Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta, hát tényleg nem egy hawaii nyaralás lehetett a nagymamáéknál. :roll:
Aziz pedig szerintem is sokat nőtt, pedig még csak alig telt el 1,5 hónap, mikor láttuk!

Falevél, gratula Sárának! Nagyon ügyi! :D Lassan belejön, és nem lesz nyügi a fordulásoknál. És hamarosan tényleg kipárnázhatjuk őket... :lol:

Timcike, nagyon édes Atticy! Ahol látszik a két kis foga... Zabálni való! :)
Szerencsétek volt, hogy elmentetek időben a dokihoz. Ebből nagyon csúnya dolog lehetett volna...

Mogyó, és ha minden oldalról elkeríted a szelet. Én ilyenkor háttal teszem/tolom a szélnek, és míg én megfagyok, addig Bende vígan mosolyog, mert nagyon jól érzi magát. :lol:

Megjártuk a dokit. Azt mondta, hogy szerencsére időben mentünk, így csak kezdődő stádiumban van a betegsége. Kaptunk vitaminokat, meg ha elkezdene köhögni, arra valamit, illetve figyeljem a lázát. De ennél szerencsére nem nagyobb a baj. :) egy kicsit meg is könnyebbültem. Mondtam is a dokinak, hogy nem láttam annyira vészesnek a helyzetet, de szerettem volna, ha megnézi, mert hát ő a doki és ő ért hozzá. :D
Bende amúgy nagy flanc! A vitaminokat nem hajlandó megenni. Direkt vettem neki teát, mert oldani kell a vitaminokat valamiben. De nem hajlandó meginni. amint megérzi, hogy nem tejci, már ki is lőki a nyelvével. :roll: Most itt állok a sok vitaminnal, és nem tudom neki beadagolni... :( Ti hogy szoktátok nekik beadni?????? Most kigondoltam, hogy az esti tápszerét kettéveszem, és az első adaghoz teszem hozzá. Remélem, megissza. Még ha egy része ki is folyik a szájánál, azért remélem, akkor is kerül valami a szervezetébe. Nem is tudom, mi lenne, ha komolyabb lenne a baj???? :?
Ráadásul Apa sincs most itthon 2 napig. :( Azt hiszem, elég fárasztó lesz ez most nekem... :?

Most megyek, harapok valamit, utána meg megyek Bendét fürdetni.

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Na tessék, amint kitettem a lábam, lett annyi hozzászólás, hogy csak pislogtam!
Azért sikerült visszaolvasni!


Atticynek és Bendének nagyon gyors jobbulást kívánok!

Kriszti: Aziz nagyon aranyos! Még mindig! :lol: Azt elhiszem, hogy nem annyira érezte jól magát, nem a megszokott környezetében volt! Gondolom idővel megszokja majd! Bár ahogy kivettem, azért nem viszitek túlzásba az odautazást!

Nóri: Sára nagyon ügyi! Dana még leragadt ennél a fordulásnál, de lassan már próbálgatja a hátról hasra variációt is!

Mogyo: Szerintem, ha a babakocsi tolókarja állítható, akkor nyugodtan kiviheted a levegőre!

Timcike: Atticy haláli pofa a lavórban! :lol:
Vendég
 


Hát akkor szerencse mind a ketten időben elvittétek a manókat!
Én is pont igy voltam mikor lázas lett este reggel azonnal hivtam adokit!

Kriszti. ha lehet privibe ird már meg a cimedet mert apa talált egy kamerát és tök közelről lehet látni a városokat!

Kép


Kép
mogyoland
 
 

 
 

mano-nekem is nehéz neki beadni a gyogyszert,de fecskendővel valamivel könnyebb,mint kanálal vagy teával.Próbáld meg feoldani kis teába vagy vizbe,azt szivd föl fecskendőbe és úgy ad be neki. :wink: Gyógyuljatok meg ti is. :wink: Én ahogy észrevettem,h.valami nem stimmel mentünk is.Ezért jó,h.mindig időben visszük a gyerekeinket a dokihoz.Jobb megelőzni a bajt.Örülök,h.nem vészes a hejzetetek.

mogyo-képzeld,most szivtam ki a nozit és rózsaszines volt.Nem merem többször,inkáb cseppentek neki. :roll:

nagbri-köszönöm szépen. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hát Timcike mi is igy jártunk én ilyenkor csak már nagyon akkor szívtam mikor kellet!
Sterimar orrsprayt kaptatok az feloldja a cuccot ?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


aham nem állitható a kocsikarja sajnos kaptuk a kocsit és semmi nem olyan rajta amit akartunk anno anyóssal beszéltük ,hogy milyent szeretnék még ő mondta ,hogy nagykerekű kell ,hogy könnyen tudjam tolni erre vettek bolygókerekes ide a nagy homokba!
Na mindegy délután kimentünk apa elé a buszhoz csak minimálisan fújt a szél igy szellőztünk ma!

