Új privát üzeneted érkezett!

de most elmentem toalettre és a wc be meg a wcpairon se volt semmi.de a tampon az véres volt még
majd holnap kiderűl most mi van. 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: nekem volt ilyen :):):) nekem is 5 nappal előbb jött mint kellett volna péntek este szinte semmi nem volt szombaton a wc-ben meg a papíron volt azt hittem erősen megvan de a betéten meg alig volt elég lett volna egy is egész napra tampon nélkül is aztán másnap anyóshoz mentünk tettem fel egy mini tampont és alig volt valami benne és utána is már csak cseppek voltak Bocsika hogy így részletezem:9 :oops:
Szóval szerintem egy cipőben járunk csak nem tudom még hogy terhes vagyok vagy sem :) amúgy laptető vagy szóval lehet van benne valami :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


nika nyugodtan részletezz engem nem zavar.
és ez a dolog ez mosz van/volt veled?
nem is figyeltem,hogy laptető.de ebbe a laptetős dologba akkor fogok hinni ha már babás leszek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

jaja múlt hét kedden kellett volna megjönnie és előtte pénteken volt ez a kis semmilyen vérzés azóta semmi de majd akarok tesztet venni bár nem nagyon vannak tüneteim mondjuk Gergővel sem voltak a 6.-7. hétig

nika70
Salgótarján
 
 


Nika
Ez olyan izgi, nem is tudom hogy bírod.
Ha megadod a címed küldök neked tesztet! :lol:

Kép
p__lilla
 
 


Nita!
Vetélés után neked hány napra jött menszi?
Ha már itt tartunk, hogy wc papir, akkor én is leirom. Este voltam pipilni és ahogy töröltem véres volt a papir, de a bugyi nem. Lehetséges, hogy megjön? Vetélés 2 hete volt. Annyit érzek, mintha szurkálnák tüvel meg fel vagyok puffadva.
encike 2
 
 


Lilla:Elfogyott az ovu tesztem és még nem rendeltem újat!Nagyon lassan emelkedik csak a hőm-em,de azt olvastam,hogy ha 5 nappal ovu után emelkedik,az is jó még :? :!: Ilyen a diagrammom :arrow:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 88800_.png

Nita:Lehet,hogy ez a vérzés kapcs. van még a vetéléssel,nem tudom,mert nekem még soha nem volt ilyen közti vérzésem!

Nika:Neked tényleg ilyen kevés volt?!Az tuti nem mensi! :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Melcsi
Jó ez a hő, ne aggódj. Szerintem fent van. Megy felelé, az a lényeg. De én az ovu napját egyel arrébb tenném, a 12. cn-ra.

Kép
p__lilla
 
 


encike nekem vetélés után időre 5 hét és 3 napra jött meg ahogy kell.de 4 napig tartott és elég kevés volt ahhoz képest amilyen szokott lenni.
melcsi nekem se volt még ilyen soha.a szülésznőm szerint ennek már nincs köze a vetéléshez,hisz az már 3 hónapja lesz 6-án.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lilla:Akkor majd meglátjuk! :D Nem aggódok már ilyeneken :D

Nita:Nem emeltél vmi nehezet,mert akkor is elő szokott fordulni ilyen :?: :!:

Kép

Kép
melcsi82
 
 


nem emeltem semmi nehezet,sőt inkább kímélem magam még így is hogy nem vagyok terhes :? :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
CSak beköszönök, mert beteg a család. Kezdte szombaton a Máté, aztán a férjem, majd én. Azt hittem megússzuk ezt a hányásos-hasmenéses "bulit", de tévedtem. Még nem volt beteg a gyerek egy kis orrfolyáson kívül nem volt még semmi baja, úgyhogy ez most nagyon megijesztette. Meg engem is. Crying or Very sad
Minden jót mindenkinek, babásodjatok!!!

Kép
Kép
gyurmi
 
 


gyurmi,jobbulást a kis Máténak és persze nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Tegnap esti kis pötyi akkor megmutatta magát és azota semmi. Nem tudom mi volt ez. 8.-án kellene rendesen megjönnie, de valo, hogy később jön.

Gyurmi!
Jobbulást! Nálunk is a kissebbik most kezdi megint a köhécselést.
encike 2
 
 


Sikerült megnéztem a képeket. Mindenki nagyon helyes. A gyerkőcök meg egyenesen imádnivalók. ;)

Nita: téged nem talállak az iwin. Most hogy áll a vérzésed? Van még, vagy elmúlt?

