Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta: a quellénél rendelem a tankinit, 5000 Ft-ért egész jó fürdőrucik vannak. Kecskeméten van Bocskai sétányon quelle bolt, ahol meg lehet rendelni és így nincsen postaköltség. Van honlapjuk is: http://www.quelle.hu

Manófalvi: nekünk is a délelőtti időpontok lennének jók,mert Sára 1 után szokott aludni.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Noémi, örülök, hogy nem vesztél el! :D Várjuk a képeket! Nekünk is ott lesz a keresztelő (ha addigra azt a halom igazolást be tudjuk szerezni :( ) ápr 6-án! :D
Úszásra még nem járunk, csak beszélünk róla, hogy jó lenne... :wink:

Falevél, akkor ezt megbeszéltük! :D A jövő héten megkérdezem a dokit, hogy mehetünk-e már a BCG oltása miatt? Remélem, igen, mert jó lenne elkezdeni...

Nagbri, OK! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Na vagyok csak sok dolgom volt utánna meg nem birtam ideülni a gép elé na mindegy!
Mi is most kezdünk majd járni úszásra vége úgymond enek a náthás időszaknak és jó idő is van remélem igy is marad!

Rizses kaját én vettem neki alma-őszibarack -rizs 4 hós kortól de még nem mertem odaadni neki!
Hát nállnuk úgye az van ,hogy előszőr új izből 3-4 kanál aztán emelni az adagot!
Hát nállunk rögtön egy üveggel beránt a kisasszony !Tudom nem kellenne de 3-4 kanáltól allerigiás lesz szerintem midegy akkor!! :oops:

Én sem sűrűn adom neki az instant teát csinálok neki Mecsekbaby teát, meg italokat szokott még kapni!

Kép


Kép
mogyoland
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagbri üzeni, hogy nincs netjük, de ha megjavul rögtön jön!


Kriszta! Nagyon édes Aziz! :D Mekkorát nőtt! Lehet majd mi is kapunk kompot, de ez még a jövő zenéje.

Noémi! De jó kisfiad van, hogy még a keresztelőjét is végig alussza! :) Remélem minden rendben Veletek! Ha lesz időd majd mesélj! :wink:

Manó! Akkor Ti is készülődhettek a keresztelőre! :D Biztos szép lesz. Nekünk is a Barátok a favorit. Eddig minden egyházi ceremónia ott volt tartva.

A "mit iszik a baba" témához: Ádi, ha nem beteg, akkor vizet szokott inni meg naponta adok Neki egy narancs kifacsart levét. Ha beteg, akkor kap teát, meg gyümilevet, azt is higítva.
Hozzátápi: Nálunk sem úgy történt, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Pl. zsemlét már 7- 8 hónapos korában kapott, a sült krumplit meg 7 hónaposan.Jó, azt mondjuk nem eszik túl sűrűn.

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mogyo! Szerintem ne aggódj, ha egy üveggel is megeszik rögtön Ágika. Nálunk sem volt fokozatos a hozáászoktatás, és szerencsére még egyben vagyunk. :lol:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Na végre valaki ! :lol:
De olyan de olyan hisztit vág le ha nem adom!Igy meg oszt kapja !
Puszi mára!
Jóéjt!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo! Tényleg tud hisztizni Ágika? Ki nem nézném belőle! :shock: :lol: Amúgy biztos nem tesz túl Ádin. Valami hihetetlen mit le nem vág időnként. :roll:

Kép
Kép
mandula82
 
 


kriszti-nagyon édes az a komp,de Aziz,hát,nagyot nőt,és kész férfi. :wink: :lol: Nagyon aranyos pasijaid vannak. :wink: Festés... :roll: remélem még a jövő hónapba elkezdjük,csak szedjük már össze magunkat,hisz fojton rohanunk valamerre.
Születésnapra nagy party lesz itt nálunk.Jön a családom.Torta,stb...Már nagyon várom.És nállatok? :roll:

Noémi-kiváncsi avgyok a képekre!Én is fölteszek egy ketőt,hisz elmaradtak. :oops: Örülök,h.jol sikerült.

mano-sajna nem tudom,h.milyen rizst lehet adni nekik...Még nem adtam neki simán a babakaján kivül.

mandula-szupi volt a tegnapi nap.Csak megint rohangáltunk,mint a mérgezett egér. :lol: Alig volt időnk leülni egy picit.Csúcs a napernyönk. :wink:


Kép Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike, szépek voltatok a keresztelőn! :D
Festéshez hajrá! Csak el kell kezdeni, utána már halad az...

