Új privát üzeneted érkezett!

Manó:Én az Aventes üveghez vettem neki MAM X-el jelölt cumit! Na abból gyönyörűen kifolyik és meg tudja inni! DM-ben lehet kapni! Nekünk ez jött be! És én így adom neki éjszakára a 120 ml-t, gyorsan kiszívja és már alszik is!
Vendég
 


mano-én a hozzátápit még mindig az Aventes O hónapos cumival adom.Ugyanis Ő még szopizik,és,ha nagyob juku cumiból adnám,leszokna aciciről,mivel a cumisüvegből könnyebben jön,és Ők nagyon lustik,ha valamiből könnyebben jön,akkor minek kinlodjon a nehezebbel.De ha te erősebb folyású cumit szerenél,van a 4 csöppes,azt is lehet nálam kapni,ha gondolod.Én ameddig Atticy szopizik,nem cserélem le az 1b csöppes cumit,az erősebben csöpögösebre. :wink:

mogyo-lesz itt harc a lányod terén. :lol: Sok a pasi,kevés a lány,és főleg ennyire szép kis csajszi... :lol: hááát,előre félnék a hejetekben. :lol: Nem is tudom,szerintem Attila be fogja zárni a második babánkat,ha sikerül kislánynak. :lol: Tuti nagyon fogja félteni. :lol: Attilát meg én féltem jobban,hisz én tudom mire képesek a csajok. :lol:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timi: Te milyen hozzátápit adsz neki?
Mert van olyan, mint a mi tápszerünk is, ami nem jön át az első cumin, tehát pont ugyanúgy jártunk vele mint Manó, mert ugye én is azon próbáltam, de ha eldugul, akkor nem nagyon tudsz mit tenni!
Amúgy ettől nem fog leszokni a ciciről, hidd el nekem! :lol:

Atticy hogy van?
Vendég
 

 
 

nagbri-Humana,és az is elég sűrű,de mégis átmegy.Nekem sokan mondták,h.ha könyebben jön,mint a ciciből,akkor leszokik a ciciről,igy meg se probáltam. :wink: Atticy még szortyizik,de köszönöm szépen jol van. 8) Szerdán megyünk kontrolra.Remélem,h.minden ok lesz.

mandula-hogy mennek a vizsgák? :roll: Remélem sikerülnek,hisz sokat gondolok rád. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Manó az avent variábilis cumiján kijön. 3féle folyási sebességet tudsz rajta állítani. én a nutritonos tápszert azzal adtam.
Timi, szerintem a 2lyukút már adhatnád Attynak, mert abból sem jön erősebben, mint az 1esből, épp csak egy iciripicirit, a 3asnál van egy váltás, mert abból már jön jöbban. a 2lyukú még közel nem olyan, mint egy noname üveg akármilyen lyuka, ami kb az avent 4cseppeséhez hasonlóan folyik.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Manó: én is aventes variábilis cumin etetem a csaj már régóta és eszik vele!
De van 3 lyukú is de még nem probáltam!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


ennn-köszi,a 2 lyukú-t használom a nektárokhoz,de ritkán,mert már nem nagyon kedveli,inkáb a tea megy. :wink:

mogyo-van 4 lyukú is. :wink: Nállam vadi újan lehet minden féle csöpögési szintűeket találni. :oops: :wink:

Akit érdekel meg lehet nézni a teszvesz.hu-n vagy a vatera.hu-n az aukcióimat,és akit bármi érdekelne szoljon,és szerdán beviszem,ugyanis megyünk be a Hunyadiba a dokonénihez. :wink: Baba-mama rovatban timcike81 a felhasználónév.Köszi


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Mogyó: tündéri a kislányod, ilyenkor úgy szeretnék már második babát! De mi van ha ő is ilyen betyár kisfiú lesz mint Aziz?! :shock: :lol: :lol:

Brigi: akkor nem tudom, hogy ki mondta, hogy a komp mellett nem tanulnak meg mászni. Majd Dana is megtanulja ezt a mesterséget! :wink: Aziz imádja, ma a hotelben voltunk, és alig bírtuk lefogni, állandóan a medencébe akart belekompozni. :shock:

Manó: szerencsére meg tudtam szerelni a billentyűket. Mostmár jobban figyelek majd rá. Elzárok mindent. De most megkapta ajándékba a elrontott mikrofont. :)
A cumihoz sajna nem tudok hozzászólni, Aziz nem cumizik, és talán emiatt a cumisüvegből sem tud inni... Mi poharazunk, de ő nem iszik túl sokat, tápszert meg abszolút nem. De azt elhiszem, hogy azt nem lehet egyszerű pohárból adni... :shock:

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Elvesztem egy csöppet, de sulim volt, és ilyenkor hulla vagyok. :oops:

Kriszti! Aranyos vagy, hogy hiányolsz. 8) Nem semmi a tapis-sztorid! :( Milyen bunkók vannak mindenfele! Édes lehet Aziz, ahogy kavar a komppal! :D Ezekszerint Ő is nagy billentyű mániás. :lol: Ádi is most kapott egy használaton kívüli klaviatúrát, amit kedvére püfölhet. :?

