Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a gratulákat! Nagyon aranyosak vagytok! :D

Manó! Bizony megkóstolta, pedig nem is a földön van (, mert ami ott van, az nem érdekli). :roll: Bende is tud nyafogni? :shock: Belőle se nézném ki! :lol: Ha jól látom Ti is mindjárt fél évesek lesztek. Nagyon telik az idő! :D

Brigi! Szerintem most lánykád lesz. Legalábbis nagyon drukkolok, hogy az legyen. :wink:

Kriszti! Máris felteszem a képet. De akkor Te is! :wink: Meddig hisztiztek pelusozásnál a sógornőd gyerekei? Remélem gyorsan túl lép ezen a korszakán! :roll: Meg Aziznak is ugyanezt kívánom!
Milyen szülinapot terveztek Aziznak? Meg hány főset?

Timci! Köszi! :D Tényleg mindjárt 1 éves, de Atticy is hamarosan tölti. :wink: Sikerült meggyőzni Attilát, ha igen akkor jó Corázást!

Indygo! Gratulálok a babádhoz! Mogyoval értek egyet, a Piarista gimi oldalában, a Jókai u. felől van tejgyűjtő, szerintem onnan biztos tudsz venni.

Kriszti itt a kép, de borzalmas szerintem. :oops:

Kép

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula! Szerintem gyönyörű volt a hajad!! Nagyon szép, de tényleg! Nem tudnék dönteni, hogy melyik a jobb, mindkettő jól áll Neked! :D
Még nem tervezzük a szülinapot, csak beszéltünk róla, hogy meghívnánk mindenkit kint a hotelben, de csak édesség, meg üccsi lenne, kb. 20-30 fő. De én már nem vagyok biztos benne... :roll:

Ezt találtam így hirtelen, de itt pont rakattam bele egy csomó barna melírt, a másik pedig ma készült. Lehet összehasonlítani. :wink:
Kép Kép

K.

Lilypie Maternity tickers


Mandula: Szerintem szuper jól állt neked az a szín!!!
ÁDINAK NAGYON-NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!

Kriszti: Szerintem ez is jól állt neked nagyon!
És hát Azizzal meg gyönyörűek vagytok!

Mi ma elmentünk a légvár játszóházba, itt Félegyházán, teszek is fel képeket róla. Bence nagyon élvezte! Kép Rövid festett hajjal! Kép Érkezés a csúszdán Kép A tigris! Kép A bohóccal!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Kriszta köszi. Megnézem mindjárt a koordináta alapján. :D Annyira közelre persze nem lehet látni. Tehát hiába is integetnél... :lol:
Nem akartalak elkeseríteni, mert lehet, hogy még a raktárban van sárga, de kirakva nem láttam többet.
Hú, Kriszta, mennyire más vagy rövid világos hajjal!!!!!!????? :D De szerintem Neked is jól áll mindkettő.

Indygo, gratulálunk a pici fiatokhoz! Sajnos nem tudom, hová fordulj, de talán a régi sztk-ban tudnak felvilágosítást adni, vagy kérdezd meg a védőnőt is.

Timcike, sikerült eljutni a Corába????

Mandula, de még hogy tud nyafogni! :lol: Ha nem ütheti a billentyűzetet, vagy csak szimplán pelenkacsere után nincs egyből a szájában a cici, akkor olyan ordítást levág! Persze könnyek nélkül.... :roll:
Mandula, szerintem jól állt a barna is... csak fura, mert szőkén ismertelek meg... :D

Nagbri, olyan kislányos vagy ezen a képen!!!! :D A gyerkőcök biztos nagyon élvezték! Micsoda kis Tigrised van... :lol:

Na akkor most már megkeresem én is a barnább, rövidebb verziót. meg egy hosszú szőkét is....

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nagbri: Köszönjük szépen! :) Neked is nagyon jól állt a rövid! De milyen színre volt festve? Mert elég hasonló a mostanihoz! Ja, most nézem, vörös? :D Szép!
Látom Bence jól érezte magát nagyon! Dani nem unatkozott? Vagy ő mamázott? :) Szupi a tigrisfestés! Hagyja lemosni, vagy ebben lesz az alvás is? :D :D
Nem írtad a napernyőt! Vagy titkos? :wink:
K.

