Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Visszaolvastam, de reagálni nem igen tudok.

Az uram nevében: jó alacsony árakon dolgozik a Balla konyhaszekrény ügyben, valamint Annának üzeni, hogyha eltoljátok a házat Gyulára, akkor mi vevők vagyunk! :mrgreen:

Voltunk ma a Pletykafalusi napközis otthonban. Hát nagyon el vagyunk ájulva tőle. Csak az a gűz, hogy félünk, hogy a gyereknek nagyon megtetszik, aztán hordhatjuk állandóan! :roll: Azt meg pénztárca nem bírja. 500 pénz/óra. Igy is lesz egy csomó sulis napom, két hét gyakorlat, plusz a vizsganapok. Kész vagyont fogunk otthagyni!!!

Niki! Mivel megkaptam a pletykafalusi otthon tel.számát, így a te ismerősödet már nem hívtam fel. Nekünk ez közelebb van, meg apának útbaesik munkahely felé-jövet. De azért köszönöm a segítségedet. Remélem megusszátok a himlőt.

Anna! A pneomo kimondottan jó a füllgyulladások kivédésére.

Szilbee! Zoboki doki egy kicsit szerényebben adja elő a díjszabást. A rákszűrés 5000.-. Uri-Szabónál is ennyi volt 2006.februárjában. Azóta nem tudom.

Ja, még annyit: valaki írta (visszakerestem, de már nem találtam meg), hogy a himlőoltás ellenére voltak pettyek a gyerköcökön. Ez természetes. Csakhogy sokkal gyorsabb és enyhébb lefolyású a himlő. (Én legalábbis ezt olvastam).


Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga: Az a baj, hogy most 2008 február lesz nem is soká....Meglepne, ha be lennének fagyasztva az árak a többieknél... :cry: Egy nullát lekaphatna mindenki az árak végéről.
jaimee1
 
 


Háló!


Olga!
Szólok ha odaértünk.... :D
Akartam már...Balázs megy már??? Vagy írtad én meg elkanyarodtam felette?.....Kicsit dicsekedj mán róla!!!!! :wink:
Hűűű...tényleg drága....és ott is van uolyan rendes beszoktatás?

Szilbee!
Tettem bele...de ennek mindegy volt :twisted:

konyha nálunk 2 részletben jött...1 év különbséggel...és uannyi volt az ára...Jaimee innen vettétek a Városmajorról???....érdekes.....

fanna3
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés. Dorkának éjjel nem volt hőemelkedése sem, viszont reggelre újabb pöttyök jelentek meg. Combján kettő, karján egy, a hátán a kettő pedig pirosabb lett. Fogalmam sinics, hogy ez az-e. Ha most csipkedi valami, az nagyon rossz poén. Azért bizonytalankodom, mert nem a tipikus helyeken van. Mindenesetre du. viszem az orvoshoz.
Nem tudom mit csináljak a szállodával.

Ne haragudjatok, hogy most sem reagáltam semmire és csak magunkról írtam, de Zolinak most is kell a gép meg két gyerekkel vagyok itthon. Bár most elszaladok kozmetikushoz, anyósom besegít.

Betegeknek gyógypuszik!

Szép napot!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Jó Reggelt!

Olga! Hát sokkal emberibb árai vannak. Őszintén mondom, hogy gondolkodóba ejtett az orvosváltás. Nem csak a pénz miatt, hanem azért is mert rosszul esett, hogy a doki szülés után csak varratszedéskor nézett rám... addig meg hanyagolt... Lehet hogy ezer dolga volt, mert tényleg az én csásászárom után indult be a nagyüzem... csak úgy repkedtek a gólyák... de akkor is...

Rólunk: Tegnap az esti fürdetésnél Dávidnak felment a hője... Jó frászt is kaptam, de azóta semmi. Gondolom az oltás lehett a ludas. :roll: Remélem....

Lehet hogy front van?? Dávid olyan kis nyüszi most... Levente is olyan volt éjjel, mint aki tűpárnán alszik... :?

No lépek bevásárolni! Pusz!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Niki, vidd el az orvoshoz, addig azért ne szólj a szállodába! Hátha csak csípés! Vagy evett esetleg valamit, ami allergizálhat?

