Új privát üzeneted érkezett!

Betti! Miért? Te mire gyanakszol? Mi lehet a gond? (Én nem értek hozzá, azért kérdem...)
szilbee
 
 


aztaaaa, hogy mennnnnnnnyit termeltetek!!!

egy csomó mindenre szeretnék reagálni, de apa most megy edzeni, én Szabikázom, úgyhogy este jövök!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Azta! Ez aztán a termés!

Kati! Üdv közöttünk! Kérünk vonalzót és képeket!

Már összefolytak a dolgok, de amire emlékszem:

Igen, Szandán is nyilik/nyílt ez a napközi otthon. Csak nekünk nem esik utba. Niki tud elérhetőséget adni, ha valakit érdekel. (Bocs Niki, hogy beelőztelek...) Úgy örülök, hogy babó is megy gyerekek közé! Annyira lehet rajta látni, hogy szeret(ne) gyerekek között lenni.

Katlina! Szép nagyon a ruha! Biztos gyönyörűséges leszel!

Anna! Egy éves és kb. 2-3 napos volt Balázs mikor elindult. Egyik nap még egy-két lépéssel próbálkozott, rá két napra meg már szaladt. Most a héten azt produkálta, hogy egyedül mászik fel a franciaágyra. :shock: Ami nagy szívfájdalmam, hogy nem hagyja magát eteni, tehát leves, főzelék kilőve. Csak darabosat eszik, amit meg tud fogni. Ez a levesből a zöldés és a tészta, illetve egyébb ilyen dolgok. Meg persze a krumplipüré... :roll:

Na ennyit bírtunk.


Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

 
 

Ditke, boldog fél évet Zsófinak! Hogy rohan az idő! Igen, végeztünk a tervezéssel tegnap késő este. Ő egy vetőmagüzemben feldolgozási- és kereskedelmi ágazatvezető. Egyébként növénytermesztő mérnök és növényvédős szakmérnök.

Jázminnal is próbálkoztunk a csőrös pohárral, de nem ment még neki, így ő aventes cumisüvegből iszik, de nem sokat, egy nap szerintem 60 ml gyümölcslénél nem fogy több.
Két kép van itt Jázminról (amit Anna említett):
http://angolbabaruha.extra.hu/index.php?option=content&task=view&id=17

Szia Kata! Üdv köztünk, remélem a türelmed nőtt azóta :wink: , én meg pozitívumként veszem, hogy ennyire érdekelt, mi történik velünk :lol:

Anikó, sok minden múlik azon, mennyire vagy határozott, én legalábbis ezt tapasztaltam... Jázminnal volt a legkönnyebb elviselni a bent töltött napokat, de hozzáteszem, harmadik gyerekes anyukaként bizony kinyitottam a szám, ha nem tetszett valami és kérdeztem, ha nem voltam biztos magamban. De inkább meséljenek az első babások, mert én tisztában vagyok vele, hogy "többedik" babásként már könnyebb minden.

Betty, majd mesélj, mit mondott az orvos.

Anna, 3000-5000 között vállalná, attól függően, mekkorát akarsz és Neked kell megvenni az anyagot. Holnapra kész lesz a ruhám :lol: 25 pici virágocska lesz rajta :oops: :lol:

Évi, ezt a fürdőt nem használjuk minden nap, ekkora káddal csődbe is mennék, annyi víz kell bele... :roll: Van egy másik, egy bézs-bordó zuhanyfülkés, na ott már nincs ilyen rend. Nem adom a takarítónőm, örülök, hogy egyszer nekem is lett :lol:

Judit, Letivel mi a helyzet? És Gréti? Nem kapta el?

Virág, de helyes a pocid!!! Kezd egyre izgalmasabb lenni a dolog :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Még gyorsan: Balázs cumisüvegből iszik. A csőröset ő sem szereti. Jana vizet használunk még mindíg, HIPP granulátum teát, illetve 100%-os gyümölcslevet kap jócskán higítva. Ezeket a HIPP-es teákat lehet 4 hónapos kortól adni, az egyik nem tartalmaz cukrot. Azt hiszem zöld erdő vagy valami hasonló a neve.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Fanna: Igen, ott is panaszkodtak a lányok, hogy a folyosóra járnak Wc-re, mert ami a saját WC-jüket illeti...háát na....Brr..
Nekem csak az volt a gubanc a folyosói Wc-vel, hogy kezdetben iszonyatosan távolinak tűnt. :D :D

Tyűűű, képtelen vagyok reagálni...mitakartammmég...

