Új privát üzeneted érkezett!

Olyan kedvesek vagytok... :oops: De jó! :lol: Ez is ritka! Ennyien - itt :lol:

Jázmin alszik, Máté olvas, Anna lázas :cry: Holnap ismét doki :cry: Nem megy le neki 39 alá... Be is ájult hamar, biztos segített a lázcsillapító is.

Azt nem is meséltem, hogy beégtem a kedvenc dokim előtt... :oops: Az előzmény az, hogy Máté 3 éve, Anna 1,5 éve nem volt beteg komolyabban, tehát a nátháktól eltekintve. Amikor utoljára lázasak voltak, még kúpot kaptak. Most, amikor Anna lázas lett, vettem elő a kúpot, ő meg nyávogott, hogy ezt már nem akarja. Mondtam neki, hogy nincs más megoldás, mert a tablettát még nehezen nyeli le.

Na, reggel jön a doki, vizsgálat után közli, hogy lázcsillapító, tea, pihenés. Erre én: ó, tényleg, most mit is csináljak, mert Anna már nem akarja a kúpot, van - e más megoldás. Erre ő rámnéz a nagyra nyílt szemeivel és hihetetlen kedvesen ezt mondja: "Hát persze, Timike, a SZIRUP" Komolyan mondom, azt hittem, ott nyílik meg alattam a föld :oops: Hogy ez hogy nem jutott eszembe... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Na, visszaolvastam. Nekem ne írjatok ilyeneket, hogy 9 órát végigalszik a gyerek, meg fél 11kor kell fel! Múlt éjszaka 6x keltem Balázshoz!!! Csajok, több mint egy éve nem aludtam 4 órát egyhúzamban!!!

Dorka! A párom meg is jegyezte két napja, mikor írtad, hogy nyáron próbálkoztok kistesó projekttel, hogy az ő gyerekük biztos végigalussza az éjszakát! :wink:

Szamóca! Tetszett az írásod! :lol: Nálam Madonna a nyerő... bocsi...

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Nálunk 1200 a belépő, az iskolával mennek Mátéék.

Olga, kinek a Kispál, kinek Madonna. Nálam a szőkített nő ver mindent, pedig sötétbarna vagyok :lol:

Viszont itt a ruhám... gyönyörű...nem is tudom, fel merjem-e venni holnap, mert elrontom az összhatást :lol:

Anna, majd küldöm valamikor a varrónő számát priviben, azt mondta, a jövő héten hívhatod és majd megbeszélitek a részleteket!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 

 
 

Szamóca! :shock: Szegény Annácska! Én csak szirupot adok a gyereknek! 2 hónapos oltáskor mondta a doki, hogy megelőzés céljából egy fél kúpot adjunk neki. De nem igazán jött össze. Ott szükölt szegény gyermek, egyből ki is nyomta, én meg soha többé nem eröltettem. Már ki is dobtam a maradékot.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szegényke... hát nem csodálom, hogy bealudt. És Anna elfogadja a szirupot? Nekem Levente nem eszi meg. Hanyadik napja is lázas?

Olga! Levente is csak jóval 1 éves kora után aludta át először az éjszakát! Szóval van remény! :wink:
szilbee
 
 


Szamóca! Képet kérünk a ruháról!! :)
szilbee
 
 


Nálunk olyan 2 éves korig bejött simán a kúp, Jázmin most is azt kapott, amikor felment a láza, a dokink szerint kicsiknél az hat a leggyorsabban. Nurophent mondott a doki, az ízlett neki.

Tegnap reggelre lázasodott be (akkor látta is rögtön az orvos), aztán napközben elmúlt neki, este ment 39 fölé, ami utána hőemelkedéssé enyhült a szirup hatására, ma reggel megint csak hőemelkedése volt, aztán ma estére megint 39 fölé ment. Mondta a doki, hogy ügyeletes a hétvégén, ha úgy érezzük, nem javul, vigyük be nyugodtan, amikor nincs senki.