Manó! Olyan szörnyű, amit múltkor írtál, azóta duplán figyelek Ádira, ha sétálunk. :( Cumi téma: Mi is az Avent variábilisét használtuk és használjuk, nekem bevált. :wink: Mondjuk, ha sűrűbb a tápi, akkor azért mi is picit küzködünk vele, olyankor jobban felrázom vagy picikét higítom.

Mogyo! Nagyon édi Ágika! Hogy tud vigyorogni! :lol: Csatlakozom a "lánytszeretnéklegközelebb" bandához, és nekünk is Ágika lesz a minta! :wink:

Timci! Egyelőre nem vizsgázok, majd áprilisban, de most kell kidolgoznom kb. 100 tételt, meg megtanulnom, így elég gáz az egész. :roll: Mindenesetre megfogadtam, hogyha befejezem a sulit mostanában nem kezdek hozzá semminek.Remélem jobban van Atika! :wink:

Brigi! Nagggyon édik a pasik! Milyen vagányok!:D Tetszik Bence vonalzója is! :wink:

Kép
Kép
mandula82
 
 


sziasztok!

Hát mi ma egy hatalmasat sétáltunk a csajszival meg kimentünk apa elé a buszhoz!
Na adtam ma rá egy vékony overált és egy vékonyabb sapit meg volt pléd is a vastagabb először csak félig mert hát 17 fok volt árnyákban de mikor jöttünk haza akkor már teljesen ráraktam a plédet és remélem igy nem fázitóttam meg de néztem folyamatosan nállam az arca mindig hideg de a kezecskéje jó meleg volt meg néztem a tarkóját és az is jó meleg volt!
Meg volt rajta mamusz mert az overálnak nincs lábrésze!

Hát csajok én csak azt kivánom nektek ,hogy lányaitók legyen majd szoritok!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Teszek föl pár képet.Ha nem bánjátok.

Mandula-köszi,Ádikának is kivánunk jobbulást,remélem,h.szerdáig sikerül meggyógyulnia rendesen. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kriszti: Majd kérnénk ám mi is kompozós képet a nagyfiúról! Az azért klassz lehetett, hogy a medencéhez kellett rohangálni, nehogy belekompozzon! :lol:
A laptopra meg tessék jobban figyelni! :lol:

Manó: megoldódott a cumisüvegprobléma? Remélem igen! Azt hiszem a MAM cumival egyedül maradtam, mindenki Aventet használ! :D

Mandula: köszi!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma megint jó nagyot sétáltunk, meg végül bementünk a városba is! Vettem a babakocsira napernyőt, mivel csak egy irányból tolható, szegénynek sokszor a szemébe süt a nap! Hogy ez miért nem jutott előbb eszembe? Nagyon jó! Kilát a kocsiból, de mégsem süt a szemébe a nap! Na meg egyből bele is csimpaszkodott! :lol:
Ha eszembe jut korábban, már Bencénél is vehettem volna!
Vendég
 


Brigi :a napernyő hasznos nagyon, mi még hó ellen is felszereltük decemberben... :D

Kriszta: nem semmi Aziz, biztos aranyos volt a komppal... gondolom azért ti is elfáradtatok utána rohangászni...

Timci:
Atticy nagyon helyes kispasi!!!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: Köszi! Azt hiszem erre én is rájövök! Valahogy ma ugrott ez az egész be, de már nagyon örülök neki! :lol:
Sára baba hogy van?
Vendég
 


Brigi: köszi, Sára jól van. Most már mi is a mózes nélkül babakocsizunk, nagyon élvezi, hogy mindent jobban lát... :D Apa úgy mondja, hogy cabrioba ül a kicsi lány... :D Ma ismét átfordult segítség nélkül... utána meg nagyokat sikongatott örömében... De egy két próbálkozás után megunja, mindegy nemsokára rohangászhatok majd utána ha belejön...

