Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Mi éppen túl vagyunk a hasmenéses influenzán, Zakariás szerencsére jól birta, de mi mindketten, felváltva ágynak estünk. Elég nehéz volt igy.

Most már jó, és élvezzük a tavaszt. Bár félek, túl korán jött, és lesz még ennek böjtje...

Edit, jól látom, hogy ez egy kicsi óvodai csoport? nagyon tetszik, hogy nincsenek sokan. Vagy a többiek csak elbújtak?

Egyre többet gondolok Újtelekre, és már nagyon várom, hogy menjünk. Nem panaszkodom, jó itt Bécsben, csak hát nagyváros: büdös-koszos. És kezd hiányozni a kert.

Móni, hányadik hónapban vagy?

Szilvi
hortenzia
 
 


Szilvi!

Ennél azért többen vannaz az oviban. Nem tudom pontosan Edit biztos jobban tudja, szerintem úgy max 20-an. De persze mindig vannak betegek. Ezek a képek még reggel készültek, mikor még kevesen voltak.

Képzeljétek Dani tegnap este nem volt hajlandó pelenkát húzni. Úgy gondolta nagyfiú lesz. Mi "hülye" szülők meg megpróbáltuk erőltetni, de az istennek sem. Sajnos Dani még sokat pisil éjszaka, ezért nem is vettem még le róla a pelust. Gondoltam mindegy majd felkeltem éjszaka párszor.
Éjfélkor már totál be volt pisilve, és elkezdett hisztizni, hogy ő nem pisilt be aludni akar. Ágynemű csere, pizsicsere, lepedő....Adtam rá pelenkát, félálomban nem sztrájkolt ellene. Szerintem még korai neki, ő még nincs rá felkészülve. Annyit nem ér, hogy jól megfázzon éjszaka.
Szerintetek?

Lindi
lindika
 
 


Sziasztok!

A "kicsi" óvodai csoportról annyit, hogy kb 30-an lesznek egy csoportban májusig. Szerintem nagyon sok, főleg azt figyelembe véve, hogy kb 5x7 m-es szobában vannak.

Adél nagyon szeret menni. Reggelente semmi probléma nincs szerencsére.

Melinda, ha Dani nem akar pelust, ne eröltesd. Inkább húzz 3x ágyneműt egy éjszaka. (ez az én véleményem) Húzz a lepedője alá műanyag lepedőt. (ezen mi is átestünk). Hidd el nem korai (3 éves elmúlt!!!!) Egyébként amikor Adél is bepisilt, ő is azt mondta Ő nem pisilt be , ráhagytam. Ez max. 2-3 éjszaka volt. Utána (még most is) ha pisilnie kell szól éjjel is és bilizünk.
A szobájában van a bili, így amikor gondolja intézheti a dolgát. Volt olyan is, hogy nem is szólt, csak reggel láttam az éjszakai termést.

Nem szokott el Dani az ovitól , amíg beteg volt?
Traktorok ki vannak próbálva? :wink:


Edit

Kép

Kép
ditke75
 
 

 
 

Sziasztok!
Szilvi: 24 hetes terhes vagyok,úgy hogy még van időm,hátra.Igaz ez az idő is hamar eltelt.
Most már neked se kell sokat várnod,hogy Újtelekre költözetek.

Melinda:Én még nem tudok tanácsot adni az éjszakai pelus ügyben,mert Noémi még pelenkás.Kb.1 hete,hogy néha szól ha kakilnia kell és akkor szaladunk a wc-re de nem mindig sikerül.Ilyenkor később a pelusba intézi el.Cask azt tudom mondani amit Edit is leírt.

Hát tényleg sok az a 30 gyerek egy csoportban,főleg ha egy óvonő is van velük.
Adélnak még mindig tetszik?

Üdv mindenkinek:Móni Kép Jó a kedvem!
kreony
 
 


sziasztok, csak gyors bekukk.

Lindi sajna nem tudok tanácsot adni még nem tartunk ez ügyben. Szerintem se erőltesd, ha nem akar pelust...
Móni, így szalad az idő, elrpül majd és már itt is a kistesó :-)))

Gyors kérdés, Lindi, Edit, melyik oviba járnak a gyerekek, és mi alapján választottátok?

Üdv
Vigyázzatok magatokra!

ja a legfontosabb: István JÁR!!!!!!! már egyre többet közlekedik egyedül, de egyenlőre még csak idebent :-)
Kati
eszikati
 
 


Sziasztok!

Sajna Dani csak akkor este nem akart pelenkát húzni, egyébként azóta igen, sőt megint csak abba kakil.

Azért nem merem Edit levenni róla, mert sokat pisil, és félek felfázik. Lehet kicsit kényelmes is vagyok, de így is takargatom egész éjszaka, még azt is lessem mikor pisil be? Gondoltam ha jön a jóidő, talán könnyebb lesz.

