Új privát üzeneted érkezett!

Itt van a barátnőm teszveszes oldala. Most nem sok minden van nála, de mindig tesz fel újabbakat!

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=7141111

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szilbee: hali! Ótástol van az, nem? :wink:

Napirendről kérdeztél, hát olyan nem nagyon van, illetve elvileg kaja, játék, szunya körforog, de kaja után gyakran bealszik még. Este 8 után hivatalosan éjszaka van, de 10 kor, 12 kor és valamikor hajnalban még szopi. Évi, ezért nem fekszem le éjfélig (bár 9 kor már tudnék aludni) mert 3x felkelni nem tudnék, könnyebb fennmaradni... De most változnak a dolgok, mert újabban 2 után csak 7 körül ébred fel.Sz'al mozgásban van itt minden...
jaimee1
 
 


Aztanemjóját! Én meg azt hittem, hogy majd nem győzök olvasni! Mindenki lemerült, kimerült. Én meg bealudtam a gyerekemmel, de erőt vettem magamon, és jöttem. :lol: :lol:

Jamiee: az életed (tapasztalataim szerint) totál kiszámíthatatlan onnantól kezdve, hogy megszületett Réka baba. Amikor már úgy gondolod, hogy rendszer alakul a napirendben, na akkor fog újra megváltozni minden. Én sokszor hittem naivan, feladtam, ma már konkrét dolgot csak fél napra előre tervezek. Azt is 1,5-2 óra ráhagyással.

Évi: én meg nem is küldtem adatot a táblázathoz :oops: De nem is tudom, mit kell. :roll:

Többiek? Ebben a szépséges időben hol vagytok?

Délelőtt a városban sétálgattunk Bencével és nagyon sasoltam minden kisgyerekes anyukát, hát ha látok ismerőst, de nem jártam szerencsével. :(

Nekünk is van autónk, ha tudok valakinek segíteni napközben... Például Szilbee, ha szeretnétek a belvárosban elintézni napközben valamit...
Ma egyébként is nagyon segítőkész vagyok: egyik kisbarátnőm apukáját láttam sétálni járdán, s mivel autóval szokott járni, gyanús volt dolog. Leszólítottam :lol: Épp késében volt, mert balesetes lett az autójuk és szívesen vette, hogy elvittük a dolgára :lol: Az ilyeneknek úgy tudok örülni .... legalább van feladatunk, cél, teljesítés, eredmény :lol: :lol: Ma nagyon pozitív vagyok. :lol: :lol:
szolkata
 
 

 
 

Küldök mindenkinek pozitív energiákat +++++++++ :lol:

Ú, Virág egyben van még? Pedig 34 hetesen azt gondolta, megszül, most meg még a végén túlhordja Védikét.
szolkata
 
 


Nagy a pangás lányok.
Jelentem, Dorka meggyógyult. kezdhetem Katuson keresgélni a pöttyöket.

Szilbee: A Te pöttyeid megvannak még?

Kata: Köszi a pozitív energiát. Vasalnom kéne, de itt esz a fene a gépnél.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Nekem is lehetne dolgom (vasalni, szakdolit írni), de sztrájkolok :lol:
Ja, meg például azért is, ha Szolnok város Önkormányzata elad egy telket, akkor abból részesedést kérek, mert én is ott dolgozom :lol: És kitágítva a kört ti is mindannyian írjatok a polgármesternek, hogy részesedést kértek, mert tulajdonképpen az önkormányzati vagyon a mienk, ők csak általunk vannak megbízva annak kezelésével :lol: :lol: Sztrájkoljatok! :lol: Ritka szórakozott (lüke) vagyok ma :lol:
szolkata
 
 


Sziasztok!

Itt ülök egy nagy tál gesztenyepürével :oops: :D és bár lelkiismeretfurdalásom van miatta de nagyon finom. Érezhteően egyre csak hízok (mondjuk nem csodálom). Egyenlőre a férjecskémet hibáztatom mert nem hajlandó a nyikorgó kondigépünket megolajozni, stb. Egyébként nemtom Ti, hogy vagytok vele de nekem csak aza 2 óra lenne amit tornára szánhatok amikor Szonja alszik. Na de: akkor nem lehet hangos a zene és hát anélkül :cry: nekem nem nagyon megy. Legalább már ha szenvedek akkor azene dobjon fel. :roll: , azt az időt a rendcsinálásra, mosogatásra stb kéne szánnom.

Kata!

Tényleg naygon pozitív vagy, tök jó Téged olvasni. :D

Na megettem, ilyenkor piszkosul gyötör a lelkiismeret.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


sziasztok!!