Ja, konyhabútor, Fanna: Igen, a Városmajorból rendeltük. Tisztán emlékszem, hogy 10% volt a beszerelés. Menjek reklamálni? :D
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a dokinál mert Máté nagyon meg van fázva és köhög,de a doktornő tisztának hallotta a tüdejét és nem volt piros a torka,így szegénykémnek nem írt ki gyogyszert,de nagyon köhög és alig kap levegőt!
Éjszaka biztos nem fog aludni,mert el lesz dugulva az orra!
--------------------------------------------------------------------------------

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Sziasztok!

Most is csak gyorsan, de ígérem este jövök.

Most csak annyi, hogy:

Zsófi: Bolog féléveset kis Tündér!

Kata: Szia! Emlékszem Rád. De Te, hogy jöttél rá, hogy én vagyok?

És: Igen, Doriszom báránykás. Dokinéni szerint nagy eséllyel már Kata is elkapta. Nincs különösebb teendő, valószínű enyhe lefolyású lesz Dorkánál az oltás miatt, Katánál pedig az anyai védettség miatt. Úgy legyen!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Hell :)

Még nem is olvastam végig, deazé belecsapok a lecsóba...

Dorka, hetente eccer elugrunk 2 napra a szüleimhez :) Most íppen nemrég értünk haza. Merhogy tegnap is mentünk :D Írni meghát...amikor éppen Annaluci elvan egyedül, vagy az apjával, meg Apának se köll a gép...mostis minnyá el leszek paterolva, mer onlájn lesi a Zolaj meccset :mrgreen: Meg úgy érzem, peluscsere is esedékes...

Szilbee, remélhetőleg Levente túl lesz hamar, szövődménymentesen a barihimlőn! Megnéztük a videjót, nagyon édes! :lol:

Szamóca, Évi, a hidromasszázs kád nekünk is álmunk volt; végülis azt tetettünk a 1,5x2,5-es fürdőnkbe :lol: Hát mitmonnyak...mára már sokat veszített a varázsából :roll: Pedig jól műxik :)

Szamóca, nem, a Paltán-Bau nem a Balla :) Ezek bútorgyártók...a Balla meg asszem készbútorrendelős... de uabban az udvarban van :) Illetve még asztalosnál lehetne érdeklődni (konyhabútor, tetőtéri bútor ügyben is), azt is tudok ajánlani :) Csak elfelejtettem a nevet...de előkeresem valahonnan. Mi méretre csináltattuk a konyhánkat, kb. 3,5m 250.000.- volt szereléssel együtt 3 éve.

Majd folyt. köv. ...valamikor... :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin, félreértettél. Azt kérdeztem, hogy annak a Ballának az udvarában van-e, ahol a konyhastúdió is van, mert én úgy olvastam, hogy van egy másik Balla bútor is Szolnokon. Az utcaneveket meg annyira nem ismerem ott :oops: Új képek nincsenek mostanában?

Niki, akkor jobbulást, ill. gyors lefolyású, szövődménymentes barikázást Nektek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szamóca egyenlőre csak a védőnővel nézettem meg mert ő tud gennyet nézni meg fehérjét meg még valamit az indikátor csíkkal.Ha meg van ami nem normális akkor persze egyből!!!!!
S ha ott nem mutat ki semmit akkor még egyenlőre nem viszem orvoshoz.
Ha meg van ami nem normális akkor persze egyből!!!!!

Szilbee!

Hát hogy mitől lehet szerintem: három oka van szerintem vagy az hogy fel van fázva és azért pisilbe( de nappal nem pisil sokat )
vagy pedig valami lelki megrázkodtatás érte( hát remélem nemilyen mert most hogy itthon vagyok dece,ber óta még a vizsgák alatt is rengeteget voltam vele
A harmadik ok pedig hogy sokat iszik-remélem ez az igazi oka, mert ha belegondolok tényleg lehet mert egy üveg tejkét bevág meg még a cici, meg még alma levet vagy kubutis szokott inni.

Hát nem tudom holnap majd megmondom mi lett az eredmény.