Egyébként elszokott az ovitól, kicsit sírdogált szerdán. Ma is dokinál voltak anyuval, mert reggel azt mondta fáj a homloka. Gyorsan elküldtem őket Ildikóhoz, de nem vészes, kicsit tortyog még.

Kati a gyerekek a Csokonai oviba járnak. Egyébként körzet szerint van, mi szerencsére oda tartozunk. Ez volt szimpatikus, meg ez van a legközelebb mindenkihez, így mamák is el tudnak menni érte.

Lindi
lindika
 
 


sziasztok,

a 30 fő az sok, azt hittem, kevesebben vannak, mint egy pesti oviban, de nem. Van Kalocsán vagy a környéken valahol Montessori ovi? vagy hasonló szellemiségű ovi? Én Kecskeméten tudok legközelebb egyet, az pedig azért messze van, ha oviról van szó.

Móni, akkor most a legjobb Neked, a középső terminus :)

Szép hétvégét és jó sütkérezést a kora tavaszban!

Szilvi
hortenzia
 
 


Sziasztok!

Szilvi:Igen most már jó minden.Úgy érzem tele vagyok energiával,pedig Noémi rendesen lefáraszt.

Arra kérnélek titeket,hogy szavazzatok Noémire a www.baon.hu-n lévő gyermek-fotó versenyen.Herczeg Noémit keressétek Bátyáról.Köszi előre is.

További szép napot mindenkinek!

Móni
kreony
 
 


sziasztok,
látom mostanában mindenki elfoglaltabb :-) bár ebben a jó időben mi is inkább kint vagyunk és csavargunk.

Pár héten belül lesz egy kis mászókánk, hintával, és ilyen jó időben igazán talizhatnánk egy hétvégén ha van kedvetek, gndoltam a nagyobbak már jól el játszanának a kicsiket meg tologathatjuk az udvaron csak egy két óra kicsit beszélgetni, meg találkozni, akinek van kedve szóljon :-)

jövő hét végénmegint megyünk Miskolcra már nagyon várom4

Szilvi, úgy látom szívesen leköltöztök vidékre de a nagyváros adottságait azért megtartanátok :-))) itt örülj hogy van ovi, és bölcsi egyáltalán! nem kalocsát akarom leszólni de itt lényegesebben kevesebb a lehetőség pl. ilyen ovi vagy bölcsi ügyben. Én pl. nagyon sajnáltam hogy nem jutottam el Pesten a Madarász utcai gyerekkórházban mert ott tartanak elsősegély tanfolyaot, illeetve felkészítenek a váratlan helyzetekre, ilyen az egész országban alig van. szóval erre fel kell készülnötök szerintem, hogy esetleg nagyobb távolságokat kell megtenni egy egy dologért. Tényleg autód lesz hogy közlekedj, vagy ezt hogyan fogjátok megoldani? bár nem ismerem a ömegközlekedési lehetőségeket, mentségemre legyen mondva és is alig több mint egy éve élek Kalocsán :-) Amikor megyünk Msikolcra akkor alig érem utol magam, hogy a barátaimmal találkozhassak, vásároljak, nonsense az is hogy onnan kell tápszert hoznom mert itt vagy nem kapni amit az István iszik vagy sokkal drágább mint ott pl a Corában, és amióta Miskolcon van Müller drogária a férjem hozza haza a tejpép, pelenka, és béniétel készleteket mert sokkal olcsóbb mint bárhol. szóval valamit valamiért,
már várom a tavaszt nemsokára kapok egy bicajt gyereküléssel!! kíváncsi leszek István mit szól majd hozzá! azt hiszem elég sokat fogunk a Duna parton lógni a nagypapival :-)

na megyek mert lassan felébred a gyerkőc,
vigyázzatok magatokra!

ja az ovisképek nagyon aranyosak!!!

Üdv
Kati Kép Az első cipő nagyon izglmas dolog :-)
eszikati
 
 


Sziasztok!

Kati nekem tetszik az ötlet, hogy elmenjünk, csak még mindig beteges Dani, majd ha túl leszünk a náthás időszakon. Ma éppen azért szóltak az oviban, hogy be van gyulladva Dani szeme, ne vigyem ha kötőhártyás. Úgyhogy holnap oldhatom meg a felügyeletét, mert ugye csak délután van dokinő. Remélem nem kötőhártyagyulladás, hanem csak a taknyot törölte bele.

Egyébként már nincs gond az oviban, bár mostanában előfordul, hogy bepisil, de megnyugtat hogy a többi gyerek is. Bár pont ma reggel késtünk, mert Daninak 1/2 8-kor kakilnia kellett, de ez nekünk nem 10 perces menet. Úgyhogy irány a mama, ott kaka, majd mentem érte és vitte az oviba.


Kati nem jártok babaúszásra? Mi voltunk két hete, de utána lett beteg Dani úgyhogy kimarad megint egy jó ideig. Mi van a nyelvvizsgáddal? Sikerült?