Kép

Kép
falevel2
 
 


falevél-nagyon köszönöm.Hamarabb belejön Sárika,mint hinnéd.Én is sirdogáltam,h.Atticy nem akar mászni,most meg nem birom utolérni,olyanokat evez előre,ha leteszem. :lol:

kriszti-aztért vigyázzatok már arra a gyönyörű legényre,nehogy szem elöl tévesszétek és a végén még elcsatangoljon valamerre. :wink:

nagbri-a napszemüveg nagyon menő,én is szeretnék majd egyet Atticy-nak,de mint láttam igen drága,és hamar kinöné.Hát nagyon gondolkodom rajta....

Jó éjt csajok!!!!!!


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: Hát mi se Danának vettük, ez Bencéé, csak apa poénkodott egyet! Mi se veszünk a picinek, mert tényleg felesleges! Bence azért meg már nem növi ki olyan gyorsan! És igen, nagyon drága, mondjuk ezt nyár végén vettük akciósan!
Vendég
 


Ennn: Tényleg mikor jöttök Kecsóra? Sajna hétvége nekünk talira nem jó, de pénteken még esetleg megoldható lenne! :D
Vendég
 


ennn-sajnos nekünk sem jó egy hétvége sem,hiszen örülünk annak,h.végre együtt lehet a család.És most,h.egy kocsi van,igy még hétköznap is húzos. :( De egyszer csak összejön.Főleg nyáron,mikor jönnek a szép idők. :wink:

nagbri-pedig én annyira szeretnék neki,hisz ez a sok sugárzás nem jó a pici szemüknek. :( Hátha találok olcson :roll: ,de kétlem.Egyébként minden ok?Ma is meg tegnap is átaludta az éjszakát,hála.Holnap kiváncsi vagyok mit mond a doki. :roll:

Elveszett csajok!!!!!!!Irjatok!!!!!!!!!


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Timcike: Atticy még mindig nagyon gyönyörű! :wink: És a házatok is szép amennyit látok belőle! :D Igen, igyekszünk rá vigyázni, az a jó, hogy mindig sok ember van körülötte, és valaki mindig figyeli, követi. Meg persze én sem nyugszok soha. :roll:
Mennyibe kerül a napszemüveg? A Faktumban láttam, de az árát nem néztem. Viszont nekünk muszáj venni, úgyhogy anyummal rendelek is, egy hónap múlva jön. Vagy hol van viszonylag kedvezőbb áron?

Brigi: az a lényeg, hogy Nektek bejött a MAM, a többi nem számít! :) Aziz amíg cumizott csak MAM-ot használtunk, imádta, és én hülye mikor elhasználódott Dm-est adtam neki, erre jól le is szokott róla. Most van neki játéknak egy MAM, amit imád rágcsálni. Gratula a napernyőhöz, valóban jó ötlet, és én sem gondoltam rá!! :D Azt hiszem szegény anyum ezt is hozhat. :lol: Mindjárt teszek fel képet a kompozásról. A medencénél nem csináltam, mert ott rohantam utána, de majd legközelebb rábízom az apjára. :)

Falevél: igen, nem egyszerű utána rohangálni, de legalább nem unatkozok! :lol: Elötte mindig csak ültem, néztem ki a fejemből a hotelben, most van egy partnerem. :D :D Ügyes Sárika, hogy forgolódik, egyre jobban fog neki menni! Napról napra változnak ezek a kis picikék. :)

Mogyó: szerintem ne aggódj, biztos nem fog Ágika megfázni! Az arcuk mindig hideg, mert azt azért csak éri a levegő, de az nem baj. Aziznak a keze is néha lehül, de még sosem fázott meg. Egyszer, de akkor is elkaptuk. Akkor szoríts ám majd, hogy kislány legyen, majd szólok, hogy mikor kell! :wink: :lol:
Nem mondtad, hogy megtaláltatok-e miket a webkamerával? :D

Mandula: akkor el van nézve, hogy eltűntél! Nagyon nehéz lehet! 100 tétel? Atyavilág! :shock: Nem tudjátok megosztani a többiekkel? Anno én olyan lusta voltam, sosem magam csináltam, hanem megszereztem valakitől. Persze jobb ha az ember maga csinálja, csak fárasztó... :roll: Jó ötlet a klaviatúra, Ádi biztos élvezi! :D Mi most inkább elzárunk mindent alaposan, ő meg játszhat a mikrofonjával, amit már elrontott. :lol:

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Köszi a cumi-tippeket! :) Vettem aventes variábilist, és azon már a 2-esen is ki tudta szívni. :D Így estére kényelmesebb volt etetni. Azt hiszem, egyébként a délutáni tápszert is cumival adom majd neki, mert a pohárból akkorákat nyel, hogy valószínűleg sok levegőt nyel és attól is fáj a pocija. :roll: Most teszteljük majd, és remélem, eddig az éjszakai nem-alvásnak is ez volt az oka, és mostantól jobban alszik! :D Azért fura, hogy 2 márka variábilis cumija között ekkora legyen a különbség! (Amit előtte próbáltam: tigex, és azon nem jött át a tápi még 3-son sem. :? de megoldottuk! :D )
Nagbri, mindegy a márka, szerintem, a lényeg, hogy jó legyen! :D És köszi!