Lilypie Maternity tickers


Talán később, mert mennem kell.... :?

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok hát mindenki jól nézett ki ilyen ki olyan hajjal!

timcike: nyilván már coráztok!

Majd holnap nézek én is valami hosszúhajut már iwiw-en az eskűvői képünkön látszik ,hogy milyen hosszú volt!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Kriszti: Az esernyő márkája Bergon, ez kimondottan napernyő, vmi szövetféleség az anyaga. Viszont ez nem olcsó, 3200 volt! :?

Manó: Köszi szépen! Amúgy is kislánynak néznek! Elég sokszor! Vannak jó sztorijaim! Volt olyan, hogy a vonaton megkérdezte egy főiskolás, hogy hány évesen vállaltam Bencét. A koromat nem merte, aztán meg csak lesett egy nagyot! :lol:

Kriszti: mahagóni v. padlizsán már nem tudom! Dana itthon maradt apával! És nem evett míg haza nem jöttem! :( A kis rafkós!
Bence meg tényleg nagyon élvezte, főleg miután már mert is mindenhova felmászni, meg lecsúszni. Néha nagyon kis nyuszi tud lenni, de ha belelendül, onnantól már nincs akadály!
Apával lemosták fürdéskor! :lol:
Vendég
 


Kriszti! Köszike! :) Nagyon jól állt a szőke! Így is úgy is jó egyébként. Barnán picit visszafogottabb, szőkén meg "dögösebb". :lol: Édes Aziz a karodban! :D
Nekem most tuti nem volna energiám szülinapi banzájt tartani. Szerintem nagyon betesz nekem ez a tanulás. :roll:

Brigi! Szép voltál rövid hajjal is, bár tényleg picit kislányos volt. :D Nagyon cuki Bence! :wink:

Manó! Köszi! 8) Nem semmi Bende! Akkor Ő is beállhat a sorba. :lol: Ádi is meg van őrülve a billentyűzetért. :roll: Őszintén remélem, hogy kinövik! :?

Mogyo! Szerintem nagyon jól állt a hosszú is. Már megkukkantottam az iwiwen. :D Mennyi ideig növesztetted?

Timci! Milyen volt a Cora?

Kép
Kép
mandula82
 
 


Köszi Adri! Hát sok volt vele a macera, pontosabban több mint a hosszúval, mert ezt összekötöm, feltűzöm, vagy vmi hasonló! Lehet belőle frizurát készíteni, a röviddel meg mindig bíbelődni kell! :?
Vendég
 


Sziasztok!

Ádinak nagyon boldog hófordulót kívánunk mi is!

A pénteki fürdetés nagyon jól sikerült! Minden álszerénység nélkül, azt hiszem nagyon ügyi voltam :oops: :lol: Mondtam is Apának, hogy mehet így is focizni, de jó lenne, ha egy héten egyszer tenné ezt így meg. Először Petit fürdettem, addig Dorka bent volt a bébihordóban, és nagyon kíváncsian figyelgette mi történik. Petikét felöltöztettem, odaadtam neki a kakaóját, majd Dorka. Igaz a masszázs kicsit rövidebbre sikerült, de ez legyen a legnagyobb gond. Féltem, hogy ki fog hülni a fürdőszoba (olajradiátorral fütünk, így elég macera, emiatt is izgultam) de szerencsére nem volt gond.

Lányok! Nagyon jól néztek ki, akár rövid, akár hosszú hajjal!
Most hirtelen nem emlékszem, valaki mondta a hajhullást. Nekem is nagyon hullik, azt mondta a fodrászom (három gyönyörű gyerkőc édesanyja), hogy negyedik-ötödik hónap körül ez általános. Revalidot, vagy Kalcium-kovaföld kapszulát kell enni (én ezt szedem, mert ez olcsóbb) s Varga-hajcseppekket kell a hajra mindennap tenni. Ettől talán megáll a hajhullás. Az anya szervezetéből ekkora kiürülnek a tartalék vitaminok, s ezért van. Két hete én is használom ezeket, hát remélem megáll, mert már mindenhol haj van, alíg győzőm takarítani.