Lindi

Kép
lindika
 
 


Sziasztok!
Eddig csak olvasni volt időm, de most már írok is.
Rólunk, Zorin szépen gyarapszik, már 4,33 volt vasárnap. Túl vagyunk az első szurin, szerencsére nem lázasodott be tőle. Egyre többet mosolyog és "beszélget", olyanor nagyon imádom. Sőt a friss levegő miatt egyre jobbakat alszik napközben is, már nem nyűgösek a délutánok sem.
Kati, nekem is tetszik az ötlet, már én is gondoltam rá. De azt hiszem még várnék kicsit, hogy nagyobb legyen. Viszont 1 hónap múlva kb. már szívesen kisétálnánk mi is. Nem lenne rossz, személyesen is megismernénk egymást és a gyerekeket.
Megint kérdeznék, akinek 1 év körüli a gyereke. Mire számíthatok, kb. hányas ruhát fog akkor hordani? Csak mert kaptunk egy tündéri kocsikabátot 80-ast. Nem szívesen cseréltetném ki másra, de ha jövő ősszel már nem lesz jó, akkor nem tartogatom, mert akkor már tuti nem veszik vissza a boltban.
Móni, nem tudtam megnyitni a lapo, pedig akartam szavazni. Jól írtad?
Puszi mindenkinek
Kép
hamarosan az apu nyomdokaiba lépek

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


sziasztok, Edit akkor a egy balfék vagyok!!! tegnapelőtt kétszer is találkoztunk én meg nem ismertelek meg!!!! holnap bemegyek majd egy percre személyesen elnézést kérni!!!! választási iagzolást kértem és akkor esett le hogy veled beszéltem 2x is amkor megnéztem az aláírást rajta.... bocsi!!! de ezek szerint Te sem ismertél meg :-)))))))

tényleg beugrok holnap!!!
Kati
eszikati
 
 


Sziasztok!

Igen, Kati. Nekem is csak akkor esett le a tantusz, amikor már elmentél. Amikor pedig jöttél az igazolásért, akkor volt nálam ügyfél. A kolléganőmtől kérdeztem, hogy Te vitted-e el. De már akkor is késő volt.

Jajj, egyébként semmi baj. Ezért nem kell elnézést kérni.... én is balfék voltam.... :oops:

Oké! Egyébként várlak.
Müller Drogéria van Baján is!!!!!
Szuper jó.

Megyek mert Adél reklamál.

A gyerkőcök nagyon édesek!

Puszi!

Edit

Kép

Kép
ditke75
 
 


Daninak sok-sok gyógypuszika!!!!!

Kép

Kép
ditke75
 
 


Sziasztok!

Kati,jó ötlet ez a találka.Gondolom majd pontosítunk,hogy kinek mikor jó.
Heni:jól írtam le a címet,de nekem se nyitotta meg.Ha böngészőbe írod be,úgy biztos megnyitja.Zorin nagyon cuki a gép előtt.:)Noémi is szeret a gép előtt ülni és nyomogatni a billentyűket.Szépen gyarapodott!Én szerintem cseréld ki a kabátot másra.

Daninak jobbulást kívánok.
Szerdán megyek Bajára 4d-s Uh-ra.Már nagyon várom,kíváncsi vagyok,hogy néz ki az én kis drágám.

Üdv mindenkinek:
Móni Kép Én jobban tudom,mint Anya!
kreony
 
 


Ezek a gyerekek szuperek a gép elött. Nekünk is van Daniról, majd felrakom, csak az otthoni gépen van nem itt.

Dani gyógyulgat. Már nem üvölt a szemcsepptől sem.

Heni mi kb 80-86-os ruhákat hordtunk egy évesen, de Dani nagy növésű. Van akinek elég a 74-es is.

Lindi
lindika
 
 


sziasztok, gyors bekukk, szupeek a számítógépes képek !!!

Heni,
Mi most 86-os ruhákat hordunk, István vékony viszont magas, így kell a hossza de amúgy kicsit lógnak rajta :-)) szóval a 80-86 szerintem is kell egy éves kora körül, főleg a hossza miatt.
Daninak jobbulást, egyébként már nem voltunk december óta babaúszáson mert Istvánnak a füle rendetlenkedik, így nem mertem kockáztatni hogy a nagy hidegben komolyabbara forduljon a dolog, talán majd most ha már itt a jó idő, bár szerintem mostmár mehetünk a "nagycsoportba" :-)

Kati
eszikati
 
 


sziasztok,

Heni: Zakariás 74-es ruhát hordott egy évesen, szóval szerintem is tartsd meg a 80-ast, egyébként meg gratulálok, Zorin már a számitógépen nyomja? :)

Kati, bizony nehéz leszokni a megszokott jó dolgokról, azért legalább próbálkozni kell :) egyébként tényleg örülök, hogy van ovi egyáltalán, barátnőm kislánya Monorra nem jutott be, és a szomszéd városba jár, ami elég viccesé teszi a reggeleiket

hú, erre a találkozóra én is elmennék, dehát Bécsből nagyon macerás lenne most, majd irjatok, mi volt, és amikor már ott vagyunk csatlakozom :)

fülgyulladásra nagyon tudom ajánlani a Kalium Muriaticum homeos bogyót, nekünk bejött