Szép estét ha már nem jönnék bár most épp vacsizik a drágám bundás kenyeret kért azt eszik már egy felet bevágott most eszia másik felét kiváncsi vagyok hogy mennyi marad belöle :-)

Kép
kbernadett
 
 


Bocsi :oops: Pedig gondoltam is, hogy nem stimmel valami a mondatszerkezetben...ehh. Hát sajna egyre hülyébb leszek :? Igen, van másik Balla, a Tigáz melletti udvarban. Illetve pár hónapja még volt...nem merek mán semmiccse 100%-ra mondani :wink:
Újabb képek még a f.gépen...aztánmajd hamarosan itt is :)

Kata, üdvözlégymária! :D

Zsófinak Boldog Felediket! :lol: Mán megin rohan az idő...

Nah, majd apránként olvasok-írok...majnem hanyaddőltem, amikor láttam du-n, hogy utolsó bejelentkezésem óta a 3. oldalt írjátok tele :shock: Áááátalában 1 db pluszoldallal kell megbírkóznom, most belehúztatok :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ó bárányok!!!.......Na ha lelegeltek mindent...reméljük pár nap múlva amilyen gyorsan jöttek olyan gyorsan el is mennek!!!!!!!!!
Gyógyuljatok!!!!!!!!!!

Ditke!
Komolyan!!!!!!!!!!!EL vagyok hűlve......de jó volt nektek!!!!!!...óóóóóó...és akkor is betoltátok az őrzőbe míg fürödtetek vagy egymás csemetéire vigyáztatok?

Jaimee!
Ja volt gáz......engem az egyik fürdőtől óva intettek...be sem mertem nézni ...mi a fene lehetett ott.... :?: .....gááááz.........és ezt azért csinálták mert pályáznak a bababarát kórház címre?
Ja...háááát.....fene tudja...( pedig az én konyhám már vagy 3-4 éves...)......laposkúszásban.... :roll:

Ó Máté!!!!!!!
Reméljük azért tudsz este aludni picit!!!!!!!!!!! Van párologtatótok?...Én mióta mióta is?.....ja szinte egész télen minden este be van kapcsolva...amit Juditék mondtak patikás citromolajjal vegyítve...
Gyógyuljál!!!!!

No Timi asszem jöhet a varrónőd!!!!!!!!! Megbeszéljük a részleteket és mehet a menet!!!!! Köszike!!!!!!

fanna3
 
 


Ja hát igen Balázs!!!!!!!

Milyen ügyes és milyen nagy!!!!!!!!!!!!!!! Rakjál majd fel képet!!! A peluscserével nincsen gondod? Már akartam kérdezni hg hagyja e rendesen...mert Nimi nem....úgy kell lefogni...( a lábammal...a kanapén)....És már simán eszi a darabosat???.....hát mi még nagyon nem...mindig befulladás a vége...már görcsben van a gyomrom ha épp adok vmi kekszet...komolyabban nem is merek próbálkozni...vagy erőltetni kéne??.. :cry: vagy majd egyszer csak mondja hg dobjál mán egy szelet vajas kenyeret...hééééé.....???

fanna3
 
 


A fene bocsi...mán megint én.....

ÜDV JUDIT!!!!!!!!!!! :lol:

fanna3
 
 


Na akkor én is, csakhogy teljen az oldal!
nem tudom mire emlékszem, az előző oldal végét el sem olvastam még, és egy pár dolgot, nem értek, de nem értetlenekedek, nyitok másik ablakot, és elolvasom!

na, Niki!
nagyon sajnálom. miylen oltás ellenére lesz enyhébb? végülis csak kapott Dorka bariellenit? Hátha Katát megvédi a tejcsi! Próbáljátok ti is a szódabikarbónát, hátha használ!
Mi lesz a teleléssel? (én titokban örülök, hátha akkor együtt megyünk!, na persze, nem ilyen áron!) Akkor nem jöttök angolra! Már mondtam Gértinek, és ő is sajnálkozott!
+++++++++++++++++ a gyerekeknek!

Ivett!
köhögés ellen nagyon jó a párologtatás, próbáljátok ki, hátha. Máténak lehet már Sinecodot adni? vagy még azt sem? Nagyon sajnálom szegény picurkát, aki ilyen ügyes volt a sielés alatt!

Kata!
üdv köztünk! Jó sokáig bírtad! jól olvasom tervben a második? Képeket, vonalzó, de ezt már leírták a többiek! (bár már én is megkuksiztalak a wiwen!) te is álligot végeztél? vagyunk itt páran....

