Új privát üzeneted érkezett!

Barátnőméknél meg kétfajta vallás is jelen lesz, azt hiszem, egyikük katolikus, másik református, és mindkét pap (lelkész) ott lesz. Ez se semmi megoldás. :lol:
Igen, a mostani sokkal jobb kiállítás volt, de össze se lehet hasonlítani a múlt hetivel. Az egy kanyarból állt, kint volt pár ruha, és szinte ennyi is volt. Ott egyébként csak a fotós miatt mentünk ki, mert azt mondta, ha ott foglaljuk le, kedvezményt tud biztosítani.
Az ember azt gondolná, hogy hipp-hopp megvan egy esküvő, aztán a fenéket...annyi szervezkedést igényel, hogy az nem igaz. De én élvezem és a párom is, ugyanakkor mindketten szeretnénk már túllenni rajta. :D
Legelőször a ruhát kell lefoglalni, s csak azután az összes többi dolgot, mert színben és fazonban a ruhához kell mennie mindennek. De szerintem (ahogyan észrevettem) a legtöbb lány ekrü ruhát választ. Nem tudom, jártál-e már ilyen szalonban, de én amikor anno mentem, le se tudtam venni a szememet az ekrü ruhákról, olyan szépek voltak. Persze, ezek után a hófehér szóba se jöhetett.
Vendég
 


Hát igen, ekrü... Meg aztán nálunk már a fehér ruha, mint a tisztaság jelképe már szóba sem jöhet elvileg... :lol: Én még minidg fehérben gondolkozom amúgy, de látod, azért nem mertem még kiegészítőt venni! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Miért, te már nem vagy szűz??? :lol:

Hát, végülis, majd meglátod, milyen lesz a ruhád. Nekem határozottan az ekrü állt jól (jobban), meg ráadásul ebből volt olyan ruha, ami nagyon jól nézett ki, ezért választottam azt. Lehet, hogy te másként jársz majd, de ha szőke vagy te is, akkor valszeg neked is ez áll majd jobban.
Minden mást csak utána szabad venni. Azért majd ha meglesz már, hogy milyet akarsz, dobj egy képet róla. A uha nálad is meglepetés lesz a párod számára?
Vendég
 

 
 

Még nem tudom, kibírom e, hogy nem mutatom meg neki! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok.
Egy két emberkét ismizek. Jönnék közétek mert nekem e héten lesz műszeres befejezés és így tuti nem leszek babás 2008-ban. 7 évvel ezelőtt is a műtét után 4 hónapra lettem az.
Holnap megyek a khba reggel fél 8-ra de nem tudom hogy aznap csinálják e meg vagy majd egy két nap múlva. Ez majd kiderül akkor.
Amúgy két hete elkaptam az infulenzát és az tette angyalkává a babómat. :cry: :cry:
Üdv Verus

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Szia Vera!

Akkor ez már biztosnak tűnik... :( Pedig sokan drukkoltunk neked... Miért olyan biztos, hogy az influenza a ludas? Nekem is csak gyanakodtak a hüvelygombára... Bár mindegy is, hogy miért, csak aztán később nehogy izgulj majd ha náthás leszel babásan. Mert most én megint begombásodtam, és teljesen el voltam keseredve, hogy ez már mindig így lesz? (pedig életemben ez a harmadik alkalom, de valahogy mind most jön össze, amikor babáznánk) Pedig sokan egész várandósságuk alatt ezzel kínlódnak és mégis egészséges babát szülnek. Csak arra akarok kilyukadni, hogy neked is az influenza csak rátehetett egy lapáttal. Talán amúgy sem volt túl egészséges.

Kép
Kép
tabati
 
 


Akkor most azért drukkolok, hogy holnap csinálják a műtétet. Jobb ezen gyorsan túllenni!

Kép
Kép
tabati
 
 


encsike!

Köszi a sós vizes tippet. Jelentem, használt! :D Még lefekvés előtt is csinálom. Jelentem, szex helyett! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok csajszik!!!

Verus! Iszonyatosan sajnálom :cry: :cry: :cry: Pedig hidd el nagyon drukkoltam neked! Tényleg létezne, hogy az influenza miatt lenne!? :cry: :oops:

Tabati! A gomba az számomra se ismeretlen! Egy évben nekem is legalább2x elöjön! Most is szerintem van valami nyügöm! Amugy nekem mikor készülödik a mikike akkor mindig viszketek! Erre a legjobb szerintem a canesten krém mert csak külsöleg viszketek! Nálam az a baj, hogy hajlam ez a fránya gomba! Most akkor én is félhetek, hogy ha sikerül babásodnom akkor ettol el is vetélhetek??? Én ezt nem tudtam!! de azt viszont tudom, hogy ezt 100%- ig nemlehet kíirtani! Vagy igen??? :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


nócika!

Nekem eddig csak 3x volt. Egyszer úgy pár évvel ezelőtt nyáron, akkor eléggé viszketett, nem is háromnapos kúra volt, míg meggyógyultam. Azután sosem jött elő, csak pár hónapja másodszor (de alig volt tünet), meg most, szintén alig érzem. Vagy anno volt elég gáz a helyzet, vagy most nem olyan említésre méltó a dolog. Remélem azért ki lehet irtani, mert azért annyira nem kellemes a dolog, hogy kéthavonta átéljem. :roll:

Azzal a vetélés dologgal meg nem vagyok eléggé tisztában. Egy doki mondta a kórházban, hogy talán amiatt vetéltem el (ami nekem akkor szerencse volt) itt viszont a babaneten rengeteg kismama írja, hogy a terhesség alatt kialakult neki, ez van, majd elmúlik. Látod, encsike is azt írta, hogy semmi probléma, a dokija sem ír fel neki semmit, mert az inkább ártana. Úgyhogy nem tudom... Talán a fogantatás közelében elkapott fertőzés lehet csak a gáz, a terhesség alatt meg csak a kellemetlen tünetek miatt kell majd szenvednünk. Mert nekem ciklus elején volt a fertőzés, aztán egy hetet nem lehettünk együtt, én meg örültem, hogy pont az ovulációra minden rendben, de ezek szerint még várnunk kellett volna. Szerencsétlenségemre pont akkor sikerült a babu.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok..

Szeretnék hozzátok is becsatlakozni.. Írogatok másik topikokba is, de remélem itt is nyomon tudom követni az eseményeket..