Mandula, na ne már, hogy ennyire hisztis Ádi????? :wink:
Mogyó, én sem nézném ki Ágikából... :wink:
Mogyó, én is az alma-őszi-rizs kaját adom neki, és után olvastam, hogy már lehet rizs adni nekik. Szóval nyugodtan adhatod neki... :D Szerintem szeretni fogja...
Egyébként nekünk is csak az elején volt a fokozatosság, most már szintén tátog, ha "csak" 3-4 kanállal adok neki. Szóval mi is lenyomjuk az 1 üveget :lol: , még ha új ízről is van szó. Bende az első néhány kanálnál ízlelgeti, és ha ízlik neki, akkor már várja is a következőt... :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Néhány kép Sáráról:

Kép


Kép

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Falevél
Milyen gyönyörű Sárika! Ez a kalap! Nagyon édi! Jól látom, Sárikának is van folt a nyakán? Dorkának is folyamatosan foltos a nyaka. Állandóan tiszta nyál, alig győzőm törölgetni.

Mogyó
Nem is hiszem el, hogy Ágika tud hisztizni. Bár a kajcsi az más :lol: Ágika kanállal eszik? Dorka nem tud még kanállal enni, pedig a doki szerint már azzal kellene ennie, de egyszerűen nem megy. Próbálkozom, de mindig sírás a vége.
Nálunk Petike nagyon hisztis most. Elkezdődött a testvérféltékenység durvább időszaka. Mindig hulla fáradtan esem ágyba, mert nagyon sokat sír nap közben. Már nem tudom, mit csináljak. Most olvastam egy könyvben (az egészet még nem sikerült elolvasni), hogy ha hisztizik azt kell neki mondani, hogy nem látlak, nem hallak, ha így viselkedsz. Eddig ez jött be a legjobban. Viszonylag gyorsan abbahagyja. Néha már kezdem elveszteni a türelmem, akkor jön, hogy a kezemet meg az arcomat hideg vizzel megmosom, s attól gyorsan megnyugszom. Valaki azt mondta, hogy a gyereket zuhanyoztatja le, na azt nem. Valahogy azt annyira embertelennek érzem, hogy nem. Inkább próbálom elterelni a figyelmét valami másra, vagy sikerül vagy nem.

Mandula
Nálatok miért hisztizik Ádi?

Timcike
Nagyon szépek voltatok a keresztelőn! Atticy igazi kis huncut pasi! Nagyon szép legényke! Remélem már jobban van!

Noémi
Várjuk a képeket a keresztelőről! Jössz a Bányais bulira? Mi azt hiszem megyünk, ha nem jön közbe semmi. Egy kicsit benézünk, dumcsizunk, aztán spuri haza, mert a lányka kettő körül ébred egyszer, s akkor mindenképpen Anya kell.

Majd próbálok én is képet feltenni a gyerkőcökről!

A héten a www.baon.hu fenn vannak a gyerkőceim képei a fotópályázaton. Ha tetszik a kép, s van kedvetek és időtök küldenétek rájuk szavazatokat? Ezeken a linken vannak:
http://www.baon.hu/verseny_popup.php?id=1912
http://www.baon.hu/verseny_popup.php?id=1911

Előre is köszi mindenkinek!

Szép napot!
Andi
kocsisandrea
 
 


Sziasztok!