Hát én ezeken a Mosonyis árakon ledöbbentem. Tudom, hogy Erdődi nem legrajongottabb doki, de nekem egy évvel ezelőtt ultrahangozott, rákszűrést csinált, receptet írt és fizettem 3.000 Ft-ot!!!

Szilbee Levi hogy van? Dávidnak simán lehetett az oltástól hőemelkedése!

Fanna, nagyon jó a konyhád! Honnan vettétek a kék mosógépet és a hűtőt? Nagggyon vagány!

Szamóca, az én férjem is a hidromasszázs kádért van oda! A 49 m2-es lakásunkba, a pici fürdőszobába nézett ki olyat :lol: Mondjuk még mindig nem tudom mi lesz a lakással, de lassan eldől azért a sorsa, remélem!

Olga, jó kis árak vannak a Pletykafaluba. Lányok, ez tök jó üzlet lehet! Óvónénik, itt a lehetőség jövőtök megalapozására! :lol:

Jaimee, Ditke, Dorka, hogy megy a szopi, minden rendben?

No, vissza kell olvasnom, mert elfelejtettem mit is akartam még!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Na, egy pár dolog még eszembe jutott.

BBJ, mi újság Letti fülével? Csongi egy évesen 8 kg 10 dkg volt! Mondtam is a dokinéninek, hogy nem lehetne legalább 9 kg-t beírni a kiskönyvbe? No, de hát én is 155 cm vagyok, mit is várok?! Arányos, fejlett, csinos! Ez a lényeg.

Na, a 35-ös lábat kérem senki ne irigyelje! Ha ti tudnátok, hogy milyen kínszenvedés rá cipőt, szandált venni! Mindig mondtam, hogy legalább 36-osra megnőtt volna...

Betti, jó kis idegesség lehetett! Még jó, hogy a tojásoknak nem lett baja :wink: Mit tenyésztetek? És magatoknak, vagy eladásra?

Katlina, hú, ez nagyon izgi! Én imádtam a lagzit, olyan jó volt gyönyörű menyasszonyi ruhában lenni... Meg,hogy te vagy a középpont, meg úgy egyáltalán... :lol: :lol: :lol:

Ildi, kipihented már egy kicsit magad?

Márti, nem baj, ha nem reagálsz, csak írj néha magatokról, hogy tudjuk mi újság! Küldhetek neked táblázatot? Mert lassan kész lenne, csak még egy pár adat hiányzik...

Virág, na ugye-ugye, csak benn maradt Védike még jó ideig... én is így jártam, aztán a végén azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy még tovább is hordom 40 hétnél? Aztán 39 hetesen megszületett a fiam :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Haligali,


háát,én tegnap nem akartam kommentálni a mosonyis árakat, elég soknak tűnt, de ha mosonyis anyukák is sokallják, akkor már csak leírom én is...

Jaimme, ugye te kérdezted, ki tervez babót? háát, mi kis korkülönbséggel szeretnénk tesót, szóval nyáron elkezdem megint a vitamint szedni, aztán belehúzunk! :)

Évi, aranyos vagy, hogy érdeklődsz, van még napi 2x szopi! Amúgy meg nagy főzelék"zabáló" lett Szabi, ebédre 30 deka simán lecsúszik!
egy kicsit gondban vagyok, mert ugye én főzök neki, az üveges főzik nem igazán kellenek neki. Pedig jó lenne tudni, hogy melyiket szeretné, ha pl. elutazunk, milyeneket adhatnék neki. most a héten csak üvegeseket próbálunk...nem sok sikerrel....

Szilbee, én is gondolom, hogy csak az oltás lehetett a ludas!


Niki, majd írj, remélem nem himlő!

hú, majd még reagálok, most lépnem kell!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Letinek megint a szokásos. Piros torok, orrfolyás..... Fülészetre nem vittem el, úgyis a szokásosat mondaná, már (sajnos) tudom. annál többet úgysem tehetek, meg a doki sem.
Úgyhogy a mázsálás megint elmarad a héten, na majd egyszer....