Anda: a ferti a http://www.fertilityfriend.com oldal. Itt vezetjük a hőnket. Az orákelbe nem vagyok biztos, de úgy vettem ki, ha valaki az LH teszttel nézi meg hő végén hogy terhes-e. Remélem nem írtam most hülyeséget.
Sajnálom, hogy ugrott az UH. Hétfő már késő lenne uhuzni?

Melcsi: szerintem nem rossz a görbéd. De jó lenne, ha most már fent is maradna 9 hónapig ;)
Az ovu napját én is arrébb tenném 1 nappal.

Gyurmi: jobbulást a családnak!

Enci: azt írod, hogy 8-án kéne megjönnie, de a vonalzód meg középidőt ír 5 nap múlva. Közbe meg barnázol? Ezt most nem értem. Nem lehet, hogy inkább ovud van?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri
Húúúúú, most néztem a hődet. Nem is bírtam ki, hogy ne írjak ez miatt. Nagyon szuper. A tegnapi leesés valaki miatt volt. :lol: :lol: Remélem. De nem akarom elkiabálni. DRUKKKKK!!

Kép
p__lilla
 
 


Lilla: én is remélem a baba miatt esett le a hő, és valóban tegnap óta szurkál. :) Már nagyon várom a hétvégét. Nőnapra csinálok egy + tesztet :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


kisvirág Mészáros Anitaként vagyok fennt iwiwen.
délelőtt barnásvéres valami volt most megin szünetel. :?
hajrá a nőnapi tesztedhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: közben megtaláltalak :) Drukk, hogy a beágyazódás miatt legyen a barnázás és ne tényleg a mensi miatt. ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


annyira nem fogok elkeseredni ha nem baba.majd akkor legközelebb.egyszer csak sikerűl még egy baba :D :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én is így vagyok. Egyszer már lett egy babám, tuti lesz majd megint. Csak néha olyan türelmetlen vagyok már :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


én ugy vagyok vele,hogy legalább már van egy kis pöcsösöm,sajnos valakinek még ez sincs.
de egyszer mindenkinek eljön a szerencséje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


na még a végén beindul itt mindenki a babagyártásba
Viri drukk a szombati teszthez :):):)

neke sincs azóta se semmi pedig ha a nagyokos doki zerint pém volt akkor ma van a 14. nap szóval meg kéne jönnie de én tudom hogy nem volt pém akkor mert nem volt tojásfehérje az akkor volt amikor valóban pémnek kelltt lenni és akkor voltunk is apárval előtte együtt de biztosra akartunk menni szóval akkor is voltunk igy ha tényleg babás vagyok akkor bármi lehet de mondjuk egy kislány meg melengetné kis szívemet de ha tökös lenne az is jó abban már van tapasztalat :):):):)
Amúgy meg olyan a hasim mintah meg akarna jönni de csak nagyon halványan érzem most ez vagy tényleg meg akar jönni de nem hiszem vagy a méhem fejlődik és azt érzem :):):):) majd csinálok tesztet szerintem én is csak majd hétvége felé:):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


én szerintem nem tesztelek mert vérezgetek.nem akarom álltatni magam és a hasam is fájdogál :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Üdvözlet Hölgyeim! :D

Látom vannak újabb + várományosok! Nagyon helyes, csak így tovább!!!!!! A kímélő életmód sose árt, hiszen ott van apa, aki majd felhozza azt a bevásárló kosarat... :D

Viri:
Köszi a választ, így már azért könnyebb eligazodnom a rövidítések között. Hiába, aki kezdő (mármint én) az kezdő... :?
Az UH-nak hétfőre nem sok értelme lenne, mert az már a 14. nap lenne. Én úgy vettem észre, hogy a 12-14. nap között szokott peteérésem lenni. Hááát nem tudom. Legkésőbb jövő hónap elejére minden kiderül, mert ha beválik a jóslatod, akkor reméljük minden rendben, ha nem, akkor pedig jöhet a hsg :shock: :shock: :shock: :shock: na azért ettől egy kicsit tartok! Nem is az eredménytől félek (mert ha átjárhatóak a petevezetők, akkor nincs semmi gond és megnyugodtam - végre - ha pedig nem akkor meg legalább biztos lehetek abban, hogy babóca nagyon sokáig várat majd magára, tehát ebbe is bele kell nyugodnom) Tartani inkább magától a vizsgálattól tartok. Nem t'om milyen érzés lesz, fáj, vagy sem stb. Tudom-tudom mindenki másképpen reagál rá. Van akinek fáj, mégis átjárhatóak, van akinek nem és mégsem lehet gyereke. Ezt az eszemmel mind tudom, csak valahogy félek tőle. (Bár biztosan nem lehet olyan sz*r érzés, mint a vastagbél tükrözésem volt... :shock: :shock: )