Mandula, Kriszta, mi is kiszelektáltunk egy régi billentyűzetet, és most Bende azon "hangol"... :lol: :lol: teljes átéléssel! :lol:
Medencébe kompozni!!?? :lol: NAgy betyár ez az Aziz!!!!! :lol: Dobj majd képet!

Mandula
, nagyon ügyi vagy, hogy így tudsz tanulni Ádi mellett... Nem lehet könnyű... :?

Másodjára én is ilyen kis édes-mosolygós Ágika lánykát szeretnék! :D Bár Bende is egy nagy vigyori, azért más, amikor mégis csak kislány mosolyog... :D

Napernyő
, erre még nem gondoltam, eddig pelenkát dobtam a kupolára, de lehet, hogy mi is beszerzünk egy napernyőt! :D

Timcike, Atticy nagyon édes pofa! :D

Nóri, azóta, hogy láttam, Sára is "cabrióban" teper, mi is átváltottunk... :lol: Bende is élvezi, hogy kilát. Igaz, bennünket nem lát, de eddig egy hangja nem volt, hogy zavarná... :roll: :lol:
SZerintem már meg is unta, hogy itthon is és még odakinn is engem nézzen! :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Kriszti: A DM-es, totálisan ugyanaz mint a MAM, legalábbis amit én vettem, csak feleannyiba kerül! Így most éjszakára az van neki, nappalra meg a MAM-os rágókás, mert azt imádja, de éjszakára nem jó, mert a rágóka része elakad a párnában! :lol: (nem csúszik ugyebár)

A napszemit mi 3000-ért vettük, vmi angol gyártmány, szóval nem gagyi, de ugye akciós volt! Ráadásul Pókemberes! :D Ha a Faktumosat megtudod mennyi, azért érdekelne engem is!

A napernyő nagyon szupi, most is használtuk, tök jól elvolt vele, nem hunyorgott, mégis kilátott alatta mellette, stb. Szóval bátran ajánlom mindenkinek!

Manó:Na igen, valóban mindegy a márka, de örülök, hogy megoldódott! Bevallom, én pohárból egyiküknél sem próbáltam soha, lehet lustaságból, de úgy voltam vele, fogadja el a cumit, mert azt bárhova el tudom vinni, és bárhol tud belőle inni, ellentétben a pohárra. És hát igen, lehet a pocifájás ettől volt! Reméljük most megoldódik!
Billentyűzet nálunk is volt Bencének, ő is imádta! :lol: :D
Vendég
 


Nagbri, igen, azt hiszem, van abban is valami, hogy a cumisüveget magaddal viheted... :D Nekem eddig sokan a poharat ajánlották, mert úgy nem szokik le a ciciről. De ahogy elnézem, Bende már túl van azon a koron, hogy leszokjon róla! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti mikor adtok/adtatok először húst a gyerkőcöknek? Mert nézegettem a bébiételeket, és sok 5 hósnak ajánlottak között már szinte mindegyikben van hús. Vettem 1-2-t, de még nem adtam Bendének. Mert amit láttam táblázatot (azt hiszem, Ennn tette fel), ott csak 6-7 hós babáknak ajánlják. Na meg úgyanígy vagyok a málna-ízesítésű... stb kajákkal is. Hisz a málnát majd csak jóval később lehet nekik adni, de akkor hogyan ízesítik vele a 4-5 hós babáknak szánt ételeket??? Mennyi köze lehet a málnához...???? :? Szóval jó nagy kérdőjelek vannak bennem ezekkel kapcsolatban. Mert persze a reklámok alapján a cél: eladni! De nem vagyok biztos abban, hogy nekem meg is kell vennem... :?:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Elvileg a bébiételek tényleg szigorúan ellenőrizettek, én adom neki! A málnásat is adhatod nyugodtan, nem hiszem hogy gondot okozna! Nálunk nem volt vele probléma! Ja, és én 4 hós korától amit lehet,azt adom neki, tehát 5 hós kortól kapja a húsos kajákat! Most tudod mi a kedvence, a paradicsomos hal! :lol:
Vendég
 


