Új privát üzeneted érkezett!

Bbj: Bencémnek is volt szopitól olyan bőr leválás a felső ajkán, de én sem mertem hozzányúlni, de be is gyógyult magától gyorsan. No télleg menek.
szolkata
 
 


Kata! Ti akkor most "gyúrtok" a második csemetére, ugye?
szilbee
 
 


Fanna: PH!! Nem hiába, vasalás közben esnek le dolgok :lol:

Szilbee: igen, szeretnénk. Esetleg valami jó tipp? :lol: :lol: Az az igazság, hogy Bence a véletlen műve, vele nem volt túl sok gondunk, de ez a tényleges "gyártmányolás".... :roll:
szolkata
 
 

 
 

Mióta próbálkoztok? És most hol tartasz a ciklusodban?

Tipp az nincs... talán csak annyi, hogy ne görcsöljetek rajta... de ez meg kivitelezhetlen! :shock:

Leventére mi 11 hónapot vártuk, Dávid meg az első hónapban megfogant... :shock: és mai napig nem tudom hogy sikerált... tudom most jönnek majd az élcek.. :wink: :P de tudjátok miről beszéle, no.. :lol:
szilbee
 
 


Nah, lassan magamhoz térek én is. :lol:

A bál gyönyörű volt, mint mindig, nagyon jól éreztük magunkat, valamikor hajnali 2 után jöttünk haza. Még nyertünk is a tombolán: egy családi belépőt a fürdőbe és egy üveggel cegléd borából.

A vacsorát nem is tudom elmondani, csak úgy nagyjából: az előétel libamáj volt, valami fenséges tokaji boros -mazsolás mártással és madárbegy salátával, pirított kaláccsal, aztán a főételek svédasztalos rendszerben jöttek: volt bélszín színesbors mártással, röstivel, sárgabarackkal töltött pulykamell burgonyafánkkal és mazsolás rizskonfettivel, baconba tekert sertésszűz, csülök bajor káposztával, hortobágyi húsos palacsinta, fogas mornay mártással. Rengeteg gyümölcs és desszertnek poharas krém, benne piskóta, gyümölcsök, zselé, vanília krém... mmm... :lol:

Képeket hazaérkezés után csináltunk a ruhámról, kissé már fáradtan :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


sziasztok!

hűű, Szami, ez nagyon szép! Micsoda vagány szín és szabás!!!
Örülök, ha jól éreztétek magatokat, és a vacsi is finom lehetett!
Kipihented már a sok táncot?

Kata, erről a fitnessteremről még nem is hallottam!! de jó, hogy tettél linket, már megsasoltam!

Évi, látom, szorgos heted lesz! :wink: Milyen jelmezre gondoltatok?

Szilbee! Leventével ma sem talizol még? Még mindig fertőzhet?
Nagyon nehéz lehet!! :cry: Dávidon és rajtad nincs jele még?
Alvás: egyszeerűen nem sikerál előbb lefektetni, már úgy érzem, mindent kipróbáltunk... Szívesen várok tippeket, mit vessünk még be...
volt, hogy nem engedtem elaludni 6 körül du., mert olyankor még szokott hunyni egy 20 percet, de akkor is 10-kor aludt el.... :roll:

Judit! taliztunk pároddal a Sólyom úton! olyan fél 10 lehetett...

Olga! Balázsnak nagyon boldog névnapot!!!

Betti! :( De legalább visazonylag jól telt az éjjel....

Judit! Nagyon menő cuccokat sikerült megint venned!
decathklonról csak hallottam, de még nem voltunk....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szamóca a ruhád gyönyörű! Biztos szép és hangulatos volt a bál. Ha egyszer egy ilyen ruhában jelennék meg a minden évben a Gondozási Központ által megrendezett Anna-bál, hát tuti hogy kiröhögnének- sajnos falun így gondolkodnak az emberek.
Lehet hogy most butának tűnök, de mi az a decathklon?-én még nem hallottam róla.
Szolkata! Annak idején Kristóf is a véletlen műve volt, de pár év múlva már Angélát terveztük, mivel én szerettem volna ha nyáron születik. Hiába csináltuk úgy hogy a könyvekben volt írva valahogy sosem sikerült akkor teherbe esnem. Majd aztán amikor már nem gondolkodtam azon hogy mikor is szülessen meg akkor megfogant.Nem kell akarni, jön majd magától.Kitartás.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Valaki tud a környéken esetleg Budmil szaküzletet vagy olyan sport boltot ahol Budmil temékeket lehet kapni? A neten találtam egy táskát, de sajnos a webáruházban nem lehet megvásárolni, ha valaki tud segíteni megköszönném.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Márti, én sem vehetném fel ezt a ruhát bármelyik bálba, de ez egy igazi nagyestélyis, hosszúszoknyás, szépséges bál. Innen kinézik azt, aki nem öltözik fel rendesen. De pl. az ovibálba én is szolídabb rucit veszek fel. Viszont élvezem, hogy itt meg lehet, sőt, kell ilyet! :lol:

Mondanám, hogy Cegléden van Budmil bolt, de nem hiszem, hogy sokra mégy vele. :cry: Teszel be képet a táskáról?