Kérdem én: hogy ti mibe viszitek ebbe 11-15 fokban sétálni a babákat?
Én adok rá télisapit az overált és betakarom még!Mikor hidegebb volt akkor kettővel takartam de most eggyel jó ez igy?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Mi ma harisnya, farmer, cipő, hosszú ujjú body+pamutfelső, meg pulcsi+kabát+vékony sapka. Hát mi így voltunk, takaró nélkül!

Sajnálom, akkor nem olyan egyszerű a babakocsiztatás, az bizti!

A fecskendővel beadás nagyon jó dolog, a rossz ízű gyógyszer nálunk is csak azzal megy le!
Vendég
 


Brigi. mikor fájt Dana fogzása akkor mennyi panadolt adtál neki?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: sosem kapott Panadolt, nem is tartunk itthon. Viburcol kúp használ, szerintem, ez gyógynövényes, meg Dentinox-al kentem. Ennyi!
Az én dokim nem támogatja ezt a fájdalomcsillapítót!
Vendég
 


Timcike, nekünk is ezt a sterimart mondta a doki. én is ismerem (szénanáthás vagyok :evil: ). A múltkor Apa is kipróbálta, és eléggé meglepődött! :lol: NA mindegy, a lényeg, hogy feloldja az orrában a beszáradt váladékot. :)
Most estére kipróbáltam, hogy a tápszerébe tettem a du-i maradék vitaminokat. Muszáj volt neki meginnia... :? Szegénykém... :cry: Aztán a többi tápi nem kellett, így egy gyors cici... Majd büfi, és elfogadta a maradék tápot is. HA ez mindig így lesz, elég macera. :roll:

Mogyó, hát ez így tényleg elég nagy gond.... (babakocsi).
Tudom, mi is így voltunk vele...

Öltözék: hosszú ujjú body, zokni, rugdalózó, téli sapi (de lehet, már nem kell, mert a múltkor beizzadt a buksija), overall + egy pléd. Amit előtte duplán hajtottam, most meg szimplán. :D SZerintem elég csalóka még az idő. A napon nagyon jó idő van, de ahol árnyék és szél van, ott meg hideg.

Nagbri, most olvasom, hogy Dana is még a fordulásoknál tart. Az az érdekes, hogy Bende pont fordítva csinálja! :lol: Ő hátról símán hasra fordul, de hasról nincs az a játék, ami kirobbantaná! Lehet, hogy tényleg meghatározó, hogy Bende szeret hason lenni, Dana meg hanyatt... :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Dana imád hason lenni, aludni csak úgy hajlandó! Így nem is értem, miért pont a hátára fordulást gyakorolja annyira! :lol: De aztán ebből van is galiba, mikor már aludna, mert még nem tud ugye visszafordulni!

A sterimar nagyon jó, nekünk is van, már Bencénél is használtuk!

Te hogy érzed magad így apa nélkül? Én utáltam, mikor pár hete Andris nem aludt itthon egy éjszakát, aztán rájöttem, hogy még jobban is boldogultam a fiúkkal. Úgy látszik, elkényelmesedtem, mert ha itthon van, sokmindent megcsinál a fiúknál, én meg már el is várom! :? Aztán nem volt, és mégis pikk-pakk mentek a dolgok! :lol:

Bende hogy érzi magát?
Vendég
 


Kriszti: Nagyon szépen köszönjük!
Holnap leszek netközelben, remélem tudunk dumcsizni! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Na lánykám éjszka sirva kell!A fogzás gyönyörű mezeére léptünk hurrÁ! :?

nA MAJD CSAK KIBÚJIK HAMAR A FOGACSKA!

hát apa is márciusban kezdi újra a 24 -et bevallom nem várom olyan jó mikor itthon van!
Tegnap is délután ért haza 5-körül de ez jobb mint a 24 ezés de ez van!Majd visszállok rá!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Akkor nektek is kijut belőle! :(
Nálunk megint szinte óránként kelt Dani, én nem is tudom mi lesz! Egyszer bekentem neki dentinoxal, utána jobb volt egy kicsit! De most meg köhécsel, ebből még lehet lesz vmi! :(
Vendég
 