Fanna!
mi ez a Békés? és a csaba? ott laktatok Szolnok előtt? vagy Te odavalósi vagy? És miért jöttetek ide?
Ja és király a kék hűtő, és nem is volt rumli! Hoyg feldobja a konyhát, egy színes ketyere!

Betty! Nem bírtam, sajnos, de kedden megpróbálom, csak el ne felejtsem. Jó lenne talizni!
Nálunk Gréti olyan hónapig csurgatott be, ovi kezdés után egy hónappal kezdődött, aztán hirtelen abbamaradt. A óvónők szerint normális, nminden stressz nélkül is, de hátha "csak" egy kis felfázás, vagy sok ivás.

Na , majd jövök, az uram elzavart.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Csak benéztem, én ezt a hajtást, ami itt van már nem bírom követni :lol:

Mennem kell hajat mosni, úgyhogy holnap majd hosszabban, DE:
Fannám, nem vagyok én programozó :lol: Táblába ajándékok, meg hang, meg minden? Jó ég... :lol:
De holnap most már elküldöm ami kész, aztán ha bővül, akkor majd javítjuk!

Niki, sajnálom Dorkát! De most nem értem én sem, megkapta az oltást, és mikor, és mégis elkapta?!

Ivett, én is a párásítást javaslom, meg csöppencs az orrába, ahogy mondtam. Remélem jó fiú lesz, nem kell éjjel porszívó...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Van párologtatonk délután vettem,azóta nem annyira köhög!
De az orrán alig tud levegőt venni hiába szívatom neki ki,egyből termelődik vissza a ...!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Na, megint itt!

Ditke!
Mi is csőrözünk, legalábbis Gréti, a héten gondoltam arra, hogy Letit is idomítani kellene erre az irányba. Most még cumisüvegezik, de előszeretettel nyalogatja a Gréti csőrösét.
Leti olyan 3/4 lityi körül iszik meg. Nagy ivó, remélem nem hat ki nagykorára. :roll: Tea, víz, (sőt szilveszterkor nyalt egy kis pezsgőt, és felháborodott, hoyg nem adtam neki többet! :shock: )

én azok közé tartozom, aki azt szeretné, ha a gyereke tisztába lenne az alkohol, dohány hatásaival, és akkor próbálja ki, ha én is ott vagyok, ne sutyiba, hogy bennégjen, vagy menőségből a detoxban ébredjen. (bár anya példája, mikor öcsémmel kipróbáltatta hogy ugye kisfiam nem jó, mire öcsém közölte, tök király, és azóta szívja, na nem egészen így gondoltam...) na de ez nem is tartozozott ide


Judit!
És mindig hétköznap mentek, a szüleid mintha azt írtad volna, hoyg még dolgoznának, és a párad? vagy ő otthon dolgozik?
Na a képeket tessék leszedni a gépről!!!!
Ja, már akartam kérdezni a képkeret meglett karácsonyra? és hoyg műkszik?

Fanna! Ha kész lesz a sátratok, lehet én si benevezek egyre! Szami, készítsd a varrónőt! Jönnek a kuncsaftok!
Na mentem fürdeni. Misi ágyból akarja nézni a szökést

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hát, lóhalálában olvasok, szal lehet (biztos), hogy nem úgy tapad meg minden a fejemben, ahogy az író azt leírta :mrgreen:

Niki, gyors jobbulást Dorkának is! Hát elég bosszantó, hogy oltás ellenére kicsap a gyereken a himlő... télleg, utazással akkor mi lesz?

Szamóca, nagyon tuti a fürdőtök ( a másik is? :) ), a falfülkék külön teccenek, azokat nagyon szeressem, a lakás minden pontján :lol: Nekünk is ilyen csempénk van, csak bézs-bordó variációban :) Hopplá, közben olvasom, hogy a másik fürdőtök ilyen :D

Évi, legalább a gyerkőcök aktuális korát be lehet csempészni a tábliba? :)

Ivett, navégre, jááányodat még nem is láttuk (ha nem csal az emlékezetem...ugye), szép csajszi :D Máté is szépen cseperedik :) Neki is jobbulást, mennek a gyógycuppok :(

Kórház téma: télleg, akkor buzeráltak 1-2 szobát, amikor mi szültünk...fasza is volt, az 5 ágyas kórteremben (ami 5 ággyal se túl kényelmes) 6 ágy bezsúfolva :? Az ágyak között csak lapracsukva tudtunk közlekedni.