Manó: jaj, ne haragudj, félreértettelek! Persze, hogy nem erőlteted az itatást! :wink: Ezért úúútálom a lapváltást, csak emlékezetből írok! :oops: :oops:

Mandula: köszi szépen! :) Igen nagyon nagyot nőtt, igazi nagyfiú, de nagyon betyár, és ő is tud hisztizni rendesen... Szerintem Nektek már nem nagyon érdemes kompra áldozni, mert ha elkezdenek járni, akkor nem használják többet. Ádinak szerintem már nem sok kell ahhoz, hogy elinduljon! :wink: Ti hogyan készültök a szülinapra? :D Ja,és nálunk is favorit a frissen facsart narancslé. Meg itt árulnak cukornádlét. Fú, azt imádja, csak nem adok neki sokat, mert az ugye full cukor. :roll:

Timcike: gyönyörűek a képek, a testvéred a keresztanya?
Akkor nálatok is lesz nagy buli!! :D Mi még nem tudjuk pontosan, szerintem szervezünk valamit, mert itt szokás az 1 évesnek nagy feneket keríteni. De nekünk nem lesz család, csak barátok. Ugyanis a nagyszülők nagyon messze vannak mindkét félről. :(

Falevél: de gyönyörű a kislányod!!! Nem is nagyon emlékszem Sárikáról ilyen szép mosolygós képre. Igazi kis nőci. :D

Noémi: várjuk a képeket, nagyon kiváncsi vagyok Bálintra a szerkóban! ;)

Mogyó: nem semmi Ági, milyen kis zabagép! :D Nálunk inkább az volt a baj, hogy már bevezettem, és még akkor is alig akarta enni. A pár kanál mindig elég volt. Viszont egy idő után úgy belelendült, hogy már nem pár kanalazunk, ha új félét kap.

Kocsisandi: akkor elvagy foglalva rendesen, remélem Petike hamarosan kiheveri a féltékeny korszakot! Nem csinálsz vonalzókat? Mindig elfelejtem, hogy mennyi idősek is a gyerkőceid! :oops:

Na, rakok fel megint egy-két képet, bocsi, akit untatok! RAkjatok fel Ti is! :D :D

Kép
Kép
Kép méregzsák

K.

Lilypie Maternity tickers


kriszti-igen a nővérem volt az egyik keresztanya. :wink: Hát aziz napról napra szebb és szebb. :wink: Az sem gond,ha barátok lesznek,csak buli legyen. :lol: Atticy-nak is lehet,h.csak a szüleim jönnek,mert Attila anyuja Ő messze van,a nővéremék meg Indike (unokanővére Atticy-nak)miadt nem igazán tudnak messze utazni,ugyanis nem birja a hosszú utat. :(

falevél-nagyon kis tündéri Sára baba.Mindig kalappal szoktad lefényképezni?Mindig mikor nézegetem a képeit a Megasztárból a kalapos csajszi jut eszembe rólla,hiszen őt sem láttam még sosem kalap nélkül. :) Nem sétrésből kérdezem,csak kiváncsi vagyok.Szeretd a kalapokat? :roll: Nagyon jol áll neki.És gyönyörű szemei vannak.

Andi-köszi szépen.Igen mára már ujra egészséges. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Ma csináltam palacsintát és Manó féle muffint!
Olyan aranyosak ezek a gyerkőcök!
hát igen Ágika is csak a kajánál hisztis amugy jó kislány!

Timcike: szépek vagytok nagyon a keresztelőn!

Nóri: Sárika milyen nagy és szép baba!

Andi: mi is fent vagyunk ám majd szvazok rátok is!Hát remélem könnyeb lesz majd ez a hiszti!



Kriszti: hát félek én Aziztól ,hogy elcsavarja a lányom fejét ha nagyobb lesz! :D

Egyébként minden hapsi tetszik ám nekem de nem én választok és nem is tudnék!Annyi jó csávó van it errefelé!


egyik távoli ismerősömnek 5 és fél hós a babája!És semmit nem kap tejen kivűl és azt mondja ,hogy inni sem ad neki mert ami először kijön a ciciból savó azzal oltja aszomját!
:shock:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Sárika tündéri kiscsaj! És még mindig nagyon jól állnak neki a kalapok! :D

Andi
, elhiszem, hogy nehéz lehet most, hogy Petike kezd féltékeny lenni. :? Remélem, hamar túljuttok ezen az időszakon...

