Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kati, így utólag is boldog szülinapot kívánunk a nagyfiadnak! Nagyon szép tortát sütöttél neki.Biztos finom volt.
Vettünk játszószőnyeget a Timinél. Egyenlőre a csörgős játékot élvezi, ahogy kalimpál a kezével, azt eléri. Igazából akkor lesz érdekes, ha rendesen látja is.
Most itt ül az ölemben és figyeli a monitort. Azt észrevetttem, hogy a világító dolgokat figyeli, azt tuti jól érzékeli. (ablak, tv, lámpa, monitor)
Köszi a kérdéseket! Az én törpim 1 hónap alatt 1 kg-t hízott és 5 cm-t nőtt. Most 3400 g és 50 cm volt a tanácsadáson. Meg is dicsértek bennünket. Kép már ekkora vagyok

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


Sziasztok!

Istvánnak utólag nagyon sok boldogságot kívánunk!
Nagyon szép a macis torta!!!


Zorin is rendesen belehúzott. Ügyesek vagytok!


Dani!

Nagyon boldog 3. szülinapot kívánunk.
Hihetetlen, hogy már 3 éves....
A hétfői ovikezdéshez pedig egy nagy kalappal.
Februárban Adél is megy...kitartás!!!

Adél a változatossaág kedvéért ismét náthás (hála a közösségnek). Mi lesz az oviban. Mindig itthon leszünk???

Pénteken megsirattam, a bölcsisnéninket (Éva nénit).
Mentem a bölcsibe Adélért és Éva néni volt. Azt mondja "Adélkám ne sírjál ám majd az óvodában, mert én nem leszek ott".
Kész én is elpityeregtem magam. (most is... :cry: )

Adél nagyon készül. Tornacsomag összekészítve, a jele mindenbe belerajzolva.
Voltak az óvónénik családlátogatáson. Hát azt hittem az én kislányom meg lesz szeppenve, hőát nem. Hívta őket fel a szobájába játszani. Produkálta magát. Szegény óvónénik....


Jó hétvégét mindenkinek!!!
Edit

Kép

Kép
ditke75
 
 


Kép Adél 1 éves



Kép 2 éves

Kép

Kép
ditke75
 
 

 
 

Edit!

Nagyon szépen köszönjük Dani nevében! Mindjárt teszek fel képeket a buliról. Mikor meglátta a nagy dobozt, már ugrált örömében, pedig még nem is tudta mi van benne. Nagyon emlegette Adélt, hogy neki is ilyen autója van.

Az ovi, hát igen, már tiszta ideg vagyok. Dani közli hétfőn megyek oviba, de nem tudom hogy fog viselkedni. Nekünk is mindenbe belerajzolva a fésü, összekészítve melyik ovis cucc, melyik itthoni.

Kép
Dani keresztapjával
Kép
Tranbilt is kapott

Kép
és persze a nagy autó

Lindi

Kép
lindika
 
 


Sziasztok4

Daninak nagyon nagyon boldog szülinapot!!!!
Heni hatalmas gratula a nagyfiúhoz!!! Nekünk is az első 4 hét alatt hízott 1 kg-ot az István, én örültem neki, de utána már nem annyira húzott bele és most sem az a duci gyerek :-)) az anyós szerint vékony.... hát a doki bácsin azt mondta hogy az anyját látva nem csodálkozik :-)))

A torta nagyon jól sikerült, a receptet babaszakácskönyvből vettem, sütőtökös gyömbéres kuglóf eredetileg de pont bepasszolt a maci formába :-)

Szorítunk hétfőn Daninak az ovikezdéshez!!!

Mi elegyünk 4 napra "telelni" jövő héten nagyon várjuk, hármasban igazi családi kikapcsolódás :-)

Vigyázzatok magatokra!
Üdv
Kati
eszikati
 
 


lányok,

privát üzenetet kaptam egy szvek92 felhasználótól (0 hozzászólással), aki elmondása szerint , és élénken érdeklődött aziránt, melyik házat vessszük meg Újtelken. Aláirás nincs. Imerős vkinek a felhasználó?

Lindi, boldog szülinapot kivánok Danainak!
Kati, nektek meg jó pihenést!

Mennyi gyerkőc ünnepli most a szülinapját! :)

Szilvi
hortenzia
 
 


Sziasztok!

Daninak utólag is Boldog Születésnapot,és sok sikert az ovi kezdéshez.

Adélnak mielőbbi gyógyulást!

Kati!Jó pihenést kívánok arra a 4 napra!
Szilvi!Nekem nem ismerős ez a felhasználó.Megkellene nézni,hogy máshol volt-e már hozzászólása.