Kata ha már ilyen segítő kész vagy rajtam is segíthetnél....mondjuk mindennap be meg hazahordani szolokról :lol: :D :wink: , mert én nekem emiatt a hülye buszok miatt kész rohanás az életem, modnjuk amugy mert még most hogy elkezdődött az iskola még meg halni sincs nagyon időm, de hát ez van.....

Komyolra fordítva a szót:

Annyit írtok hogy éezalatt a két nap alatt teljesen kiestem a ti ritmusotokból!!!!

Hát zörnyű!!

Évi várom a táblit!!!!! :lol:


Olga!
gyönyörű Balázs!!!

Szilbee!

++++++++++++++ s remélem nem leszel beteg. de ugy látom most sokan vannak ugy el magukkal a a kis világukban én is igy vagyok, még nem szoktam bele az régi új helyzetbe...bár ki szereti ezt...

SZamóca!
nagyon szép volt aruhád és te is csini vagy:-)

Kép
kbernadett
 
 


Szép estét Mindenkinek!

Anna, ment a privi a telefonszámmal. Majd megbeszélitek a varrónővel a részleteket, ha tudok valamiben segíteni, majd szólsz!

Olga, ha Balázs ilyen házias, igényt tartunk a kezére. Majd megegyezünk, hogy melyik lánynak lesz jó férje :wink: :lol:

Szilbee, mi a helyzet Leventével? És a Te pöttyeiddel?

Évi, szerintem én elírtam Máté névnapját: szeptember 21-én van :roll: Javítsd ki, kérlek, a táblázatban! Köszönöm.

Dorka? Nálatok mi a helyzet? Mintha csak a mi kívánságunkra jött volna ez a szép, napos idő! :lol:

Niki, s találtál pöttyöket?

Betty, mi a helyzet Bettikével?

Kata, mitől volt ilyen napsugaras jó kedved? :lol:

Tényleg, Virágról mi hír? Védike jól bírja a végén :lol:

Kati, én ma vacsorára hagymalevest és túrófánkot készítettem, s ne gondold, hogy aggódtam a súlyom miatt! (azt majd holnap reggel, ha ráállok a mérlegre... :roll: ) Olyan fini volt! Nyam-nyam... :lol: Ha jólesett a gesztenyepüré, hát váljék egészségedre!

Juditok? Ditke? Katlina?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jaimee kívánságára egy kép Annáról, ami ma fél óra hossza könyörgés után készült el :roll:
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szamóca!

Nagyon bájos lánykád van! Ennyire nem szereti ha fényképezik? Furcsa, a csajszik pedig általában nem ilyenek.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!
Vagyok én is de elment a segítségem. Először a barátnőm, aztán Misi Németo.-ba, így most egy pár napig egyedül leszek a gyerekekkel. :cry:
Én egy kicsit félős vagyok. Gyereknek imádtam egyedül lenni, most meg......

Szami!
bírd rá máskor is Annát a fotózásra! nincs mit szégyellnie!

a mentem, nagy a nyűgi.....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit, akkor kitartást Neked. Én is féltem egyedül, amikor a múltkor a férjem egy hétig odavolt tanfolyamon... Az új házban nagyon tetszik, hogy csak egy világítóablak néz az utcára, a többi a kertre és jókora kapu van. Teszek két képet a házról. A másodikon a rossz kapu már nem tartozik hozzá.
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Kati (és Judit) :lol: Korábban annyira imádta, ha fényképezem! Aztán pár hónapja az arcán megharapta egy kislány az óvodában, azóta nem nagyon engedi magát fényképezni, pedig az a seb már régen elmúlt.

Ja, és Csipkerózsika lesz a farsangon :lol:

Most viszont itthon van a héten, mert ma délben hazaküldték az oviból, mondván, hőemelkedése van és köhög. Rögtön mértem, 36,5 volt... :roll: Aztán kiderült, összesen 5 gyerek van a csoportjukban. :wink: Mivel tényleg köhögött, elvitte a férjem orvoshoz, de csak a Rhinatiolt kell szednie, mást nem kapott. De azért nem viszem oviba, hagy legyenek boldogok az óvónők... Csak az bosszant, mi lenne, ha dolgoznék? :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!


Hát reggel óta nem kellett túl sokat visszaolvasnom!