Brigi: a mi cumink nem volt ugyanolyan, mert csa klrszokott róla... Kisebb is volt a cumikája. Szóval én nagyon bántam, hogy azt vettem neki. Mostmeg szenvedünk, mert engem használ cumijának... :? :roll: Majd mondom anyunak, hogy nézze meg a napszemcsit. 3000 az nagyon olcsó! Valami 5000 körül emlékszem, szerintem az sem rossz. PAradicsomos hal? Az fincsi, jó ízlése van Danának. ;)

Manó: igen, Bende számítógépezéséről már láttunk képet! Tényleg nagy átéléssel gépel! :lol: :lol: én 6 hónaptól adtam husit, de ha az van a bébiételen akkor megkóstolhatja szerintem. Mi Hippes teát kaptunk, és utólag néztem, hogy málna meg eper is van benne, és én is csodálkoztam. Azóta nemigen adom neki. Szóval én nem biztos, hogy adnám neki az olyan bébiételt, ami málnát tartalmaz. Á, fene sem tudja, itt a rokonok, semmit nem tudnak a ilyesmikről, a pici babák folyamatosan esznek-isznak mindent (tehéntejet, szamócát stb.), és mégsem allergiásak. Azért én nem próbálkozom... :roll:

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: nekünk Milupás teánk van, gyümölcsös, málna is van benne! Dana imádja, és 4 hós kortól lehet adni!
Hát, nálunk ugye cumiügyben pont méretváltás volt, és néztem, hogy tök egyformák! Így megvettem, Dana először fintorgott, de inkább a méret miatt! Most meg hogy kapta mellé a rágókás MAM-ot, fel sem veszi, tehát nincs különbség! Mondjuk mindkettő latexes, lehet ez az oka! :lol:

Hol vannak a kompos képek?
Mit csináltok ma?
Vendég
 


Brigi: ja, szupi az a rágókás cumi! Nem tudom miért, nálunk a családban mindenki korán leszokott a cumiról, mármint tesóm gyerekei is. :? Nem jó ez így, dehát ez van. Nekem anyu mesélte, hogy nem akartam leállni vele, de mivel imádtam a pici babákat, azt mondta egyik nap, hogy egy nagyon szegény cigány kisbabának adta, mert nagyon sírt, és nekik nincs pénzük cumira. Így elfogadtam. :lol:

Nem találom a fényképezőt, szerintem Mahmoudnál maradt, és még azon vannak a képek tegnapról. :( Szóval majd csak holnap!

Dolgozok a gépen, árajánlatokat készítek a búvárcentrumunknak, Aziz meg alszik. Aztán majd megyünk sétálni. És TI?

K.

Lilypie Maternity tickers


Napszemüvegből én http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25 ezt akarom most megvenni Bercinek.
Jut eszembe, ha vkinek kell vmi (nem nagy dolgokra gondolok) a brendonból, akkor írjon, mert megyek vagy a hétvégén v jövő héten és ha 9én megyünk le, el tudom vinni.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Hát húsos bébikaja nállunk anyós bevásárolt!Minden fajta kivéve májas!
Brigi: minden nap adzs neki húsosat?
Vagy egyhéten egyszer kétszer?


Kriszti: elméletileg küldtünk pü-t és képet is vele!
Hogy milyen színű házban laktok?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Szerintetek 19 fok van de fúj a szél attól elvihetem sétálni bár mondjuk most ne fázik meg?!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyó, szerintem menjetek sétálni! Nagyon fincsi idő van!!!!! :D

Köszi Lányok, akkor lehet, megkóstoltatom vele majd a húsos kajákat is. Mivel ezeket nem tudom neki ekkora adagban megfőzni + pépesíteni, ezért ezeket tuti hogy bébiételből ismeri meg. De addig elpusztítjuk a többi gyümi+zöldséges egyvelegeket. :D
Teának vettem köményes teát, de nem ízlik neki. Most vettem egy hipp-es gyümölcsös tea granulátumot, hátha az jobban bejön, de szerintem ez már édesített... Csak nem akartam, hogy az édes ízekhez szokjon hozzá, de hát ha mindenben van cukor, akkor ezt nem tudom kivédeni. Főleg, hogy a köményes tea nem is jött be neki. (Mondjuk nekem sem, megkóstoltam! :oops: )

Ennn, nekem nagyon tetszik a szemüveg, amit kinéztetek! De ehhez azt írják, 2 éves kortól. Vagy állítható annyira, hogy már most is jó lehet??? MErt akkor pláne megéri, hisz néhány évig használhatja Berci. Kíváncsi vagyok, milyen lesz Bercinek (és persze hogy áll majd neki = feltétlenül tegyél fel képeket! :D )