Heni!Nagyon aranyos a kisfiad.Noémi nem is hízott ennyit az első hónapban.Aztán később már bepótolta a lemaradást. :)
További jó hétvégét!
Üdv:Móni
kreony
 
 


Szia, Hortenzia!

Én írtam neked, én közel lakom Újtelekhez. Egy hozzászólásodban olvastam, hogy újteleki vagy környékieket keresel, én csak erre reagáltam.
Azért kérdeztem, hogy merre fogtok lakni, mert nagyon jól ismerjük a települést.
Bocsi, ha tolakodó voltam.

Aláírás pedig volt az üzenetben.

Üdv. Szilvia
szvke92
 
 


ditke75!

Nem mondod,hogy Adélka már ovis lesz?? Nem is mondtad.
Most megint beteg?

Szilvia (remélem, Te tudod, ki vagyok) :lol:
szvke92
 
 


Köszönöm szépen csajok Dani nevében is!!!

Lindi
lindika
 
 


Szilvia,

ne haragudj, nem megbántani akartalak, csak óvatos voltam, mert kaptam már sajnos privát üzenetként ún. "tolakodó" üzenetet.

Örülök, hogy van egy végre újtelki ismerős. Most rohanok, de még irok.

Szilvi (szintén)
hortenzia
 
 


Szia, Hortenzia!

Mi nem Újteleken, lakunk, hanem kb. 3 km-rel mellette. Nem haragszom és nem tolakodásképp írtam én sem, csak gondoltam privát üzenetben egyszerűbb.
Hogy találtatok ide és miért pont Újtelek?

Üdv. Szilvia
szvke92
 
 


szia Szilvi,

teljesen véletlen, hogy Újtelek, beleszerettünk a házba, aztán a vidékbe. Jó nyugis lesz a város után. Irtad, hogy Szakmáron laktok, az a szomszéd falu, ha jól láttam. A Szelidi tó is vonzó volt, hogy olyan közel van. Milyen ott nyáron?

lányok, szobatisztaság-ügyben érdeklődöm: Ti mikor kezdtétek, már ahol lezajlott a folyamat, vagy zajlik? Zakariás már mutatja a pelenkáját, és érdeklődik a wc iránt is, de azt sem tudom, bili vagy wc-szűkitő legyen. ???

Szilvi
hortenzia
 
 


Remélem nem bánjátok, hogy egy picit bepofátlankodok, de szeretnék ajánlani Nektek is termékeket, illetve akit érdekel a termékek forgalmazása annak üzleti lehetőséget! Kiváló minőségű magyar tisztítószereket, élelmiszereket és táplálékkiegészítőket kínálok a H&I képviseletében ... www.bogen.5mp.eu ... nekem nagyon tetszenek a termékek, biológiailag lebomlanak...
Szép hétvégét: bogen@tvn.hu

Kép
bogen
 
 


Szilvi!

Szobatisztaság nálunk egy évesen kezdődött, mikor Dani minden reggel kakilt. Ráültettem a bilire és mindig belekakilt. Tetszett neki. Utána annyira belejött, hogy már minden pisinél jelzett, de egy ennyi idős gyerek lehet fél óránként pisil. Egy idő után már nem ültettem mindig rá. Vagy ezért vagy azért mert megunta a bilizést, totál le is szokott róla. Egyébként nem is ajánlják az ilyen kiskori biliztetést, de ezt csak utólag tudtam meg. Aztán eltelt egy jó hosszú idő, az istenért nem akart bilizni, wc-zni sem. Majd mikor elmúlt 2,5 éves egyre idegesebb lettem, és sűrűn levettem róla a pelust. Eleinte sokszor bepisit, akkor visszaraktam, próbáltam késöbb és egyik napról a másikra szobatiszta lett nappalra. Éjszaka még pelus van. Remélem tudtam segíteni!

Lindi
lindika
 
 


Lindi,

köszi, hogy irtál, és az hogy történt, hogy egyik napról a másikra szobatiszta lett? Szólt, hogy wc-re akar menni? Hogy csinálta? Tényleg, elképzelni sem tudom, hogy fog ez menni. Egyelőre Z. tart a wc-től, de igyekszem mindig a pelusból a kakit együtt kivinni vele és kiönteni a wc-be, hadd lássa, mi történik. Meg ő húzhatja le, de asszem ettől idegenkedik a legjobban. Mindenesetre úgy gondolom, ha látja, mi mit/hol csinálunk, akkor majd ő is akarja idővel. Egyébként pont a reggeli kaki az, ami kb. mindig ugyanakkor jön. Akkor azzal kellene kezdeni, nem?