Kata! Vigyázz az ilyen felajánlásokkal, még a végén szavadon foglak! :wink:

Ma mi is voltunk doktornéninél. Reggel (10 körül) beállított a védőnéni, hogy el kellene menni a 15 hós oltásra. :oops: Oh, én csak a 18 hósra emlékeztem... :oops: De egyébként tényleg mntünk volna ma mázsálásra. Szóval igy kapott babó szurit is. :(
Súly: 10900 g
Hossz: 79 cm (bár ez nem pontos)

Szamóca! A komaasszonyságon (vagy hogy hívják) majd kiegyezzünk! :lol: Én a rossz kerítéssel együtt is elfogadnám azt a házikót! Majd kérünk belső képeket is, ha berámoltatok!

Juditom! :cry: Kitartás! Mikor kezdődik a suli?

Ma mi is olyan jót sétáltunk! Elindultunk fél 1kor és negyed 6-ra értünk haza... :roll: Láttam én is sok babakocsist, de senki sem akart rám köszönni! :lol:

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!!

Ma voltam a Gyermek Klinikán Pesten ahol Máté volt nagyon szörnyű dolgokat láttam!
Megnéztem a pici babákat,de a szívem majd meg szakadt,hogy ők ott szendvednek,ártatlanul sírnak!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Sziasztok!

Bocs, megint nyúlfarknyi leszek, mert tele a hócipőm a mai nappal, meg úgy mindennel!

Még várom Márti és Szolkata adatait (Kata, csak holnap küldöm a táblit), aztán küldöm tovább, ha kész vagyok, ma nem volt rá időm.

Pusza, most csak ennyi.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ivett, ellenőrzésen voltatok? Mátéval minden rendben?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok Virág anyukája vagyok .Ma 6-án 00.00kor bevittem Virágot szülni mert elfolyt a magzatvize. Sajnos nem tágul 5 óra alatt csak 1 újnyit a dokija azt mondta vár még másfél órát és ha akkor sincs változás megcsászározza ha lesz valami Dorka majd ír . sziasztok rohanok vissza a kórházba

KépKép
viragb88
 
 


De jó hírek. Azért remélem most már hamar túl lesz rajta. Nemsokára a karjaiban tarthatja Védikét.

Köszönjük a tájékoztatást.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Virág, sokat fogok ma rád gondolni, kitartás! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Virág! :D Szurkolunk!!! :) Remélem a császárt megúszod!!! ++++++++++++++++++++++ Ja és most látom... pont Dóra napon születik Véda! :lol:



Dokra! :)
Kép


Niki Dorkája! :)
Kép
szilbee
 
 


csajok, még niincs hír....
Szorítsatok ti is!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit! És végül milyen torta mellett döntöttél?

Olga! De jó hogy vééégre tettél képet! Olyan sokat nőtt már Balázs! Milyen kis komoly a képeken!

Erika! Én is tanítgatom Dévidet az önálló elalvásra napközben, mert már közeleg az idő, hogy éjszaka alvás helyett majd mókázik a kiságyban. Én is megmértem magam és 61 vok. Egy hónap alatt csak 2 kg ment le...

Márti! Hogy telt a tegnap?

Kata! köszi! Most már hogy Ed is itthon van én is ki tudok ruccani, ha elintézni valónk van, de igazából mivel Ádám jár a melóba kocsival,ő szokott mindent intézni vagy én megyek este bevásárolni.

Szamóca! Nagyon szép a lányod! :D ... és a ház!! Nagyon klassz! :)
szilbee
 
 


lányok, valakinek megvan Betti száma??? Elküldenétek nekem priviben???

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka! Minnnyá küldöm![/b]
szilbee
 
 


Ma reggel 7.50 perckor normál úton 53 cm-rel és 3.09 kg-mal megszületett Váradi Véda Árven!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


köszi Szilbee!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Kép
szilbee
 
 


Kép

Drága kicsi Védike! Isten hozott ezen a világon, kívánunk neked hosszú, boldog, egészséges életet, Anyukádnak pedig sok-sok tejcsit, és mielőbbi felépülést!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Kedves Véda! Isten hozott! Sok boldogságot az egész családnak!

Dorka: Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Amit még megtudtam a kis Védiről: háát, haja az nincs túl sok, és szép kék szeme van! Virág eléggé megküzdött vele, rendszertelenek voltak eleinte a fájások. A boldog nagymami, Virág anyukája csinált képeket, ha lesz egy kis ideje-ereje, feltesz egy párat ide (ha jól értettem...)