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Igen Manó, ezt 2 évestől írja, de ismerősnek is uez van ( csak más színben) és ők most 13hónaposak. Kb 1 hónapja használják, de csak ha süt a Nap. Azért még nem adtam fel a keresgélést, de ilyet tuti fog kapni majd Berci. :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


De süsüs vagyok, hisz ott van az oldalon http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25 ez a Baby Banz, az előbbi a Kids Banz volt. Ez 0-2évesig van. :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


kriszti-nem tudom,h.hol mennyibe is kerül,csak kinéztem magamnak.Látom,amit ennn tett föl,a Brendonosat,hát kicsit borsos ára van neki.Szerintem lehet sokkal olcsobban is kapni,hisz a brendon a legdrágáb a babacuccokban.Köszönöm a bókot. :wink: A házunkon még van mit alakitani bőven,csak mindig halogatjuk,sosincs kedvünk hozzáfogni.Ujra kellene festeni.Még Atticy születésnapja elött. :roll:

mano-neked is köszönöm a bókot. :wink: Én személy szerint mikor betöltötte a 7 hónapot azóta adok neki husikát,és csak 5 naponta. :wink:

nagbri-granulált teát adsz neki?Mert nekem kimondottan ellenezte a doki is meg a védőnő is,h.az tiszta mű és ne adjak neki,ha lehet.Igy odahaza megvetettem anyummal,kimondottan babáknak készült plikes teát,amit imád Atticy pici szőlőcukorral és citromal izesitve.Más teát el sem fogad.Kicsit drága ez a termék,de anyum mindent megvesz neki. :lol: Itt nem is lehet kapni Sunnentor a neve.

ennn-csini a szemüveg.Nekem is bejön. :wink: Bercike?Jol van?
Fáj még a pocakja?Mijenek az éjszakák? :roll:

mandula-holnap majd hivlak.Autóval megyek,ugyhogy nem biztos,h.találkozunk.Ez még eldöl.


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Nekem az instant teára csak annyit mondot a doki ,hogy azzal mindenképpen várjam meg ami rá van irva ,hogy 4-6 hós kórtól!

Enn: jó a szemüveg!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


o-2 éves korig találtam egyet,tiszta pirosat 31oo-ért a teszveszen. :wink: Akit érdekelne a piros.Van a vaterán pink szinben 3ooo-ért.

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mogyo: Mi szinte naponta eszünk! Mostmár neki húsos kajcsik vannak, így azt kap!

Timcike: Igen, a Milupa granulátumos teát adom neki! Nem tudom, hogy ki mit mond rá! És hogy őszinte legyek nem is érdekel, mert ezt egyszerűen képtelenség követni, hogy mire ki mit mond, melyik védőnő és doki mit helyesel, vagy mit nem! Ha síma teát adok neki, azért szólnak meg, ha ezt, akkor erre is van negatív vélemény! Én azt adom neki, amivel úgy gondolom nem ártok! Se az oviban, se a suliban, se később nem fogja senki ellenőrizni, hogy mit eszik meg a gyerek, pláne amit sutyiban egymástól fogadnak el! Még mindig úgy gondolom, hogy igen, egy csomó mindent kitalálnak babáknak, ami esetleg felesleges, stb. A tehéntejen is felnőttek a gyerekek, most meg azt szidják a legjobban!

Ennn: A szemüveget én is megnéztem, nagyon klassz! Nekem is tetszik!

Lányok! Bocsi, de mintha úgy emlékeznék, hogy vki felajánlott használt babakocsit megvételre! Lehetne ismételni? Az egyik ismerősömék vennének!
Vendég
 


Na gondoltam megmutatom milyen a napernyőnk! :lol: Kép Napernyős babakocsi! Kép Dana a nagyhintában!
Vendég
 


Kép Így hintáztak ketten!

Bocsi a képminőségért, de ezt telcsivel csináltam!
Vendég
 


Manófalvi: mi is áttértünk a bébiételekre, mert én sem tudtam elég változatos pépeket csinálni ilyen kis adagokban... kb. két hónap múlva már úgyis több mindent ehet és akkor majd az egyszerűbb kajákat azt eszi, amit mi. Én is adok már neki husisat két hete. Szereti, eddig nem lett tőle semmi baja.