Szilvi
hortenzia
 
 


Szilvi!

Mennyi idősek is vagytok most?
Ha reggel kakil érdemes azzal próbálkozni. Viszont hallottam már én is azt, hogy nem szeretik ha lehúzzák a kakijukat, pisijüket.
Dani úgy lett szobatiszta, hogy levettem róla a pelust. Sűrűn elvittem pisilni, de így is volt, hogy napi 5-6-szor bepisilt. Ekkor visszadtam a pelust, és egy hét múlva próbálkoztunk megint. Akkor már csak 1-2-szer pisilt be, de sokáig nem szólt magától, hogy pisilni kell. Aztán egyszer csak szólt, és azóta többnyire szól, de néha el kell küldeni, főleg séta előtt, alvás előtt. Remélem segít!

Lindi
lindika
 
 


Sziasztok!

Adélt kb 1,5 évesen kezdte érdekelni a bili. Nyár volt, sokat volt bugyikában a pisi és a kaki is belement. Utána jött az ősz. A bilit a szobában mindig szem előtt hagytam. 10 percenként, 20 percenként mindig kérdezetem kell-e pisilni. Ha nem kellett, akkor is picikét ráültettem, hátha. Aztán ha volt sikerélmény, nagy tap, örömújjongás, hogy van pisi, kaki. Ő vihette ki és öntötte a wc-be. Le is húzhatta a wc-t. (pá-pá pisi, pá-pá kaki ezt ő mondta).
Azután már egyedül levette a pelust és elintézte a dolgát és szólt, hogy anya pisiltem, vagy kakiltam.
Pelus csak akkor volt rajta, ha elmentünk otthonról. Később már akkor sem. Adél májusban ment oviba. Akkor már teljesen szobatiszta volt. Akkor múlt 2 éves.
Ja és kapott egy kukásautót az apukájától. Mindig mondtuk, hogy a kukásbácsik elviszik a pelusokat. Azután már ő kérte, hogy ne rakjak rá pelust.
Nem mondom néha (tényleg max 5x) pisilt, be. Kaki talán 1x csúszott be. Nagyon gyorsan szinte egyik napról a másikra ment.

Adél teljesen buggyant. Szerintem ezt a viharos szelet érezte. Kelekótya....

Melinda holnap találkozunk a szülőin!


Üdv!

Edit!

Kép

Kép
ditke75
 
 


Lindi, Edit, köszönöm a hireket, probálkozom szép lassan a bilivel. Már beharangoztam neki, és örül. Biztos azt hiszi, új játék :))
Ja, és Zakariás 21 hónapos, beszélni még nem hajlandó, csak azzal a 8 szóval kommunikál, amit ő gyártott. Nem akarom siettetni a szobatisztaságot, csak úgy érzem, már kezd megérni rá a helyzet.

Itt Bécsben is akkora szél volt két napig, hogy Z. alig tudott elaludni este, csak úgy süvitett be az ablak alatt! A fejfájásomról már nem is beszélek...

Szilvi
hortenzia
 
 


sziasztok, gyors bekukk, Lindi remélem Daninak jól megy az ovi :-) hogy érzi magát? Heni hogy vagytok a picurral?

A pihenés szuper volt, István nagyon jó fiú volt, rengeteget pancsolt, és ott lezdett először úgy járkálni hogy állva tologatta a tárgyakat, és azóta is ezt csinálja, kíváncsi vagyok mikor indul el. Az természetes hogy a térdeit nem nagyon akaraja hajlítani lépegetés közben? Most úgy megy mint a kiskacsák :-) Mikor vegyek neki először cipőt??? Úgy látom megint kérdésekkel teli hetek következnek. Hogy tudom őt segíteni?

Üdv
Kati
Kép Nagyon laza vagyok :-)
eszikati
 
 


Sziasztok!
Lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb hely, de nem találtam kalocsás topikot.. Mi az első babánkat várjuk, aki 3 hónapos és arról szeretnék érdeklődni, hogy ti hol szültetek? Mit tudtok a kalocsai kórházról és az ottani dokikról, szülésznőkről??
Megköszönném, ha leírnátok a tapasztalataitokat!
Üdv,
Adrien
nadry
 
 


Kati!

Szerintem ha elkezd István sétálni, akkor vehetsz neki olyan cipőt, ami jó puha talpú és magasszárú. Azt ne kérdezd, hogy hol, mert Kalocsán nincs egy normális gyerekcipőbolt. Bár az Év-adban voltak jó kiscipők, és most le vannak árazva, lehet érdemes lenne benéznetek, hátha találtok valamilyet.