Fanna, kösssz a köszöntést :D

Kimaradt egy csomó minden, bocsi érte; de mán nem próbálkozom... Menek fürdetni :)

Még annyit, hogy nem köll valaki valakijének egy Volvo FL6 típusú teherjárgány? :lol: Van eladó.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Na, megjöttem. Próbálok reagálni néhány dologra. Biztos nem tudok mindenre, nagyon sokat írtatok.

Köszönöm a biztató szavakat. Annyira nem is bánom, hogy kijött rajta, meg hogy túl lesz(nek?) rajta, csak ne legyen semmi gond. Lemondtuk a telelést. Majd elmegyünk máskor. Esetleg Juditékkal.

Évi, Judit: Dorka megkapta az oltást 1,5 éves kora után. De ahogy Olga is írta, így is lehet pöttyös csak enyhe lefolyású lesz. Remélem. A doktornéni szerint az oltottak 4 %-a kapja el, de a bölcsiben Ő már a 3., aki pöttyös lett. Mindegy. Csak ne viselje meg nagyon.

Olga: Örülök, hogy találtál bölcsit és hogy Balázsnak tetszett.

Fanna: A Pneumo-nak lehet szövődménye a középfülgyuszi és az ellen véd az oltás, de nem csak attól lehet a fül begyulladva.
Nagyon szép a konyhátok.

Szamóca: Nektek pedig a fürdőtök. Megkuksiztam Jázmint. Édes. Mióta rendelgetsz innen? Meg vagy elégedve a ruhákkal?

Szilbee: Dávid hogy van? És Levente? Neki hány pöttye van? Nem vakarja? Nem lázas?

Dorka: De, jó hogy már tervezitek a másodikat. Mi is szeretnénk harmadikat, de előbb valahová el kell mennem dolgozni legalább egy félévre. De én is max. 4 év korkülönbséget szeretnék (Katához képest).

Katlina: Nagyon szép az a ruha. Én is kinéztem néhányat képről, aztán teljesen másfajtát választottam.

Anikó: Nektek is Dorkátok lesz? Neked ki is az orvosod?

Virág: Neked meg már tényleg nagyon kevés van hátra. Kitartást!

Ditke: Én cumisüvegből adom a vizet Katának. Kb. 1 évesen próbáljuk majd ki a csőrös poharat.

Betti: Írj majd, hogy mi újság! Nekünk is van hasonló gondunk, ha érdekel, majd máskor megírom, mert hosszabb.

Ivett: Máténak jobbulást!

Jó éjt mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Druszám, de, szüleim dolgoznak, de azé tudnak minek fogadni hétközben is :D Általában délutánra érünk oda. Nameg ruganyosak, mert saját vállalkozást űűűznekhajszolnak. Párom meg összevissza dolgozik. Van, hogy egy-két hónapig minden nap 10-12 órát, máskor meg hetekig semmi.
Natélleg menek :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Minek=minket...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


BAlwin Judit: Köszi Neked is! Lemondtuk a szállodát. Majd máskor megyünk. Ja, bosszantó. Apa kérdezte, hogy vissza lehet-e perelni az árát? Persze, ez csak a vicc része. Gondolom, ha nem lenne beoltva, nem lenne ilyen kis virgonc.

Kata: Bejelöltelek az iwiw-en.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Judit!
Mit csinálatok ti azzal a gépjárművel? Bérbe volt adva? Mivel foglalkoznak a szüleid? mi is náluk, mármint az enyiméknél dolgozunk.

Niki!
Hát, ha igaz a statisztika, én nem akarok beleesni abba a 4 %-ba!
Egyébként Misi is akar, 3.-at, én sem mondom, hoyg soha, de még ellenállok! Olyan 4 év múlva... talán....

jaj, Évi, majd én is javítok, illetve pótolok még adatokat, de lusta voltam visszaküldeni! na most nem variálok, majd, ha feldobod.
Jaj, de jó, hogy beírtad a koncertet mi megyünk, hacsak....
Grétit be is sóztam, azzal fogadta az apját, megyünk Halász Judit koncertre!

Én is megkerestem (a "ravaszságommal", nem volt nehéz, angol babaruha, bogi a google rögtön ezt dobta ki) Jázmint! Nagyon cuki, majd szétnézek már.
De most február 10-én lesz babaruhaörze Kecskeméten, nincs annyira messze, jó lenne elugrani, biztos be tudnék szerezni 1-2 hiányzó darabot!

Kata!
mi is Dinya fanok vagyunk!