Nagbri, egyszer Danának is sikerül majd a fordulás! :lol:

Apa nélkül! :? MÁr előre félek az esti pancsitól, mert még a szobában fürdetjük, ott melegebb van. Ezért már előtte fél órával pakolok, ruhát készítek, tápot keverek. Most meg még a plusz vitaminokat is. Maga a fürdetés nem vészes, csak a sok előzmény.... LEhet, én is elkényelmesedtem... :lol: De persze azért megoldom én is.
Bende talán egy kicsit jobban van. Már huncutkodik és vigyorog. De azért még egy kicsit lassú. :D

Mogyó, Neked sem lesz könnyű! :? Néha én is örülnék, ha olyan lenne ez a mhely, hogy reggel el, du haza és kész... :lol: És akkor a du Apa-fia játékkal telne, nekem meg jutna időm magamra és a háztartásra. :lol: Tudjátok, mint a filmekben! :lol: :lol: :lol:

... de így is nagyon jó, csak néha elkalandozom... :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Hát igen de ez van valakinek dolgozni kell!

Nekem is inkább kényelmi szempont elég sokat segit apa!
Én is mikor egyedül fürdetem a csaj akkor előtte már félórával készülödni kell!Meg hát nagykádban fürdik a kisasszony nem tudom mit szól majd a kiskádhoz ha apa dolgozik! :roll:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Megérkeztek a fogacsa manók :? szerintem lassan hozzánk is jönnek. Velünk minden ok, megkapta a 4hós szurit a 2.prevenarral, most nem voln annyira lázas mint múltkor. Olvasgatlak benneteket, csak nem mindig tudok írni.
Öltözés: én az overálját adom rá, de alá nem öltöztetem be, csak a benti ruhájába ( r.ujjú body, cérna rugi) beleteszem, rá a sapja, meg egy vékony takaró és ennyi. A hordozós ruháját is vékonyabbra vettem. Már csak egy thermo (vékony) kezeslábas van rajta, meg sapka.
Ti fürdésnél minden nap, mindent megcsináltok??? Mármint mindenféle előtte-utána tisztogatást, ápolást stb???? és ki hánykor fürdet???

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: én olajos vattával ritkán kenegetem át a hajlatait (egyedül a füle mögött szoktam rendszeresen), az egész testápolás nálunk abból áll,hogy este fél 8 körül fürdés (nivea babafürdetőt teszek a vízbe), majd törölközés után behintőporozom a hajlatait, kenőcs a popsinál és öltözés... ennyi... Ha a kiscsaj nem fáradt nagyon, akkor szoktam masszírozgatni, ahhoz egy picit be szoktam olajozni a kezemet...

Sára eleinte utált hason lenni, most már egész jól tűri, de aludni mindig háton alszik, nem tudom fog-e egyáltalán hason.

Kép

Kép
falevel2
 
 


ja és krémmel csak akkor kenem, ha száraznak találom a bőrét, de ilyen eddig csak egyszer volt, nagyon szép bőre van...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mi is fél nyolc körül fürdünk, szintén Niveával, mint Nóriék! Nálunk is alapos átmosdatás, hajmosás, és ennyi! Mi a fenekét is csak akkor kenjük, ha papírpelus van rajta, a textilnél nem szoktuk.
Testápolót még soha nem használtunk, a hajlatait szoktam időnként hintőporozni!

Na igen, az egyedüli fürdetés az elég macerás nálunk is. Itt is nagykád, és hát én azért elég nehezen forgatom a kiskomát, mindig félek, hogy kicsúszik a kezemből! :lol:
Vendég
 


Hát mi 8-kor fürcsizünk még nem maradt ki egyszer sem!
Johnsonst használunk bár most kaptunk oriflamest babasampotn kiprobáltam nem allergiás rá!
Én nem kenem semmivel és nem hintőporozam majd ha már meleg lesz!
Ja de a popsiát sudocremmel de nagyon vékonyan!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mi fél8-kor fürdetünk. A gyógyszertári krémet használjuk. Külön nem szoktam a hajlatait kenni, meg hintőporpzni sem, csak ha nagyon beizzadt. De hát ő nem egy vastag gyerkőc :lol: , ezért a hajlatai nem nagyon izzadnak be. A fületövét szoktam szintén kenni, mint Nóri.