Niki!
Mindenképpen írjál, kíváncsi vagyok, hogy mi lehet Dorkán a pettyek, még van egy kis remény míg a doki nem látja, hátha nem baris.

Árak? hát minden emelkedik, így gondolom ez is infláció követő! Nem semmi, nagyon igaz az a mondás, hogy csak beteg ne legyen az ember, ha egészség van, minden van.

Olga!
Ildi!
na milyen jó ötlet ez a magánovi/bölcsi, egyre nagyobb a szükség rá

Na mentem szalad a lakás, szaladok utána

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hát az árakon én annyira nem lepődtem meg mert igazándiból Georgevicstől én soha nem kérdeztem de úgy hallottam hogy 5000 a tarifa így tőlem mindíg ennyit kapott,vagyis nem biztos hogy a második babónál bírjuk ezt és én is gondolkodtam már az orvos válltáson habár emberileg és szakmailag nagyon jó orvos!



Holnap megyek rucit próbálni,már kinéztem fel is rakom mert hát olyan jó ezt szervezni teljesen heppi vagyok

Íme:a ruci

Kép

Kép
katlina
 
 


Jaj, Katlina, ez GYÖNYÖRŰ! Tiszta irííííígy vagyok! :lol:

Dorka, Csongi üveges volt a lelkem, de ő sem evett meg mindent. Mondjuk azóta is rapszodikus az evése, ha talál valami kedvére valót, akkor képes két hétig reggel-este azt enni, aztán hetekig rá sem néz! Próbálkozz, hátha van egy-kettő, amit utazás közben be lehet vetni :lol:

BBJ, hát ez nem jó hír! És mit mondott az orvos, honnan és miért szedi össze mindig ugyanazt a nyavaját? Gréti jól van?

Jaj, itt kérdezte valaki a Halász Judit koncertet? Ki van rakva az oviban a plakát, február 9-én 11 órakor lesz a Művházban!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Katlina, látod, mennyivel jobb, hogy nem "csak" a szocpol miatti gyors esküvő lesz! Pár év múlva teljesen másként emlékezel majd erre! Szép, amit kinéztél. Lesz menyecske ruhád is?

Niki, mit mondott az orvos?

Judit, Letinek jobbulást!

Olga, nálunk van egy magán óvoda, ott is ilyen áron vállalják a bébivigyázást, ha nem minden nap jár oda. Az én babavigyázóm 300 ft-ot kér egy órára, de akkor is ennyit, ha pl. bálba megyünk és egész éjszaka semmit nem kell csinálnia a gyerekekkel, mert alszanak...

A Ballások most készülnek árat emelni, de még nem tudta a pasi megmondani, hogy pontosan mikor.

Vizsgálat árak: én egy-két kolléganőmtől azt hallottam, hogy a ceglédi "jobbnak mondott" orvosok is nagyjából ilyen árakkal dolgoznak... Én már korábban is mondtam, hogy teljesen elégedett voltam(vagyok) Mosonyival, de én már "könnyen" beszélek, több babát nem vállalhatunk, az éves egyszeri vizsgálat meg kibírható.

Évi, én is imádom a kádunkat, ezért is írtam, hogy sajnálom itthagyni... De a másik lakásban most biztos nem lesz pénzünk ilyesmire.

Dorka, de jó, akkor remélem, hamarosan lesz megint kismama, akiért izgulhatunk! :lol:

Szilbee, lehet valami a frontban, nálunk tegnap mindhárom teljesen megvadult estére, rég nem volt már ilyen, de kiporoltam Máté fenekét...

Ma megyünk Jázminnal Gekkózni, már több, mint egy hónapja nem voltunk az ünnepek miatt, szerintem teljesen új lesz neki minden :roll:

Ma este megint ruhapróba :lol: Szerintem legalább annyira izgulok, mint Katlina :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Évi! majd adunk el előnevelt csirkét is. Meg tojást is szoktunk eladni. Kell? mert ha igen szólok hogy mikor és mennyiért lesz.

Judit siekrült elérni tegnap időpontot kérni?

Nálunk ma törötkrumpli lesz meg hurka kolbász, de majd csak 1 fele állok neki sütni mert ugyis anya is később jön haza:-)

Szép napot!