Mindenkinek köszönöm, aki szavazott a manócskáimra! Nagyon aranyosak vagytok! :lol: Mogyó, majd figyelem Ágikát, állítólag minden szerdán raknak fel új képeket.

Teszek fel képet, ami nemrég készült, Dorka névnapján
Kép


Szép napot mindenkinek

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


kriszti-nagyon jol állt igy szőke-barna melir csikokkal a hajad. :wink: telyesen más az arcod tőlle.De nekem akkor is az eredeti szined teszik. :wink: Szuprek a fotók.

mandula-neked is sokkal jobban állt az a hajszin.Szerintem. :wink: A rádió azt mondja,h.ma egész türhető lesz az idő,de holnaptól borzalmasan hideg meg szeles lesz. :twisted:

nagbri-nagyon jol áll a rövid haj a nagyfiadnak.És az a szép tigris...tényleg engedte lemosni? :roll: A hajad neked is csúcs.Nekem jobban tetszel ezzel a frizurával.Mármint a képen láthatóval.Dehát nem nekem kell tetszedjél.He he.

Igen eljutottunk a Corába,de nem a Szegedibe,hanem a Szolnokiba.Elég kevés volt a választék,de megtette.Vettünk mi is egy pár Mam-os cumit.Találtam rágókásat is. :wink: Még nem próbáltuk ki,de szerinte elfogadja.


KépKépKép
Kép
Kép
Ez eladó,ha valakit érdekelne.A miénk halvány lila,van egy sötétkék eladó is.
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


andi: boldog névnapot akkor utólag is Dorkának!

Mandula: hát nekem mindig hoszzú hajam volt elsős koromban volt kicsi ,meg hatodikban rövidebb iszonyatosan gyorsan nől a hajam!
Apának csak annyi volt a kikötése ,hogy mi el nem vesz addig ne vágassam le!

timcike: engem érdekel a cumi!
Csak az a kérdéem ,hogy milyen a cumi csapot vagy kerek!
Mert ha kerek akkor nem kell mert nem szereti a lány!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Andi: Nagyon bájosak vagytok! És nagyon szép kislány Dorka!

Timci: Muszáj volt lemosni, meg egy idő után azért ő is megunta! De szerintem legközelebb is kifesteti majd magát! :lol:
Akkor jó hogy eljutottatok a Corába! És az is klassz, hogy sikerült cumit vennetek! Mennyiért árulod őket? Ez most csak kíváncsiság! :P
Tényleg, megkapta már Atticy? MIt szólt hozzá?
Vendég
 


Nagbri: akkor Daninak hiányoztál! :) Azért remélem nem sokáig voltatok távol, hogy kibírta hamika nélkül. :) Te nem szoptatod már? Vagy cumisüvegből oldjátok meg ilyenkor? Nekem is volt ilyen vörös, de erről már nem hiszem, hogy találok képet, azok valahol magyarországon vannak.

MAndula: elhiszem, hogy Neked nincs időd nagy bulira ennyi tanulás mellett... :roll: De jó lesz az úgy ahogy lesz! :)

Mogyó: jó hosszú volt a hajad, megnéztem én is az iwiwen! És milyenre akarod vágatni?

Manó: várjuk a Te képeid is! :) Igen, teljesen más voltam, nekem is úgy tűnik, de azért fiatalabb is voltam 4 évvel, meg picit vékonyabb is.