A mi történetünket már sokan ismerik babanet szerte, de röviden annyit, hogy január 11-én sürgősségi császárral kellett megszülnöm kisfiam 25. hétre, de sajnos 13-án reggel elment Angyalkának. :cry:
Nekünk is már csak 2009-ben születhet újra babánk, talán nyáron belevághatunk a 2. lombikba. :roll:
Most februárban kell mennem a szülészemhez kontrollra, majd 26-án a meddőségis orvosomhoz konzultációra. :D
Ezen kívül még egy genetikai vizsgálatom lesz, mert nagy a valószínűsége, hogy a babánál ez állt fenn.. :(

Harivera: sajnálom, ami Veled is történt, de nem biztos hogy az influenza a ludas.. Nekem tavaly augusztusban a beültetés után erős náthám volt, s azért tudott két baba is megtapadni, mivel a nátha elterelte a szervezet figyelmét a babókról!
Kívánom, hogy légy erős! 2009-ben pedig együtt menjünk szülni :wink:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Encsike,
Szia, mi még nemigen találkoztunk. :)
Terhesen könnyebben előjön minden, de pont ellenkezőleg, feltétlen muszáj kikezelni!!!!!!!!
http://www.rtlklub.hu/videotar/index.ph ... arch=Mehet
Ez egy Czeizel riport, az elejét ne nézd meg :wink: , a vége az érdekes, ahol a lázról és fertőzésekről van szó.
Betadin kúp pl vény nélkül kapható, ha jól emlékszem. Nekem kellett használni a terhesség végén, majdnem hogy megelőzésképpen, babának nem árt.
El kell felejteni azt, hogy minden gyógyszer ártalmas terhesség alatt! A magas láz, amivel az influenza is jár, sokkal rosszabb.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok megjöttem
Ma meg is csinálták a műtétet és nagyon rendik voltak mind a nővérkék mind a műtéti team. Aranyos dokit kaptam aki kijött és bemutatkozott meg le is jött mikor ébredeztem. 2 hét múlva lesz meg a szövettan. És nem kellett semmit se fizessek. Se ágy díj se semmit. A legszarabb az volt hogy akikkel egy szobába feküdtem mind NEM akartáka babát. Sőőt volt ot egy anyuka aki 3-as ikrekkel volt terhes és azt vetette el. Báár őt megértem mert súlyos epilepsziás. A műtét alatt is elkapta egy.
Nem fáj és fájt semmi sem. Vérzés van és foggalmam sincsen hogy mikor fog majd megjönni a következő.

És minden doki mondta a khba hogy az infulenza volt a ludas úgy néz ki mert én pont akkor kaptam el mikor fejlődött a kis szíve. És e miatt.
Nekem hála nincsen hüvelygombám.

Így most két hétig nuku sex és utána megint elkezdem a figyelgetést.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Üdvözlöm az új látogatókat!
Hát, igen szomorú történeteket lehetett itt olvasni. Mindenkinek azt tudom csak tanácsolni, hogy amennyire lehet, mindenki próbáljon előre tekinteni, s csak a jövőre koncentrálni. Persze, tudom, ez nehéz, mert az ember a múlton rágodik, hogy mi miért történt, illetve mi minden történhetett volna másként.

Szerintem az a legegészségesebb, ha egy pár teljesen tiszta, egészséges, betegségmentes hónapban áll neki a babának. Tabati, én csodálom, hogy ősszel, mikor voltál a fertőzéssel nőgyógyásznál, nem hívta fel a figyelmedet, hogy ne szeretkezzetek védekezés nélkül, mert teherbeesés esetén esetleg e fertőzés következtében el lehet vetélni. Nem tudom, mire jó, hogy nem figyelmezetetett, s a babát akaró nőknek ezért az ilyen sikertelen terhességet mint vetélést kell számon tartaniuk, hogy ők már egyszer teherbe estek, mégse maradt meg a terhesség. Hát nem csodálatosabb akkor már egy sikeres terhesség? Egyszerűen nem is értem, hogy lehetnek ennyire hagyagok, hogy a legfontosabb dolgokat elfelejtik közölni. Én biztos tombolnék, ha utólag kiderülne, hogy a fertőzés miatt vetéltem el, miközben a kezelőorvosom nem figyelmeztetett erre a lehetőségre! Grrrr.....

Vera!
Ahogyan látom, már van négy nagyon aranyos kisgyereked, ezért meríts addig is belőlük erőt, amíg újra kopogtat a gólya nálatok. Mindjárt itt a tavasz, térnek vissza a gólyák! :wink:

Kiscsillag!
Nektek is jó sok kitartást kívánok. De látom, bizakodóak vagytok. Ez nagyon jó! Gólyabá már lassan útrakel...

....remélem, hogy mindenkihez hamar beköszön z a gólya úr!
Vendég
 


Sziasztok!

Húhh! Megsokasodtunk! :D

Üdv közöttünk Kiscsillag! A történeted elég megrázó, nem is tudok mit hozzászólni, nagyon sajnálom. Viszont ahogy ezek után hozzáállsz a dolgokhoz, meg az élethez, az nagyon becsülendő, és követendő példa! Nekem volt egy méhen kívülim, de szerencsésen végződött, nem kellett műtét, elvetéltem magamtól(vagyis valszeg egy fertőzéstől) úgyhogy nekem a vetélés csak jó volt ebben a helyzetben, így úsztam meg a műtétet. Azóta próbálok én is pozitívan hozzáállni újra a babatémához.

lorca!

Mindjárt elolvasom a cikket, mert mostanában én is eléggé elkeseredtem a hüvelygomba miatt, bár most már úgy néz ki kikúráltam, de még néha viszket picit, bár talán ez már pszichés nálam, mert folyásom meg nincs.

Harivera!

Örülök, hogy túlestél rajta már ma, és nem kell újra visszamenni! :D
Amikor én voltam kórházban, engem is összezártak egy csomó abortuszossal, hát elég rossz volt. Sajnálom, hogy nem lehet nekik külön kórteremben feküdniük. Mondjuk a betegszállítók, meg az orvosok is nagyon durván bántak velük, úgyhogy már a végén én sajnáltam őket. :roll: Amúgy nekem sem kellett fizetni kórházi napidíjat sem, pedig én egy hétig bent voltam. Ez az osztálytól rendes dolog, mert a nővérkét kérdeztem, hogy miért nem kell, erre ő sejtelmesen mosolygott, hogy várandósnak vagyok beírva. Pedig akkor már csökkent a HCG szintem.
Akkor te is pont rosszkor kaptad el az influenzát, mint én a gombát! :(

Ósió!

