Új privát üzeneted érkezett!

Igen! Hétvégén családegyesítés... de hogy melyik nap?... :roll: Remélem nem a semmiért szenvedünk... most már bármikor előjöhetnek a mi pöttyeink is... de azért bizakodok, hátha mégse lesz baj...
szilbee
 
 


Sziasztok!
Van fotóalbumom! "Dorka baba 4d uh-n" a címe.
Avatarral még meg kell küzdenem.

donkoaniko
 
 


Anikó! És hol tudjuk megnézni?
szilbee
 
 

 
 

Szilbee! Én itt a Babaneten a fotóalbumoknál meg tudom nézni, most ráadásul a legfrisebbek közé tette. Írj, h. megtaláltad-e.

donkoaniko
 
 


Megvan! :)
szilbee
 
 


Hali Mindenkinek!

Évi: Megkatpam a táblit, majd kitöltöm és küldöm vissza, köszönöm szépen. (Hogy milyen szemtelenül fiatal itt mindeki! Nekem annyi idősen, mint itt a többség, még eszembe sem volt szülni :lol: ) Zorró-pasi hódító :lol:

Balwin Judit: a szoljon.hu-n reklámozzák a Robinzon Cirkusz lemezét. A honlapjukat már megnéztük a férjemmel korábban, apánknak bejött a zenéjük :lol:

Bbj: Nekünk van Néplap előfizetés. Úgy mennyibe kerül az a szakácskönyv? Ha gondolod, megvehetem neked.

Fanna: jobbulást neked!!! Én is szoktam ilyeneket csinálni :lol: Van, aki segítsen neked ellátni babót, ha beteg vagy?

Dorka: sajnos a gesztenyepüré áttevődött mára a gyerekem tilinkósága miatt, de majd ma :lol: És mit csinált anyukátok...??? :lol: :lol:

Szilbee: igazán én sem hittem, hogy ma hazamehet Levente, de tényleg biztonságosabb így mindannyiótoknak :roll: Neki is nagyon hiányzol már biztosan, annyira szomorú ez.

Ildi: tényleg, kicsit bővebben... gyerkőcök, ház?

Ditke?

Többgyerekesektől: minden gyereket lehet ugyanúgy szeretni, van azért kedvenc? Egyenlőre én el nem tudom képzelni. Sokáig nem is akartam másik gyerkőcöt, mert nem akartam megbántani Bencét azzal, hogy nem csak ő az egyetlen van nekünk. Most is félek azért egy kicsit, hogy mi lesz, ha lesz tesója? És a harmadik? Az sokkal másabb, mint a kettő? Jó értelmes vagyok.... :roll: :oops: Amikor összekeveredtünk a párommal, még négy gyerkőcről egyeztünk meg :roll: Bence születése után azt mondtam, soha többé, most már szeretnék.... :lol:

Ma már normálisabb volt a gyerekem jelentem, de szigorúan rövidpórázon volt egész délelőtt :wink:
Kati
szolkata
 
 


Anikó: jó kis pufi arcocskája van :lol: És már most van véleménye a világról: hagyjatok már békén! (szerintem a grimasz erre utal) :lol:
szolkata
 
 


Anikó: Édes nagyon Dorkátok.

Szilbee: Nemsokára itt a hétvége.

Dorka: Cukik vagytok.

Kata: Jó kérdés. Szerintem idő kell ahhoz, hogy egyformán szeresd Őket. Ezt még soha senkinek nem mondtam, de amikor Kata megszületett, el kellett telnie egy kis időnek, hogy ugyanolyan fontossá váljon számomra, mint Dorka. Pedig terveztük, vártuk és imádtam már akkor is, amikor megszületett, de valahogy akkor is Dorka volt a favorit, mindig azt lestem, hogy Ő nehogy megbántódjon, Neki jó legyen minden. Még most is sokszor van, hogy Ő élvez elsőbbséget, de mostmár ugyanolyan fontosak nekem. Egyformán szeretem Őket. De kellett egy pár hét, gondolom, amíg megszoktam, hogy már ketten vannak és már nemcsak Dorka a minden, hanem van egy Katánk is.
Más többgyerekes?

