama szakácskönyvem, van másik 2 itton de egyikben sincs gesztis recept. Ugyhiogy megköszönöm, de csak ha lesz egy kis időd. Addig is kotyvaszot valamit kút főből. Szerencsére én gyerekem a nem túl jól sikerült kajákat is megeszi :lol: , csak nem olyan tempósan nyitogatja neki a száját.

Alvás: képzeld stabilan viszaállt a 2 alvásra. Bár korán kel, szóval így hosszú a nap. Én örülök, h 2x alszik, így egyenletesebben kipihent mint amikor időnként 1x aludt. Vikó is 2x alszik még?

Na megyek megpróbálok magamnak valami fejet kreálni, mert ma ki kellene mozdulni a lakásból és nem akarom ijesztgetni Gyula lakosságát. Lehet, erre már nem elég az a 2 óra ami még van indulásig :oops: :cry:
Vendég
 


Etus, most Doo helyett válaszolok gyorsan, a képeit majd a nap folyamán felteszem, csak még át kell méretezni és most arra nincs időm. Mert ha régóta olvasol minket akkor biztos tudod, hogy Doo ilyen téren nagyon kártékony :lol: , úgyhogy mi inkább megcsináljuk helyette. :wink:
Vendég
 


hajni, a szöveged: :lol:

etus, ha halálhörögve elé ugrom, azt pl enyém is szereti :roll: :lol: szal érdekes teremtés.
Vendég
 


Hajni!

Gesztenyegolyócskák (egyéves kortól)
25 dkg. natúr gesztenyepüré, egy ek. méz, egy kk. őrölt fahéj, kakaópor, kókuszreszelék, darált mogyoró

Ezt a finomságot a gyerekekkel együtt készíthetjük el :lol: Keverjük össze a gesztenyemasszát mézzel és fahéjjal. Szórjuk egy - egy kistányérba a kakaót, a kókuszt és a darált mogyorót. Formáljunk kis golyókat a masszából, hempergessük meg valamelyikkistányérben, helyezzük egy színes minyngallérba, majd tálba.
Kismama babakonyhája

Etus!
Ez tényleg jó kis túra volt. Rozi is cumival alszik el napközben el bírom képzelni a szitut. Érdekes csak alváshoz fogadja el a cumit és éjjel nem csak nappal.

Doo!
Nincs is annál nagyobb öröm ha jó étvággyal eszik a gyermek. Ez a zabtejes vacsi felcsigázott, asszem kipróbálom!

Rozi azon szokott nagyokat kacagni, amikor a szobahintájában ül én megállok előtte és kicsit bepucsítok , ő meg nekiütközik a fenekemnek. Erre úgy csinálok mintha elesnék és mondom közben, hogy jaaaaaaaaajjjjj! Ne ezen úgy kacag!
Éjjel 3-kor megsimogattam a hátát és éreztem nedves. Megint kifolyt a pisi, ezek szerint kicsi a pelus amit használok . Most Huggies midink volt, eddig bejött. 3-kor nem túl baráti felkelni és átöltöztetni, tisztába tenni a gyereket. Szerencsére mindez már sötétben is megy, uh nem gyújtottam villanyt, így nem kelt fel teljesen és a cicin rögtön visszaaludt.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!Itt vagyok én is!!
A buli jól sikerült,Lotti nagyon élvezte a sok ismert arcot a tortán a tüzijátékot és apát rendesen ki is kente.Ajándékok abszolút nem kötik le :roll: Mi már el sem férünk a lakásban tőlük :twisted:
Egy pár kép:anyósomék külön ünnpelték: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
vicuska
 
 


A hófordulósoknak megkésve is boldog hófordulót!!! :wink:

Tegnap pesten voltunk a pénzekből amit kapott egy pár dolgot venni.Vettünk egy felfújhatós gumi ugráló"várat"..Ami most itt van felfújva a nappali közepén :twisted: :cry:
Kissé már unom ezt a sok kacatot:anyósoméknak meg a zenélős dolgok jönnek be,rosszul vagyok amikor rákezd valamelyik. Kép Kép

Ja és fodrásznál is voltunk mert állandóan vakarózott a fülénél,mert zavart a a haja.Ma meg bőrgyógyásznál,mert olyan furi érdes foltok vannak a lábán ami pancsi után tiszta piros,de semmi csak száraz érzékeny a bőre..
Mi is csak alváshoz használjuk a cumit..és nekünk van ciró=ami egy rongydarab(új rongyzsebkendők)Nekem az elejétől kezdve ilyennel alszik.Na megy ek mert felkelt,majd még jövök!

KépKép
vicuska
 
 


Megjöttünk a tanácsadásról. Szegénykém, tök fáradt volt, ahhoz képest nagyon jól elvolt a rendelőbe, míg vártunk. Azt viszont nem tolerálta, h előzetes barátkozás nélkül berobbanjanak a privát szférájába, nagyon-nagyon sírt bent míg vizsgálták. Mindegy túléltük, visszafelé, a kocsiban azonnal elaludt, itthon pedig átcsempésztem a babakocsiba. 10170 g és 75 centi, hm, mi viszük a pálmát súlyban, bár én látom kövérnek, csak olyan kis masszív.

vicuska, örülök, h Lott iélvezte a bulit, hi-hi lassan kinövitek a lakást. Szerintem sincs értelme a sok játéknak, szinte minden mással többet játszanak. (enyém épp a pelenkázótáskát rámolta ki és a recepttel játszott mikor odanéztem :shock: . ) Ez az utolsó képen már a levágott haja?

Doo, megnéztem a 2xsültet, de egy kicsi cukor abban is van, de ami Téged jobban érint, hogy vaj és tejpor is. A mennyiség nincs feltüntetve, de gondolom aki allergiás annak a kicsi is sok.

Bea, pucsítos fényképet kééérüüüünk!!! :lol:
Köszi a recetet, kipróbálom szülinapra ,akkor azt eheti majd, mi meg felfaljuk a tortáját. :lol: Komolyan gondoltad, h gyerekkel együtt csinálni :?:

Hú, kifolyatta a vizet a cumisüvegéből, megyek.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?