Niki, Dorkának boldog névnapot, Katának boldog hófordulót!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok
Nagyon köszönjük a gratulációkat, és hogy szorítottatok nekik. Én nem akartam elhinni hogy az emberlánya másképp viszonyul az unokához de most saját bőrömön érzem teljesen beleszerelmesedtem az unokámba. No próbálok képeket feltenni remélem sikerül Jutka

KépKép
viragb88
 
 


Jutka! Hát ezt meg tudom érteni! :lol: Remélem teszel majd fel nekünk képet Védáról!! Nagyon kíváncsiak vagyunk! :)
szilbee
 
 


Virág hogy van????? Remélem nem viselte meg nagyon a szülés!!
szilbee
 
 


Sziasztok!!

Szamóca!

Mátéval minden rendben van csak egy kicsit meg van még fázva meg tegnap estére be is lázasodott!
Ellenőrzésre majd csak jövőre megyünk,csak én voltam Pesten egy ápolonőt látogattam meg akivel jol összebarátkoztam!
Ő kezelte Mátét!

Virág!

Gratulálok!
Védikének sok egészséget kívánok!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Kata-Baba! Boldog Hófordulót! :D
szilbee
 
 


Hű, micsoda hírekre jövök ma reggel! :D

Sok szeretettel gratulálunk Virágnak és az egész családnak, jó egészséget, sok tejcsit kívánunk! Jaimee+Réka
jaimee1
 
 



Erika! Reggel?????? :shock: Ilyen sokáig aludtatok??? :D Dejónektek!! :D 8)
szilbee
 
 


na, végül én teszem a képeket Védikéről, a Mami hadd küzdjön az örömkönnyeivel!
Kép
Kép
Kép

Sztem tiszta Virág, az apuka szemeivel!!! :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


VIRÁGÉKNAK NAGY-NAGY GRATULA, SOK BOLDOGSÁGOT A KIS VÉDIKÉHEZ!!!!!!!!!!!
A DORKÁKNAK BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT!!!!!!!

Jaj Lányok, tiszta lúdbőr lettem, ezután már mi jövünk...

donkoaniko
 
 


Aha---aha!! Anikó!

You're Next!!!! :D
szilbee
 
 


Szilbee: Jólvanna.....de morningnak morning.. :D

Nem. Különben 7-kor keltünk. Csak visszaaludtam szopi után egy órácskát...

Jajdeéééééédesbaba...... :D :D

Hát Anikó, bizony te következel! Aztán nincs több pocakos kismamink. :shock: :shock: Vagyis Mongin kívül.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Virág: sok szerettel gratulálok én is!!!!Sok boldogságot, jó egészséget!
Várjuk a képeket! (és a beszámolót...)
És a kevés hajú babák is nagyon szépek ám! :wink:

[size=12]Dorka! Boldog névnapot![/size]

Na mennem kell...

Kép

Kép
ditke2007
 
 


(közben megjöttek a képek is)

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Nekem van egy pocakos kismami ismerősöm!!! Remélem olvassa ezekek a sorokat és ír nekünk!!!!!! :D :wink:

De aranyos! Én azért látok ott egy kis hajacskát! :) Nem mintha az lenne a legfontosabb. :roll:
szilbee
 
 


Jaj Kata! Neked még mindig nem válaszoltam... :oops:

Mielőtt rátérnék a "hogyan vettük rá Leventét hogy aludjon éjjel" című részre, vázolom az akkori helyzetet... már amennyire az emlékeimben megmaradt.

Szóval...

Levente születése után egy pár héttel kezdődtek a problémák, mikor elmúlt a sárgasága. Se éjjel, se nappal nem aludt. ami biztos volt, hogy nem fájt a hasa és nem is volt éhes... "csak" nyűgös, mint pár hónap múlva kiderült azért, mert túlingereltem... Engem ugyanis le se lehetett vakarni Leventéről, mindenkit elhessegettem mellőle, már akkor is ha megnyekkent... Szóval hetekig úgy altattam, hogy ha a kiságyban nem aludt el, akkor hordozóban ringattam el... meg minden ilyen marhaságot kitaláltam... Így mikorra egy babának meg kéne tanulnia magától, tökegyedül ellazulnia és elaludni, az én fiam még mindig nyűglődött.. és én meg a párom már a végkimerülés határán voltunk, mikor is elkezdtük bújni a szakirodalmat... ahol ugye mindenki mást írt. No nagy nehezen rájöttünk a probléma okára (a túlingerlésre és hogy nem tanult meg elaludni egyedül)... mert hogy ezt nekem/nekünk valahogy senki nem mondta, hogy erre egy gyereket meg kell tanítani.

És a következőt csináltuk...