Szilvi
hortenzia
 
 


Szerintem is nagyon jó ötlet ez a találkozó. Tarthatnánk többször is, most már itt a jóidő. Nálunk is lehet egyszer. Bár játékunk még nincs, de az udvar jó nagy. Jól vettem ki, hogy ti töbnyire a kertvárosban laktok? Kati, húsvét után valamikor ellátogatnánk hozzátok, ha áll még az ajánlat.
Zorin drágám már egyre ügyesebb. Annyira élvezi, hogy tetszik nekem ha vigyorog, hogy képes fél órán át fülig érő szájjal ücsörögni velem szemben.
Egyre gyakrabban fel akar ülni, persze ez még egyedül nem sikerül neki. Ha felültetem egy idő után eldől, olyankor meg ordít, hogy segítsek már rajta, mert beleveszik a plédbe. Irtó jópofa, aztán újra kitámasztom és akkor már minden ok.
Sőt a Tv-t is nézi. Annyira tudja már, hogy merre kell fordulni, akkor is ha nincs bekapcsolva. Persze nem sokáig köti le az sem. Egy igazi örökmozgó. Nem tudom mi lesz, ha egyszer elindul valami módon. Azt hiszem szaladhatok utána.
Móni, lehet nem figyeltem eléggé, de tudod már, hogy mi lesz?

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


Sziasztok!

Heni:Igen tudjuk,hogy kisfiú lesz.Holnap megyek 4d-sUh-ra és remélem,hogy ott is azt mondják.Mondjuk nekem mindegy mi lesz,de a párom már beleélte magát a fiúba.A nevekkel még vannak gondok,mert ami nekem tetszik az neki nem.Egyenlőre az András név van "nyerőben".:)

Dani meggyógyult már?
Adél nem beteg?
Remélem nem tart sokáig ez a rosszidő,mert Noémi utál már bent lenni.Olyan jó volt párnapig,szinte egésznap az udvaron "dolgozott"velem.

Üdv mindenkinek:
Móni
kreony
 
 


Ezt alkottam, ha valamit rosszul írtam szóljatok!
Kép
A hiányzó adatokat is pótolom. Így jobban áttekinthető ki mikor ünnepel és az újak is jobban képben lehetnek.
Mi jól vagyunk. A Minike éppen alszik. Tegnap ünnepelte az első névnapját, igazából a hétvégén tartjuk a családnak. Kapott egy zenélő állatkát, úgy tűnik tetszik neki, hallgatta egy darabig. De a játszószőnye nagyon menő, meg a hintaszék, azokkal a lógó állatokkal sokáig képes "beszélgetni".
Tegnap este átfordult hasról hátra, de csak apu látta, nekem nem hajlandó megmutatni a tudományát. Kicsi hiányzik neki, hogy átbillenjen.

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


Sziasztok!
Heni ez nagyon jó!Így mindenki képben van,hogy ki kicsoda.Noémi szülinapja március 21-én van.

Nagyon ügyes akkor ez a legény!Annak idején nálunk is apa látta először,hogy felállt.Nekem nem akarta megmutatni!Eddig is imádta az apját,de mostanában nagyon apás lett.Most is éppen vele játszik.
További szép napot!

Móni
kreony
 
 


Köszi!
Ha meglesz minden adat, akkor újra berakom a táblát.

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


sziasztok,

Heni, zseni vagy! Z. szülinapja: 2006.04.27.

Nálunk az átfordulás úgy zajlott, hogy mindig csak a végeredményt láttuk, a folyamatot napokig nem, mintha csak direkt csinálta volna :) úgy kellett lopakodva kifigyelnünk...

most Z. is beteg, még sosem volt lázas, erre tegnap éjjel annyit felsirt, hogy már nem tudtam, mi van, aztán a fejét simogatva éreztem, hogy meleg, na akkor jöttek a hülyébbnél hülyébb kérdések: úristen, ez a láz? vagy csak kimelegedett, vagy ebben a korban ez a normális? vagy én vagyok túl parás? hagyjam aludni, vagy felkeltsem lázat mérni? fél órán keresztül táncoltam fel alá a kanapé és a kiságy között, mire úgy döntöttem: ennek semmi értelme! max. visszaaltatom... és igen, 39 volt a láza, gyorsan belenyomtam egy germicid kúp, és fél óra múlva már aludtunk is.

nem vagyok büszke rá, de tényleg annyira bizonytalan voltam, mi a jobb: hagyni aludni és gyógyulni magától, vagy a gyógyszer. Itt pl. Bécsben annak van divatja, hogy 40 fokig nem kap a gyerek gyógyszert, hadd küzdje le maga, mert ha majd jön a komoly baj, akkor nem hatnak a gyógyszerek, mondják. De könyörgöm, mi a nagy baj, ha nem a magas láz? Ki mer ekkora kockázatot vállalni?
Én sem szeretem a sok gyógyszert, és eltökélt homeopátia-párti vagyok, de a láz a szerintem igenis veszélyes lehet ilyen magasságokban.