A mai napom egyébként nagyon rohangálós volt. Mondtam is a főnöknek,hogy kérek lépcső díjat! Ugyanis új irodát alakítunk ki ugyanabban az épületben, ahol a kirendeltségünk van, csak éppen a másodikon, egy 1865-ben épült házban!!! El tudjátok képzelni milyen magas emeletei vannak, ha a lakások belmagassága 3,7m?!!!!!! Szóval ma jöttek a bútorosok, idő közben kiderült hogy a kazán nem működik, úgyhogy jöttek a gázszerelők, aztán a sok egyeztetés, ki mit mikor és hol fog elvégezni, megcsinálni, megszerelni..... Szóval K.O. vagyok!

No, így el is teszem magam holnapra! Mindenkinek sok-sok puszit és drukkot küldök, jaaaaa és persze ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ teszteket!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
anda81
 
 


Anda, bejelöltelek iwiw-en téged is, sőt válaszoltam is az üzidre. :D A rohangálóslépcsőzős napért nem írígyellek.

Nika, Nitácska, Virág, Melcsi, drukkolok!

Lilla, szép magas a hőd, drukkolok, hogy ne menjen lejjebb.

Gyurmi, gyors gyógyulást kívánok nektek.

Képzeljétek, ma a nagyobbik fiam adrenalinterheléses próbának vetett alá, ugyanis bedugott az orrába egy Lego darabot , ami aztán nem akart kijönni, de az orrából elkezdett folyni a piros. Gyors helyzetfelmérést végeztem telefonon (gyerekorvos, anyukám, sógórnőm), majd a legoptimálisabb megoldást választva sógórnőmék kocsijával elszáguldottunk a rendelőintézetbe, ahol fél perc alatt kivarázsolták a betuszmákolt darabot. :evil: :lol: Ezek után az esti programot rekordsebességgel lezavartam és most már békésen alszanak a srácok.

Jó éjt nektek is!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Gyurmi:Jobbulást az egész családnak! :D

Virág-Lilla: Mindkettőtöknek elég jól alakul a hőgörbéje :D ++++++

Anda: Ha nem vagy letapadva akkor nem fáj a méh átfúvás,de ha igen,akkor elég szar a helyzet!Az egyik barátnőm teljesen levolt tapadva,ha akarod elmesélem!Nem akarlak ilyesztegetni :D

Datolya: Élménydús volt a tegnap este! :shock: Hála égnek a Hanna nem ilyen orrba dugdosós,de a kavicsot rendszeresen szopogatja az udvaron,ha kinn vagyunk! :? Remélhetőleg meilyedt a fiad és nem próbálkozik mostanában ilyennel :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Hát!Nekem így alakul a görbém!Ma reggelre eléggé fenn volt a méhem,remélem így is marad! :D De a cicim sajnos nem feszül annyira :(
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 75200_.png

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Zsebi!Ha olvasol minket,akkor jelentkezz ám,mert nagyon aggódunk érted!Remélem minden rendben van Veled és a babóval is!És azért nem írsz,mert mindig hánysz a wc-n és nem azért,mert vmi baj van!

Kép

Kép
melcsi82
 
 


sziasztok jóreggelt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Melcsi
Szerintem jó a hőd. Tuti akkor volt péd, mikor a vonalat húzta.

Zsebi
Tényleg, jelentkezz. Légyszi!

Kép
p__lilla
 
 


lányok mit csináljak még mindíg véres a betét de más nem??????????? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita
Szerintem várj. De ha van teszted, tesztelj, ha gondolod.

Kép
p__lilla
 
 


sajna nincs tesztem :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Szerintem felhívhatnád a szülésznőd,azt írtad,h jóban vagfy vele,hogy normáli-e ez?!

Lilla: Szorítok magamnak is :D :D :D :D :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


melcsi ma délelőtt felhívtam,hogy mi a helyzet és azt mondta nem baj,hogy ilyen tekincsem ezt menzinek és ha nem jön meg legközelebb rendesen akkor menjek el a dokihoz.de én előbb elmegyek csak muljon el ez a barnázgatás vérezgetés :? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igazad van!Jobb minél elöbb megtudni a helyzetet!