Lányok, egy történetet hallottam ma... Muszáj leírnom, hogy tudjam, legalább ennyivel teszünk azért, hogy még véletlenül se forduljon elő hasonló eset...
Az egyik anyuka hívott fel ma délelőtt, akivel együtt szültem. Az édesanyja vitte sétálni a kislányát babakocsiban. Egy idősebb férfi (őszes hajú, vékony testalkatú, kb 50-es) odalépett és ki akarta venni a gyereket a kocsiból, hogy elviszi. A nagymama küzdött, rúgott, harapott… stb (senki nem segített neki ! :twisted: :cry: ), így a fickó csak a gyerek mellett lévő textilpelenkába tudott belecsimpaszkodni, és azt kirántva elrohant néhány perces huzavona után. Mindez du fél5-kor a napfényes kméti utcán. :evil: Még most is sokkol a hír :shock: , és a gyerek anyukáját hallgatva összeszorult a gyomrom…. :cry: Kérlek, nagyon figyeljetek oda, és vigyázzatok magatokra! Ha lehet, ne egyedül sétáljatok, vagy olyan helyen, ahol többen vannak,és talán valaki a segítségetekre lehet…

Most sem tértem még magamhoz... :shock:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


mano-ez számomra is hihetetlen.Nem jön,h.elhigyjem. :shock: És,h.sikerült végül a gyereket megmenteni?Ááááááá még mindig ki vagyok akadva.És ott jöttek mentek az emberek?És nem is segitettek? :shock: :shock: Fuuuuuuuuu,kész vagyok.Agyon vágtam volna.Rendörség?Valami? :roll: :?: :?: :?: :!: :!: :!:

ennn-mi minden nap locszunk,este 8-9 között.És krémesNivea babafürdetőt használok csecsemő kora óta.Nem kenegetem semmivel soha,csak ha nagyon piros a popo akkor Bepantennel,de az nagyon ritka.Jah és minden este locsi után bekenem Nivea pelenkakiütés elleni krémmel.nem mintha lenne neki kiütése,csak,h.este sokat van rajta a pellus,igy megelőzöm a bajt.És minden este hajat mosunk ugyancsak Nivea baba kamilás samponnal.És nagyon szép bőre van.nem kell kenegetnem hála semmivel. :wink: Nyáron biztosan kell majd hintőpor a hajlatokba. :lol: Főlét nem tisztitom,mert az tiltva van,és nem is koszos neki.

Ui: Mi rendes orcseppet kaptunk,persze kimondottan babáknak valót,nem spray-t,de ez is kiváló.

Mára már jobban van, az édesem,kicsit szortyizik,de minden ok. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Manófalvi: hát ez nagyon durva!!!! Folyton beleborzongok, ha erre gondolok... Mondjuk minimum egy tökönrúgást kapott volna tőlem is a hapi... bár az ilyen dolgok nagyon váratlanul érintik az embert....nem tudom hogyan viselkednék ilyen helyzetben...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Hú ez kemény azért!
Szegény nagymama ,hogy megijedhetett!

Én biztos ,hogy kiborultam volna rajta én is!

Hát megmondom őszintén elhiszem mert léteznek ilyen emberek!
Hát anno mikor tanuló voltam bent délután a városközpontban és egy csávó odaált mellénk és elkezdte verni azt...
mi odamentünk egy buszsoförhöz és az meg gyorsan elszaladt!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Manó: ez elég rémisztő! Sőt még annál is jobban az! :? Hát így is nagyon szoktam vigyázni a fiúkra, eztán még jobban fogok! De azért ez elég durva, hogy senki nem ment oda segíteni!
Nem csodálom, hogy kiakadtál a hallottaktól!
MOndjátok meg milyen emberek vannak! :?
Vendég
 


Ezt az orspray-t vény nélkül is lehet venni?Mennyibe kerül? :roll: Az éjszaka is fölkelt,mert nem kapott levegőt.Kiszivtam,csepentettem neki,és most is rózsaszines volt a nyálka a noziból. :evil: És szeretném tudni a pontos nevét is az orspray-nek,direkt babáknak van? :roll: :?: :?: :?:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike, sterimar az orrspray neve. nem tudom, mennyibe kerül. Azért előtte próbáld ki, hogy mennyire erősen fúj. Nem nagyon szokták ezt sem szeretni... :roll: De tényleg hatékony. :D Ez nem csak babáknak van, mert én is ilyet használok szénanátha idején.