Olga, Balázsnak boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Judit, dejó, hogy kivételesen nem írtam höjjeséget :mrgreen:
Márciusi pösti börze? Akkor az a másik...a nemkismamás :) Most látom a Kismamában, hogy nekik meg április 19-én lesz. Arra mosmán szeretnék elmenni... Nem mintha nagy turis lennék...de szívesen megfertőződök :wink:
Nem szemésznél voltunk...de mosmán tiszta, mé érdekelt annyira az orvos :lol: Nem értettem, mijé fontos a körzetisünk neve... :D

Ösze kéne már szednem magam... :oops: :?

Szamóca, isteni a rucid! Hm, nekem igazából most tűnt fel, hogy Jázmin mennyire hasonlít rád :oops: :)

Babagyártás ügyben én is csak azt tudom mondani, amit Szilbee és Márti: legfontosabb, hogy ne görcsöljön rajta az ember. Mi másfél évet vártunk Annalucira.

Márti, a Kossuth téren (a múzeum oldalon) volt egy Budmil üzlet, de nem tudom, most megvan e még :roll: Ékszerüzlet van/volt mellette. Ha el nem felejtem, holnap arrafelé sétálunk, és megnézem. Vagy hátha valaki biztosabban tudja :D

Dorka, igen, moshogymondod, ki is húztam a Zuramból :lol: Dolgozóba ment, lehet el is volt varázsolva :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


csak egy gyors kukk: budmil bolt a skála 1. emeletére költözött! legalábbis olyan 2 hónapja... ha azóta nem ment tönkre, vagy nem költözött tovább, ott megtalálod!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hali! Most nem"tok visszaolvasni... csak annyira jöttem, hogy elregéljem: Apjuk hazajött, Levente meg elment anyumékhoz.... Holnap teszek a pettyes katicámról képet...

Holnap jövök! Pusz!

Jóccakát! :)
szilbee
 
 


egy-két új kép a kicsi reklámzabálónkról!!!! :)

pancsi előtt
bármi jöhet...
bebugyolálva

Nyugodt estét mindenkinek!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hali lányok!
Üdv mindenkinek, remélem jól van mindenki! Jól telt a hétvége?
Majd jövök, Rékával volt (van) most két nehéz napunk, most is éppen ordít, megyek is. Na pusza!
:wink:
jaimee1
 
 


Szép estét Mindenkinek!

Ma elég hiányos volt a társaság, de hát vasárnap volt végül is.

Szamóca: ez a ruha valami gyönyörű. Meg is mutattam az uramnak, hogy én is szeretnék ilyen királylányos ruhás bálba menni.

Budmilt nem tom. Dechatlon az egy sport bolt úgy tudom. És például azt tudjátok, hogy a plazaban Hervi's lesz a játékterem helyén, ami pedig leköltözik a volt játékbolt helyére.

Dorka: Szabi baba nagyon cuki. Nézzük pozitívan a késői elalvás dolgot: ez is elmúlik egyszer :lol: Most Bence is kb. egy óráig tart, míg elalszik este, korábban 10-25 perc között volt. Mióta tart egyébként?

Köszi a babaprojekthez a biztatást, november óta próbálkozunk, csak én naív nem gondoltam, hogy ez nem fog menni elsőre :lol: :roll: Én úgy gondoltam, hogy ha novemberben terhes leszek, akkor aug-ban szülök, akkor már meg lesz az újabb diplomám, de végül is annak nem is nagyon örültem volna, mert aug végén Dinya szabin van. szal tök határozott vagyok. Kicsit örültem is, hogy nem jött össze, na mondom, szeptember, de akkor meg majd haragszanak a tesók, ha véletlenül úgy jön ki, hogy egyszerre tartjuk a szülinapjukat. Sebaj az október még itt van, az jó lehet. De novembernek már nem örülnék, mert ha fiú lesz, akkor Marci, az meg kiba..ás lenne szegény gyerekkel. Decemberben születni meg extra kib..ás. Szerintem. Tehát fogalmam sincs. De szegény gyerekkel sem kellene kitolni nagyon. Vagy túl sok problémám van ?! :lol: :roll: :lol:
De ha nem jön össze szeptemberig, akkor meg menek vissza dolgozni. Az se baj, imádom a munkahelyem.
Megtekintem, hátha van itt valaki...
szolkata
 
 