Andi: nagyon szépek vagytok a képen! Szőkeségek! :D Édes ez a kislány is! :) Nekem is hullt a hajam, szerintem abban az időben amit Te is mondasz, 4-5 hónaposan, mostmár viszont abszolút nem, vagyis visszaállt a normálba. Biztos nem árt ha kencézed, sőt jó is, de szerintem anélkül is helyreáll. :wink:
Látod mikre vagyunk képesek a férfiak nélkül is? Két gyermek fürdetése minden gond nélkül! :lol:

Timcike: szupi a cumi, Daninak is ilyen van, igaz Nagbri? :) Remélem szeretni fogja Atticy! Szerintem sem a legjobb a Cora, de én szeretek ott sétálni, egy kicsit többet adnak a dekorációra mint a Tesco, az Auchanról nem is beszélve. Neked nincs régi képed? Vagy mindig ilyen természetes színű volt a hajad? Egyébként nekem most sem az, feketére volt festve még júniusban, persze azóta majdnem teljesen kikopott, de azért még sötétebb mint az eredeti.
Most is repcsivel mentek haza, vagy kocsival, férjed is megy?

Aziz most mászott bele könyékig a gyógyszertári popsikenőcsbe! :roll: Alig bírtam lemosni, olyan zsíros. Szerencsére nem kapta be! :?

K.

Lilypie Maternity tickers


mogyo-a cumi 4oo Ft,de sajna csak postán tudom elküldeni...A postaköltség,mivel ajálva adom föl 31o...A cumi nem kerek,pont olyan,mint az Avent,és nem is csapott.

nagbri-még nem adtam oda neki.De már volt neki ilyen a sötétkék,emlékszel,csak már azt eldobtam,mert elhasználodott.De kapott még egy olyat is,ami világosab kék valamivel.

kriszti-nincs már repülő,sajnos,kivonták,de idővel lesz ujra.A kedves Attilám is jön velünk.Igyhát az egész család kocsival utazik haza. :wink: Nekem nincs más hajszinű fotom. :? De sokan mondták,h.ez a legjobb,az eredeti.

mogyo még van 2 fajta,azt is mwgmutatom.Ha 3 cumo kell annak 4oo a postaköltsége.


Kép Kép

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


És van ilyen Air cumo latexesbe is,de az is lányos. :lol:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Kriszti: Könnyen lehet az is! :lol: Nem, ilyenkor már nem tejcsit kap, hanem bébiételt, de nem fogadta el! Mindenesetre nem volt gond, most mérte meg a védőnő, két hét alatt 41 dekát hízott, tehát most 7820 gr. Tökre örülök neki! :D
Ja, és igen, Danának is ilyen cumija van! Ő nagyon szereti, főleg rágni! :lol: A múltkor kapott még egyet tartaléknak!
Hát a gyógyszertári kenőcs jó lehetett! Nálunk Dana meg rámol pelusozás közben, enyhén macerás megoldani a dolgot! :?

Timci: Mikor lesz meg újra a másik autótok? Gondolom most amiatt nem mászkálsz nagyon.
Vendég
 


nagbri-sajnos még nem tudom...igazad van.Házhoz vagyok kötve egy ideig még. :evil:

Rakok föl pár képet az én 9 hónapos nagy fiamról. :wink:
:lol: 8) Igy szokott grimaszkodni.
Kép Kép Kép

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Atticy BOLDOG HÓFORDULÓT NAGYFIÚ!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Timcike: az akkor jó hosszú út lesz! Múltkor hogy bírta Atticy?
Igen, jó az eredeti színed, nekem sajnos nem, olyan seszínű barna. De már nem is emlékszem, mert nyolcadikos korom óta szinezem vagy festem! :lol:

Nagbri: na jól van akkor! a múltkor izgultál! :) Szép nagy babóca!
Csak reggel meg este szopizik már? Nem tudom nálunk hogy fog menni a leszoktatás. Nagyon elrontottam, hogy igény szerint kezdtem szoptatni, mert így már csak ezzel tud elaludni. :cry: Szerintem nálunk nagy sírások rívások lesznek, vagy örökké szoptatni fogom! :lol:

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszti: Biztos nem fog örökké szopizni, emiatt ne izgulj!
Igen, azt hiszem tényleg izgultam, és feleslegesen, de mostmár nagy nyugi van! :oops:
Dana szopizik hajnalban, reggel, aztán este fürcsi előtt, 22 óra körül pedig mégegyszer. 4-szer minimum, de van hogy többször is! Ma már 3-nál tartunk! :lol:
Lehet Aziz egyik pillanatról a másikra abbahagyja. Unokatesóm kislánya elmúlt két éves, mikor leállította az anyukája az alvás előtti szopikat. Volt helyette mese, meg egyszer-kétszer sírt, de gyorsan megszokta! :wink:
Vendég
 


Timcike!!
Nagyon boldog mini szülinapot Atticynek!!
Nem hiszem el, hogy ilyen vaksi vagyok!! :oops: :oops:
Micsoda grimaszok, nagyon édes! :lol:
Látom ő szereti az etetőszéket, nálunk nincs nagy sikere... :(

Brigi: akkor azért nálatok is van szopi, csak jól be van osztva. Nálunk is kibírná napközben, mert sok mást eszik, csak nem tud nélküle elaludni. Ha kint vagyunk nincs baj, mert a levegőn bármikor elszunyál. Viszont kétéves koráig nagyon nem szeretném szoptatni! :shock: :shock:

K.

Lilypie Maternity tickers


Atikának boldog hófordulót!

Hát azt sem tudom milyen az aventes mert nekünk nuk-os van és az csapott valahogy nem birod lefotozni?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mert ha csapottak akkor érdekelnek!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Ezek nem csapottak! Kicsit laposak, de semmiképp nem csapottak, nem olyan mint a Nuk, viszont szerintem nagyon jó! Csak az a gond, ha egyfajtára rászokott a gyerkőc, mást nem fog elfogadni! :(
Vendég
 


Kriszti: Hát én azt se bánnám, ha addig szopizna, de ugye ha lesz kistesó, akkor ez nem fog működni, viszont ha nem lesz, akkor tőlem akár reggel és este mehet a szopi! :lol: Bennem még mindig rossz az az érzés, hogy Bence csak 7 hónapig szopizott! :(
Akkor Aziz jó nagy franc, hogy meg is lenne nélküle, de csak ha le van kötve a figyelme a friss levegővel! :lol:
Vendég
 


Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!Nagyon aranyosak vagytok! :wink:

kriszti-szereti,nincs gond,de azért kaja után kikérezkedik Ő is belőle.Leginkáb ölben szereti. :lol: Cici...hmmmm....nálunk még megvan a 4x szopi.de mostmár le akarom csökkenteni 3 ra.Már tegnap óta ugy csinálom,h.a délutáni etetés elötti szopit kihagyom,és akkor estére több marad.gondolom én. :lol: szerintem nem lesz gond,a baba saját maga eldönti,h.mikor szokik le rola.Örülj neki,h.még szopizik,addig tuti nem kap el semmi komojab bacikát. :wink:

mogyo-m :wink: egpróbálok föltenni képet a formájáról.Nekem is Nuk van,csecsemő kora óta,és nem minden más fajta cumit fogad el Ő sem,de ezt a fajta Mam-ot szereti.Érdekes. :lol:


KépKépKép
Kép
Kép


Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Fú, nekem az a bajom, hogy éjszaka van, hogy óránként, fél óránként kel fel a cici miatt. Nem bírom ki 2 éves koráig így! :cry: Úúúgy szeretnék egy jót aludni.

Brigi: azt elhiszem, hogy nem esett jól, mikor abbahagyta...
Van aki nem is esik teherbe szoptatás alatt. Bár asszem ahhoz 4 órán belül kell két szopinak lenni. Vagy hogy van ez? Így akkor én nem lehetnék ha akarnék sem. :roll:

Timcike: akkor nálatok is jó, 3-4 alkalom! Egyébként én szivesen szoptatom, meg nagyon kényelmes dolog, de a betegségekkel kapcsolatban én nem hiszek benne. Az unokaöcséim is szoptak sokáig, és mindkettő elég beteges volt. A pici még a bárányhimlőt is elkapta 2 hónaposan. Pedig ő is vagy 2 óránként nyelte a cicit. :)

Nem tudjátok, hogy mi az olyan hordozónak a neve, amit hátra kell tenni?? Nem tudok rákeresni a neten. Túrázáshoz gondoltam rá a nyáron. A babakocsi nem mindenhol működne...