Szilbee, Niki! Mennyi pettyetek van, már kezd száradni?

na megint csak ennyi jutott eszembe.

ja Leti ma alvássztrájkolt! délben 1/2 órát, délután majdnem másfél órával a rendes szunyaidő után aludt egy felet, de többet nem engedtem neki,
mert akkor még most is itt kuruttyolna,

és megvan a első szavunk DDDDDDDe
Grétinek mondtam, hogy csináljon valamit, mire mondta Gréti nem, erre Leti közölte dddde, de iszonyat jó, ahoyg erőlködik a d betűnek! Nem tudom mennyire tudatos, de ha azt mondjuk nem, rögtön mondja, hoyg ddddde. (tiszta apja) na megyek netturizok egy kicsit....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja, és Zsófinak sok boldog félszülinapot!

Fanna! Te miért köszöntötted Juditot? avgy valamit félreolvastam már megint? :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!
Nálunk ebéd után óta még csak ilyenkor van nyugi, most tudtam jönni.
Niki! Azt honnan találtad ki az iwiw-en, hogy hogy hívnak engem? (És BBJ. is???) Én a kismamákat elég jól megjegyzem magamnak, akivel akár két szót is váltok, mert ilyenek nem sokan vannak, és egyszer tettél fel képeket magatokról, ahol megláttam az egyik kedves barátomat, mint a Te rokonod (G. Laci). Sajnálom, hogy beteg Dorka, talán könnyen átvészeli, és Ti is.
Szilbee! Az erős túlzás, hogy Bence korizik, csak volt rá lehetőségünk, hogy megismertessem vele. Leginkább próbált egyensúlyozni, és egy picit egyedül csúszkálni. Hogy merre lakunk azt inkább mailben írnám meg, ha nem baj, csak add meg lécci. Az iwiwen nem szoktam levelezni, mert a jó édes anyám az én belépési adataimmal szórakozik ott, és ha már ott van, akkor mindent el is olvas.... :lol: A mama nagy netguru. Egyébként teljesen mobilak vagyunk. Ja, és igen, ugyanabban a hónapban születtünk.
Fanna! Olga! BBJ! az az igazság, hogy én még soha nem írtam ilyen fórumba és fogalmam sincs (és sok türelmem se - ssszzzz, jaj Szamóca, még nincs :roll: ) , hogy kell vonalzót meg képet felrakni, de elég butuska is vagyok ehhez. És azért vártam ilyen sokáig, mert akárhová tartozni felelősség, és nem voltam biztos benne, hogy tudom vállalni. Hú, ez elég csöpögős lett.
Ivett! A köhögéshez nem tudok hozzászólni, Bence még soha nem köhögött. De a fiacskádért is izgultam ám anno!
Jamiee! Nagyon szép lánykád van. Jól értettem, hogy már volt esti kimenőd Réka baba születése óta?
Évi! A szépséges magazincímlapfotós fiacskád teljesen meggyógyult és már oviba is jár? (Én is elég szerelmes vagyok a fiamba)
Próbálok majd mindenkit bejelölni az iwiw-en.
szolkata
 
 


No, visszaolvasva van értelmetlenség :oops:
Szilbee! mail címet kérnék :lol:
szolkata
 
 


Amikor én a gyerekágyon voltam, csak a horror fürdőig (mint egy gázkamra és hihetetlen hideg levegőt fújattak be folyamatosan, mintha nem lett volna elég bajom, még dideregtem is) jutottam el, később hallottam, hogy volt másik is. De örömmel hallom, hogy ez valamelyest változott. Kedves Virág! Szerintem készülj fel arra, hogy a szülés után a hormonjaid megzavarodnak, amitől totál ingadozik majd a hangulatod. Bár ezt így előre nehéz elképzelni, mint ahogy a szülést is, csak tudd, hogy ezzel mindenki így volt. Én nagyon utáltam bent lenni, mert az első ébren töltött éjszakám hajnalán kértem segítséget a csecsemősöktől, hogy egy picit aludjak, vigyázzanak már Bencére, kb. 3 óra lehetett. Egyszerűen nem mertem elaludni mellette. És 5-kor visszahozták, felébresztettek, hogy eddig lehetett bent, sőt a reggeli babás viziten meg is jegyezték lebecsmérlően, hogy nem tudtam ellátni a gyerekem. Na itt vágták el magukat teljesen mind. Én az egyik szobatársamtól tanultam meg fejni, szoptatni, tisztába tenni. Egyébként a szobánkban nagyon jó hangulat volt, folyamatosan nevetgéltünk fájdalmainkon, és egymásra bíztuk a babákat. Segítettük egymást.
szolkata
 