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Hellabella :)

Olga, elsétáltatok Jászberényig? :lol:

Villámtalálkoztunk ma Dorkáékkal (mindkét manó aludt :) ), naon höjje idő van :? Csak azé voltam hajlandó áznifázni, hogy Bogyóm tudjon jót aludni a levegőn.

Télleg, Dorka, fajinos a két kép :D Ehehehe...hát a vér nem válik vízzé :wink:

Szilbee, nincs már sok hátra; és remélhetőleg nektek nem lesznek pöttyeitek. Egyébként a viszketés meddig tart? A pörkösödésig, vagy a pöttyök láthatóságáig?...

Anikó, Dorka baba már szép gömbölyű, igazi újszülöttes arcocskája van :D Érdemes lesz majd "összevetni" ezeket a fotókat a születése utániakkal; nálunk pl. tényleg nagy volt a hasonlóság :)

Kata, én is hasonlóan érzek kistesó ügyben :oops: Akár szülnék most is, de lelkifurdancsom van: az a kényszerképzetem, hogy azt az időt/energiát, amit a másik picikével töltök, Annalucitól veszem el...még oan kicsi ő is... Ha már járna, meg beszélne, talán enyhülne bennem ez az érzés... Tudom, hogy naaaagy hülyeség, meg Atti szerint ezt később is így érezném...valszeg igaza van :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin! Nem'tom... csak tippelni tudok, hogy addig amíg el nem kezd lepotyogni a varas rész. :|

Körkérdés: Nálam is fura volt Dávid után... Állandóan kevertem Dávidot Leventével, annyira hasonlítottak egymásra. Mármint az újszülött Dávid, az újszülött Leventére. Egyfolytában Leventéztem Dávidot. Kicsit tudathasadásos állapot volt, mert úgy is éreztem iránta, mint Levente iránt. Talán éppen ezért nem volt nálam az, hogy úgy éreztem volna nem szeretem annyira. Viszont amikor a fejemben el tudtam különíteni a két gyerek iránti szeretetemet, az akkor volt, mikor Dávid elkezdett gömbölyödni és változni (mármint az arca). De én is úgy vok vele, mint Kata, hogy jobban óvom Levente lelki nyugalmát, mint Dávidét. Nem'tom miért van ez... de úgy érzem, hogy Levente az, jelen pillanatban, aki sebezhetőbb, így neki van most több figyelemre szüksége. Ez abszolút nem tudatos, csak most eszméltem, mikor olvastam Kata hsz-át. :shock: :)
Szóval lehet ugyanolyan méllyen szeretni két gyereket... :)
szilbee
 
 


Ja igen,,, én meg pont úgy voltam, hogy ahogy nőtt Levente, úgy éreztem, hogy egyre nagyobb szüksége van rám... vagy csak azt akartam/akarom hinni?! :roll: Ki tudja! :lol: Én már csak ilyen ragaszkodó vok. :lol:
szilbee
 
 


Na csak gyorsan: Jól vagyunk, házon kitéve az eladó tábla / tegnap óta / már voltunk lakásnézőben, de nem kiabálom el. Jobb idő, jobb hangulat. :)

Tegnap Petikét meglátogatta délelőtt a fogtündér, és belecsempészett egy apró kicsi fogkezdeményt az apró kicsi szájacskájába! :lol:

Hétfőn Imikével oviban voltunk , elintéztem magamnak az ovi gyakorlatot, és közben Imike is szétnézett. Nagyon tetszett neki, több gyerkőccel is összebarátkozott.

Ancsinak lett két négyese félévkor, a többi ötös. És lett három dícséretes ötöse!

Szilbee, én csak akkor keverem a gyerekeket, ha nagyobb társaságban vagyunk! :oops:

A gyerekeket egyformán lehet szeretni, de mégis egy kicsit másképp! Ez abból adódik, hogy nem egyforma a személyiségük, és persze az életkoruk sem. Minden korban más igényük van és a nagyobbak ezt meg is értik. Meg lehet oldani, hogy egyik gyerek sem érezze azt, hogy kevesebbet foglalkozunkl vele, mint a másikkal. Ha Peti alszik, akkor Imikével játszok, ha Imike alszik akkor Petivel foglalkozok és ha mindketten fenn vannak, akkor együtt játszunk, vagy zenét hallgatunk, stb...