Jamiee: ezek az esti megbékíthetetlen visítások nálunk is elég fárasztóak voltak. Mi felváltva sétáltunk Bencével, akkor sokat segített apa, mert kicsit ideges voltam, és ne hogy elmenjen a tejem én lefeküdtem, próbáltam aludni, apa meg cirkált Bencével. Csak letenni nem lehetett, mert kezdődött minden előről. Kitartás!
szolkata
 
 


Na jó reggelt! :D

Hát Kata: Nekem decemberi babám van, egész friss még a kicsike, 7 hetes. Soha, egy percig nem éreztem, és bízvást mondhatom, hogy nem is fogom így gondolni, hogy kitolnék vele, csak mert decemberben született. Pedig Szentestére voltam kiírva. Ezt is inkább valamiféle áldásnak vagy jelnek vettem. :wink: :wink: :wink: Persze aki éveket vár babára ilyen vagy olyan okból, annak ilyesmi ritkábban jut eszébe. Szerintem. :wink:

Évi: Szopit kérdezted, látom. Köszi, jól megy. Ma először spriccelt a tej az egyikből, a másikon meg lógott Réka. Apa marhára élvezte, ott kukkolt minden szopinál, hogy most vajon fog e spriccelni. És igen... :lol: :lol: Szóval asszem ez azt jelenti, hogy van tejem. Akkora csoda ez a szoptatás is...komolyan.... :D :D

Niki: Tulajdonképpen nem vártunk sokat, összesen 8 hónapot. Az a baj, hogy mire elhatároztuk, hogy most már jöhet a baba, én már nagyon-nagyon szerettem volna, évek óta és kín volt minden sikertelen hónap. Évek óta. Aztán 6 hónap sikertelenség után elfogyott a türelmem, orvost váltottam és némi orvosi segítséggel (HSG) spontán, azonnal megfogant Réka. Úgyhogy szerencsém volt. Sokat is tanultam. Belekóstoltam kicsit a meddőség világába, poklába...Nade hosszú történet ez, meg kacifántos, ennyit a lényeg.

Visszaolvasok holnap, ha Réka őfelsége is úgy gondolja, most véééégre alszik. Szép napot!
jaimee1
 
 


Kép Ilyen táskát szeretnék.
Nem sokat írni ám amíg az ember dolgozik.
Szép napot Nektek, estére jövök.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Jó Reggelt!

Kép

Hát én azt hittem, hogy azért többet fogtok írni! Fárasztó volt a vasárnap?

Szami! Nagyon jó a ruci! :)

Dorka! Már megint mekkorát nőtt Szabi! :lol:
Tanácsot nem"tok adni az esti alvás terén... Én eddig még csak egy dolgot próbáltam, ami be is jött, de azt már elmeséltük, hogy smint... No meg azt 2-3 hónapos korában csináltuk 2 éjszaka... De hát nálatok meg olyan idősen nem volt még gond... Komolyan nem"tom.. :( De majd agyalgózom rajta.

Erika! És hogy nem alszik Réka? Hogy van a délutáni + esti programotok?

Márti! Nagyon szupi ez a táska! 8) Jó munkát! Remélem a csemeték jól vannak!

Ja és az ígért képek:

Az én kis katicám :(
... és 1 másik kép a hátáról :(
szilbee
 
 


Judit! Már egy ideje meg akarom kérdezni... Leti szülinapjára készülődtök már?
szilbee
 
 


Szép reggelt!


Azta, ma fél 9-kor keltünk!!! :D :D Igaz, 6-kor evett Szabi, aztán fél 7-től sírt egy negyed órát, de visszaaludt!

Kata, kérdezted, mióta tart ez: mióta kúszik, és rájött, hogy ez a világ felfedezésre vár... Egész pontosan dec. 21-én még el tudtunk menni Apával egy vacsira, anyósomék vigyáztak rá. Aztán 22-én már csak 11-kor aludt el, és azóta nincs alvás 10 előtt. Épp beszéltük Apával, hogy így nem akarjuk este senkire sem bízni, mrt nagyon fárasztó tud lenni. Szóval esti programok egyelőre kilőve...

Szilbee, Levente tényleg kis katicabogár... Másik maminál hogy érzi magát? Ádám dolgozik, vagy ő is ment vele?
Rajtatok még mindig nncs jele a bárányhimlőnek?

Jaimee, mi volt a hétvégén? nyűgös volt Réka, vagy pocija fájt?

Márti, jó munkát, és remélem be tudod szerzni a táskát!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Szami!
Hú nagyon pazar lakoma lehetett! irigylem az izlelőbimbóidat! Nagyon ízléses a rucid. Tulképpen milyen színű? Olyan tűz?Narancs piros? az anyaga taft, vagy ezt már írtad de elfelejtettem.