Nagbri, nagyon tetszik Bence új vonalzója! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


mano-köszi szépen.Nem irtad,h.mi a hejzet a gyerekkel...mármint,hogy voltak a rendőrségen? :roll:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Bocsika, kicsit el vagyok tűnve, a férjem megreklamált, hogy háttérbe került a háztartás... :oops: :?

Manó: borzasztó ez a történet, azt hittem ilyenek csak a filmekben fordulnak elő! :evil: Nem is tudom, hogy mit csinálnék. Engem kb. fél éve a lépcsőházban "támadott" meg egy srác, igazából csak jól letapizott, de Aziz ott csüngött rajtam a kengurúban. Borzasztó volt az is. :cry: :cry: A Mogyóhoz féle sztorim meg jó sok van még a budapesti éveimből. Ott rengeteg beteg ember van.
Hogy van egyébként Bende? És hogy sikerült a fürdetés? Hiányzik neki az apu? :) Ja, és annyira édes Bende az új vonalzón!! :D

Brigi: szupik az új vonalzók!! Engem az zavar meg, hogy franciául van, és íg nehezen veszem észre, ha hófordulótok van! :oops: Még korábban írtad, hogy majdnem egy órahosszát fürdötök. Komolyan? Mindig? Nálunk max 10-15 perc, nagyon élvezi, de szerintem annyi elég, meg a víz is kihül.

Ja, egyébként ha már téma, nálunk 11-kor van a fürdés, már nem olajozom, azt mondták fél éves korig kell, de addig is csak hetente 1-szer csináltam. Hajat sem mosunk minden nap, mert nagyon kiszáradt a kis fejbőre. Nekünk most megint kijött egy kis koszmó, ezért olajozgatom picit. A testápolásra én magammal szemben is nagyon lusta vagyok, így őt sem kenegetem, mindig elmarad. :oops: A kis arcát kellene, mert mindig pöttyös, hol az allergia, hol szúnyog miatt, ugyanis arra is allergiás. De az itteni doki vazelint írt fel, az meg olyan büdös, hogy a kezemre nem raknám, nemhogy a pofijára. :shock:

Mogyó: biztos hülyén hangzik, de nem tudom, hogy mi a címünk! :oops: Itt nincsenek utcanevek, meg házszám, nincs postás, postafiókunk van. :) De ha Sheraton Road-ot beírsz, akkor az közel van hozzánk! És La Pacha hotel van velünk szemben. Milyen oldalon találtátok?

Timci: édesek a képek nagyon!! Olyan kis cukorfalat Atticy! :D :D Mi is Sterimaroztunk, az orrcseppet nem szabad sokáig használni, max 3 napig. Legalábbis nekünk azt mondták. Ha tehetem én csak sterimart használok, mert az orrcsepp a mi orrunkat is nagyon piszkálja, nemhogy a babáét. :? De Aziznak attól is vérzett picit. :( Jobbulást Nektek!

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszti: Sikerült rendberakni a házat? :lol: Nálunk meg mindig azért vagyok leszidva, hogy a legfontosabb, hogy rend legyen. Andris szerint! :? Én meg próbálok nem elúszni! Igazodjon ki ezeken a pasikon az aki tud! :lol:
A vonalzóért bocsi, de egy jótanács, ha csak egy számot látsz, akkor van a hófordulója Danának, Bencének meg akkor ha két számot látsz! :D
Fürdésnél ritka az egy óra, de akkor pont így sikerült, melegvizet meg engedtem mikor kezdett elhűlni! :P
Neked is van ám sztorid! Hallod! Mahmoud nem ment utána?

Sterimart mi is szoktunk használni, és is szeretem, mert jól feloldja a trutyit az orrában, és könnyebb kiporszívózni!

Manó: köszike! Hogy van Bende? Milyen volt apa nélkül? Bende hogy viselte?

Timci: Mintha 1500 körül lenne az orrspray, de attól tutira nem drágább! Hogy van Atticy?
Vendég
 


Kriszti: Percre pontosan 1 óra a két hsz között! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Brigi: :lol: Össze vagyunk ám hangolva.
Köszi a segítséget a vonalzók használatához! :lol: :lol:
Most azon gondolkodtam, hogy Aziz lesz-e 9 hónapos, ugyanis 30-án született, az meg ugye nem lesz ebben a hónapban. Na, majd meglátom.