Kriszta
, dehogy haragszom! :D Ne viccelj már!!! :lol: Néha egyébként én is attól félek, hogy nem pontosan fogalmazok, és valakit esetleg megbántok... :oops: Csak inkább nem tudtam, hogy adjak-e Bendének inni, vagy sem???? De kínálom neki, és most már 30-40 ml-t megiszik! :D
Aziz egyre formásabb kispasi! :D Még a kis méregzsák is tünemény! Én nem tudnék rá egy pillanatig sem haragudni... :lol:

Mogyó, remélem, jól sikerült a muffin... :D
Azért jó lesz Ágikának, hogy válogathat a jobbnál jobb fiúk közül... :lol: :lol:
Szerintem, ha az ismerősöd még csak szoptat, akkor nem kell itatni. Addig én sem itattam semmivel. Látod, még most is kérdéses volt, hogy a szilárd kaja mellé is adjak-e már neki inni (mert még mindig evésnél szopizik is)?

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Na meggyógyult a net végre! :D

Kriszti: Édes Aziz a képeken, és szupi a kompja!

Kaja: hát mi se csináltuk ezt az egy-két kanalas dolgot, fél üveg minimum lecsúszott egyszerre! Mostmár egy egész is, még az újakból is! Nálunk is írtó nagy üvöltés van, ha nem adom neki a kaját! A joghurt, kefír miatt még akkor is üvölt, ha kiürült az egész doboz! :lol: Szerintem ezekből pukkadásig tudná magát enni!

Noémi: Hát Bálint tényleg nem semmi! Végigaludni az egészet! :wink: Aztán csak gyorsan azokkal a képekkel! :lol:

Nóri:
Sára egyszerűen gyönyörű, igazi kis kalapos csajszi! Annyira jól áll neki, szerintem később is imádni fogja őket!

Timcike: Szépek voltatok nagyon!

Mogyo: Szegény gyerek! De hátha majd egy hónap múlva már kap mást is! Az a baj, hogy én ilyenkor azt hallottam, hogy sokkal nehezebben fogad el más kajákat a gyerkőc! Szerintem ebben lehet vmi!

Manó: MIvel most gyógyult meg a net, még nem tudtam a képeket átküldeni az illetékeseknek, de ma még meglesz, és azzonnal írok, ha tudok vmit! Okés? És nagyon köszi!

Andi: a vonalzó valóban jó ötlet lenne!
A testvérféltékenységet én nem tapasztaltam, marha nagy mákunk van ezzel kapcsolatban, de biztos túl lesz rajta Petike gyorsan. A hisztit viszont tudom, nálunk is van Bence részéről! Hát nem egyszerű lekezelni, főleg mert ő már azért vissza is vág! :?

Bocsi, ha vkit kihagytam, nem direkt volt!
Vendég
 


Azért fotózom Sárát kalapban, mert rengeteg van neki... és mire kitavaszodik ki fogja őket nőni... Meg hát így olyan aranyos! Én egyébként nagyon szeretem a kalapokat, de hordani már nem szeretem őket, nekem is van pár, de ritkán húzom fel őket...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mogyo: az 5. hónapig Sára se kapott mást csak anyatejet (néha gyümölcslevet, de az heti egyszer-kétszer volt) és elég volt neki.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: De Sára fogja őket hordani később is, nem? Tényleg annyira jól áll neki, meg olyan egyedi is! Kevés ilyen kis kalapos hölgyikét szoktam látni! :D
Vendég
 


Mogyó: akkor ti aztán adtok az élvezeteknek ma! :lol: Szerintem inkább Ágika fogja elcsavarni a fiúk fejét, hiszen olyan gyönyörű! :) Nekem is van egy barátnőm 5 hónapos a kisfia, és ő sem ad semmit, és nem is akar 6 hónapos korig. Van aki ezt az elvet vallja, nem tudom jobb-e így, de rossznak nem rossz. Ja, és a baba 8,5 kilo. Sárikát lehet uloéri majd! :)

Nagbri: köszi szépen, a kompot kölcsön kaptuk, de attól félek szét fogja játszani, mert annyira élvezi. :oops: Akkor Danának is bejön a joghurt! Aziz is bevágna 2-t ha hagynám. :)

Manó: örülök, hogy akkor még mindig barátnők vagyunk! :lol: (tudod, Bence...) Haragudni én sem tudok rá sokáig, meg mostanában nem is veszünk annyit össze. :) Egyre jobban elszórakoztatja magát, nem igényel engem 24/7. Anyum szerint egyébként egyre arabosabb kinézetű. Nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz. :roll: :D Bende meggyógyult?