Én is picit mérges voltam, de nálam nem 100 % , hogy amiatt volt az egész. Ha meg amiatt volt a vetélés, akkor fura, de csak jó szolgálatot tett, mert ha tovább fejlődött volna a baba méhen kívül, akkor műteni kellett volna. Amúgy annyit mondott csak, hogy 3 napig használjam a kúpot, meg kenegessen canestennel, s ha nem javul menjek vissza. Amúgy meg egy hetet ne legyünk együtt. Még örültem is, hogy nem kell kihagyni a hónapot, mert még pont elkaptuk az ovumat. Már nem ehhez a dokihoz járok, bár azért ennek ellenére a méhenkívülit teljesen jól felismerte, annak ellenére, hogy semmiféle pozitív tesztet nem látott, és azt mondta, hogy szerinte csak felfázás, de azért sürgősen menjek el a kórházba, mert ha nem, akkor tuti méhen kívüli. Külön felhívta a figyelmem, hogy ahogy kilépek a rendelőből, egyenesen a kórházba menjek.

Kép
Kép
tabati
 
 


lorca!

Megnéztem! Tanulságos!

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, akkor legalább ez nem az ő számlájára írható.
Én, ha nőgyógyász lennék, egyetlen nőnek se javasolnám a védekezés nélküli szeretkezést, ha nem teljesen egészséges, legyen szó influenzáról, gombás-bakteriális fertőzésről, petefészek-gyulladásról, stb. Kihathat akár a rossz beágyazódásra vagy bármi másra is a betegség, és utána a nőnek kell a következményeket viselni.
Ebből a szempontból valóban nagyon fontos, hogy egy nőnek jó orvosa legyen, tényleg a fogantatástól, illetőleg egyáltalán a baba tervbevételétől egészen a szülésig.
Vendég
 


Sziasztok!


Vera, Kiscsillag!

Isten hozott Titeket itt :D

Szívből sajnálom ami veletek történt! Remélem az élet innentől csupa jó dolgot tartogat nektek! :wink:



Bocsi csajok az eltűnésért :oops: Mostanra gyógyultunk meg :D

Képzeljétek túlvagyok az elős varráson! A cérna befűzéstől féltem, aztán az a legegyszerűbb. Bezzeg egyenesen varrni :shock: :roll: nagy kihívás 8)

Egyre közeleg a nagy nap, ezerrel készülünk a Ricsi első szülinapjára...sokat gondolok arra, hogy milyen volt tavaly ilyenkor és egyre erősödik bennem, hogy ismét szeretném átélni. Úgyhogy nagyon rajta vagyunk a dolgon...De egyre több bennem a kérdés, hogy biztos, tudom majd együtt csinálni a terhességet meg a Ricsit, meg hasonlók :roll: Nem is attól félek, hogy milyen lesz két gyerekkel, picivel és egy kicsit nagyobbal, hanem ettől a 9 hónaptól. Bár segítségem van...anyósékkal egyre jobb a kapcsolatunk, kezdem úgy érezni mintha az én szüleim is lennének :D

Köszönöm a keresztelős véleményeket! Átrágtam a dolgot, és fogalmam sincs hogy mi legyen :? De majd megoldjuk valahogy, max. nem barinőm lesz a keresztanyu...megbeszéljük a pappal hogy ő mit gondol a dolgokról :roll:

Visszaolvasnom sajnos nem sikerült, ezer bocsánat!! :oops:


Lorca!

Olyan jó hogy újra itt vagy köztünk :D
Jobbulást a manóknak! Esetleg valamilyen vitaminnal nem lehetne felturbózni a szervezetüket? :roll:


Tabati!

Hihetetlen hogy most jönnek elő ezek a nyavaják :(



Bocsi mennem kell, megjött párom és nem szereti ha ilyenkor még a gép előtt vagyok ahelyett hogy vele foglalkoznék :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


:lol: Ez jó!! Köszönöm a keresztelős véleményeket! Átrágtam a dolgot, és fogalmam sincs hogy mi legyen :lol: Minden esetre örülünk, hogy segíthettünk! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Kis-csillag üdv köztünk! Rettentöen sajnálom mindazt ami történt veled!! :cry: Biztos vagyok abban, hogy a következö majd sikerülni fog és egy teljesen egészséges babot fogsz a világra hozni :D Ez tudom most még sovány vigasz! Mi most már 9 honapja probálkozunk baboval és mindeddig eredménytelenül! Elvileg 2.-án meg kell jönnie és tudom sajna, hogy meg is fog mert már most elkezdett fájni a pocakom! Amugy mi is elkezdtünk meddö központba járni és még csak most tartunk a kivizsgálásoknál! Eredmény még nincs! Majd csak március végén lesz és remélem, hogy azt már zebra csikos tesztel zárom azt a honapot! Sok puszi neked és fel a fejjel!!!!! :wink:


Szia Verus! Öszintén örülök is meg nem is, az egyik szemem sír a másik nevet! Azt hallottam, hogy amelyik babo nem születik meg mert elhal vagy elmegy az jobb is így mert igazán nem erre a világra való! Kivánom neked, hogy az első adando alkalommal legyen dupla csikos a teszted!!! :D Vigyázz magadra pihenj jó sokat! Sok puszi

Momi! Örülök, hogy ujra itt és örülök, hogy meg gyogyult a kis Ricsike!!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Momi!

Az kétségtelen, hogy az egyenes varrást csak sok gyakorlással lehet elérni. Javaslom, hogy olyan anyagokon próbálj, amitnem sajnálsz. Egyébként fehér alapon fehér cérnával annyira nem látszódik, hogy görbe a varrás, ezért azt nyugodtan lehet varrni. Először szerintem olyat varrj, hogy konyharuha, párnahuzat, függöny, stb, amit csak egyenesen kell varrni.
Az egyenes varrást egyrészt úgy lehet a legjobban elsajátítani, ha gyorsan varrsz, azaz nyomod a pedált rendesen, de a kezedre vigyázz! Ezt még így kezdetként nem javasolnám! A másik, amit tudsz követni, a lapát alakja, a középen lévő kis benyúlás. Ha mást nem, azt figyeld az anyag szélénél, és akkor garantáltan egyenesen fogsz varrni. :D
Ugye milyen jó kis kreatív időtöltés? Én imádom. Most per pillanat semmit nem varrok, de már alig várom, hogy házunk legyen, vagy a gyerekszobát kelljen előkészíteni. Akkor éjjel-nappal varrni fogok.
Vendég
 


Már megint fájdítjátok a szívem! :evil: De már találtam itthon egy pici varrógépet, arra jó, hogy a nadrág szárát fel tudjam varrni vele! :lol: Azon is meg lehet tanulni egyenesen varrni? Mert akkor nekikezdek az alapozásnak! (anyósom azt mondta, hogy kinn a lomtárban van egy rendes nagy varrógép is, csak sajna rossz, és olyan régi, hogy már nem lehet hozzá alkatrészt kapni. Állítólag még az a nagyon régi, amin van egy kerék és lábbal kell hajtani. Régen általánosban még tudtam ilyenen varrni, mert tanultuk. No, akkor kellett volna folytatni, meg kérni otthonra is egy gépet. :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziaszok!