Judit!
Na én is meg akartam nézni, hogy Kismamának nem-e lesz mostanában, mi voltunka z ősszel, nekem nagyon bejött, bá Misi mondta, hogy Ő nem jön még egyszer velem ilyen helyre, szóval mehetek magam, vagy legföljebb Gréti, hiszen ő már tudja értékelni, szóval, még meggondolom. kettőre nem ekllene, az nagyon sűrű lenne....

Szilbee!
jaj, szegény kis katica! Hát a hátán ha jól számoltam 30-nál is több lehet? Hátha rajtatok nem jön már ki! Az első kép is tuti, hagyjál már pont ilyenkor kell fotózni, és még meztelen is vagyok!

Márti! A szolnokit hívd fel először, mert elég bénák! Nem biztos, hoyg van nekik. Miklóson is volt, de már nincs sajnos, Kisújszálláson van tuti, de az sincs hozzátok közel, szóval....

Dorka!
Hát 6 után már nem alhat nálunk egyik sem. Letit is max 1/4 7-kot költeni kell, mert akkor megette a fene az egészet. Amikor altatok mostanában lekapcsolom a villanyt, ki a tévét, szgépet, felhúzom a leghosszabban forgó zenélőt, közben van, hogy benyúloka kiságyba, megsimizem, vagy megfogja a kezem, érezze, hogy ott vagyok, és max még 1-2-szer felhúzom a zenét, de 5-10 perc alatt bealszik. Gréti már tv-n alszik el. de 10-1/2 11-kor biztos bealszik. nem járkálhat, takaró alá be, és csak tv-zés van semmi randalírozás. Viszont ő délután nem alszik, már nem vehető rá semmivel, csak max csendespihi a szobában.

Niki!
Mit vetettek? Lányok?

A pesti barátnőm tegnap érkezett, és keddig marad, úgyhogy most kibeszéljük a világot!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Dorka! Jól érzi magát Levente anyáéknál, de egyre többször emleget engem... :( Ma pl. vitte anyának a telefont, hogy hívjanak fel engem. Persze nem szólt bele, csak hallgatta ahogy én beszélek... Ádám pedig sajna már dolgozik. De azt mondta, hogy olyan kipihent mint már régen nem, mivel amikor Levente aludt akkor ő is ledőlt.. és ugye volt hogy 3-4 órát aludt nagyfiam délután, este meg 9-től reggel 6-ig... sőt hétvégén anyudék vissza is küldték Ádámot pihenni reggelente és ők vigyáztak délelőtt Leventére. :) Milyen jó, hogy ott nincs bevezetve az internet... máskülöben le se cuppant volna Ed a gépről.. :lol:
Nálunk ez az esti kiruccanás úgy lett megoldva, hogy mivel én még szoptattam, este és éjjel én vigyáztam Leventére, Ádámot meg elzavartam sörözni a haverokkal. Eleinte nem akart menni, mert lelkifurdalása volt, de aztán csak belátta, hogy kell neki egy kis kikapcsolódás a sok meló mellett. Viszont csak fürdetés után volt hajlandó elmenni, amit én nem is bántam... ;) Nekem meg nem volt nagy kedvem elmenni sehova se az egésznapos hajtás után, max az ágyba aludni.... :lol:
szilbee
 
 


Ja igen...

Rajtunk ha kijön (remélem nem), akkor vasárnap környékén már váható... bár én mióta Leventén kijöttek a pettyek egyfolytában vakarózom, de Ed mondta, hogy Mamival együtt ők is folyton vakaróztak, pedig semmi bajuk.... Szolidalítottak Leventével...

Képzeljétek olyan okos az én pettyes nagfiam. Anya 1 fél nap alatt megtanította neki, hogy ha viszket neki akkor menjen oda hozzá (mármint anyumhoz) és ő majd megsimizi neki. :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk, csak nem tudtam jönni. Szombaton igyekszem bepótolni házimunka terén, amire hétközben nincs időm, míg apja van a gyerkőccel, így be se kapcsoltam egész nap a gépet. Na gondoltam, majd ha elalszik, 8-kor. Erre fel 3/4 10 -kor aludt el :? De akkor már inkább lefeküdtem én is, nehogy felébredjen még arra is, hogy kijövök a szobából. Tegnap meg Tószegen voltunk Mamánál. Zsófi jó nyűgös volt egész nap, totál kivette belőlem az össze erőt, ráadásul hazafelé szerintem még le is trafiztak a Mezőgépnél, hogy a franc esne beléjük. :twisted: Úgy hogy tegnap este még elolvastam ezt a rengeteget amit termeltetek...

Kati! Gratula az 5-öshöz! (Andinak ma meglesz a baba!)

Szamóca! Tényleg gyönyörű vagy a ruhában! Nagyon ügyes ez a varrónő!

Szilbee! Szegény Levi, tényleg jó pöttyöske. Most már hátha hamarosan túl lesz a nehezén, és haza mehet.

BALÁZSNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Na megyek, mert Zsófi mostanában nem akar egyedül játszani.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szió!

Pótolom a tegnapi hiányosságomat.... :oops:

Balázs Drága Nagyon SOk Boldog Névnapot Kívánunk!!!

Timi!
Én sem tudom eléggé dícsérni, csodaszép!!!

fanna3
 
 


Sziasztok!
Vére nyugi.
Jamiee: véletlenül sem szerettelek volna megbántani Titeket vagy Réka babát az agymenésemmel, lehet kisebb lenne a szám, ha az első gyerkőccel nekünk is taktikázni kellett volna és az is lehet, hogy még könyörögni is fogok egy újabb gyerekért, szülessen az bármikor. Én is nagyon imádtam szoptatni, örülök, hogy ügyes vagy te is :lol: Én a mai napig csodának tartom és csak úgy messziről is szoktam figyelgetni a gyerekem. Hihetetlen.

Balázsnak én is utólag is boldog névnapot kívánok!

Szilbee: írtad Dorkának, hogy valamilyen elaltatás este bevált nálatok, tanulás képpen lehetne tudni, mi volt az? Szegény Levente milyen kis pöttyöske. Ő is cudarnak érzi (megviseli) vagy csak inkább a felnőttek félnek jobban a baritól? Minden tapasztalat érdekel, mi még előtte vagyunk a komolyabb betegségeknek. Csak ősztől lesz ovis.

Erről jut eszembe: már húzzák egymást az anyukák, és mondták nekem is, hogy kérjek jelentkezési lapot az oviból, és intézkedjek, mert öldöklés folyik a helyekért. Na felhívtam a kolléganőmet a ph-ban: májusnál előbb nem sok értelme van bármit is tenni, mert csak akkor lesz jelentkezési lap, van ahol - ő is hallotta - vannak előlisták, de azok nem érnek szinte semmi, mert úgy is minden májusban dől el.

folyt. köv.
szolkata
 
 


Sziasztok!

Szóval megártuk Pestet, nagyon jó volt, csak mire hazaértünk (18 óra) már nem akartam jönni, mert, hogy egész nap nem voltam a csajokkal. Nagyon hiányoztak, pedig csak pár óra volt. Szilbee, teljesen megértelek, hogy szenvedsz.
Szerencsére a lányok jól bírták, semmi gond nem volt Velük.

Most csak egy-két hozzászólásra tudok reagálni emlékezetből, Katus itt ül az ölemben.

Szilbee: Nem is olyan sok a pötty Leventén, és milyen ügyes. Mikor mentek vissz a dokihoz?
Mi holnap, de Dorka már túl van rajta, nagyon kevés pöttye volt és csak 5-6 volt hólyagos. Ennyit tesz az oltás. Örülök, hogy beadattam. Szerintem, aki teheti adassa be. Most én is várom, hogy Katán mikor jön ki.

Szami: Nagyon szép volt a ruhád. Jázmin tényleg nagyon hasonlít Rád.

Balwin Judit: Én is láthattam tegnap az uradat az Adyn a Pozyozsi útnál lévő zebránál 3/4 10 körül?

BALÁZSNAK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Később jövök.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Tegnap írtam egy csomót és amikor elküldtem azt írja a szherencsétlen, hoyg üres hozászólást nem lehet elküldeni: :shock: (anyád)

Na mindegy! Most meg többre nincs időm.
Balázs!
Igaz, hpgy utólag de nagy szeretetel kívánok Neked boldog névnapot!



Szamóca!

A ruhád igazán nagyon szép, Te meg csini vagy!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Anyám!

Ezt jól elbénáztam!
Egybe mindent, helyesírásügyilegmegy :oops:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Hola :)

Szilbee, én nem láttam még bárányhimlős pöttyöket, de bevallom, rosszabbra számítottam... Hjaj, csak kijön már belőle Levente is! A nagyisimizős történet jóóó :D

Niki, igen, láthattad :)
Dejó, hogy Dorka így "megúszta" a barikákat! Mikor kapta meg az oltást? Tudom, volt már róla szó ezerszer is, de nem jegyeztem meg :oops: Mostanában kristályosodott ki bennem, hogy két oltást mindenképpen be szeretnék adatni Annalucinak: egy éves kora körül/után a Pneumo ellenit, meg valamikor a bárányhimlőset.

Kata, a babatervezéssel én is így voltam eleinte: szerettem volna, ha januári (bak) vagy szeptemberi (szűz) gyerkőcünk lesz :) Aztán ahogy haladtunk előre, kudarc kudarc hátán, mán tökmindegy volt, csak pozitívat teszteljek végre :oops:
Akkor nektek hajrá a babaprojekthez :D

Vicaaaaa! Hogy eltűntél te nő!?