Daninak az ovi alakulóban van. Eddig sírt, de ma először végre nem. Azt mondják nincs vele gond, csak még mindent az ovónénivel akar csak csinálni. Pénteken ebédel ott először, aztán ha jön Adél is, akkor együtt fognak ott aludni.

Adri!

Sajnos én nem Kalocsán szültem, azt tudom, hogy a korház nagyon jól felszerelt, dokikról sok jót nem tudok mondani. Egyébként itt sok Kalocsai és környékbeli van, ennél jobb topikot nem is találhattál volna :)


Lindi
lindika
 
 


Szisztok!

Adél nagyon várja az ovit. Kijelentette Piroskának akar öltözni a farsangon.
Dani lehetne a farkas :lol: Nos?

Én sem Kalocsán szültem (Baján) infóm így nincs. Viszont Bajáról csak jókat tudok írni.
Adri Te nem solti vagy véletlenül????? Láttam oda is írtál...

Kati!
Merre voltatok telelni (ha szabad tudni?).
Biztosan nagyon édes a kifiad, ahogy tipeg.
Én a piacon szoktam az egyik pasitól (ami a festék bolt oldalában van) . Puha talpú, magas szárú (tanoda márkanévre hallgat) szandit.

Egyébként én a szobájában "csak" zokniban hagytam, hagy fejlődjön a lábboltozata, izomzata.
Ha lementünk a földszintre (ahol metlaki van) ott adtam rá a szandit.

Üdv!

Edit

Kép

Kép
ditke75
 
 


Üdv Adri!

Az én lányaim Kecskeméten születtek, ott van kb. 25 orvos, akik mind nagyon kedvesek, segítőkészek. Az ápolónők is nagyon kedvesek voltak.
Nem voltam még Kalocsán kórházban, így arról nem tudok Neked mit mondani.
Szilvia
szvke92
 
 


Szegény törpimnek terpeszpelankát kell hordania. Tegnap én is bőgtem vele együtt, úgy sajnálom szegényt, biztos nem lehet kényelmes neki. Volt valakinek hasonló? Meddig kell ezt hordania?

Amúgy minden rendben, már 3,80 kg, szépen kerekedik. Egyre többet mosolyog és a játékokkal kezd "beszélgetni".

Most épp babaruhákat varrok, mert a boltban iszonyú drágák. Így legalább egyedi lesz és gyakrabban lehet új ruhácskája.
Kép a kis angyalkám
Kép így alszom

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az infókat... Baja már messze van, illetve természetesen elérhető a távolság, de lehetőség szerint közelebb szeretnék maradni. Hát igen, két dokival már volt szerencsém találkozni Kalocsán, de különösebb szimpátiát nem érzek egyikük iránt sem :( Ti mi alapján tudtatok választani?? Kecskemétről pedig azt hallottam, hogy agyontápozzák a babákat, meg tudod ezt cáfolni, Szilvi? És a 25 doki közül Te kit ajánlanál?? Duanújvárosról nincs véletlenül infótok??
Solti vagyok valóban, van itt más a Solt city-ből? :)
Babaruha- és cipő ügyben én csak azt tudom ajánlani, hogy nézzetek be turikba.. Én Solton járok az angol turiba és ott a kilós részen is szoktak lenni nagyon szép babaholmik. Most is láttunk nagyon szép zoknicskát, csak sajna a felét nem találtuk :(( :) Meg valamelyik nap a neten is találtam egy Tücsök-turi nevű oldalt, ahol olcsóért is lehet babacuccokat kapni, bár én még nem vagyok teljesen képben az árakról.
Adri
nadry
 
 


Sziasztok!

Adri üdv csapatban!Én Baján szültem,így nem tudok mit mondani az itteni orvosokról.Kismama ismerőseim közül sokan Dr Malbaski Miklóshoz járnak.

Kati!
Noémire én is csak zoknit adtam a lakásban.Olyat ami csúszásgátlós így nem csúszott el.Ha kimentünk az udvarra v.mentünk valahová,akkor magas szárú,puha talpú kiscipőt kapott.
Én is a piacon szoktam venni ahol Edit.Jó minőségűek és az első cipőcskét nem is koptatják el hamar.
Heni!
Ez a legény egy tündér!Nagyon szép kerek kis pofija van.Olyan elégedetten alszik!Nekünk szerencsére nem volt szükség ilyen pelusra,így nem tudok tanácsot adni.
A Spárral szemben van egy baba turi ott is lehet jó áron szép és nem agyon mosott ruhácskákat kapni.2 hete 390 Ft volt minden ruha.Rengeteg bébi ruhájuk volt akkor.
Edit!
Adél már ovis?
Szilvi!
Milyen kint Bécsben?