Kép
kbernadett
 
 


Teszek be két képet a mostani egyik fürdőnkről. A tükörben a szemben lévő falon lévő épített falfülke látszik.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Uhhh ez csodaszééééép!!

Timi!
Nem Jázmint látom az angol-babaruhás honlapon?????

Katlina!
Azt hittem te leszel benne.....vagy még nem akarod megmutatni?

A pöttyökre én is kíváncsi vagyok!!!!!!

Évi...még vagy 7-8 éve vettem Békéscsabán...
(még gyerek voltam mikor reklámoztak fagor mosógépeket a tévében...és azt hittem csak poén hg színesek...aztán mikor megnőttem levadásztam....)

fanna3
 
 


De, de Anna! :lol: Olyan kedves Bogi, aki üzemelteti a lapot, hogy szívesen küldtem neki képet arról a piros ruháról, meg a felsőről, amit tőlük rendeltem. Most is várok egy csomagocskát onnan.

Azt nem is mondtam, hogy (amint a fürdőn is látszik), főleg régebben nagyon kék-imádó voltam, úgyhogy most is nézegettem jó ideig a szépséges kék gépeidet, de aztán a férjem visszarángatott a földre, mikor rákérdezett, hogy szép-szép, de ugye azért Te (mármint én) nem akarsz ilyet?! Ezek után mit mondhattam volna... :roll: Meg amúgy se menne a wenge cuccokhoz...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Köszi az érdklődést, a pöttyök száma növekszik, meg viszket is Neki. Szóval nagy eséllyel az, de csak délután viszem dokihoz. Most a Jóbarátokból nézi a bárányhimlős részt.
Kata miatt is aggódom.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!
Nem győztem visszaolvasni...
Hétfőn voltam tanácsadáson, 1 hét alatt fél kg FOGYÁS!!!
Pedig csak a folyadékot vettem vissza...
Holnap vérvétel, ismét a kedvenc lötyivel, jajjjj!
Egyre többször jut eszembe, milyen lesz Dorka babával az élet, alig várom, hogy magamhoz ölelhessem! Persze még töltse csak a benti lakosztályban ezt a 7-8 hetet!!!
Amúgy készülődés ezerrel, már csak pár dolog hiányzik.
Mostanában sokat beszélünk a szülésről, milyen lesz, és én kezdek ám félni... Mert eddig mindig az aktuális időszakon aggódtam, most meg egyre közelibbé válik...
Lassan esedékes a szülőszoba-látogatás is, azzal kapcsolatban tudtok vmit? Merthogy most ugye látogatási tilalom van...
És tényleg, a kórházban töltött napok milyenek? Hogyan működnek benn a dolgok? Azt tudom, h. a babók az anyukákkal vannak. Mennyit segítenek a csecsemősök? Meséljetek, meséljetek!!!

donkoaniko
 
 


Anikó! Pociképet kérünk!!!!! :)

Niki! Sajnálom, hogy Ti is... :cry: Ha tudjátok, különítsétek el a csemetéket, hátha még nem késő...

Szamóca! Gyönyörű a fürdőtök! :)

Katlina! Nagyon szép leszel ebben a ruhában! :D
szilbee
 
 


Szilbee: Nem nézett rád a gyerekágyon a doki? :shock: :shock: Hát ez puszta véletlen lehet. Mondjuk a mi szobánkba a Zobokis anyukák is morogtak, mert az sem jött csak varratot szedni. És Svéd sem.

A Mosonyis árakat én is sokallom. :cry: Ki nem? De az orvosváltás nem jut eszembe. Lehet, hogy még túl jól megy? Na majd a GYES alatt...

Évi: Jól megy a szopi, köszi. Most, hogy a hétfő esti kimaradásomra fejtem le tejem, még sok is van. Örülök, nagyon.

Dóri: Nekem azt mondta az uram, hogy 4 év múlva. :cry: Addig még nagyobb lakást is kell venni majd. :cry: De most mondjuk még beteg lennék tervezni, örülök, hogy Réka babát kinyomtam magamból. :D :D
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Katlina!

De szép! Nagyon izgi! Bizti nagyon szép leszel.