 


Milyen jól írogatok itt magamban :lol: :lol: :lol:
Kár, hogy ilyenkor már senki nincs ébren. :cry:
Akkor jó éjt Mindenkinek!
Majd próbálok mindenkinek reagálni még. Menek az iwiw-re.
szolkata
 
 


Judit, nem úgy köszöntött, csak aszonta, hogy üdv :) Én fogalmazódtam rosszul...mondom, hülyülök. Néha komolyan megijedek...
Gratula Leti első szavához! :D
A nagyótót meg fuvarozásra használták, Apum járt vele. Mosmán nem kell fuvarozni, így eladják. Amúgy meg ipari gázokat forgalmaznak.

Annalucinak is vannak új "produkciói": pl. puszilgatja a tükörképét :) Szoktunk bohóckodni a tükör előtt, olyankor nézi magát, aztán odahajol a tükörhöz, és csücsörítés nélkül odaérinti a száját :D A másik meg, hogy ta-ta-ta hangokat formáz a szájával/nyelvével, de nem ad ki hangot :shock: :)

Akartammég valamit... :? Namindegy, majd valamikor eszembe jut. Vagy nem.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kata, én szoktam baglyoskodni :mrgreen: Meg néha MásikJudit is :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Niki! Persze hogy érdekel!! ha lesz időd írd le nyugodtan :-)

Balwin!

Biztos tetszik magánal Anna Luca:-) azért puszilgatja magát hát gyönyörű baba is az tuti.

Kata! s mikorra tervezitek a következő babót?

szép esété mindenkinek

Kép
kbernadett
 
 


Hjaeggen... végül nem digitális fotókeretet kaptak a szülők, úgyhogy a hogyszuperálásról nemtok nyilatkozni :)

Még mindig akartam valamit, de mára elég leszek.

Jóccak :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Betti! November óta gyakorolunk :-))) Júniusban lesz államvizsgám, addig nem szerettük volna, ha megszületik, most meg még semmi.
szolkata
 
 


Balwin Judit! A Te férjed mivel foglalkozik, hogy így tömbösítve dolgozik? Kiszámíthatatlan?
szolkata
 
 


Kata: Hát nagy kimenő volt, a 6 hetes "csekápom". :D De jól szórakoztunk a váróban a lányokkal, az igaz. :D :D

Nálunk van éjfél körül még egy szopi, úgyhogy én vagyok itt az utolsó....
mindig...
jaimee1
 
 


Épp ezt akartam írni Jaimee hogy tiszta éjjeli bagoly vagy:-)

Kata neaggódj bizti siekrül majd hamarosan:-)


SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK

Kép
kbernadett
 
 


Kata! A hozzászólásom alatt az email ikonra kattintva megtalálod! :wink:


Menek kv-ért... aztán majd jövök olvasni és mesélni...
szilbee
 
 


Szolkata!

Köszönöm szépen hogy izgultál Mátéért annak idején!
Nagyon rendes vagy!

Rólunk:
Máté teljesen jol aludt az éjszaka csak egyszer ébredt fel enni,és egyből vissza is aludt!
Azt hittem hogy majd nem fog éjszaka aluni,nagyon nyügös lesz,de nem!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Hehe... Látom dolgozott az "Éjszakai Műszak" ;) :lol:

Letinek gratula az első szóhoz!! :D

Balwin! Tessék feltenni videjót a tükör-cuppancsról!! :)

Ja tényleg van egy olyan időszak a gyerekágyon... vagy itthon.. nekem 4. nap volt pontosan, mikor hihetetlenül szarul éreztem magam, kilátástalannak éreztem a jövőnket... stb. Szerencsére másnapra el is múlt. Leventénél ez a BB eltartott egy jó pár hónapig. :? De most megúsztam, gondolom pont Leventének köszönhetően... :wink:

Ádám most telózott. A Tröpe még egyenlőre nem jöhet haza. :cry: Még nem indult be a száradás... így lehet hogy jövő héten megy anyukánékhoz. Hallottam a telóban a hangját, épp a Rudi ktyát fegyelmezte. :lol: Egyébként látalan, normál mértékben vakarja magát.. a fenistil csepp sokat segít. Jókedélyű nagyon! Ennek nagyon örülök, de annnnnyir rossz nélküle. :cry: Tegnap este már itt pityeregtem az ágyban.
szilbee
 