Tea: mi általában vizet adunk neki inni, ha úgy látom, hogy szomjas, de van itthon Hipp gyümölcstea (granulátum) is, abból is kapott már párszor. A köményes, kamillás teát Sára úgy kiköpte, hogy csak na, úgyhogy azzal nem kínzom.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nálunk Dana megitta a köményes teát is, de végül ennél maradtunk,miután már nem fájt a hasa! De ő is megissza a vizet is, szerencsére!
Igen, lassan én is kezdek átállni a mi kajáinkra! Holnap főzelék lesz, abból tutira fog már kapni! (krumpli)
Vendég
 


Manófalvi: ti mikor mentek úszásra? Mi kb. 2-3 hét múlva mennénk,mert rendelnem kell Sárának mosható úszópelust, meg magamnak is tankinit, mert a bikinit még nem húznám föl (még nem az igazi a hasam...)

Kép

Kép
falevel2
 
 


nagbri-nem akartalak felidegesiteni,csak leirtam,h.nekem mit mondtak.Azóta is a polcon áll a Hipp-től az instant tea. :( Már sokszor én is agylobot kapok,mert mindenki mást mond.Ezt adjad,azt ne... :evil: :roll: Sokszor azt sem tudom mit tegyek.Azt döntöttem el,h.hallgatok az anyai ösztönre,és amit az diktál,adom neki.Én még nem adok neki sózott kaját,vagy füszereset,amit mi eszünk.Néha kap egy csipetnyit,mert nagyon kivánja,de annyi. :? A tejet meg a mézet és a tojást,lisztet egy éves koráig tutri nem fogok adni.Mást igen.Már lassan 9 hónapos és még mindig sokat gondolkodom,h.mit igen,mit nem.De hamarosan,minden sokkal egyszerüb lesz. :wink:
Nagyon aranyosak.És,h.ül egyedül a hintában,nem hiszem el.Ügyes!És még mindig jó tesok.


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci: Nem idegesítettél fel! :D Semmi gond!
Csak gondoltam mostmár kiírom magamból, mert már nagyon kikívánkozott!
Az az igazság, hogy Dana már most kinézi a szánkból a kaját, szóval ezt sokáig úgyse lehet húzni!
Nálunk már kap babapiskótát, imádja, és szerintem kiflit is adok neki legkésőbb holnapután, ha bejutok a városba! Ja, meg kenyérhajat már rágicsált, és nagyon tetszett neki!
Igen, de azért a hintában csak pár pillanatig ült ám egyedül, azért még nagy ez neki! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Ennn, ez azért már így jobban hangzik! :) Nagyon tetszik a szemüveg! Egyébként én azt gondoltam, sokkal drágábbak lesznek ezek a szemüvegek!

Nagbri, mi voltunk a babakocsisok... :D Ha érdekel, írok pü-t. és tudok képet is küldeni.
Édesek ezek a pasik! :D Milyen ügyesen ül Dana a hintában!!!! Elképesztő! :D

Falevél, Nagbri, Timcike:
most én is Hippes (granulátumos) teát vettem, szerintem olyat, mint Nóri (gyümölcsös). Ezt sem nagyon issza... :?: Egy fajta almalé ízlett neki, de nem kapok sehol. Ma megyek a Tescoba, megnézem ott is....
Szerintem sem lehet mindenki véleményére adni, és nem lehet követni, hogy mit adjunk és mit ne a gyerekeknek. Úgy gondolom, mindenki a legjobb tudása és véleménye szerint adja a teát és az ételt...
Az egyik ismerős anyuka azt tanácsolta, hogy egyvalaki véleményét fogadjam meg, amelyik a legközelebb áll a sajátunkhoz. Mert képtelenség mindenkinek eleget tenni, és ezt el kell fogadni.

Falevél, most már én is megkóstoltatom vele a husis kajákat. Még van itthon 1-2 fagyasztott (sk) tökpüré, azt odaadom neki, és akkor jöhetnek a husik! :D
A víz nálunk nem jött be. :roll:
Úszni mi is nagyon szeretnénk menni! tankini... erre eddig nem is gondoltam.... :lol: De szerintem a többi anyuka sincs top-formában, igyekszem nem zavartatni magam. Én lehet, megint a cici.méretemmel leszek gondban, mint a kismamaúszásnál! :lol: De majd felpróbálom.... Ti melyik nap mennétek??? hétköznap, vagy hétvége???

Még egy kaja kérdés: olvastam, hogy lehet nekik rizst is főzni? melyik tipúsút és mennyit??? Ti tudtok erről valamit????

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nagbri, ment pü! + mail is!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manófalvi: miért, hétköznap is van babaúszás? Nemcsak szombaton?