Üdv mindenkinek:Móni
kreony
 
 


Kép Tükör a mindenem!
kreony
 
 


Üdv Adri!

Nekem el kellett mennem valahova orvoshoz ahhoz, hogy terhes lehessek. Kecskemét mellett döntöttem, prof. Dr. Godó György segített ahhoz, hogy lányaim megfoganjanak, majd nála született mindkettő. 94 óta járok hozzá, a szülések óta évente egyszer. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve.

Vhencsi!

Az én kislányom is hordott terpeszpelenkát egy napig. Kalocsán a röntgen azt mutatta ki, hogy csípőficamos. Elvittük Bp-re az Ortopéd Klinikára, ahol egy nagyon kedves idős drnéni megállapította, hogy semmi baja. Csináltak UH-t is, aztán egy hónap múlva újra megcsináták az UH-t és a vizsgálatot is, de semmit sem találtak nála. Javaslom, keresd fel a klinikát (Karolina út). Elvesz szinte egy egész napot, de megéri, hogy megtudd, tényleg szükség van-e a terpeszre. Be kell jelentkezni, délutánonként van rendelés. Nagyon kényelmetlen lehet a babának. A lányom nyáron hordta az őrült melegben, még az a nylon is melegítette, nem volt elég a pelenka.

Szilvi
szvke92
 
 


Sziasztok!

Adélnak is írtak fel terpeszpelenkát, ami kb 3 percig volt rajta, úgy üvöltött.
Én állandóan tornáztattam. És a controllokon, mindig azt mondták nagyon szépen javul, ugyanígy használjuk a terpeszpelenkát továbbra is. :shock: :lol:
Szóval ugyanúgy nem használtuk a 3. controll után azt mondták többször nem kell feltenni rá.

Móni!
Hétfőtől ovi. Holnap lesz az utolsó bölcsis napunk.... Furcsa lesz.

Adri! Én solti vagyok. Amikor férjhez mentem akkor költöztünk Kalocsára.

Melinda! Dani hogy viseli az ovit????

Baján dr Mátrainál voltam. Csak jókat mondhatok róla.
Kalocsán megkaptam a papíromat abortuszra, mert hogy nem él a baba. Már 3 éves!!!!! No comment!


Zorin nagyon-nagyon szép baba! Szépen nődögéltek ám!!! :lol:

SzilviA!

Holnap nyitunk intimcímet? :wink: Segítesz majd, ha sokan lesznek?

Edit

Kép

Kép
ditke75
 
 


Mi is ultrahang után jutottunk el az ortopédushoz. Ultrahangon bétaszög eltérést állapítottam meg, az ortopédus meg csípőredő asszimetriát. Azt mondta, nincs csípőficamra utaló jel, 1 hónap múlva kell visszavinni. Talán csak addig kell hordania. Én rugdalózó fölé adom neki, hogy ne nyomja annyira a pici lábát. Egész hősiesen viseli. Kicsit többet van kézben, hogy érezze a törődést.

Kalocsán a doktornőt tudom ajánlani, még mindig. Nekem is úgy ajánlották és nem csalódtam benne. Malbaskinak fura a stílusa, bár azt mondják, aki hozzá jár magánrendelésre, azzal rendes. Molnárt viszont kerüljétek el nagy ívben, őt nem ajánlom senkinek. Bunkó a stílusa és mellette nagyon durva is. Szimpik volt még a Jeremiás doki meg a Réfy. Ennyit tudok nyilatkozni Kalocsa ügyben.

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


Heni,
szerintem tornáztasd sokat, és akkor tuti nem lesz semmi baj, általában túlreagálják ezt a dokik. Ilyen pici korban még nem is lehet hosszútávú következtetést levonni. Ha minden este fürdetés előtt megtornáztatod (feltolod a lábait, körzöl velük mindkét irányba, nyitod-zárod őket, biciklizel velük), az elég lesz ahhoz, hogy legközelebb már ne kelljen a terpeszpelus.
Zorin nagyon szép baba :)

Edit, a fenti üzeneted nekem vagy Szvke 92-nek szól? MIndketten SZilvik vagyunk :)

Móni, Noémi is csókolgatja a tükörképét? Zakariás egy hete csinálja, majd meghalok a nevetéstől, még dumál is magához. Bécs nagyon jó, főleg mert gyerekbarát, összehaverkodtunk egy félelmetes ikerpárral, nagy kópék. Most éppen nyögöm az influenzát, és szurkolok, nehogy Z. elkapja tőlem. Nem lenne vicces megismételni a karácsonyi Nagy Náthát.