Na megyek.... Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Jó reggelt!
Mi történt tegnap este, hol van a kezdeti lelkesedés?
Gratulálok a kis VÉDA ÁRVEN megszületéséhez!
Zooro nagyon jó hapsi, majd az én kis csipkerózsikámat is lefotózom.
Ildikó! Gratulálok Petike fogacskáihoz!
Szilbee! A keddi napom iszonyatos kemény volt, mintha az agyamat szívták volna, az a töménytelen mennyiségű jogszabály amit a munkám során kell alkalmazni, iszonyatosan kifárasztott.
Én is egyformán szeretem mindkét gyerekemet, csak éppen máshogyan. Soha nem tettem köztük különbséget, és talán ennek köszönhető, de soha egyetlen percre sem volt köztük féltékenység.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Jó reggelt!
Azt elfelejtettem tegnap írni, hogy 25 hetesen voltunk 4D-n. A 20 percből kb. 3 volt olyan, h. nem tette maga elé a kezét a kis huncut :D Olyan kíváncsiak vagyunk, h. most már milyen lehet, de hát kicsit húzós az ár, azt inkább babacuccra költjük... Igen, pufinak látszik az arca, úgy szeressem :lol: :lol: :lol:
Lábai szinte folyamatosan a bordáimban...

donkoaniko
 
 


Jó Reggelt!

Kép

Anna! Hogy vagy? Gyógyulgatsz már?

Többiekkel mizujs? Inkább nem sorolom fel a neveket, mert gyis kihagynék véletlenül vkit...
szilbee
 
 


Jó reggelt!

Tegnap nagy punnyadás volt, pedig nem volt valami szép idő.

Judit: Mizu? Betegek vagytok?

Éjszaka mindkét csajszi megjárta a hitvesi ágyat egy időre, külön-külön (együtt nem is férnének el).

Már csak 1 nap és jön a HP utolsó. Van még rajtam kívül Harry Potter fan?

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Szép napsugaras reggelt és napot Mindenkinek!

Ma suliban leszek estig, meg holnap is, így csak az éjszakai műszakban tudok részt venni, remélem ma már mindenki írogatósabb kedvében lesz.

Kati
szolkata
 
 


Sziasztok!

No, de leállt itt a forgalom....

Márti, hát a jogszabályokat én sem szeretem. Az a BBJ Judit reszortja :lol:
Várom a Csipkerózsikás képet!

Niki, akkor jó éjszakátok lehetett :? Süt a nap, irány sétálni!
Én egy HP-t sem olvastam... Lehet egyet ki kellene próbálnom?

Ditke, mi újság, rég nem írtál!

Testvérek. Nekem ugyi, csak egy gyerkőcöm van, de van egy nővérem. Felnőtt korunkban volt egy családi nagy összeveszés, és akkor derült ki, hogy igazából mi baja is van velem.
8 év van köztünk, mindig én voltam a "kicsi" a "kedvenc". Emellett jó tanuló voltam, gyorsan fogott az eszem, sportoltam, szóval, miután megszülettem ő úgy érezte, hogy háttérbe szorult, hogy őt nem szerették annyira stb. És ez igen mély nyomokat hagyott benne. Aztán ő a fiaival pont fordítva csinálta (gondolom nem tudatosan, inkább ösztönösen), ott mindig a kisebb volt a "bénább", mindig mindennek ő itta meg a levét.
Szóval nem lehet ez egy egyszerű dolog. Lehet, hogy Csongi nálunk pont ezért maradt egyedül? Féltettem a lelki világát egy kistesótól :? :wink:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Kata, a technika ördöge... Tegnap nem tudtam email-t fogadni a céges levelezőmben. Így ha arra küldted a táblit nem kaptam meg.
Légy szi a csongianya2@freemailre küld már át még egyszer!

Márti a tied megkaptam!

Jaimee, Te nem szeretnél a tábliban szerepelni? Mert elküldtem neked, de nem válaszoltál...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi! Küldenél nekem is táblit? Kivi vok, hogy milyen lett..
szilbee
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is, csak nem volt időm írni, meg nagyon nem is történt velünk semmi.
Na először reagálok még az elmaradt dolgokra.

Olga! Nagyon aranyos Balázs a képeken, látom, nagy cumis! És szép a szobája!