Katlina, hogy bírjuk ki március 22-ig menyasszonyos képek nélkül?! :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hulla vagyok,pár éjjel már megint alig aludtunk valamit,szobt vasárnap nyűgös is volt szóval kivagyok,nagyon fáradt és álmos vagyok :(


Szami!
Nagyon szép a rucid!
Majdnem ilyet próbáltam csak az fehér volt!

Balwin!
Már mindjárt itt van!

És képzeljétek hízott a kisfiam a már csoda hisz novembertől idáig semmi nem volt!
6,75-ről 7,05-re :D :D :D

Szabi nagyon aranyos Robi most teljesn megvan szédülve az ídőjárásjelentésért :shock:


Szegény Levi,tényleg nagyon sok pöttye van!


És utólag!
Balázs Boldog Névnapot!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Én is csak késve tudok névnapján köszönteni Balázst!

Katlina: Veled érzek! :roll: :roll: :wink:

Szilbee: Hát majdcsak elmúlnak ezek a frááánya pöttyök. Kitartás! :wink:

Kata: Nem is úgy értettem, csak muszáj volt elmondani a véleményem. :wink:

Na itt vagyok!
Hát van itt némi krízis, Réka baba kitalálta, hogy csak kézben alszik. A minutumban, hogy letesszük az ágyába, felébred és síííír. De legkésőbb akkor, amikor egy lépést hátrálunk az ágytól. :D :D Biztos, ismeritek a helyzetet. Napközben nem is nagyon játszik, tömi a kezét a szájába, cicizne non-stop. Tea? Fujjj...Nem kell neki. A gond az, hogy piszokul fáj a hátam már alapból is, így nem tudom hurcolászni (amellett, hogy nem is akarom). A helyzet este 11 körül súlyosbodik, amikor már én is fáradt vagyok és olyan kettő körül marad az ágyában 3-5 órára...

A mai nap jobb volt, mert tegnap valszleg úgy kitikkadt, hogy ma alszik. De mi lesz így éjszaka. lehet egy tippetek... :D

Fogalmam sincs, miért ilyen nyugtalan az amúgy tök nyugis gyerekem. Miért nem játszik ,hagyján, hogy nem egyedül, de velem sem, csak kézben akar lenni és onnan szemlélni a világot. Nem nagyon értem, de majdcsak kiderül...

Másik rossz hír, hogy képzeljétek, megjött a micsodám. :shock: :shock: :shock: Legalábbis nem hinném, hogy ez megint a gyermekágyi...Tök olyan, mint egy mensi...Hát nem vagyok oda a boldogságtól....
jaimee1
 
 


Katlina, és mennyi volt annak a ruhának a kölcsönzése? Kíváncsi vagyok, meg büszke is a varrónőmre, hogy milyen ügyes :lol: Örülök, hogy Nektek is tetszett, én hihetetlen jól éreztem magam benne!

Babatervezés... Én ilyenről nem is mesélek... Annyi tesztet, mint amit én elhasználtam ...és annyi papírzsebkendőt...

Az is érdekes volt, hogy Mátét rögtön mutatta a teszt, a két lányt még akkor sem, amikor már egy hete nem jött meg a menzeszem... Azt a bizonytalanságot... :roll:

És most milyen jó!!! Jaj, lányok, amikor gyönyörködöm bennük! Máté már milyen nagy és okos! Anna meg milyen vékony és hosszú! Na és Jázmin... :lol: Az én édes kis kerek másom :lol: :lol: :lol: Egyszerűen úgy érzem, én vagyok a legügyesebb anyuka, aki ilyen csodákat össze tudott hozni :lol: :oops: (pedig nem, de ez most nem fontos :lol: ).

Szilbee, nem is olyan borzasztó Levente háta! Máténak szinte egybefolytak a pöttyei... És milyen ügyes, hogy ilyen gyorsan tanul!

Dorka, Szabi nagyon édes betekerve :lol:

Kata, nekem a két nagy decemberi, sőt, Máté dec 30-án született, de ahogy Jaimee is írta, én sem érzem, hogy kitoltunk volna velük ezzel! :lol: Viszont így az egész december ünnep nekünk! :lol:

Nah, megyek teregetni, aztán lassan Máté is bejön lassan az udvarról és átnézzük, mit tanultak ma, majd jövök még!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami: Fotó a gyerkőcökről? Mikor teszel fel?
jaimee1
 
 


Szami!
Jászberényben próbáltam,de az kétrészes volt amúgy ugyanez,95.000forint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval nagyon nagyon meglehetsz elégedve a varrónőddel!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina! Jól értem? 95.000 a kölcsönzése? :shock: Amúgy az enyém is két részes+ stóla+táska... Megáll az ész... és mindez 16.000 ft-ért...