Olyan rossz, mert szívem szerint lemondanám a bált is, de 11.000 volt egy jegy, meg itt a ruhám is... másik oldalról meg úgysem tudok vele igazán mit csinálni... nem tudom... majd meglátjuk, mit mond holnap a doki.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Megértem, hogy nehéz szívvel hagyod magára, de ha baj van úgyis szól majd az, akire rábízod, nem?! Többet tenni úgysem tudsz...
szilbee
 
 


óóóóóóó, Szamóóóóóca, ez nagyon szép!!!!!!!!!!!!
Komolyan, ez aztán erőt adott!!! Igaz, van bennem egy deci bor (fejre is álltam tőle rendesen), és ha hiszed, ha nem, gesztenyepürét majszolva olvastam soraid, de komolyan! Kezdem optimistán szemlélni, hogy Szabi még mindig itt kommandózik, de egyszer elalszik, és aztán holnap újult erővel robbanunk bele a hétvégébe!!!
És köszönöm, hogy őszintén megosztottad azt, így látatlanban is, amit az ember legszívesebben titkolna: a kudarcokat, azt, hogy anyaként igenis csalódik is ember lánya önmagában, hogy piszok nehéz gyermeket nevelni, hogy hatalmas változás, hogy az addig sikeres üzletasszony-tanár-boltos-főnök-manikűrös-üzletkötő
-orvos-jogász-stewardess-titkárnő stb. egyszer csak anyává avanzsálódik.... Hogy a testünk is a 30-as anyukává vált, fölös kilókkal, úszógumikkal...és erőt adott az, hogy látom, neked sikerült nőnek is maradnod az anyaság és házitündérség mellett....

Nagyon köszi, hogy őszintén olyan gondolatokat és érzéseket osztottál meg, amiket az ember legszívesebben a kis titkos fiókja legmélyére tenne.
Most én is csak tudom mondani, mint Évi karácsonykor: olyan jó, hogy vagyunk itt egymásnak!!!!!
hüpp-hüpp, naon érzelgős lettem, bocsika...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Emlékeztek még, mikor azt beszétük, hogy a feletünk lévő másik topik milyen pikk-pakk, összetartó stbstb. .... szeritem el lehet felejteni!! ;) ... értitek miről beszélek? ;) :lol:
szilbee
 
 


nna, ennyit írni!!!!
Szamóca, én az erőt adó írásodra reagáltam, azóta látom, hogy a gyerekek még mindig betegek... ++++ pussz-pussz nekik, és jobbulást!!!! Majd írj te is, gyógyulnak-e már!!!

Kúp: Szabi születésekor 2 dobozzal váltottunk ki, ennyit írt fel a doktornő, aztán októberben dobtam ki mind a kettőt felbontatlanul, meert lejárt a szavatoosága. Nurofen szirupot elraktároztam, de lekopogom, még nem kellett...
Ez a szirup-storyd meg nagyon édes! a kedvenc bókolós dokiddal történt az eset?

Olga, háát, szállóige a férjem és köztem, hogy "így nem lesz kistesó...", pl. a tegnapi éjjel után is így gondoltuk, de aztán mindig meggyőzzük egymást, hogy a gyerekeknek biztos jó lesz, hogy együtt nőnek fel. És SZilbeeék is olyan jól csinálják!!! Ott a példa!!! :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Vagyok még, csak bőgtem egy kicsit. :oops: Azt még nem döntöttem el, hogy örömömben vagy bánatomban :lol: Az előbb megsimiztem a ruhát... :oops:

Szilbee, ígérem, holnap a bál előtt lefényképeztetem magam és (remélem) vasárnap fel is teszem a képet - bármilyen is leszek benne :lol:

De valami lehet a levegőben, mert Máté magától befejezte az olvasást, szó nélkül fogat mosott és ágyba bújt :shock: :lol: És előtte két akkora cuppanós puszit kaptam, hogy szerintem Ti is hallottátok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


jah, igen!
Olga, a játszóbölcsit mi is tervezzük ősztől! Jó, hogy írtad, hogy ilyen hosszú a várólista!
a 6x-i kelést nem irigylem.... Tán mindannyiszor szopizott is???

aaaztán, mit is akartam még? Megvan! Judit, taliban mi is benne lennénk!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Én most csak figyelő állásban vagyok :) Egyrészt nehéz behozni benneteket, másrészt meg jó olvasni :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


"Csak" Anna beteg, Jázmin a múltkor volt lázas, most semmi baja.