Szamóca! Nagyon klassz lesz a leendő házatok. Miért adják el a jelenlegi tulajok? Anna nagyon szép, gyönyörű a hosszú haja, és szerintem nagyon hasonlít Mátéra!

Évi, tök jó a Zorró jelmez! Szerintem nagyon illik Csongihoz.

Fanna, beteg vagy még?

Na akkor rólunk:
Zsófi olyan nyugtalanul alszik mostanában éjszaka. Egy csomószor felsír, pedig előtte egy kukk nélkül aludta végig az éjszakát. A fogára gondolok, de ár 2 hónapja a fogát gyanúsítom minden miatt, és még mindig semmi...hát nem tom. De úgy sajnálom szegénykét.

Bocsi, ha valakit kihagytam...

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Sziasztok!

na már sok midnent elfelejtettem, mert folyamatosan olvastam, csak nem volt kedvem írni.

Niki!
Dehogy vagyunk betegek, ne is mond! Tegnap bementünk Szolnokra zsömlét venni. Mondta Gréti hogy pisilnie kell, de azt is hogy kibírja, míg bemegyünk a pékségbe, sé aztán angolra. na mondanom sem kell nem bírta, így hazajöttünk, csurom pisisen, 4 db zsömlével.

HP? nekem arról a Hewlett Packard jutott eszembe először, nem is értettem mi az utolsó. Én nem szeressem, bár ezt látatlanból állítom. a főszereplő az a tipikus kinézet, akit még a mentőben is ütnék. egyszerűen nem jön be, na meg a fantasztikus filmek sem, de gonodlom, nézni fogom, ha másképpen nem, muszájból....a lányok miatt

ja és eljött az az idő, hogy örgeszem. a barátnőm 15 éves húgának barátja van, akit megnéztem a wiwen. háát, nagyon gáz. és iylen pattanásos, loboncos bamba gyerekkel fognak hazaállítani az én csodaszép lányaim is? kéééész.

Anikó!
Jó volt gy kicsit nosztalgiázni!
jaj képzeld, mi annak idején úgy jártunk, hogy 3X is voltunk Grétivel gy bizonyos dokibácsinál ilyen UH-n, a kórházban olyan bunkó volt velem egy sima UH alkalmával (Dinya szabin volt) hogy namég. Na akkor döntöttem el, hogy soha többet. a pénzünk persze jó volt neki! Meg persze Gréti jó kislányhoz méltón csak az alfelét mutogatta. Skorpió a szentem már bent is tisztában volt nőisége mibenlétével, amit közölt is rendre.

mentem, majd jövök Leti nem akar egyedül játszani!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kata!
jaj, nagyon megköszönném, ha megvennéd. valami 2000.- Ft körül van, meg veszed akkor nekem, és majd bemegyek érte, ha megvan!

Hogy lehet két gyereket egyformán szeretni? Lehet. egy forma mélyen, csak más tulajdonságokért. Asszem. nem érzem, hogy különbséget tennék a két gyerek között. remélem ők sem.

Judit!
hát én éppen most láttam két szolnoki vérprofi 90-Kg-os hölgyet hastáncórán!!!!! Gyere már, magam tényleg nem akarok!
De a pilates is ok. nekem a kedd 17 óra lenne a jó.

Dorka!
A sziluett az nem valami labdás dolog? arról félek lezúgnék! Na és tessék beszámolni akkor a pilatesról majd!

Olga!
cuppantalak, köszi az infót! ja a suli.. én majd vaslzeg csak vizsgázni megyek, hacsak nem muszáj valamiért elrobogni.

Fanna!
Takonykór?

na még mit akartam?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Csni: Én, én, én!! Imádom a HP-t. De én már olvastam minden kötetet. Túl vagyok a nagy izgalmakon!

BBJ: A könyv köszönő viszonyban sincs a filmmel, nem akarlak meggyőzni, csak mondom....