Nagy a pangás ma nem?!

Biztos mindenki a gólyát várja :D

Én is elmegyek hajat szárítani :)

Majd még este benézek :wink: ...............ha Apa engedi :wink:

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Sziasztok!

Virág!
Én nem bizok a vonalzomban, csak van. Rendes menszinek 8.-a következik. De többen tanácsolták, hogy még később jön meg.

Datolya!
Nem semmi gyerköcöd van, hallod! Nekem hála nincs ilyen gondom. És hogy vetted észre?
encike 2
 
 


Sziasztok!

Délelőtt itt volt a barátnőm a kislányával. Kende úgy pörögött, hogy egy csomószor rá kellett szólnom, hogy vegyen vissza magából :lol:

Nika: annyira várom a teszted. Szerintem épphogy rá fogsz cseppenteni már full erős zebrád lesz. Le a kalappal, hogy eddig még nem csináltál tesztet. Én tuti nem bírtam volna eddig.

Anda: én se voltam profi a rövidítésekben, de itt hamar megtanultam :)
Nekem kétszer volt már HSG-m. Nekem egyszer sem fáj, csak mikor ürült a kontrasztanyag. Na az pokoli volt. Olyan szülés előtti fájásaim voltak akkor. De nekem az első után jött a fiam! Szóval lehet ez hozzá fog segíteni a babához, hacsak nincs már a pocidba ;)

Datolya: anyám jó kis kalandod volt tegnap. Olyan hama megcsinálják a kis hülyeséget ezek a gyerekek, és nem tudsz minden percére figyelni. Azért jó, hogy nem lett komolyabb baj.

Nita: szerintem is hívd fel a dokid és menj el hozzá.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri : én is baromi kiváncsi vagyok már de most nincs keretem rá de majd szombaton nőnapi meglepinek :):):):):):):)):) habár kapok majd egy tesztet.és akkor majd megcsinálom.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika
Ment. :lol:
Izgulok nagyon érted. Drukk!

Kép
p__lilla
 
 


Vera: te mint tapasztalt tesztelő mondd már meg légyszi, hogy az LH-s teszt hányadik dpo naptól mutatja ki a babát? És melyik napszakban kell elhasználni ilyenkor?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


lilla:) köszi alig várom már :):):):):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Virág: Mi is minden héten járunk"gyerekes" barátainkhoz vagy ők jönnek hozzánk,de nálunk is akkor olyan felfordulás van! :shock: A Hanna hol sikítozva rohangál a többi gyerekkel :D ,hol meg mindig hisztizik,mert félti a játékát! :? ...........Na azokon a napokon mindig olyan gyorsan elalszik :D

Az lh teszt is kimutatja a terhességet?!Na erről nem is tudtam :?

Nika: Írd ám meg ha megvan a teszt!Nagyon várjuk!Látod,már mindenki érted izgul :D :D :D

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Itt leszek egész este,mert Apa focizik :( (szerda van) :!:

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Azt akarom megkérdezni,hogy szerintetek jó-e ha meleg vízben szeretek fürdeni?!Vagy most kicsit mellőzzem,hátha van vki?! :D
Azt hallottam,hogy ez árthat,de mondjuk már azt is hallottam,hogy terhesek ne hordjanak tangát,mert elmehet a baba :shock:

Kép

Kép
melcsi82
 
 


Encike, Melcsi, Viri!
Köszi az együttérzést. Kiskorában nem volt a fiammal (a nagyobbikról van szó), semmi ilyen jellegű probléma csak mostanában dugdos mindent az arcához. Észrevenni nem vettem észre, mert még éppen Ákosnak segítettem a macerásabb ruhadarabokat levenni, de Szabolcs kijött a gyerekszobából ordítva és elmesélte, mi történt. "Sajnos" nem ijedt meg eléggé, mert a doktornéni nem elég, hogx fiatal volt és csinos még nagyon ügyes is volt. :lol: :lol: :lol:

Ma van a második lénapom, holnap már valószínűleg bármit megennék, de sajnos kávét még mindig iszom.

Nika, Lilla, Melcsi, Viri, nagyon-nagyon drukkolok, hozzon nektek a nyuszi zebrát!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Meg a többieknek is!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a jókívánságokat, valamivel jobban vagyunk már!
Itt vannak a beígért szülinapi képek, a dátum nem jó a képeken, febr.23-án volt a buli.
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyurmi
 
 


gyurmi olyan szép kis gyerek a Máté.szép tortái voltak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?