 


Dorka[/b[b]]?????????? Mizujs veletek? csak nincs vmi gond, hogy nem jelentkezel? :shock:
szilbee
 
 


Kata, én is sokszor vagyok este, de tegnap kicsit megijesztettek a lányok: Annának hőemelkedése lett és tiszta nyűgi, elesett volt, Jázmin meg krákogott, taknyos volt. Ma reggelre Anna már lázas lett, fél 9-kor jött a doktor bácsi, s szerinte semmiképpen nem influenza, valami "banális vírus", ami meglegyinthette Jázmint is, bár azóta ő egyet sem köhintett. Gyógyszert sem kaptak a lányok, csak a szokásos citromos tea és pihenés a kúra.

Ivett, de jó, hogy ilyen szépen telt az éjszaka, hátha így Máté is hamarabb túl lesz rajta!

Niki, amióta elindult az oldal, szoktam rendelgetni. Most már pontos méretek is vannak a képekhez, így még könnyebb. Mindig mosva-vasalva jönnek a ruhák, Bogi nagyon kedves, segítőkész, én csak jót mondhatok az egészről. A ruhákat és az árakat látod, tudsz dönteni, hogy Neked mi éri meg. Én szoktam a nagyoknak is egy-egy darabot venni, de főleg Jázminnak.

Judit, gratulálok az első szóhoz! Amikor megemlítettem a férjemnek, rögtön mondta, hogy csak egy kislánynak lehet ez az első szava és nem irigyli az apukát :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Nah voltam a védőnőnél megnéztük Bettike pisijét, nincs felfázva szerencsére!!!!!!

Aztán megbeszéltük hogy ha kb két hétig nem javul akkor lehet el kellene vinnem egy pszichológushoz. Azért két hét mert most nekem jövőhéten kezdödik a suli, s mire az új rendszerbe beleszokik s ha azután se múlik el akkor kell el vinni.

Nah most ez egy kicsit nyakatekert lett de remélem értitek:-)

szép napot most lehet megyek egy kcsit csavarogni aztán majd jövök még:-)

Kép
kbernadett
 
 


Betti! Ez tök jó hír! :) Remélem nem lelki eredetű!!

Szamóca! Jobbulást a csajonkak! :(

No lépek takarítani...
szilbee
 
 


vagyunk, vagyunk, de csak olvasó üzemmódban... meg mélyponton....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka, mi a baj? :cry:

Szamóca lányoknak jobbulást! Köszi a linket Szami, tényleg nagyon aranyos Jázmin, és Fanna hogy rábukkant! :lol:

Fanna, igen, volt aki kitolta fürdés közben a babáját az őrzőbe, de nem mindig...ha aludtak, akkor általában nem.

BBj, jót röhögtem azon, hogy anyukátok próbálta elrettenteni az öcsédet a dohányzástól, és azóta is...
Letinek gratula, de aranyos lehetett!

A többi kis betegnek is jobbulást!

Niki, én nem tudtam, hogy Dorka be volt oltva...durva...de mindegy, legalább enyhébb lefolyású lesz a betegség nála remélhetőleg.

Köszi az ivásos hozzászólásokat. Sejtettem, hogy cumisüvegből kéne, de a múltkor, mikor abból kapta a tejcsit, alig akart szopizni, azt hitte, a cicit is elég csak pampogtatni...így nem akarok neki cumisüveget adni. De mindegy, majd próbálkozom még valahogy.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Lányok!!!!!!!!!!
Hozzátok nem jár az álommanó?????? :D
Nemgyőzők olvasni!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Szépjónapot :)

Fanna, szuperos a konyhád! A rumlit meg nem értem...ha ez rumli, akkor nemtom minek nevezzem, ami nálunk szokott lenni :mrgreen:
Én a színeket tekintve én csak az inoxig jutottam...

Dorka? :( Mijabaj?

Ivett, párom hangstúdióban dolgozik.

Betti, remélhetőleg rendeződik ez a pisiügy...

Szilbee, még nem vettük fel :oops:

Szamóca, jobbulást a kishercegnőknek :(

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Egy kis nézegetnivaló...

Az alsó rizsszemek
Kép
A felső tik-takkok
Kép
Zoknirágás
Kép
Khm...
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?