Üdv. az újaknak!

Momi, örülök, hogy már jól vagytok!! Meg annak is, hogy anyósodékkal egyre jobb a kapcsolatotok!

Varrás: Hát én sem vagyok egy varrónő, de azért az egyszerűbb dolgokat megcsinálom :) Csak az anyag vásárlással van némi problémám! sehol sem kapok olyat amit én szeretnék!! :) A másik meg, hogy szivesen varrnék nyárra felsőket magamnak, de nem tudom hogy hol lehetne szabásmintát venni vagy találni hozzá... Nincs valakinek ötlete?
Nekünk az ágyneműnk ilyen dupla paplanos és arra ritkán kapni szép huzatot, ha meg kapni is az legalább 8 ezer ft... De egyszer a mamám varrt rá egyet, és az anyag is volt vagy 10 ezer ft... oké hogy nem nyúlik meg fakul, de olyan drága :(

Kép
encsike87
 
 


Nócika, én úgy hallottam hogy átlagban 1,5 év amig valakinek összejön a baba... nem tudom hogy mennyire igaz ez vagy mennyire nem :) Abban tényleg lehet valami, hogy fogigátló után könnyebb teherbe esni, de nem tudom... én október elején hagytam abba, és december elején már ott volt a baba a pocimban. Bár mi mondjuk nem foglalkoztunk azzal, hogy mikor kell a baba miatt egymásra ugrani, hanem hagytuk szépen, és mással voltunk elfoglalva. Aztán összejött :) Persze ennek azért örültünk, de lehet hogy tényleg nem használ ha valaki görcsöl ezen! tudom hogy hónapok óta tartó próbálkozások után nem lehet nem ezen agyalni! De majd úgyis sikerül mindenkinek!! és még lehet hogy jöttök a 2008as topicba :)

Kép
encsike87
 
 


Jaja! Én is azt néztem, hogy Harivera is még beférhet 2008-ba! Hisz még ott van a november, meg a december. De nekem mindegy is amúgy pár hónap ide vagy oda! Legalább hű leszek a topicunk címéhez! :wink:

Encsike!

Bocsi, hogy megint ehhez térek vissza, de neked tényleg azt mondta a dokid, hogy nem probléma a fertőzés? Nem adott semmi kúpot, vagy ilyesmit? És az intim kérdésért is bocsi, de akkor ti most nem lehettek együtt? :oops: Mióta van ez már neked? (nekem úgy néz ki, elmúlt, de azért már eléggé rá vagyok görcsölve a témára, nagyon figyelem magam)

Még valami! Mit tudtok úgy amúgy a hüvelyi folyásról? Nem minden esetben kóros ugye? Szóval ha van folyás, de viszketés nincs, akkor no problem? És fordítva? Ha nincs folyás csak viszketés, az feltétlenül gomba?

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, nekem elvileg nem volt olyan vészes hogy adjon rá valamit, meg már igazából el is múlt... hát nagyon szexelni sem szabad az első 12 hétben, úgyhogy végül is annyit meg együtt lehetünk...
Nekem is elmúlt már... talán 4 napot volt! Igazából nem viszketett, csak egyik este, de azóta már nem nem... folyás az meg terhesség alatt állítólag lehet erősebb, hát nem tudom. a dokim úgyis szólna ha valami annyira rossz lenne, hogy muszály gyógyszer vagy valami...

Kép
encsike87
 
 


Köszi! Nem is miattad kérdeztem, nyilván a doki szólna persze! A folyás dolgot meg úgy általánosságban kérdezem, nem a terhesség alatt, mert az ugyebár nálam még nem állfenn! :wink:

Tényleg nem lehet szexelni az első 12 hétben? :shock: Ajajjj! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Még óvszerrel sem?

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, elvileg nem nagyon kéne, legalábbis a dokim azt mondta, hogy az első 12 héten a "házasélet" minimális vagy semmi... a méhösszehúzodások nem tesznek jót a babának, meg hát gondolom még pár dolog :)

Kép
encsike87
 
 


A méhösszehúzódások? :shock: Szóval akkor sehogyan sem lehet tényleg... :oops: 3 hónapig nuku orgazmus! :shock: :lol: De hát mindent a babáért! Akkor tényleg jól ki kell használni a próbálkozás időszakát. Van aki minden nap csinálja a cél érdekében. Jól ki van ez találva! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Igaz, bizony hogy a "görcsös akarás" nem tesz jót a babavárásnak, a Babó úgyis akkor fogan meg, amikor Ő úgy érzi, eljött az ideje..

Harivera még beleférhet 2008-ba :wink:
De én már biztos hogy nem :(
Nekünk Ő is lombikbaba volt és hát a császár miatt fél évet ki is kell hagyni, így én tutira maradok, mint 2009-ben szülni akaró :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Lányok :D

Ezt itt találtam! Lehet terhesség alatt együtt lenni, kivéve pl. ha vérzés van. A szülészedet is érdemes megkérdezni, hiszen ő látja hogy miújság odabent, és hogy "szabad-e"
http://www.babanet.hu/szak/szex08.php

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Én hallgatok a dokimra... Azt mondta, hogy 12 hétig minimálisan, és aztán meg lehet megint normálisan ha minden oké... Én inkább betartom...

Tabati, azért néha lehet :) olyan nincs, hogy akkor mától nincs szex és kész! :) Mi sem bírjuk ki, hátmég a pasik :) :wink:

Kép
encsike87
 
 


Kis-csillag igen beleférhet még és őszíntén nem bánnám most már báár nagyon szerettem volna májusi abbót de most már minden mindegy hogy mikor születik csak jöjjön és kislány legyen. Kivi leszek hogy a szövettanba beírják e hogy milyen nemű lett volna. Nagyon kiváncsi vagyok rá.
Na akkor egy kis vidámság. Ma kaptam egy emailt a babamama tudakozótól hogy a minisztárban a kedvenc képem versenybe kedvenc nyertes lett a Balum. :lol: :lol: Február 10-én megyünk a díj átadóra ahol lesznek fotósok és ügynökségek is. Legalább egy jó buli lesz.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!