K.

Lilypie Maternity tickers


Bocsi, megtaláltam. A neve igen bonyolult, háti hordozó! :lol:
Viszont gyanus, hogy nem fogok venni, a brendon oldalán 26990 a legolcsóbb. :shock: :roll:

K.

Lilypie Maternity tickers


kriszti-van Auchan-ban is.Nem tudom milyen minőségű,de olcsob az tuti. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Most csak bekukkantok, ha nem gond! :oops:

Timci! Isten éltesse Atikát nagyon sokáig miniszülinapja alkalmából! :D

Szopi téma: Sajna Ádi csak 7 és fél hónapos koráig szopizott. Ő mondott le róla. :( De Nektek olyan jó, hogy még tudjátok szoptatni a manókat! :) A sógornőm csak 2 hónapig, a barátnőm meg 3 hónapig tudta szopiztatni a babóját. Amúgy én ennek a 7 hónapnak is nagyon örültem. :wink: Remélem azért a következő picit majd többet fogom tudni. :roll:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Jaj, még valami! Nagyon édi Atticy a képeken! Ez a legújabb grimasz? :lol:
Lehet az a Mam Air cumi engem is érdekelne, ha van egyáltalán fiúsban. :roll:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Gondoltam megmutatom mindenkinek, hogy motorozott ma délután a két pasim! A kis béka tisztára oda-meg vissza volt tőle! :lol: Kép Kép

Persze apuval ott álltunk mellettük, de Bence nagyon vigyázott az öccsére! Eszméletlenek voltak!
Vendég
 


De jó nekek én nem tudtam szopiztatni egy-két etetés de csak kb.1 hós koráig 2 hós koráig meg megnyugvása képpen mert volna benne egy pici!


cumi: hát nem tudom! :oops:
Mi van ha nem fogadja el akkor dobhatom ki!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Nagbri: hát ez a Dana született motoros ahogy fogja a kormányt!
:lol: :lol: :lol:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyó: Köszi szépen, tartok tőle, hogy ő is nagy motoros lesz! :lol: Csak úgy járt keze lába, mikor levettük és Bence egyedül ment.
Vendég
 


mandula-köszönöm szépen.Sajnos nincs már fius szinben.Egy volt,azt meg elraktam Atticy-nak,ha nem baj... :roll: De csütörtökön megyünk Pestreke és ha sikerül szerzek neked. :wink:

nagbri-imádniavó ez a két gyerek.Remélem az én babáim is ennyire fogják neeretni egymást.Titokban elárulhatnád a jó tesok receptet. :wink: Nagyon tetszenek a képek. :wink:

mogyo-csak akor tudhatod meg,ha kiprobálod.Én nem eröltetem a dolgot.Én is vettem Nuby-t neki 9oo Ft-ért és az unokanövéré lett,mert az nem jöt be neki. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: jó tesó recept talán abban rejlik, hogy rögtön ahogy megtudtuk terhes vagyok beavattuk őt is, meg már előtte is sokat beszéltünk vele róla! Így már ő is várta, hogy majd legyen neki kistesó! Utána pedig mindig mondtuk neki, hogy ott van a pociban, meg milyen jó lesz mikor meglesz, de elmondtuk azt is, hogy sokat fog sírni, meg mit nem fog tudni csinálni, amit ő már igen.
Meg azt hiszem egy jó nagy adag szerencsénk is van Bencével! :lol:
Vendég
 


Kriszta, ha nem lenne abban a színben akkor is vegyek???? Mi mégsem vesszük még meg a méretek miatt. Meg majd úgyis akkor kell, ha ülni fog a kocsiban, most még fexik.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Timcike
, tegnap sajnos nem tudtam jönni, de utólag is boldog hófordulót Atticynek!!!
Nagyon kis édes! Micsoda grimasz!!! :D
Olyan jó, amikor valakinek a természetes hajszíne olyan szép, hogy nem kell vele semmit sem kezdeni. Az enyém is kicsit olyan kese színű (seszínű), egy kicsit barna, egy kicsit szőke és egy kicsit vörös... :wink:

Andi, nagyon ügyi voltál akkor, hogy egyedül is ment a fürdetés! És jól néztek ki nagyon a kicsi lánnyal! :D

Kriszta, vékonyabb????? Te most is nagyon vékony vagy! :D
Keresem ám én is a képeket, de Bende mindig közbeszól... :lol:
Leszoktatás... Hát szerintem nekünk is nehezen megy majd, hisz amikor szilárd kaját kap, vagy tápit, akkor utána még mindig kell neki a cici. Igaz, néha csak 1-2 percre, de kell... Most még nem bánom, később nem tudom, hogy lesz majd... Kriszta, akkor én is örökké szoptatni fogom! :lol:

Nagbri, Dana sztrájkolt az evéssel????? :lol: De szerencsére nem befolyásolta a súlygyarapodását... :D Szerintem pont jó Dana! :D
Annyira jó nézni a gyerekeidet, ahogy szeretik és féltik egymást!!!!
Kis motoros manók!! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


A kis Manócskának boldog hófordulót kívánunk!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Köszi! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


És akkor a képek:

Kép hosszú szőke kb 6 évvel ezelőtt

Kép rövid természetes 2 éve

Kép rövid újra melírozva

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Nagbri: wow, :) milyen vagány motoros fiaid vannak! Nagyon koncentrál Dana! Nálunk az autót szokta vezetni, az apja odaveszi, és nagyon lassan haladunk, a másik kocsikból meg integetnek, dudálnak neki, ő meg persze majd megőrül a boldogságtól. :lol:

Timcike: köszike, majd mondom, hogy nézzék meg az árát az auchanban! :) Utána találtam használtan, és más márkában sokkal olcsóbbat. :roll:

Ennn: más színben inkább nem, mert azok olyan vadak! :? Ha véletlenül van ebben a kekiben, és a nagy méretben (2-5 éves) akkor lécci vegyél egyet! Köszi előre is! :D

Manó: köszi szépen Manó, TE sem panaszkodhatsz! :lol: A súlyommal már nincs problémám, csak az idegesít, hogy nem vagyok olyan feszes. :( És lusta vagyok, pedig van egy rakás dvd-m...
Akkor Nálatok is "gond" a szopi, azért remélem majdcsak abbahagyják valamikor... :?

Mogyó: Neked legalább nem kell majd mellplasztikát csináltatnod! :lol: (csak vicc volt)

K.

Lilypie Maternity tickers


Boldog félszülinapot Bendének! :D

Minden napra jut valaki! :lol:

Manó: szuperek a képek, nagyon csini voltál/vagy! :)
Nekem a középső tetszik a legjobban! Érdekes, mert Te is azt mondod, hogy nem szereted a természetest, de szerintem nagyon szép!

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Rég voltam erre nem nagyon van időm vissza olvasni, de elakarom nektek mesélni hogy ma Katámmal voltunk csiri-biri tornán nagyon klaszz 1-3 éves kotú gyerekenek ajánlják, nagyon klassz nézzétek meg.www.csiri-biri.hu

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Szia Borsika!

De jó hallani rólad is!
jöhetnél sűrűben!

Kriszti: hát nem! :lol:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Szerintetek baja lesz a babának ha nézi a tévét?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


mano-boldog mini születésnapot Bendének!!!!Nekem a 6 évvel ezelötti frizurka tetszik a legjobban. :wink: Meg mikor taliztunk az is szuper volt. :wink: Semmi baj!Jobb késöb,mint soha.He he.

kriszti-megnézheted a teszvesz.hu,vagy vatera.hu-n is.Tuti találsz,ott vannak ujak meg használtak is.

borsi-azért tessék már gyakrabban jönni!Nem ám elhanyagolni benünket! :wink: Hozzánk mikor tévedsz el? :roll:



KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?