Timcike: akkor nem igazán hasonlítotok a nővéreddel. Vagy csak a képen nem jön le? :oops: Az is valami ha a szüleid veletek lesznek! Majd csinálj jó sok képet! :) Köszönöm szépen, Atticy is egyre szebb, de tényleg! :wink:

Falevél: szerintem is szuperül állnak a kalapok Sárikának!

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Majcsak nem játsza szét! :lol: Hát, anyudnak lehet igaza van, bár az tuti, hogy nem negatívumnak szánja! Tényleg egyre jobban hasonlít az apukájára! Főleg a méregzsák képen! De szerintem a szeme még mindig a tiéd! :lol:
Szerintem Dana is bevágná, bár még nem próbáltam, mert azért azt egy kicsit sokallom! :o
Vendég
 


Brigi: ááá, én sem adtam neki még 2-t, csak gondolom, hogy megenné, mert az első után még ordít! :D Már egy darabját leszedte úgy, hogy majd csak forrasztással tudjuk visszavarázsolni! :roll: A zenélő részt meg állandóan elhajítja! Nem tudod Te milyen hétördög ez az Aziz! :lol:
Tényleg, szerinted enyém a szeme? Nekem az is olyan mint az apjáé. Azért ha kislányunk lesz remélem az olyan lesz mint én. Nem ilyen durva vonású, mint Aziz. Nálatok mikor lesz harmadik vonalzó? :wink:

K.

Lilypie Maternity tickers


falevél-mint már irtam valoban nagyon jol áll neki a kalap.Szerintem neked is.És ha szerencséd van,hamarosan divatba jön ujra a kalaphordás,és akkor te is felvehetnéd a kedvenc kalapjaidat. :wink:

Csajok-köszi a sok bókot.Hát én magamnak nem tetszem,mert olyan hidegbe nem tudtam felöltözni rendesen,ahogy szerettem volna.Dehát ez igy alakult. :oops:

kriszti-Attila szerint sem hasonlitunk a tesommal.Szerintem az arcunk többé kevésbe,csak hasonlit. :roll: Meglesz a sok fotó,de te se felejts el föltenni,hisz neketek hamarabb lesz. :wink: Készits képeket a városotokról,ahol laktok,nagyon kiváncsi vagyok.Egyik vágyam,h.eljussak Egyiptomba,h.megnézhessek egy pár piramist.Tudom,h.el fogok jutni,hisz eddig hála minden álmom valóra vált,többé kevésbé. :lol: Mikor hazamegyünk Húsvétra,akkor majd telyesitem a kivánságodat és készitek fotókat.Nem felejtettem ám el. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


ui:kriszti-szerintem rád is hasonlit Aziz,csak az apuja génjei sokkal erősebbek,igy amit tőlled örökölt azok elbujnak...de szerintem a szeme és az arca is a tied.Vannak képei,mikor tiszta apja,de sokszor olyan,mint te. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kriszti: Tudod, én már mondtam neked, hogy szerintema szeme a tiéd, és ezt továbbra is fenntartom! :wink:
3. vonalzó? Nálatok? Megígérem, hogy gyorsan fogsz róla tudni, de még várj egy-két hónapot, oké? :lol:
Ja, és nektek, ha kislány lesz, tutira olyan szép lesz mint az anyukája!