Hát persze, hogy vele, de azért meghívott minket a következő jazz koncertjükre is márciusban, úgyhogy csak nem voltam (talán) annyira gáz :oops: :lol:

Dorka, nálunk sok a négy év. De én az első után képtelen lettem volna kis idővel újra próbálkozni, annyira megviseltek a dolgok. Kellett idő, hogy merjek ismét vállalkozni, mert akkor már tudtam, mi az a császár...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Hát azt hiszem bettike az nem fog ilyet csinálni még most is mesét kér:-(

Nem tudom mikorra tudok megfürdeni is egyáltalán, mert nem enged el, de ha meg titkon elmegyek s észrevesz bejön utánnam a fürdőbe s ott van s pancsol azt meg nem szerettem.

Kúp vagy szirup!
Én most is kúpot adtam neki, mert a kanalas gyógyszert nem hajlandó bevenni s a kúp az meg én ugyis beadom neki az legalább hat mégha fáj is neki egy picit.

Nah megyek kiváncsi vagyok reggelre hány millió hozzászólás lesz még....

pusz pusz

ui.: zsamóca milyen bálra mentek?

Kép
kbernadett
 
 


Ne már, Balwin! Ne csak nekem legyen szómenésem :oops: :lol:

Megjött az angol babrucis csomagom, olyan édesek a cuccok megint :lol: Rózsaszín, meg lila fölsők, meg nacik, egy kis farmerruha Jázminnak, meg farmer szoknya Annának, meg pólópulcsi Máténak. Illatosan, vasalva...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szamóca! Ezzel én is így vok a második után! "Tudom miről beszélsz!"
szilbee
 
 


Taliban én is mindig mindenkor csak ne a suli alatt:-)

Most nézem még írtam már hárman is írtatok ez kész :lol:

Kép
kbernadett
 
 


Szamóca, érzelgős ma a banda, látod??? :wink: :wink:
ja, Máté cuppanósát sajna nem hallottam.. Szabi épp nyekereg, elnyomja a hangokat.... :roll:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Amugy én ha idősebb lennék se vállalnék be egyszerre két pici gyerkőct az tuti!!!
Nem hogy még most!!!

Én szeretném a kisgyerekkorának minden pillanatát átélni( még ha Bettikéében voltak kis zökkenők még igy is meg pláne is)

Szóval én nem vállalkoznák rá az tuti!!!

De minden elismerésem tiétek!!!

Kép
kbernadett
 
 


Babruci, ja... írni is elfelejtek lassan... :roll: :shock:

Betty, ez az egyik legszebb bál Cegléden, a gimnázium alapítványát támogatjuk a jeggyel, a Városháza dísztermében lesz (ez a házasságkötő terem is, csodaszép, hosszú lépcsősor vezet fölfelé), a Budapest Ragtime Band játszik egész éjszaka, nagyon klassz a tombola is.

Mondtam, hogy abroncs is lesz a szoknyában? És varrt hozzá táskát is... :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


csajok, mi megy itt ma este!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Nekem valahogy Dávid most a kiteljesedés... Pont akkor született, mikor Levente lekezdett nagyfiúsodni és elveszteni babás vonásait... amit annyira sajnáltam... de most így jó... Van egy okos fiam, meg egy tündér kicsi babám! :D A (mostanában) morgós, de imádnivaló páromról meg nem is beszéve... :wink:
szilbee
 
 


Dorka, Született feleségek esetleg? :shock: (amúgy nem ismerem ezt a sorozatot...) :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szamóca! Hát én már nagyon kiwi vok! :lol:
szilbee
 
 


:lol: :lol:
szilbee
 
 


Tényleg! Betti ti terveztek majd második babát? és ha igen, mikor?
szilbee
 
 


:D :D :D

Kép
Kép
dorkáék
 
 


hűűűű, nekem mára ennyi, csajok... Léptem zuhizni, Szabit letette az apja, talán alvás következik....
Jó chatelést! :wink:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Én is vagyok, de nem sok midnent látok per pill a könynektől, de olvasok!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jah, lehet eccerűbb lenne átvonulni a csetre :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Nekem is mennem kellene aludni, mert holnap este mosott rongy leszek a bálon :roll:

Judit, még eszembe jutott, hogy eddig egyszerűen nem volt időm hírdetni a házat. Valamelyik este csináltam pár képet bent, de kellene a 1,5 éve felújított, hőszigetelt külső részről is.