Évi: Elküldenéd még egyszer a táblit? Megkaptam annak idején is, de nem tudom, mit csináltam vele, most nincs meg... :oops: :oops:
jaimee1
 
 


BBJ: Hú, melyik doki bácsi lehetett az a pénzsóvár....hm.....kilyukad az oldalam. :D

Remélem, marad a napsüti, nem sokára megyünk sétálni. A nap egyik fénypontja.
jaimee1
 
 


Hell :)

Nah, Olga, úllácik rád ilyen darabosan reagálok... :oops: Hm, Balázs hozzánk is jöhet majd takarítani :lol: Olyan szép ez a gyerek, ő is olyan "szépfiú" lesz, mint Csongi :wink:

Judit, há naonenmtom...mikor szokott lenni? Két elfoglaltságra még biztos, hogy nem tudok járni, Apa mán dolgozik, nameg én még mindig non-stop Annaluca függő vagyok :oops:

HP filmeket szeressem, mer a látványvilág marha jól meg van csinálva. Még engem is lenyűgöz :mrgreen: A könyveket viszont nem olvastam, annyira nem érdekel... Lehet, csak bele kéne kukkantani, és rabul ejtene :wink:

Áh...ilyenkor reménytelen hosszabban írni, mán nyűgi a kicsikém... Hajat szárítok, oszt irány horány, laza séta :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Évi! A tábliba jabvítanád lécci... (Már korábban elküldtem, de lehet nem kaptad meg..)

Dávid névnapja: márc. 01

Szül. adatok:
Levente: 38+5 nap, 3500g, 53 cm, sectio
Dávid: 39+5 nap, 3300 g, 51 cm, sectio


Köszi! :)
szilbee
 
 


Szamóca! Neked volt olyan a második vagy harmadik császár után pár hónappal, hogy minden különösebb ok nélkül elkezdett fájni a műtét helye? Nem'tom ez nálam most mennyire normális... nincs benne semm rendszer, hogy mikor jön elő. Van hogy reggel, ébredés után és van hogy házimunka közben.. szóval nagyon változó időszakokban. :?
szilbee
 
 


Séta letudva :) Kár, hogy ordított a szél...

Izé...a tábli nem olyan lesz, hogy bizonyos időközönként kikerül ide a topicba? :shock: Vagy még csak kialakulás alatt áll, azért megy mélben?...

Judit, öregszünk, jah... Én ettől az emo ökörségtől tudok gutaütést kapni :twisted: De anyáink is így lehettek a kiskamaszok punk-korszakával :D Bár az nem érintett annyi kölköt, mint az emo :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Táblázat készülget, de annyi minden van most itt benn...

Balwin, nem szeretném fórumba rakni, sok olyan adat van benne, ami szerintem jobb, ha nem publikus...

Szilbee, mindjárt javítom :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Én azért reménykedem hogy mire fiaim akkorák leszek, hogy... addigra divat lesz újra a rock. Az emosoktólnekem is hullani kezd a hajam.. :twisted:

Én is fantasy fun vok. (Hű de szép magyar mondat volt.) No meg imádom nézni, ahogy párom és a haverjai szerepjátszanak (mostanában sajna ritkán jönnek össze)... de hangsúlyozom, csak nézni, játszani nem... próbáltam már, de nagyon hülyénéreztem magam. :?
szilbee
 
 


Hm, én spec. úgy töltöttem ki, hogy figyelembe vettem a publikusságot... nekem evidens volt, hogy topictábla lesz :roll: Én ilyeneket láttam, meghát én is így csinálom. Namindegy.

Lányok, ha allergiás valamire a gyerkőc, akkor az azonnal (mondjuk még aznap) kiüt rajta valamilyen formában? Csak mert joghurtot is tartalmazó pürét kapott ma Annaluci, osztán jó lenne tudni, hogy ha nem bírja, akkor mire számítsak...illetve mikorra számítsak...

Fanna? Hogy vannak a beteg részeid?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szilbee, most is divat a rock...nademilyen?! No Thanx, TH, ilyenekben látja az ifjúság a nagy rogzenét :? Úgy sajnálom őket, hogy ennyire el vannak tévedve :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szerintem is jó ötlet, hogy tegyük be a topikba is! 8)

Balwin! Ezzel én is így vok. Viszont talákoztam pár olyan fiatallal is rövid tanítói pályafutásom alatt, aki szintén hallgatot igazi rockot. Sőt volt hogy cseréltünk albumokat! :shock: :lol: No persze nem sok ilyen életrevaló fiatal van, ... de azért van... talán nincs veszve még minden... :wink:
szilbee
 