Nálunk a kompba rögzíthető a zenélő rész! Így nem tudja kiszedni! :D
Vendég
 


Pár kép, aztán fürdetés után jövök...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Mekkorát nőtt Bende! Annyira sokat nőtt, mióta taliztunk! Hihetetlen! És azok a sapis képek! Eszméletlen, szívdöglesztő! 8)
Vendég
 


Manó: Mekkorát nőtt Bende! Annyira sokat nőtt, mióta taliztunk! Hihetetlen! És azok a sapis képek! Eszméletlen, szívdöglesztő! 8)
Vendég
 


Mano: ne semmi ez a sapis képek!

Majd holnap én is rakok fel de mindjárt indul az esti műszak fürcsi,kajcsi,alvás!

Ja ma 7 -ig aludt a csaj!
És pár napja most nem szenved a fogával!De nyáladzik meg eszik mindent ami a kezébe kerül!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Falevél, le ne szokj a kalapokról! Nagyon jól áll Sárának! :D :D

Kriszta, naná, hogy azok vagyunk!!!! :D :D
Szerintem nem rossz, hogy arabosabb kinézetű. Főleg, ahogy a képeken láttam az apukáját is... :D És talán igazuk van a lányoknak, hogy te is benne vagy Azizban... :D
Bende már jobban van, köszi, de reggelre mindig van neki trutyi az orrában. Persze beszáradva, és küzdök, hogy kiszedjük onnan. :?
Úgy néz ki, ráadásul a szeles időt nem bírja, mert a kis szeme ilyenkor nagyon váladékozik. Mindig félek, hogy begyullad neki, így most máris törölgettem neki. De talán megúsztuk. Viszont azóta nem csak a nap ellen hordjuk a pelenkát (venni kellene már egy olyan napernyőt, mint Nagbri a tiétek), hanem a szél ellen is. :roll:
Nálatok most jó idő lehet... ilyenkor jó lenne, ha itthon is már legalább olyan kellemes klíma lenne, mint most nálatok! Küldj egy kis meleget! :D (bár a heti időjárásra nem nagyon lehet panaszunk. :) )

Nagbri, ez komoly??? 3.vonalzó tervek???? :lol: :lol: :D :D
Köszi a bókot! :D egyébként szerintem is sokat nőtt Bende, és sokat változott is...
A sapi onnan jött, hogy ne csak kalapos lányunk legyen... :lol: Bende is nagyon sok sapit örökölt, és ő is kinövi, mire jön a tavasz. Ezért most itthon divatoltunk! :lol:

Mogyó, nem semmi alvókája van Ágikának! :D Talán azért is tudtatok ilyen jól aludni, mert nem nyomta a kis ínyét a fog. :D

Ma megint egyedül fürdettem... :cry: Meg is égettem a kezem... :( Ez a fránya kapkodás, és hogy minden ott legyen.... :( most ápolgatom körömvirágkrémmel. Remélem, reggelre jobb lesz.

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Jó divatolást! Nagyon jó ötlet! Mi inkább sapigondban vagyunk, mert a téli nagyon vastag, a vékony nagyon vékony, a pókemberes meg még kicsit nagy, de szerintem holnap is azt adom rá! Mert az időnek meg az felelne meg a legjobban!

Te szegény! Hogy a csudiba égetted meg a kezed? Hát igen, a kapkodás nem egyszerű a fürdetésnél. Nálunk apa

3. vonalzó? Hát, csak jó lenne egy kiscsaj! Vagy még egy kispasi! :lol:
Vendég
 


Csajok, ha akartok nagyon jót nevetni, keressetek rá a Jeff Dunham nevű hasbeszélőre! Eszméletlen! Néha kicsit erős, jól beszólogat, de mi annyit nevettünk rajta, főleg a Mogyi nevűn. Eszméletlen!
Csak ha van kedvetek egy kicsit kikapcsolódni! Szerintem érdemes megnézni! Nálunk nagy sikert aratott Andrisnál és nálam is! :lol:
Vendég
 


Lányok! Köszönjük a bókokat és ne aggódjatok nem fogunk leszokni a kalapokról... :D

Kriszta: szerintem Aziz nagyon helyes fiú lesz (már most is az :D ) nagykorában... meg az hogy az apja vonásait örökölte, egyáltalán nem gond, hiszen Te is valamiért beleszerettél Mahmoudba... :D :D :D Szerintem olyan jó látni a gyerekeidben azt az embert , akit nagyon szeretsz!