Szilvi
hortenzia
 
 


Hortenzia Szilvi!

A másik Szilvi a kolléganőm (mint kiderült) :lol:
Neki szólt....

E.

Kép

Kép
ditke75
 
 


sziasztok, hó jó sokat írtatok :-))))
Adri üdv közöttünk, én Szekszárdon szültem, de ha van időd és visszaolvasgatod akkor Heni elég sok mindent leírt a kalocsai kórházról. Nekünk ismerős szült ott még novemberben szinténa doktornőnél és meg volt vele elégedve és egyáltalán mindennel, mondjuk neki a 3. gyerkőc volt és mind a hárman itt születtek, szóval... lehet itt is szülni, Nekem sincs majd kedvem a másodikkal elrohangászni innen én is itt szeretnék MAJD szülni :-)

Heni, Zorin gyönyörű!!!! A torna szerintem is többet ér mint a terpeszpelus, de a hiedelmekkel ellentétben nem fáj nekik és nem is kellemetlen még a szíj sem, szerintem egyébként a terpeszpelusnáj jobb a szíj szóval nem kell megijedni nem kényszeríted őt olyan tartásra ami fájdalmas, a tornát pedig mindenkinek javasolják, nekünk nem mutatott eltérést az UH de a gyerekorvos így is mondta hogy tornáztassam, és szeret is tonázni!!!

Az egy éves vérképünk szuper úgyhogy István ép és egészséges hála a jó Istennek!

Túl vagyok a nyelvvizsgán is, hát ez a csapat nem álla helyzet magaslatán szervezésügyileg... de et hagyjuk, kész vagyok ez a lényeg, kicsit kilógtam a gimnazisták közül :-)))

Edit!
Telelni Sikondán voltunk Komló mellett van egy szuper kid wellness szálloda, már voltunk ott két éve és beleszerettem és azóta szerettem volna visszamenni, kicsi szálló nagy vízfelület, és szerintem mindennek megfelel amit a "nagy" gyerekbarát szállodák si írnak magukról. Adtak kiságyat, kiskádat, még wc szkítőt is tettek be, gyerekágyneműt, a medencébe kaptunk úszógumit tele van gyerekjátékkal, az étteremben etetőszék, szóval nekem nagyon tetszik és bármikor szívesen visszamennék, a leggtöbbször szinte csak mi hárman voltunk a nagy élménymedencében ami jó meleg volt Istvánnak is a levegő hőmérséklete is 31-31 fok körül szóval nem fáztunk ha vízből kijöttünk, ja tényleg csak jót tudok mondani, tényleg így hét közben szuper volt.
na megyek mert István követel :-)

üdv Mindenkinek!!!
Kati
eszikati
 
 


Nekünk egyik helyen azt mondták tornáztassuk, másik helyen, hogy ne. Mi azért tornázunk, úgy veszem észre, hogy szereti is. Általában pelenkázáskor kerül rá sor. Közben vigyorogni is szokott.
Hordja e pelust is, annyira nem nyűgösködik tőle. Szoptatáshoz más pozíciót kerestünk, hogy ne lógjon a lába a levegőben. Szerintem 1 hónapig kibírjuk, utána remélem, nem kell.
A héten újra megpróbálkoztunk a kádban fürdéssel, és sikerült. Egyáltalán nem sírt, sőt kezdi élvezni.
További jó hétvégét mindenkinek!

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


Edit!

A héten nyitok egypár intimcímet, de lehet, hogy elküldöm őket Szex Szárda, nyissák inkább ott :) :) :)

Bocsi a többiektől, Edit tudja miről beszélek. Az a nap nagyon szuper volt a fórumon.

Üdv., Szilvi
szvke92
 
 


Sziasztok!

Hú két nap suliban vagyok és alig győzöm visszaolvasni annyit írtatok.

Dani már a héten nem sírt az oviban, illetve pénteken ott ebédelt és akkor kicsit sírt, mert nem mentem érte ebéd elött. Edit ti mikor mentek hétfőn? Dani már nagyon várja Adélt.
Erről jut eszembe: Adélkának nagyon boldog szülinapot és névnapot kívánunk!!!

Most be kell fejeznem, mert kamionokat kell nézni Danival :)

Lindi
lindika
 
 


Edit!

Kellemes szabit és Adélnak boldog szülinapot!