Tabati!

Na szép, kinevetsz?! :wink: :lol: :lol:

Ne fájjon a szíved, kérjél nászajándékba varrógépet :wink: :D
Tényleg, ezt hogy csináljátok, van lista vagy mindenki azt vesz amit akar? :roll: És Ósió, Ti?

Folyás: terhesen nekem rengeteg volt :shock: fehér, átlátszó de sosem okozott semmi panaszt, se viszketés se szag. A doki mindig aggódott, de nega lett a baktervizsgálat :D Amúgy ciklus során természetes, a multkor olvastam utána, mert fura volt :roll: Novemberben jött meg először a szülés óta, és tök sok volt a folyásom, már azt hittem valami van :roll: És akkor olvastam hogy peteérés körül kezdődik a folyás és a mensiig tart, az állaga változik, átlátszós nyúlóstól egész a ragacsos fehérig. DE panaszt nem szabad okoznia, viszketést meg szaga nincs.

Nócika!

Az hogy fáj a pocid, nem feltétlenül jelenti hogy meg is fog jönni :wink: De tényleg próbálj meg nem mindig ezen agyalni, tudom könnyű mondani, de próbáld meg :wink:
Amúgy hogy állsz a hőmérőzéssel, mőködik, látszott hogy volt pé-d?


Ósió!

Köszi a tippet! A kezemre vigyázok, elég brutális az a tű :shock: :lol: Tényleg jó kis időtöltés, sajnálom hogy nem terhesen szereztem be egyet. Akkor volt időm, most nem sok van, de próbálgatom a varrást :roll:


Encsike!

Olyan jó ránézni az avatarodra! Nagyon szép nyári kép :D
Amúgy nagyon hasonlítasz az egyik volt koléganőmre, ha nem tudnám hogy ő Júlia akkor most azt hinném hogy ő Te :roll: :lol:

Akkor Te is eléggé kreatív vagy :D na meg ügyes :D A babaszobát már tervezitek?


Vera!

Gratulálok, Balu igazán aranyos és szép baba lehet! megmutatod nekünk is a nyertes képet? :wink: :D


Kis-Csillag!

Megkérdezhetem hogy miért kellett lombikoznotok? Nem muszály válaszolnod, ha nem akarsz :wink:



Terhesség alatt nekünk tilos volt a szex :cry: 9 hónap és 6 hét volt a tuti szex nélküli élet részemről, persze apán segítettem :lol: Katasztrófa volt, a középső trimeszterben volt hogy néha már a falat kapartam, úgy rámásztam volna apára, de megérte várni :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 



Aggyisten!

Jó sokat írtatok ma!

Encsike, a legjobb szabásminta az, ha egy régi felsődet, amit már elkoptattál s nem hordasz, szépen kibontod, a varrás mentén végig, majd alaposan kivasalod, és ez alapján rajzolod körbe az új anyagot. De arra természetesen ügyelni kell, hogy az új anyag is ugyanolyan vagy hasonló fajtájú legyen, mint a régi felsőd. Pl. egy eredetileg szterches felsőből nem tanácsos farmeranyagból új felsőt készíteni.
Ágyneműhöz pl. az IKEA-ban is remek anyagokat lehet venni, tipikus ágynemű-anyagok. És van nagyon olcsó is, métere kb. 500 forint, ez nagyon olcsó. Szerintem érdemes körbenézni. Jó ágyneműgarnitúra az IKEA-ban is kb. 5-6000 ezer forint, és mindenből ugye kettő kell... olcsóbb, ha varrja az ember.

Momi, nálunk egyszerűen úgy történt a varrógépvásár, hogy mondtam a kedvesemnek már korábban is többször, hogy régen mennyire szerettem varrni, s varrnék megint. A legközelebbi alkalommal, mikor műszaki üzletben votlunk, nézegettük a kínálatot, de pont abból a típusból, ami megtetszett, nem volt raktáron, csak a kiállított darab, azt meg nem akartuk. Aztán nemsoká megint mentünk egy üzletbe, s ott már volt oylan, amit előzőleg kinéztünk. Nem vacilláltunk, megvettük.

Tabati!
Tényleg nagyon jó a gép, még nadrág-szoknyafelvarrásra is. Így nyugodtan vehetek nadrágokat, nem kell folyton azon agyalnom, hogy kihez tudnám elvinni felvarratni, ha megveszem. Ráadásul én már át is alakítottam nadrágot, kicsit beszegtem, és nagyon jó lett. Ilyenekre is kitűnő a gép.

Szerintem az egyszerű hüvelyfolyás teljesen természetes, sőt, olyan nincs, hogy valaki teljesen száraz. Viszont az, hogy mi kóros, szerintem azt is mindenki maga érzi a saját szervezetén, hogy mi az, ami nem megszokott, mi az, ami zavaró. De ezek a tipikus fertőzéses eseteknek megvan a saját jellegzetességük, hogy viszketés, szúró érzés, stb. Azért is kell nagyon vigyázni rá, nehogy hólyaggyulladás legyen belőle. Nekem egyszer az is előjött, a kettő egyszerre. Hát mondanom se kell, iszonyat volt a kettő. Azt hittem, megőrülök a folytonos pisilési ingertől, de mikor elmentem vécére, semmi nem jött. Ezért kell teljesen kikúrálni a betegséget, és még ha elmúlt is, pár napig használni a szereket, kúpokat, kenőcsöt, stb. Nehogy visszajöjjön. Mert nagy fránya ám, úgy csinál, mintha megszűnt volna, annyira enyhül, aztán amit kedveznek neki a körülmények, újra előjön. Pont, mikor nem kellene. Szóval, ezt egy erősebb gyógyszerrel kell kiírtani a szervezetből.

Én is úgy tudom, hogy terhesség alatt lehet együtt lenni, persze, talán az óvatósság nem árt, de gondolom, egyéb esetben sem ütelgeli egymást a pár. Mindig arra kell gondolni, hogy mi van akkor, ha valaki egy-két hónapig rá se jön, hogy terhes? Hm?? Én biztos nem adom fel a szexet, ha kívánni fogom, akkor az csak jó lehet és jól eshet. Persze, az orvosom véleményére adni fogok.