 


na lányok most találtam, ha valaki rendelni akar, szóljon, én tutira rendelek, kérhetjük egy helyre a pk miatt!!!!
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=264315

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Judit! Hát a gyerekem tuti tudathasadást kapna, ha ráadnám azt a nacit!

balwin Judit! Sajna múlthét pénteken nem tudtam menni Kecskemétre suliba a sztrájk miatt, most ma reggel vittek, du. már vonattal jöttem. Aztán holnap megint vonat lesz. Ha lesz! :lol:

Ha a tábli nyilvános lesz, akkor cimet, tel.számot azért titkosítsuk már! Még a végén zavarhatnám el innen a sok lányos anyukát! :lol:

Én is olvasgattam részletekben, de csak ennyi maradt meg...

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Ja! Kedden megkaptuk a 15 hós oltást. Már aznap este belázasodott a gyerek. Aztán szerdás is lázas lett estére, így csüt délután felhívtam a gyerekorvost, azt mondta azonnal vigyük be a gyereket! :shock: Mondta, hogy ez még nem lehet az oltástól (de majd lesz 5-8 nap múlva), ugyhogy kaptunk antibiotikumot. A torkával lesz valami...
Kedd este óta nem igazán eszik, állandóan csak inna.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Judit!

Jársz hastáncra?

Kata!

Azt ogy el kellene nekem is a kocsis segítség csak viccből írtam!!!! :lol: nem komolyan hülyéskedtem csak, nekem tényleg egy állandó kocsi kellene hogy kicsit könnyebb legyen a dolgom

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Judit!

te melyikeket nézted ki? Én is gondolkodom rajta nagyon cukik :lol:

Szilvi!!!

ne diszkriminálj :lol: ..... :lol: ezekszerint én nem vagyok életre való!! Mert én nem szeretem a rockot egyáltalán:-(
Bár szerintem van egy pár olyan öltözködés ami nekem nem jön be én nem az a fajat vagyok:-(

Olyan sokat hallottamilyen szerepjátszásról! Világosítsatok már fel hogy az mi meg mi a lényege? :?

Olga a Harry Potterről jut eszembe most már tényleg el viszem a kijavított dvd-t meg majd....valami kis "kamatot" Ildi neked is, remélem most már eljutok odáig de anyira be vagyok havazva, hogy az csak nah....

Nah most már remélem írtam mindent

puszikamajd még jövök! mert hétvége van és remélem a takarítás mellett ráérek :lol:

Kép
kbernadett
 
 


Évi: Jól mondod, topik tábli jobb, ha "köztünk marad." Épp hogy a vércsoportunk nincs rajta...meg a utolsó mensim dátuma....Hétfő... :cry: :cry: :D

Olga: Balázsnak jobbulást!

Balwin: Én úgy tudom, még aznap kijön az allergia. Azért szabad egy új dolgot próbálni/nap.

Mi az a No Thanx? Vagy ki? És a TH? Vagy én már nem is Föld nevű bolygón élek? :shock: :shock: ÉÉletemben nem hallottam róluk? Rock banda???

Katlina: Mi a helyzet a fogacskákkal?
jaimee1
 
 


Betty! Az életrevalót nem úgy értettem. Arra akartam utalni, hogy kevés olyan diák van, aki nekiáll a tanárjával mp3-as cd-ket cserélgetni! :lol:

Akkor lehetne egy olyan tábli is, ami az intim dolgoktól mentes... csak éppen azért, hogy tudjuk követni a név- és szülinaposakat... hmmm?
szilbee
 
 


Megvagyunk szenvedünk,fog sehol :? ,de lehet hogy én már mindent erre fogok!
de a lényeg hogy nem sokat alszunk! :(

Keresem a megfelelő,esküvői zenéánket bevonulni biztos hogy Love Story,nincs meg valakinek a Romeo és Júlia ének nélkül? :?:

Dorka!!!
Veletek mizujs?

Olyan jó idő volt ma hogy egész nap azzal telt hogy öltöztettem a gyereket mentünk azán megint ugyanez :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Szilvi!
Értem én csak tudok az a rosz hogy nem vagyok két napot s nem tudok már egyből hozzászólni semmihez, s gondoltam kötöszködök egy picit!!!!! :lol: nem akarok senkivel össz veszni.