Csni!

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Szamóca!

Ez aztán a fürdőszoba, nagyon-nagyon szépséges! A fürdőszoba nekem is egyet jelent a kék színnel (a mienk zöld) :? . PErsze ez már ilen volt.

A többi kis betegnek is gyors javulást!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!
Nem bírtam tovább. Ősz óta olvaslak Titeket, veletek izgulok minden nap, kíváncsian várom életetek legújabb történéseit és végül még ismerősöket is találtam. Lehetne csatlakoznom hozzátok?
Én szolnoki vagyok, és a Ditke ismerőse. Ugyan azt mondtam kedves levelező partneremnek, hogy csak akkor szeretnék fórumozni Veletek (ha lehet), ha már kismama vagyok, de nem bírtam tovább. Lehet?
Kati
szolkata
 
 


Sziasztok!

Niki, sajnálom, nagyon úgy néz ki, ez bari lesz...de hátha mégsem! Remélem, legalább nem kell fizetnetek a szállodának, ha lemomdjátok a foglalást. Jobbulást Dorkának, majd írj, hogy mit mondott a dokinéni!

A magas árai miatt én se váltanék dokit, ha meg lennék vele elégedve.

Én már írtam egyszer, hogy Zoboki engem is kb. a 3. napon jött csak megnézni, de amiatt, mert előtte egyszerűen nem volt bent a kórházban. De aztán ügyeletes is volt, és még éjszaka (olyan 10-11 körül) is lejött, hogy mi újság. (mondjuk én épp az egereket itattam, kb. taknyom-nyálam egybefolyt :oops: )Na mindegy, csak próbálkozok megvédeni a becsületét, hogy hátha Jamiee a Te szobatársaidat is csak azért nem látogatta meg,mert nem volt bent...

Anikó, de jó, hogy írsz! Örülök, hogy minden rendben veletek. Hát bizony, közeleg az idő, és természetes, hogy ilyenkor már sokat gondolsz a szülésre. Ne aggódj, biztos minden rendben lesz! Én is nagyon féltem, de aztán kb. a 35-36. hétre megérlelődött bennem a gondolat, hogy szülni fogok, és akkortól már nem féltem, úgy éreztem, teljesen fel vagyon készülve. Biztos Nálad is így lesz majd. Hogy mikortól lehet menni szülőszobát látogatni, ha most tilalom, van, azt biztosan majd csak a kórházban tudják megmondani...mármint a CSNT. Hívd fel őket telefonon, de még nem vagytok elkésve vele. A gyerekágyról vegyesek a tapasztalatok itt a topiklakók körében, de nekem pl. főként jó tapasztalataim vannak a csecsemős nővérekről. Megmutattak mindent a tisztába tevéstől kezdve. Többször kértem őket, hogy segítsenek mellre tenni Zsófit, vagy felébreszteni. Még éjszaka is. És szívesen segítettek, legalábbis én ilyenekkel találkoztam, persze volt egy-két morgós is, de azoktól direkt nem kértem segítséget. Na meg ha lesz olyan szobatársad, aki már nem előszörre szült, az is tud majd segíteni szerintem sok mindenben...ha éppen ráér. És igen, a babák éjjel-nappal az anyukákkal lehetnek. Ami szerintem tök jó. És a szobák is elég kulturáltak, van hozzájuk fürdő+wc. Nem tudom, mire vagy még kíváncsi, de a többiek is biztos írnak majd dolgokat...

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szia Kati!

NA VÉGRE!!!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Kati! De jó, hogy nem bírtad már tovább! :D Jó döntés volt! Mesélj magadról / magatokról!

Kép
szilbee
 
 


Naná, hogy lehet csatlakozni, legalábbis a többiek is biztosan örülnek. És végre megint van egy potenciális kismamánk! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Katlina, tényleg szép lesz a ruhád, melyik szalonból lesz? Glória?

Olga, tök jó, hogy meg tudjátok majd oldani Balázs felügyeletét! Igaz, kicsit drága, de lényeg, hogy van megoldás. És a párod miért akarna Gyulára költözni?