???

Szilvi
hortenzia
 
 


sziasztok, Heni szuper ügyes vagy!!! Gratula Zorinhoz, tényleg nagyon nagy fiú lehet már!

István is belázasodott, illetve inkább csak hőemelkedés volt, de az éjjel nem aludtunk :-( Fogzik és az orra is el van dugulva, ma voltunk doki bácsinál. Igazából nem komoly csk mielőtt elmegyünk Miskolcra megnézettem, így nyugodtabban megyek, kaptunk néhány gyógyszert és vitamint, szóval fel vagyunk ám fegyverkezve... egy gyógyszertárba menetel már kész anyagi csőd! főleg hogy utána a felét ki lehet dobni... pedig igyekszem nem spajzolni :-)

már nagyon várom hogy menjünk "haza" anyu is már nagyon vár de lehet hogy csak vasárnap regel tudunk menni mert a kedves férjem szombaton is dolgozik :-(

Vigyázzatok magatokra, legközelebb már Miskolcról jelentkezem :-)
Üdv
Kati

Kép
eszikati
 
 


Sziasztok!

Zakariásnak és Istvánnak mielőbbi gyógyulást kívánok.
Az uh-n minden rendben van.Nekem kicsit magasabb lett a vércukrom a cukorterhelés után.Nem vészes,de diétáznom kell.Ráadásul a méhszáj is kinyílt egy kicsit így feküdnöm kell,ha nem akarok idő előtt kórházba kerülni.Pedig nem is görcsöltem,de Noémivel is volt ilyen problémám,de akkor csak a 31 héten.
Remélem nem kell kórházba mennem.

Jó hétvégét mindenkinek!

Móni
kreony
 
 


sziasztok,

jó hir, hogy Z-nek csak egy ejszaka volt láza, másnap még nyussz volt, 4 órát aludt délután, aztán azóta semmi (kopp, kopp, kopp).
Remélem István is hamar meggyógyul, egyébként elképesztő, milyen gyorsan tudnak regenerálódni ezek a picik. Z például pont a lázas éjszaka előtti nap becsipte a kisujját a szekrény zsanérjába, orditott, szegényem, mint a fene, mi meg úgy megijedtünk, azt hittük, leesik majd a körme, meg ilyenek. Aztán már du. kutya baja nem volt.

Móni, szoritok, hogy ne kelljen kórházba menned, de szerintem nem kell, jó pár ismerősöm nyitott méhszájjal csinálta végig az egész terhességet. A pihenés biztos nem árt, de gondolom, Noémi mellett nem sok jut :)

Itt megint szél van, esküszöm, a világ legszelesebb városa ez, ehhez képest Chicago szélmentes övezet! Egy éve még ilyen szélben bent tartottam Zakariást, most meg csak legyintünk: ez nem is szél...

Szép hétvégét nektek is!

Szilvi
hortenzia
 
 


Sziasztok!

Annyira nincs nyitva a méhszáj,csak az én orvosom egy kicsit izgulós fajta.Noémi mellett tényleg nem sokat lehet pihenni,de azért meglehet oldani.

Most itt is rossz az idő.Reggel óta esik az eső.

További szép napot!

Móni
kreony
 
 


Sziasztok!

Heni tök jó a táblázat!

Dani meggyógyult, hétfőm már megy oviba, bár fosok, mert másfél hét kihagyás után tuti sírással kezdjük.

A többi csöpnek is aki beteg jobbulást.

Móni!
Kerüld az édességet, bár gondolom ez elég nehéz terhesen. Vigyázz arra a babóra meg magadra is!

Lindi
lindika
 
 


Sziasztok!

Remélem Dani nem nagyon sírt.
Közben sikerült beszélnem a dokimmal és szerinte rendben van a vércukor eredményem.Ő is mondta,hogy ne egyek kiló szám édességet.Ezzel eddig se volt gond,mert inkább a sósat ettem.Most áttértem a rozs kenyérre és a korpás kiflire.Remélem rendben lesz most már minden!

Szép napot mindenkinek!