A lakást próbálom rendbe tenni lassan-lassan. Nehézkes, mert fel kell vakarnom a metlakiról, meg a falról a rászáradt festéket. (mi vagyunk az első lakók) Szóval szobáról-szobára megyek. Nem megy túl gyorsan, mert nagyon fáj a hátam, olyan vagyok mint egy veterán katona a szülés óta. Remélem elmúlik majd egyszer. De akkor Te nagyon rendes vagy! Nem is tudom hogy csinálod két gyerek mellett?! :shock:

A tapizós sztorin Mahmoud teljesen kiakadt, azt mondta megöli a gyereket, de szerencsére nem láttuk utána. Rendőrségre vitt, jegyzőkönyv meg minden. Azt mondta arra az esetre ha megölné. :roll: Ja és ezt a rendőröknek is mondta, mire ők: oké, szólj ha vihetjük a halott testet! :lol: :lol:

Bocsi lányok az OFF-ért!! :oops:

K.

Lilypie Maternity tickers


nagbri-köszi szépen az infót.Hát Atticy jobban van,de még szotyizik. :?

kriszti-köszike. 8) :wink: Hát nem semmi a te történeted sem... :? Akkor a picurkádnak 1-jén lesz a hó fordulója. :lol: De érdekes.Igy tolódik minden rendesen... :roll:

A nagy Attila is meg van hülve.Ő minden hónapban.De most kikötöttem,ha nem szedi a vitamint leütöm. :lol: És ma be is vette.Na megyek a patikába,ha még nyitva találom. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hát takarítás nállunk nem ilyen gond van inkább az ,hogy állandóan pakolok és már megkaptam egy párszor magamát "hogy állandóan pakolok"

Noémi: milyen volt a keresztelő?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Timcike nem akarlak ilyeszgetni, de a rózsaszínes váladék a nóziból, esetleg a véres akár (!) kezdődő arcv- v homloküreg gyuszira is utalhatnak. Ilyen esetben nem ártana fül-orr-gégészetre vinni, h kizárják. ( és ez most nem a reklám helye :oops: ).
A másik, h babáknak 1 éves korig jobb a Nasivin NaCl sima sóoldatát használni a váladék fellazítására, orrszívás előtt. Ez a legkíméletesebb a nyálkahártyájukhoz. A tengervizesek sokkal töményebbek.
Már bocs, de gondoltam leírom :roll:
Mi jól vagyunk, de úgy látszik, h nem bírja továbbra sem az üveges sima almát. A reszelt is puffasztja, de ez nagyon durván, pedig alig kapott 10kanálhegynyit ( aventes). :? Ha így folytatjuk, akkor még jó ideig csak tápit kap.
Jövő héten újabb étellel próbálkozom, még nem döntöttem el, de nem eröltetem ezek után a hozzátápit :(

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Kriszti: Akkor igazán rendes férjed van, mert rendesen aggódott érted! 8) Azért biztos jól esett, nem? :lol: De gondolom csak nem fogja megölni! :?

Aziz pedig igenis lesz kilenc hónapos, emiatt ne aggódj! Ez a hónap márcsak ilyen furimányos!
A takarítás meg meglesz szépen lassan, nehogy megerőltesd magad! Nekem sem megy ám mindig, sosem érem utol magam! Próbálok rendet tartani, és mindig elpakolgatni, ha vmit kell! A szekrényben meg megint halomban áll a vasalnivaló! :roll:
Ma vendégeink voltak, itt volt Bence kis barátja még a bölcsiből, holnap dobok róluk képet, ahogy motoroztak! Eszméletlenek voltak, majd meglátjátok!
Aztán itt voltak a barátaink, kb. 1 órája vittem őket haza!

Timci: Jobbulást a fiúknak!
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudok további fejleményeket az ügyről, mert Bende épp nagyon sírt, így nem tudtunk tovább beszélgetni. De azt hiszem, voltak a rendőrségen.

Kriszta
, ezek a férfiak! :lol: Mert ha még magát érezné háttérbe szorulva... :wink: Hogy haladtál egyébként a házimunkával?
Tapiztak???? Ez nem semmi! :shock: Látom, akkor mindenhol vannak fura-sztorik és történetek. :?
Köszi, Bende jól van. Ha egyedül fürdetem, akkor néha figyeli az ajtót, hogy apa mikor lép be rajta, de van mikor én is "elég" vagyok neki. :lol: Csak nekem nehezebb az egyedül fürdetés.