Szamóca, tényleg nagyon szép a fürdőtök...csak ámulok. Sikerült a párodnak megcsinálni azt az izét, amiről írtál? Egyébként ő mivel foglalkozik?
Légyszi linkeld már be azt az oldalt, ahol Jázmin van, mi is meg akarjuk nézni!!!

Leti és Levente hogy vannak?

Évi, köszi, szerencsére szopi ok.
Viszont lenne egy körkérdésem: ki mivel és hogyan itatta az ennyi idős csemetéjét? Ugyanis Zsófi nem szopizik minden kaja után, és félek, hogy szomjas. Vettem neki Aventes tanulóüveget, de nem igazán tudja, mit kell vele csinálni...ha kanállal adok neki vizecskét, kiköpi. Félek, hogy keveset iszik. Tapasztalatokat várok!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Jé! Zsófi ma 6 hónapos! :shock: :D

Gratulálunk!!! :lol:
Kép
szilbee
 
 


Ditke! Én már nem emléxem! :shock: :oops: ... de agyalok rajta, hogy is volt... megnézegetetm majd a képeinket, azokról szoktam "visszaemlékezni"...
szilbee
 
 


Szilbee, köszi!

Bizony...már fél éves...hihetetlen! :shock: :lol:

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Jól kezdődik... :D
Olyan sok mindent tudnék írni hirtelen, hogy azt sem tudom, hol kezdjem. Látom máshol is ilyenkor alszanak a gyerkőcök...
Magunkról: igen, szeretnék kismama lenni. Tegnap voltam rákszűrésen dokinál (5000Ft), aki mindent nagyon rendben talált. Én Dinya fun vagyok.
Már van egy gyerkőcünk, Bence, aki 2005. szeptember 18-án született, és ezért is olyan kedves nekem Levente, aki még külsőre is hasonlít egy kicsit a fiunkra. :lol:
Persze a többi gyerkőcöt meg önmagáért imádom, figyelemmel kísérem fejlődésüket.
Csni-vel is beszélgettem már a városban, babakocsi-tologatás közben, de az még valahogy tavasz végén lehetett. Egy másik Bencével és anyukájával (Anita) sétáltunk az Aba Novák mellett.
Sátorilag: mi az IKEA-ban vettünk iglut, kb. 1700Ft volt, fehér és világoskék, célnak jól megfelel.
Ma hallottam az Aktív rádióban, hogy Szandán megnyílt valami családi napközi, Tündérkert a címe, 1-4 éves gyerkőcöket várnak. Mondtak tel. számot is, ott meg lehetne kérdezni.
Dorka! Bencénk sem evett meg eleinte mindenféle üveges kaját, én is főzőcskéztem, de a Nestlé duók nagyon finomak (bár nem emléxem, milyen idős kortól lehet), még én is ettem.
Katlina! Nagyon szép lesz a ruhád, gratulálok, ez olyan izgalmas időszak. Bár én kismamaként (5 hós) mentem férjhez, de szép volt.
Szamóca! Én lennék az a beszólós, aki türelmetlen volt, még késő éjszaka is megnéztem akkor, hogy miért kellett szorítani. :D
No, így hirtelen.
szolkata
 
 


Ditke! Én csak vizet adtam Bencének pohárból. Aventes tanulóüveget én is vettem annó, bevette a szájába, aztán meg nem értette. Szerintem nem szomjas Zsófi, mivel annyit szopik, amennyit akar. Nyugi. Isten éltesse a Kis Félévest!
No eldugulok, nehogy sok legyek.
szolkata
 
 


Sziasztok!

Üdv Kata! :lol:

Hú, Szamóca, gyönyörű a fürdőszobátok! És mindig ilyen rend van? :wink: Küldheted hozzám is a takarítónődet!

Ditke, pohárból próbáltad már? Vagy csőrös pohár?

Niki, ajaj, nagyon barihimlőnek tűnik!

Jövő héten én is beadtaom már Csonginak az oltást, remélem addig nem betegszik le!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Kata! Akkor képeket is kérünk Bencéről!