Móni
kreony
 
 


Sziasztok kedves kismamik!Szeretnék hozzátok csapódni,ha nem zavarok.Szoktam néha olvasgatni az oldalt,de elég ritkán látogatjátok :( !Kalocsai vagyok,van egy 11éves nagyfiam Máté és a 7hós Benedek.Kalocsán szültem.Többet majd ha kérdeztek.Nagyon aranyosak vagytok egymással ez megfogott,szóval szeretnék veletek csevegni /kevés szabad perceimben!Üdv mindenkinek:Timcsy Taram?Hol vagy?Jól vagytok?
timcsy76
 
 


Sziasztok,

Üdv Timcsy! Örülök hogy csatlakozol :-) Megkérdezhetem kinél szültél? Tapasztalatok? köszi előre is! Ja és Máté hova jár suliba?
Itt vagyunk Miskolcon, az idő sajna vacak, de azombaton megyünk republic koncenrtre!!! Igazi kikapcslódás!!! Ma zért csavarogtam kicsit de autó nélkül Miskolcon közlekedni azért nehezebb...
István még az átállási időszakban van ilyenkor kicsit mindig megfordul vele a világ de pár nap és kilalakul az itteni napi rutin. Olyan fura hogy tesóm se lakik itthon és apu sincs... anyu dolgozik így délután nagyon csendes a ház a dédivel szoktunk beszélgetni, és játszani, de neki már néha úgy látom a nagy öröm mellett nehezére is esik mondjuk az Istvánra vigyázni, annyira félti szegénykém!
Móni örülök hogy azért jól vagy, remélem a kórházat elkerülöd a Picurka születéséig!

Üdv Mindenkinek, ha va időtök írjatok!
Kati
eszikati
 
 


Kép
timcsy76
 
 


Szia Eszikati! Köszönöm az üdvözlést! Én a Molnár dr-nál szültem, tapasztalatok...? Elégedett vagyok, de azért a másodiknál elég sokáig hagyott szenvedni! Máté az Eperföldibe jár.
Remélem kisüt a napocska Miskolcon és tudjátok egy kicsit élvezni! Jó csavargást!

Üdv!

Kép
Kép
timcsy76
 
 


sziasztok,

Timi, üdv a csapatban, bár még nekem is itt a tojáshéj a fenekemen (nemrég csatlakoztam) :)

sajnos Z. nem úszta meg ennyivel, randa torokgyulladása lett, nátha, köhögés, szóval kipróbáltuk a bécsi egészségügyet is.
istenem, miért nem lehet ezt itt copy--paste-tel áthelyezni otthonra is? mintha nem is rendelőben lettünk volna, külön váróterem (tele játékokkal: csúszda, sátor, könyvek, szőnyeg, hintaló) az egészséges babáknak és a betegeknek, a dokinéni nem ir őrült módon recepteket, mondjuk, én az otthoni dokinkkal is max. elégedett vagyok, csak akkor ad gyógyszert, ha szükséges. És pillanatok alatt végeztünk, ami azért is lehetséges, mert van egy dokinéni meg három rendelő és egy külön diagnoszta orvos, aki felveszi a panaszokat-adatokat, majd jön a dokinéni és megvizsgál, javasol. Igy nagyon gyors a "kiszolgálás". És mindenki oda megy, ahová akar, mert van egy kis gép, ahová csak bedugják az egészségügyi kártyájukat, és már ott is a gépen a kortörténet.
És ez nem Sci-fi...
Z. most még vacakul alszik, de izzad és az jó. A lázcsillapitásban is egyre biztosabb vagyok :)

Egyébként már benne van a bugi a lábamban, hogy menjünk haza, hiv a föld és vár a kert, most már jó levegőt akarok és sok-sok zöldet magunk körül, mert ez a város, mint minden város, egy bacilusfészek!

Kati, Miskolcon merre vagytok? Csudaszép helyek vannak arrafelé, nagyon szeretem...

Móni, terhességem alatt én is száműztem az étrendemből a fehér lisztet, a cukrot szintén nem kivántam, és ez igy együtt elég is volt.

Csomó ismerősömnél jön a 2. baba, egy barátnőm éppen tegnap jelentette be. :) tesóözön :)

mindenkinek szép napot!
Szilvi
hortenzia
 
 


Szia Szilvi!Köszönöm!Z.-nek mielöbbi gyógyulást kívánok!Mennyi ídős?Bocsi de ha nem gond nem olvasok vissza... Mennyivel rugalmasabb ott az ellátás,és ember barátibb is!Bár nincs okom panaszra,az orvos ill. rendelő ügyében.Beni is náthás. :( egész jól viseli csak az a fránya orrszívó ne lenne :cry: Kati?Időjárás?Mikor jöttök haza?Itt most süt a nap,de esőt igértek..... :evil: pedig úgy sétiznék már....de majd addig énekelem a "süss fel napot... Amíg nemlessz jóidő! Szép napot mindenkinek!Üdv a még nem ismerteknek,és drága kis pocaklakóknak!!!!!

Kép
Kép
timcsy76
 
 


Üdv mindekinek!

timcsy76 szerintem akkor én ismerlek, Eperföldről jöttel el gyesre. Máté 5.b-s?

Zakariásnak és Daninak mielőbbi gyógyulást!

hortenzia mikor költöztök, lehet már tudni?

eszikati a húsvétot anyukádnál töltitek vagy addig hazajöttök még?

kreony mi újság veled? Remélem, nem kerül kórházba idő előtt. Nekem az a 3 nap is szörnyű volt.

beuka nagyon eltűntél.