Szilvia
szvke92
 
 


Sziasztok!
Utólag is boldog szülinapot az ünnepelteknek! Bocsi, de én nem tudom még kinek mikor van.

vhencsi
Kép
vhencsi
 
 


Sziasztok!
Először is Adélnak Boldog névnapot és születésnapot kívánok utólag is.
Hogy telt neki az első óvodás nap?

Szilvi(Hortenzia):Noémi csak dumál a tükörképéhez.Mindig elmeséli,hogy mit csinálok éppen akkor.
Látni kellen mikor a telefonjával rohangál le-föl a szobában és dumál.

Heni:Noémit én is tornáztattam,és nagyon élvezte.Főleg a "biciklizést".

Pár napja próbáltam neki copfot csinálni,de még mindig nincs akkora haja.Így csak egy kis pálmafa sikerült.Illetve kettő. [img]


http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.4597.jpg[/img] Copfosan

Üdv: Móni
kreony
 
 


Kép Copfosan
az előzöt nem tudtam vissza nézni.
Móni
kreony
 
 


Sziasztok!

Így utólag is boldog szülinapot és névnapot kívánunk mindenkinek, aki mostanában ünnepelt. Gratula az újdonsült ovisoknak. És üdv azoknak, akik mostanában érkeztek. Rendszeresen olvaslak benneteket, de ritkán szánom rá magam az írásra. Azért az infókat "elraktározom". Például a biliztetésről.

Már néhányszor leírtam, de mivel újra kérdés volt: én meg voltam elégedve mindennel a kalocsai kórházban. Dr. Jeremiásnál szültem. Csak ajánlani tudom. Rendes még az Elek is. A Molnár nekem sem volt szimpi, a Malbaski pedig jobb, mint amilyennek elsőre látszik.

Kati!

Minket is érdekelne az a sikondai szálló. Ez a Sikonda Wellness Hotel? Írnál róla kicsit többet? Köszi előre is. A "kid" jelzőt sehol sem találtam.

Üdv mindenkinek

Kriszta

Kép
sziki
 
 


Sziasztok!

először is Kriszta amíg el nem felejtem igen a sikondai wellness hotelről van szó, ha bírod a keresőbe akkor kihozza rögtön, telefonon is nagyon segítőkészek ha felhívod őket bár néha nehéz elérni a recepciót mert a egy két recepciós csaj sokat csavarog :-) mire vagy kíváncsi? kérdezz úgy könnyebb válaszolnom :-) ja a kid az kis akart lenni bocs

Adélnak is utólag boldog név és szülinapot!!!

remélem nagy ovisok jól vannak :-)

szokmbaton voltam nyelvvizsgázni tegnap meg pesten vásárolgatni.. az ieában vettem tárolódobozokat a gyerekszobába mert a játékhegyeket már muszály volt rendeznem...

Istvánnak megvan az első cipője, anyu hozta Miskolcról, siesta és szuper! össze sem lehet hasonlítani azzal amit itt árulnak a gyerekcipőboltban! könnyű feladni tartja a lábat ugyanakkor nem nagyon kemény és bumszli, szóval a gyrek az első perctől megszokta csak a cipőfző nagyon csábító hogy kiszedje :-) egyre ügyesebben lépeget de még egyedül nem, fogni kell a kezét, de mindennek eljön az ideje.

na megyek teszek veszek

Üdv
Kati
eszikati
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a szülinapi és a névnapi jókívánságokat!
Nagyon jól sikerült a hétvégi ünneplés.

Hétfőn kezdtük az ovit. Első nap 2,5 órát volt. Amikor mentem érte megkérdezte, hogy nem alszunk itt?
Ma ebédet is kapott, holnap pedig már ott is alszik. Semmi gond eddig nem volt. Szerintem a bölcsi miatt. Ott már megszokta, hogy mikor mit és hogyan kell.

Sikondai wellness, csábító...
Mi is azon gondolkodtunk, hogy idén oda megyünk nyaralni. Így minde infó érdekel. Sok kirándulási lehetőség is van a környéken (Pécs, Siklós...)

Dani kijelentette, hogy ő csak akkor alszik ott, ha Adél is. Így hát Dani is holnap alszik ott először.


Edit

Kép

Kép
ditke75
 
 


Sziasztok!

Mi voltunk Sikondán szeptemberben, jó hely! Van külön gyermekmedence, csak nem ott van, ahol a többi, De vannak kis asztalok, meg székek. Egyébként van egy nagymedence (nem mély) mindenféle maszirozóval, meg egy ölőmdence, az melegebb. (az gyógy, úgyhogy gyermek nem mehet be). Melegebb időben kinn is lehet fürdeni.
Nagyon szép helyen van.

Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


sziasztok,

Edit Bea már írt néhány dolgot, még kiegészítgetem. Tapasztalatom szerint a nagymedence is kellemes meleg és a levegő hőmárséklete ott melegebb volt mint a gyrekmedencéknél, szerintem Adél már a gyrekmedencét jobban élvezné mint István, így mi inkább a nagymedencében pancsoltunk főleg mert ott a leggtöbbször rajtunk kívűl max 1-2 ember volt, így nem féltem aatól hogy a vízminőség rossz lenne. A gyrekmedencékben rajtunk kívűl seni sem volt, így nyugodtan bemehettem Istvánnal annak ellenére hogy az van kiírva nem mehetnek be a szülők, vagy csak felügyeletei jeleggel, de az úszómester mondta hogy nyugodtan menjük be, szóval segítőkészek és rendesek voltak. A kinti medencék természetesen még nem üzemelnek, szerintem azokat csak májusban indítják majd be. Mi csak reggelit kétünk mert a félpínziót drágálottuk, de nem bántuk beg mert az ún snackbárban olcsón lehetett kajálni és mivel majdnem minden nap kirándultunk is általában útközben kajáltunk nagyokat. Velünk olyan szempontból is rugalmasak voltka, hogy elméletileg 10 ig kell elhagynod a szobát amikor eljössz de megkérdeztük hogy gond lenne ha csak 11 körül tudnánk elhagyni, és megengedték hogy du 1-ig ott maradhassunk és nem kelett plusz fizetnünk ezért!
A reggeli bőséges és van választék, hideg meleg svédasztalos jellegű, gyrekekenek gabonapelyhekkel, én vittem cumisüvegmelegítőt és vízforralót így a szobában tudtam Istvánnak kaját és innivalót melegíteni. A takarítónénk is kedvesek voltak, mindig megkérdezték kérünk e tiszta törülközőt vagy a gyrekőcnek valamit. István még a hatalmas erkélyen is nagyokat aludt!
Csend és nyugalom, szerintem családias, kedves kiszolgálás, főleg így holtszezonban hétközben szuper! Amikor még kettesben voltunk a párommal két éve akkor nagyobb volt a nyüzyi mert nyáron voltunk, de az sem volt vészes. És tényleg sokfelé lehet kirándulni.

korábban flpanzióval voltunk és az is nagyon finom volt, ugyanúgy svédasztalos rendszerben.

Hát ennyi hirtelen kérdezz nyugodtan :-)))

Üdv
Kati
eszikati
 
 


Sziasztok!

Kati!
Köszi a kimerítő választ, azt hiszem oda fogunk utazni majd a nyáron. (ovis nyáriszünetben).

A héten volt a farsang az oviban. A gyerekeke nagyon jól érezték magukat.

Üdv Mindeknkinek!

Edit

Kép

Kép
ditke75
 
 


Kép Tánc az óvónénivel


Kép Dani+Adél

Kép Piroska

Kép

Kép
ditke75
 
 


sziasztok!

Edit:Tündéri Adél ebben a ruhában.Ezek szerint tetszik neki az ovi.

Lindi:Daninak is tetszik az ovi?

Többiekkel mi újság?Rajtam kívűl van még valaki aki babát vár?

Én és a pocaklakó legényke jól vagyunk.Sokat mocorog,főleg hajnalban nem hagy aludni.:)Remélem mire megszületik elfelejti ezt a szokását.

Noémi már várja a tesót.Mindig mondja,hogy vele fog pancsizni meg ad neki kekszet.

Üdv mindenkinek!

Móni
kreony
 
 


Sziasztok!

Dani sajna beteg. 4 hét után összeszedett az oviban egy takonykort, és ettől megint befulladt. Remélem jövő hét közepére jobban lesz. Két nap nem megy oviba, hogy erősödjön. Ma már nem adtam neki kúpot, remélem nem lesz gond éjszaka!

Napközben egész jól van. Most jött el a miértes korszaka. Kicsit későn érő a drágám. Nagyon fárasztó tud lenni, egy nap ezerszer hogy miért?
De még bírjuk :)

A farsang tetszett neki, de nem akart beöltözni. Szerintem ő volt így egyedül, de nem zavarta. Táncolt, meg ettek ittak.

Az ovival nincs gondja, de jobban örül ha otthon maradhat. De ha elviszem nem sír, csak néha "anyázik" kicsit :)

Lindi

Kép
lindika
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?