Igyekeztük magunkat kipihenni. Amikor csak lehetett aludtunk és edzettük a lelkünket is, hogy jól viseljük az éjszakázást. Fontos volt az is, hogy higgyünk abban, amit csinálunk!

Megfürdettük Leventét, megszoptattam és apja letette a kiságyba, mikor is kipattantak a szemei (a szokott módon), eszmélvén hogy már nincs cici közelben. Apja szép nyugodt hangon jó éjt kívánt és behajtotta a gyerekszoba ajtaját. Egy kis édes duruzsolás után egyre erősödött a hangerő… amikor is Ádám megint bement (direkt nem én, hogy ne érezze a tejcsi illatát), megnyugtatni, hogy itt vagyunk neki... Ezt csináltuk egy darabig, de mindig később mentünk be, persze az ordítás egyre nagyobb volt.. de egymást erősítve csak sikerült kibírnunk és mindig 5-10-20 majd 30 perccel később mentünk be. Ezt 3 órán keresztül csináltuk… nagyon kemény volt mindhármunknak… de elaludt. Éjjel egyszer felkelt szopizni azt hiszem, de utána visszaaludt. Másnap este ugyanezt kezdtük el… azt hittük, hogy no majd megint szenvedünk órák hosszat mindannyian, de nem… 30-45 perc sírdogálás után elaludt!!! Tök egyedül!! … és azóta nincs gondunk az éjszakai altatással.
8)
szilbee
 
 


Virág! Gratulálok!
Isten hozott Védike! Hosszú, Boldog életet és jó egészséget kívánok Neked!


Dorka!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!


Judit! Szamóca!

Én is nagyon-nagyon félős vagyok!!! Nem tehetek róla de ilyenkor az ajtót nézve alszok el, égve hagyok egy kis lámpát stb. .Férjecském is megy két hétre gyakorlatra, már előre stresszelek, hogy mi lesz.

Szamóca!

Húú de klassz nagy ház! Nagyon tetszik.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!

Virágnak és Védának sok boldogságot, egészséget, tejcsit kívánunk!

Dorkáknak, nagyon sok puszi nevenapjuk alkalmából!

Katának is szintúgy a hóforduló alkalmából!

Szami!
Szupi a kép! Kíváncsi vagyok a belsejére is!

jaj, már kérdezni akartam, hogy akkor pontosan mikor is költöztök? a nyáron? és a konyhabútor mosta régibe lesz még? vagy már az újba? na most nem értem!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hali Mindenkinek!

Gratulálok én is Virágnak és Védikének, hogy megküzdöttek a világrajövetellel! Megborzongtam a hír hallatán, olyan jó volt :lol:
(Épp jókor éreztük a Virág végét :lol: :lol: )

Dorkáknak boldog névnapot!

Katának boldog hófordulót!

Olga, Betti: szólj, ha tudok segíteni! (persze azért nem reggel, este folyamatosan :-)))

Szilbee: köszi, hogy leírtad az altatást, mi is így csináltuk :lol: :lol: Csak következetesen. :lol: :lol: Nálunk is próbálkozott a kisfickó. Hogy van Levente? Holnap találkozhattok már? Azt tudom, hogy Te nagyon készültél már tegnap is csütörtökre (takarítás). Pöttyeid a lábadon?

Ja, tegnapi jó kedvem... csak úgy volt a szép időnek köszönhetően, meg aztán este annak is örültem, hogy rákom P2 lett. Bezzeg ma ez a köd..., gyerekem is azt mondta kilépve délelőtt az ajtón az időjárásra, hogy "pfúj". Egy órába telt most ebéd után, mire elaludt, de addig fejen állt, ugrált, énekelt, kidobált mindent az ágyából, ki akart jönni.... szóval kegyetlen volt, a vérnyomásom meg 500.

Anikó: tényleg te következel :lol: :lol: Hogy vagy mostanság?

Ivett: Én is azt gondoltam, hogy ellenőrzésen voltatok. Máténak jobbulást! Hát igen, akinek már van nagytesója, sajnos mindenfélét elkap tőle. :(

Ildi: Nagyon ritkán jössz mostanában. Sok a dolgod nagyon?

Szamóca: Anna gyönyörű! Nagyon jó állapotban van a leendő házatok, szép nagy is. De hát annyi gyerkőcnek :lol: :lol:

Évi: Várom a táblit.

Kati: Ma este nálunk is gesztenyepüré lesz vacsi után :-)) Neked nem is árt, a fényképekből ítélve vékonyka lehetsz.

Kati
szolkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?