Köszi minedenkinek, aki az iwiwen visszaigazolt! Hátha egyszer találkozunk is valahol.

Minikénk nagyon ügyes, már átfordul hasról-hátra. Persze még nem rutinos, de néha sikerül neki. Apukája látta is, nekem csak a végeredmény jut mikor hajnalban megyek hozzá. Mostanában az éjszakát is átalussza, már csak egyszer kell felkelni hozzá hajnalban és utána alszik még egy nagyot. Most is azt várom, hogy felébredjen, eszünk és utána csavargunk egyet.
Kép így nevetek

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


Szia Hencsi!Igen ismerjük egymást.Örülök nektek is.Zorin baba nagyon édes,és ügyes is,hogy már fordul.Jó neked,hogy átalussza az éjszakát,én még sajna nemtudom milyen az.!?Legalább kétszer szopizik,aztán nemtud visszaaludni,fogzás téma van valami szörnyű,szegénykémet úgy sajnálom és énis kivagyok már bukva.Ecsetelem,nurofen de éppen csak,hogy megszunnyad.Ez megy 3-hós kora óta,elötte kökemény hasfájás,szóval csak reménykedek,hogy mielöbb vége lessz.A Mátéval semmi ilyen jellegü gondom nemvolt,igaz ég és föld a két kölyök! :roll: Na pussz mindenkinek,megyek dajkálni. :D

Kép
Kép
timcsy76
 
 


sziasztok!

Timcsy üdv a csapatban.
Mi most sajnos betegek lettünk.Így elég nyafikák vagyunk.
Heni:tündéri ez a fiú.Remélem nem kerülök kórházba.

Zakariásnak mielőbbi gyógyulást!

Üdv a többieknek is!

Móni
kreony
 
 


Szia Móni!Köszi!Akkor nektek is mielöbbi gyógyulást kívánok!!! :wink: És szorítok,hogy minden rendben legyen veled is és kis pocaklakóddal is!!!Mikkora vagy kiírva?Kalocsán szűlsz? további szép napot,mindenkinek :D

Kép
Kép
timcsy76
 
 


sziasztok,

Heni, Zorin nagyon édes, tényleg olyan gyorsan telik az idő ezekkel a picikkel, nemrég még a császárt ecseteltem Neked, most meg lassan három hónapos lesz a fiú!

Június végén -- július elején költözünk, egyelőre még fix időpont nincs, áprilisban szerződünk, amikor hazamentünk. De biztos többször kell majd addig is menni a házhoz , lesz pár átalakitás, kicsik ugyan, de macerásak.

Z-nek ma láztalan éjszakája volt, végre felszakadó köhögés, már látom az alagút végét :)

Timi, nem irigyellek az éjszakákért, sajnos tudom, milyen, fogfájásra próbáltad már a homeopátiát? kamilla és/vagy viburkol kúp sokat tud segiteni. (Zakariás egyébként áprilisban lesz két éves.)

Minden beteg gyerkőcnek jobbulást!

Szilvi
hortenzia
 
 


Sziasztok! Szilvi!Nem irigyellek a költözés miatt,volt benne részem,de kitartás meglessz a gyümölcse!! :) A humeos bogyókig még nem jutottam el,eszembe sem jutott,csak az / urtica urens 5ch-t szopogattam tejszaporítás gyanánt.De köszi a tippet kifogom próbálni..Örülök,hogy Z-nek alakul a dolog,gyógyuljon meg az a kis picike! :D Beni most végre jobban aludt,ugyanis a köptetőktől hasgörcsei voltak,tegnap nemadtam neki csak c-vitamint és végre nem dobálta magát ordítva szegénykém :roll: Mindenkinek küldöm a gyógypuszikat :D Legyen szép napotok!Megyek feldobom a kaját(tepsis krumpli)és ha lessz kedvem sütök palacsintát,de-lött jön a védőnéni,ugyhogy ma sem fogok unatkozni..... :lol:

Puszi

Kép
Kép
timcsy76
 
 


Sziasztok4

Pár nap alatt mennyit termeltetek!

Timcsi üdv közöttünk. A 76-ból ítélve egyidősek vagyunk. :)

A betegeknek jobbulást.
Mi végre kilábaltunk, de az ovi megint sírással megy, bár azt mondják nem sír sokáig, ez azért kicsit megnyugtat.

Lindi
lindika
 
 


Sziasztok!


Nem semmi termés..... :lol:
Táblázat szuper, köszike!

Timcsy76 üdv köztünk! Gyere jó sokat !!!(mondom én, aki elég ritkán tud ideülni a gép elé)
Nálunk minden oké. Adél imádja az ovit.
Tegnap ennyit mondott: Dani sírt.... de megsimogattam az arcát!

Zorin nagyon nagyon szép! Ügyesek vagytok az átfordulással. (de jó volt még amikor az én gyerkőcömnek is ezeket a pillanatait láttuk)

Puszi mindenkinek!