Ja, és a Ballásoknak említettem az összeszereléssel kapcsolatos híreket. Hát, nem örült nekem... :roll: De holnapra lesz újabb tervem, emrt egy gázcső és egy gázóra, ill. egy nem éppen jó helyen lévő ablak mindent felborított.

Nyyugodt, szép álmokat, lányok! Jó volt Veletek ma este :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Na akkor nyugodalmas jóccakát, én megyek megint turizni, na persze csak virtuálisan.

Szami!
ha lesz időd, én baromi kíváncsi vagyok a ruhára, dobhastz vállfás képet si, egyenlőre.

Hát persze, hoyg jöhettek a talira, ez nem kérdés, mindenki jöhet!
Nekem is ok a márc 15 akkor úgyis ráér mindnenki!

és nem nézed a született feleségeket? Most nagyon morci voltam, mert én sem láttam, valami úton módon Letit is baromira érdekelte, és ott csüngött a kiságy szélén, így muszáj voltam kikapcsolni, hogy aludjon el!


Olga!
Hát, tényleg húzós áron van ez a H.J koncert! a múltkor mi is csoportos kedvezménnyel mentünk. Most a Kolomposon 650, ill 550.- volt a belépő.

Háát, téynleg jó volt itt ma este, láttam, olvastam, hoyg nem csak én avgyok esendő.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Na lemaradtam itt a dolgokról. Melyik topik lakik felettünk? Most nézhetem meg....
jaimee1
 
 


Jó Reggelt!

A chat efész jó ötlet! Remélem lesz még alkalmunk kipróbálni. :)

Erika! Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut topik...

Dávid önmagát meghazuttolva 5-kor kelt... aztán szopi... és még mindig alszik...

Fura ez a szombat reggel a szokásos zsivaj nélkül... :roll:
szilbee
 
 


Jó reggelt Anyukák!

Jó volt olvasni az esti hozzászólásokat. Én is szipogtam rajta. Aranyosak vagytok. Most csak ennyi.

Gyönyörű napot mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Nah ma este vagy most este nem pisilt be Bettike...s valószínű akkor azért psiil be mert sokat pityizál, tegnap nem adtam neki se tejet se almalevet s nemis pisil be. Hál' az Istennek hogy nem más baja van:-)

Most épp pizsamában fest :oops: . Nem akar át jönni a boltba.

Nos hogy én mikor akarok másik babót!

Hát a második gyermekemet..mivel az elsőt nem siekrült :oops: ....szeretném ha tervezett lenne. meg lenne előtte a három hónap "tizstító" hónap, meg hát a legfontosabb! én már csak akkor fogom be vállalni, ha meg lesz a házunk már benne lakunk, lesz munkám s nem fogok már tanulni...nah meg persze a a nem utolsó dolog hogy Gabival is minden rendben legyen :D
Szóval olyan 4-6 év minimum!!!

Kellemes hétvégét

Kép
kbernadett
 
 


Én nem tom...érzéketlen vagyok vagy tapasztalatlan? Én nem szipogtam... :oops: :oops: :oops: De tök jót olvasgattam.

Szami: Még annyit, tudom, már tűlléptünk a témán - amikor nem estem teherbe hónapról hónapra, aznap amikor megint megjött mindig Ákos MIRE VAGY JÓ dalát hallgattam, max hangerőn. Hagy fájjon még jobban. :twisted: :twisted: :twisted: Apa aszitte bedilizem rövidúton. Télleg, azóta nem is tettem be azt a CD-t....

Illlyen híres ez a Tétényis topik?

Szép hétvégét mindenkinek!

Szilbee: Réka rekord mennyiséget aludt az éjjel gyönyörű 5 összefüggő órát. Igaz, 11től egyik a nyakamban lógott, szóval biztos kipurcant.

További gyógyulást a kis betegeknek!
jaimee1
 
 


Csákó!


De sajnálom hg tegnap este nem voltam itt!!!!! A szentimentalizmus rám is este fele jön rám... :D De csudijó volt amiket itt duruzsoltatok:)))

SzamiTimi!
Én is szeretem a nyugtató és őszinte történeteidet olvasni!!!!!!
Okés majdan várom a számot.
Hogy vagytok ma reggel?
Csak nem lesz gond és el tudtok menni és nagyon jól és nagyon szépnek érezni magatokat!!!!!