Na, elég érdekes a vonalzóm. Azért se változtatok rajta. Ma kellett volna megjönnie, de még nem jött meg. Tán majd éjszaka...
Vendég
 


momi: súlyos andrológiai problémák miatt :roll: :roll:

Harivera: gratu Balunak!
Neked pedig gyors felépülést, mihamarabbi tesztölgetést :wink:

Ha nálam most kijön valami genetika (bár egy orvost kérdeztem a baba problémájáról, azt írta nem öröklődőről van szó) akkor csak lány-farkincát engedek használni majd a lombiknál :lol: :lol:
Hát.. Hamarosan majd kiderül.. Hiszen mindjárt február, majd pedig március.. Atyaég - mindjárt augusztus :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Sziasztok!

Momi! Én hidd el igyekszem nem teljes erömmel nem ezen agyalni, de nem tudok a hormonjaimtól! Azt mondják a körülöttem lévök, hogy majd elmulik és majd akkor...... :roll: Hát a hömérözés az elég érdekesen alakult mert mikor éreztem a pét akkor a höm 36,1 és 36,2 körül ingázott! Tegnap reggel meg mikor már fájt a pocikám akkor meg 36,6-ot mértem! Ugyhogy nem vágom, hogy mért! Eleinte azt hittem, hogy a höméröm nem jo de ugy látszik hogy mégis jo de ez van!

Verus gratula a a nyereményhez és nagyon ari a kis Balu!!!

Tabati! Nekem alapjáraton sok mindig a folyásom és az nem baj mert akkor jo és magas a tejsavtermelésed! Legalábbis a dokim szerint! Na hamár viszked akkor sem bizti, hogy gomba lehet más is pl.: egy egyszerübb fertözés! Legalábbis nekem ezt mondta a doki mikor viszkedtem és az speciál nem gomba volt! Meg a gombának sok fajtája van! Én már egy párat kiprobáltam nagy szerencsétlenségemre! De ezt nem kivánom senkinek!!!!!!!!!!!! :?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Attól tartok, a betegségek még nem értek véget nálunk. Szabi már megint köhög. :(

Momi,
Kb a fél patikát megvettem már. :? Szabi valószínűleg amiatt szív, mert Nati folyamatosan fenntartja a vírus és baciközeget, az ő kis szervezete meg már nem tudott tovább harcolni. :( Nagyon várom a jó időt! Ha 5 fok felett lesz folyamatosan, az nagyon nem kedvez a vírusoknak. 8)
Egyes nőknél a terhesség alatt csúcs a szex igazán. Nálam azért nem, de rossz sem volt. :wink:

Szx:
Semmi kizáró ok nincs, max akkor szoktak tiltani, jobb híján, ha már volt több vetélés és nem tudják az indokot. :P Régebben az oxitocin miatt tényleg tiltották, de ha nem kész rá a szervezet, nem reagál. Összehúzódásokat meg normál állapotban is produkál a méh.

Harivera,
Nem is tudom, miért szeretnél kislányt. :lol: Gratulálok a fiacskáidhoz! Nem tudom, hogy írtad-e már :oops: , jópár lapot kihagytam. Hány gyerkőcöt terveztek?

Kép KépKép
lorca
 
 


csodálom, hogy most van influenzajárvány, pedig amikor majdnem egy hónapig volt hó, és jó hidegek is jártak az országban, -5-10 fokok. Tavaly sokkal enyhébb volt a tél, és semmivel nem volt nagyobb akkor se a járvány. Nagyon érdekes.
Én nem vagyok beteg. majd akkor, amikor hétágra süt a nap, és nincs járvány. :? Úgy szokott lenni.

Kis-csillag, milyen genetikai problémára gondolsz?
Nekem van egy ismerősöm, akiknél női betegség öröklődik, náluk a párja édesanyjának volt szívbaja. nekik is kislányuk született, neki is az a baja, de már műtötték a kislányt. Ha nemhez kapcsolódó öröklödő betegségtől kell tartani, akkor tényleg megválasztahtjátok a nemét a babának. Nálatok esetleg a fiúk örökölnék az adott betegséget, hogy kislányt akartok? Milye betegségről van szó?
Vendég
 


Lorca.
Jelenleg 4 fiam van.
És most szeretnék egy kislányt meg majd pár év múlva. De azt már nem ebbe a lakásba. És lehet hogy 40 éves korom felett se tartózkodom majd tőle mert akkorra már kirepülőben kettő nagyfiam. :wink: :wink:
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

ósió: a vesebetegségek öröklődhetnek, de állítólag csak a policisztás vese, és nem az derült ki a kórbonctanon.. Ez mondjuk szerencse, tehát lehet tényleg nem genetikai probléma okozta a bajt. :roll:
Tulajdonképpen az történt, hogy a Babának a jobb veséje nem fejlődött ki rendesen az embrionális korban, azaz a 12. hétig, de várj, idemásolom, amit leírtak a hasi UH-n..

"jobb veséknek megfelelően egy echodús közepű cystákkal körülvett képlet ábrázolódik, a bal vese echodúsabb, 11x14mm-es pyelectasia, kezdeti ureter tágulat látható, a parenchyma kissé vékonyabbnak tűnik."
Erre írta nekem az orvos, hogy a vese helyett egy működésképtelen, cisztákból álló szövetté elfajult képlet jött létre az embrionális vesetelepből. Emiatt féltem, hogy hátha öröklődőröl van szó, de úgy tűnik csak belekerültem abba az aprócska arányszámba (tudod, mint pl. az 1:10000-hez, vagy 1:100-hoz, vagy akármennyihez) hogy így alakult a dolog.. És ez kicsit fájdogál.. "Miért Én.." :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Sziasztok!