Edit

Kép

Kép
ditke75
 
 


Sziasztok! Lindi,igen akkor egyidősek vagyunk.A képeitek alapján látásból ismerlek is.Ha látlak az utcán majd jelzek neked.Ill.majd rakok fel képet.Hajrá az ovihoz Daninak és kitartás neked!!! :)
Ditke!Köszi neked is! :lol: Szerencsés vagy,hogy Adél szereti az ovit!Csak így tovább!!! :D Igyekszem sokat ittlenni!!!Aranyosak vagytok,hogy így fogadtok!!!Mindenkinek köszi :D Megyek mert Beni nyügős,nemtudom eleltatni,pedig már olyan fáradt szegény.Na pussz

Móni?Hogy vagy? :D

Kép
Kép
timcsy76
 
 


Sziasztok!

A mai nap már nem annyira nyűgös Noémi.

Timcsy:Június 10-re vagyok kiírva és Baján szülők mivel előtte ott dolgoztam mint szülésznő.Nekem szerencsém volt ,mert Noémi nem volt hasfájós és a fogzás sem viselte meg nagyon.
A délelőttöm elment azzal,hogy a laborba kellett pisit vinnem,így a főzés majd csak ezután jön.Pedig jó lett volna valami pihenni,de hát apának is kell enni valamit.:)

Dani majd csak túl lesz a sírós időszakon.Drukkolok neki!:)
Szilvi:Én úgy örültem,hogy még Noémi születés előtt sikerült beköltöznünk a házba.Biztos nehéz lesz,de majd alakul valahogy nektek is.
Adélnak is minden jót az ovihoz!:)

További szép napot!

Móni
kreony
 
 


Sziasztok!
Móni:nemtudtam,hogy szülésznő vagy :o akkor te tudod,hogy mi hogyan müködik.De jólvagy?Mikor pihensz?Neked pihizned kéne,nem? :? Vigyázz magatokra!!!Hm..labor? Neis mond,nemegyszerű..... :twisted:

szép napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
timcsy76
 
 


Sziasztok, úgy látszik amikor Miskolcon vagyunk akkor mindig annyit írtok hogy alig bírom visszaolvasni :-))) Ez nagyon jó!!!

Mi húsvétig biztosan maradunk, aztán majd meglátjuk. Attól függ mennyi látogató jönne még vagy én mennyire vágyom haza. Ez érdkes mert egy idő után már nagyon mennék vissza Kalora de maint megérkezün oda már rögtön jönnék is vissza... tiszta dilis vagyok ugye?

Timcsi egyébként egy kertvárosi részen lakunk Martin kertváros a neve ez a vasútállomáshoz van közel én szeretk itt, jó a közlekedés az autópályától kb 4 perc. Közel a belváros, a sportbabakocsival már egyedül is tudok buszozni, már ha új alacsony busz jön a régire nehéz felszállni...

Imádom akörnyéket hétvégén avadaspark a cél ahol van állatsimogató is már, remélem jó idő lesz. Most süt a nap de nagyon erős hideg szél fúj :-(
Már várjuk apát nagyon, remélem sikerül holnap eljönnie, sajnálom szegényt mer ilyenkor ő minden hétvégén leautózza a kalocsa-miskolc távot... de nem barjí ki hogy ne lássa a gyerkőcöt hacsak 1 napot is, persze megértem, csak rossz látni hogy fárdatan jön és igazából fáradtan is megy :-(

Holnap megyünk cipőt és szandált venni istvánnak, meg csavarogni és vásárolgatni, bár itt a már a bőség zavarában és főleg hogy rengeteg a "kacat" a legtöbbször üres kézzel jövök haza. A gyreknek azért tudok vásárolni! mondjuk cipőt azért jobban tudok itt venni mégiscsak nagyobb a választék.
Most váro az általános iskolás barátnőm a kislányával, remélem hamarosan jönnek.

Írjatok, majd teszek fel már új képet is!

Üdv
Kati
eszikati
 
 


Sziasztok!

Timcsi:Köszi szépen jól vagyok.Amennyit lehet pihenek,mert nem akarok idő előtt kórházba kerülni.Noémi mellett kicsit nehéz,mert ő egy energia bomba!:)

Kati:Nem vagy dilis,csak neked Miskolc az igazi otthonod.Tegnap itt is rossz idő volt.A vadaspark biztos nagyon jó lesz,szerintem István fogja a legjobban élvezni.Hogy megy neki a járás?

Szép napot!

Móni
kreony
 
 


Sziasztok! Kati!Én sem szívessen jönnék vissza,ha ilyen szép helyen lehetnék :D Vadaspark és stb....Nehéz lehet így ingázni,biztosan fárasztó és hiányzik is neked!Egyébként mikor megszületett a Beni küldött gratulációt a kedvesemnek/Vén János-ismerik egymást majd említsd meg neki.Sikerűlt vásárolni? :D





kellemes napot mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
timcsy76
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?