Mogyo: várjuk a képeket Ágikáról is!

Manófalvi: úgy látom a fiúknak is jól állnak a sapkák, kalapok! Mi is szoktunk itthon divatozni... :D :D aztán a legjobb fotókat meg elküldöm a nagyszülőknek, dédszülőknek... olvadoznak is rendesen... :D :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: Azt meghiszem, hogy olvadoznak tőle! Nálunk is van képküldözgetés! :lol: Mondjuk nálunk Bence már rendesen produkálja is magát!
Vendég
 


mano-nagyon aranyos kisfiad van.Apját még nem láttam,de szerintem tiszta anyja a gyerek.Már ha ott tartunk,h.melyik baba kire is hasonlit. :wink:
Mi vettünk a tegnap mandulával a Centrumba 85o ért napernyőt.Szuper.Csak zöld meg narancssárga van.Szerencsére nekünk a narancssárga megy a babakocsihoz,mert van benne narancssárga szin. 8) Ki is probáltuk.Szerintem még az eső ellen is jó, 8) hiszen vizhatlan az anyaga. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Manó: A bergon honlapján sajna nem tudtam megnézni, hogy milyen a miénk, mert nincsenek fent. De a brendon oldalán van egy csomó fajta. ezek mondjuk nem vízhatlanok! Kimondottan a nap ellen vannak. Mindenesetre érdemes szétnézni, gondolom a Malomban meg a Petőfi S. utcán is található! De jó lehet az is, amit Timi mond. :D Max a szín miatt kell máshova menni!
Vendég
 


Fejjel lefelé is megnézem a világot magamnak!
Kép

Hé nem fényképezzel pucéran vagyok!
Kép


Narancsozok!
Kép

Anya szellőzet a szobában!

Kép

Apával tévézünk anyának egy szót se!
Kép

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Timcike: és hol vettétek a napernyőt!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Mogyo
Nagyon jók a képek! Néztem a baon-on, de nem találtam Ágikáról a képet. Ennyire béna vagyok? :oops: Pedig szerettem volna küldeni szavazatot.

Kriszta
Próbáltam feltenni vonalzót, meg is csináltam, de nem találtam meg, hogy hova kell és hogy kell. :oops: Így annyiban maradt. Ha megírod, hogy hova kell feltenni, megpróbálom. Keresgélni nem igazán volt időm, mindig valamelyik gyerkőchöz szaladok.
Aziz szerintem is nagyon helyes kis pasi! Biztos fognak utána olvadozni a lányok!

Falevél
Szerintem is nagyon jól áll a kalap Sárikának. Majd kipróbálom én is Dorkának a nyáron. Olyan édik ezekben a kalapokban.

Manó
Bende is nagyon édi! Az utolsó képen mekkora szemekkel néz! Nagyon aranyos!:-)

Teszek fel én is két képet a manókról:
Kép Kép

Sziasztok
Andi
kocsisandrea
 
 


Köszi Nagbri! Megnézzük akkor ezt a napernyőt, amíg lehet kapni, és nem kapkodják el a jó idő miatt. :lol:
3... ? Gondolom, tényleg nem bánnád, ha a 3. is kispasi lenne... :wink: :D
igazából én is kislányt szeretnék 2-jára, de ha ő is fiú lesz, akkor az is jó lesz, csak egészséges legyen! :D

Mogyó, nagyon cuki Ágika! :D Látom, pózol rendesen a fényképezőnek! :lol: :lol: Fura, hogy ezek a gyerekek már ebbe az elektronikus kütyük világába nőnek bele. El sem tudják képzelni, milyen volt a ff tv, meg hogy hétfőnként nem volt adás... stb. :idea:
Apa nálunk most rákattant a társasjátékokra, így vett 1-2-t. Nosztalgiából: ki nevet a végén? gazdálkodj okosan! :)
És olyan jó érzés elővenni, és emlékezni.... :D :oops: (bocs, elkalandoztam... :oops: )

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Andi, tüneményesek a gyerkőcök! A képen nem is gondolnám, hogy féltékenykedés van...

vonalzók:
fent a "segédletek" nevű gördítősávot megnyitod, ott kiválasztod, hogy "profil". lejjebb mész az oldalon és ott látod, hogy "aláírás". oda kell bemásolni a kódot.
kb hasonló lesz: szögletes zárójel url=http://......

remélem, sikerül...