No, voltam tegnap dokinál, de nálunk valami botrányos az egészségügyi ellátás. Konkrétan alig van doki. (vagy csak én szoktam hozzá a pesti léthez...? ) Fül-orr-gégészeten voltam (ez is bonyi, mert a háziorvosom is pesti, mert itt nem találtam olyan dokit aki szimpi lenne) és képzeljétek el, hogy csak hétfőn de. meg szerda du. van rendelés. :shock: Van még máshol is ilyen gyér rendelés? Vagy ez normális vidéken, csak én szoktam hozzá ahhoz, hogy bármikor mentem van valaki? Több, mint 2 órát kellett várnom, míg sorra kerültem. Ebben az az idegesítő, hogy most pont szerencsém volt, mert elmaradt 2 órám is. De ha nem így van, akkor csak úgy tudok elmenni dokihoz, ha kiveszek szabit, vagy táppénzre megyek? :shock: Ebbe én egyszerűen nem tudok beletörődni!! Mondjuk egy egyszerű torokgyulladást diagnosztizált, de jobb, hogy elmentem, mert különben attól rettegnék, hogy mikor húzódik megint a fülemre. (ja nem tudjátok, hogy az antibiotikum mennyi idő alatt ürül a szervezetből? Mert az öblögetés mellett azt is kell szednem, nade mi már köv. ciklusban babázni akarunk, és hát végül is már nem is fáj annyira, ha nem muszáj nem váltanám ki, szerintem a toroköblögető is segítene rajtam)

momi

Olyan aranyos mondat volt, muszáj volt mosolyognom rajta! :D

Nekünk nem lesz lista, mindenki hoz amit akar, de anyósom pedzegeti, hogy megmondja a rokonoknak, hogy inkább pénzt adjanak.

9 hónap szex nélkül? :shock: Háát, őszinte részvétem! :lol:

harivera

Gratulálok a fiadhoz! Ez tényleg egy jól sikerült kép! 8) :wink:
Nagyon merész vagy, hogy negyvenen felül is szeretnél majd szülni! De minden elismerésem is, így tudatlanul, hogy még egy babám sincs! Egyébként példakép vagy, mert mi is sok gyereket szeretnénk! 8) Meglátjuk, már most sem vagyok annyira fiatal és még egy sincs... :roll: hiába...későn találtuk meg egymást a párommal... :roll:

A kórházban "kihallgattam" egy beszélgetést, egy doki mondta épp a műtéten átesett kismamának, hogy ne reménykedjen, a szövettanból semmi nem szokott kiderülni, csak rutinból küldik át. :roll: De szerintem arra gondolt, hogy miért állt meg a fejlődésben. A neme...hát miért írnák rá...? De szerintem inkább ne is akard, mert akkor jön újra a mi lett volna ha...

nócika!

Tudom, hogy itt a babaneten rengeteg olyan topic van, hogy hőmérőzés, meg mindenféle praktikák. Én mégis amondó vagyok, hogy nem kell ilyesmit csinálni, mert csak mégjobban rágörcsölsz a témára. Gondolj bele, már a reggeled úgy kezdődik, hogy hőmérőzni a babáért... :roll: Persze a te dolgod, meg én is így álltam hozzá eleinte, aztán egy hónapig hőmérőztem (akkor még nem próbálkoztunk) szerencsére tankönyvszerű volt a görbe, és ezért úgy döntöttem (többek ráhatására), hogy a csúcson kell abbahagyni! :lol: Azóta most jutott eszembe csak a vetélésem után, hogy hőmérőzzek, mert fogalmam sem volt, mikor fog megjönni. De aztán hozzá sem kezdtem, mert rendes időben megjött. Tudom, mindenki másképp áll hozzá, pl. ósió tesztekkel nézi a peteérését, de ha engem kérdezel (mint ahogy nem kérdeztél :lol: ) hagyod az egészet és lesz ami lesz.

lorca

És nem lett volna érdemes beoltatni őket influenza ellen? Vagy beoltattad, csak ez nem is influenza? Borzasztó ez a téli időszak a kisgyermekes anyukáknak. Nekem is az ismerőseim mindig azon agyalnak, hogy "fáj a torka, most elvigyem e a dokihoz, vagy sem. Ha elviszem, lehet, hogy még mást is összeszed a rendelőben", meg "vigyem oviba, vagy sem" . :evil:

kiscsillag

Ja! Tényleg, császár után többet kell várni... :roll: Plusz a lombik... Hát akkor kitartás!! :wink: Igen arról én is hallottam, hogy ha valami öröklődő bibi van, akkor meg lehet választani a nemet. Reméljük nem lesz rá szükség! Legyen kis trónörökös is!! :wink:

ósió!

Azzal a kis géppel, ami most itthon van, legfeljebb csak nadrágot tudok felvarrni... Na de legalább gyakorlom először ezt. :roll:

Én is majd most leszek még betegebb, amikor mindenki már kifelé megy belőle. Érdemes volt elmenni dokihoz : cigányasszony olyanokat köhögött csak úgy bele az éterbe, hogy rögtön éreztem, ahogy bújnak belém a bacik. :evil: És nem ő volt az egyetlen. Majdnem rászóltam, hogy tegye már a kezét a szája elé, de nem akartam balhézni, meg amúgy sem értette volna, picit süket is volt, mert úgy kiabált amikor megszólalt, hogy mindenki kénytelen volt őt hallgatni. Ehhez még hozzájött, hogy alig kapott levegőt, úgy köhögött, de azért 10 percenként kiment elszívni egy-egy szál cigit!

Sajnos elég rossz híreket kaptunk a kőművestől is, lehet, hogy csúszik egy évet az építkezés. :( Egész egyszerűen nincs meg a pénzünk. :( De még a héten, vagy a hétvégén beszélünk vele mégegyszer, akkor fog kiderülni, lehet, hogy enged picit, majd alkudozunk. :wink: Úgyhogy azért még van remény! Persze anyósom azt mondta, hogy amíg akarunk itt maradhatunk, ezért ne idegesítsük magunkat (persze nem mondom neki, hogy köszi, de mi már úgy lennénk kicsit egyedül) úgyis ha ő meghal, akkor nekem kéne egyedül vinnem a háztartást, és akkor még jobb is lesz, hogy csak egy házat kell takarítani. :shock: Néha elmegy az esze! Ilyeneket mondani! :shock:

encsike

Látod itt mindenki mást mondd, mit szabad és mit nem! Szép is a várandósság! :lol: Persze azért mindenki egyetért abban, hogy a saját orvosunkra kell hallgatni. Szerintem szex ide vagy oda, én is fogok annyira parázni, hogy ne legyen semmi baj, hogy még abban is megtartóztatom magam, amiben nem kéne. Hisz annyit hallani erről az első 12 hét nehézségeiről, hogy tényleg jobb az óvatosság.
Amúgy te hogy érzed magad? Hányinger, émelygés van? És máshol olvastam, hogy császárral szülsz majd. Megkérdezhetem, hogy miért? (ha rosszul emlékszem akkor bocsi)

folyás

Oké, kicsit túlpörgettem a témát :lol: , tudom, hogy nem káros a normális folyás, és hogy ovu után mindenkinek van, de én már annyira figyelem mindig, hogy mi van a bugyiban, hogy már nálam ez a kóros! :lol: Úgy néz ki (lekopogom) elmúlt teljesen a fertőzés, és nagyon nem akarom, hogy visszajöjjön, úgyhogy például a combizmaim is megerősödtek (pedig nem voltak eddig sem tunyák) annyit támasztok mindig idegen wc-k felett, csakhogy ne kapjak el semmit újra. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati!