Igen.....ez tényleg gáz hg legyen az ember trendi anyuka....és aki az, az hg csinálja???? Azt vettem észre hg bár elítélem de én is pont ezt csinálom a fogyókúrával....hg ne sajnáljon már le senki hg "nézzed má, hg néz ki a gyerekkel..".....és így olyan sok mindentől megfosztja az ember magát...de hát ez a társadalom betegsége most...mi meg éppen most élünk benne...nehéz ellene harcolni....no ez már így reggel lehet nem oly érdekes téma....

Én 7 kor szoktam fürdetni, vacsiztatni, ált.ban fél órán belül..ha nem azonnal elalszik Nimi és reggel 7 kor kel. Van hg 1-szer-2-szer kell cumit visszaadni....de már nem olyan gáz... mint amikor úgy döntöttem külön alszunk..(aznap 11-szer keltem fel...:()

Hát tali...se ótó, se gyerekülés....asszem majd máskor sajnos!...:(((((

Dorka!
Irígyellek hg el tudsz menni mozogni!!!!! Nekem ez már hónapok óta annyira hiányzik,de sehogy nem tudom megoldani a gyermekfelügyeletet, pedig tudom hg a mozgás mindenre orvosság.....úgy rendbe rakja az ember lelkét hg csak na!!!!

volt még...csak elfelejtettem...

SZÉP HÉTVÉGÉT NEKTEK KEDVES NŐTÁRSAIM!!!!

Kép

fanna3
 
 


Hát nem tudom mi van most Bettivel olyan nyüfis, meg folyton esik...pedig nem szokott. Mára a reggel folyamán csak háromszor esett el....
Nem akar reggelizni, hoztam neki kiflit, mondtam egyen belöle nem ő neki chips kel...mondtam persze majd ha ettél rendes kaját...s inkább nem eszik semmit......láttatok már ilyet?
Nem jó semmi neki, meg senki....és még délután menni akartunk Szolnokra :? hát nem tudom hogy igy bemerjük e vállalni..

NAh nem zavarok itt senkit szép napot!

Kép
kbernadett
 
 


Jóreggelt :)

Jaimee, a párod katona? Márhogy említetted a helikopteres tragédiát...

Az esti szipogás nekem is kimaradt, viszont ha éppen aludt a lányom, ide voltam szegeződve :)

Tegnap orvosnál voltunk - először, mint "kisbetegek". Bogyóm jobb szeme kb. másfél hete váladékozik reggelente, a kamillás lemosás csak ideiglenesen hozta rendbe; tegnap reggelre pl. brutálisan összeragasztotta a trutyi a szempilláit, szal dokibácsiztunk. Kapott szemcseppet. Háááát mitmonnyak, kétemberes meló becseppenteni :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Fanna, ha csak ez a Zakadálya a talis részvételednek...elviszünk mi :wink: A hét közepitől van Annalucinak már rendes ótósülése, meg a hordozót se dobtuk ki :mrgreen: Szal Nimi kocsibahelyezése is megoldható :)

Szamóca, remélem Anna jobban van...és nyugodt szívvel el tudtok menni a bálra! Nemtom jövök e még ma, de ha báloztok, akkor kellemes szórakozást, és érezzétek jól magatokat :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin!

Nekem unokatesóm kislányának a szeme váladékozik már szint születése óta. Folyamatosan kapot rá szemcseppet meg itt a faluban aki kijár doki mondta hogy kamilla, viszont most nem érgg beküldték már őket az SZTK-ba s ott meg a doki aki volt mondta hogy nem szabad kamillázini mert kiszárítja vagy mit csinál a szemhéjával. De olyan jó szemcseppett kapott hogy már az első napon javulni kezdett neki...vizsont majd ki kell a kórházban mosnia a könny csatornáit szegénynek. most féléves.

de remélem hogy neketek hamarbb és gyorsabban megjavul

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!


Tényleg megismételhetnénk ezt a chetelést valamikor! Olyan jó volt!


Timi! Én is remélem, hogy mégiscsak el tudtok menni a bálra és Anna jobban lesz!

Betty! Nekem is azt mondta dokinéni, hogy fürdővizbe ne tegyek kamillát (mondjuk nem is akartam), mert szárít.

Balwin Judit! Akkor nektek is jobbulást!