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Andi: szerintem Ágika később lesz!
De én este leadtam a szavazatokat!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyó, Ágikának boldog 5 hós fordulót!!!!!!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Köszi szépen!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


kérdés: valaki használ már a kiságyba vékony kispárnát ?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mi már pelenka helyett azt használjuk. De ez nem vastagabb, mint anno a pelenka volt...

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


andi-nagyon aranyosak a gyerekeid.És nem is látszik a nagyfiadon,h.féltékeny lenne a kicsire. :roll:

mogyo-a jó Isten tarsta meg a pici lányotokat!!!!Boldog mini születésnapot nektek!!!! :wink: A napernyőt a Centrumba vettük,fönt az emeleten.A baba részlegen,pont a pénztárossal szembe benn vannak egy vödörben. :wink: Kevés volt,vagy 7 db.Ugyhogy igyekezz. :wink: Hisz baromira olcsó.Párnát még nem használunk,mert még nincs neki,csak egy kis vékony plédecskét hajtogattam össze neki,most,h.meg volt hülve,de anyummal vetetek neki születésnapjára egy garniturát. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Jéééééééééé,elsőnek irtam az oldalra.Ez rég volt már. :lol:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Mogyó: haláliak a képek! :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszik nekem a lányod!! :wink: Ja, és boldog hófordulót! :)
Mi régóta vékony kispárnát használunk, mikor elkezdett forgolódni, egyszer magára tekerte álmában a pelenkát, és nagyon megijedt. Ekkor váltottunk.

Manó: szuper ez a sapi! :D És tényleg jó sokat nőtt Bende! Annyira édes. :) Aziz is nézte velem a képeket, és elkezdett kacagni mikor meglátta az első képet! :D Sajnáhogy érzékeny a kis szeme, majd megerősödik! Addig is jó ötlet a napernyő! Azért én sem bánom, hogy apujára hasonlít! :wink:

Timcike: köszi szépen, örülök, hogy engem is látsz benne! :) Tényleg szeretnél Egyiptomba jönni? Szerintem ma már ez nem elérhetetlen. Korábban én is azt hittem, aztán rájöttem, hogy szinte ide a legolcsóbb jönni repülővel. És meg is éri! :) Úgyhogy hajrá, gyertek!! rakok fel egy kis kedvcsinálót! :wink: És hol vetted az ernyőt? Melyik is az a centrum? :oops:
Kép

Falevél: igen, egyetértek, jó látni az apukát a gyerekünkben. Sára kire hasonlít? Ő is apujára?

Nagbri: hát, nem is tudom, én már néha szeretnék terhes lenni, de aztán szerencsére az eszem mindig közbeszól. Most annyi tervünk van még, meg annyi feladatunk, hogy nem fér bele még legalább két év terhesség+pici baba. Aztán nem tudom lehet, hogy egy gyenge pillanatunkban másként döntünk. Hiányzil a picike baba, Aziz már nagy lókötő. :D Remélem Nektek meg összejön a kislány!! Az tenné fel az i-re a pontot. :wink:

Andi: nagyon szépek a Te babáid is!! Főleg az tetszik ami a szavazóson van Petikéről. Szuper kép. Szavazok én is! :wink:
Úgy láttam, Manó már leírta, hogy hogyan kell feltenni a vonalzót, remélem sikerül! :D

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!


Köszi szépen csajok!

Hát bevallom neki nem nagyon jut eszembe még gyenger pillanatokban sem az újjab baba! :oops:

Mindig van valami amire azt mondom ,hogy tuti nem lesz több.

Kép


Kép
mogyoland
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?