Ditke! Mi csőrös pohárból itattuk Leventét. Assszem ezt nevezik tanukópohárnak, ahogy azt te is írtad. Két füle volt és volt benne egy szűrő is, de csak szívni lehetett belőle... vagy nem ? :roll: ... ó erre már nem emléxem. :oops:
szilbee
 
 


Igen, az a tanulóüveg, amit szívni kell...és nem tudja, hogy szívni kell! :lol:
De majd a szűrő nélküli csőrös poharat is megpróbálom, hátha...
amúgy én is abban bízom, hogy szomjoltásként szopik annyit, amennyi kell neki, na de mégis, miért ne aggódjak már valamin.
Azért még várom a tapasztalatokat másoktól is!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Hali!
Ditke! Bence ugyanígy volt, és a szűrő nélküli pohárból mindig a nyakában landolt a víz, azt sem értette. :D
Szilbee! iwiw!
Kati
szolkata
 
 


Ja, Szilbee, és köszi az infót a bari oltásról!
Én is beadatom majd magamnak...meg majd Zsófinak is.
Na most már én is eldugulok.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Kata! már korizik a fiad??!! :shock: Ez tök király! :D Milyen szép sötét szeme van! Ha jól látom, akkor te is a fiaddal 1 hónapban születté! :lol: És merre laktok? Már ha publikus...

No lépek! Dévid felébredt! :)
szilbee
 
 


Kati!
Üdv! :D :D :D

Ditke: Nem hiszem, hogy a becsületébe gázoltam volna Zoboki dokinak, de szándékomban sem volt, mert kedvelem az alapján, hogy 2x váltottam vele eddig szót. :D :wink:
jaimee1
 
 


ez a mostani telóval fényképezve Kép [/img]

KépKép
viragb88
 
 


a szöveg elszállt :oops: ma voltam NST Védike nagyon bevolt indulva. A derekam és a medencém nagyon fáj ,remélem nemsokára karomba tarhatom.Már nagyon várom ha nem szülök péntekig akkor megint NST Na most ennyi voltam már ülni se nagyon tudok

KépKép
viragb88
 
 


Jamiee: akkor jó :wink: :lol: Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam, nem gondoltam, hogy a becsületébe akartál gázolni. Csak saját tapasztalataim alapján elmondtam, hogy talán azért nem ment be, mert... :lol: :wink:

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Zsófi!Boldog Hóferdülőt!!!

Ditke!
Hol voltál te kórházban ahol a többágyas szobának is volt wc-je meg fürdője????... :D Én 2 ágyasban voltam...de a folyosóra jártunk....

Kati!
Üdv!!!!Jól bírtad!!...ééééés....ide tényleg nem raksz fel??...meg vonalzót is.....

ezek a barik......van aki meg azért küzd hg a kicsije még gyermekkorban túl legyen rajta...

fanna3
 
 


béna vagyok....béna vagyok....miért lett fekete az eleje....nem is értem...bocsánat!!!!!!!

fanna3
 
 


Virág! Szép nagy pocid van! 8) fájások voltak az nst-n?
szilbee
 
 


Szamóca ez nagyon szép :-)

Boldog félévet Zsófinak:-)


Kata örülök hogy írtál!!!!

Virág kitartást:-)

Kép
kbernadett
 
 


Ja Évi!

Nem lehetne olyan táblicskut csinálni...hooogy ha vkinek valamilye van...akkor villogjon színesen és ajándékokat dobáljon???... 8) :lol: :roll:

fanna3
 
 


Köszi a köszöntéseket!

Fanna, most már van a Hetényiben fürdő+wc a szobákhoz, akkor csinálták, amikor Dorkáék szültek!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Közben visszatérek, ma beszéltem a védőnővel holnap viszek neki Bettike pisijét mert már lassan két hete szinte minden este bepisil s beszéltünk mi már róla s azt mondta valszínű vagy sokat pityizál vagy pedi valmai érte, de én csak aggódom s inkább viszek neki nézze meg indikátor csíkkal meg amivel kell.

Nekem viszont hétfőn kezdödöik a suli de nem akarom:-( szomorú vagyok naon:-(

nah de most lépek szép délutánt

Kép
kbernadett
 
 


Judit! Leti hogy van?

Anna! Micsoda spéci kéréseid vannak. :lol:
szilbee
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?