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Brigi: én sem veszem annyira komolyan a mit lehet-mit nem táblázatokat. Aziz már kb. fél éves kora óta azt eszi amit mi, ha lehet, ha nem főzök neki külön, de simán vegetázom. Egyszerűen kiköpte az ízetlen kajákat, amit csináltam, a bébiételről meg nem is beszélve. Kenyeret már elég régóta eszik, meg kekszeket, joghurtot, pudingot, még tejberízst is. Nem hiszem, hogy bármi baja lenne tőle. Szamócát én nem merek, sajnálnám, ha allergiás lenne később erre az isteni gyümölcsre. :D Nagyon édes Dana a hintában, és az esernyő is csúcsszuper! Hol vetted és mennyibe került, ha nem vagyok indiszkrét? :wink: Apropo, nekem is eladó a babakocsim, egy gyönyörű Bergon cross. Ha véletlen ilyesmit szeretnének, akkor én is küldöm a képet. :)

Manó: szerintem ne erőltesd az itatást, ha nem kívánja, Aziz sem iszik sokat, szerintem ők még megkapják a folyadékigényük nagy részét a tejcsiből. :) Ami nekünk van Hipp tea, abban az első helyen a cukor áll összetevőként, én nem is adom már neki. A bébiitalokat nem próbáltad? Aziz azt szereti. BÁr ő mindent ami a szájába kerül... :lol:

Timci: akkor hajrá a festéssel, hiszen nemsokára 1 évesek lesznek a babáink! :wink: Már úgy várom, remélem szervezünk valami nagy partit a férjemmel. :lol: Ti mit terveztek? Erdélyben lesz vagy Mo-n?

Mogyó: Nem kaptam pü-t. Valami baj lehet nálam, mert vagy nem kapom meg, vagy nem írja ki, hogy van. Mindjárt törlök, meg leírom, hogy merre lakunk. :D Te meg majd küldd el lécci, hogy mi a web site, mert én is megnézném!

Falevél: honnan rendelsz ilyen tankinit? Pont én is mondtam a férjemnek, hogy nekem is az kellene. Biztos szupi lesz a bébiúszás!! :D

Ennn: nagyon tetszik a napszemüveg, nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad, én lehet, hogy rendelnék egyet veletek a Brendonból. :oops: Megkérdezem anyumtól, hogy átvenné-e tőletek mikor Kecskeméten lesztek! Ha igen, akkor priviben megkereslek!

Na, ma sikerült megörökítenem Azizt a medencénél, de megint a férjemnél hagytam a gépet, úgyhogy most csak a korrábiból tudok feltenni!

Kép

Kép

K.

Lilypie Maternity tickers


Falevél, van hétfő 10:30; csütörtök 9:30, és szombaton 14:00
Ha jól láttam. A szombatiban nekem csak az a rossz, hogy pont 2-kor szokott enni... Na meg utána kellene aludnia.... :?: Még a 9:30 a legjobb időpont, ha a napszakot nézem... Nektek hogy van a napirend??? Melyik lenne a jó???

Kriszta, nagyon édes Aziz! :D Nem akartam erőltetni az itatást, de mivel a tápszer és a szilárd kaja is elég sűrű már, néha szerintem nem is éhes volt, hanem szomjas. Ezért gondoltam, hogy inni kellene. De nem erőltetem. :)
Az almalevet szereti (vízzel hígitva), és azt kérdés nélkül elnyeli, ha megkínálom vele. Ebben hasonlít Azizra, hogy mindent elnyel, ami a szájába landol... :lol: (kivéve a köményes tea :lol: )

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok!
A keresztelő nagyon jól sikerült, de azóta sem bírom utolérni magam! /Ahogy előtte sem/
Ráadásul most a férjem is lebetegedett, úgyhogy Vele is el vagyok foglalva.
Estére annyira hulla vagyok, hogy már mikor esem bele az ágyba, akkor már alszom.

Teszek majd fel képeket!
A keresztelőn Bálint gyönyörűen végigaludta az egész ceremóniát! Az ebéd is nagyon jól sikerült és gyönyörű ajándékokat kapott a fiatalember! :-) Pl egy háromkerekű kisbiciklit! :-)))))))))))))))))) Szóval, nagyon szuper volt minden!

Látom, hogy Ti legalább 4-5 oldalt teleírtatok azóta. hogy tudtam jönni, de nem hiszem, h vissza tudom olvasni. Kivel mi újs? Szerveződik-e újabb találkozó?

Manó!
A babaúszás engem is érdekelne, hova jártok?

Puszi Mindenkinek!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?