Kíváncsi leszek, mikor lesz Aziz 9 hónapos! Vagy egyik nap még nem tölti be, utána meg már el is múlt... :lol:

Ennn, köszi a jó ötletet. :D Ezt a nAsivin Na Cl-t lehet recept nélkül is kapni???
Szegény Berci... Néha én sem értem, mert Bendének eddig nem volt semmi gondja, de most már lassan 2 hete nagyon rosszul alszik és nappal is tekereg. Valamit nem bírhat a gyomra neki sem???
Ti próbáltátok már a sütőtököt? Azzal nem szokott gond lenni, és gyorsan megemésztik.

Nagbri, várjuk a képeket! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Igen, lehet kapni recept nélkül, sőt csak úgy lehet :lol:
A barack ill a sütőtök a következő próbálkozás. Még nem döntöttem, h melyiket előbb, ill h bébiételben adjam e neki ( hiszen abban tuti van pl rizsdara, v rizskeményítő, v kukoricakeményító stb), v én süssek, szuttyogjak, trutymákoljak stb. Az őszibarack szintén, ugye most csak fagyasztott kapható, amiből lehet neki pépet csinálni, v ismét a bébiétel.
Az almának még 1 sanszot adok majd később azzal a kvdrága Holle prémium bio minőségű 450ftos kajával, de valahogy nem szándékoztam ilyen összegeket kiadni kajákra :? ( mondjuk a holle-nak sokféle pép, ill bébikajája van).
Márc.9én ( a szavazás miatt :? ) megyünk kecskemétre most úgy néz ki. Apa már itteni lakos, de én meg BErci továbbra is kecskemétiek vagyunk :lol: így nekem le kellene mennem. Esetleg vmi minitali??????????

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


ennn-köszi szépen a jótanácsot!!!! :wink: Most,h.megvettem a Sterimart és utána szivjuk ki a nozit,nincs rózsaszin váladék. :wink: Ma éjjel se aludt,pontban 1 kor megint felsirt.Pedig most nem volt bedugulva a nozi.Remélem nem lesz ez rituálé. :roll:
Probálj adni neki sütötököset,hátha az bejön neki... :roll:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Akkor Nektek sincs ötletetek a hófordulóról! Na, majd meglátjuk. Még jó, hogy nem 31-én született, mert akkor minden második hóforduló kimaradna. :lol:

Timcike: szerintem csak orrcsepp miatt lehetett rózsaszínes, azért az csak marja. Viszont nálunk is valami ilyen eset után kezdett el 10-szer kelni éjszaka, úgyhogy vigyázz! :wink: Jó Neked, hogy ilyen jó alvókája van Atticynek. Nálunk Aziz álmosodik el utoljára és ő kel először, és óránként kel. :roll: Nem tudom hogy bírja...

Ennn: sajnálom, hogy nem jön össze az etetés, esetleg várd meg a fél évet, sokan csak onnantól adnak, akkora hátha megerősödik az emésztőrendszere Bercinek. Nálunk sem ment túl egyszerűen a bevezetés, de mostmár hála Istennek mindent megeszik amit én főzök. A bébiételtől viszont majd megfullad. :roll:
Nagyon édes Bercike a vonalzón, olyan nagy fiú már! :D

Manó: akkor azért elvagytok kettesben! :) De biztos feltűnt neki, hogy valaki hiányzik...
Hát, magát nem érzi háttérben, mert ha itthon van be sem kapcsolhatom a gépet, meg semmit nem csinálhatok, csak ő lehet a kp-ban. :lol: A takarítással viszonylag jól állok, igazából itt is mindig rend van, csak ez a vacak festékfelkaparás olyan útálatos munka... :roll:

Brigi: biztos jó lehetett a gyerektali. :) Majd rakd a képet!
Azért megölni nem ölné, de biztos jól elverte volna. De mára már el is felejtettük az egészet, meg én sem ismerném fel az ürgét. Azért jól esik, hogy nagyon óv, de talán túlságosan is.
Dana kompozik? Mennyit rakod bele? Azt hiszem Te mondtad anno, hogy valaki szerint a komp mellett nem tanulnak meg mászni. Na, Aziz az úgy mászik, mint a nyúl, már alig lehet elmenekülni előle, még a wc-be is utánam jön... :lol: :lol:

Mandula Te merre jársz :?: Jól vagytok?