Jaimee, vannak képek kicsit korábban... A nagyokat nem olyan egyszerű fényképezni ám :wink: Csak ha ők is akarják...és mostanában Anna sem akarja... :roll: Pedig előtte!!!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Katlina!

Örülök, hogy Robika elkezdett pufisodni! :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!

Gyorsan, mert már megint rohanok :(

Olga, Balázsnak megkésve, de nagyon sok boldog névnapot kívánok! Mit kapott a kishapsi?

Szami, gyönyörű a ruha és gyönyörű vagy Te is benne! Csípnék én is ilyen bálokat :wink: Az a kaja meg... hú, de éhes lettem rá!

Katlina, na ugye, csak fejlődik az a gyerek. Nagy hízásra már ennyi mozgás közben ne is számíts :wink:

No, jobbra el, fiam szomjas...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi!
Húú de színpadias voltál!
:wink:

Szilbee!
éppne ma kérdeztem meg a formatortákat, hoyg mennyi, miylen stb... tanulókutymorgót gondoltam neki, aztán majd meglátom

Niki!
Akkor vasárnap áll? megyünk Kecskemétre? én úgy gondoltam, viszem Grétit, már csípné a dolgot, a múltkorit is élvezte! Na mit szólsz? Dorka hogy áll már a himlővel, ha már szárad nem fertőz, meg még vasárnapig majd egy hét.

Katlina! Tényleg ha beindulnak, akkor már nem híznak annyira, megha van 5-6 pisis/kakis pelus, akkor minden ok!


MOst hallottam, hoyg egy csaj 30 x kel átlagban a 14 hós lányához. a rekord 50 !!!!! volt. (bár én már orvoshoz vittem volna, ők is akarták, de a Hetényibe elhajtották öket) na mindegy, de ez alapján ne panaszkodjunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Helló!

Nagy nehezen idejutottam, de Dorka már veri a falat, hogy menjek. Ilyenkor mindenhez én kellek Neki, reggel meg csak az apja.

Judit: Még nem 100% a vasárnap. Én szeretnék menni, de apa nem repdesett az örömtől, amikor mondtam neki. Dorkával holnap megyünk dokihoz, szerintem már meggyógyult.
Nem tudom, hogy van-e a Decathlonban bicaj, nem jártuk be az egészet. Zoli most aszonta volt, de hogy gyerek-e, azt nemtom.

Melegítőt vettünk nekem, meg Dorkának egy dzsekit. Ikeában sok apróságot: vázát, ruhatartó zsákot, kompotós tányérokat, vállfát, kis színes tányérokat meg evőeszközt, stb. Meg vettünk Katusnek is egy dzsekit bababónuszos kuponra.

Balwin Judit: 1,5 évesen kapta meg Dorcsi az oltást. Elég drága, de nem bántam meg. Szerintem az agyhártyát is érdemes beadatni.

Dorka: Szabi édes a képeken. Éjszakákhoz kitartást! Nem tudok okosságot mondani. Nem alszik túl sokat napközben?

Jaimee: Neked is kitartást! Sajnálom, hogy Réka baba elromlott. Valszeg most kezd rájönni, hogy anya kezében sokkal jobb aludni, mint az ágyban. Szerintem nyugodtan hagyd egy kicsit sírni, ha bírod.

Kata: Múltkor kérdezted, hogy Kata miért szopik még éjszaka. Nem tudom. A védőnő szerint keveset eszik nappal, szerintem csak rossz szokás.

Katlina: Gratula Robikának a hízáshoz.

Évi: Engem is érdekelne a barátnőd nickneve.

Mennem kell, elfogyott a türelem.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!


Köszönjük a köszöntéseket!


Niki! Az a védőnő hülye! Már bocsi... Az én fiam aztán igazán jó evő. Ha fürdetés után megeszik két virslit, akkor is felkelünk éjszaka 3-4X cicizni. Nem azért van, mert éhes vagy szomjas, hanem felébred és kell neki a biztonság. Legalábbis nálunk így van.

Jaimee! Igen, ez nálunk is igy volt Balázzsal sokáig, hogy csak kézben volt jó neki, csak úgy aludt el. ha letettük egyből felkelt. Aztán próbáltuk pólyában altatni, ugye, hogy az merev, hátha nem veszi észre ha letesszük, de észrevette... :cry: Aztán valahogy kinőtte. Meg aztán fél évesen áttettük a saját szobájába. Igaz, így is kelek hozzá elég sokszor, de előfordul, hogy sír, ránézek az órára hogy most voltam nála egy órája, fejemre húzom a takarót, hogy ne halljam, hogy sír és alszok tovább... :oops:

Szami! Nagyon szép vagy a ruhádban! Milyen merész szín! De nagyon jól áll! Kis királylány! Apa nagyon büszke lehetett rád!
Nálunk épp ellenkezőleg volt, mint nálatok: Balázst csak a második teszt mutatta ki. Mi is összehoztuk babót 2 hét alatt. :oops:

Szilvi! Szegény Levi! Kis hős! Remélem ti megússzátok.