Anna! Nekem is az jutott eszembe, mint balwin Juditnak, hogy autó van, meg babó hordozója. Ugyhogy mostmár nincs kibúvó! :lol:

Mi is valahogy úgy állunk, mint Bettyiék: amig a diploma a kezembe nincs, addig semmikép sem. Tudom más meg tudja csinálni, de én már nem bírnám két gyerekkel a sulit. Meg hát dolgozni is jó lenne valamennyit. Bár szerintem is a kis korkülönbség az ideális, de várunk szerintem mi is vagy 4-5 évet. Azta! Balázs akkora már lehet elsős lesz! :lol:

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!
Hihetetlen hogy mennyit tudtok napok alatt összeírni. Engem érdekelne a tali, mikor és hol lesz vagy hova tervezitek?
Beteg, himlősek remélem jól vagytok!
nálunk is készűlőben van valami, mert 1-2 órája Angéla szótlan, bágyadt és a fejét fájlalja, meg sápadt is. Nagyon remélem hogy nem most lesz beteg, mert a munkahelyemen rengeteg a meló.
A tegnap esti írásaitok nekem is tetszett.
Szamóca jó szórakozást az esti bálban.
Tegnap az Sztk-ban voltam a férjemmel, de ez a Szolnoki közlekedés szőrnyű. Ha 10 perccel hamarabb indulunk el otthonról és az elkerülőn mentünk volna be a városba akkor tuti hogy órákat szobrozunk a baleset miatt, de még így is közel 40 percbe került a bejutás a városba.
Évi! Küldheted amit szeretnél.
Bbj! Én is nagyon szeretek turizni, szívesen vennék egy-két oldal címet ahol érdemes vásárolni.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Sziasztok!
Csni! Igen, ha minden igaz, Dorotink lesz, az orvosom Tóth Zoli.

Hát Lányok, ilyen nincs, csüt.-ön az SZTK-ban megint kifogtam aranyos nénit, cukros lötyit "igya, igya egy húzásra, haladjunk!" :evil:
Úgy látszik, az én képem nem jött be neki. Na de én meg úgy leb...tam mellé a bögrét, h. lehet el is tört...Mintha sok vizet zavartam volna én ott az ágyon ülve 3 percet... Na de mind1, ezt is túléltem.
Segítséget szeretnék kérni Tőletek: baldachint úgy gondoltam, veszek anyagot, és megvarratom, valakinek nincs véletlenül szab. mintája? Hogy 1általán mennyi anyagot vegyek hozzá.
Dorka baba egyre jobban kedveli a bordáim környékét, éjszakánként átlag 1 órát vagyok ébren. Szoktat a kis Drága a jóhoz... :lol: Ja és most néztem: én teljesen el voltam tévedve, húsvét márc 23.-24. -nem áprilisban, mint én gondoltam-, én meg 25.-re vok kiírva... Ennek örömére vettem is Babónak egy tündér nyuszis rugdalózót... Bár azt mondtam, már ruhát nem veszünk neki, de ezt nem lehetett otthagyni. :D

donkoaniko
 
 


Sziasztok!
Hibátlan dolgozatomra 5-öst kaptam. Még inkább nem értem az előző dolgozatom eredményét. De a lényeg, hogy kész.
A Szolnoki Főiskolára járok Pénzügy, adó, illeték, vám szakra. Még félév van hátra.

Különben meg nem ér ilyen sokat írni, mióta nem vagyok, turbó fokozatban kell olvassak, míg fel nem ébred egyetlen szülöttem.

Kati
szolkata
 
 


Mintha Anna érezte volna, hogy mennyire szeretnék bálozni, ma egész nap láztalan, még hőemelkedése sincs. Viszont Jázmin köhögött egy-két felszakadót óránként, s van egy kis hőemelkedése, így most vele megy be az apja a doktor bácsinkhoz, aki az ügyeletes. Majd megírom, mit mondott.

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Hú, én ezt már követni sem tudom :oops: Csongi átment a haverjához, úgyhogy mindjárt megpróbálok reagálni, de tuti, nem fogok tudni mindenre.

Először magunkról. Voltunk ma focikupán. Végre másodikok lettek, végre éremmel jöttünk haza, és végre megvertük a nagy rivális szolnoki mávosokat!

Két kép, az elsőn kissé látszik rajtam a kimerültség :?
Kép Anyával

Kép Érem

Évi és
Kép
csongianya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?