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Akkor jöjjenek a képek!
Amúgy estig megint el leszek tűnve, annyira jó idő van!
Tegnap meg vendégeink voltak, este 11-ig! :lol:
Mandula tegnap suliban volt, tutira nagyon elfáradt, de szerintem ma már ő is jelentkezni fog! Kép Dana Bence szemüvegében Kép Napszemüveges pasik! Kép Motorozunk ezerrel!!!
Vendég
 


Édesek!! Bence milyen vagány! 8) :lol:
Látom Dana is szereti a napszemüveget! :) Aziz néha sír érte, hogy az apja adja már fel rá! :)
Olyan betyár, tönretette a mikrofont, mert megnyalogatta, most meg kiszedett két betűt a billantyűzetből. :shock: Persze én meg fordítva raktam vissza, úgyhogy aztán én is feszegethettem ki... Asszem hamarosan laptop csere lesz. :roll: :lol:

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Hát nállunk is volt olyan rózsaszínes cucc kérdeztem a dokit és mondta ,hogy nagyon gyönge még nekik ez a rész és hamarabb is érzékeny és nem kell megijedni!

Brigi: nagyon édesek ezek a hapsik!

Kriszti: hát hallotuk ,hogy az arabok egy kicsit másabbak! :lol:

De ne izgulj nállunk is ilyenek a hapsik! :lol:
Persze nem mindenkinek!

minitali: nem rossz ötlelt bár nem igérem de jó volna!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Kép




Kép


Kép


Kép

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Kriszta: Nem semmi ez az Aziz fiúcska! :lol: Szétszedi a billentyűzetet?! :roll:

Dana kompozik, egyelőre tolat, és nagyon szereti! azt a mászás dolgot szerintem nem én írtam! Nem is tudom, amikor a nappaliban vagyunk mindannyian, akkor szoktuk beletenni, amíg jól érzi magát! Ő még inkább csak ugrál benne, meg zenélteti! De azt nagyon élvezi! Ő még nem mászik, nem is tudom fog-e? Bence se mászott!

Mogyo: Köszi!
Vendég
 


Jaj, nagyon aranyos! Hogy vigyorog már megint! Na meg az a csajszis ruha! :lol:
Vendég
 


Köszi Brigi!

hát nekünk is van kompunk és én is belefogom rakni!
Nem egész nap de azért belerakom!

Pl: olvastam azt is ,hogy mikor már áll akkor nem szabad fogni a kezét és vezetni ,hogy sétáljon majd ha ő maga elindul!
Te jóisten hát régen ilyen nem volt!Én nem értem semmit ne adjunk 6 hós kor előtt , ne csináljunk velük semmit!
Az én lányom meg is örülne ha csak feküdni kellene egész nap olyan szépen ül az ölemben persze ezt sem szabadna!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: ha hallgatnánk mindenre, szegény gyerek nem csinálhatna semmit, nem ehetne semmit.
Dana ha akar áll, a kezünket fogva, de ha nem akar, azonnal leül! Lépni meg nem lép, csak ha véletlenül olyan kedve van, akkor is egyet kettőt! Bence meg ilyenkor már kézen fogva sétált! És mégis mindkettő tök egészséges, szerencsére!
Szóval a józan paraszti ész amit megenged, azt csak nyugodtan!
Vendég
 


Sziasztok!

Nagbri, nagyon vagányak a srácok! :D

Kriszta, nem lehet símán billentyűzetet csatolni a laptophoz??? Mert az mégis csak olcsóbb... (Apa is így használja a laptopot!)

Hú, Mogyó, nagyon édes Ágika! :D

Egyetértek, hogy józan paraszti ész, és a gyerek majd jelzi, ha valami nem tetszik neki. De persze erőltetni sem szabad, hogy mindent túl korán csináljon. Látszik az a gyerkőcön, ha már ülni szeretne, vagy mászni, vagy sétálni...

Ti hogy szoktátok a tápszert adni a babáknak?
Tegnap este próbáltam cumisüvegből adni Bendének, de szerintem nem jó hozzá a cumi. :( Eddig poharaztam, de néhányszor újra kellett öltöztetni elalvás előtt (amit nem csíptünk), ezért gondoltam, az esti tápszert cumisüvegből adom neki. De a variábilis (?) cumiból nem jött. Szívta egy darabig, aztán sírt, és akkor láttam, hogy nem evett semmit. Ti miből és hogy adjátok a tápot/kiegészítést???? Szerintetek milyen cumit lenne érdemes venni és mekkorát, amiből ez a sűrűbb sinlac is ki tud folyni????

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?