Nyugodtan váltsad ki az antibiotikumot!
Az most kell jobban kell a szervezetnek!
Illetve ha nem múlik el a gyuszi, és fennáll továbbra is gócként amikor babásodni akarsz, na az nem túl jó dolog..

Ahogy nézem még 11 nap van a mensidig, így tényleg csak azt tudom mondani, szedd be bátran az AB-ot! Ki fog az ürülni!

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Hú, köszi! Nagy a dilemma. (kicsit túl is gondolkodtam már ezt a dolgot is) Egyszer ezt gondolom, egyszer meg azt. Kiváltsam ne váltsam. Végül arra jutottam, hogy megkérdezem a gyógyszertárban, hogy mikor ürül ki. De én is inkább afelé hajlok, hogy kiváltom, mert még 11 nap a mensiig, aztán megint 15 a remélhető fogantatásig, és még aztán sokáig nincs is olyan kapcsolat köztem és a baba között, hogy baj lehessen belőle. (legalábbis régen még egy doki azt mondta) Úgyhogy szerintem is kiváltom, legyen rendben a szervezetem, mire eljön az idő! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, szerintem is kiürül addigra a szervezetedből.. viszont ha nem annyira vészes, akkor szerintem nem kell beszedni...

Pár hete páromnak mandulagyulladása volt (pedig a mandulája nem fájt, csak a torka) és beszedte amit kapott, de semmit sem javult... úgyhogy abbahagyta és aztán amikor c vitamint meg béres cseppett szedett meggyógyult :) Én meg semmit sem szedtem be, csak sós vizes öblögetés, és előbb meggyógyultam mint ő... :roll:

Egyébként jól vagyok, semmi bajom...azt leszámítva hogy éppen le akar szakadni a derekam és nem tudom hogy üljek, mert baromira fáj most :shock:

Úgy látszik mindenki mást tud a szexről :)
Mostmár azért lassan feloldjuk a tilalmat :):):)

Momi!

Babaszobát sajnos még nem tervezünk, mert egyenlőre velünk lesz, ugyanis ahhoz építkezni kéne :? Most elkezdtük törni a fejünket az építkezésen, hát megijedtem a törlesztő részletektől.... De hát mindegy, más megoldás nincsen... nyárhoz 2 évre mindenképpen kell építkezni... Nálunk a telekre,pontosabban arra a felére lehet egy kb 110 nm-es házat építeni... ez igy tetszik is, csak hol a garázs még??? Úgyhogy akkor vagy emeleteset kell vagy nem tudom! Lesz dolgunk mire készen lesz a ház... de egyenlőre babázni szeretnénk... :wink:

Kép
encsike87
 
 


Tabati: így van! Hidd el egy elfeledett krónikus gyulladás valahol a szervezetben (ami lehet egy lyukas fog is akár!) többet árt mint egy időben elkezdett és végig folytatott antibiotikumos terápia! :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Tabati, én mindenképpen kiváltanám a gyógyszert, mert messze van még a köv. ciklusban a péd, addig bőven ki tudod kúrálni magadat. És szerintem ilyenkor a legjobb, ha teljesen egészségesen álltok neki. A toroköblögetők pedig egy nagy nullák. A felületi kezelés mire jó? A baj forrását szüntesse meg, ne a tüneteket.

Szerintem a babacsinálsához nem árt úgy hozzáállni, hogy nem görcsöl annyit rajta az ember. tehát szerintem felesleges a hó minden napján önmagunkat figyelni, hogy most éppen feszül-e a mellem, van-e folyásom, ovulációs fájdalmam, hányingerem, stb. Ez semmire nem jó. Persze, egy idő után, ha régóta próbálkozik valaki, biztosan figyeli, ez természetes, de valahogy meg kell találni az optimális megoldást.
nekem pl. még mindig nem jött meg! Na, ez mennyire optimális? :D Igaz, a pé előtt votlunk egyszer úgy, hogy a kedvesem nagyon rosszalkodott óvszer nélül, de még nem hatolt belém... :oops: , de hát ugye a kiskatonák amúgy is nagyon tudnak futni... mondtam is, hogy mi lesz így a szép ruhámmal májusra?? 8)
Mondjuk, ha a ciklusom vissza akar állni 26, majd pedig a megszokott 28 naora, akkor szegénykének el kell kezdenie valamikor késni. Hiszen, ha megjött volna tegnap, akkor megint 24 napra jött volna meg. Szóval, én már nem tudom, hogy az esküvőn meglesz-e vagy sem. De semmi érzésem nincs, hogy meg akarna jönni.

tabati, egyébként a hasmenéses dolog nálam is beütött valamelyik nap. Múlt hét hétvégén. Minden további nélkül, egész nap olyan rossz érzésem volt, igaz, előtte egy-két nappal éreztem, hogy fájdogál a gyomrom, lehet, hogy valami ilyesmi volt a dologban, és nem vírus. De szerencsére csak egy nap tartott.
Vendég
 


Jaj! Már megint előkerült a fogászati téma!! :evil: :evil: Ez sajna a gyenge pontom, a többiek már tudják! Állandóan fogorvoshoz jártam tavaly. Aztán eltelt a nyár, és elhatároztuk, hogy babázunk, szeptemberben elmentem megint. Kihúzták 2 bölcsességfogamat (semelyik sem volt egyszerű, az elsőnél majdnem pánikrohamot kaptam, a másodikra meg volt időpontom, de megfutamodtam, csak egy hónap múlva jött meg újra a bátorságom :lol: ) És még van egy az ínyem alatt, ami majd ha elkezd kinőni...már most látják, hogy rossz felé áll... :roll: Plusz találtak még egy pár lyukas fogat is (pedig tényleg törődöm velük, és mégis gyorsan romlanak) amit még mindig nem sikerült megcsináltatnom. Sosem jutok el a fogorvoshoz...keresem a megoldást... :roll:

Gyógyszert kiváltom akkor meggyőztetek, én is efelé hajlottam. Győzött a többség. :lol:

ósió

Nono, csak óvatosan a rosszalkodással! Mi lesz így a gyönyörű ruhádal? :D Bár azért szerintem ha mégsem fog megjönni, nabumm, mennyi is volt a foglaló? :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?