Hát azért én fáztam egy pcit mikor vártam a buszt!

Amugy ugy nézz hogy ha jól alalkítottuk a héten az órarendet egészen kezd jónak tűnni:-) az elején még nagyon csúnya volt:-S de most már alakul.....

Kép
kbernadett
 
 


Katlina!
majd beszélek tesómmal, mert ő szokta itt csinálni a zenét mikor esküvő van, s megkérdem tőle....csak szóljál még rám mert képes vagyok elfelejtetni :oops:

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Olga!
jajajajaj! azt nem írtam, csak lányos anyukáknak! Bocsi, de lesz neki fiús is!!!!!


betty!
még nem járok, csak tervezem, de már régóta nagyon tecc a barátnőm már három éve csinálja! és nagyon szereti! (csak pesten :cry: )

Niki!
Jössz, vagy jöttök? Gréti jön, úgyhogy Dorka is jöhetne! Írjál telszámot priviben, aztán majd csörgök!

Tábli!
Egyetértek Szilbeevel!
Igazából én is a szülinap névnap fejbentartása miatt forszíroztam!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Én sem azt mondtam, hogy címet, telszámot tegyünk publikussá. Ezé nem is adtam meg az enyiméket :mrgreen:

Szilbee, jó 5let a két tábli, csak kérdés, Évi bevállalja e... a készítést, meg hogy időnként berakja ide...
Naigen, van pár különleges egyed az ifjak között is :) Hálistennek!

Jaimee, a No Thanx egyértelmű, a TH meg a Tokio Hotel-t takarja. Bekapcsolod akármelyik zenecsatornát, fél órán belül találkozhatsz velük :) :? Amúgy nem baj, ha nem ismered őket...adj hálát az égnek :wink:
Rékáról újabb képek?? Mindjárt 2 hónapos lesz! :D
Köszi az allergiás infót. Nagy baj nem lehet, megy a műsor most is... :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


most csak gyors kukk, este apa elvisz vacsizni!!! :D :D :D

Katlina, mi is a R&J francia változatára vonultunk, az Aimer-re (vagy mi..) nem volt zavaró, hogy szólt az ének is. Amikor a fiúcska énekelt, akkor voonult be Peti az anyukájával, amikor meg a leányzó, akkor mentem én apukámmal. De azért megnézem, ének nélkül megvan-e!


Ditke, lesz ez még jobb is... Tényleg!!!! Kitartást, és írj, ha van időd, oylan ritkán jössz mostanság!

Lázaskáknak, betegeknek jobbulást!!!!

Jaimee: TH=Tokio Hotel... akiktől beőrülnek a 14 éves kislányok... JObb is, hogy nem ismered őket... ÉN sem tudtam, kik, amíg az osztályomból néhány lány FANATIKUS nem lett....

Csajok, holnap elutaznánk egy kicsit, de még nem tudjuk, hová. Olyan helyre mennénk, ahol olyan uszoda van, ahová Szabikát is vihetnénk pancsizni. Tudtok ajánlani valamit??? Plííz help!!! S.O.S!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit!
Szerintem aznap este jönnének a pöttyök, a szája körül esetleg, de hátha nem lesz! meg ha bébiüveges, ott csak tudják, hogy mikor kell adni! (bár tudom ezen kijelentésemmel sokan nem értenek egyet)

olga!
Balázsnak gyógypusza. Hát az már bizti nem az oltástól volt! nem is írtam, milyen kis édes bejárópasid van! ha vetőzik is közben, én is alkalmazom!
:wink: Callboy

Ja emo. Misi felhomályosított mi is az! Apám, nem semmi! Hát csak annyit, szegény szülők!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jah, Judit, egy hülye kérdés: ezek a rucik újak? Mán az áruk miatt... :oops: Mi még kicsik vagyunk a nagy részéhez, de egyet kinéztem Annalucinak, nyáron talán hordhatja :) Írok privit...lehetőleg még ma :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Most mondja Misi azok is emósok? mármint a th.

Ja, betty! igen, én rendelek nekem sajnos majdnem mind tecc, szóval nehéz lesz válogatni, de többet akarok.

Dorka!
hát, nem tom. sajnos. Jó szórakozást. Hova mentek? vagy még ez titok? ki vigyáz Szabira?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?