Na lépek, de közkivánatra még dobok néhány képet babóról.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


A gyerek teljesen ki van használva: ez a fránya házimunka! :lol:


Kép Kép Kép Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Niki: Elromlott Réka? :lol: :lol: Igen, napközben hagyom sírni, este, ha itthon van az apja, ez esélytelen.

Juj, irigykedem IKEA ügyben, imádom...

Olga:Köszi, akkor a pólyát meg sem próbáljuk. Háát, külön szobája még nem lesz pár évig...Nagyon jók a képek!

Timi/Szami: Én új fotókra gondoltam ám! :wink:

Judit: Barátnőzöl? Jó dumcsit nektek!

Én meg tovább fogyok, most már átléptem a lélektani határt, 59 kg vagyok. Ez már 17 kg minusz. :shock:

Réka alszik, remélem csak szopizni kell fel. :?
jaimee1
 
 


Akarom mondani kel fel....

Katlina: Hízott Robika? De jó! :D

Na megint én kezdem a napot! Jó éjt!
jaimee1
 
 


Jó reggelt!
Én is ilyen korai bagoly vagyok, de este vtanulás Kristóffal, vacsi készítés játék a gyerekekkel és nálunk szigorú napirend van este 7-kor fürdés, 8-kor pedig alvás mert reggel 164 7-körül ébresztő.
Utólagosan is boldog névnapot kívánok Balázsnak! Nagyo aranyos a képeken.
Most pedig készülődök, mert Szolnokra megyek a megyeházára szakmai napra, munkahelyett jobb, de amúgy meg unalmas, minden tele lesz jogszabályokkal. Holnap szintén megyeházi program, csak éppen a Klubvezetői értekezlet lesz. Remélem hogy gyorsan eltelik a hét.
Nekem annak idején Kristóf volt nagyon rossz alvó, alig vártam hogy 4-5 éves legyen , de addira meg megszületett Angi. szerencsére mára már mindegyikőjük végig alussza az éjszakát.Kitartás lányok.
Fogyni én is szeretnék csak nem igazán sikerül.
Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Szép reggelt!

Márti: minden tiszteletem a tiéd a korán kelés miatt. Miért kelsz ilyen korán, 7-re jársz dolgozni? A gyerkőcök 164 7-körüli ébresztője elég viccesre sikeredett. Én is megint hízásnak eredtem.

Olga: Én is sokszor csináltam, hogy elbújtam a takaró alá, mikor éjszaka felsírt, nincs mit szégyellni rajta, én sem kapkodtam fel mindig és visszaaludt. Nagyon cuki Balázs a képeken, ügyes segítséged van a házi munkában :lol:

Jamiee: Réka nem elromlott, csak kezd tudatára ébredni, szerintem minden kisbaba csinál ilyet. Kinek rövidebb, kinek hosszabb ideig. Vitamint szedsz? Nekem szoptatás alatt plusz vasat is előírtak.

Niki: védőnő lüke, gyerek úgy is annyit eszik, amennyit ő akar. Félve jegyzem meg: a szokásokról le lehet szoktatni bárkit egy kis határozottsággal, következetességgel... Nálunk beválik...

Katlina: Ne aggódj Robika miatt, látod csak hízik :lol: Minden gyereknek más a fejlődési üteme.

Szilbee: elvesztél, semmi ébresztő kávé...

Megyünk a városba csavarogni, meg a ph-ba adós papírokért.
szolkata
 
 


Köszi a hiányolsát.... hát most kicsit olvasó üzemmódban vok... Kicsit lemerültem, meg sok a tennivaló is itthon... esténként meg párom is itthon van, így ő van fent a hálón...

Levente jól van... napjában 3-4 alkalommal felhívat anyumékkal... és utána megnyugszik. Nehéz neki nélkülünk... :( ... én meg pettyeket véltem felfedezni a lábamon (kettőt)... remélem csak vmi pókcsípés... de ezzel a fáradékonysággal párosítva erős a gyanúm, hogy nem... de majd meglássssuk...

No szép napot mindenkinek... Pusz!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Jaimee, Te miért nem alszol még éjfélkor :wink: Tessék pihenni! Mizujs Rékababával?

Olga, mekkorát nőtt Balázs :shock: És neked milyen jó segítséged van! Csak nehogy elmúljon a lelkesedés, mint nálunk :wink:

BBJ, no, kidumáltátok magatokat a barátnőddel?

Szilbee, nemtáncsaktán? Nem az oltásnak ilyen hatása???

Ma rendbe szedem a táblázatot és küldöm mindenkinek emailben!

Évi és
Kép
csongianya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?